BUDVAR Centrum Sp. z o. o.

3 Dodaj opinię
BUDVAR Centrum Sp. z o. o.
3 110 6 1

Opinie o BUDVAR Centrum Sp. z o. o.

Cbś

Na jakie zarobki może liczyć nowy pracownik?

Jankowski

Na jakie zarobki może liczyć nowo przyjety pracownik? Jaki jest system pracy i czy są jakieś premie?

Kilus

Przyznaję, ze jestem mile zaskoczony pracą w Budvarze . Pracuję krótko, ale po miesiącu dostałem podwyżkę i jeszcze premie. Myslalem, ze bede musial czekac na to kilka miesiecy, a tu taka niespodzianka :). Kurcze, dobrze ze zwolniłem się w Borku, gdzie na takie pieniądze musiałbym czekać latami.

Jankowski
@Kilus 22.01.2019 22:36

To ile dostałeś na początek jeśli można wiedzieć? Pracuje w Borgu i noszę się z zamiarem zmiany pracy.

Kuba89

Rzeczywiscie. Wreszcie zacząl sie robić porzadek bo wyklarowaly sie wynagrodzenia i produkcja sie poukładala. Szkoda, ze tak pozno Mareczek zajął sie porzadkami i posprzatal.

wojtek

Jestem rozczrowany działalnością firmy. Proces reklamacyjny trwa półtora roku! Jak to ma się do obowiązującego prawa ??? Przez opieszałość pracownika firmy p. ALBERTA z Poznania do tej pory kaseta rolety jest uszkodzona rozebrana. Z taką kasetą rolety zostałem na okres zimowy. Przez kasetę wieje zimne powietrze co powoduje zwiększone rachunki za gaz. P. ALBERT działając bez wymaganych uprawnień rozebrał kasetę rolety zabrał listwę (jak twierdził na wzór) i na tym sprawa się zakończyła. BRAWO za profesjonalizm ! Oczywiście trwa postępowanie reklamacyjne ale p. ALBERT z Poznania wypiera się wszystkiego.... Myślę, że prawda zwycięży i firma BUDVAR sprosta zadaniu i wyjaśni sprawę a pracownik który nie potrafi sprostać zadaniu zostanie w odpowiedni sposób doceniony. Niestety na razie firma BUDVAR daje wiarę p. ALBERTOWI chociaż wskazałem wiele dowodów widocznie klient to druga kategoria ! Proces reklamacyjny jest mało wnikliwy i nie dokładny. Liczę że moje odwołanie coś zmieni. Jeżeli firma BUDVAR zamierzać akceptować kłamstwo pracownika to dalej prowadził będę działania na drodze prawno -administracyjnej. Prawda musi zwyciężyć. Moje sugestie dla Budvar Centrum: Proszę o dogłębne zbadanie sprawy. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wyjaśnić sprawę z p. Albertem z poznania

Damian

W dniu dzisiejszym zakończyłem moją przygodę z Budvar Centrum . Dziękuję wszystkim współpracownikom za te 7lat. Będzie mi was brakowało bo jesteście wyjątkową ekipa pozytywnych fachowców i dobrych ludzi. Życzę wam dalszych sukcesów i radości z pracy. Pozdrawiam serdecznie Damian M.

Zbychu
@Damian 29.11.2018 20:58

Jeszcze tu wrócisz i zostaniesz dyrektorem!

Damian
@Zbychu 29.11.2018 22:55

Haha nie dzięki, znam kilku innych którzy bardziej się nadają. Szanują ludzi a ludzie ich a to się liczy.

zając poziomka
@Damian 29.11.2018 23:12

tutaj to jest potrzebny generalny reset firmy.tyle mam do powiedzenia.

Gall Anonim

Jak tam paczki? Czas do Pabianic uderzyć... 400 na swieta.

paszczak.

panie MT,właśnie się dowiedziałem od pana geparda że rozmawiając z ludżmi z drugiej zmiany stwierdził pan że wypisuję cos tutaj na go work.nie wiem skąd pan ma takie przypuszczenia ?ja się podpisuję jak coś myślę albo mam do powiedzenia.chyba że pan gepard mnie wkręca..to proszę geparda na spedycję,załadunek.

gepard
@paszczak. 05.10.2018 00:03

Panie (usunięte przez administratora) jesteś debilem i tyle mam do powiedzenia

gepard
@gepard 05.10.2018 00:15

Ciekawe dlaczego usunięto słowo paszczak

paszczak.
@gepard 05.10.2018 16:10

gepcio -bo to nie słowo tylko osoba. się uniosłeś...mnie szefo jako pierwszego zwolni nie ciebie.hahaha pozdrawiam budvar.

Zbychu
@paszczak. 05.10.2018 00:03

Paszczak wracaj do pracy a nie browary spijasz i narzekasz... Stół do okuwania za Tobą czeka! Jednochy!!!

Zbychu
@paszczak. 05.10.2018 00:03

Gepard nie zadzieraj z paszczakiem bo prezes Cię zdegraduje na zbrojenie.

paszczak.
@Zbychu 29.11.2018 23:07

do czego mam wracać?mój stół zapewne jest po generalnym upokorzeniu.jasne wracam jak mi zdrowie pozwoli. na pewno nie na okuwanie.nie znam sie na tym i za mało wydajny jestem.

Edyta

@paszczak., proszę Cię o trzymanie się głównego wątku dyskusji. Forum GoWork.pl jest forum na temat rynku pracy. Rozmawiamy w tym miejscu o warunkach pracy w firmie Budvar Centrum. Proszę Cię o nie komentowanie spraw prywatnych na forum. Może warto na ten temat porozmawiać z przełożonym?

Edyta

@007, czy rzeczywiście głównym powodem odejścia doświadczonych pracowników jest wypalenie zawodowe? Może skala tych odejść nie jest tak wielka jak ją przedstawiasz. Czy inni pracownicy firmy Budvar Centrum podzielą twoją opinię? Jak uważasz? Co według Ciebie jest największym plusem tej firmy?

007
@Edyta 04.10.2018 00:01

Kasiu, wypala się każdy nawet w najlepszej firmie. Ważne jest to jak pracodawca dba o pracownika. Ma mieć z nim kontakt i słuchać co mówi. Wiem, że to bardzo trudne ale tym najlepszym (pracodawcom) się udaje zachować doświadczonych pracowników. Skala odejść przypuszczam jest na podobnym poziomie jak u konkurencji. To po prostu zjawisko naturalnej rotacji pracowników. Firma Budvar jest ciągle w czołówce producentów okien i pewnie długo taką pozostanie. Nie ma co narzekać a po prostu pracować, pracować i jeszcze raz pracować.

007

Budvar to poważna i solidna fabryka. Można wiele pisać o tym, że jest źle itp. powiedzcie mi a gdzie jest (usunięte przez administratora) Nigdzie i wszędzie... Szkoda że odchodzi sporo ludzi z doświadczeniem, cóż pewnie się zmęczyli i chcą w swoim życiu zmienić pracę by się nie wypalić do końca. W sumie to mocno polecam pracę w B.C.

Colombo 39

Hej. Zajrzałem tutaj z ciekawości bo wpisałem w wyszukiwarce nazwe firmy w ktorej pracuję i zaciekawilo mnie to co tutaj przeczytalem. Tutaj piszą chyba jakies trole albo ja jestem jakis glupi. No bo co by nie mowic o Budvarze to u nas zarabia sie wiecej niz u innych w tych okolicach. Nie wszyscy sie przyznają ale na produkcji są tacy co zarabiają wiecej niz 3 tysiaki i tacy co zarabiają tylko 2,5. Ja w ostatnie miesiace z premia wyrabiam blisko 3, ale po nowym roku trójkę spokojnie wezme. Nie wszystko mi sie podoba w Budvarze, bo niecierpie np. (usunięte przez administratora) który uważa ze sprzatanie jest najwazniejsze, ale nie chce byc jednym z tych co obrzucają swoje gniazdo błotem. To takie typowe polskie, ale chyba nie wszyscy tacy jestesmy no nie?

Nie sram w gniazdo.
@Colombo 39 27.09.2018 20:38

Hahaha albo pracujesz na serwisie albo na schimlerze lub jesteś kierownikiem.i kto tu jest trollem?

Edyta

@anonymous, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy kontaktów z przełożonym. Czy znasz jakieś argumenty, które mogą potwierdzić Twoją negatywną opinię? Twoja opinia jest bardzo krótka i pozbawiona argumentów. Jeżeli uargumentujesz swoją wypowiedź, wtedy inne osoby uznają ją za bardziej wiarygodną. Może odnalazłeś jakieś plusy w firmie Budvar Centrum?

wawel
@Edyta 11.09.2018 09:55

edzia jeżeli bym napisał odpowiedz na twoje pytanie myślę że od razu bym wyleciał.dopiero zaczynam karierę w tej firmie i wiąże z nią jakąś przyszłość,na razie nic się nie dzieje obiecanki cacanki.na szczęście nie mam rodziny na utrzymaniu no to jakoś dam radę.hej.

Edyta

@anonymous, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o tej firmie. Czuwam też nad przestrzeganiem regulaminu forum. Czy próbowałeś podejmować temat wynagrodzeń ze swoim przełożonym? Czy jesteś pewien, że w tej kwestii nie da się nic zrobić w firmie Budvar Centrum?

anonymous
@Edyta 23.09.2018 14:11

Kto nie pracował na produkcji ten nie zrozumie nas

Edyta

@zając poziomka, Obecnie wiele osób chciałoby mieć lepsze wynagrodzenie, pytanie czy to nie doprowadzi do przegrzania rynku w najbliższym czasie. Czy próbowałeś rozmawiać na temat wzrostu wynagrodzeń z przełożonym w firmie Budvar Centrum? Może warto docenić inne aspekty pracy w tej firmie. Niezależnie od przyczyn naszego niezadowolenia najpierw należy znaleźć rozwiązanie drogą dialogu.

anonymous
@Edyta 17.09.2018 10:06

(usunięte przez administratora) pracujesz w budvarze?

anonymous
@Edyta 17.09.2018 10:06

Oco ci chodzi , nie rozumię twojego toku myślenia , pracujemy więc chcemy dobrze zarabiać a nie jakieś ochłapy dostawać, okna płacą , więc 3 z przodu powinna być

kjn

Jak tam strajk na produkcji?

zając poziomka
@kjn 14.09.2018 20:10

jaki strajk?

zając poziomka
@kjn 14.09.2018 20:10

prezes chce zrobić z nas tanich murzynów.ukraina już podziękowała .a my ciągle murzyny.panie prezesie pracujemy i staramy się dla firmy i co ?pana jakieś super propozycje dotyczące wypłat sa tak śmieszne ...że ludzie odchodzą.firma działająca obok budwaru płaci więcej,nie wiem czy są tam lepsi pracownicy czy inne zasady?trzy mają z przodu.sorry na produkcji trzy to chyba pan ma ale miliony.żenada,wcale się nie dziwię ze ludzie nie chcą u pana pracować.

Edyta

@MNIE NIE W*DY*ASZ, Proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl Na forum staramy się trzymać głównego wątku dyskusji, nie schodzimy na tematy nie związane bezpośrednio z firmą. Z Twojego wpisu nie wynika jakie jest Twoje zdanie o firmie Budvar Centrum. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

anonymous
@Edyta 29.08.2018 11:15

moje zdanie o firmie.firma dobra ale właściciel do dupy.nie wspomnę o wyzysku,

Andrzej

Żeby dobrze zarabiać trzeba dobrze pracować. Pewnie tego zabrakło i teraz są nerwy!

MNIE NIE W*DY*ASZ
@Andrzej 14.08.2018 19:40

żeby dobrze zarabiać to trzeba omijać polskich prywaciarzy szerokim łukiem kolego....

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

fajna kasa.u nas w remondisie płacą podobnie tylko że w zł.

Edyta

Czy ktoś z odwiedzających forum orientuje się czy firma Budvar Centrum oferuje od razu umowę o pracę czy umowę zlecenie na okres próbny? Jak oceniacie atmosferę pomiędzy pracownikami, a przełożonymi? Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

anonymous
@Edyta 23.07.2018 20:56

umowa zlecenie na okres próbny.atmosfera między pracownikami jest ok.poza paroma wyjątkami.z przełożonymi różnie.z prezesem wcale.dobra atmosfera jest cały czas a wynagrodzenie słabe nadal.zapraszamy pani Edyto.

Koral
@Edyta 23.07.2018 20:56

wynagrodzenia zawsze moglbyby byc lepsze, ale jezeli pracujesz w Budvarze kilka lat to na produkcji mozesz dostac powyzej 3 tys. Nie wiem jak teraz, ale chyba pierwszy mc to jest umowa zlecenie, a potem to juz umowa o prace. Mi sie dobrze pracuje, ale są tacy ktorzy ciagle na cos narzekają. Prawde mowiac nie wiem na co.

anonymous
@Koral 24.07.2018 09:23

Starzy pracownicy musieli się pozwalniac zeby poszły podwyżki. Spoko pensje w końcu wrócą do normalności (pójdą w doł).

anonymous

pewnie wiecie kto pisze...chciałem powiedzieć parę słow do prezesa bo zaśpiewać nie ma gdzie.jeżeli wziął się pan za porządki na hali to niech pan kontynuuje.lipcowy zryw i co?koniec.?pana liczby .LICZBY!interesują,masz facet takich fachowców w firmie a robisz z siebie idiotę,

anonymous

mielczarek po drugiej stronie ulicy szuka okuwacza,,,30-40 skrzydeł dziennie,zapraszamy do siedziby,

paszczak.
@anonymous 18.07.2018 23:09

dzięki,zajrzę za niedługo.

Pietro
@anonymous 18.07.2018 23:09

Musiałbym być szalonym, żeby iść do tamtego bałaganu. Z tego co wiem to Mielczarek po drugiej stronie ulicy nie zapłaci mi nawet zblizonej kwoty do tej jaką dostaję w Budvarze. Poza tym wolę mieć kasę legalną, a nie pod stołem.

Koks92
@anonymous 18.07.2018 23:09

Ty zwariowałeś? Do Mielczarka? Do średniowiecznej manufaktury?

Ala54

No i jak zawsze dzisiaj nie było wypłaty na czas. Powalona firma. Nikomu nie polecam szczerze. Dobrze, że już wkrótce mnie tam nie będzie.

xxxxx
@Ala54 10.07.2018 18:44

Jak zawsze? Ja pracuje od kilku lat i jakoś nigdy jak do tej pory nie zdarzyło się żeby nie było wypłaty na czas.

Adam
@xxxxx 11.07.2018 09:52

Tak jak Maro dopiero o 15 podpisał listę wypłat to co się dziwisz jesteśmy dla niego tylko śmieciami. Ale zaraz sam pewnie napisze ze wiemy za co pracujemy...za grosze panie M.T. Budvar najlepsza firma szkoleniowa dla konkurencji.

Kolo

Ludzie czy nikt nie widzi co się dzieje w tym kołchozie. Dobrzy pracownicy odchodzą bo wiedzą co jest grane...prezio zatrudnia coraz to nowszych dyrektorów którzy nie mają pojecia o oknach. "Andrus" twierdzi że Sebastian to dobry człowiek (jebłem) chce sie wykazać przed preziem a myslicie że dzięki komu nie ma imprezy firmowej. No i dzieki tej nowej z marketingu bo jak chcemy sie integrować to z własnych pieniedzy po pracy-a socjal to niby czyje!!!!!!!!! Z socjala nić juz nie zostało bo nigdy nic nie było...za człapka sie zabrali to moze ktoś sie za ten (usunięte przez administratora) zabierze. Masz zapier... po 10 a jak ci nie pasuje to się zwolnij nawet ukraina nie chciała przyjechać w tym roku bo dostali ultimatum. Albo mieszkają u mareczka na dojezdzie i odciaga im kase z wypłaty albo won.

Pracownik
@Kolo 09.07.2018 18:47

Kolo co nie którzy już w d=pę włażą nowemu

Anonymus
@Pracownik 11.07.2018 17:27

No co zrobisz nawet tego z marketingu już nie widać tylko jakiś pedałek za niego lata. A taki był wporzo gość pogadał zapytał co słychać. Źal ludzi którzy robili coś dla tej firmy a zostali wyjebani przez Mareczka. Na szczęście znalazłem normalnego pracodawcę czego i wam życzę.

Andrus

Pracując już ponad rok czasu w tej firmie i nie spotkałem się z żadną pochlebną opinią na temat pana Marka T. Za plecami pana prezesa słychać same niesmaczne opinie . W sumie to wcale się nie dziwię. Nie ma poszanowania dla człowieka w tej śmiesznej firmie . Zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy Szkoda mi tylko obecnego dyrektora Sebastiana , bo to dobry człowiek, tylko czy wytrzyma w tym okropnym bałaganie ? A co do słowa ,,cieć ,, to jak najbardziej pasuje.

Jacek

Czy Pan Marek T. jest właścicielem tej firmy , czy robi za ''Ciecia ''. Myślałem , że człowiek szanujący się ma ''swoją'' pozycje w firmie , a od pewnych rzeczy są od tego inni pracownicy . Czyżby Pan Marian nie spełniał już oczekiwań prezesa ?

anonymous

Nie krytykuj, nie podskakuj, siedź na (usunięte przez administratora) i przytakuj. Nie przejmuj się swoją dolą, bo i tak ci (usunięte przez administratora) Nie przejmuj się swoją pracą, bo i tak ci (usunięte przez administratora) płacą. Za pięć czwarta kończ robotę, (usunięte przez administratora) na szefa, kładź kapotę. Tak dożyjesz starczej renty Nawet w (usunięte przez administratora) nie kopnięty.

Jacek

Jaki Pan , taki kram . Nie polecam pracy w Budvarze . Bałagan goni bałagan . Kierownictwo nie ogarnia produkcji . Klienci odchodzą bo okna coraz to gorszej jakości .

.
@Jacek 11.06.2018 20:32

pana Dominika zabrakło?jest pan Sebastian,,,witamy,witamy,-BURDEL!panie dyrektorze zapanował,!halo rozmawiamy z ludżmi,,,10 godzin pracy bo w sobotę ludzie nie chcą przyjść za 150 zł?wcale się nie dziwię.sobota jest dużo więcej warta niż 150zł.proponuję z rąbienia posciągać doświadczonych ludzi.tylko za ile ?

Nick123
@. 23.06.2018 00:17

Wypłaty są pomniejszane żeby było na zaplacenie tych 150 zł za sobotę ktoś chyba myśli że tu idioci pracują i nie potrafią liczyć i myśleć .Więc rzucajcie się ludziska na soboty żeby odzyskać to co wypracowaliście do wypłaty .....paranoja!!

anonymous

gogle: Czy Marka Trzcińskiego, jednego z najbogatszych polskich senatorów, nie stać na zapłacenie 300 zł mandatu? Polityk Platformy Obywatelskiej ze Zduńskiej Woli co roku zarabia kilka milionów złotych.

anonymous

http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/151156,senator-nie-zaplacil-300-zl-mandatu,id,t.html

Zostaw opinię o BUDVAR Centrum Sp. z o. o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDVAR Centrum Sp. z o. o.