Budvar Centrum

Zduńska Wola

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 105 ocen.

Budvar Centrum
3 105 6 1

Opinie o Budvar Centrum

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Edyta

@zając poziomka, Obecnie wiele osób chciałoby mieć lepsze wynagrodzenie, pytanie czy to nie doprowadzi do przegrzania rynku w najbliższym czasie. Czy próbowałeś rozmawiać na temat wzrostu wynagrodzeń z przełożonym w firmie Budvar Centrum? Może warto docenić inne aspekty pracy w tej firmie. Niezależnie od przyczyn naszego niezadowolenia najpierw należy znaleźć rozwiązanie drogą dialogu.

kjn

Jak tam strajk na produkcji?

zając poziomka
@kjn 14.09.2018 20:10

jaki strajk?

zając poziomka
@kjn 14.09.2018 20:10

prezes chce zrobić z nas tanich murzynów.ukraina już podziękowała .a my ciągle murzyny.panie prezesie pracujemy i staramy się dla firmy i co ?pana jakieś super propozycje dotyczące wypłat sa tak śmieszne ...że ludzie odchodzą.firma działająca obok budwaru płaci więcej,nie wiem czy są tam lepsi pracownicy czy inne zasady?trzy mają z przodu.sorry na produkcji trzy to chyba pan ma ale miliony.żenada,wcale się nie dziwię ze ludzie nie chcą u pana pracować.

Edyta

@anonymous, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy kontaktów z przełożonym. Czy znasz jakieś argumenty, które mogą potwierdzić Twoją negatywną opinię? Twoja opinia jest bardzo krótka i pozbawiona argumentów. Jeżeli uargumentujesz swoją wypowiedź, wtedy inne osoby uznają ją za bardziej wiarygodną. Może odnalazłeś jakieś plusy w firmie Budvar Centrum?

Edyta

@MNIE NIE W*DY*ASZ, Proszę Cię o stosowanie się do regulaminu forum GoWork.pl Na forum staramy się trzymać głównego wątku dyskusji, nie schodzimy na tematy nie związane bezpośrednio z firmą. Z Twojego wpisu nie wynika jakie jest Twoje zdanie o firmie Budvar Centrum. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź?

anonymous
@Edyta 29.08.2018 11:15

moje zdanie o firmie.firma dobra ale właściciel do dupy.nie wspomnę o wyzysku,

Andrzej

Żeby dobrze zarabiać trzeba dobrze pracować. Pewnie tego zabrakło i teraz są nerwy!

MNIE NIE W*DY*ASZ
@Andrzej 14.08.2018 19:40

żeby dobrze zarabiać to trzeba omijać polskich prywaciarzy szerokim łukiem kolego....

anonymous

http://praca-niemcy24.pl/od-zaraz/smieciarz

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

fajna kasa.u nas w remondisie płacą podobnie tylko że w zł.

Edyta

Czy ktoś z odwiedzających forum orientuje się czy firma Budvar Centrum oferuje od razu umowę o pracę czy umowę zlecenie na okres próbny? Jak oceniacie atmosferę pomiędzy pracownikami, a przełożonymi? Ostatnie badania wskazują, że dobra atmosfera pracy, może być równie istotnym czynnikiem co wynagrodzenie.

Koral
@Edyta 23.07.2018 20:56

wynagrodzenia zawsze moglbyby byc lepsze, ale jezeli pracujesz w Budvarze kilka lat to na produkcji mozesz dostac powyzej 3 tys. Nie wiem jak teraz, ale chyba pierwszy mc to jest umowa zlecenie, a potem to juz umowa o prace. Mi sie dobrze pracuje, ale są tacy ktorzy ciagle na cos narzekają. Prawde mowiac nie wiem na co.

anonymous
@Koral 24.07.2018 09:23

Starzy pracownicy musieli się pozwalniac zeby poszły podwyżki. Spoko pensje w końcu wrócą do normalności (pójdą w doł).

anonymous

pewnie wiecie kto pisze...chciałem powiedzieć parę słow do prezesa bo zaśpiewać nie ma gdzie.jeżeli wziął się pan za porządki na hali to niech pan kontynuuje.lipcowy zryw i co?koniec.?pana liczby .LICZBY!interesują,masz facet takich fachowców w firmie a robisz z siebie idiotę,

anonymous

mielczarek po drugiej stronie ulicy szuka okuwacza,,,30-40 skrzydeł dziennie,zapraszamy do siedziby,

Pietro
@anonymous 18.07.2018 23:09

Musiałbym być szalonym, żeby iść do tamtego bałaganu. Z tego co wiem to Mielczarek po drugiej stronie ulicy nie zapłaci mi nawet zblizonej kwoty do tej jaką dostaję w Budvarze. Poza tym wolę mieć kasę legalną, a nie pod stołem.

Koks92
@anonymous 18.07.2018 23:09

Ty zwariowałeś? Do Mielczarka? Do średniowiecznej manufaktury?

Ala54

No i jak zawsze dzisiaj nie było wypłaty na czas. Powalona firma. Nikomu nie polecam szczerze. Dobrze, że już wkrótce mnie tam nie będzie.

xxxxx
@Ala54 10.07.2018 18:44

Jak zawsze? Ja pracuje od kilku lat i jakoś nigdy jak do tej pory nie zdarzyło się żeby nie było wypłaty na czas.

Adam
@xxxxx 11.07.2018 09:52

Tak jak Maro dopiero o 15 podpisał listę wypłat to co się dziwisz jesteśmy dla niego tylko śmieciami. Ale zaraz sam pewnie napisze ze wiemy za co pracujemy...za grosze panie M.T. Budvar najlepsza firma szkoleniowa dla konkurencji.

Kolo

Ludzie czy nikt nie widzi co się dzieje w tym kołchozie. Dobrzy pracownicy odchodzą bo wiedzą co jest grane...prezio zatrudnia coraz to nowszych dyrektorów którzy nie mają pojecia o oknach. "Andrus" twierdzi że Sebastian to dobry człowiek (jebłem) chce sie wykazać przed preziem a myslicie że dzięki komu nie ma imprezy firmowej. No i dzieki tej nowej z marketingu bo jak chcemy sie integrować to z własnych pieniedzy po pracy-a socjal to niby czyje!!!!!!!!! Z socjala nić juz nie zostało bo nigdy nic nie było...za człapka sie zabrali to moze ktoś sie za ten (usunięte przez administratora) zabierze. Masz zapier... po 10 a jak ci nie pasuje to się zwolnij nawet ukraina nie chciała przyjechać w tym roku bo dostali ultimatum. Albo mieszkają u mareczka na dojezdzie i odciaga im kase z wypłaty albo won.

Pracownik
@Kolo 09.07.2018 18:47

Kolo co nie którzy już w d=pę włażą nowemu

Anonymus
@Pracownik 11.07.2018 17:27

No co zrobisz nawet tego z marketingu już nie widać tylko jakiś pedałek za niego lata. A taki był wporzo gość pogadał zapytał co słychać. Źal ludzi którzy robili coś dla tej firmy a zostali wyjebani przez Mareczka. Na szczęście znalazłem normalnego pracodawcę czego i wam życzę.

Andrus

Pracując już ponad rok czasu w tej firmie i nie spotkałem się z żadną pochlebną opinią na temat pana Marka T. Za plecami pana prezesa słychać same niesmaczne opinie . W sumie to wcale się nie dziwię. Nie ma poszanowania dla człowieka w tej śmiesznej firmie . Zarobki nieadekwatne do wykonywanej pracy Szkoda mi tylko obecnego dyrektora Sebastiana , bo to dobry człowiek, tylko czy wytrzyma w tym okropnym bałaganie ? A co do słowa ,,cieć ,, to jak najbardziej pasuje.

Jacek

Czy Pan Marek T. jest właścicielem tej firmy , czy robi za ''Ciecia ''. Myślałem , że człowiek szanujący się ma ''swoją'' pozycje w firmie , a od pewnych rzeczy są od tego inni pracownicy . Czyżby Pan Marian nie spełniał już oczekiwań prezesa ?

anonymous

Nie krytykuj, nie podskakuj, siedź na (usunięte przez administratora) i przytakuj. Nie przejmuj się swoją dolą, bo i tak ci (usunięte przez administratora) Nie przejmuj się swoją pracą, bo i tak ci (usunięte przez administratora) płacą. Za pięć czwarta kończ robotę, (usunięte przez administratora) na szefa, kładź kapotę. Tak dożyjesz starczej renty Nawet w (usunięte przez administratora) nie kopnięty.

Jacek

Jaki Pan , taki kram . Nie polecam pracy w Budvarze . Bałagan goni bałagan . Kierownictwo nie ogarnia produkcji . Klienci odchodzą bo okna coraz to gorszej jakości .

.
@Jacek 11.06.2018 20:32

pana Dominika zabrakło?jest pan Sebastian,,,witamy,witamy,-BURDEL!panie dyrektorze zapanował,!halo rozmawiamy z ludżmi,,,10 godzin pracy bo w sobotę ludzie nie chcą przyjść za 150 zł?wcale się nie dziwię.sobota jest dużo więcej warta niż 150zł.proponuję z rąbienia posciągać doświadczonych ludzi.tylko za ile ?

Nick123
@. 23.06.2018 00:17

Wypłaty są pomniejszane żeby było na zaplacenie tych 150 zł za sobotę ktoś chyba myśli że tu idioci pracują i nie potrafią liczyć i myśleć .Więc rzucajcie się ludziska na soboty żeby odzyskać to co wypracowaliście do wypłaty .....paranoja!!

anonymous

gogle: Czy Marka Trzcińskiego, jednego z najbogatszych polskich senatorów, nie stać na zapłacenie 300 zł mandatu? Polityk Platformy Obywatelskiej ze Zduńskiej Woli co roku zarabia kilka milionów złotych.

anonymous

http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/151156,senator-nie-zaplacil-300-zl-mandatu,id,t.html

zd

polecam artykuł : http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/158870,senator-jezdzi-za-szybko-bo-polska-nie-moze-czekac,id,t.html

anonymous
@zd 19.05.2018 11:20

NO widzę że MT zadziałał i postraszył i arykuł zniknał z tego adresu. TUTAJ TEŻ JEST http://www.polskatimes.pl/artykul/158870,senator-jezdzi-za-szybko-bo-polska-nie-moze-czekac,id,t.html

MT

Chłopie, skoro zostałeś przeze mnie wyrzucony z firmy to teraz zacznij zajmować się innymi sprawami zanim jad do końca Cię zatruje. Plujesz dookoła siebie przez co zmoczyłeś się cały. Głupio to wygląda. Tracisz czas podpisując się za każdym razem inaczej. Cokolwiek tutaj napiszesz to i tak wywołuje to pusty śmiech na sali, bo ludzie wiedzą za co pracują i w przeciwieństwie do Ciebie szanują i cenią swoją robotę. Bo oni są na prawdę dobrymi i oddanymi pracownikami. Ty nie możesz tego rozumieć. Ludzie nie są głupi, tak jak Tobie się wydaje. P.S. Dysponując Twoim IP nie mam wątpliwości kim jesteś.

Panie MT
@MT 20.03.2018 11:52

Sam się zwolniłem, więc proszę nie przypisywać sobie cudzych SUKCESÓW. A w IP może mnie pan cmoknąć. Gowork nie udostepnia IP, a po drugie może trasowanie cebulowe (TOR) coś panu wyjaśni.

anonymous
@MT 20.03.2018 11:52

Zacznij chłopie godnie płacić to ludzie do pracy sami się znajdą i nie będziesz musiał sprowadzać hindusów. Odpowiedz sobie na pytanie "Co bym zrobił gdyby na moje konto weszła wypłata 1500 lub 2000 zł?" to sam zrozumiesz. Po drugie Polska to nie naród chłopów pańszczyźnianych. Nikt nie ma obowiązku być dla ciebie tanim pracownikiem tylko dla tego że tak sobie życzysz.

zduńskowolanin

Jesli jest tak dobrze to dlaczego ostatnio zwolniło się pare osób?Czy ktoś się ich zapytał jakie były powody takiej decyzji?

anonymous
@zduńskowolanin 26.03.2018 21:49

jednej osoby na pewno pesymizm...ciągle na nie-bo marek to bo marek tamto.nie ma jej i może nie jest super ale nie słuchamy tego...

zduńskowolanin
@anonymous 04.04.2018 00:15

Ja też się pytałem i różnica 500 zł miedzy kimś z pól rocznym stażem a ponad dziesięcioletnim na korzyść tego pierwszego była nie do przyjęcia.Podwyżka dla osoby z niecałym rocznym stażem która dopiero co wraca ze zwolnienia do poziomu pracownika z ponad dziesięcioletnim stażem też wpływała demotywująco.

anonymous
@zduńskowolanin 04.04.2018 11:06

tutaj w budwarze lepiej nie chorować,ale jeżeli to cały miesiąc.bo zdarzy sie i robią z ciebie kozła.facet nie był trzy dni bo chory i podstawa na konto.nie ważne że wypracował w trzy tygodnie -powiedzmy wykonał dobrą pracę

Anon ,
@zduńskowolanin 04.04.2018 11:06

No to jedni się zwolnili a drudzy dostali i traz jest bardziej w pożądku .Tylko szkoda tych co się zwolnili bo byli ok.

Zając Poziomka

Wesołych świąt.

wazelina
@Zduńskowolanin 02.04.2018 01:50

02.04.2018 01:50 @zając poziomka 31.03.2018 23:18 W tych życzeniach chodziło o to że tylko osoby urzywające wazeliny mają.w tej firmie dobrze.Ci którzy nie wazelinią są źli.A ni to błąd w pisaniu sorki. pomocna (0) odpowiedz 02.04.2018 01:50 @zając poziomka 31.03.2018 23:18 W tych życzeniach chodziło o to że tylko osoby urzywające wazeliny mają.w tej firmie dobrze.Ci którzy nie wazelinią są źli.A ni to błąd w pisaniu sorki. pomocna (0) odpowiedz 02.04.2018 01:50 @zając poziomka 31.03.2018 23:18 W tych życzeniach chodziło o to że tylko osoby urzywające wazeliny mają.w tej firmie dobrze.Ci którzy nie wazelinią są źli.A ni to błąd w pisaniu sorki. pomocna (0) odpowiedz Zduńskowolanin -zajączkowi chodziło o normalne wesołych świąt,,takie ludzkie,świąteczne zachowanie,Ty z niego zrobiłeś wazeliniarza.rozumiem że wiesz coś o tym?tak łatwo ci to przychodzi.

Zduńskowolanin
@wazelina 02.04.2018 22:13

Sorki dla zajączka.A tobie powiem tak.Wiem jacy tam pracują ludzie i te życzenia były dla tych w porządku,a ci których zabolało to właśnie wazelina.W tej firmie tylko takim zachowaniem można być dobrym pracownikiem.I tylko tacy pracownicy są doceniani.Ci co mają własne zdanie , chociaż mają racje są niedobrymi pracownikami.i o to mi tylko chodziło.

chemik

NIE Panie Prezesie, nie zarabiam więcej. Oczywiście wiem gdzie Pana znaleźć i dziękuję za zaproszenie, ale czy wyobraża Pan sobie jak 50 czy 70 ludzi przychodzi do Pana z problemem, a takie są każdego dnia. Proszę mi uwierzyć,że tyle zarabiam, a swoją drogą ciekaw jestem co zrobiłby Pan, gdybym to udowodnił. Z pewnością skorzystam z Pańskiego zaproszenia, obiecuję, ale jeszcze nie teraz. Nie piszę tego, by dostać podwyżkę, czy awans, bo już straciłem nadzieję, ale dlatego by nie zostali skrzywdzeni inni oddani i wierni jak ja pracownicy.

nick-po co?szef wie kto pisze
@chemik 26.03.2018 15:41

i jeszcze jak się słyszy z nie-oficjalnych żródeł że wypłata do klępnięcia przez prezesa ale za dużo wyszło...to już wiadomo,nie dostaniemy tego na co zasłużyliśmy.bo dużo reklamacji,bo stłuczki,bo ,,bo nie nie dam zarobić i tyle,

pracownik

No właśnie 2000pln. 6-10 lat temu zarabiało się 2000-2700 bez wyższej podstawy. A teraz z wyższą 2000, a najlepsze jest to, że będziesz tyrał jak koń pociągowy i nie wiesz tak na prawde jakiej wypłaty możesz się spodziewać, bo dopiero na koniec miesiąca przychodzi rozczarowanie. Ale pan Prezes napisze, że pracownicy wiedzą za co pracują...

anonymous
@pracownik 26.03.2018 10:07

Do Pracownika. Dorosły człowiek, jesli ma jakies pytania czy uwagi to je zadaje wprost. Ma Pan ochote rozmawiac to wie Pan gdzie mnie szukac. Trzeba miec odwage, a nie pidać trzy o trzy...

pracownik
@anonymous 26.03.2018 13:01

Ja już od roku na szczęście nie muszę się użerać, prosić, pytać i denerwować. Gdybym pisał nieprawdę, to dalej bym pracował w firmie. Ludzie nie zwalniają się z pracy bez powodu...

chemik

Panie Prezesie śledzę tę stronę już od jakiegoś czasu, nie mam zamiaru nikomu ubliżać jak niektórzy. Pracuję w Pańskiej firmie kilkanaście lat, mogę pracować niemal na każdym stanowisku i zarabiam 2000 pln. Bardzo proszę o kilka słów komentarza na ten temat a ja wkrótce napiszę coś więcej. Nieco rozczarowany pracownik.

MT
@chemik 25.03.2018 22:17

Jesli pracuje Pan kilkanaście lat, to zarabia Pan jednak więcej, prawda? Jednak z Pana wiadomości Pana wynika, ze jest potrzeba rozmowy. Zapraszam do siebie. Wie Pan gdzie mnie znaleźć.

chemik

witam wszystkich pracowników firmy Budvar

Panie MT

Frustrację widać u pana, kiedy ktoś pisze prawdę.

MT

Strasznie nisko spadłeś chłopie... Z drugiej strony nie dziwi mnie Twoja frustracja. Nigdzie nie możesz zagrzać miejsca. Ale nie zostaniesz ponownie przyjęty do Budvaru. Nawet wtedy, jeśli ubierzesz się w skórę niewiniątka. Powodzenia.

gość

Czyli nic się dalej nic się nie zmieniło. Teraz pewnie niektórzy skorzystali, bo słyszałem, że parę osób się zwolniło ze starej ekipy.

gość
@MT 19.03.2018 12:15

Nie zostałem przez Ciebie wyrzucony a sam sie zwolniłem! Nie przypisuj sobie sukcesów! A w IP możesz mnje cmoknąć. (zmienne, dynamiczne)

gość
@MT 19.03.2018 12:15

Dodatkowo jeszcze trasowanie cebulowe (TOR).

gość

Po kątach psioczą na wypłaty że takie małe ,ale co do czego zapierda- ają aż się kurzy .

Zostaw opinię o Budvar Centrum - Zduńska Wola

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budvar Centrum