Ace Rico Poland Sp z o.o.

Bielawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 79 ocen.

Opinie o Ace Rico Poland Sp z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ace Rico Poland Sp z o.o.

Gra

Na forum są zawsze bardzo różne opinie. Jeśli ktoś lubi swoją pracę to z pewnością będzie mu dobrze w firmie!!!!

Jagoda

Chce zatrudnić sie w aceriko,na jaki dział trafić najlepiej?Naczytałam się opini i nie wiem czy wysłać CV.

Ddz pce

Tomek radlo mobbing stosuje wobec pracowników on to kompletna porażka ten człowiek powinien leczyć się w szpitalu psychiatrycznym

Ja
@Ddz pce 09.10.2017 09:54
Tomek radlo mobbing stosuje wobec pracowników on to kompletna porażka ten człowiek powinien leczyć się w szpitalu psychiatryczn...

Pracy jest dużo teraz jak nie tu to gdzie indziej więc jak taki z niego tyran to nie bać się i zgłaszać gdzie się da co gościu wyprawia. Nagrywać go. Zwolnią cię to trudno pójdziesz do innego zakładu ale będziesz miał poczucie że się nie dałeś. I może innym zrobisz przysługę

Pce

Witam ,jeśli ktoś chce pracować w tym zakladzie jako pracownik tymczasowy z agencji to : dostanie żółtą koszulkę , umowę na tydzień i pracę woła roboczego czyli tanią siłą roboczą dla koreańców dopóki nie zrobią zamówienia.Odradzam każdemu.

J*anna W*wrzyn

Jeśli potrafisz pracować w stresie,wysokich temperaturach w smrodzie,brud, zla atomosfera , awantura a twoje zdrowie jest dla ciebie na ostatnim miejscu— ta praca jest dla Ciebie wymarzona.Uwielbiasz hardkor?Przyjdź w okresie letnim... Odrazam nowym pracowac w tym zakladzie !!!!!!!!

Raxonixk

Odkąd nie ma grubej berty poli to się robi spokojnie :D. Ale Radło to mógł by z wentyla popuścić Bo mu uszami ciśnienie spada śmieszny chłop ! Lakiernicy dostali podwyżkę a zapomnieli o innych ludziach pracujących w tym smrodzie, którzy trują się chemią im się nic nie należy !!! Odrazam pracować na lakierni ludzia którzy szukają pracy w acerico ! POWAŻNIE !!!

Kontrol

Jest jak jest na lakiernia. Nikt nie jest tam trzymany na siłę. Ale takie kity.ze.2350 na start brutto to gdzie indziej wciskając. Płacą najniższa czyli2000. A n-ki za sobotę nikt nie.daje.

Lakiernik 2016

Najwidoczniej boją się Tomka radlo człowiek jest agresywny kobiety płaczą czesto przez niego a facetów poniza wyzywa. Daje N za sobotę gdzie w sobotę nie można zmusić. Zastrasza że zwolni jak nie przyjdzie się w sobote

ToJa-w2017

Oho miałem zacząć prace w tym zakładzie ale z tych komentarzy co widzę to jednak zrezygnuje. I tak mnie zastanawia skoro jest tak zle to czy osoby pracujace tam nie moga tego zglosic ?

Marek

Witam pisze tu pierwszy raz i chyba ostatni, w acerico pracowalem 4 lata i z mojego doswiadczenia odrazdam prace w tym zakldzie. Bylem na dziale wysylki i ciesze sie ze skonczylem z tym zakladem co chwile jakies nie domowienia prroblemy i jak kktos wyzjej napisal slaba atmosfera. Ten zaklad pada i jest coraz gorrzej z roku na rok. Polecam ten zaklad osoba starszym ktorzy maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko i chca dorobic sobie do emerytury

Pracownik Ac
@Marek 18.07.2017 02:27
Witam pisze tu pierwszy raz i chyba ostatni, w acerico pracowalem 4 lata i z mojego doswiadczenia odrazdam prace w tym zakldzie...

Z lakierni zwolniłam się kilka miesiecy temu wiec wiem jak tam jest. Brutto miałem 1950 Kobieta która pracuje tam już 8 lat ma 2250 brutto, ja pracowałem niespełna 2 lata. Różnica w wypłacie znikoma. Teraz premie wszyscy dostają taką samą. Frekwencja 100 zł. Wypłatę średnio dostawałem 1500-1600 zł. Najwyższa moja wypłata to 1900 zł Nowy pracownik dostaje na start 2350 zł brutto, najniższa krajowa to 2150zł.Państwo z biura na każdym kroku pokazuje, że są kimś lepszym i nie szanują ludzi z produkcji. Jak się odezwiesz, ze się coś tobie nie podoba dostajesz wypowiedzenie. Przykład z ostatnich dni: jeden z pracowników produkcji dotarł do informacji, że Tomek radło jak i jeden z tych koreancow cpaja cały czas i sa pod wplywem narkotykow osobiscie zalecam ich kontrole . Ale odpowiedznie sluzby sa juz poinformowane.

Lakiernik

Pracuje obecnie w Acerico na dziale lakierni, moje wrażenie to SZOK Tomek Radlo to porażka ten chłop to ma więcej ciśnienia niż opona w maluchu, obraza, poniża pracowników, a sam jest wielkim pajacem . Nie polecam ogólnie pracować w tej firmie słabe zarobki dożo wymagań bardzo słaba atmosfera w pracy .

ofen

p;racowalam w tej firmie 9 lat nie mam dobrego zdania na ich temat tylko dziewczyn z montazu mi zal poniewaz zawsze bylo szybko duzo inie gadac podelka nam ha ukladal zebysmy nie gadaly liderki siedzialy w biorku z bozena i sie smialy z nas ona mnie zwolnila a ja przejrzalam na oczy ze istnieja inne zaklady za lepsza pesje i z szacunkiem do ludzi

Ddz

Odradzam tego zakładu każdemu nawet najgorszemu wrogowi syf w dodatku radlo jest agresywny ma on coś z głową nie tak. Na wszystkich mordę wydziera każdym rządzi i za sprzątaczki uważa wszystkich. Bez komentarza

Bwa
@Ddz 25.06.2017 19:30
Odradzam tego zakładu każdemu nawet najgorszemu wrogowi syf w dodatku radlo jest agresywny ma on coś z głową nie tak. Na wszyst...

Dokładnie nie jeden raz był taki że przechodził tylko po to żeby sie na kimś wyżyć! Jeżeli ktoś szuka pracy to odradzam tą zacofaną firmę a zwłaszcza lakiernie

Wies

Psychopatki z kontroli. Nienormalne . Zmiana A

Wip

Nic nie robią to te z kontroli grubaski podaj pozamiataj mają ręce to niech same sobie wezmą lenie śmierdzace. Tak samo facetów ganiaja i się śmieją za plecami

Magdalena

Nie, nie jest tak źle, faktycznie śmierdzi na lakierni farbami i zmętniała woda, bo jest rzadko wymieniana, być może w krotce się to zmieni, ale osoby, które tutaj udostępniania posty to tak naprawdę w kolko te same osoby tylko zmieniają nick i boja się podać swojego imienia i nazwiska to osoby strasznie leniwe obiboki, które najlepiej by nic nie robiły i oczekujące ze ktoś coś za nich zrobi to osoby, które czuja się ponad innymi i chciałyby mieć władze itd. Te osoby narzekaja, bo chciały by brać pieniądze za nic nierobienie.

Be better

Jeśli tak wiele osób twierdzi że jest źle na lakierni to pewnie tak jest i jedna czy dwie pozytywne opinie raczej nie wystarczą. Może by tak pomyśleć o jakichś zmianach w kadrze zarządzającej lakiernią? Ewentualnie uświadomienie tych którzy czują się lepsi że tak nie do końca jest. Pamiętajmy że pracownik zadowolony to dobry pracownik. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pracowników i ich przełożonych

Office worker

Panie Rafale R. proszę przestać narzekać i wsiąść się za solidna uczciwą pracę. Nikt Pana na sile nie trzyma w Acerico, zawsze może pan zmienić prace. A jak powszechnie wiadomo brak z Pana strony chęci wykonywania swoich obowiązków.

pracownik

menadżer tomek czuje sie jak Rambo i biega za ludzmi robiac im obóz LG ZA 1500 zl majac dotego teraz 2 grube uchole z kontroli na 2 zmianach nadaja jak radar i chca aby za nich wszystko robić paleciakowi lataj jak samoloty obwodnicami a niedługo beda jezdzil naokolo zakladu tak nawala maszyn na tej lakierni a wszystko i tak full NG

Ktosiowy

Idź na lakiernie to zobaczysz jak ludzi wzywają krytykują i poniżaja śmieją się beszczelnie. A szczególnie te z kontroli gonią facetów a same nic nie robią. Wogole nie zostały nauczony szacunku do drugiego człowieka

Paulina

@Ktosiowy piszesz o tym, że w firmie Ace Rico Poland Sp z o.o. pracownicy nie są traktowani z odpowiednim szacunkiem. Co według Ciebie to oznacza? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony firmy? Uargumentuj swoją wypowiedź.

Marcin

Kontrola na lakierni wykorzystuje nic stale nie robią lenie śmierdzace gonią chłopaków oni mają zapieprzac a te stoją i się śmieją z nich obgaduja tych co robią z tyłu. Odradzam trafić na tą zmiane

Ktosiowy

Robiłem w acerico traktują ludzi jak zwykłe zero pracuje jedna grubaska co drze stale mordę o byle co druga zmiana gdzie a.s jest najlepsza tam nikt nie drze mordy. A dodam jeszcze że kontrola jest beszczelna właśnie na kontroli ta grubaska robi. Nie polecam lakierni smród i ludzie nienormalni

Karol

Jest praca przez Sanpro na 2zmiany, wiecie może gdzie by się trafiło??

Worker

Ludzie zatrudnieni przez zakład dostają mniejsze wynagrodzenie niż ludzie z agencji sanpro srednio o 200-300 totalna porazka

Asdf
@Worker 20.04.2017 15:59
Ludzie zatrudnieni przez zakład dostają mniejsze wynagrodzenie niż ludzie z agencji sanpro srednio o 200-300 totalna porazk...

Nie dokonca tak jest... Bylo owszem. Tylko osoby zatrudnione najpóźniej we wrzesniu jescze maja dodatek do kazdej godziny. Wszyscy zatrudnieni pozniej juz go nie otrzymuja.

to ja

Agata nadaje się na produkcję a nie na lidera,pilnuje swojego chłopaka a pracowników ma głęboko gdzieś.Chcemy zmiany ....

lol
@to ja 11.04.2017 10:07
Agata nadaje się na produkcję a nie na lidera,pilnuje swojego chłopaka a pracowników ma głęboko gdzieś.Chcemy zmiany .......

Dokładnie chcemy zmiany.

ktos

potwierdzam ze A.S jest osoba nie ogarnięta nie kompetentną nadaje sie do normalnej pracy na produkcji a nie na lidera . a pani p*** jest zajebista osoba dla normalnych ludzi piona !!!!

Paulina

Przypominamy, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób.

Ktosiowy

Jeżeli nie znasz pani P. To nie wypowiadaj się na jej temat bo sądzę że się mylisz gorsza krzykaczka to menager A.S nic nie ogarnia pracowała tylko na ścieraniu papierem ściernym hihihi

Pracownik produkcji
@Ktosiowy 19.03.2017 19:51
Jeżeli nie znasz pani P. To nie wypowiadaj się na jej temat bo sądzę że się mylisz gorsza krzykaczka to menager A.S nic nie oga...

Pani A.S to zwykly pracownik produkcji a nie menager. Do tego duzo jej brakuje! Ha ha ha

Surowa

Totalna porażka na jednej zmianie jest liderka która nic nie ogarnia nie polecam trafić na tą zmianę A.S. i w dodatku drze mordę o byle co zostawmy to bez komentarza. Przełożona lekkich obyczajów

Mania

To prawda praca na lakierni nie jest wymarzoną praca ale rzeczywiście dużo zależy od zmiany na którą się trafi. Miałam okazję pracować na obu zmianach i nie polecam wam zmiany gdzie na kontroli pracuje duża krzykaczka pani P*** tam atmosfera to porażka. Na drugiej zmianie jest fajna atmosfera i spoko ludzie ale niestety ogólnie to nie polecam tego zakładu

Xxx
@Mania 19.03.2017 11:08
To prawda praca na lakierni nie jest wymarzoną praca ale rzeczywiście dużo zależy od zmiany na którą się trafi. Miałam okazję p...

No zapewne tamta zmiana bardziej odpowiada, ponieważ nic nie trzeba robić. Dziwne oceniać atmosfere po chwilowej pracy. Ludzie z tej okropnej zmiany maja staly kontakt z sobą po pracy. Spotykają się, imprezuja razem itd. Wiec chyba ta atmosferaz nie jest taka jak Pani Mania ja opisuje.

Don Pedrooooo :D:DD:

Praca w Ace rico na lakierni , nie jest moze wymarzoną posadą jednak ma duzo wad jak i zalet . Jesli chodzi o wady jest to prawdą ,ze śmierdzi farba niestety nigdzie nie ma lekko jak ktos chce pracowac odnajdzie sie wszędzie . Jesli chodzi o atmosferę w pracy , zależy od zmiany ,pracowałem tam jakies czas temu i szerze powiem ze jedna ziana jest tragiczna dra ryje miedzy soba jak zwierzeta , natomiast jesli chodzi o zmiane druga niebo a ziemia calkiem inni ludzie mozna normalnie sie dogadac i pośmiać wiec wszystko zalezy od ludzi jacy nas otaczają a Mr Szin jest zaje***bisty .Pozdrawiam Ziom !!!

Marcin Kaczkowski

Lakiernia, atmosfera tragiczna. Ludzie a nawet przełożeni zero szacunku i kultury osobistej, współczuję nowym którzy tam przyjda. Ja juz zakończyłem przyjaźń z tym zakładem i była to bardzo dobra decyzja. Kto miał trochę oleju w głowie sam się zwolnił, zostali sami desperaci którzy nie znajdą innej pracy i poza wkrecaniem śrubek niczego innego nie potrafią.

Ktos
@Marcin Kaczkowski 27.02.2017 22:21
Lakiernia, atmosfera tragiczna. Ludzie a nawet przełożeni zero szacunku i kultury osobistej, współczuję nowym którzy tam przyjd...

Jak można mówić o szacunku skoro nie zna się znaczenia owego słowa. Osoba, która bezczelnie odzywala sie do kobiet, osób o 20 lat starszych od siebie nie powinna na temat szacunku pisac w ogóle.

manio

Dla mnie ten zakład to totalna porażka.Zarobki są nie wielkie,jeśli chodzi o prace i przełożonych to zależy gdzie i na kogo się trafi.Może być lekko albo bardzo ciężko.Odzież trzeba mieć własną.Nawet wieloletni pracownicy nie mają ubrań zakładowych.To koreański zakład oni jeszcze w latach 60-70tych byli krajem rolniczym o wiele biedniejszym niż polska.Dorobili się dzięki pomocy stanów zjednoczonych ogromnej ambicji i tytanicznej podkreślam słowo tytanicznej pracowitości.Dodam jeszcze kontroli kosztów czyli pracuj dużo wydajnie a zarabiaj skromnie no i brakiem związków i praw pracowniczych.Nie spodziewajmy się że tu w polsce będziemy mieć u nich dobrze jak na europejskie standardy my mamy w acerico dobrze biorąc pod uwagę azjatyckie standardy pracy.Jedynym dla mnie plusem tego zakładu jest to że jest na miejscu.Zapytacie czemu narzekam odpowiem bo mam do tego prawo.A czemu tam pracuję ? bo musze płacić rachunki i za coś żyć.Oczywiście robie do wiosny bo potem jadę na zbiory za granicę i będę szukać innej pracy.Moja dobra rada to taka. Nie pracuj w tym zakładzie jeśli naprawdę masz jakieś wyjście.

DonPan

Kocham pracowac w acerico , na nockach a czasami na popołudnie można wypić piwo i to nie jedno nikt nikogo nie kontroluje :D z fajami tez nie ma problemu można sobie zajarać gdzie się chce no ale wiadomo trzeba uważać na kablowiczów bo są tez tacy co za 1200 zł na rękę biegają do biur i kablują. w takiej robocie to tylko sie bawic i udawac ze sie pracuje, czasami tez trafiaja sie foczki z ktorymi mozna sie pobawic na zapleczu :D. Polecam kazdemu kto ceni przygode :D

worker

Ludzie z agencji pracy zarabiają więcej niż pracownicy firmy co pracują po kilka lat do każdej godziny 1.20 brutto

pracownik oszukany

Praca na lakiernik dla wytrwałych i pracowitych ludzi zgranych w grupie koeranski menadżer to normaly czlowiek z wadami i zaletmi ci co tak pisza to oczernija zal im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zal sciska ze nie pracuja na tym dziale i wykilkuja farmazony z nudow na kontroli... tup tup i na montaz tam jest zapierdziel... szaczun dla tych ludzi co tam pracuja po 5 lat

pracownik oszukany

Napisze to bo to jakaś kpina ludzie przez firmę zarabiają mnie niż ci z agenci taka to firma co mi po umowie na jakis tam okres jak pieniądze mniejsze paranoja totalna

Mil

Nikomu nie polecam trafić na lakiernie człowieka źle traktują mordy dra stale o byle co totalna porażka a lider nic z tego nie robi tylko się smieje kazdy każdego obgaduje i tylko ciągle drzec się potrafią na wszystkich odradzam

Roxi
@Mil 07.11.2016 15:29
Nikomu nie polecam trafić na lakiernie człowieka źle traktują mordy dra stale o byle co totalna porażka a lider nic z tego nie...

Na waszym dziale lakierni jest totalny bajzer, powinni zrobić tam porządek a zwłaszcza z paniami, bo słychać ich śmiech, piski i wrzaski aż kolo działu kontroli ( jak by tam toczyła sie jakaś wojna ). Na innych działach takie zachowanie nie ma miejsca !, dodatkowo palenie papierosów po za wyznaczonym miejscem do tego ( pety i opakowania po jedzeniu leżą wszędzie ! ). Widocznie pan Shin nie radzi sobie na tym dziale tak jak powinien.

d

jak mają stawkę wyższą to ile ona konkretnie wynosi?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Oni zarabiają więcej od Polaków i to nie dlatego że więcej godzin-więcej kasy tylko stawkę mają wyższą więc coś jest nie halo. A poza tym firma miała dawać pracę mieszkańcom Bielawy oraz okolic nawet ostatnio burmistrz miasta był odwiedzić firmę i była gadka o rozwoju i perspektywach a Ukraina jeśli dobrze się orientuję nie jest w bliskiej okolicy i nikt poza koreanczykami oraz ukraincami na tym nie skorzysta.

anonim

(usunięte przez administratora)

PanKazik

Bo teraz nie będzie pracy dla polaków, teraz przyjmują pracowników z Ukrainy, ostatnio jeden z Koreańczyków powiedział że pracownicy z Ukrainy są lepsi od Polaków bo pracują po 12 godzin i są bardziej wydajni i nie marudzą.

Angela

Jak wygląda praca w ace rico?? Mnie interesuje najbardziej dział jakości;)

monia

Nikt nie chce pracować u góry na montażu i brakuje ludzi praca nudna monotonna i slabo płatna nie polecam nikomu

to ja

dostałem podwyżkę-nie uwierzycie tyle kasy że ...lepiej skończę

DZ123

Najniższa krajowa a dla lakierników 300 zł więcej ... "właśnie pracuje się tu głównie dla pieniędzy, a przecież one są wysokie i uczciwe" Jak tak niektórzy uważają to chyba nie opłacają rachunków i zyja na garnuszku rodziców chowając do skarbony niecałe 17 Jagiełów powadzenia w truciu się w kabinie i malowaniu bez masek oraz odzieży ochronnej ...

to ja

wszystkim się w głowach poprzewracało ,cały czas kłótnie ,biurokraci rządzą a reszta zapierdziela i za co? lepiej nie mówić -powiem krótko polak nie szanuje polaka

robot produkcji

To fakt śmierdzi farbami i zgniłem jajem juz przy wejściu do lakierni Bol głowy w pracy po pracy to stały element związany z tym środowiskiem pracy praca monotonna i ciężka wręcza odmazurz brak wypoczynku każda sobota pracująca...

Katarzyniara

Pracowałam w acerico przez pewien okres czasu, trafiłam na dział lakierni, to co tam się dzieje to masakra. Ludzie zarządzający działem lakierni to totalna porażka !. Nie mają zielonego pojęcia co tam się dzieje i jak powinna funkcjonować lakiernia !!! Smród z farb na całej hali, praca za najniższą krajową bez szkodliwego a wymagania bardzo duże !!! Nie ma współpracy miedzy ludźmi każdy walczy o swoje, osoby odpowiedzialnie za lakiernie siedzą sobie cały czas przed komputerami i Graja sobie w gry lub przeglądają internet, nie przejmując się niczym. Nie polecam !

Tomek

Praca na Lakierni za najniższa krajowa przez agencje bez warunków szkodliwych i wpisane pracownik produkcji ...

Zostaw opinię o Ace Rico Poland Sp z o.o. - Bielawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ace Rico Poland Sp z o.o.