Trottertrans

Jarocin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 235 ocen.

Opinie o Trottertrans

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trottertrans

s

fakt, swego czasu głośno było w internecie o tej firmie... ale jak to się finalnie zakończyło? licze na rzetelne info

kiki

nie widac komentarzy bo firma juz nie istnieje , za to jest nowa fila logistic i pan a ,dalej kreci lody

Slasher

Serb idź do niego pojeździć to sam zobaczysz . . . Ktoś koledzy ma jakiś namiar na Jałkowskiego gdzie przebywa, jakim samochodem jeździ czy ta jego piekna świnia nadal z nim wali w ch**a itp bardzo pilne

stary kierowca

Witam. Ktoś ostatnio założył sprawę w sądzie o oszustwo przez Pana Jałkowskiego tzw. trotterka. Byłem na zeznaniach. Gość podobno mnie szukał. Proszę o kontakt tegoż właśnie czlowieka ze mną e-mailowo a dj128@wp.eu

pan zysk

nie wiecie może forumowicze drodzy czy aktualnie firma Trottertrans poszukuje obecnie nowych kierowców? słyszałam plotki że z racji jakiegoś kryzysu wśród kadry, nie wiem konkretnie, mają jakieś wielkie zatrudnienie nowych ludzi ma być, albo może nawet już jest. czy to prawda? ma ktoś jakieś info na ten temat?

M C

To ta firma istnieje jeszcze omg ja tam jezdzilem i tragedia straszna jak to pan "A" pisal do FLOTY hehe parodia i normy spalania 50zl na 6tygodni mialo starczyc na tel. P A R O D I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta firma powinna zniknac z rynku. no i na standardzie WISZA MI KASE KASE I JESZCZE RAZ KASE!!!!

Były

To jeszcze ten szczurek egzystuje ? Ludzie, opamiętajcie się !!!! Nie warto tracić czasu dla niego. Nie oczerniam go bo nie ma po co. Każdy widzi jak jest, a te wpisy o tym że to czy tamto, to on sam pod innymi nickami. Nawet jak wklepiesz miasto to teraz sie jakaś dziura wyświetla a nie Lublin,(usunięte przez administratora) ???

SZAKAL

ja tam więcej już nic nie będę pisal, nie chodzi mi tyle o pieniądzę co o ta jak się [usunięte przez moderatora] zachował po powrocie ze swoją spedytorką, tego nie odpuszczę dopuki nie zobaczę [usunięte przez moderatora]

SZAKAL

dasi - 2013-07-24 02:15:58 UDERZ SIE W LEB SZAKAL [usunięte przez moderatora] CO 3 TYGODNIE W TRASIE BYLES I MOWILES ZE WYGLADASZ JAK MENEL A AUTO DO STERYLIZACJI POSZLO BO WALILO ZE WSIASC SIE NIE DALO A W KURNIKU TO MATKO ,WALILO GORZEJ JAK OD MENELAPo pierwsze to teraz Panie [usunięte przez moderatora], po drugie byłem 6 tyg nie 3, po trzecie gdzie moja umowa i papiery rozliczeniowe (we wtorek wizyta w PIP Wwa w tej sprawie), po czwarte pozew zbiorowy już prawie gotowy wyjaśnimy sobie to na wokandzie. Połamania felg na zakręcie.

dasi

UDERZ SIE W LEB SZAKAL [usunięte przez moderatora] CO 3 TYGODNIE W TRASIE BYLES I MOWILES ZE WYGLADASZ JAK MENEL A AUTO DO STERYLIZACJI POSZLO BO WALILO ZE WSIASC SIE NIE DALO A W KURNIKU TO MATKO ,WALILO GORZEJ JAK OD MENELA

SZAKAL

PANOWIE POWIEM KRÓTKO POLECAM WYKUPIĆ SOBIE "DAS" PRZED PODJĘCIEM PRACY W TROTTERZE.

TRUCK

znam to. 10 razy prosisz pracownika... prosze posprzataj samochód,prosze wypełnij dobrze cmr,prosze jak coś zepsujesz to się przyznaj i co? W nosie to mają. Przyjeżdza i auto zasyfione,w dokumentach wpis,ze towar dojechał uszkodzony, samochód wraca poobijany z europy,tu się spóźnił , tu ci mówi,ze juz dziś pracował 8 godz i musi pauze zrobic, mimo,ze to nie jest tacho i co?? To ma być fair?? Pytam.

TRUCK

szczerze? To najlepiej być idiotą, poobijać auta i zniszczyć mienie kogoś kto za to płaci co miesiąc, uszkodzić towar i nie ponieść za to żadnej odpowiedzialności. Jesteście bardzo mądrzy. Niech każdy weźmie da swoją cenną własność (najlepiej w kredycie,leasingu) koledze,który je zniszczy. Co zrobisz? Podziękujesz mu jeszcze za to? Nie [usunięte przez moderatora] głupot,ze firma jest taka czy inna tylko niech debile,lenie i brudasy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] paliwa itp nie pchaja się do transportu.Firmy padają i żyją dzieki kierowcom,ale żyją dzięki dobrym a padaja dzięki idiotom i alkoholikom,których w tej branży nie brakuje.

sebek

Witam pracowałem w tej firnie w 2009 [maj czerwiec ] i zostałem przez tego kolesia okradziony z moich zarobionych ciężko pieniędzy, pokłóciłem sie z nim o to ze musiałem doładowywać sobie konto w tel żeby miec z nim kontakt ,fakt przed wyjazdem dawał nam tel z doładowaniem wysokosci 50zl tel mial służyć do podawania adresow itp i ewentualnie kontaktu z nim ,ale pan [usunięte przez moderatora] zapominał sie i jak byl pijany to non stop dzwonil na ten nr i nam z konta zjadalo jak byliśmy za granica a pozniej sie dziwil ze nie ma nic na koncie i kazal nam sobie doładowywać samemu konto w tel a raczej dzwonic do rodzin w pol zeby nam doładowali. Wlasnie sie o to z nim pokłóciłem i z hiszpanki wracałem jako pasazer ,pan j powiedział ze nie wypłaci mi nic za 3 tyg jazdy po europie a bylo tego az 1000 zl napisze słownie tysiac zloty !!! wiec dla mnie nie jest nikim wiecej jak [usunięte przez moderatora] i jak on chce byc ok wobec pracowników jak w rodzinie ma syf [usunięte przez moderatora] .przestrzegam przed ta firma.

Tragedia

[usunięte przez moderatora] Ta firma to jakaś porażka.

Hello

jesteście [usunięte przez moderatora]czy wam się w głowach poprzewracało,że chcecie tam iść jeździć,tylko później nie płaczcie jak po zjezdzie będzie musieli dopłacić jak [usunięte przez moderatora] wam obciążeń,po co się pchać w patologiczną firmę.....chyba bez kitu jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Adres Biura Lublin ul.Inżynierska 5/212

Romek

Uuuu ja też tu CV chciałem składać a tu widzę ciekawe rzeczy się dzieja :) Trzeba będzie się grubo zastanowić czy jechac 100 km na rozmowe ... Adres : LUBLIN 20-515 ZEMBORZYCE PODLEŚNE 84A

arek

Panowie oni się ogłłaszają mają nowe cytroeny teraz , wysłałem cv wydzwania jakaś pani ale poczytałem trochę na forum i się obawiam tej roboty czy tu napewno chodzi o Trottertrans napiszcie na jakie ulicy oni są w lublinie .

Paw

Dzięki za informacje na forum o uczciwości tej firmy bo pojawiły sie oferty zatrudnienia przez tę firmę ale sobie daruję

kierowca z zespołem d........

q - 2013-06-18 19:21:04 Panowie... Myślicie, że dlaczego Pan [usunięte przez moderatora] tak tu się produkuje i przekonuje, że diety są nie osiągalne??? Boi się że zbraknie mu domu (o który procesuje się z rodzicami) żeby spłacić wszystkich oszukanych...Udowodnij [usunięte przez moderatora] wreszcie, że są osiągalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcę to wreszcie zobaczyć, przekonaj całą Polskę, że diety są osiągalne !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowody, dowody, dowody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

q

Panowie... Myślicie, że dlaczego Pan [usunięte przez moderatora] tak tu się produkuje i przekonuje, że diety są nie osiągalne??? Boi się że zbraknie mu domu (o który procesuje się z rodzicami) żeby spłacić wszystkich oszukanych...

SZAKAL

ADWOKACINA - 2013-06-10 12:20:13 all - 2013-06-09 01:01:27 Panie Adwokacie,jeśli ktoś ma wszystkie kopie CMR z podpisami z którymi jeździł bez problemów wygra w Sądzie z Panem [usunięte przez moderatora]Czekam na efekty. Niech ktoś wreszcie się tu pochwali wygraną w sądzie. Interesuje mnie ktoś kto pracuje na umowę zlecenie i sąd mu przyznaje diety i delegacje. Czekam na konkretnego szczęściarza, który po świadomym podpisaniu umowy zlecenia wygrywa w sądzie pieniądze w stosunku do zleceniodawcy. Panie "all" w Polsce tysiące kierowców ma CMR-y z podpisami. Po podpisaniu umowy zlecenia - tymi dokumentami każdy zleceniobiorca (kierowca) może sobie co najwyżej wytapetować mieszkanie. Jeżeli będzie łącznie 10 osób oszukanych i wszyscy pujdą na "pierwszą linie frontu" Panu[usunięte przez moderatora] pozostanie tylko jedno [usunięte przez moderatora] do niemiec na ogórki . . .

ADWOKACINA

all - 2013-06-09 01:01:27 Panie Adwokacie,jeśli ktoś ma wszystkie kopie CMR z podpisami z którymi jeździł bez problemów wygra w Sądzie z Panem [usunięte przez moderatora]Czekam na efekty. Niech ktoś wreszcie się tu pochwali wygraną w sądzie. Interesuje mnie ktoś kto pracuje na umowę zlecenie i sąd mu przyznaje diety i delegacje. Czekam na konkretnego szczęściarza, który po świadomym podpisaniu umowy zlecenia wygrywa w sądzie pieniądze w stosunku do zleceniodawcy. Panie "all" w Polsce tysiące kierowców ma CMR-y z podpisami. Po podpisaniu umowy zlecenia - tymi dokumentami każdy zleceniobiorca (kierowca) może sobie co najwyżej wytapetować mieszkanie.

all

Panie Adwokacie,jeśli ktoś ma wszystkie kopie CMR z podpisami z którymi jeździł bez problemów wygra w Sądzie z Panem [usunięte przez moderatora]

ADWOKACINA

Panie piszący powyżej: pańskie cytaty artykułów prawnych są powszechnie znane i ogólnodostępne. Pan się pochwali w tym miejscu jak będzie już po rozprawie w sądzie (jeśli w ogóle do niej dojdzie) Zleceniobiorca zgadzający się na warunki zawarte w umowie zleceniu zawsze będzie traktowany z pominięciem kodeksu pracy. Umowa zlecenia to prosty dokument zawierany dobrowolnie pomiędzy Zleceniodawcą, a Zleceniobiorcą. Pan poda konkretne efekty swojej "ciężkiej" prawnej pracy w tym miejscu, która jest niczym innym jak przeklejaniem tekstów prawnych z portali internetowych. Jak Pan wygra w sądzie Pan się tu pochwali OK? Czekam z niecierpliwością.

ADWOKACINA

Panowie kierowcy - jeśli podpisujecie umowy zlecenia na jazdę w transporcie jako kierowcy, czyli zleceniobiorcy - żaden adwokat, sąd Wam nie pomoże. O dietach możecie pomarzyć jak i o delegacjach. Ten kozak, który złożył pozew do sądu pracy (jeśli to w ogóle prawda) niech się dobrze rozpędzi i wali mocno i pewnie w ścianę. Przecież wiedział co podpisuje. Wymarzone diety, delegacje kierowców dotyczą UMÓW O PRACĘ matołki. Życzę powodzenia w sądach.

SZAKAL

2011 - 2013-04-21 00:17:03 Wczoraj złożyłem pozew o ustalenie stosunku pracy do Sądu Pracy. Ponadto za jednym zamachem będę dochodził należnego wynagrodzenia za prace oraz diet i kosztów delegacji. Panowie zamiast pisać tu głupoty, polecam wizytę u adwokata. Pan [usunięte przez moderatora] tylko z tego żyje, że oszukuje ludzi.Kolego daj jakiś namiar na tego adwokata i jak masz wzór tych dokumentów trzeba skończyć z [usunięte przez moderatora] narazie bardzo dużo jeżdze jak będę w kraju od razu załatwie tą sprawe mój numer 535 524 848, e mail truck.maniac@wp.pl

SZAKAL

Do Właściciel : wiesz niedługo zaczynam nową prace JW 3940, drużyna transportowa, kierowca, Combat Life Server, wiesz jakie masz szanse z mundurowym na wokandzie jak przydrożna dziwka z pędźącym tirem . . . Do zobaczyska a niedługo bedziesz miał gości ITD, PIP itp dobrze pochowaj faktury i CMR-ki

2011

Wczoraj złożyłem pozew o ustalenie stosunku pracy do Sądu Pracy. Ponadto za jednym zamachem będę dochodził należnego wynagrodzenia za prace oraz diet i kosztów delegacji. Panowie zamiast pisać tu głupoty, polecam wizytę u adwokata. Pan [usunięte przez moderatora] tylko z tego żyje, że oszukuje ludzi.

SZAKAL

Iwona - 2013-03-10 15:36:53 Zastanawiałam się: wypowiedziec się w sprawie powyższych oskarżeń czy nie. Zdecydowałam się ponieważ nie mogę pozwolic na bezpodstawne oskarżenia i zniważanie mojej osoby.Nikt nie ma prawa mnie oskarżac i wyzywac bo nikt z piszących mnie nie zna.Każdy z was,również ja podpisał umowę a nikt was do tego nie zmuszał.Właściciel przedstawił kazdemu warunki pracy i się na nie zgodziliście.Żaden pracodawca nie będzie tolerował pracownika, który nie wykonuje lub źle wykonuje swoje obowiazki.Pretensje możecie miec tylko do siebie.Obrażanie mnie niczego nie zmieni i świadczy tylko o was.Nie muszę się tłumaczyc czy kończę współpracę z firmą za kilka dni czy tygodni.To moje ustalenia z szefem.Potraficie tylko winic innych za swoje błędy i uchybienia,ale jakos żaden nie ma odwagi podpisac się swoim nazwiskiem pod wypowiedziami tylko ukrywacie się pod nickiem.Gratuluję odwagi. Ps. Szakal gorączki nie leczy się u ginekologa położnika.PS. Iwonka jakbyś wiedziała co nieco z medycyny (np. Tyle co ja wiem) to ginekologia-położnictwo to specjalizacja dlaczego ten sam lekarz pracuje w wyjazdówce R1? to bardzo proste to jest lekarz ogólny ze specjalizacją, po drugie to co mi zafundowaliście po powrocie to kolosalne długi, poteżną gorączke, chwilowe załamanie ciesz sie bo gdyby nie jedna osoba która mnie powstrzymała zabrał bym was ze sobą do piekła do 9 jego kręgu

ja

Jak chcesz żeby [usunięte przez moderatora] bez wazeliny to jedź. Powodzenia w pracy u nich. Masz internet, głowę i poczytaj co kierowcy pisza o tym pracodawcy we wcześniejszych postach i na wcześniejszych stronach. Zaznaczam, że wszystkie komentarze pozytywne pisze on i jego spedytorzy pod różnymi nickami.

Adi

Witam kolego, możesz napisać mi coś więcej o Twoich przygodach z tą firmą? mam tam niby jechać jutro i nie wiem bardzo czego sieę tam spodziewać, czy warte zachodu? gG: 46163516 Pozdrawiam

Wlasciciel

Witaj [usunięte przez moderatora] , rozbawiłeś mnie do łez choć rzadko tu zagladam , pomyliles sie z powolaniem ,powinienes Prawo ukonczyc lecz nigdy nie jest za pozno, a bez tego jestes najlepszy, albo politykiem powinienes zostac, jestem pelen podziwu dla milosci jaka darzysz firme Trottertrans, interesujesz sie , co do wykladu prawniczego na forum wielki szacun, "wiesz gdzie dzwonia ale nie wiesz w ktorym kosciele" , ale mozemy sie dogadac ,mysle ze dobry bylbys w tych pismach do sadu -napiszesz i zaskarzysz,odezwij sie do nas- tak mysle moze jako asystent prawnika lub prawnik firmy u mnie , bo szkoda marnowac takiego talentu [usunięte przez moderatora], p.s. jakos sie dogadamy po co do sadu odrazu [usunięte przez moderatora]. dales..PO...pis

Pawe Sadz

ja - 2013-04-07 12:50:43 zapomniałem dodać Nie piszcie tu, że pojedziecie do niego i go pobijecie czy coś podobnego bo każdy jest w gębie mocny a jak chcecie zobaczyć własną gębę na ławce oskarżonych to go nawet możecie bez wazeliny wykorzystać jak dla mnie. Panowie bocie się sądów ? wasza sprawa. Pamiętajcie jedno - to on ma wasze pieniądze i nie odda bez walki a dopóki nie przełamiecie się tak gówno będziecie mieć.Celowo podaje imie i nazwisko.Lezysz pan i kwiczysz,jutro ide do sadu. "Posługiwanie się wekslem do zabezpieczenia roszczeń pracodawcy wobec pracownika powstałych ze stosunku pracy – jest działaniem niezgodnym z prawem. Podstawą takiego działania pracodawcy nie może być art. 300 Kodeksu pracy, zgodnie z którym w sprawach nieunormowanych przepisami prawa pracy do stosunku pracy stosuje się odpowiednio przepisy Kodeksu cywilnego, jeżeli nie są one sprzeczne z zasadami prawa pracy. Oznacza to, że artykuł 300 Kodeku pracy nie przewiduje możliwości stosowania w sprawach nieunormowanych przepisami prawa pracy innych przepisów prawa cywilnego niż Kodeks cywilny, zatem także ustawy z dnia 28 kwietnia 1936 r. – Prawo wekslowe" - informuje resort pracy."

ja

zapomniałem dodać Nie piszcie tu, że pojedziecie do niego i go pobijecie czy coś podobnego bo każdy jest w gębie mocny a jak chcecie zobaczyć własną gębę na ławce oskarżonych to go nawet możecie bez wazeliny wykorzystać jak dla mnie. Panowie bocie się sądów ? wasza sprawa. Pamiętajcie jedno - to on ma wasze pieniądze i nie odda bez walki a dopóki nie przełamiecie się tak gówno będziecie mieć.

ja

czytam i czytam te wypowiedzi i nadziwić się nie mogę, że ciągle są nowe osoby w torby załadowane. Miałem też i ja straszenie wekslami, sądem najwyższym [żenada]. [usunięte przez moderatora] obcinał mi z wypłaty co jazdę a to nadkilometry a to przepały i z wyjazdu 3/1 zrobiło mi się 5/3 dni i nagle telefon - jedziemy. Po rozmowie z adwokatami i prawnikami Pan [usunięte przez moderatora] ma obowiązek udostępnić każdemu kierowcy obciążenia jakie zostały na niego nałożone wraz z uzasadnieniem. Kierowca ma obowiązek się z nimi zapoznać i je zaakceptować podpisując się pod nimi. W przeciwnym razie takowe obciążenia nie mają prawa bytu. Jak to ja usłyszałem od Pana [usunięte przez moderatora] - podpiszesz czy mam wystawić weksel? Hmmmm...... troszeczkę chamskie to było no ale cóż. Podpisałem to mając wcześniej w telefonie włączone nagrywanie. W umowie widnieje wyraźna informacja, że nałożone obciążenia są do wglądu w siedzibie firmy a nie jak słyszymy słowa - zobaczysz na wypłacie. Jeśli byliście w trudnej sytuacji majątkowej i trafiła wam się praca u tego wyzyskiwacza i podpisaliście weksel in blanco możecie wygenerować stosowne pismo do sądu grodzkiego o próbę wyłudzenia pieniędzy i go zaskarżyć. Zauważyliście, że nigdy nie pisze do jakiego sądu pójdzie sprawa? W umowie widnieje jeden paragraf - w przypadku przepałów i nadkilometrów pracownik ma prawo złożyć wyjaśnienia w zaistniałych sytuacjach nie później niż godzinę po zaparkowaniu auta na terenie firmy [nie pamiętam dokładnie idealnie jak to leciało] - my/wy - przyjeżdżamy na firmę, przepakowujemy swoje rzeczy na prywatne auta niekiedy sprzątamy w nim i dopiero Pan [usunięte przez moderatora] się pojawia i zaczyna lecieć dookoła auta i sprawdzać czy nie ukradliście nic bądź nie zgubiliście. Panowie - kserokopie cmr, pisać wszystko jak to rzeczywiście wygląda, spisywać godziny nękania sms-ami i telefonami. Wszystko jest do wygrania. Mam świetnego adwokata. Chętnych zapraszam do kontaktu na supraservice@wp.pl

FAN TROTER

[usunięte przez moderatora] ODDAJ PIENIĄDZE,[usunięte przez moderatora]

dopik

po co sie podszywasz za kierowców [usunięte przez moderatora] stalem z twoimi kierowcami to nawet webasta na noc nie wlaczali bo ich po nocach straszycie smsami o przepale wyzysk mlodych i do zwolnienia potem nastepny glupi. stac mnie niedlugo mam zamiar zlozyc do was papiery ale wam zrobie [usunięte przez moderatora] zobaczycie hahahaha

Bednarek

Ale za przepały nadkilometry CIę obciążą że CI w pięty pójdzie chłopie,ja już miałem wystawiony weksel i w sądzie przegrałem i musiałem płacić, a jak jeszcze rozbiłeś auto czy uszkodziłeś to też musisz płacić bo jest to w załączniku.Walczcie sobie z wiatrakami , tylko że jak się wk.... wasz [usunięte przez moderatora] to nie wiem czy bedziecie szaleć jak dostaniecie wyroki po wekslu za swoje błedy i wam komornik siadzie...

Łukasz Wieczorkiewicz

Witam wszystkich oszukanych przez tą firmę rozmawiałem z moim adwokatem i sprawa jest do wygrania z tego powodu że przed każdym wyjazdem musimy podpisać nową umowę a do tego nie można nas obciążyć karą 2000 zł z powodu że nie posiadamy umowy chyba że ktoś z was ją dostał choć nie sądzę więc nie mamy na jakiej podstawie pisać wypowiedzenia jak umowa jest podpisana na jeden wyjazd Proszę wszystkich oszukanych o kontakt Lukasz251715@wp.pl Bądz pod tel 605-785-407

Iwona

Zastanawiałam się: wypowiedziec się w sprawie powyższych oskarżeń czy nie. Zdecydowałam się ponieważ nie mogę pozwolic na bezpodstawne oskarżenia i zniważanie mojej osoby.Nikt nie ma prawa mnie oskarżac i wyzywac bo nikt z piszących mnie nie zna.Każdy z was,również ja podpisał umowę a nikt was do tego nie zmuszał.Właściciel przedstawił kazdemu warunki pracy i się na nie zgodziliście.Żaden pracodawca nie będzie tolerował pracownika, który nie wykonuje lub źle wykonuje swoje obowiazki.Pretensje możecie miec tylko do siebie.Obrażanie mnie niczego nie zmieni i świadczy tylko o was.Nie muszę się tłumaczyc czy kończę współpracę z firmą za kilka dni czy tygodni.To moje ustalenia z szefem.Potraficie tylko winic innych za swoje błędy i uchybienia,ale jakos żaden nie ma odwagi podpisac się swoim nazwiskiem pod wypowiedziami tylko ukrywacie się pod nickiem.Gratuluję odwagi. Ps. Szakal gorączki nie leczy się u ginekologa położnika.

ja

kumpel był na rozmowie.[usunięte przez moderatora] bajkopisarzu - widziano Cie

protnn

Iwona - 2013-03-04 18:09:14 Straszny problem mieliście z Iwoną to już go nie ma.Ja tam NIE PRACUJE !!! wiec zejdźcie ze mnie[usunięte przez moderatora] zawsze pozostnie [usunięte przez moderatora] .[usunięte przez moderatora] idzie w ślady mentora swego [usunięte przez moderatora] tylko nieudolnie kłamie że nie pracuje a siedzi w biurze i męczy pozytywne komentarze dla szefa swego

jacek

Łukasz W - 2013-02-27 11:47:26 Witam szukam wszystkich oszukanych przez firmę Tottertrans w celu założenia pozwu zbiorowego i odzyskaniu naszych ciężko zarobionych pieniędzy jak się mogę z Tobą z kontaktować

SZAKAL

Ja miałem farta złapałem troche znajomości po trasie i ... w czwartek zadzwoniłem a od piątku ruszam w nowej firmie 5euro diety na jedzenie, do wyboru albo 20gr z km albo 130zł dniówki, tak tak panie Arturze twoja opinia mojemu nowego pracodawcy wisi [usunięte przez moderatora]

Łukasz W

Witam szukam wszystkich oszukanych przez firmę Tottertrans w celu założenia pozwu zbiorowego i odzyskaniu naszych ciężko zarobionych pieniędzy

piter198626

[usunięte przez moderatora] miesiąc pracy za kierownicą non stop, 5 euro od szefa na przetrwanie reszta z własnej kieszeni paranoja (nawet doładowanie karty telefonicznej) potrącenia za wszystko. Omijać z daleka!!!!koledzy ale ile tam mozna zarobic?

oszukany

[usunięte przez moderatora] miesiąc pracy za kierownicą non stop, 5 euro od szefa na przetrwanie reszta z własnej kieszeni paranoja (nawet doładowanie karty telefonicznej) potrącenia za wszystko. Omijać z daleka!!!!

tomek

Witam, wszystkie osoby oszukane przez tego człowieka proszę o kontakt ze mną, [usunięte przez moderatora]

Robert

[usunięte przez moderatora] kierowcy omijać szerokim łukiem firma dziad!!!! [usunięte przez moderatora]

Zostaw opinię o Trottertrans - Jarocin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trottertrans