IMI

• Kogo szukamy?
  • Rozwój pracowników
  • Rozwój talentów
  • Międzynarodowy Program Absolwencki
  • Kariera dla specjalistów

Dlaczego warto?

Warszawa - MI International oddział Norgren Herion

3. Opinie o pracodawcach Olkusz
  5. Opinie o IMI

Opinie o IMI Olkusz

Nie przegap nowości o IMI!

;)

03.01.2023 23:28

Widać, że nowym roku dalej ludzie wchodzą na forum i wypisują (usunięte przez administratora) pewnie kręci ich to, że ferment sieją. Dobrze by było gdyby wreszcie zajęli się swoją praca i nie interesowali się wszystkim do okola.
    Dd,p

10.01.2023 00:25

Kazdy niech spojrzy na swoja robote.. obiektywnie
    KarolinA

10.01.2023 00:43

Herbaty nie pije,smiac sie smieje owszem ,sniadanko tez zjem na przerwie, obgadywac nie obgaduje,a prawo do wyrazenia wlasnej opinii mam
    Były picker

05.01.2023 20:13

Pracowałem na magazynie ponad rok. Od tego czasu zmieniłem dwa magazyny i wszędzie robi się (usunięte przez administratora) Na imi narzeka tylko ktoś kto naprawdę nie zna ciężkiej roboty i wyzysku. Doceniajcie co macie, bo imi zawsze istnieć nie będzie.
    Melano

07.01.2023 10:51

To widocznie masz pecha w podejmowaniu życiowych decyzji. Ewentualnie trafiłeś do kolejnych hegemonów wyzysku jak okoliczna papiernia. Jak jest tak dobrze to wróć do tego wspaniałego według Ciebie IMI. Zmieniłem pracę i bez porównania warunki jak i atmosfera jest dużo lepsza niż w tym przereklamowanym "One Big Team".
    Pań Tadeusz

07.01.2023 18:25

Według mnie praca jak praca, niczym szczególnym się nie wyróżnia. Mi osobiście się nie podoba , że tworzy się w IMI jakaś spółdzielnia pracy. Trzymają ludzi co przychodzą z łaską jak zbity (usunięte przez administratora), cały czas na L4 (usunięte przez administratora), a jak jest już taka "sztuka" w robocie to patrzy jak tu pościemniać.
    Wzium wzium

28.12.2022 15:28

Czy ktoś wie czemu nie zostały wypłacone nadgodziny? Każdy czeka na kasę z ostatnich 3 miesięcy a tu gola wypłata. No potrafi to człowieka zdołować i coraz mniej się miło myśli o tej firmie :( Ps. Dalej sprzedaje Rysiu big bagi z drzewem ?
    Picker

03.01.2023 11:55

ładnie na tym inboudzie obgadujecie swoich kolegów którzy są chorzy w domu. Słyszeliśmy waszą rozmowę dwaj przyjaciele Nic tylko pozazdrościć takich współpracowników. brygadzista też na medal.. co za cyrk, toksyki jesteście i tyle
    ???

05.01.2023 12:06

Nie siej fermentu w internecie amebo umysłowa, zajmij się pracą i swoim działem a wszyscy na tym dobrze wyjdą. Nie pozdrawiam.
    Dobry pracownik

31.12.2022 08:27

Podobno miał być kadrowy u nas, taki nasz.. A tak polegamy cały czas na tym (Panu) co spóźnia się raz to z premią, raz nadgodzin wszystkich nie da, a teraz wcale nie dał. Potem każdy się kąsa i narzeka, psuje się atmosfera bo ludzie są OLANI Zróbmy swojego tutaj kadrowego co będzie wszystkich sam tu w pliku rozliczał, a potem niech wysyła już gotowca do głównego i wszystko.. 20 uśmiechów i oczekujemy stanowczej reakcji z strony kierownictwa na ten temat. Więc zamiast pier...ić, zostaw (like'a) i czekamy na rozwój sytuacji Wszyscy wiemy, że oni to też czytają #chcemy tu swojego kadrowego
    waldi

27.12.2022 18:41

Widzę że jak zapoczątkowałem temat o IMI cały czas bez zmian he he he dalej się robole konsajcie zamiast zrobić porządek
    Pickier

24.12.2022 21:39

Dostaliacie premie świąteczną? Podwyżki? Ja jestem zadowolony i mysle ze kazdy kto dostal to na co zasluzyl tez powie to samo. To teraz sie ogarnijcie z tymi komentarzami i sianiem plotek bo to sie na nas odbije.

25.12.2022 15:57

Ja osobiście twierdzę, że nie pisze to zwykły pracownik. Nie można być zadowolony z podwyżki która jest mniejsza niż inflacja bo to nie podwyżka, a jedynie waloryzacja. W 2023 będziemy zarabiać mniej.
    aaa

27.12.2022 14:31

ile podwyżki jest na produkcji?
    premia

22.12.2022 04:55

Wiadomo co z premią świąteczną? mamy 22 grudnia i nadal nic nie wiadomo, zero szacunku dla pracownika ze strony firmy
    ...

23.12.2022 09:41

a agencyjni pracownicy dostają?

23.12.2022 18:20

Jak najbardziej, tak! Wniosek wypełnij i wyślij do Laponii na koło podbiegunowe i uzbroj się w cierpliwość. Wesołych.
    Normalny

17.12.2022 07:21

Dla kierownictwa wigilia firmowa w restauracji dla odrzutków w pracy tacka z mizernym poczęstunkiem to się nazywa One Big Team!
    ....

21.12.2022 23:04

Droga wolna, nikt cię nie trzyma!! Wylewasz gorzkie żale jak największy nieudacznik, zamiast narzekać zmień coś!!. Tak ciężko?
    Dobrodziej

22.12.2022 07:25

Nikt Cię nie trzyma - przecież wszędzie jest (usunięte przez administratora) - lepiej jak w IMI. Po co tutaj pracujesz - zawijaj się uciekaj - napewno nie będziemy tęsknić za taką marudą jak Ty - pozdro
    Puf

05.12.2022 19:52

Tak napoerdzielacie nie jesteś dobrze akurat w imi w magazynie są najgorsi brygadziści,. Kierownik nie umie nic nie umie ludźmi rozporządzać jest chamem a został kierownikiem bo długo pracuje brygadzista jedyne co umde to szukać bo jest zj4bem a reszta TK musi wszystkie plotki ogarnąć bo ma xj4bany charakter

15.12.2022 22:08

Bardzo dobra opinia taka sarkastyczna chyba. Kierownik jest ok, wszystko możesz z nim załatwić jeśli oczywiście chcesz. Jeśli masz podejście (usunięte przez administratora) To się odbije ale chyba każdy tak ma. Co do TK czysta prawda
    Krytyka

15.12.2022 22:10

Krytyka krytyka szkoda jednak że prawdziwa co do niektórych
    BaG

13.12.2022 18:00

Pracowałem w IMI ponad półtorej roku. Większość opinii które zostały tutaj napisane to stek klamst, prawdopodobnie wypisuje je stara gwardia która się plata z miejsca na miejsce i tylko narzeka jak mają coś zrobic - tak zwani ludzie CDW którzy nie są nauczeni pracy bo wczesniej nic się od nich nie wymagalo. Ja osobiście uważam że praca sama w sobie jest spoko, ludzie czy kadra kierownicza ok. Jedyne na co można narzekać to obiecanki przejścia pod firmę oraz bardzo niska płaca. Karmią ludzi pięknymi ogrodami, ławeczkami, nowymi palarniami gdzie wysiadują palacze i roznoszą tego typu plotki. Zamiast tego firma powinna zadbać o to aby ludzią mieli za co żyć, żeby im nie brakowało od miesiąca do miesiąca.
    :-)

09.12.2022 13:51

Może zamiast wymyślać bzdury jeden z drugim i podawać się za inne osoby, to może byście się zajęli pracą? Bo to w sumie jest główny cel Waszego przychodzenia tutaj. Tak samo niezrozumiałe jest to jak osoby, które mają swój zakres obowiązków oceniają z perspektywy osoby trzeciej zachowania i działania LUDZI Z INNYCH DZIAŁÓW i mają wielkie "ale" pt. "czemu on może, a ja nie?". Ludzie ruszcie głową i zastanówcie się czemu Osoby decyzyjne mają na Was coraz bardziej wywalone... Pozdrawiam i życzę milej pracy...
    Ole

10.12.2022 22:37

Na magazynie nikt nic nie może haha
    kkk

09.12.2022 11:52

Kto w IMI pracuje ten się w cyrku nie śmieje...
    KolegaZpaczek

08.12.2022 21:17

Princeska znów na L4. Też tak chcę!!!!!!!!
    adc

07.11.2022 05:48

Macie w imi jakąś coroczną podwyżkę inflacyjną? czy jedynie pensja rośnie wraz z minimalną?
    aaa

29.11.2022 04:46

kolejny chodzi i gada, że odchodzi.. co taka lipa u tych magazynierów?
    Norek

06.12.2022 12:16

Oczywiście! 150zl i masz się cieszyć że praca jest
    Alibaba

30.11.2022 22:41

Ciekawe czy MW już przestał się telepać po informacji, że nie wybiegał kablowaniem stanowiska brygadzisty?
    Remigiusz

04.12.2022 12:37

Przecież wszyscy wiedzą, że MW nie jest normalny.
    Marian

05.12.2022 22:16

Jest jeszcze ulubiony picker BW! Tyle czasu już próbuje coś sobie załatwić i cały czas nie potrafi. Na wszystkich już donosil i wymyślał bajeczki.

04.12.2022 23:52

Rysiu

05.12.2022 00:20

K(usunięte przez administratora)
    Noname

05.12.2022 21:38

Czy ktoś zauważył zachowanie kierownika magazynu ? (usunięte przez administratora)besztanie krzyczenie ? Kolejny pracownik się zwalnia tylko przez jego zachowanie.. może pan manager ma możliwość cos zrobić ... Bezczelność i chamstwo jest na porządku dziennym pracownicy się zwalniają. Kultura osobista jest mu obca.swoja karierę w imi wygrał w chipsach ...
    Robert

25.11.2022 08:45

Chciałbym dostać 17% podwyżki inflacyjnej bo tyle wynosi inflacja. Tylko nie rozkładajcie tej podwyżki na dwa lata.
    Karol

04.10.2022 06:44

Witajcie. Macie dział Utrzymania Ruchu? Jest jakiś podział elektrycy mechanicy automatycy?
    Prod

03.11.2022 16:57

Są tylko technicy UR. Nie ma podziału.
    BOS

04.10.2022 12:32

Część OK Każdy ma swoją opinię komu się nie podoba to wypad z big timu każdy wiedział na co się pisze na wasze miejsce jest niejeden Ukrainiec. Pozdrawiam i proszę przemyśleć...
    Neo

01.11.2022 12:56

To nie tak. Wasyl po prostu dobrze sprawdzał i wytykał błędy. To była jego robota! Nie można być paranoikiem żeby się awanturować w sprawie co się nie ma racji. Popełniłeś błąd - bierz go na klatę.
    Miki

01.11.2022 19:37

Tu nie chodzi o to jak pracował i co było w jego obowiązkach, ale to co wygadywał.

27.10.2022 18:03

Witam. Pracuję w imi od dłuższego czasu i nie wiem jak jest w Olkuszu ale mogę się wypowiedzieć na temat magazynu w Rudzie Śląskiej. Ogromnym plusem pracy w imi jest ( a przynajmniej była) przyjazna atmosfera. Od pewnego czasu widzę dużo negatywnych komentarzy. Przykre jest to, że w ludziach jest tyle jadu. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania i własnej opinii. W mojej opinii firma dba o pracowników zarówno w kwestii finansowej jak i w kwestii rozwoju osobistego. Inwestują w podnoszenie kwalifikacji zawodowych, np. kursy na wózki widłowe, organizują i finansują wyjazdy integracyjne i imprezy, np. dzień dziecka.Pracownicy dostają też paczki na święta, zapomogi, świadczenia socjalne, opiekę medyczną Medicover,itp. Ile ludzi, tyle opinii dlatego każdy potencjalny nowy pracownik, który ma swój rozum nie będzie się sugerował opiniami na GoWork tylko sam się przekona czy jest mu dobrze w imi tak jak mi czy jest tak fatalnie jak jadowitym byłym i obecnym pracownikom. Pozdrawiam wszystkich.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IMI?

Kontakt - IMI

50A 32-300 Olkusz

NIP:1250020435

Branża główna: Maszyny i urządzenia
    jsjsjs

27.10.2022 00:58

dostaniesz mniej niż najniższa krajowa i marna premia, nie polecam. omijać szerokim lukime

22.10.2022 10:27

Wiadomość dla wszystkich pracowników którzy chcą się zatrudnić IMI. Na początku dostaniesz umowę przez pośrednika będą ci obiecywać że dostaniesz pod firmę a po roku powiedzą ci że masz sobie szukać w nowej pracy . Lepiej się nie angażować w tą firmę Pozdrawiam wszystkich nowoprzybyłych pracowników
    nicknick

23.10.2022 16:26

jaka agencja? :)
    Zenek z kontenerow

18.10.2022 22:39

Przeczytalem te opinie i napisze jedno. Ktos kto jest zdrowy na umysle nie marnuje czasu na pisanie durnych opini, to kto jak i do czego doszedl nigdy nie bedzie zrozumiale dla goscia ktory czas i energie poswieca na pierdololamento w internecie. W imi kazdy wie jak jest. Mimo wielu przypalow od strony pracownikow i tak szacun ze jest w miare luzna atmosfera. A przez takie glupoty ktore wypisujecie sami sobie srube dokrecicie -kwestia czasu. Tylko w internecie jestescie czesciowo anonimowi bo po stylu pisania palcem moge wiekszosc powytykac na zywo. Pozdro
    Banaś

22.10.2022 08:47

W biurze na pewno jest luźna atmosfera wręcz rodzinna ????
    KogutZpaczek władca wykałaczek

21.09.2022 23:25

Smutna prawda jest taka, że: -Jeśli niektórzy się zwolnią/zostaną zwolnieni. A zderzą się z rzeczywistością w innych firmach to zostaną wyrzuceni do pierwszej przerwy. Niektórych jest to pierwsza taka praca i uczeni są, że tu ktoś nadrobi za nich. 3 sniadania, 3 kawy i "zwykła przerwa" Zbyt "rodzinnie" i "wyjątkowo" są traktowane niektóre osoby. Dlaczego każdy pracuje za te same pieniądze? Co warte jest zaangażowanie? Gdzie dodatek frekwencyjny? Kto widzi tych co to wszystko trzymają? Brygadziści? Przecież... :-) /Ruda
    Arek

21.09.2022 23:32

Tak jak napisałeś, smutne ale prawdziwe..

20.09.2022 10:03

xD

21.09.2022 16:15

Co masz na myśli? To ciekawe. Napisz więcej. :⁠-⁠)
    Normalny

15.09.2022 12:52

Wreszcie ten maruda z przyjęć pójdzie po l4 na pik zobaczy co to praca a nie fajeczka co 10 minut i plotki po magazynie.
    xD

18.09.2022 13:06

Chodzi o pisownię, że nie ma takiego słowa. Pisze się inbound - przez "o", nie przez "a". Nie musisz nikomu tłumaczyć znaczenia słowa. Gdybyś był mądrzejszy to byś w ogóle nie reagował na tą zwykłą zaczepkę.
    Mario

18.09.2022 20:57

No właśnie jest i pisze ci inbaund czyli napływ, przychodzenie czegoś..... Omg. Zresztą to akurat najmniej ważne, średnio chce mi się tu odp, tym bardziej że trolle tutaj już wystarczająco spamują.
    Mariusz

24.08.2022 17:30

Podobno w styczniu podwyżka infekcyjna ma wynieść 1000zl brutto plus 600 zł premii uznaniowej ale to jeszcze nie potwierdzone.
    Kl

08.09.2022 12:12

Co to jest podwyżka infekcyjna ? Od przebytych infekcji ?
    Majstyr

15.09.2022 12:26

Tak, dokładnie i covida, grypy i innych schorzeń. xD Płacić ponoć extra będą jak pokażesz żółte papiery. Śpieszcie się z zapisami do psychiatry bo terminy długie. :P
    Flet

23.08.2022 18:00

Śmiechy śmiechami a kogut brygadzista????
    Mesjasz

31.08.2022 09:23

Kogut czy kura albo inny indor - co za różnica? :-) Każdy ma/miał swoje 5 minut.
    Śmieć z produkcji

17.08.2022 14:26

Najbardziej wkurza to, że całe kierownictwo wmawia wszystkim, że u Nas w olewinie to jest świetnie. Za płotem to jest tragedia. Puki co, w mojej karierze nigdzie nie byłem traktowany przez przełożonych gorzej niż tutaj. Organizacja pracy produkcji to dno, w środę nie masz co robić, a w piątek dowiadujesz się, że po groźbie musisz przyjść w sobotę. Jakość i serwis praktycznie nie istnieje. Magazyn to istny bajzel. Szkoda nerwów.
    Henke Larsson

25.08.2022 09:13

"Puki" piszemy przez u kreskowane
    SiwyStaruch

23.08.2022 00:03

Jak chcesz pracować na magazynie w Rudzie Śląskiej, musisz wiedzieć że na jednej z zmian będziesz robił cały czas najgorszą robotę. Chyba że jakims cudem uda ci się wejść w łaski brygadzisty i ludzi (starszych) którzy są pupilkami. Jest Jeszcze 2 opcja możesz przyjść godzinę wcześniej do roboty po lepsze wykazy :)

24.08.2022 23:48

Przestań wypisywac te bzdury DP
    smuta

07.08.2022 20:05

wiadomo czy będą jakieś podwyżki dla produkcji ?
    StAd

19.08.2022 09:51

Znów będą mówić, że podwyżki będą naprawdę sensowne, że są dumni z tego ile wynegocjowali, a potem się okaże, że nie dogoniły w połowie inflacji.
    cyganeczka

21.08.2022 14:10

Obawiam się, że może być gorzej. Z racji tego, że nie ma komponentów i są tak duże przestoje, produkcja nie idzie pełną parą tak jak zawsze, to na początku roku mogą się wykręcić właśnie tym i znowu dadzą jakieś grosze albo NIC.
    Kolega

25.05.2022 15:21

Witam potrzebują pracownika w olewinie na dział zbiorniki czy coś w tym stylu. Pytanie osoba nowa (nie spawacz) co będzie musiała robić , dużo dźwigania ? O pieniądze nie pytam bo to najniższa plus jakas premia .
    kłot

21.07.2022 00:01

ze wszystkich działów jest tam najgorsza robota w najgorszych warunkach.
    Imi pracownik

02.06.2022 10:41

Widze że dział jakości jest pod ścisłą ochroną dyrektora.w ramach tak zwanych przejść jeszcze nikt tam do nich nie zapukał do tych (usunięte przez administratora) Ta firma powinna sie nazywać IMI Kobierzyn International
    Pozytywny pracownik

04.05.2022 02:44

Na każdego przyjdzie czas :) nie znasz dnia ani godziny pozdrawiam ;)
    Pozytywny pracownik

21.05.2022 13:22

W takim sensie Że każdego pokoleji zostawia na lodzie.
    Fakty

04.05.2022 18:07

Nikt w tym nie chce pracować. Od pół roku agencje cały czas ukywają dla kogo szukają pracowników a taki "beton" będzie wam wmawiał jak to jest cudownie. Myślcie ludzie. Na takich za(.) jak Olkusz jest tylko (usunięte przez administratora) Każda produkcja to minimalna + premia której może nigdy nie być. Czy to będzie IMI Hydronic Engineering, Schneider Electric czy Maxtop to nie ma żadnego znaczenia. Nikt kto ma minimum godności i więcej niż 2 zwoje nigdy nie przekroczy progu takich zakładów.

05.05.2022 14:24

BeTon napisał o Rudzie Śląskiej. Nie o Olkuszu.
    BOSS

02.05.2022 17:58

Widzę że zabawa na go worku trwa w najlepsze. Nie róbcie obciachu pajace.
    Obiektywny pracowmik

27.04.2022 17:14

Te beton ,tylko nie strasz ,bo się zesrasz????. Tak dla odmiany ha ha.Pozdrawiam i uważaj po czym stąpasz ,żebyś znowu nie stracił równowagi ????.A coś wogole pamiętasz z tej wycieczki?????
    BeToN

28.04.2022 09:37

Jeśli jesteś tu taki odważny, zapraszam Cię na rozmowę w 4 oczy... A no tak zapomniałem nie masz jaj aby się ujawnić. A stąpam bardzo dobrze po ziemi ale uwierz, że przyjdzie dzień w którym się spotkamy i zobaczymy czy będziesz taki wyszczekany.
    TakaTam

02.05.2022 11:36

Gdzie tam jaja, żeby się ujawnić na gowork'u... jak on nie ma jaj, żeby przyjść do pracy!
    Obiektywy pracownik

02.05.2022 11:15

Jakoś nikogo nie dziwi,że pani El INSALUBRE oMelo z towarzystwa wzajemnej adoracji zabrała głos w obronie betona.Bazujecie na " szerokich plecach " i ludzie to widzą.,ale prędzej czy później owe plecy przejrzą na oczy.Pozdrawiam.
    Rokososo

01.05.2022 21:46

Odradzam!!! Wchodzisz na swoje ryzyko . Serdecznie nie polecam...
    Obiektywny pracownik

28.04.2022 18:16

te beton ,jeżeli tak stąpasz po ziemi jak latasz autem nad rondami po Zabrzu ,to faktycznie stanowisz zagrożenie ????.Pozdtawiam
    BeToN

29.04.2022 13:58

Chciałbym Cię poznać niedoinformowany człowieku. Żeby takie głupoty wypisywać ;) ale widzę, że masz kijowego informatora. :-) :-)

Zostaw merytoryczną opinię o IMI