IMI

• Kogo szukamy?
  • Rozwój pracowników
  • Rozwój talentów
  • Międzynarodowy Program Absolwencki
  • Kariera dla specjalistów

Dlaczego warto?

Warszawa - MI International oddział Norgren Herion

3. Opinie o pracodawcach Olkusz
  5. Opinie o IMI

Opinie o IMI Olkusz

Nie przegap nowości o IMI!

Tomek

20.06.2026 23:03

Jestem dumny, że głosowałem na PiS. Widzimy się w robocie, tzn. w poniedziałek mogę nie przyjść hehe. Alkohol.

Xxx

21.06.2026 09:11

Przyjdź , w tym tłumie myślących inaczej i tak będziesz normalną osobą.

Chrupek

29.06.2026 00:09

Jejciu, jak słodko. Zrobimy jakiś sex nad jeziorem?
    Władziu

03.02.2026 19:48

Jak wygląda praca jako spawacz i czy ktoś morze powiedzieć coś o zarobkach na początek .
    #Spawacz
    Zbiorniki

13.02.2026 21:50

Generalnie w Lidlu zarobisz lepiej niż spawacze w imi. Generalnie tutaj nie trzeba umieć spawać zeby spawać

Daria ze Śląska

07.06.2026 22:40

Kamil ino przyjdź w poniedziałek do roboty.
    Piotrek90

16.05.2026 13:41

Czy łysy kmiot t.agent dalej tam pracuje?
    Bob

16.04.2026 12:17

W dzisiejszych czasach podwyżka powinna wynosić conajmniej 800zł!!!
    Roman

20.04.2026 10:54

Dostaniesz tyle jak przepracujesz cały miesiąc. Tobie ciężko cały tydzień przerobić i tyle czasu pracujesz a dalej sobie nie radzisz. Schronisko cię przygarnęło.
    Magazynier

20.02.2026 20:50

Zeneku Nasionko, kierowniczku! To, że ludzie w oczy prawdę Ci mówią i twe ego małego złego człowieka się naruszyło było słabym powodem, by zwalniać tę kobietę przed emeryturą. Oj oj, nie będzie Ci to zapomniane. Załoga się zrzuci na pomoc prawną dla niej. Załatwiłeś swoją prywatną potyczkę. Popatrz teraz w oczy każdego, większość załogi się tobą brzydzi. Wyciągamy popcorn, obyś na tym popłynął.
    Ares

28.02.2026 08:34

Możecie sobie tu i na przerwach poszczekać. Jedna była odważna i się w imieniu was wszystkich odezwała. I pyk.. już jej nie ma! 😁😁😁
    Ojoj

09.04.2026 21:38

To co Pani powiedziala, ze krasnal ziarenko ja zwolnil? I gdzie sie mozna dorzucic do tego prawnika XD
    ziko

17.03.2026 19:43

ziarenko teraz siedzi w biurze i się nie pokazuje jest jak trędowaty , jak by miał choć odrobinę przyzwoitości i honoru to by tę kobitkę osobiście przeprosił . Ale to jest zwykły zadufany w sobie palant .zero szacunku

05.02.2026 14:12

Tak wchodzę po pewnym czasie i widzę, że ktoś próbuje mi przypisywać te wszystkie komentarze np. Konita Byczek robi robotę bo uderza tam gdzie boli, mówi o rzeczach które są nie wygodne i ma przy tym rację. Jednak to nie jo, a jakiś no name "X" który choruje na stuleje próbuje wzburzyć tłum i chce mnie tym obarczyc. Słuchej ofermo, skodzia ma nie 18 a 22 lata dobrze sie trzyma lepiej niż Ty, a rocznik auta nie jest wyznacznikiem tego kto czym jeździ, najważniejsze jest umieć o auto zadbać, no ale ty nawet koła odkręcić nie potrafisz.. eloo

08.02.2026 11:50

Wbijam tu raz na jakis czas, w nosie mam, co tam myslisz teraz rym ten sprawdź, Ej Ty zero, lepiej byś się pozbył sadła, tu konit i esiu robią Ci pisuar z gardła.. "

08.02.2026 21:33

"A z czterech liter jesień średniowiecza , ale co tam ty to lubisz i w całym IMI się tym chlubisz od robienia gały masz na kolanach odciski , ale nie ma jak od kierownictwa poklepanie i dłoni uściski" popaprańcu

08.02.2026 21:24

Tak stoję sobie przed lustrem i patrzę na swój ryj i sobie tak myślę że chyba ten mój łeb jest do przeszczepu.

28.01.2026 15:38

No proszę Kolejny doświadczony Technik podziękował za współpracę z firmą. Niestety w dziale utrzymania ruchu panuje bardzo zła atmosfera wynikająca ze stylu zarządzania kierownika . Arogancja, brak szacunku i publiczne poniżanie pracowników doprowadziły do odejścia wielu doświadczonych mechaników. Zamiast budować zespół, stosowana jest presja psychiczna. Dziwi brak reakcji ze strony wyższego kierownictwa — problem jest powszechnie znany, a mówi się nawet o przygotowywanych zgłoszeniach dotyczących mobbingu.
    g1t

31.01.2026 21:04

Kolego kochliwy tatusiek to twój był bo wkładał gdzie popadnie i z najgorszego sortu wyszedłeś żeby pisać takie oszczerstwa. Zastanów się następnym razem co piszesz bo internet to jedno a ulica ci tego nie zapomni ;)
    Magazynier

02.02.2026 19:18

Myślałem że w technicznym są normalni ludzie 🤪

07.12.2025 23:25

Czytając tutaj komentarze to już widać jaka jest atmosfera w pracy na magazynie w Rudzie Śląskiej .Nie dość ,że banda idiotów , konfidentów , kapusi podlizuje się brygadzistce to jeszcze tutaj plują jadem , oczywiście są wyjątki (Mario , Kamil , Pyjter).Jeśli nie masz życia prywatnego i chcesz zarobić to musisz pracować po 12 godzin ,to idealna praca dla (usunięte przez administratora) Ukraińska wiedźma co czuje się szefową i unosi pyska i ta piękna Mery z domu starców Madzia to najgorsze kapusie.Firma cofnęła się w rozwoju ( tak jak 90% pracowników ) zero socjalu , zapomnij o paczkach na święta czy o wczasach pod gruszą. Co do pracy niby zlecenia są losowe , tak losowe ,że jak nie tańczysz jak zagrają to masz do przerzucenia kilka ton a (usunięte przez administratora) Beaty robotę na dwa palce.Zamiast stołu do pingponga proponuje łuk , strzały i jabłka i wyeliminować zakały tej firmy.Szanowny 🤣🤣 pożal się Boże dyrektorku Walczaku ,zamiast kręgarza ,tym ludziom tam pracującym jest potrzebny psychiatra co tydzień .Jednym krótkim słowem nie polecam , co trzeba mieć w głowie żeby dojeżdżać z Jaworzna , ja miałem bardzo blisko a żałuję tam przepracowanej każdej sekundy .Obgadywanie tych co akurat nie ma (czyt.Pyjter) to cecha i główne zajęcie interesowanie się czyimś życiem , ponieważ swoje mają na niskim poziomie .

12.01.2026 07:12

Akurat Kamil to jedna z nielicznych pozytywnych osób w tej pracy . Masz głowę i (usunięte przez administratora) to kombinuj żeby dniówka była lekka i szybko minęło 8 godz z (usunięte przez administratora) , którzy wypluwają krew pracując dla dobra firmy po 12 godzin 😊

12.01.2026 07:15

Trzeba być pustakiem typu Madzia albo ta ukraińska wiedźma żeby podszywać się pod czyjś nick , ale co tu spodziewać się po debilach z IMI hahahahh

21.12.2025 19:45

IMI jest za bardzo tolerancyjne. Trzyma takich ludków co w każdej firmie jest gdzieś na marginesie. Tylko , że w innej firmie jest od razu reakcja , a tu psuję krew taki gość coraz bardziej i bardziej i ci co naprawdę znaleźli kiedyś swoje ciepłe gniazdko odchodzą. Takie teksty , że ludzie robią po 12, (usunięte przez administratora) jesteś. Chcą zarobić. Pracuj po 8 i dalej bujaj osiemnastoletnia skodą. Masz wybór.

22.12.2025 08:41

Oczywiście bardzo tolerancyjne , szczególnie na głupotę,fałsz swoich pracowników .Zapewne ten margines mówisz o sobie , gdyby nie IMI to mops wtedy 😊 firma dla mało sprytnych .Tak nauczyliście po co konkret podwyżka skoro można być (usunięte przez administratora) i robić po 12h i kto tu jest debilem.

23.12.2025 19:48

W nowej firmie zarabiaj więcej , udowodnij chłopakom,że miałeś rację, a według mnie takiego gościa jak ty zwolnią za jakiś czas i znowu będziesz płakać na go worku jaki to jesteś charakterny. Twoja baba ma z toba przejechane.
    Kogut

19.12.2025 11:37

Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!! Oby magazyn w Rudzie nadal kisił się w swoim sosie z obłudy, kablowanie i podlizywania. Pamietajcie też o chodzeniu na L4, kawusie i papierosa lub pogranie w pingla. Inni nadrobią albo zrobi się nadgodziny to przynajmniej kasa wpadnie. Obyście tam siedzieli jak najdłużej bo wolałbym nie spotkać was w innym miejscu pracy bo jesteście jak wirus. Z zajebistego miejsca zrobiliście chlew. Przykre ale nikogo mi nie szkoda bo jak ktoś tam siedzi tyle lat to widocznie musi to lubić. A dla nowych kandydatów to szczerze odradzam bo atmosfera ch*jowa, kolesiostwo, mobbing i (usunięte przez administratora), Kierownictwo patrzy tylko na słupki a reszte ma gdzieś.

20.12.2025 23:53

Esiu daj spokój, po części masz rację ale przez takich jak ty jest (usunięte przez administratora) atmosfera. Cały coś ci nie pasowało ,byłeś baristą IMI , najwięcej kaw w ciągu dniówki ale na wszystkich najezdzasz. Chłopie! Pikowales jak młody. Te twoje pół roku na L4 czy rok nawet. Ogarnij się.

21.12.2025 08:16

Co z tego że ktoś pikuje więcej jak nic z tego nie ma 🤣🤣 ta sama wypłata , dlatego to jest praca dla mało inteligentnych

21.10.2025 08:22

17.12.2025 14:45

Ty łachudro ty.. podlizywaczu 😂😂mam nadzieję, że też do twoich wpisów dojdą i reszta podziękuję za kolejną dobrą decyzje jak wyjedziesz na pomidory. Chyba że masz na tyle honoru i się przyznasz jak ja, ale coś mi się wydaje że nie masz ani grama
    Piotrek

06.12.2025 22:45

Straszne , pani bhpowiec nie spodobała sie paleta która stała na boku. Czasami sie zastanawiam czy ci ludzie tam pracujacy mają napewno wszystko wporządku z głowka

19.11.2025 06:29

Aaaaa

20.11.2025 00:07

Ale co tu polecić? Żadnego socjalu, atmosfery, mozliwosci rozwoju..tylko wieczne uwagi i wymagania.. brygadzisty co więcej na telefonie siedzi i mecze ogląda
    BREWKA

30.09.2025 14:45

Wiadomo już ile procent podwyżki będzie w tym roku?Bo nie wiem kiedy się zjawić.
    Łysy

18.11.2025 10:27

W tym roku? Chyba w kwietniu 2026, czyli od kwietnia też trzeba zacząć pracować, o ile to nie będzie wydumane "inflacyjne 3%" kiedy faktyczna inflacja podchodzi pod 20 jak nie więcej.

19.11.2025 00:26

Kiedy mają zamiar powiedzieć?trzymają was w niepewności zebyscie chodzili do konca

13.11.2025 15:48

Ta firma to dwa różne światy Świat biura i świat produkcji W części biurowej wszyscy głaskają się i wreczają sobie nagrody za dobre wyniki 🤝 W części produkcyjnej totalne (usunięte przez administratora) Praca jak każda inna za najniższą krajową Ale podejście do pracownika, albo raczej (usunięte przez administratora) jest okropne Często trzeba pracować na maszynach które pamiętają jeszcze czasy PRL ( poza wyjątkiem kilku nowszych ) Sztuczne podkręcanie norm, gdzie doskonale wiedzą że jest to nie wykonalne podczas gdy maszyny bez przerwy stoją z powodu awarii Utrzymania ruchu praktycznie nie ma Dobrzy mechanicy zwolnili się głównie za sprawą kierownika UR Mariusz Z . Nie polecam nikomu tej firmy Chyba że nie zależy Ci na zdrowiu psychicznym i fizycznym. Tym bardziej za takie pieniądze
    Ja to sigma

07.11.2025 15:58

Pytałem ostatnio Rutkowskiego czy zajmie się tą sprawą, ale nic o tym nie wie. To może Malanowski i partnerzy przyjadą? Jakieś przecieki?
    Brygada Kryzys

04.10.2025 13:59

Za co Mariusz dostał bon skoro nie był wyczytany na zebraniu? Trzeba chodzić i jęczeć kierownikowi że się zwolnić chce żeby dostać bon? Kierowniku wyjdź na magazyn i zainteresuj się kto co robi i później przydzielaj nagrody.
    Mariósz

06.10.2025 11:47

Karoń skończ pierdzielić dobrze wiesz ze mi sie należy. Przeszedłem każdy dział, w każdym koncie byłem, i z nie jednego magazynu chleb jadłem. Nie spodziewałem się, zejdź mi z drogi i umyj nogi
    Daniel

07.11.2025 13:01

Nie mam kiedy umyć nóg. Musicie być tolerancyjni. Problem według mojej oceny nie leży po stronie stóp tylko raczej niskiej jakości skarpet ale mogę się mylić.
    Strażak

06.10.2025 16:30

Jutro wraca Bony M. znów posmieszkuje, że wreszcie go docenili, a za 2 dni bedzie chciał ogień podkładać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IMI?

Kontakt - IMI

50A 32-300 Olkusz

NIP:1250020435

Branża główna: Maszyny i urządzenia
    Tomsia

06.10.2025 13:58

Ochroniarz nie mily który tam otwiera barierki taki stary dziad wosikiem siwym jak bym chciał to bym mu jebnol

30.09.2025 20:28

Witam kierownictwo Czy w tym roku będą w końcu jakieś paczki dla dzieci na święta czy znowu z swoich kupować
    Papa Smerf

04.10.2025 14:02

Chyba to twoja pierwsza praca i nie znasz realiów socjalnych w innych zakładach😀
    Mądrala

04.10.2025 15:24

polskiego z małej litery bo to przymiotnik, w pracy tez jesteś tak samo najmądrzejszy podejrzewam
    ŁAN BIK TIM

25.09.2025 10:17

Tylko smutny,zakompleksiony ,nic nie znaczący pajac wylewa tu swoje żale ,bo tylko to potrafi.Takiego ściemniacza jak ty nikt nigdy do niczego nie zaprosi i tak aż do emeryturki będziesz nikim. A drzewo se uzbierałem 😜.
    Gargamel

28.09.2025 12:18

To nie ja pisałem ale jeszcze się zdziwicie gdzie dojdę w tej firmie dzięki studiom i kablowaniem
    Zgorszony

25.09.2025 14:44

Ciekawe kogo wezmą teraz na załadunki? Pewnie będą prosić Mario o powrót, ale ja bym się na jego miejscu nie zgadzał za to jak go potraktowali, fachowiec na każdym dziale a i tak nie mogłem go docenić
    Dawid

09.09.2025 18:59

Siema, przypomniało mi się niedawno o starej pracy i widzę wciąż jakieś nowe problemy.. kiedyś też tak mieliśmy ciągle coś wymyślali żeby tylko nam dołożyć na głowy. A tak z ciekawości pracuje tam jeszcze ten siwy co palety ciął po nocach? straszny sknera i sciemniacz.. pozdrawiam dawnych znajomych
    Britney Spears

10.09.2025 11:51

Już nie tnie, pracuje. Całe pakuje do auta w czasie pracy kiedy inni (usunięte przez administratora) gołąbek
    Księciulo

12.09.2025 12:44

Tak pracuje haha pan od KUKULEK
    Byly pracownik

08.09.2025 06:39

Cóż... Nie wiadomo od czego zaczac ludzie bardzo mili symoatyczni choc falszywi dla siebie. Uwazam ze firma nie docenia pracownikow ktorzy zapiepszaja a tych ktorzy nic nie robia dlatego ze wola pogadac bo maja chody firma faktycznie z ukladami. Z drugiej strony jak przelozeni moga mowic wyluzuj to im najbardziej powinno zalezec na efektywnej pracy. Wszyscy dla siebie mili a za plecami dupska opiepszone z gory na dol. No coz firma nigdy nie znajdzie nowych pracownikow bo sugeruje sie opiniami pracownikow u zwalnia ludzi bo ktos cos powiedzial . Tragedia jednym slowem omijac!!!!
    Laska

11.09.2025 20:47

Zgadza się prawda,nowych ludzi niech nie przyjmują,a szczególnie na electro,firma rodzinna.
    L4

12.08.2025 14:56

Witam kierownictwo Rudy Śląskiej jak długo tolerowane będą jeszcze nieobecności Karoliny Sz. Która w przeciągu całego swojego zatrudnienia nie przepracowała pełnego miesiąca? Może warto pozbyć się takiej osoby i zatrudnić kogoś komu się chce pracować?

15.08.2025 02:14

A po co myslisz przyszła? Swoje życie ma ciekawe ale w IMI było za nudno trzeba rozchluac towarzystwo
    Paweł

05.09.2025 20:27

Muszę zdemontować plotki jakobym miał drewnianą nogę! To nieprawda! Fakt , lekko kuśtykam ale to nie przez to, że mam drewnianą NOGE!!!!!! I proszę was nie nazywajcie mnie Kapitanem Hakiem!
    Pracownicy

04.09.2025 21:05

Kierownik UR to jakieś nieporozumienie. Najpierw narzeka a potem myśli że ludzie nic nie powiedzą.....
    Szczery

27.08.2025 23:18

Ty akurat się nie wypowiadaj panie z ziemi włoskiej do Polski. Za niedługo nie będziesz tym kierownikiem zapewne, nadajasz się tylko do ochrony w sklepie leserze, i tak długo cię trzymali.

27.08.2025 07:05

Boy

27.08.2025 21:28

Mu akurat należy się jak nikomu innemu pracuje od początku wszystkie działy przeszedł może zrobi porządek z tymi nierobami na klatce
    Były urwis..

27.08.2025 16:05

Ta firma nadal to jedno wielkie (usunięte przez administratora) skłóciła wszystkich i sobie tylko umieją wypisywać na goworku... Nikt prosto w oczy nic nie powie.. Jestem byłym pracownikiem i cieszę się, że zrezygnowałem z tej pokręconej firmy 😁 tam niestety ludzie stoicie w miejscu i robicie jak Beduini 🙈🤷 jesteście młodzi i powinniście wziąźć pupę w troki i odejść z tego (usunięte przez administratora) bo na pewno stać Was na więcej ! A nie tylko obwiniać się, kto co tam robi.. Po zmianie firmy, to teraz wiem, że kierownictwo stanęło na starych czasach i gdyby nie ludzie, którzy mają coś pod kopułą i wnieśli coś w tą firmę, odeszli lub zostali zwolnieni ( bo są lepsi od nich ) lepiej tam ciągnąć biurowe romanse 😂 i mieć swoich lizo dupków co lecą w uja.. zastanówcie się dobrze, czy warto tu wypisywać, a nie powiedzieć im tego wprost, walnąć papierami i do widzenia 😁 zrobicie najlepszą rzecz w życiu, uwierzcie 😉 i nie polecam nikomu mieć doczynienia z tym pokręconym kierownictwem z IMI RUDA ŚLĄSKA. Jeszcze dodam jedno, bo może Olewin i kierownictwo tamte nie wie, że papierologia z zapoznaniem się czegokolwiek ( zapoznanie się ze stanowiskiem pracy, z maszynami i innymi rzeczami ) apteczki dopełnianie na ostatnią chwilę, to wszystko jest przed kontrolą drukowane i wypełniane przed jakąś wizytacją lub przyjazdem waszym z Olkusza, żeby wszystko miało ręce i nogi 😂polecam czasami zajrzeć w kamery jak wpadniecie na pięknie udekorowany stół z ciastami, kawką i uśmiechami fałszywymi 😁nie pozdrawiam góry, ale dla dobrych pracowników 5! 😉 Ps.macie ambicje to zmieńcie coś w swoim życiu, a nie bawić się z kierownictwem w ciuciu babkę 😁 pozdrawiam 😁 kierownik zmiany w nowej firmie 😁😘
    K.Szelmąg

25.08.2025 13:53

L4 to moje drugie imię haha. Żal wam ,że wy haratacie ,a ja pielęgnuję swoje lenistwo. Pozdrawiam serdecznie.
    L4

27.08.2025 08:49

Przyjdzie w grudniu na poczęstunek wigilijny i po podwyżkę zostanie doceniona jak osoby które pracują na firmę po 12h.
    Łuki

17.08.2025 17:57

Ktoś czuje się zagrożony lub bardzo nie doceniany w pracy?A jest was za co docenić ?za lenistwo?wylewacie swoje złości i żale w internecie ,skacząc sobie do gardeł .Zapraszam do kierownika może rozwiąże wasze sprawy.pozdrawiam Ruda Śląska
    Piotr

18.08.2025 00:11

Bardzo dobre stwierdzenie. Tylko wy tam u góry dobieracie ludzi!!!! Kelner albo piekarz któremu cały czas coś nie pasuje.

24.08.2025 10:41

W sumie wszystko ok z tym komentarzem, ale nie powinieneś się wypowiadać co do lenistwa. Myślę że ludzie się starają i zasługują na docenienie, w tym roku wszyscy pracują bez widocznej podwyżki. Są tutaj ludzie którzy nie chodzą na zwolnienia lekarskie i nie czuja się dobrze z określeniem że są leniwi. Niektórzy z nas pracowali również z Tobą i też swoje wiemy, ale nikt Cie nie obraża
    Gitara

20.08.2025 15:04

Banialuki piszecie. Firma spoko, kierownictwo spoko, brygadziści też spoko (nie wszyscy). Lekarze w Medicover też spoko (wszyscy).
    Beka

17.08.2025 18:55

Jak w wszyscy po jednych pieniądzach tu najlepsi przyjaciele w firmie a jak co do czego to wszyscy lecą pierwsi podpier lub obgadywać a tu takie anty 60 xd

10.07.2025 20:04

Pulioczek

07.08.2025 01:56

Widzę, że najwięksi aferzyści dalej grzeją posadkę w imi i piszą wypociny na goworku oczerniając wartościowych ludzi bo ich życie jest na tyle nudne , że muszą nadrabiać i kozaczyć anonimowo w necie bo w prawdziwym świecie nic nie znaczą hahahaha a góra zamiast posprzątać ten nieludzki bałagan trzyma nie tych co ma..dramat..no ale czego się spodziewać po Ł.W. Kolesiostwo i klapki na oczach.. gratulacje hahahaha
    ByłyPracownik

09.07.2025 16:21

praca dla mało ambitnych. Jak na Olkusz to najniższe chyba zarobki ze wszystkich firm i brak socjalu. Na szczęście jest lepszy wybór w Olkuszu. Żałuję tylko zmarnowanego czasu w tej Firmie. Podsumowując plusy: +Ludzie Podsumowując Minusy: - niska wypłata - brak perspektyw - słaby socjal - umowy pod firmę dla wybranych - kolesiostwo - niekompetentni przełożeni - urlop nawet jak go nie potrzebujesz to cię wyślą na niego bo nie ma pracy.
    Kolega

29.07.2025 11:14

Praca dla mało ambitnych? Ja bym powiedział, że dla samych ambitnych. Wszyscy chcą dowodzić, wymyślać nowe rozwiązania, ulepszać świat. Dla szarego człowieka nie ma tam miejsca tylko wieczna spina bo zaraz ktoś ci zwróci uwagę. Brygadziści co dostali troszkę więcej do podstawy zachowują się jak prezesi całego oddziału, myślą, że od nich zależy całe funkcjonowanie korporacji. W plusach zaznaczyłeś ludzie, powinno być niektórzy ludzie.
    Ktoś

18.06.2025 09:36

Nie czuję się swobodnie jako osoba o innej orientacji na magazynie w Rudzie.
    Elektromontaż

21.06.2025 14:14

Dokładnie. Każdy ma prawo do wlasnych przekonań itd. także Lusia ma własne przekonania.

24.06.2025 07:27

Oto przykład człowieka którego dzisiejszy dobrobyt zniszczył. Niczego się w tych czasach dobrego nie da nauczyć, a z powodu tego, że ludzie mają za dużo i wszystko od rodziców dostali, gdybyś musiał żyć i chodzić jak w zegarku to by Ci się w głowie nie pokręciło. Tylko zdrowe związki i normalna rodzina
    PracownikZbiorniki

10.06.2025 15:12

Generalnie to zarobki tutaj bardzo niskie jak na 2025r. Socjal praktycznie nie istnieje. Praca lekka i prosta ale co z tego jak wypłata wygląda naprawdę kiepsko. Brak możliwości rozwoju i jakich kolwiek perspektyw. Dobre jako praca sezonowa.
    Nikodem

19.06.2025 21:08

Podwyżki w tym roku niestety odczuć nie można było. Wymagają co chwile coś, za niedługo, zamiast pracować swobodnie, będziemy się rozglądać czy mozna zejść z maszyny i czy aby na pewno mamy buty zawiązane bo to też grozi wypadkiem. Pierwsza ma iść lewa czy prawa noga? Dajcie ludziom pracować, bo jak jest pełno pracy to byle zrobić.. a tak to szukacie dziury czereśniarze
    Ala

04.09.2024 14:55

IMI olewin ma dwa światy. Produkcja i biura. Na produkcji wszyscy biegają jak pszczoły w ulu, bo kierownik da Ci naganę za używanie telefonu prywatnego, bądź gadanie z kimś na maszynie, a wszystko udowodni na monitoringu. Drugi świat to biurowiec, gdzie wszyscy chodzą uśmiechnięci, gadają o prywatnych sprawach, mają wypoczęte twarze. Ogólnie jest przepaść.
    Antypajac

29.05.2025 08:53

Może chodzi o zażyłości, jak myslisz? Nikt stolików nie odgradzał taśmą, mogłeś przyjść pogadać. Nikt by ci nie powiedział -"Tutaj jest stolik administracji , odejdź"
    Imprac

29.05.2025 18:11

Byly stoliki wydzielone ponumerowane gdzie produkcja gdzie administracja. Bo jak usiedliśmy przy stoliku to podeszli i powiedzieli ze przy tym nie możemy

Zostaw merytoryczną opinię o IMI