Szybki Kęs

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 114 ocen.

Opinie o Szybki Kęs

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szybki Kęs

xD

hahahahahhahahahahah!! ciekawe co teraz robi wielki tucznik Helmut

misia
@xD 09.04.2017 14:48
hahahahahhahahahahah!! ciekawe co teraz robi wielki tucznik Helmut

dalej truje klientów , tylko pod inną nazwą.

Paulina

Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Szybki Kęs? Podzielcie się jakimiś radami z przyszłymi kandydatami.

On
@Paulina 29.03.2017 14:31
Kto był ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w Szybki Kęs? Podzielcie się jakimiś radami z przyszłymi kandydatami....

Szybki kęs nie istnieje!

Ania

Firma już chyba zbankrutowała, nie?

Ch ci do tego
@Ania 30.12.2016 12:46
Firma już chyba zbankrutowała, nie?

Nie

robi

@łuki młodych tzn. do jakiego wieku? ;) W sumie jestem dopiero co po maturze, nie wiem, czy w takim razie mogę próbować sił w aplikacji...

Misiek

Pozamykali już wszystkie budki?

prawda o szybkim kęsie

najfajniej się pracuje w punktach zmienionych w popularną piekarnię :) - bo nie jest to już szybki kęs. ale jest genialny pan kierownik, że aż właściciele firmy stwierdzili, że lepiej się im opłaca wynajmować lokale innemu podmiotowi gospodarczemu, niż "super dania" kierownika sprzedawać i słuchać nieustannych skarg pracowników na temat łamania prawa pracy i grubiańskiego zachowania kierownika. przykre, ale prawdziwe. zobaczymy który punkt szybkiego kęsa się znowu zamknie i gdzie znowu pojawi się inną firma i da zatrudnienie w normalnej, ludzkiej, przyjemnej atmosferze.

persil do silan

wiesz twój styl pisania i rodzaj w jaki wyraziłeś swoją opinię przypomina mi super menagera tej firmy ktory ludzi tam pracujacych miał za nic. Teraz ma swoją firmę zgrywa wielkiego pana ale mu to nie wychodzi. Zamiast interesowac się Swoim życiem wchodzi w tam gdzie nie powinien. Pamiętaj tylko że i najlepszym może się nogą podwinac. I co do poziomu dyskusji to raczej był na normalnym poziomie ale osoby które prawda boli zawsze opinię która im nie pasuje mogą usunąć. Ta pewnie też zniknie bo dumę urazi pewnej osobie. Do administratora skoro jest zgodna z regulaminem to Czemu większość znika ? Pozdrawiam i pamiętajcie wszyscy nie ma co bac się napisać prawdy :)

a

no i znowu usunięte

Prawda

Akurat pracuje w biurze i ostatnio nikogo nie zwalniali! Nie wiem po co piszesz bzdury. Prawda jest taka kto chce to pracuje i jest zadowolony!!! A jak odnosisz sie do tipsiary złodziejki No to sory!

Gaba

Gaba masz 6 zeta to musisz byc kompletną kretynką. Wszyscy normalni maja dużo więcej. A na którym punkcie jesteś ze krzesła nie masz. Totalna kretynka! Aż mi loki opadły ;)

MONIA

Co się stało z "najlepszym " burritem w Krakowie ?

ONA

Tak warto , chyba sobie jaja robisz.

ula

Bo są frajerami, to lezą jak te krowy gdzie im każą . Całe 6,5 zł na start .

mombasa

Jeżeli stosują taką przemienność wykonywania pracy to powinni zapewnić transport, albo przynajmniej zwracać koszty jego wykorzystania. Zastanawiam się tylko jak ludzie się godzą by jeździć tyle kilometrów na różne miejsca. Przecież to powinien być obowiązek pracodawcy by tego dopilnować. W ogóle jakie pieniądze oferują na start?

były pracownik

Jeszcze napisz że menager i kierowniczki wiedzą kim jesteś , a napewno wszyscy ci uwierzą

Boski

Nikita zabierz sie do roboty pierogi lepić a nie pierdoły na forum pisać

NIKITA

NERO wszyscy co mnie znają wiedzą kto pisze:)A nazwiskiem raczej się nie podpisze na tym pochrzanionym forum!!

nero

NIKITA częściowo masz rację , jest tylko jedno ALE.... skoro jesteś taka odważna to czemu się podpisujesz pseudonimem :):).

NIKITA

Nero właśnie o to chodzi że nie wiem dlaczego tak piszą bo mnie 'WŁADZA' zawsze pyta ile chcę pracować a znam laski które najpierw chcą bóg wie ile godz. a potem płaczą że takie zmęczone.A jak umieją pisać na forum to może by się nauczyły mówić!

nero

NIKITA nie ci którzy się proszą o to, tylko ci którym " WŁADZA" każe, a oni mają za mało odwagi żeby powiedzieć "NIE". A tak po za tym jak ktoś chce pracować 250h w miesiącu , to się nie odzywa , że mu jakaś niedola.

NIKITA

NERO tak pracują tylko ci którzy o to proszą a potem ( usunięte przez administratora )oni są biedni! Ale chyba się do nich zaliczasz skoro tak ( usunięte przez administratora )..!!

nero

TOMEK umiesz liczyć ???? 20 dni w miesiącu po 13h. I co są nadgodziny?

cmok

Co to znaczy, że wygrałaś? Co i z kim wygrałaś?

nero

Oj tak idealny ,tak samo jak i reszta "Władzy"(usunięte przez administratora)

inna

Ta zmienił się:]:]. Po prostu idealny menager.

ania

jest masakram nie polecam tam nikomu pracy (usunięte przez administratora)

Ania
@ania 02.08.2014 19:12
jest masakram nie polecam tam nikomu pracy (usunięte przez administratora)

Oj Rafał Rafał podpisujesz się jako Ania! Czy to nowy pomysł na życie :)????

pracownik

:P

anonim

(usunięte przez administratora)

Balbina

De iure To po łacinie osiołku!

balbina

WOOW ROBI SIĘ CIEKAWIE.

nero

ŻE NIBY TA Z KUCHNI.

anonim

(usunięte przez administratora)

Tamara

I jeszcze Krysia ;)

anetka

Droga Olu nic w SZYBKIM KĘSIE nie zależy od stażu , tylko od widzimisie menagera. Stawka godzinowa i umowa tez. Możesz tyrać pięć lat na takiej samej stawce , a możesz po roku dostać podwyżkę . (usunięte przez administratora).Były są gorsze osoby w tej firmie..... A o jakiej większości kireowników ty piszesz skoro są ty dwie ??????

Ola
@anetka 30.05.2014 11:01
Droga Olu nic w SZYBKIM KĘSIE nie zależy od stażu , tylko od widzimisie menagera. Stawka godzinowa i umowa tez. Możesz tyrać pi...

Widzisz mało wiesz bo kierowniczek jest dokładnie pięć.

ula

Tina to kim ty jesteś w tej firmie , skoro nawet kierowniczki mają umowę na czas określony

nikita

Była księgowa zawsze miała się za wielką damę lecz jej całokształt mówi o niej że to po prostu prostaczka z wielką mor..!Jej gburstwo i chamstwo było znane w całej firmie ale czego można się spodziewać po osobie której słoma z butów wystaje! Nigdy nie była osobą kompetentną do tego stanowiska.

Ola
@nikita 29.05.2014 22:18
Była księgowa zawsze miała się za wielką damę lecz jej całokształt mówi o niej że to po prostu prostaczka z wielką mor..!Jej gb...

Niestety ale ta firma ma pecha jeśli chodzi o księgowe. Nowa niewiele różni się od starej. No chyba ze tak już jest że księgowe takie już są. Może na początku zachowywała pozory, no ale cóż jak ktoś się burakiem urodził to kanarkiem nie zdechnie. A może ktoś wie co teraz robi wspaniała (usunięte przez administratora) ? @ula to jaką kto ma umowę nie zależy od stanowiska tylko od stażu pracy. Z tego co wiem to większość kierowników ma już na stałe. Pozdrowienia dla sympatycznych koleżanek z NH!

Ona
@Ola 30.05.2014 07:23
Niestety ale ta firma ma pecha jeśli chodzi o księgowe. Nowa niewiele różni się od starej. No chyba ze tak już jest że księgowe...

No co robi pewnie sie goni po nowej hucie w dresiku. Przecież to nowohucka celebrytka z trzepaka oderwana.!

ula

Tina to masz na stałe tą umowę czy na trzy lata ??

tina
@ula 29.05.2014 22:06
Tina to masz na stałe tą umowę czy na trzy lata ??

ja juz na stałe

ula

Tina to masz na stałe tą umowę czy na trzy lata ??

anonim

(usunięte przez administratora)

Tina

Ja mam na stałe , z tego co wiem pierwsza na trzy miesiące potem trzy lata.

Tina

mój chłopak pracuje w omeko tam stary goski był kierownikiem ale zachowywał się jak dyrektor jakis albo wlasciciel ale tez spuscili po nim wode jak się na nim poznali.

anonim

(usunięte przez administratora)

Tina

Co do płacy to dość indywidualnie podchodzą. A co do atmosfery to odkąd niema goski księgowej to jest spoko.

Nina

Wywalili starą księgowa gośke…..nie wiecie za co?

Agnieszka
@Nina 28.05.2014 15:59
Wywalili starą księgowa gośke…..nie wiecie za co?

ale nowina chyba już pół roku temu nie wiesz wałów jakiś narobiła i się nagle pochorowala, bidulkaJ

nina
@Agnieszka 28.05.2014 18:17
ale nowina chyba już pół roku temu nie wiesz wałów jakiś narobiła i się nagle pochorowala, bidulkaJ

no to prawda a właściciele tacy byli zaslepieni że nic nie widzieli ile razy skarzylysmy sie na nia do Moniki ale on zawsze swoje ze ona ma znajomości u szefow. A ola to wymiotowala jak musiala do nie zadzwonić.

łuki

widocznie ludzie przyjmujący do pracy w Szybkim Kęsie odwalają świetną robotę znajdując pracowników którzy w takiej atmosferze umieją ze sobą wytrzymać

pracownik

ta firma i jej menager to jest jakaś porażka... no coments

były pracownik

To wszystko prawda , tylko na Bora- Komorowskiego też sprzedają kebaba, chyba meksykańskie "Żarcie" się nie sprawdziło

balbina

Jakim sposobem tam firma "przechodzi" wszystkie kontrole.?? Sanepid , PIP itp. Niech mi ktoś powie , bo dla mnie to jest niezrozumiałe.

kto

Prawdą jest, że firma nie szanuje pracowników. Nikt chyba nie wierzy w to, że właściciele nie wiedzą co się dzieje w ich firmie - oczywiście, że wiedzą tylko mają to gdzieś.

były pracownik

.(usunięte przez administratora)Bo każdy kto umie czytać ze zrozumieniem ,po zapoznaniu się z opinią ucieknie od razu.

Paweł Głowacki

Przepraszam że nie podpisałem mojego wpisu to ten z 2014-02-26 23:08:14 Kochałem te pracę ale niestety nie nadawałem się, teraz się odgryzam i wciąż szukam pracy jak by ktoś coś słyszał to błagam dajcie znać

były pracownik

Ja rownież po przepracowaniu roku miałam dobre zdanie, do czasu. Dobrze powiedziane, ze jest dobrze jak sie nie oddzywasz, u mnie było tak samo, praca po 220h miesiecznie było spoko, ale jak po 1,5roku pracy CODZIENNIE pare dni wolnego,jakiś urlop... moje wypowiedzenie juz prawie było gotowe.Jak juz nie było nic do stracenia i wyszła cała prawda co tak naprawde dzieje sie w firmie, ( usunięte przez administratora )Ale mysle ze to juz pomału nabiera tempa i niedlugo wszytsko wyjdzie na jaw w sadzie i wkoncu własciciele przejrza na oczy, i zrozumieja z kim maja doczynienia.

ryba z kota

do dziś pracuje w szybkim kesie i nie ma tragedii . wiadomo coś za coś dużo godzin pracujesz ale też masz lepszą wypłatę. Pan (usunięte przez administratora)bardzo fajny i do pogadania i pozartowania . nie zawsze było kolorowo ale nie jest źle :-) każdy się wypowiada ale jak komuś to nie pasowało to po co wypisuje że było źle skoro mogliście się wszyscy pozwalniac i bez was też byśmy dali radę pozdrawiamy dziewczyny z Modlniczki

wera

Maryna to ty nazwałaś pracowników tej firmy "debilami",ja tak nie uważam. Pracuje tam dużo wartosciowych osób. Nie wiem czy pracujesz ,czy patrzysz na "KĘS" z perspektywy. Każdą nawet najgorszą opinie można naprawić. Ja nie mówię że jest idealnie,ale na pewno jest dużo dużo lepiej niż jeszcze półtora roku temu. A jeżeli jest tak bardzo źle to powiedz mi dlaczego ludzie tam pracują? Pozdrawiam.

Zostaw opinię o Szybki Kęs - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szybki Kęs