Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Bytom

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 145 ocen.

Opinie o Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Julita

@Misiek piszesz, że treść ogłoszenia nie była zgodna z tym, jak wyglądały warunki pracy. Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej? Co konkretnie się nie zgadzało? Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia?

adam
@Julita 08.11.2017 14:49
@Misiek piszesz, że treść ogłoszenia nie była zgodna z tym, jak wyglądały warunki pracy. Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej? C...

zatrudnij się to się dowiesz ;-) najlepiej na chłodni lub jako kierowca

Misiek

Marek to mógłby napisac ksiazke "Jak na dziadostwie i wyzysku dorobiłem sie miliona", taka prawda. Ogolnie pracowalem tam miesiac, po pelnym miesiacu jak zobaczylem wyplate za to co musiałem sie orobić po 10h dziennie prawie i jakim złomem jezdzic to dałem wypowiedzenie. Naprawde syf,brud i ubóstwo. Treść ogłoszenia daleka od tego co mozna tam tak naprawde zastać.

Julita

Dużo osób trafia na ten wątek szukając opinii o swoim potencjalnym miejscu pracy. Ważne, by mogły tu znaleźć pomocne i merytoryczne informacje. Wasze doświadczenia i opinie mogą w tym pomóc. Dlatego tak ważne jest by zamieszczane wpisy były rzetelne i przedstawiały aktualną sytuację w firmie. Jednak niektóre z ostatnich wpisów wręcz poznanie firmy utrudniają.

Szukasz pracy?

lasio

Jedynie co tam fajnego jest to Anka mmm fajna jest :p i Panie które przyjeżdżają po towar

andrzej

pozdro dla rambo

Magazynier

jedne wielkie bango za marna kase

Camel

Co kolwiek tu by dobrego nie napisali to i tak kazdy kto pojdzie pracowac jako kierowca szybko sie przekona... taka firma dziad trans. Mam nadzieje ze zniknie predzej czy pozniej. Jesli ukraińcy sie z niej zwolnili z dnia na dzien to juz całkiem o czymś świadczy.

Seb

Za co trzymasz ?

Seb

Ewka Ty sie za robotę wez.. A nie tylko ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enada te szefostwo ambi..

Ewka Emerytka
@Seb 15.09.2017 22:34
Ewka Ty sie za robotę wez.. A nie tylko ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enada te szefostwo ambi.....

Nie czepiaj się Sebastian, robię już tyle lat - więc robię co chcę i nawet Pan K. mi nie podskoczy bo trzymam wszystkich za wiesz co... Pozdrawiam.

Ewka Emerytka

Polecam tą prace, robię już u nich kilka lat i w sumie na produkcji lajt. Zawsze można pościemniać i godzinki lecą. jak się dobrze z kierownikami ustawi to nawet wcale nie trzeba się wysilać - :-) tylko Ciii...

Julita

@Brendonrozumiem, że jesteś już po rozmowie kwalifikacyjnej. Możesz powiedzieć coś więcej o jej przebiegu? Twoje doświadczenie może pomóc osobom, które mają ten etap rekrutacji jeszcze przed sobą.

Brendon

Jak wygląda praca na wózku widłowym stawka/nadgodziny (obowiazkowe)? Ide jutro na rozmowe i chciałbym sie dowiedziec czegos od drugiej strony ;D

rudy
@Brendon 11.09.2017 13:08
Jak wygląda praca na wózku widłowym stawka/nadgodziny (obowiazkowe)? Ide jutro na rozmowe i chciałbym sie dowiedziec czegos od...

Odradzam Brandon.

henryk

byłem tam na rozmowie, na pytanie ile można zarobić dostałem odpowiedź " tutaj się pracuje ale wie za co" ;-) no komedia po prostu. potem miało być że niby 10 godzin pracy ale na drugi dzień okazało się że jednak ....12 ;-) ale to już maksymalnie jak stwierdzono ;-)

Julita

@Bronksco takiego nie zgadza się z tym, co jest na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy inne warunki zatrudnienia są ujęte w umowie, którą się podpisuje? Ktoś jeszcze miał takie doświadczenia?

Bronks

Hopy dajcie sobie spokój z tą firmą na każdym kroku kręcą. Co innego obiecują na rozmowie kwalifikacyjnej a w rzeczywistości jak podpiszesz umowę jest całkiem inaczej.każdy błąd brakujący towar na magazynie zostanie ci potrącony z pensji i do tego traktowany jesteś gorzej niż murzyn.

BaMBI

UWAŻAM ŻE PŁACOM ZA MAŁO BO 2500 NA RENKE JAKO KIERWOWCA KATEGORJI B ZA 9 GODZIN ORKI TO SMJECH NA SALI. NAJGORSZE SĄ TE CI*LE HANDLOWCE, POTRAFI TAKI GNUJ ZAROBIĆ PIENĆ ALBO SIEDEM TYSIENCY ZŁOTY W MIESIONC I SIE ŚMIJEJE W OCZY. PODSŁUCHAŁEM RAZ JAK ROZMAWJALI O TYM ILE KTORY ZARABIA TO MNIE SIE WŁOS ZJEŻYŁ. TO ROZUSZCZONA HOŁOTA JEST! POPRACUJE TAKI KILKA GODZIN PO ŚCIEMNIA W TEJ RESTAŁRACJI I RO NCZEK SOBIE NIE UBRUDZI. A TY ZAPJERNICZASZ ZA MARNY OHŁAP.

kwaretnik-deptuła
@BaMBI 04.08.2017 10:44
UWAŻAM ŻE PŁACOM ZA MAŁO BO 2500 NA RENKE JAKO KIERWOWCA KATEGORJI B ZA 9 GODZIN ORKI TO SMJECH NA SALI. NAJGORSZE SĄ TE CI*LE...

Hopie idz nazot do szkoły alfabetu sie nauczyc a potem opisuj!!!!!

marcin-siemianowice

rambo pracuje tam jeszcze?

Julita

@Sebco sprawia, że tak negatywnie oceniasz pracę w firmie? Mógłbyś powiedzieć co konkretnie nie odpowiadało Ci w Ambi? Takie dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do firmy.

Seb

Tragedia Brak słów na temat tej firmy.

Janusz

Bardzo odradzam. Jako kierowca jezdzisz nawet ponad 230h w miesiacu, nie mowiac juz o nieludzkich ilosciach towaru ktore trzeba zaladowac,rozladowac u klienta wlasnymi rekami. Auta pod katem technicznym ostatecznie nie wypadaja najgorzej na tle innych firm ale ogolnie tragedia. Szkoda zdrowia.

pogo

Witam jak z pracą na produkcji warto ? Mówili 1800 netto umowa o pracę ? Podzielcie się opinią ? Pozdrawiam

Boss
@pogo 19.05.2017 11:40
Witam jak z pracą na produkcji warto ? Mówili 1800 netto umowa o pracę ? Podzielcie się opinią ? Pozdrawiam...

Warto

pogo
@Boss 20.05.2017 04:11
Warto

Czemu warto ?:) coś więcej na ten temat ?

kierowca

Pracuję teraz w podobnej firmie i zastanawiam się nad zmianą, byłem na rozmowie i mówił, ze te 9 godzin dziennie to prawda. Pracuję w Drimpolu i walę po 400 km dziennie ale rzadko kiedy ponad 20 sklepów, często za to ponad 10 godzin, praktycznie zawsze. Myślicie ze warto zmieniać? Auta widziałem i trochę starocie ale może chociaż zadbane?

kierowca

Pracuję teraz w podobnej firmie i zastanawiam się nad zmianą, byłem na rozmowie i mówił, ze te 9 godzin dziennie to prawda. Pracuję w Drimpolu i walę po 400 km dziennie ale rzadko kiedy ponad 20 sklepów, często za to ponad 10 godzin, praktycznie zawsze. Myślicie ze warto zmieniać? Auta widziałem i trochę starocie ale może chociaż zadbane?

Bolo

Kolega wyżej 'OLO' napisał cała prawde o tym zakładzie. Ludzie jeśli macie szacunek dla samych siebie, to omijajcie ten zķład z daleka...

kierowca

Chcę się tu zatrudnic jako kierowca kat. C Podobno max 9 godzin dziennie. Napiszcie jak jest na prawdę. Ile sklepów, kilometrów,jaka wartośc towaru (wywóz) dziennie?

Dro
@kierowca 24.12.2016 16:02
Chcę się tu zatrudnic jako kierowca kat. C Podobno max 9 godzin dziennie. Napiszcie jak jest na prawdę. Ile sklepów, kilometrów...

I jak wiadomo coś na temat pracy jako kierowca C

OLO
@Dro 23.04.2017 21:19
I jak wiadomo coś na temat pracy jako kierowca C

ile sklepów ? - ile się zmieści na samochodzie (15,20,25) kilometrów to możesz i ze 300 zrobić i jak przyjedziesz to nie zapomnij auta umyć bo Ci Marecki zaraz 100 albo i 200 z wypłaty weźmie. Towaru ładujesz po sam sufit aż się resory w 20 letnich zabytkach prostują. A cała prawda wychodzi 10 na wypłatę - jak 2000 przekroczysz to się ciesz - a w te jego 2800 to chłopaki nie wierzcie. Firma dramat, zarząd i "dyrektor" to ludzie z innej planety - zagnebić, zmieszać z błotem i po paru miesiącach wypier............. bo jesteś nieudolny.

Wydaje mi sie ze plany zawsze są z nawiązka, ale jak uda sie wyrobić już jakiś plan w 100procentach to myśle, ze kolejne rowniez mogą byc wyższe, wiec wydaje mi sie ze nie koniecznie takie wysokie założenia są wykonywane

Michał

Na rozmowie o prace jak przedstawiciel ds gastromi mówili o 2 tysionce na reke plus premia ponoc nawet drugie tyle. Nie wiem jak inne stalowiska ale nie wydaje sie źle. Rozmawiałem z jednym przedstawicelem muwił ze da się normalnie strzymac jak robisz plany

Ginter
@Michał 06.09.2016 21:37
Na rozmowie o prace jak przedstawiciel ds gastromi mówili o 2 tysionce na reke plus premia ponoc nawet drugie tyle. Nie wiem j...

Tysiące nie tysionce. Mówił nie muwil. Do łopaty a nie do tej firmy.

anonim

(usunięte przez administratora)

uprzejmy

To lepiej zainteresuj się pracą gdzieś indziej i daruj sobie - jak to ktoś tutaj słusznie nazwał- ten "sen wariata";-)

zainteresowany

Proszę o informację na temat pracy na stanowisku Przedstawiciel Handlowy ds Gastronomii. Chciałem złożyć ofertę na ogłoszenie z 9.06 ale zaniepokoił mnie fakt, że ogłoszenia na to stanowisko pojawiają się regularnie co ok. 3 miesiące od kilku lat.. Czy ktoś wie, czy firma rozwija się w takim tempie, że wciąż szukają nowych pracowników czy jest to po prostu ściema? Nie chciałbym ryzykować ... Żeby się nie okazało prawdziwe pollwiedzenie- Szanuj szefa swego, możesz mieć gorszego.. ;-) Proszę o opinię - może zagląda tu ktoś kto pracuje/pracował na ww stanowisku..

woody

To firma dla ludzi o mentalności niewolników. Jeżeli macie choć krztę szacunku dla siebie i swoich rodzin, to nawet nie próbujcie. Właściciel, który gardzi wszystkimi i dyrektorzy, którzy nie mają własnego zdania. Firma jak marzenie... :) Rozwój gwarantowany. Jeżeli uda się wam uwolnić z tego snu wariata, przekonacie się na pewno: są firmy, w których jest normalnie. Serio :)

Barac

Pracuje Tu już trochę .... i powiem że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Umowa o pracę, Kasa na koncie do każdego 10 dnia miesiąca, każdy wie gdzie w firmie jego miejsce i za co jest odpowiedzialny. Wszystkie negatywne opinie piszą ci którym nie chciało się pracować , jak ktoś chce kasę za darmo to niech się bogato ożeni albo startuje do sejmu

anonim

(usunięte przez administratora)

grafolog

Te wszystkie pytania są retoryczne i udawane. Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam grafolog.

znająca temat

A ty widziałeś te auta? Sądząc po komentarzu- to albo nigdy się z tą "flotą" nie zetknąłeś, albo jesteś przydupasem właściciela :)

pyjter

Coraz popularniejsi na rynku gastronomi, rozwijają się . Mają ciekawą ofertę i ciekawych kreatywnych pracowników. Polecam !

grafolog
@pyjter 20.10.2015 08:44
Coraz popularniejsi na rynku gastronomi, rozwijają się . Mają ciekawą ofertę i ciekawych kreatywnych pracowników. Polecam !...

Te wszystkie pozytywne opinie pisze jedna lub dwie osoby we współpracy. Wystarczy dokładnie przestudiować każdą pozytywną opinię. Stylistykę pisowni niektóre prawidłowości z tym związane i śmieszne próby ich zmian, nicki i inne. Ktoś kto ma wiedzę na ten temat jest w stanie to wychwycić. Nowe osoby wchodzące na tą stronę nie nabierzcie się. Wszystkie negatywy są naturalnie pisane w przeciwieństwie do pozytywów. To widać. Pozdrawiam.

Lucek 69

Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma ! Wiem że jak się robi to co do niego należy to obie strony są zadowolone: pracownik i szef. Chyba żaden z Was nie lubi jak się robi go za c_iula i dlatego dbacie o swoją kasę i dorobek życia... To samo jest z Panem K. - dba o swoje. Jeżeli chodzi o klientów to fajnie jest pożyczyć sprzęt za darmo, ale jak już go pożyczasz to dbaj o niego jak o swoje .... nie miej pretensji że musisz płacić karę za zgubienie lub zniszczenie czyjegoś mienia. Ktoś na to ciężko pracował ..... pozdrawiam tych zadowolonych jak i mniej zadowolonych :)

Oszukany

Dlaczego nie napiszesz do mnie na maila? Jak jesteś w takiej sytuacji jak ja daj namiary na maila i się skontaktujemy . Na forum nie załatwia się takich spraw tylko należy się skontaktować ......,.maila masz w/w to czekam na kontakt. Jest nas coraz więcej

POZEW ZBIOROWY

serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych walką z nieuczciwą praktyką firmy AMBI do przesłania kontaktu na mój adres cie.ter@wp.pl najlepiej numer telefonu lub adres gdzie możemy się spotkać . jesteśmy po konsultacji prawnej i kochani nie jest źle naprawdę - czekamy na wasz kontakt niezwłocznie - nawet podjedziemy do Was i na spokojnie porozmawiamy.....pozdrawiam wszystkich i głowy do góry - piszcie jak najwięcej i jak najszybciej bo czas działa na ich korzyść - może jest jakiś były pracownik też zapraszam !!!!internet daje nam możliwość szybkiego zorganizowania !!!!

adam
@POZEW ZBIOROWY 27.11.2014 18:27
serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych walką z nieuczciwą praktyką firmy AMBI do przesłania kontaktu na mój adres cie...

jestem po wyroku za starą lodówkę 2500 zł

Oszukana
@adam 10.06.2015 08:03
jestem po wyroku za starą lodówkę 2500 zł

Witam czy udalo sie uniknac wyroku boja tez zostalam przez nich oszukana w sprawie starych lodowek i chce zalozyc im sprawe o wyludzenie prosze o odpowiedz 515943084. Jezeli ktos zostal podobnie oszukany lub wie co w tej sprawie mam zrobic prosze o kontakt

wiosna

a ja masakrycznie nie polecam firmy- uwazajcie na umowy- max zeruja na nich- i niestety nie sa uczciwi. to ze odstawicie lodowke- nie ma znaczenia- za chwile przyjdzie pismo ze nie dziala i sadzik. mam nadzieje ze ktos w koncu znajdzie czas i ich dojedzie mocno. sprawe zglosilem na police i do us za walki

oszukany
@wiosna 19.11.2014 18:39
a ja masakrycznie nie polecam firmy- uwazajcie na umowy- max zeruja na nich- i niestety nie sa uczciwi. to ze odstawicie lodowk...

jestem kolejnym pokrzywdzonym. ten sam temat czyli lodówka i kara umowna. proszę o pilny kontakt. uważam że nie można tego tak zostawić żeby uczciwie tyle lat współpracujących kontrahentów można było tak oszukać!!!

jancia

witam mam ten sam problem 12 lat temu dostalam lodowki juz uzywne a teraz dostalam do zaplaty 3500 tys bo niby je uszkodzilam a chyba po tylu latach sie lodowka zuzyje jestem za tym zeby oddac sprawe do sadu

klaudia
@poszkodowani przez AMBI 29.11.2014 00:55
cie.ter@wp.pl to jest kontakt - ludzie dajcie namiary !!!!! czekamy !!!!! najlepszą obroną jest atak !! oczywiście zgodnie z...

odezwijcie sie chca mi dae 4000tys kary!! za nie oddanie lodowki a ja wtedy z nimi handlowałam dramatoddali mnie do prokurayury za przywłaszczenie mienia przesłuchiwali mnie i mojego pracownika gdie ukryłam lodowke masakra a lodowka na sklepie stoi POMOZCIE!

klaudia
@poszkodowani przez AMBI 29.11.2014 00:55
cie.ter@wp.pl to jest kontakt - ludzie dajcie namiary !!!!! czekamy !!!!! najlepszą obroną jest atak !! oczywiście zgodnie z...

odezwijcie sie chca mi dac 4000tys kary!! za nie oddanie lodowki a ja wtedy z nimi handlowałam dramat oddali mnie do prokurayury za przywłaszczenie mienia przesłuchiwali mnie i mojego pracownika gdzie ukryłam lodowke, masakra !a lodowka na sklepie stoi POMOZCIE mi !!

poszkodowany

Ja też dostałem do zapłaty 3400 zł za lodówki które u mnie stały 15 lat.mam pytanie...moze zbierzemy się w kupę i zrobimy z nimi porządek??? Kto jest gotowy żeby oddać wspólnie sprawę do sądu???

POZEW ZBIOROWY

kochani musimy się wspólnie zebrać skontaktować i w sprawie tych lodówek wytoczyć im wspólny proces !!!!!! podajcie jakiś kontakt i zaczynamy walczyć proszę o kontakt tak nie może być żeby ten oszust w ten sposób wykorzystywał nas w jawny sposób . Policja jest bezradna więc musimy wspólnie to załatwić na wokandzie i ukrócić złodziejskie metody tego szubrawca .

Rynek
@POZEW ZBIOROWY 26.11.2014 22:17
kochani musimy się wspólnie zebrać skontaktować i w sprawie tych lodówek wytoczyć im wspólny proces !!!!!! podajcie jakiś konta...

Restauracja Rynek 29 również muszę zapłacić za lodówki 33 829 29 00

micz

Pracowałem tam blisko 10 lat i (usunięte przez administratora)nic więcej może sie coś zmieniło ale wątpię w to .

tylko człowiek

Ambi zajebista firma nadgodziny nie płatne o autach to już nie wspomnę . (usunięte przez administratora)

carloos69

robilem tam dawno temu,jak pan adam miał jeszcze hyundaya accenta rozowego!wtedy dostałem nowe autko ,zarobki w miare, pamiętam (usunięte przez administratora)z ksiegowosci była bardzo wpozadku,ale to były lata 90.zaczolem od rozwozenia lodowek,potem vanseling.nie było zle ,pozdrowienia dla tych którzy to pamietajom.(usunięte przez administratora)

micz
@carloos69 12.01.2014 11:03
robilem tam dawno temu,jak pan adam miał jeszcze hyundaya accenta rozowego!wtedy dostałem nowe autko ,zarobki w miare, pamięta...

Witaj gosciu :) ja tez pracowalem w tym czasie i potwierdzam w 100% odszedlem po blisko 10 latach i uwazam ze za dlugo tam wytrzymalem na mojej osobie pan Karkut dorobis sie willi porsche itd a my robilismy i w kopertach dostawalismy kase zanadgodziny po 300 godzin a nawet wiecej w miesiącu masakra .

Martiano

przepracowałem półtora roku w sumie było nawet niezle

Adrian

Napiszcie jakieś konkrety jak tam wygląda ta praca w chłodni? jak współpracownicy? ile godzin w tygodniu itd

Michał

może mi ktoś napisać jak to jest że co miesiąc praktycznie dają ogłoszenie o prace typu zatrudnimy magazynierów i pracowników produkcji? (chodzi o Bytom) to jak rozumiem jak ktoś nowy przyjdzie to po miesiącu ma dosyć i następnego jelenia szukają? niech ktoś ogarnięty napiszę jak tam wygląda teraz praca na tym magazynie.

tasmociąg

pracowało sie dobrze ludzie wporządku praca na tunelu cieżka ,ale dało sie przeżyć,(usunięte przez administratora)

herman goering

4 tysiące moze i wyciagniesz ale razem z zaległym urlopem jesli Ci za niego zapłacą tak jak sie nalezy ale zaraz stwierdza ze za duzo zarobiłes i potracą za uzytkowania auta + telefon + kara [(usunięte przez administratora)

Magda

Ponoc rekrutuja teraz nowych pracownikow. Jako przedstawiciel z wszystkim premiami latem mozna wyciągnąc do 4 tyś zł Myśle ze to niezła kasa

msco

ale utonie, powolna śmierć gorsza niż nagła :-D Ciekawe kto pierwszy utonie? (usunięte przez administratora)

Italiano Maslano

Poleciało kilka dyscyplinarek i zaraz pojawiły sie negatywne komentarze na goworku :D A okret tonie juz od 15 lat i jakos utonac nie moze

mobbingowany
@Italiano Maslano 10.01.2013 08:55
Poleciało kilka dyscyplinarek i zaraz pojawiły sie negatywne komentarze na goworku :D A okret tonie juz od 15 lat i jakos ut...

dyscyplinarek?? to ludzie od was uciekają, nie chcą z wami pracować, to wy macie sprawy o mobbing. Pracowników i klientów traktujecie jak drugi gatunek. Oj trzeba się zastanowić panie dyrektorze i pan stanie po tej drugiej stronie i będzie pan musiał uważać czy ktoś pana śledzi. i pan się w sadzie znajdzie. sprawia panu przyjemność śledzenie byłych pracowników? Oj daleki pan od rzeczywistości.

veder
@mobbingowany 15.04.2016 20:15
dyscyplinarek?? to ludzie od was uciekają, nie chcą z wami pracować, to wy macie sprawy o mobbing. Pracowników i klientów trakt...

podobne odczucia,zrobione badania na koszt firmy i po 2 dniach bez żadnych przyczyn dowiedziałem się że nie nadaję się ??????????? dlaczego tego mi nikt nie wytłumaczył!!!!!!!!!!!!!!.Firma nie do pracy

Zostaw opinię o Zaklady produkcji spozywczej Ambi - Bytom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady produkcji spozywczej Ambi