Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Adres: Składowa 11, 41-902 Bytom

NIP: 6262786341 KRS: 0000228707

Zaklady produkcji spozywczej Ambi
3 222 239 5 1

Opinie o Zaklady produkcji spozywczej Ambi

Filtruj opinie po kryteriach:

Cezary
 Opinia

Czy trudno dostać pracę w firmie? Jaka umowę proponują i czy coś z socjalu macie?

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia
@Cezary 12.06.2019 12:01

prace dostac latwo, bo jest orgomna rotacja, przynajmniej wsrod kierowcow, ale przez magazyn tez przewinelo sie sporo osob. Umowa o prace, ale milej widziane jest samozatrudnienie. Z socjalu nie ma NIC - zadnych imprez, wczasow pod grusza itp. Jak kogos cisnie to mozna isc na chwile, zeby na spokojnie szukac czegos normalnego.

Pomocna?
TakNie
nick
 Opinia
@Cezary 12.06.2019 12:01

aha, jak chcesz isc na kierowce to uwazaj - jest mega cieplo, a jak rozmrozisz lody w transporcie to za nie zaplacisz. Samochody nie maja agregatow wiec jak otworzysz drzwi i bedziesz czegos szukac to przy tej temperaturze po 2h masz -8 na aucie i lody plyna a wraz z nimi twoje pieniadze

Pomocna?
Tak1Nie
Może nowy :)
 Opinia

Witam czy może ktoś mi powiedzieć jak wygląda praca na magazynie/mrozni, ile godzin się robi w miesiącu, jakie są zarobki ? Obecnie pracuje w Indyk śląsk jako magazynier ( w sumie prawie 3 lata) i pora zmień pracodawcę, pozdrawiam : )

Pomocna?
TakNie
Michał
 Opinia
@Może nowy :) 07.06.2019 20:58

Cześć, Mój znajomy obecnie pracuje w Ambi, praca jest na noc 20:00-04:00 5 dni w tygodniu, mroźnia to ok 30% czasu pracy. Generalnie zachwala sobie, jest zgrany zespół, jasne warunki współpracy. Obecnie prowadzą rekrutację może to Twoja szansa na zmianę ;)

Pomocna?
Tak1Nie
Grzegorz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Chcę aplikować na stanowisko handlowca. Słyszałem że w firmie sporo się zmieniło w ciągu ostatnich lat, ktoś może napisać jak wygląda praca handlowca w Ambi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lumyk
 Opinia
@Grzegorz 26.02.2019 20:17

Aplikuj bo firma bardzo szybko sie rozwija i inwestuje . Wysokie zarobki, nowe auta i szeroki asortyment sprzedaży . Jezeli masz chęci i motywację do pracy to będziesz zadowolony.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Lumyk 27.02.2019 11:30

A jaki jest profil sprzedaży i czym właściwie firma się zajmuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Grzegorz 03.03.2019 09:45

Obsługa gastronomii w produkty spożywcze : restauracje, stołówki, hotele itp W zasadzie wszystko co trafia na stół.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Witam jak teraz wygląda praca jako kierowca weekend wolny? Jaka umowa? Z góry dziękuję za odpowiedź

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia
@Jacek 24.10.2018 17:57

Weekendy wolne, umowa na pełen etat. Wszystko płacone na pasku.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@Roman 05.11.2018 10:18

Chciałabym jeszcze dopytać o kwestię umowy o pracę. Po jakim czasie jest ona podpisywana na czas nieokreślony? Kwestia stabilności zatrudnienia jest dla większości osób niezwykle ważna i użytkownicy forum będą Ci wdzięczni za taką informację. Będzie to dla nich ważna wskazówka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia
@Julita 05.11.2018 21:35

W moim przypadku było to po dwóch latach pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@Roman 14.11.2018 14:28

Dziękuję za informację. A czy przy podpisaniu umowy o pracę na czas nieokreślony istnieje możliwość otrzymania podwyżki? Napisz nam proszę, jak przedstawia się ta kwestia w Zakłady produkcji spożywczej Ambi. Użytkownicy forum, którzy chcą zasilić szeregi pracowników, chętnie dowiedzą się, czego mogą się spodziewać w tej kwestii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

Kilka słów prawdy: 90% samochodów dostawczych w firmie to kat B z tego 1/3 wymieniona w ciągu ostatniego roku kierowca kat b zarabia ok 2500 na rękę magazyn nieco mniej przedstawiciel znacznie więcej od około dwóch lat widzę zmiany na lepsze skończyło się dziadowanie przynajmniej w kwestiach transportu

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może ktoś słyszał czy potrzebują ludzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Olek 21.08.2018 11:19

Czasami szukają kierowców, ale chyba szybko znajdują bo po chwili ogłoszenie znika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antek
 Opinia

Rambo, działaj tam, lody same się nie zmiksują ;-) pamiętajcie, w ambi się pracuje ale wie za co ;-)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowcaa
 Opinia

Firma jak firma, auta trupy bo szefowi szkoda kasy no nowe, wyplata zawsze na czas, umowa normalna, ale ilosci towaru sa nieraz nieludzkie, auta przeladowywane, zero poszanowania dla dobrych pracownikow. Robota dobra na chwile.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jan
 Opinia
@Kierowcaa 15.01.2018 05:45

Dokładnie. zapomniałeś dodać ze te nieludzkie i ciezkie ilosci towaru trzeba czesto na własnych rekach wniesc na pierwsze pietro budynku Albo nosic na odległosci. natyrasz sie a wyplate potem zobaczysz 2100-2200. Szkoda zdrowia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@jan 22.01.2018 07:18

PRACA KIEROWCY DOSTAWCY POLEGA NA TYM ZE DOWOZISZ TOWAR A POTEM GO WNOSISZ DO KLIENTA A TAKICH CO BYLI NA PIERWSZYM PIĘTRZE MIAŁEM DOSŁOWNIE KILKU NIE WIEM JAKI NIELUDZKO CIĘŻKI TOWAR MUSIAŁES DŹWIGAĆ SKORO KARTON MROŻONKI WAZYŁ DZIESIĘĆ KILOGRAMÓW JAK PRACOWAŁEM

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pyter
 Opinia
@Kierowcaa 15.01.2018 05:45

Auta graty? Ja jeżdżę nową Skodą, w zeszłym roku kupili kilka i jest fajna. Ale dostali je NAJLEPSI - jak pracujesz miesiąc i chcesz nowe auto to się przeliczyłeś.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Busiarz
 Opinia
@Pyter 27.01.2018 08:44

Chyba jako przedstawiciel... Bo chodzi tutaj o kierowcow dostawcow. A nieludzkie ilosci to fakt ze auto wazy 2,5t a sam towar nie raz okolo 3t, wiec potem mandat Ty zaplacisz. Kolejna sprawa to bezpieczenstwo bo auta nie przyjma taka ilosc do komor, wiec towar nie jednokrotnie jest upychany w szoferki...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pyter
 Opinia
@Busiarz 13.02.2018 15:09

Jak ty chcesz 3 tony mrożonki na chłodnie komorowa zapakować? Chyba na to Atego co je sprzedają ale to kat C. Umnie do jednej komory mieści się po ok 15 kartonów każdy po 10 kg. 150 kg x 8 komór = około 1200 kg, maks 1500kg. Na mastera jak po dach go zapanujesz to może z 1800 kg zmieścisz. Wtedy masz przeładowane o jakieś 500 kg. Ale do 3 ton towaru to byś musiał mieć przyczepę. No i może pochwal się jakim "gratem" jezdziles mesio sprinter czy może VW ? Kolejny bajkopisarz. Chociaż fakt jak ładowałes do szoferki znaczy że zamiast wrócić na doladunek wolales robić jeden kurs. Sa tacy co dopierdolo towaru pod sufit aby jechac. Bo wrócić się doładować to ujma na honorze. Typowy Janusz transportu.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szeregowiec
 Opinia
@Pyter 27.01.2018 08:44

Szkoda że nie dodałeś że skody kupili ale handlowcą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pyter
 Opinia
@Szeregowiec 10.04.2018 16:58

@Szeregowiec. A widziałeś Ty kiedy nową SKODĘ ciężarówkę? No wiadomo że SKODĄ jezdzi handlowiec. Z dostawczakow ostatnio kupili kilka sztuk MASTERÓW rocznik 2010 Jak sie nie załapałeś znaczy żeś sie nie starał :D Jak ktoś pisze że auta w AMBI to trupy to chyba nie robił w transporcie w Polsce.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Busiarz
 Opinia
@Pyter 16.04.2018 09:57

Chyba malo wiesz kolego. Kazde auto ma swoja max ładownośc ktora srednio wynosi 700kg. A kierowcy wywoza po minimum tonie. Jakby itd sprawdzalo kazde auto przy bramie firmy to nikt by nie wyjechał w trase. Rotacja firmy na poziomie promocji fileta w biedronce. Skoro idac tam z dostajesz 2500 do reki, jestes kontrolowany gps, placisz wielokrotnie za pomyłki magazynierow bo kierownicze zawsze ich stqn wie zgadza.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pytlki
 Opinia
@Busiarz 11.10.2018 13:05

Ale ty farmazona piszesz Busiarzu miły. Rotacja od kilku miesięcy w zasadzie zerowa, w Bielsku jak bywam z dostawą to też te same twarze cały czas widzę. GPS w transporcie to chyba normalne, nie wiem kajś ty się uchował. Jak płacisz za pomyłki to tylko za swoje, a nie cudze. Chyba że nie masz czasu sprawdzić towaruXD Ale jak nie sprawdzasz to potem płaciszXXXXXXXD Co do ITD nigdy nie dostałem mandatu za przeładowanie, większość chłopaków z "B" też nigdy. I pamietaj nie strasz nie strasz bo sie zesr.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia
@Kierowcaa 15.01.2018 05:45

chyba pracowaliśmy w innych firmach w tym roku kupili już kilka fajnych samochodów dla mnie kilkuletnie reno to nie jest trup atmoswera była dobra i nikt mnie nie kantował tak jak w Ig*******

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

Jak pozwalasz żeby handlowcy wchodzili tobie na głowę to rzeczywiście robota może być ciężka. Ale twoim szefem nie jest handlowiec a oni nie muszą ciebie lubieć. No to jest to prawda że ranki są trudne i trzeba zapier****, gdzieś od 10-11 jest już luz. Na plus duży mają to że się unowocześnili i wymienili spora część floty. Te dwufunkcyjne Renault Master są bardzo przyjemne w prowadzeniu i wygodnie się z nich wyciąga towar. Jak już cała flotę wymienia to będzie super.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia
@Roman 09.07.2018 16:37

Odkąd kupili reno mastery to auta są stosunkowo nowe Praca jako kierowca umiarkowanie ciężka poczatek miesiąca to kupa roboty ale po dziesiątym już z górki idzie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adrian
 Opinia

pozdro dla rambo!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia
@adrian 22.10.2018 09:32

Rambo jest nie do zajechania !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia
@adrian 22.10.2018 09:32

Domyślam się, że jesteś pracownikiem Zaklady produkcji spożywczej Ambi. Jeżeli tak, to proszę Cię byś napisał jaka jest Twoja opinia o tym pracodawcy. Czy polecasz złożenie tam cv? Na forum komentarze powinny być merytoryczne i przedstawiać realia pracy w danym miejscu. Są one wtedy pomocne dla osób, które rozważają podjęcie tam pracy. Proszę również, byś unikał podawania pseudonimów i innych informacji dotyczących konkretnych pracowników, ponieważ jest to zabronione przez regulamin.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Handlowcy zarabiają gruby hajs, kumpel co tam pracuje co miesiąc wystawia im fakture na ponad 10 tysięcy złotych. Próbowałem się dostać ale nie dało rady - stwierdzili że szukają tylko doświadczonych handlowców. Znacznie prościej znaleźć pracę u ich konkurencji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adrian
 Opinia
@Marek 21.08.2018 07:31

to idź tam rób na chłodnie, też jest gruby hajs ;-) tutaj się pracuje ale wie za co-to odpowiedź na pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie zarobków ;-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia
@adrian 03.10.2018 08:22

Jako magazynier nigdzie w tym kraju nie zarobisz kokosów. Ale przynajmniej kilka osób co teraz są handlowcami w AMBI zaczynali jako kierowcy albo magazynierzy. Ścieżka awansu jest możliwa i całkiem realna, przetarta przez wielu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Pytlki dobrze, że dzielisz się na forum swoimi przemyśleniami odnośnie pracy, ale mam do Ciebie prośbę, byś nie używał w swoich kolejnych wpisach, słów uważanych powszechnie za niekulturalne. Takie wyrażenia nie wnoszą nic merytorycznego, a psują ogólny odbiór wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Małpka
 Opinia

Czy ktoś byłby tak miły i napisał czym ta firma się zajmuje (dokładnie) w ogłoszeniach o zatrudnieniu jest tylko produkcja spożywcza, owoce, warzywa i lody....ani strony www ani żadnych konkretnych informacji w int. dla ludzi spoza Bytomia to czarna amba ...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Goryl
 Opinia
@Małpka 23.01.2018 22:03

Produkcja lodów, sprzedaż produktów spożywczych dla restauracji, stołówek i sklepów. Obsługują teren śląska, podbeskidzia i małopolski. Dziwe że ich nie znasz.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kubusia3:+/
 Opinia
@Małpka 23.01.2018 22:03

Nina

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Małpka 23.01.2018 22:03

Ja tez o nich nie slyszalem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Robert a czy otrzymałeś na rozmowie kwalifikacyjnej informację o tym, jakie warunki zatrudnienia są oferowane na początek współpracy? Dla handlowca jest umowa o pracę, czy może B2B? W toku rekrutacji obywa się jedno spotkanie, czy składa się ona z większej ilości etapów?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

Na portalu służącym do zamieszczania ofert pracy znalazłam informację, że Zaklady Produkcji Spożywczej Ambi rekrutują obecnie na dwa stanowiska: Specjalista ds. obsługi klienta oraz Przedstawiciel handlowy ds. gastronomii (należy posiadać minimum 1 rok doświadczenia w branży gastronomicznej) Czy ktoś z Was zamierza składać swoje cv? Jeżeli tak i odbędziecie rozmowę kwalifikacyjną, przedstawcie proszę na forum swoje spostrzeżenia. Będzie to cenna wskazówka dla użytkowników poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@Julita 03.10.2018 20:53

Rozmawiałem o stanowisku handlowca i trudno się tam dostać bo szukają ludzi z duzym doświadczeniem w gastronomii, a ja takiego nie posiadam. Mimo to zaprosili mnie na rozmowę, ale nie robię sobie nadziei. Warunki finansowe to jak dla mnie eldorado jeśli to prawda. Na początku minimum 3,5 na rękę a doświadczeni handlowcy od 5 do 9 tysięcy na rękę. Nie chciało mi się wierzyć, ale z tego co widzę po opiniach to prawda. Z tego co mówili to większości handlowców pracuje minimum kilka lat i rotacja jest mała

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Roman przede wszystkim, wszelkie komentarze na forum muszą być zgodne z prawem. Obowiązuje nas rozporządzenie RODO, które zabrania podawania danych osobowych. Jeśli chodzi o regulamin, to zakaz wynika z paragrafu 4 pkt. 3. W przypadku wątpliwości, zostawiam link do jego zapisów: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Były przypominam, że na forum nie wolno wymieniać pracowników firm z imienia, ani podawać innych informacji, które umożliwiają ich identyfikację. Jest to zabronione przez regulamin, a takie wpisy mogą być usunięte. @Roman dziękuję, że zamieściłeś swoją opinię, na temat tego jak wygląda praca w Zaklady produkcji spozywczej Ambi, niemniej jednak bardzo proszę, abyś w swoich kolejnych wpisach unikał używania wulgaryzmów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia
@Julita 10.07.2018 11:43

Gdzie w regulaminie jest coś na ten temat że nie można podawać imienia ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia

Słyszałem, że firma to bardzo dobry pracodawca!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

Zaklady produkcji spozywczej Ambi obecnie prowadzą rekrutacje na stanowisko Przedstawiciela Handlowego ds. Gastronomii w kilku lokalizacjach. Czy ktoś zamierza aplikować? Może ktoś z obecnych pracowników byłby w stanie wypowiedzieć się jak wygląda praca na tym stanowisku? Jakie są warunki zatrudnienia? Czy na tym stanowisku można liczyć na jakieś profity? Zachęcam do podzielenia się swoimi doświadczeniami. Każda merytoryczna wypowiedź i wskazówka jest cenna dla zainteresowanych ofertą pracy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Woj Tech
 Opinia

Pracowałem kilka ładnych lat jako handlowiec, praca dała mi solidne podstawy z których korzystam do dzisiaj. Słyszałem od kolegów że przebranżowili się na gastronomię i bardzo dobrze im idzie. Przynajmniej "stara gwardia" tak twierdzi. To ludzie ze sporym doświadczeniem którzy odnieśli sukces i inkasują minimum 5 tysięcy na ręke. Myślę że jak ktoś szuka firmy gdzie będzie mogł uczciwie przepracować dłuższy okres czasu to może pomyśleć o AMBI .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stary iglokrakowiec
 Opinia

pytasz kogos po miesiącu pracy cma umowe na czas nieokreślony to jakis dowcip jest wypowiadałem się o pracy już dwa razy trzeci nie mam zamiaru jako kierowca robota jest dobra ci z magazynu tez nie narzekaja o handlowcach się nie wypowiadam bo to nie moja bajka nie wiem co to znizki pracownicze jak masz na mysli to ze możesz kupic taniej towar to tak jako pracownik możesz kupowac w cenach hurtowych to spore ułatwienie bo produktow jest naprawde sporo często biore do domu rybe albo frytki czasami cos innego wychodzi znacznie taniej niż w markecie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@stary iglokrakowiec, udzielam się, ponieważ jestem moderatorem forum- staram się pomóc osobom, które poszukują pracy. Z pewnością nie tylko kierowcy są zatrudnieni w firmie Ambi, informacje o każdym stanowisku są istotne. Zachęcam Cię do opowiedzenia o swojej pracy. @Pama, czy otrzymałeś umowę na stałe? Możesz liczyć na zniżki pracownicze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

@Pama, udało Ci się już zacząć pracę, podpisać umowę? Jak warunki zatrudnienia, zespół? Możesz opowiedzieć coś więcej na temat rozmowy kwalifikacyjnej, długości rekrutacji? Piszesz, że masz już spore doświadczenie w takiej pracy, nie wiesz może, czy szukają też osób, dla których byłaby to pierwsza praca?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stary iglokrakowiec
 Opinia
@Julita 09.04.2018 19:48

co ty sie tak tu udzielasz co chwilę chyba nigdy na rozmowie o pracę nie byłaś bo wypytujesz o jakieś głupoty o jaki zespół pytasz widać że nigdy jako kierowca nie pracowałaś przyjdź do roboty to się przekonasz co robie jako kierowca ale nie wiem czy kobieta się nada bo to ciężka pracs szukają ludzi z doświadczeniem masz jasno napisane w ogłoszeniu czytać nie potrafisz czy jak?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pama
 Opinia
@Julita 09.04.2018 19:48

Witam. Pracuje i jestem zadowolony choć moze to być euforia na nowym stanowisku. Wyglada obiecująco i trzymam kciuki żeby tu trochę popracować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pama
 Opinia

Szukają DORADCY KULINARNEGO na pracuj.pl . Może ktoś coś w tym temacie napisać? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antonio
 Opinia
@Pama 22.03.2018 14:00

Co potrzebujesz wiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antonio
 Opinia
@Pama 22.03.2018 14:00

Jak masz doświadczenie jak handlowiec, albo znasz się na gastronomii w sensie kulinarnym to raczej dasz sobie radę. Lekko nie ma bo trzeba zadbać o klienta i umiec go pozyskać. Ale kasa znacznie lepsza niż w detalu. Tu dobry handlowiec z bazą klientów potrafi wyciągać po 5 tysięcy albo lepiej na rękę co miesiąc. Trzeba tylko pamiętać że jest inaczej niż w detalu i wieczorem klienci potrafią dzwonić z zamówieniami. Jak coś więcej to pisz!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pama
 Opinia
@Antonio 29.03.2018 21:05

Dziękuję Antonio za info. Byłem na rozmowie i jest tak jak mówisz. Mam checi i zapał wiec liczę ze zaraz zacznę. Mam spore doświadczenie na kuchni wiec bedzie mi łatwiej pozyskać klienta. Dobrze ze Ambi ma takie niskie ceny i jest co sprzedawać, bo asortyment spory. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ANDRZEJ
 Opinia

ROBIE KILKA LAT JAKO KIEROWCA I SOBIE CHWALE NIE ROZUMIEM TYCH CO NARZEKAJA CHYBA NIGDY NIE ROBILI JAKO KIEROWCA W HURTOWNI ZACZYNALEM W MLYNIE DWANASCIE LAT TEMU I POWIEM ZE TO BYLA ROBOTA CZLOWIEK MUSIAL PO KILKANASCIE TON TOWARU DZIENNIE REKAMI PRZELADOWAC A WOREK WAZYL 25 KILO ALBO WIECEJ JAK SIE STARA ZALADOWALO TO CZULES ZE ZYLES POTEM ROBILEM W TRADISIE MNIEJ TOWARU ALE DALEJ KILKA TON PRZERUCANIA TYLKO ZE LATWIEJ PRZERZUCIC KARTON CO WAZY DZIESIEC KILO ALBO DWADZIESCIA W AMBI JEST ZNACZNIE MNIEJ TOWARU I NIE ROZUMIEM NIEDOROZWOJOW KTORZY PISZA ZE JEST DUZO TOWARU A AUTA TO TEMAT RZEKA ALE JAK PRZYCHODZI NOWY I SIE DZIWI ZE NIE DOSTAL NAJLEPSZEGO AUTA W FIRMIE TO CHYBA NIE ROZUMIE ZE JEST JAKAS HIERARCHIA I CI CO DLUZEJ PRACUJA JEZDZA LEPSZYMI AUTAMI

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Józef
 Opinia
@ANDRZEJ 19.02.2018 17:23

dobrze zes sie w końcu wypowiedział Andrzeju bo te młode ciuliki taki farmazon zaczły pisać że to dramat!!!!!! porobili tydzień i myślą że już wszystko wiedzą pokory troche bo nasze pokolenie wiedziało co to pokora!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borys
 Opinia
@ANDRZEJ 19.02.2018 17:23

Chyba co w (usunięte przez administratora) wchodzą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jozef
 Opinia
@Borys 19.03.2018 18:11

Idź Borysku do mamy bo ci gluty z nosa lecą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Warto starać się o pracę, czy firma w ogóle potrzebuje ludzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miro
 Opinia
@Jarek 12.03.2018 19:41

A chcesz robić czy się opier dalać? Dla tych co chcą pracować roboty aż za wiele. A jak się masz obijać to idź do Igloteksa.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hajer z 600
 Opinia

Kiedyś jeździłch jako kierowca . Robota nie jest zło. Jak komuś jest źle to zapraszom na gruba. Na dole bydzie mioł lepi, zawsze ciepło, ciymno i pot kapie po jajcach.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Józef
 Opinia
@hajer z 600 16.02.2018 12:45

na gruba i w ambi trzeba jeszcze mieć jaja!!! te młode co ostatnio byli to dramat!!! trzeba powiedzieć M. żeby nie zatrudniał takich ciulików co mleko mają pod nosem !!!! i ja sie potrafie z imienia podpisać a nie jak jeden z drugim bęcwałem napiszą farmazona i się nawet podpisać nie potrafią !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
michał
 Opinia

mogę napisać jak wygląda praca magazyniera.... dobrze płacą bo 2,3 tyś - 2,5 tyś na ręke.... są nocki .... sobota i niedziela wolne ... pierwsza nocka to niedziela wieczór.... jak ktoś lubi pracować w spożywce to mu się spodoba... jak się boisz wejść do chłodni to lepiej sobie odpuść ...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Normalna przyzwoita robota, czytając niektóre opinie mam wrażenie że pracujemy w dwóch różnych firmach.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Julita
 Opinia

Dużo osób trafia na ten wątek szukając opinii o swoim potencjalnym miejscu pracy. Ważne, by mogły tu znaleźć pomocne i merytoryczne informacje. Wasze doświadczenia i opinie mogą w tym pomóc. Dlatego tak ważne jest by zamieszczane wpisy były rzetelne i przedstawiały aktualną sytuację w firmie. Jednak niektóre z ostatnich wpisów wręcz poznanie firmy utrudniają.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Julita 02.10.2017 12:54

weś się pancia nie czepiaj jak chce to pujde na rozmowe i sie zapytam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stary iglokrakowiec
 Opinia
@Julita 02.10.2017 12:54

idź sie zatrudnij jak nie wiesz wszystko masz tu napisane firma jak firma nie kradną roboty dużo jak ktoś poleci dyscyplinarnie to za dwa dni na bank tu wystawi laurke pisza ci co odeszli albo im nie pasuje ci ktorym sie podoba nie maja czasu na takie miejsca

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Zaklady produkcji spozywczej Ambi - Bytom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej