KWK Brzeszcze

Brzeszcze

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 123 ocen.

Opinie o KWK Brzeszcze

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KWK Brzeszcze

Zainteresowany

Jaka aktualnie jest atmosfera w pracy? Cos się ruszy do przodu?

dwas
@Zainteresowany 16.01.2018 17:47

Nom, przyjmują do SUGu :)

Paweł1990
@dwas 17.01.2018 15:15

A to wcześniej ich nie było? Biorą wszystkich chętnych jak leci.

Sugowiec

Dzwonili dzisiaj na elektryka i ślusarza. Na wtorek mam.

York
@Sugowiec 13.01.2018 18:27

A na jaki zarobek może liczyć Elektryk? ktoś ma jakiegoś znajomego, podobno zmienił się tam układ zbiorowy pozdrawiam

wdaszcxf
@York 15.01.2018 18:35

6000 zł, z 4 świętami* *Kwota za dwa miesiące.

mechnikus

pany ile chajsu wołać na początek za ślusarza na przodku??

smutny ubogi górnik
@Sugus 13.01.2018 18:52

chyba w jsw albo kghm.

miner!
@Sugus 13.01.2018 18:52

ha ha dobre chyba za dwa miesiace

Szukasz pracy?

derrrrriii

Jak tam jakies telefony co do przyjec czy nadal rozmowy?

Fred

zrobili sobie kpine z ludzi. Wszystkich z sugu zaprosili na rozmowy. Zeby pokazac ze sie nienadaja. A i tak lista osob do przyjecia jest pewnie zrobiona. Tak jak zawsze po znajomosciach...

Hydro
@ydddd 13.01.2018 13:01

Ty łbie co pisało że potrzebują h.. Wie kogo czy ludzi do dążenia wyrobisk korytarzach? a zagrożenia się zmieniają?

postronny
@Fred 11.01.2018 21:48

Tak tylko powiem, że idąc waszym tokiem myślenia można stwierdzić, że ludzie pracujący na ścianach nie nadają się do przodka, na odwrót również. Zagrożenia i czujniki to nie wszystko, były też inne pytania (oczywiście nie mam na myśli tych dotyczących m. in. zarobków czy od kiedy można zacząć pracę).

wku@wiony.pl

Dzwonili juz do mechaników / ślusarzy?

Sug7
@wku@wiony.pl 12.01.2018 00:06

Potwierdzam dzwonili w sobote po 11 na wtorek zapraszaja

Add

Kiedy następne rozmowy?

theminers

Witam Panowie. Na jakie pieniądze moge liczyc jako górnik strzałowy?

Sugus

Hej panowie był już ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej w Tauronie??? Jak to wygląda?? Mówią jakieś konkrety czy na razie ludzi sobie sprawdzają?

Sug7
@Sugus 10.01.2018 17:11

Witaj bylem na rozmowie to czysta ściema jest ludzi w środe było z 200 osób lub nawet 300 jak nie lepiej.rozmowy przeprowadzone do 2 tygodni beda dzwonic.Przyjmą tych co maja być przyjeci pociotkowie i reszta bandy tauron kolesiostwo a reszta ludzi to bylo na podpuche tkw pokazowka

Odpowiedź

Rozmowy są takie same jak pół roku temu,komisja zadaje pytania i do 3 tygodni albo zadzwonia albo nie,wiadomo że przyjmą tych których mają przyjąć reszta to marionetki żeby sugusy myslaly że mają szansę i nie zwalniali się z sugu heh

Sugus

Hej panowie był już ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej w Tauronie??? Jak to wygląda?? Mówią jakieś konkrety czy na razie ludzi sobie sprawdzają?

Kobra

To ja właśnie mówię, przenieść głównych inżynierów, całe kierownictwo do Sugu, po co mają być zatrudnieni pod kopalnia jak mogą rządzić w firmie córce czyli sugestie 2, jak by Pan prezes i rada nadzorcza dogladneli, konsensusu to popatrzcie ile jest Tauron do przodu wtedy, załogę ratownictwa zmniejszyć do 3 plus zastepowy, oraz zlikwidować kierownika stacji,a pozostawić tylko osobę u szczytu władzy na stacji ratownictwa gorniczego. To jest pierwszy punkt ujemnych władz Tauron oraz Oug,oraz ministra który podpisał takie rozporządzenie. Brawo Panie Mateuszu.

pracownik
@Kobra 10.01.2018 10:17

Ale ty tuman jesteś, a potem się dziwisz że w sug-u robisz matole poczytaj przepisy a potem bzdury pisz....

bonifacy

koledzy jak wypłaty pod tauronem w przodku lub na kombajnie jutro ide na rozmowe i nie wiem czego się spodziewać

Przodkowiec Brzeszcze
@bonifacy 09.01.2018 11:58

Bez soboty jakies 2600 :)

bonifacy
@Przodkowiec Brzeszcze 09.01.2018 13:28

byłem dzisiaj i powiedziałem 3500 minimum ale jak tyle zarabiacie tO niema co sie pchać

tylko SOLIDARNOść

W imieniu pracowników SUG serdecznie dziękujemy NSZZ Solidarność: http://www.solidarnosc-brzeszcze.pl Trzymamy kciuki aby rozmowy były krótkie i owocne, a ich skutki konkretne i wreszcie odczuwalne dla załogi. Tak na marginesie to niby rozumiemy, że grudzień miał 18 dni roboczych i stąd aż tak marne wypłaty, ale ponieważ premii barbórkowej nie było (w SUGu), a styczeń jakoś nie odpuszcza i jeść trzeba przez 31 dni to tym bardziej cieszy pismo z w/w linka.

Były sugol

Wypłata w sugu za grudzień 2100 z jednym świętem i górnikiem. Zapraszamy do pracy w sugu tutaj najlepiej :)

mirek

gornik na kopalni powinien zarobic 1tys 800 i za 300 zl kartek i nara bo te dziady nikomu nie potrzebne ha ha ha

Antyryl
@mirek 07.01.2018 20:54

I robota do 67 lat ,a nie wciskanie kitu jak tam ciężko,a na emeryturze do firmy górniczej ,bo jeszcze mało !

rafal

a ja sie ciesze ze przeszlem na gaz place na miesiac 400 zl na miesiac a w domu mam 24 stopni dom dobrze ocieplony a gornikow tych dziadow mamy w (usunięte przez administratora)

szymo
@rafal 06.01.2018 16:41

Witam jestem po badaniach lekarskich moze ktos wie kiedy sa szkolenia w sugu do pracy ?

rafal
@postronny 07.01.2018 08:06

ja pisze na tablecie a dziadow mamy w nosie spoleczenstwo ma was w (usunięte przez administratora)

rafal

a ja pracowalem na kopalni brzeszcze ale sie zwolnilem rok temu i robie na fiacie tychy z 1 sobota 3tys 100 na reke przewoz 50 zl piace reszte zaklad placi na swieta 2tys na reke na wczasy pod grusze1 tys 500 na reke praca czysta dobrze zrobilem

Żorczok

Panowie jak tam Grzybol w BHP spisuje się podciep z janiny ???

Brz
@Żorczok 28.12.2017 17:26

Co to za gość?

kuba
@Żorczok 28.12.2017 17:26

Damski bokser znów dał popis

marcin

a piast idzie do srk od 2018

kPa
@Paweł1990 11.12.2017 10:12

Ale CZECZOTT zalany(ale to pikuś)gdyby nie to że ma skrzyżowania wyasadzone. Taniej by wybudować nową kopalnie. Jedni chwalą ini narzekaja na pracę=Pamiętajcie-nikt Was nei trzyma tam na siłe, zawsze mozecie zmienić branżę prawda??

Leon
@marcin 09.12.2017 22:16

Tępy buc

marcin

a ja slyszalem ze 49 letni gornik na kopalni piast zginal co taki stary czlowiek tam robil i dobrze mu jednego dziada mniej

Leon

Nie siej takich bzdur, że na Silesi jest miód,w życiu bym się tam nie wrócił,a ta kasa to chyba od prezesa masz,za kablowanie.

To ja
@Leon 17.12.2017 14:44

Kolego taka kasa jest dla tych co zostali i dla tych co przyjda a Tobie teraz glupio i nigdy nie wrocisz bo dla tych co zwatpili powrotu nie ma.

To ja

Podsumowując: miodu nie ma pod kwk, ludzie mowia ze weekendy wolne?? Trzeba 5 swiat przerobic zeby cos zarobic?? No to z 20 dni roboczych robi sie 25.. to ja wole Silesie bo przynajmniej mam 20 dni roboczych i 4tys tez zarobie.... pozdrawiam tych co uciekli z silesii pod pretekstem wolnych weekendow a teraz robia po 4-5 świąt ... haha a dla tych co juz to przemysleli to zapraszam do Czechowic, potrzeba ludzi do scian Gornik w scianie 4500 Kombajnista 4800

sugowiec
@To ja 17.12.2017 10:54

Kolego te swieta sa do wybrania a zarazem do zaplaty ,a czy do konca jest tak zle ,jesli sie ma jeszcze kretyt lub inne dlugi,to sie malo zarobi.Jeste pracownikiem sugu,obserwojac praconikow kopalni kazdy prawie nazeka a sa rozne dodatki dla nich o czym nie mowia ,a czasem gdzies sie podslyszy.Musialbys popracowac na danej kopalni sam zeby to ocenic ,prawde ciezko sie dowiedziec.

Ryl

Panowie taka masówka to kpina wyjdzie Staszek.k i będzie mówił to co zawsze żeby tylko się wybielić,Związki w Tauronie maja do gadania tyle co żyd podczas okupacji,i tyle w temacie.

Przykre rozczarowanie
@Paweł1990 14.12.2017 13:53

Na masówce nie mówili o SUG-u kompletnie NIC, ZERO, NUL ani słóweczka jakby nas w ogóle nie było. Gorzka prawda jest taka, że nie tylko zarząd ma nas w głębokim poważaniu - bardzo nieładnie to mało powiedziane. Po prostu zawiedli, a szkoda.

emeryt
@Ryl 14.12.2017 08:32

a co tam robio te staszki jeszcze (usunięte przez administratora) to z kopalni

Pro Publico Bono SUGo

No jutro masówki, Ponieważ jak wieść gminna niesie Związki Zawodowe monitorują niniejsze forum więc pozwolę sobie podrzucić cztery tematy na które miejmy nadzieję już jutro uzyskamy odpowiedzi: 1. Premia barbórkowa w SUG - tak właśnie barbórkowa bo jak dotychczas nie otrzymaliśmy złamanego grosza 2. Bony na święta dla SUG - tak bo mają być takowe dla Tauronowców pomimo, że oni przecież barbórki otrzymali 3. Nowe stawki dla dołowców SUG od stycznia 2018 roku 4. Ustalenie w końcu rzetelnych zasad powodujących automatyczne przenoszenie pracowników SUG pod Tauron - obligatoryjnie po nienagannej pracy w perspektywie jakiegoś konkretnego okresu czasu Mam nadzieję, że usłyszymy wreszcie czy warto nadal męczyć się jeszcze w tej firmie bez perspektyw czy lepiej rozglądać się zawczasu za lepiej płatną pracą na powierzchni.

Status quo
@Pro Publico Bono SUGo 13.12.2017 20:05

Matematyka jest nieubłagana. Chyba wszyscy zdają sobie doskonale sprawę i wiedzą, że liczne premie kwartalne czy roczne oraz bony okolicznościowe, ale głównie sumaryczne zarobki osiągane przez zatrudnionych bezpośrednio w Tauron Wydobycie są wysokie tylko i wyłącznie ___właśnie___ dzięki >>>wyzyskiwaniu>dwa razy mniejsza>marnie

Status quo
@Status quo 14.12.2017 14:11

Matematyka jest nieubłagana. Chyba wszyscy zdają sobie doskonale sprawę i wiedzą, że liczne premie kwartalne czy roczne oraz bony okolicznościowe, ale głównie sumaryczne zarobki osiągane przez zatrudnionych bezpośrednio w Tauron Wydobycie są wysokie tylko i wyłącznie ___właśnie___ dzięki wyzyskiwaniu wszystkich "u-SUG-owych" pracowników. To jasne jak słońce - jeżeli pracownicy wykonują tą samą pracę (ba czasem nawet gorszą bo firmy często robią tzw. "brudną robotę"), a wypłata jest nierzadko dwa razy mniejsza pod firmą gdzie dodatkowo brak jakichkolwiek premii, bonów i innych branżowych gratyfikacji (nie tylko barbórkowego, ale przecież także "węgla") to wiadomo bezsprzecznie czyim kosztem to się odbywa. Bilans owszem - niby rzeczywiście wychodzi na "zero", ale jak niby mamy się czuć my zatrudnieni przez SUG - wykorzystywani bez skrupułów i marnie opłacani pracownicy. _____________________________________ Otwarte zatem pozostają jakże proste pytania: - czy jest dla nas jeszcze jakaś nadzieja? - czy coś rzeczywiście od nowego roku zmieni się na lepsze? - czy ktoś podejmie w naszej sprawie sensowną (zdecydowaną i stanowczą) interwencję? - czy może wreszcie - wręcz komuś to jest na rękę? _____________________________________ P.S. nie podlega żadnej dyskusji fakt, że na co dzień widzą to nawet i potwierdzają pracownicy "kopalniani" - doskonale rozumiejąc nas oraz naszą frustrację - pracujemy razem, robimy to samo, mamy takie same rodziny i żołądki, ale porównanie nie tylko naszych miesięcznych "pasków", ale głównie rocznych zarobków (z PIT) wypada niestety naprawdę tragicznie

hohohooo

Pozdrowienia dla sztygara z długimi włosami z sug 2 z Brzeszcz. Naprawde fajny gość :-) chłopy zarobiły

brrr

Lepiej idź do sugu do gt bo taka sama kasa co w ścianie.

miner

Witam. Czy może ktos przyblizyc zarobki kombajnisty w scianie i sztygara zmianowego w scianie??

scianowiec
@miner 13.12.2017 22:31

miner sam jestem kombajnista w ścianie zarabiam 4000,z 5 świętami,i każdy dzień dosiadów ka około 40 minut dłużej,jak myślisz warto pracować?

Marcin

A ja słyszałem że teraz KWK Brzeszcze idą do zamknięcia bo pani Szydłowa spadła ze stołka,i kto będzie bronił tej kopalni Sug?

anonymous
@Marcin 12.12.2017 09:59

Ciekawe dlaczego ZG Brzeszce miałyby iść do likwidacji, skoro ta kopalnia już zarabia sama na siebie... Dodam, że SUG-owców nigdy nikt nie bronił.

zwiazkowiec

kopalnia piast idzie do sprzedazy niemcy kupuja sa oni zainteresowani bedzie nam lepiej

Paweł1990
@zwiazkowiec 11.12.2017 12:37

Kopalnie Piast nigdy nie puszczą związki zawodowe "mieszkające" na tej kopalni - nie dość, że należą do najpotężniejszych ze wszystkich kopalń to jeszcze jest ich zbyt wiele.

marcin

a ja grzeje gazem mam w mieszkaniu 24 stopni kupilem piec na gaz za 15 tys a dostalem dotalem dotacje z uni europejskiej 11 tys a wegiel i gornikow mam w d...e

Paweł1990
@marcin 09.12.2017 22:15

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale gdyby nagle postanowiono odejść od węgla (chociaż ograniczyć jego zużycie o 10%) to tego gazu szybko by ci zabrakło, a co za tym idzie delikatnie mówiąc byś marznął. Poza tym przypominam, że prąd w gniazdku masz w ok. 90% z elektrowni węglowych.

hhh

prawda jest taka ze sug i tauron wydobycie to firmy typu ss mobing nieplacenie za nadgodziny i wieczne pretesje ze ciagle malo i malo ,no ale co ludzie chcieli to maja DOBRA ZMIANA SIE KLANIA lepiej zeby ta kopalnie zamkli przynajmniej by niebylo zal sie zwolnic od tych wyzyskiwaczy

Tw ryl
@hhh 09.12.2017 10:54

Jestem za,kolega ma rację,wyzysk z Dwóch stron, likwidacja.

Górnik

Panowie górnictwo już ma dawne czasy świetności za sobą.. Niewiem czego oczekujecie od prywatnej spółki.. Niepodoba się to zwolnić się, zresztą zarobki rzędu 2500zl-3200zl to normalnie można zarobić, a nie pod ziemią..,Sugowcy za 2200 pracują gdzie taka kwotę to kobieta na stacji benzynowej zarobi..., pomyślcie czy warto.. Bo wogole się nie szanujecie... Bracia

Kolega
@Przewoźnik 03.12.2017 08:47

A żeby ci ta barburka (usunięte przez administratora) wyszła

anonymous
@michal 02.12.2017 14:25

ty sie niechwal ze grzejesz gaem bo gaz to tymasz a marzniesz majac po 18 st w domu ,a prad tez masz z gazu

górnik

Prawdą jest że mają przyjąć 60 ludzi??? (Pod kopalnie) Wie kto coś ? Obiło się komuś o uszy?

kkkk
@kierownik 27.10.2017 22:00

debil jestes i tyle

kkkk
@kierownik 27.10.2017 22:00

ty grzejesz gaem ty tylko sie chwalisz ze grzejesz gazem a tak naprawde to marzniesz frajeze i dub..czysz w kominku mokrym drzewem

Słaby Ubogi Górnik

SUG to gówno nie polecam pracy w tej spółce cyckają pracowników na pieniądzach jak się tylko da. Tauron przyjmuje tylko i wyłącznie ludzi z zewnątrz (porozumienie miedzy tauronem a sugiem "nie odbieramy sobie pracowników"). Więc jeżeli masz dobrą pracę i zamierzasz ją zmienić na tą spółkę odradzam!

KUKUŚ

ta wypłata w grudniu to masakra oni sobie jaja z nas robią!!! pracujemy z górnikami z tauronu a mamy 1/3 wypłaty mniej a oni jeszcze barbórkę, węgiel i inne przywileje mają. Sug to jest tania siła robocza :-(

Sugus

Panowie wypłata listopadowa na koncie dno i 10 m mułu. Na premie i Barbórki dla Tauronu SUG musiał zarobic a nam jałmużne dać.

???
@niewolnik 06.12.2017 21:12

Dobili bez problemu emeryci na powierzchni. To są jakieś jaja. My na dole nie możemy zarobić 2,5tyś a oni biorą po 3000. To jakaś paranoja. Czy ten zarząd nie ma za grosz sumienia?

Kimi
@Sugus 06.12.2017 18:28

Ile przerobiłes dniowek jaka stawka ile premi i jaki oddział. Miałeś l4? Urlop na żądanie?

sugowiec

witam czy dzwonili juz do kogos z brzeszcz w sprawie pracy ci co byli na rozmowie mówili do dwoch tygodni ze dadza odpowiedz.

kandydat
@sugowiec 20.11.2017 11:12

Teraz już chyba można oficjalnie powiedzieć - wy*****i nas jak tanie dzi*ki. Na oficjalnej stronie Tauronu Wydobycie znowu są przyjęcia, ale dla osób z zewnątrz. Cóż jeszcze można dodać, jak z PGG lub JSW zadzwonią to na pewno się nie będę wahać - po badaniach od razu jadę z wypowiedzeniem.

Marcin

Ten to chyba podszył się pod związek solidarności ,to już desperacko ludzie upadają ,i się poniżają,no masakra ,co się to dzieje.

wstydu oszczędź
@Marcin 21.11.2017 08:56

To, że umiesz czytać jak widać wcale nie oznacza, że czytasz ze zrozumieniem. No, ale najważniejsze, że przecież sam "desperacko nie upadasz,i się nie poniżasz" - cokolwiek miałeś na myśli.

SOLIDARNOŚĆ

Koledzy SUGowcy napiszę to na forum Brzeszcz i Janiny bo w jedności siła. Mam nadzieję, że w tym roku zgodnie z krążącymi plotkami na skutek starań Związku Zawodowego Solidarność: 1. Będzie w końcu zasłużona premia barbórkowa zamiast śmierdzących kilogramów wędzonej chabaniny (którą trzeba było długo pogotować żeby w ogóle się to dało zjeść i nie wiem jak wasze, ale moje dzieci i tak się krzywiły i tym paskudztwem pluły - cóż nie każdy przecież lubi "wędzone"). 2. Nastąpi długo odwlekana podwyżka stawek osobistego zaszeregowania (bo zarobki jak na pracę pod ziemią są.............co tu dużo pisać............po prostu "powierzchniowe"). 3. Zaczną wreszcie płacić za święta jak pod Tauronem Jak na te chwilę załoga SUG-u to niby oficjalne zaplecze dla Tauron Wydobycie, a jak jest każdy widzi. Nie będę tu wymieniał pozostałych firm, ale na pewno w porównaniu z nimi u nas nie dzieję się najlepiej (łagodnie to ujmując). Czas zatem na zmiany............zasadnicze oraz głębokie, bo jak nie to w dłuższej perspektywie nie wróżę tej spółce niczego dobrego - no chyba, że to celowe działanie zarządu zmierzające do samounicestwienia - ludzie maja już dosyć tego bezczelnego i wręcz jawnego lekceważenia "swoich" pracowników.

Nicol

Nic nie zrobisz sobieski janina i tak byly a dopisali jak na sile beda przezucac to sie ludzie beda zwalniac kazdy ma rodzine nikt nie bedzie na posylki oczywiscie super kasa na barborke dostal 0zl kazda firma daje a oni nawet 4grudnia chcieli nam wcisnac za 11listopada

Mistek

Sug 1 tez ma podpisac wszyscy.co.z tego.jak.wczesniej intak byly 3zaklady taka firma

Kelly009

Orientujecie się,czy są przyjęcia na przeróbkę dla kobiet? CV wysyłać na maila Taurona?

anonymous
@Kelly009 15.11.2017 15:51

Do SUGu nie Taurona. Kopalnia przyjmuje pod firme SUG z Jaworzno.

glutek

Uwaga Panowie SUG 2 daje do podpisania aneksy do umowy z miejscem wskazania pracy na Silesia Czechowice Dziedzice , nie mają chętnych to próbują ludzi zmusić przez podpisanie aneksu......oczywiście żadne dodatkowe pieniądze za tym nie idą przynajmniej dla pracownika....tak że czytajcie co podpisujecie....bo za chwile będziecie niewolnikami z którymi zrobią co będą chcieli...

glutek

Uwaga Panowie SUG 2 daje do podpisania aneksy do umowy z miejscem wskazania pracy na Silesia Czechowice Dziedzice , nie mają chętnych to próbują ludzi zmusić przez podpisanie aneksu......oczywiście żadne dodatkowe pieniądze za tym nie idą przynajmniej dla pracownika....tak że czytajcie co podpisujecie....bo za chwile będziecie niewolnikami z którymi zrobią co będą chcieli...

glutek

Uwaga Panowie SUG 2 daje do podpisania aneksy do umowy z miejscem wskazania pracy na Silesia Czechowice Dziedzice , nie mają chętnych to próbują ludzi zmusić przez podpisanie aneksu......oczywiście żadne dodatkowe pieniądze za tym nie idą przynajmniej dla pracownika....tak że czytajcie co podpisujecie....bo za chwile będziecie niewolnikami z którymi zrobią co będą chcieli...

glutek

Uwaga Panowie SUG 2 daje do podpisania aneksy do umowy z miejscem wskazania pracy na Silesia Czechowice Dziedzice , nie mają chętnych to próbują ludzi zmusić przez podpisanie aneksu......oczywiście żadne dodatkowe pieniądze za tym nie idą przynajmniej dla pracownika....tak że czytajcie co podpisujecie....bo za chwile będziecie niewolnikami z którymi zrobią co będą chcieli...

sugowiec

Jak dzwonili na rozmowe to kierynkowy 32 z Jaworzna,tyle ze z tego nic nie wynika zeby dostac sie do brzeszcz to trzeba miec ogromne plecy bez znajomosc to raczej nie ma szans.

kandydat
@sugowiec 13.11.2017 08:52

Potwierdzam, kierunkowy to 32, a potem 6. Niby wszędzie trzeba mieć plecy, by się dostać, no ale... poczekajmy do końca następnego tygodnia. Do kogo jeszcze dzwonili? Ktoś się pochwali, czy już oddzwonili? Coś Wam obiecali?

robert
@sugowiec 13.11.2017 08:52

byli dzis miodzi na rozmowie w tauronie maja przyjac ale sami z rodziny 30 osob tyle w temacie

sug - 1

chlopaki w sprawie tych przyjec, bo dzwonil do mnie nr zaczynajacy sie na 799 -...-843 dwa razy i to bylo 2-3.11.2017 a nie dalem rade odebrac. czy ktos moze mi odp czy to z tego nr dzonia. a dopowiem ze sie nie da oddzwonic pod ten nr bo jest zablokowany. czekam na szybka odp.

rafal
@sug - 1 12.11.2017 11:33

przyjeli pod tauron 30 osob sami po znajomosciach z drogi nie ze sugu tylko nowych calkowicie ludzi zadnych bez podfirm zrobili nas w huja tauron

julian

w brzeszczach ścianowcy srają do pokrowcowy na lampę tak ich władza goni do roboty a wy tam chcecie pracować poszukajcie lepiej innej roboty

RylJanina
@julian 11.11.2017 09:22

Julian tak czymać, jesteś debeściak,to mi się podoba, dalej tak na Brzeszczach jest? Też tak słyszałem że tam się już dzieje jak na silesii ,no ale uratowali kopalnię prywaciarze

Zostaw opinię o KWK Brzeszcze - Brzeszcze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KWK Brzeszcze