Pilkington.

Adres: Portowa 24, 27-600 Sandomierz

NIP: 8640004979 KRS: 0000023372

Pilkington.
2 250 545 5 1

Opinie o Pilkington.

Filtruj opinie po kryteriach:

Reklama
 Opinia

Tak związki zawodowe wywalczyły 30 zł brutto. Wspaniałe. Ale za to mają 15 nowych hiudaji. Brawo wy.

Pomocna?
TakNie
ddd
 Opinia
@Reklama 17.05.2019 11:58

W Stalowej za 4200 brutto niema kto pracowac,CZYLI OKOLO 3 TYS NA REKE! PRAKTYCZNIE NIEMA WYMAGAŃ A WY ILE TAM WYCIAGACIE NA START? 2 TYS.?

Pomocna?
Tak4Nie
Lachon
 Opinia
@ddd 22.05.2019 17:49

Gdzie tyle dają? Zwalniam się i idę?

Pomocna?
TakNie
hll
 Opinia
@Lachon 10.06.2019 00:13

na felach,dasz radę?

Pomocna?
TakNie
Mariusz
 Opinia
@hll 13.06.2019 21:23

Jak obecnie kształtują się wynagrodzenia za pracę w firmie Pilkington? Zmieniło się coś od czasu ostatnich wpisów na ten temat? Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która pracuje bądź pracowała u tego pracodawcy i ma aktualne informacje na ten temat. Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Produkcja
 Opinia
@Mariusz 17.06.2019 15:11

Nie zmieniło się. Dalej 1634 zł na rękę. Zmieni się 1 stycznia 2020 jak zostanie zwiększona najniższa krajowa

Pomocna?
Tak1Nie
Znajomy Dyni
 Opinia

I znowu reklamacja na Wdm i co teraz zabiorą pół premii a ludzi coraz mniej do roboty w firmie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wdm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Znajomy Dyni 12.03.2019 21:34

Znów reklamacja.... Widocznie dynia za mało ciśnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROBERTO
 Opinia
@Znajomy Dyni 12.03.2019 21:34

ILE MOŻNA ZAROBIC NA START?DO REKI NETTO OCZYWISCIE.SĄ PRZYJĘCIA?I NA JAKIM WYDZIALE NAJLZEJ?

Pomocna?
TakNie
Wdm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ROBERTO 14.03.2019 21:16

1634 zł

Pomocna?
Tak14Nie
Inka
 Opinia
@ROBERTO 14.03.2019 21:16

Wrh2

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hll
 Opinia
@Wdm 14.03.2019 22:32

rozumiem ze tobie tyle dali?jak ktos jest niepelnosprawny to tyle dostaje i na tyle sie godzi a potem płacze ze mało!

Pomocna?
TakNie2
Wdm
 Opinia
@hll 13.06.2019 21:32

Milcz mendo z biura

Pomocna?
Tak2Nie1
BB
 Opinia
@Wdm 14.06.2019 16:33

JAK TAK ZLE TO POCO TAM PRACUJESZ?

Pomocna?
TakNie
Wdm
 Opinia
@BB 15.06.2019 14:13

Gdzie napisałem, powiedziałem że jest źle?

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

I jak tam z tym strajkiem? 3 zł nie ma

Pomocna?
Tak4Nie
Psssss
 Opinia
@Pracownik 29.04.2019 18:13

Oni tylko dużo gadają, na więcej im strach nie pozwala

Pomocna?
TakNie
Josef
 Opinia
@Psssss 29.04.2019 18:39

Bo tam pracują cienkie bolki hehe

Pomocna?
TakNie
Jasny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Awansują ludzie z naganna (wdm)

Pomocna?
Tak15Nie
Białoruś
 Opinia
@Jasny 02.04.2019 13:28

To ten co zmianowym został?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozpaczony
 Opinia

Jakie podwyżki mają być? Powinno być conajmnien 3 zl inaczej cala brygada ciśnieniemy na chorobowe!

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Najszybszy
 Opinia
@Rozpaczony 16.03.2019 20:07

Zgadzam się w 100%.Pozdro

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lider
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Rozpaczony 16.03.2019 20:07

80 gr za 4 1.20 za 5 za 6. 160

Pomocna?
TakNie
Atak
 Opinia
@Lider 18.03.2019 07:22

To podwyżka po (usunięte przez administratora) na te zarobki powinno być 300 conajmniej do wypłaty chorobowe !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Van
 Opinia
@Rozpaczony 16.03.2019 20:07

Za 4 =0.80zl za 5=1.20zl. To jest jakiś żart!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prostytutka
 Opinia
@Van 21.03.2019 09:27

Robią sobie z ludzi jaja co roku ja zarabiam 2300 po 5 latach no w porywach 2400 to żebym miał 3 tys co powinno być najniza pensja na te czasy musze chyba jeszcze je bać z 12 lat w tym (usunięte przez administratora) ale jest sposób chodźmy wszyscy na chorobowe niech zobaczą ze nie ma kto robić w tej "firmie"

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fruzia
 Opinia
@Rozpaczony 16.03.2019 20:07

No i jak ? Idziecie na to chorobowe? Bo 3 zł to raczej kwota z kosmosu .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mistrz produkcji
 Opinia
@Fruzia 24.03.2019 13:53

Idziemy :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hahaha
 Opinia
@Fruzia 24.03.2019 13:53

A myślisz do (usunięte przez administratora) ja ze ile tu ludzie zarabiają po 5 latach 2 tys z hakiem na rękę to co to jest na te czasy? Pewnie jesteś lizodupem jakiegoś dyrektora ... ludzie powinni dostać te 3 zł żeby pensje doszły do 3500 tys co jest chyba normalna kwota na te czasy A może Ty Masz za nic pracownIka fizycznego co ??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fruzia
 Opinia
@Hahaha 25.03.2019 05:20

Ty dyrny kmiocie ,pracowałam tam dłużej od Ciebie i przestań się żalić . Ja odeszłam z tej fabryki a tobie strach nie pozwala. Pozdrawiam preproces APBL.

Pomocna?
Tak2Nie2
Białoruś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Fruzia 25.03.2019 18:31

Wracaj do kuchni i garów. Komentowanie zostaw bo wyszłaś z kuchni i widzę że zabłądziłaś

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leningrad
 Opinia
@Fruzia 25.03.2019 18:31

Dzięki takim ludziom nie ma podwyżek bo właza każ demu w (usunięte przez administratora) przestań się lepiej wypowiadać na tym forum bo normalni robotnicy nie będą po Twojej stronie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gruby
 Opinia
@Leningrad 26.03.2019 12:34

Cieniasy ,wysyłacie kobitę do garów a nie potraficie konsekwentnie wprowadzić swoich zapowiedzi w życie. Dostaliście te 3 zł ? Chyba nie . I co ? (usunięte przez administratora) Dzięki takim jak Wy w tej firmie nic się nie zmieni .

Pomocna?
Tak1Nie
Fruzia
 Opinia

Ktoś tu kogoś robi w balona. Narzekacie że mało zarabiacie a dzisiaj się dowiedziałam że dziewczyny na laminowaniu BOX z trzyletnim stażem zarabiają po 3500 zł . Na co wy narzekacie?

Pomocna?
Tak1Nie3
Haha
 Opinia
@Fruzia 26.02.2019 20:54

Chyba brutto....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fruzia
 Opinia
@Haha 26.02.2019 21:06

Jeżeli ktoś Ci mówi że zarabia 3500 zł to myślisz że mówi o kwocie brutto ? Jeżeli ty komuś mówisz ile zarabiasz to podajesz kwotę brutto ? Chyba nie ? Dlatego w końcu nie wiadomo kto tu pisze prawdę . Może wcale nie jest tak źle jak wszyscy piszą ?

Pomocna?
TakNie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bzzz
 Opinia
@Fruzia 27.02.2019 06:46

no to ciekawie tam mają - ja blisko 2,5 roku na 4-ry brygady w Chmielowie na produkcji i raz prawie dobiłem do 2600, przy miesiącu 24dni pracujące, gdzie do tego wypadły nocki w niedziele plus jakieś święto

Pomocna?
Tak1Nie
Haha
 Opinia
@Fruzia 27.02.2019 06:46

Ja pracuje 4 lata i wezmę 2200 2300 wiec (usunięte przez administratora) głupot pewnie jesteś z biura albo z tych zasranych zwiazków. Ludzie jeśli nie dadzą nam conajmniej 2 zł podwyżki to strajkujmy!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lady
 Opinia
@Fruzia 26.02.2019 20:54

Hehehe chyba ktoś z kosmosu się urwał jakie 3500tyś po 3 latach chyba po 15 latach ja pracowałam 5 lat i takich pieniędzy na oczy nie widziałam.Dobrze dopytaj bo ludzie dużo umia dołożyć i nie wierz ludziom w 100%

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ocena
 Opinia
@Haha 26.02.2019 21:06

Zgadzam się 3500 netto w miesiącu bez premii. W miesiącu z premia kwota może dojść do 4000 netto, trzeba tylko złapać jakieś nadgodziny po znajomosci. Ważne jest też żeby być otwartym na wszystkie propozycje :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Wdm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ocena 02.03.2019 13:21

Widzę że szczury z biura (fuzja, ocena) zaczynają się uaktywniać na forum

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasia
 Opinia
@Haha 26.02.2019 21:06

dokladnie !!! zgoda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dd
 Opinia
@Haha 27.02.2019 16:31

Mozesz napisac czy są przyjecia w Chmielowie ?jakie zarobki na start i na jakim wydziale najlżej?dzieki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Haha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@dd 23.03.2019 12:06

Tak przyjmują. 1634 zł na rękę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lider
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Naj lepiej jak by wszystkim 3 postawili to by blo bez podwyżki . (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Daniel
 Opinia

Tak w styczniu będzie podwyżka 85 lub 1,10 firma się rozwija i zaczyna iść w dobrym kierunku oby tak dalej i przestańcie wszyscy tylko narzekać jak jest komuś źle to pracy jest dużo..

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia
@Daniel 31.12.2018 02:58

Skąd takie info? W robocie cisza

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ploretariusz
 Opinia
@Daniel 31.12.2018 02:58

Nie ma żadnych podwyżek i nie będzie dziadostwo i tyle biorą a kolesie od związków na pytanie o podwyżkę uciekają i nic kompletnie nic nie robią chociaż w teorii niektórzy z nich też są zwykłymi pracownikami kręcą sie tylko po zakładzie i tyle związki powinny być z zewnatrz! !

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia
@Ploretariusz 12.01.2019 14:36

Mam pewne informacje że będą podwyżki ale normy bo za dużo jest czasu na patrzenie w smartfona.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Najszybszy
 Opinia
@Janusz 20.01.2019 16:26

Fy

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kubujaszi
 Opinia

szkoda nerwów na ta firmę pracowałem 5 lat na boxie2 z więźniami!!!!.

Pomocna?
Tak6Nie1
Fakir
 Opinia
@Kubujaszi 11.02.2019 16:36

Jakie pięć lat jak więźniów od roku zatrudniają a raczej wyzyskują za najniższą krajową

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OSA
 Opinia
@Fakir 04.03.2019 21:45

Czyli nas z nimi. Czyli co jesteśmy rowni.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wdm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Podobnie jak dynia z A zmiany

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ocena
 Opinia

Za 5 lub 6 na ocenię to niektórzy nawet siebie by podkablowali jakby dało się XD.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Złośliwy
 Opinia

Z tego co wijem to w BIEDRONCE na kasie więcej płacą. hiii hhiiii hi

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Radzik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja parę dni temu się zwolniłem. Polecam każdemu, ludzie ludziom zgotowali tam piekło.

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żebrak
 Opinia

A co na to związkowcy co taka cisza. A wijem oni dostali premie zamiast gazetki. Gang BOLKA przecież zapomniałem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Żebrak 11.02.2019 20:17

Związki walczą między sobą , zamiast murem stać za pracownikami. Za dużo tych związków. Trzeba zorganizować poza zakładowe.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żebrak
 Opinia

A już nie długo . Jak skończą budowę fabryki opon w CHIELOWIE to się pośmiejemy. Maja dawać godziwe wynagrodzenie. A co do UKRAIŃCÓW to nie będą pracować wola euro.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rewolucja
 Opinia

Ludzie nie dajcie się dy ma c podniesie głowy do buntu juz straszą niskimi podwyżkami a kasę przecież mają nie dajcie soba pomiatac! !!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dodo
 Opinia

3 miliony Kosztów za spapraną produkcje szyb na hartowni pokryli premią pracowników i to pewnie nie ostatnią

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
OSA
 Opinia
@Dodo 07.02.2019 06:35

Stare maszyny brak pracowników ale norma ma być. I to jest skutkiem strat i są odpowiedzialni tylko dyrekcja. PYTAM SIĘ CO MACIE W GŁOWIE. I JAKI MACIE Z TEGO INTERES JAK NA KONTROLI ODPADA TYLE SZYB. Debile.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
edek
 Opinia
@Dodo 07.02.2019 06:35

Ale na czasopismo z (usunięte przez administratora) kasa byla ! A ludzi po kosztach a co Dodac nalezy ze hartownia w Chmielowie . Tam znafffffcy sa z (NASA) kadra rzadzaca zna sie ale oczywiscie winni pracownicy A zabrali wszystkim

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XXXxxx
 Opinia

Brak szacunku dla pracownika, ciągłe straszenie zwolnieniem, nierówne traktowanie. Zarobki na poziomie egzystencjalnym. NIE POLECAM tego pracodawcy !!! Moje sugestie dla Pilkington.: Dajcie w końcu ludziom normalne podwyżki- nie okradajcie ich za uczciwą pracę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
edek
 Opinia
@XXXxxx 08.02.2019 17:27

Niech strasza dalej ludzi / to w koncu samich ich wypierd...ą japonczycy ocenki ocenki ocenki zaraz beda a sami miliony zarabiaja Juz raz im sie przyjzal japonczyk ! Drugi raz bedzie za pozno dla nich

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justynka
 Opinia

praca bardzo ciężka, marne pieniądze, jedna wielka rodzina. jak ktoś musi pracować to pracodawca oki, jak ktoś jest ambitny szkoda zachodu. no chyba ze na 3 miesiące to można pochorować i zwiac.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Żebrak
 Opinia

Stawka wynosi 13-14 brutto . Powodzenia. Czyli 14 razy 160 godzin to 2240 zł. Oczywiście minus koszty dojazdu. To coś koło 18000 netto . Czy warto.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grubson
 Opinia

Witam ile jest teraz stawka godzinowa na początek ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Grubson 09.02.2019 11:18

W większych miastach 19 , 20 tutaj pewnie z 14 albo 13 ludzie dają się (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczera
 Opinia

Nepotyzm!!!! Wykorzystywanie pracownika, brak szacunku dla pracowników niższego szczebla. Nie polecam. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Szanować pracownika

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prostytutka
 Opinia
@Szczera 08.02.2019 22:43

Oni myślą ze pracownicy nie są inteligentnymi ludźmi a ciekawe który z tych oszolomow na gorze wie kim był Nietzsche albo na przykład Yeats Whitman; ) J E N I ignoranci! Ludzie nie dajcie sobie narzucić jarzma powstancie nie bądźcie poddani

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Biurowiec
 Opinia

Podobno ma być strajk jeśli nie dadzą dobrej podwyżki na wiosnę ludzie są juz maksymalnie wkurwieni po cichu mówi się o tym żeby iść na chorobowe i bardzo dobrze mam nadzieje ze ktoś z góry to czyta i wreszcie pójdą po rozum do głowy ze trzeba szanować pracownika produkcyjnego bo bez takich pracowników produktu się nie wyprodukuje :) Ludzie mówią ze powinno się zarabiać tutaj przynajmniej 4 tys a w najgorszym wypadku 3500 na rękę

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norbi
 Opinia
@Biurowiec 31.01.2019 15:38

Przy takich obrotach jakie oni mają to spokojnie mogli by dać 3000 zł dla pracownika na start. Wszyscy naokoło dostają podwyżki bo widzą jaka jest sytuacja na rynku pracy a Ukraińcami tego nie załatają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolo robolo
 Opinia
@Biurowiec 31.01.2019 15:38

Zwolnij się-ukraińcy już czekają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antonio
 Opinia

Cała okolica się śmieje z premii. A panowie co małżonki powiedziały na gazetkę. BO MOJA TY ......... ......... ........ ........ ......... Biorę z tobą rozwód jak będziesz tam pracował. Ma rajcie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Antonio
 Opinia
@Antonio 03.02.2019 09:42

Przestała mi obiady gotować, To nie są żarty.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fakir
 Opinia

(usunięte przez administratora) , te gadżety to niech sobie Rysiek w żyć wsadzi

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eklezjasta
 Opinia
@Fakir 03.02.2019 22:54

Otóż to śmiech kpina z ludzi pracy! Potrzeba jakiejś rewolty

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eklezjasta
 Opinia

Żądamy 5 zł brutto podwyżki do wypłaty! Inaczej sami sobie róbcie w tym kolchozie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZŁOTA NIEDZIELA
 Opinia

Zamiast premii mamy śmieszna gazetkę i gadżet . WSTYDZILI BY SIĘ. JAK IM NIE WSTYD A za łamanie regulaminu zabierają premie to niech wezmą sobie premie. Miła chęcią będę łamał przepisy. Premie mi zabiorą.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia

Mobbing,oszustwa i nieróbstwo biura. Fizyczni są zastraszani różnymi słowami. Dnia 04.02.19. będzie zgłoszone do P.I.P.-u. o wszystkim , zakłamania w warunkach pracy, mobbing, itp, itd. A teraz zachodzcie w głowę kto gdzie i jak. Pan prawnik powiedział że mam anonimowość, i jeśli mam dokumentację od lekarza i zgodzę się na ujawnienie , to może " góra " wreszcie się ocknie .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wydymany
 Opinia

To i tak dostałem dużo co niektórzy 50 zł.STRAJK jasne dostaniemy może 40 groszy brutto i co. A ja podjąłem bolesna decyzje czyli emigracji do Belgii a potem ściągam małżonkę i sprzedam dom. Bolesne. Ale szkoda mojego czasu . Chce jeszcze godnie pożyć.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wydymany
 Opinia

Zwalniam się. Być dalej dymany. NIE.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenon
 Opinia
@wydymany 26.01.2019 15:21

Teraz wydymają wszystkich ,

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarz
 Opinia
@wydymany 26.01.2019 15:21

Tez sie zwalniam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Pilkington. - Sandomierz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej