operator - 2010-09-10 19:03:17
Pracowałem tam kiedyś. Wtedy było w porządku, mieliśmy w miarę zgrane brygady i ludzie sobie trochę pomagali. Rzeczywiście przesadzali ze śrubowaniem norm. Widzę, że z(usunięte przez administratora)zarabiałem tam ładnych parę lat temu. Wszędzie po jakimś czasie robi się kiszka niestety. Pozdrawiam
Też pracowałem w tej firmie i mogę śmiało powiedzieć, iż jest to dla mnie pseudo produkcja.(usunięte przez administratora) Jeśli chodzi o tzw. ustawiaczy (oczywiście nie wszystkich jest kilka wyjątków), to ich poziom obycia i kultury osobistej oceniam na mierny. Niektórzy mają np. problem aby rozgraniczyć, że do osoby która jest od nich starsza 20-30 lat to nie wypada walić na Ty. Pragnę dodać, że część z nich przez okres kilku lat pracy na tym stanowisku i w tej firmie (usunięte przez administratora) Cóż doświadczenie jakie nabyli przez kilka lat sprawiło, że są już potężnymi specjalistami w swojej dziedzinie ;-) !!! Jeśli chodzi o całokształt firmy i produkcji to proponuje władzom tej firmy porozglądać się u konkurencji z kapitałem zagranicznym jak wygląda prawdziwe i profesjonalne podejście do przetwórstwa tworzyw sztucznych.(usunięte przez administratora)-JAKA PŁACA TAKA PRACA--.