Media System

• Osielsko
  • Jasiniec
Bydgoszcz - Media System Sp z o o

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Media System Sp. z o.o.

Opinie o Media System Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Media System Sp. z o.o.!

Dziewczyna

13.06.2021 11:53

A ja nie narzekam ???? dostałam umowę o prace, warunki są w porządku. Świetni ludzie tu pracują ????
Pracaza3dni

25.07.2021 23:23

Hej. Czy mówisz o Bydgoszczy czy Tczewie ?
Słabo

19.08.2021 22:23

Cały czas najniższa krajowa :))
Michał

02.08.2021 22:17

Baza obdzwoniona po 100 razy nikt nie odbiera wynik musisz zrobic bo jak nie to przyjda i naskakuja na ciebie ze jeszcze w tym przedziale 10 do zrobienia zostalo umowien i ze trzeba poprawic rozmowy Nawet na przerwe nie mozna isc bo krzywo sie patrza a ten nowy gada gada i nic z tego nie wynika tylko atmosfere psuje Wczesniej bylo normalnie a teraz wielkie oczekiwania maja
Nowy, ale chyba trzeba uciekać

05.07.2021 20:11

Szczerze trochę śmiech na sali, dopiero co moja grupa zaczęła, a już czuć presje, nie ważne ile zrobisz to i tak jutro dostaniesz więcej i więcej, a robisz za to samo. Ciągle mamy jakieś odsłuchy, ale ta MK nie zna się na niczym, chyba jedynie na tych cyfrach jakie trzeba zrobić. Uważa się za wielkiego Lidera, a sama nie wie co to znaczy dzwonić. Usiądź, podzwoń, spisuj. Dobrze, że już pierwszy tydzień za mną. Ktoś pracował z nią dłużej? ( nie będę wspominać o wyższych szczeblach, bo tam tylko z tego co widać fałszywy uśmiech )
Sebastian Huchwajda

05.07.2021 10:32

Oto nadszedł mój ostatni dzień jako Wasz współpracownik :) Bardzo dziękuję firmie Mediasystem za niesamowitą i przyjemną atmosferę w pracy, której mogłem doświadczyć za każdym razem przychodząc do naszego Media City. ❤️ Dziękuję za życzliwość, wyrozumiałość oraz możliwość rozwoju. ☺️ Jestem wdzięczny, że dzięki temu mogłem rozwinąć i poszerzyć swoje kompetencje zawodowe. Poznałem tutaj wielu wartościowych i inspirujących ludzi. Serdecznie dziękuję całej wspólnocie Mediasystem i moim koleżanką z HR-ów. ❤️

04.07.2021 07:19

Firma już całkowicie zeszła na psy ;D ze względu na swoje skompstwo tracą tylko pracowników xd Pani A..., Pan W..., Tylko margieryna zostanie ;D
Bylypracownik

11.12.2020 01:31

Nie polecam. Wytrzymałam tam kilka tygodni. Od samego początku chcą aby człowiek miał jak najwiecej umówien. Umówisz a i tak zle. Bo za mało, bo online a nie na żywo itp. Wieczne pretensje. Problem z zalogowaniem się to twoja wina, problem z komputerem to twoja wina. Śmieszne spotkania na ,,dywaniku”, słuchania przy wszystkich swoich rozmów i krytykowania kto, co zle powiedział. Absurd. Szkolenie? Jeden dzień i zaraz siadasz na słuchawki. Pytasz się o coś to zaraz z krzykiem. Ja rozumiem, ze nasza koordynatorka musi stawiać na wyniki, ale mowisz jej, ze potrzebujesz wyjść godzinę szybciej bo do lekarza to słyszysz tekst, ze jak zrobisz tyle i tyle umówien to możesz wyjść. Powiem tyle, ze mną zostało zatrudnione kilkanaście osób, po miesiącu została może jedna. Także tyle w temacie. Ja zrezygnowałam, ponieważ nie jestem w stanie znieść takiej presji. Jeśli człowiek przez cały weekend myśli, ze w pon trzeba iść do pracy i budzi się bólem brzucha to coś w tym jednak jest. Media system - Tczew. Nie polecam ????
Misia

30.06.2021 07:24

Zdecydowanie polecam ????
Konsultant

17.06.2021 12:16

Zdecydowanie uważajcie na ofertę dotyczącą NN.
Julka

16.06.2021 14:55

Miałam w tyn tygodniu rozmowę i firma super Do tego Pan rekruter przystojny ;)
Mimi

12.06.2021 14:28

Praca wiadomo trzeba dać z siebie Wszytko to ok rozumiem ,jedyne co to umowa zlecenie jak można tak ,na początku jestem w stanie zrozumieć ale po 5 latach pracy ??żałosne,mogą sobie sami pracowac za taki śmieć nic nie warty ,teraz zasłaniają się wirusem a poprzednie lata???poważne osoby tam nie będą pracować które mają rodziny i chcą stabilna pracę o umowę normalna...
Mimi

14.06.2021 20:43

To moje zdanie I tyle ,myśl sobie co chcesz nie interesuje mnie to ,moja opinia jak każdy mam prawo do niej ,ty może nawet zostaniesz dyrektorem czego ci życzę pozdrawiam ????

15.06.2021 20:35

Jak mówisz o nich zle to tragedia, beda kłamać w żywe oczy. potem rozmowa a ram oczywusciw umowa o pracę moze byc, czekam i czekam i czekam.....

13.06.2021 14:04

Nie udało się utrzymac w firmie sprzedażowej w której trzeba sprzedawać? Dlaczego ? Bo jesteście łajzami bez wykształcenia, bez ambicji i nic tylko brać a nie dawać. Takie smrody trzeba utylizować i wszyscy dookoła cieszą się że łajza sprzedażowa odchodzi z firmy lub jest zwalniana. Odbiór się do projektu Aviva - jedyny porządny na którym można zarobić ale trzeba się napracować. Nikt nie został zwolniony przez 1,5 roku ponad. (usunięte przez administratora) koordynatorzy dbający o zespół/ projekt a nie o własną (usunięte przez administratora) A może komentarze piszę sfrustrowany dział HR który został całkowicie zwolniony?
...

14.06.2021 18:55

Ta wypowiedz to kwintesencja podejścia do pracownika w Media. Oprócz bardzo chamskiego odnoszenia się do pracownika per "Łajza" , "smrody" i "utylizować" post wprowadza w błąd. W ostatnim roku z działu personalnego odeszły same 2 dziewczyny, jedna zmarła i 2 osoby zostały zwolnione. Takie są fakty.
Malwina

14.06.2021 20:32

Zwabiona przez pracowników weszłam na profil firmy, w której pracowałam 3 lata, ponieważ podobno "się dzieje". Komentarze były, są i będą. Każdy kto pracowal z ludźmi o tym wie. Ludzie jako anonimy piszą różne rzeczy, często krzywdzące, ale czy zawsze kłamliwe? Bo pod wieloma sprawami bym się tu podpisała i wiele osób również choc dbają o dobre imie firmy, w której są. Komentarz powyższy odebrał mi jednak wszelką nadzieję na dobre zdanie o firmie w której pracowałam kilka lat i poznalam fantastycznych ludzi. Faktycznie - wielu juz nie ma i to z różnych przyczyn, ale mówią, że odeszli lub im pomogliście isc do lepszego. Ja nie boję się podpisać imieniem, każdy wie kim jestem. Z całym sercem moge polecić pracę z Karoliną, Kubą i Mateuszem. Reszty fantastycznej świty już nie ma i życzę im jak najlepiej, bo po takiej pracy na to zasłużyli. Polecałam kilku znajomych do firmy - żaden z nich juz nie pracuje, po powyższych słowach nigdy juz nikogo tu nie wyślę, bo mi wstyd polecać firmę(usunięte przez administratora) bez ambicji i wykształcenia. PS to nie wykształcenie określa człowieka ale to jak traktuje innych.
Domi

09.06.2021 16:05

Nie polecam!!!!!! po tygodniu koordynator mnie zwolnił. Nie miałam czasu na wdrożenie.
Hania

12.06.2021 21:46

Zglosilas to komuś? Z tego co wiem to przecież jest możliwość przejsxia na latwiejszy projekt. Chcę spróbować swoich sił. Wiadomo że bedzie trudno ale chyba mozna sie zawsze do kogos zglosic i pogadać
Domi

13.06.2021 12:06

Oczuwiscie. Usłyszałam ze albo to albo zwolnienie. Ze za dużo kasy poszlo w mojej szkolenie żebym mogła isc na inny projekt.
Trio

08.06.2021 16:23

Kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa i nic więcej w tej firmie. Pan P wsadza sobie kase do kobzy i traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora)mieci. To samo Panowie z pokoju przy recepcji. Pochwalili was? A na boku zaraz obsmarują.
Julia

11.06.2021 21:23

Dobrze, że do kobzy a nie do śmietnika. Może zamiast rozliczać innych warto wziąć z nich przykład i samemu założyć podobną firmę? Przecież to "takie proste", prawda? Swoją drogą, niesamowite, że tak doskonale wiesz co robią i myślą pracownicy a jedyne co potrafisz to anonimowo wykazać się zazdrością na forum. Pracuje tu od dłuższego czasu i nie zauważyłam żeby ktokolwiek wyzywał, obrażał czy poniżał ludzi. A tym bardziej osoby z wyższych stanowisk. Są zdecydowanie neutralne wobec pracowników.

12.06.2021 11:05

A to ciekawe :) czyli te wszystkie opinie, ankiety i komentarze a także powody zwolnien sa wymysłem konsultantów którym się nie chciało pracowac. No tak bo ludzie lubią wymyślać ze ktoś ich szarpie, przerywa połączenia i wyzywa i każe wypierd... spójrzcie ilu ucieka ma l4 :)
Merli

11.06.2021 23:04

No tak, mile komentarze zeby ukryć prawdę. Cieszę się że nie jestem juz w tym bagnie. Koordynatorzy najlepsi sa dawno gdzie indziej i zostali ci którzy niewiem co tu robia. Jedynie mbank to projekt na którym cie szanują. Ale robisz im kase i dostajesz 200 zl
Bolinka

09.06.2021 15:31

Firma słaba Zwalnia, obraża i źle traktuje. Nie polecam. Źli ludzie, a szefostwo wszystkich wywala Byłam bardzo zestresowana po pracy, musiałam się leczyć psychologiczne Przychodziłam zestresowana i bolał mnie zawsze brzuch Płakać mi się chciało
Media System Sp. z o.o.

09.06.2021 15:40

Droga Bolinko, Jest nam przykro, że nie wiedzieliśmy o tej sytuacji wcześniej. Czy poinformowałaś o złym traktowaniu swojego przełożonego lub inne osoby w firmie? Skontaktuj się z działem HR - kto, kiedy i w jakich sytuacjach Cię obrażał? Dla nas to bardzo cenne informacje. Wewnątrz firmy nie słyszymy o takich sytuacjach, każdy pracownik jest dla nas ważny. Dlatego podejmiemy odpowiednie działania jeśli podasz nam konkretne informację. Jeszcze raz nam przykro i dziękujemy za twoją opinie. Czekamy na telefon od Ciebie.
Kiki

11.06.2021 21:38

Kogo poinformować lidera który mnie źle traktował? Słynny pan W. Popatrzcie w ankiety, które wypełniałam. Napisałam wyraźnie, że nawet mnie szarpał. I co? I nic się nie wydarzyło! Nie zareogowaliscie.
Maria

10.06.2021 11:25

Witam, czy podczas pracy system wybiera losowo numery telefonów czy dzwoni się do osób, które wcześniej wyraziły jakąś chęć kontaktu np. Mailowo czy na jakiejś stronie internetowej?

09.06.2021 15:58

Pracuję na słuchawkach od niedawna - zawsze myślałam, ze to straszna robota. A tu miłe zaskoczenie: fajny zespół - mam nowych znajomych, ładne biuro i normalne godziny pracy. Jeszcze się uczę, ale na pewno trochę tu popracuję :) Polecam.
Hebbdjjxkjrvd

26.01.2021 06:49

W Biedronce wynagrodzenie na stanowisku sprzedawca- kasjer wynosi 3250 – 3600 zł brutto miesięcznie w pierwszym roku pracy na początek; starszego sprzedawcy 3550 – 3800 zł brutto zastępcy kierownika 3750 – 4400 zł brutto a kierownika 4900 zł – 5500 zł brutto miesięcznie i to tylko wynagrodzenie podstawowe każdy może liczyć na premie w wysokości 300 zł wystarczy przychodzić do pracy kiedy trzeba za każdym razem umowa o pracę bo nie zatrudniają inaczej. Nawet na zleceniu plus premia po dużej pracy w media system dostaniesz mniej. W media system płacą najmniej ile się da więc przychodzą ludzie którzy nie chcą pracować tylko na przeczekanie a my musieliśmy pracować na nich i opierd od przełożonego przez nich że baza zdzwoniona i śmierdzące słuchawki

13.03.2021 10:07

To prawda, wystąpienia ludzi na yt mijają się z prawda jaka jest. Pensje marne, o premiach zapomnij kiedys się za to co teraz dostawało normalne pieniądze. Co chwile zmieniają ci projekt i jeszcze ciesz się ze masz prace. Firma ładna na zewnątrz a tak to nawet słuchawki musisz nosić po kimś

08.06.2021 18:06

Cóż, musze się zgodzić. A trochę w MS się pracowało. To prawda. Inne cc w bdg sa lepsze. Uciekajcie gdzie pieprz rośnie.

30.05.2021 12:50

Jestem na etapie szukania pracy,ale nie interesuje mnie umowa zlecenie. Czy jest szansa, żeby od początku dostać umowę o pracę? Można negocjować podstawę? Mam doświadczenie w sprzedaży.
Marzeno

08.06.2021 18:00

To chyba jako dyrektor ;) w media wszyscy dostają najnizsza i premie jak wiafomomto da. Nie wierzcie w te komentarze, ci co pracują na stołkach musza tak pisac, bo by im koryto zabrano
Do slawka

08.06.2021 18:02

W media przez ostatnie 5 lat żadnego Sławka nie było;))))))))))))
M

23.05.2021 18:54

Praca sama w sobie nie jest zła. Wiadomo, na początku trzeba sporo rzeczy ogarnąć ale jak ktoś jest w miarę ogarnięty to spokojnie da radę. Najgorsze jest to że nie można tu dobrze zarobić . Nie ma nawet opcji negocjacji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Media System?

Kontakt - Media System Sp. z o.o.

Zygmunta Augusta 7 85-082 Bydgoszcz

Branża główna: Call Center i obsługa klienta
Hello

21.05.2021 19:53

Pieniądze w tej firmie przeznacza się tylko na to żeby z wierzchu wyglądało super, konkursy, inwestycje w pracowników, itp Prawda jest zupełnie inna.(usunięte przez administratora) Ty się dla nich nie liczysz, liczy się tylko wynik. Pracę dostaje każdy kto zgadza się na takie warunki. Brak jakiekolwiek szacunku do pracownika. (usunięte przez administratora)

18.11.2020 19:38

Klasyk

21.11.2020 22:24

To chyba nie o tym cc mówisz człowieku. Ładne biuro i ładne dziewczyny to niestety nie wszystko....

21.05.2021 19:41

(usunięte przez administratora) na projekcie każdy wie jakim. Ludzie są zniszczeni bo zwykle .... juz was nie nazweprowadzą projekty. Za dużo złego zrobiliście ludziom a i tak jeszcze nikt was nie pograzyl
M

20.05.2021 23:37

Pracowałem tu kilka miesięcy i nie polecam. Praca ciężka, wymagania coraz większe a wypłata najniższa z możliwych
Jvhfydy

19.05.2021 08:30

Praca trudna i wszyscy łącznie z kierownictwem to powtarzają, ale wypłaty żenujący niskie. Firma zarabia na Tobie grube tysiące a Ty zarabiasz najniższą krajową. Zero motywacji.

18.05.2021 10:11

Praca sama w sobie fajna. Ludzie mega sympatyczni, ale wypłaty chyba najniższe w Bydgoszczy

03.05.2021 15:51

Jeśli masz 20 lat i wystarczy Ci umowa zlecenie, to można tu spróbować popracować, ale na dłuższą metę firma nie inwestuje w pracowników. Zarobki to śmiech, więc kto mądry to szybko stąd ucieka
Marzena

23.01.2021 18:52

Jak wiadomo pandemia odbiła się na wielu firmach. Zastanawiam się jak wygląda sytuacja w Media System. Czy coś się przez to zmieniło? Dajcie znać jak obecnie jest i czy można aplikować do firmy z nadzieją na stabilne zatrudnienie.
Q235

23.04.2021 13:15

Umowa zlecenie cały czas.

23.03.2021 09:40

Jak się pracuje z ludźmi z Media System Sp. z o.o.?
Q235

23.04.2021 13:13

Bardzo dobrze jeśli chodzi o Tczew
Abc

31.03.2021 21:35

Cześć. Czy teraz trwa rekrutacja? Podobno projekt PZU został w końcu aktywowany, czy to prawda?
m

02.04.2021 09:39

tak, to prawda :)
Anka

13.10.2020 13:49

ja mialam rozmowe i wszystko mam wytlumaczone co i jak, przyjelam warunki generalnie nie jest najgorzej, zoabczymy jak bedzie, juz jestem po pierwszym dniu pracy i jest calkiem spoko, choc stres duzy, takze zobaczymy
Apple

16.02.2021 22:08

Polecam spojrzeć trochę i poczytać w internecie. Zlecieniowka to śmieciowka i tyle w temacie. Noe masz ani urlopu ani l4... to dobra umowa jedynie dla uczniów i studentów.
Zleceniowka

20.02.2021 06:23

Jak nie masz l4? Widzę właśnie jaka.masz wiedzę ???? oczywiście że l4 jest płatne na zleceniu przeciez wypelniasz deklaracje przy kazdsj umowie i decydujesz czy chcesz l4 czy nie!
Oenanał

23.01.2021 13:04

(usunięte przez administratora) Wymagania wielkie, płaca niska, dyrektorzy rozkazują tylko zwalniać, liderzy.... sama mam wrażenie że wiem więcej niż połowa z nich po prostu nie znają się na rzeczy. Marketing wygląda pieknie, a szkolenia są takie że trzeba omawiać wszystko 2 razy bo nie potrafią wytłumaczyć raz a porządnie. Firma jest po prostu ładna, ale pracownik jest na ostatnim miejscu jeśli chodzi o zarobki. Na kasie dostaniesz 3300 a po roku 3700 w Bydgoszczy, po 3 latach 4100, zapraszamy.

24.01.2021 14:51

Cześć, Przykro nam, że nie udało nam się spełnić Twoich oczekiwań. Raporty płacowe warto porównywać wg branż ze względu na to że mają różne wymagania i zadania. Dzięki, że się z nami tym dzielisz, szkoda że nie znamy Twojego projektu, więc trudno nam się do wszystkiego odnieść
Bbbjbj

16.02.2021 22:04

Ahaha, jak ładnie Was uczą się bronić przed prawda... dobrze, że są takie strony, to lidzie maja możliwość się wypowiedzieć jak tu jest naprawdę... piękne biuro ale ludzie fałszywi

13.02.2021 12:44

Wszystkie pozytywne komentarze na GW, wystawiane przez Panie z HR, aby przykryć grubą warstwę brzydko pachnącego czegoś ;) Jeśli ktoś lubi być cały czas ciśnięty o brak realizacji planu... Śmiało ta firma jest dla Ciebie. Oczywiście Pani z HR, albo ktoś podszywający się pod byłego lub aktualnego pracownika powie: Idąc do pracy trzeba pracować... Nikt nie jest fundacja charytatywna. Jasne!! zgodzę się ALE... Wszechobecny mobbing, który aż spływa że ścian i wylewa się przez drzwi szacownych panów dyrektorów, byłego wspaniałego BO, kończąc na wyciekających strumieniami spod krzeseł ludzi którzy nazywani są w firmie "liderami", "kierownikami". Co do tych ostatnich, kompetencje zerowe. Brak podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania projektami (byłem na kilku i wiem o czym mówię), moi "drodzy" proponuje poczytać o metodach zarządzania. Słowne hmm "reprymendy" i codzienne słowa musicie, co to jest na tej tablicy, Andrzej dlaczego zero? Nie są motywatorem! Wręcz przeciwnie, osoby które kończą dzień ze słabym wynikiem czują się napiętnowane, odchodzi im jaką kolwiek ochota do pracy. Następnego dnia nie będzie lepiej, taka osoba znów będzie czuła bezradność jeśli w pierwszym przedziale jej nie pójdzie. Ale dobra... Żyjcie sobie, tylko nie niszczcie chęci i zapału do pracy osób młodych, bo to nie będzie ich jedyną praca w życiu, a jeśli na was trafia to zostaną stłamszeni i zrównani z poziomem chodnika. Podsumowując, jesteś w kropce życiowej? Nie masz za co żyć? Śmiało wpadaj do MS, biorą każdego... Jeśli życie Ciebie nie przypiera do muru... Omijaj tą firmę szerokim łukiem. Serdeczne pozdrowienia ze schodzącej na psy firmy, która chwali się projektami, dostając je ze względu na najniższe koszty dla kontrahentów. Robiąc to wszystko kosztem swoich pracowników.
Bbbjbj

16.02.2021 21:57

Dokładnie, popieram Pana! Można mieć chęci i pracować, starać się, a i tak cię stłamszą
zbulwersowana

17.01.2021 19:32

Pracowałam w Tczewie. To nie była moja pierwsza praca na słuchawkach. Oferty z sufitu, cel też. Premie to jakieś grosze, które dostawałam/ część osób nie wyrabiała premii/. Zwolniono mnie bez podania powodu. Mam kontakt z osobami nadal pracującymi w tej firmie.Jest jeszcze gorzej. Nerwy, praca z dnia na dzień, nie wiesz kiedy każą zostać w domu, kiedy zwolnią. Czy to o to chodzi żebyś się wiecznie bał?

17.01.2021 22:02

Cześć, Proszę skontaktuj się z Działem HR w tej sprawie. Nic nam niewiadomo o zwolnieniach bez powodu, dlatego daj nam proszę znać, abyśmy mogli to wyjaśnić.
Ssssss

16.02.2021 14:30

Eh.. to prawda. Jeden wielki shit
Asdjdjsmcmfdk

13.02.2021 21:45

Bawią mnie ludzie, którzy przychodzą do cc i dziwią się, że trzeba robić wynik. Taka specyfika pracy niczym nieróżniąca się od innych tego typu firm. Jak się nie podobają warunki poznane na rozmowie to droga wolna. Ktoś, kto liczy na zmianę na lepsze warunków na początku, podwyżkę, umowę o pracę czy wysokie prowizje to nie jest firma dla Was. Nic nie trzyma tu młodych ludzi z jakimikolwiek perspektywami. Firma na 3-
Majk

30.01.2021 15:48

Samej atmosfery w pracy nie wspominam najgorzej, natomiast wynagrodzenie pracownika to śmiech na sali - MS ma kilkanaście do kilkudziesięciu % prowizji np. za sprzedaż ubezpieczeń, a ich plany premiowe w porównaniu z tym to jakaś kpina. Każdy chociaż w miarę rozgarnięty człowiek znajdzie o wiele lepiej płatną pracę
Concasser

24.01.2021 17:23

Cześć, mój staż w tej firmie był paroletni. Do końca roku 2019 r. premie do wynagrodzenia były w miarę przyzwoite. Od roku 2020 miesiąc po miesiącu progi premiowe zostały poucinane 4-krotnie. Zainicjowało to jeszcze większą rotacją pracowników niż w 2019 r. Pandemia koronawirusa spowodowała bardzo wysoki spadek sprzedaży produktów kredytowych, tym samym naciski ze strony przełożonych i niemiła atmosfera (mobbing i zagrożenie usunięcia w firmy w razie nie poprawienia wyniku, ciągłe czepianie się o błędy w rozmowach). Komunikacja w pracy zdalnej jak i firmie na bardzo niskim poziomie Szczerze - nie polecam.

25.12.2020 21:57

Hej, dostałam propozycje pracy w media w ubezpieczeniach w Bydgoszczy? Jaka tam jest stawka na godzinę i godziny pracy?

26.12.2020 20:44

Hej Aniu! Skontaktuj się z nami poprzez maila [email protected] albo przez naszego FB. Wyjaśnimy kwestie wynagrodzenia, prowizji i godzin pracy :)

07.12.2020 09:37

Jaka atmosfera jest między działami w Media System Sp. z o.o.?

08.12.2020 16:01

Ja się czuje jak w domu:)
Była pracownica

21.11.2020 22:33

Witam. Postanowiłam dodać swoją opinie na temat pracy w tym miejscu. Pracowałam tutaj długi czas z przemiłym osobami, do dziś mam dużo wspomnień. Ładne biuro, każdy jest chętny do pomocy, konkursy tez były. Jeśli chodzi o opinie negatywne i hejt, to zawsze będą ci , którym się podoba i ci, którzy są na nie. Nie każda osoba ma mocne nerwy, bo do takiej pracy trzeba się nadawać. Pozornie można pomyśleć, ze to nic trudnego, lecz kontakt telefoniczny z drugim człowiekiem wymaga wielu umiejętności. Podsumowując uważam, ze warto tutaj pracować. Kto wie, może w przyszłości jeszcze tutaj wrócę, bo atmosfera była świetna. Pozdrawiam.
Liseł

04.11.2020 21:33

Dziękuję Media System Sp z o o Media System Sp z o o 4 Na podstawie 82 ocen. Opinie (38) Zadaj pytanie więcej Filtruj Nowy wpis Niko 15.06.2020 14:46 Pracowałem w tej firmie przez chwile. Nie polecam z całego serca ! Omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Umowa smieciowka. Nowy wpis Kasix 24.08.2020 17:14 @Niko Warunki zatrudnienia przedstawiane są na rozmowach, więc o co chodzi???? Bierzesz, te pracę A potem narzekasz???? GoWork walczy z HEJTEM Nowy wpis Henry 15.06.2020 18:36 Trzeba być dobrym pracownikiem żeby zatrzymać się na długo w firmie bo firma jest dobra lecz wymagająca. Melania 18.02.2020 07:24 Jak wyglada atmosfera w firmie ? Nowy wpis Ryszard 18.02.2020 08:39 @Melania Ja też podpinam się pod pytanie, bo chciałby dowiedzieć się więcej o warunkach zatrudnienia w firmie. Na stronie pracodawcy jest oferta dla przedstawiciela handlowego i rekrutacja do działu call center. Czy ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej i może przybliżyć jej przebieg? Liseł 09.05.2019 19:36 O oddziale w Bydgoszczy mogę powiedzieć że jest tam czysto, dosyć spokojnie, pracownicy są mili, szczególnie Panie z HR, mogę śmiało polecić osobom młodym projekt mBanku, pozwala to potem na pracę bezpośrednio w bankach. Sam po rozwiązaniu umowy byłem na kilku rozmowach i ze strony banków takie doświadczenie jest akceptowane. Nie pracowałem może zbyt długo w Media System aczkolwiek nie żałuję gdyż w końcu nadeszła oczekiwana chwila możliwości przekwalifikowania się na kierowcę zawodowego i na start jest większa pensja, chyba nawet większa niż mają menadżerowie firmy. I generalnie za kółkiem jest lżej niż na słuchawce. Jeśli chodzi o przełożonych to Ci z którymi pracowałem potrafili rozmawiać z pracownikiem, na spokojnie. Wiadomo czasem są dni gdzie jest napięcie ale taki charakter pracy mają firmy telemarketingowe. Generalnie praca dla osób potrafiących rozmawiać, potrafiących trzymać się pewnych zasad i mających twardą psychikę jak i "siedzenie"

Zostaw merytoryczną opinię o Media System Sp. z o.o.