Ewax

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 110 ocen.

Opinie o Ewax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewax

Maja

@Pejoratywna Maja jestem moderatorem forum GoWork.pl. Chodzi o to, aby na forum zostały przekazane informacje na temat pracy w firmie Ewax, ponieważ od tego służy to forum. Nie potrzebne są tutaj inne wypowiedzi, które nic nie wnoszą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pejoratywna Maja

Hahaha nie jestem pracownikiem i od 6 miesięcy bezskutecznie irytuje Cię brak wiedzy merytorycznej na temat warunków pracy?! Nie ośmieszaj się!!!

Maja

@Nie Galerianka czy udało Ci się aplikować w końcu do firmy Ewax? Jeśli tak to jak przebiegł proces rekrutacji? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej? Dzieląc się takimi informacjami pomagasz tym co także wybierają się na rozmowę do tej firmy.

Szlak mnie trafia ????
@Maja 04.09.2017 14:52
@Nie Galerianka czy udało Ci się aplikować w końcu do firmy Ewax? Jeśli tak to jak przebiegł proces rekrutacji? Jakich pytań mo...

Słuchaj Maja, nie udawaj kogoś kim nie jesteś bo to nie ma sensu podpisz sie Asia, Ewa, Renata, ewidentnie chcecie się dowiedzieć co się dzieje za Waszymi plecami a nie oszukujmy się bo dobrze wiecie i wybielanie siebie czy przypominanie komuś o tym jaki jest regulamin też nie ma sensu! Nikt nikogo nie obraża, tylko ludzie stwierdzają fakt o problemie z WR 1, powinno się to potraktować jako uwage konstruktywną i wyciągnąć wnioski a nie udawać że nie ma z tą osobą problemu, bo jest i to tak wielki że nie potraficie sobie tego wyobrazić!!! Pozdrawiam!!!

Nie Galerianka

Masakra ,aż tyle złych opinii o tej firmie,naprawdę masakra-chciałam się u nich zatrudnić bo dali ogłoszenie ale po tym co jest napisane to zrezygnuje z kontaktu z firmą a szczególnie z p.R....... toż to pod SĄD ją dać za to co robi z ludzi a zresztą jako katoliczkę już JĄ odpowiednie organy wynagrodzą :) jak ONA wynagradzała. Zaś w piekle będzie impreza no nie p.R......Masakra

Maja

@To tylko ja piszesz, że firma jest ok. Chętnie dowiemy się więcej na ten temat. Co sprawia, że dobrze się w niej pracuje? Przypominam też, że wątek ten jest miejscem na opinię na temat firmy jako pracodawcy. Proszę o niewyszczególnianie indywidualnych osób. Komentarze nie mogą łamać zasad regulaminu, w tym nie mogą naruszać dóbr osobistych. Dlatego przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z treścią regulaminu.

Maja

A jakie warunki zatrudnienia oferuje Ewax? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co uważacie za największy plus pracy w firmie.

ALicja

W Broniszach jest nie miło, brak profesjonalizmu,prostacka obsługa jednej pani, słownictwo nie na miejscu . Nie odwiedzam już tego miejsca. Kiedyś było miło. Pozdrawiam

Znerwicowany koci szczoch

Typiara z PRL-u nie ma pojęcia o obsłudze klienta, swój brak inteligencji nadrabia wyzywając i oczerniając wszystkich dookoła!!! Itrygantka, kłamczucha! Pamiętaj Renatko że karma wraca x2 !!!!

Zuza

Mówiąc o pracy na giełdzie praca świetna kontakt z klientem, ciekawy asortyment zarobki ok jak ktoś tylko lubi to super. Niestety wszystko to psuje Pani Renata która nie nadaje się do żadnej współpracy. Wszystko na nie,co nie zrobisz jest źle,nawet śniadania w spokoju nie da zjeść. Bardzo zniechęca do siebie jak i pracowników tak i klientów, jeśli zostawisz u niej małe pieniądze to nie jesteś dla niej klientem, a gdy zostawisz kilka tysięcy to na rękach by cie nosiła. Fałszywa i dwulicowa kobieta, dopóki ona tam będzie to nigdy w tej firmie nie będzie dobrze.

Sara

Sama firma nie jest zła tylko osoby tam zarządzające masakra oczywiście pomijając Pana Jacka. Najgorsza w tej całej patologii jest pani Rrrr... Ta osoba w ogóle przekracza wszelkie granice. Pracownik dla niej choćby i najlepszy jest zawsze niedorozwiniety tępy i nic nie potrafiący. Dopóki ta osoba rządzi w tej firmie to nigdy tam nie będzie stałych pracowników. Panie Jacku prośba do Pana. Proszę wreszcie coś zrobić z tą panią na giełdzie we Wrocławiu bo nawet klienci skarżą się na jej podejście nie tylko do pracowników ale także do klienta. Zawsze beznadziejny wyraz twarzy i głupie docinki. Klient tego nie lubi a dobrze wiecie że teraz o klienta trzeba walczyć. Pani R uważa się za wszechwiedzaca tylko ona robi wszystko najlepiej a spróbuj się z nią nie zgodzić to na pewno nie masz co liczyć na premię. I jeszcze te głupie zostawanie po godzinach. To nie tylko raz ale powtarza się to cały czas. Żeby płacić za nadgodziny w życiu nie dostało się złotówki tylko puszcza wcześniej do domu bo nie ma ruchu i nic do roboty. Ludzie zastanówcie się w tej firmie nad pracą. Potrafią zniszczyć nerwy i psychikę. Mam nadzieję że Pani R to przeczyta i da jej do myślenia chociaż jej już nic nie zmieni.

gloni

jasiek jest na stronie formularz kontaktowy więc we tej sprawie w ten sposób proponuję się skontaktować z tą firmą

jaangel

Problemem firmy jest tylko jedna osoba!!!! Pani R. Czy ta kobieta jest ąz tak ograniczona że nie widzi tego że to nie od pracy ludzie uciekają lecz od niej. Dziwne . szukaja kogos do wrocławia i szczerze współczuje tej osobie bo bedzie personalnie pracowała z ta kobietą (pani R) . Jest nieludzka . Pracownikowi nie wolno nic czy ona naprawde nie widzi tego że okropnie traktuje ludzi?Nie polecam. Fałsz i intrygi

Ewa
@jaangel 29.08.2016 17:04
Problemem firmy jest tylko jedna osoba!!!! Pani R. Czy ta kobieta jest ąz tak ograniczona że nie widzi tego że to nie od pracy...

Ewax ciągle poszukuje ludzi do pracy na giełdę pod Warszawą twierdząc, że się rozwijają ja tych ogłoszeń naliczyłam w skali roku osiem aktualnie dzisiaj również wpłynęło. To prawda p. R... jest dziwnie skonstruowaną osobą. Polecam omijać z daleka.

jaangel
@Ewa 29.08.2016 17:31
Ewax ciągle poszukuje ludzi do pracy na giełdę pod Warszawą twierdząc, że się rozwijają ja tych ogłoszeń naliczyłam w skali ro...

taka rotacja chyba nikogo nie dziwi. SZkoda tylko że pani R nie daje to nic do myślenia. Smutne

Ula

Niestety jedyne słowo, które świetnie opisuje tę firmę to PATOLOGIA. Absurd goni absurd. Najlepszym na to dowodem jest chyba ogromna rotacja pracowników. Pracownik jest traktowany jak gorsza kategoria człowieka. Nikt nie ma sprecyzowanych obowiązków, więc w ramach pracy możesz np wysyłać do reklamacji buty szefowej, pilnować jej (uroczego zresztą) wnuczka lub pracować na magazynie będąc pracownikiem biurowym. Pani Ewa jawnie głosi, że mężczyźni nie potrafią pracować, więc zatrudnia na magazyn głównie kobiety, które często głodne zostają po godzinach by zapierniczać z ładowaniem palet. Podpisując nową umowę dostałam prosto w twarz pytaniem: "Jakie są pani plany macierzyńskie?". Koleżanka, która zaszła w ciążę została niemal wrogiem numer jeden, szefowa wciąż się nad nią pastwiła powtarzając do znudzenia, że zrobiła to celowo. Nie wolno słuchać muzyki, w biurze słucha się burczenia w brzuchach koleżanek, które wiecznie nie mają kiedy zjeść i biegają z wywieszonym jęzorem. Co oczywiście nie zostaje zauważone, bo przecież "one nic nie robią, tu nie ma żadnej pracy". Latem klimatyzowane są tylko biura szefostwa ze względu na "zdrowie pracowników" bo klimatyzacja jest niezdrowa. Nam wyłączano nawet wiatraki. Zimą nawet 16 stopni. Nie wolno dać koleżance prezentu bez zapytania szefowej o zgodę bo to przecież jej pracownik, jest panią jego życia i śmierci. Wciąż plotki, intrygi.. Szybko ma się dość. Jedynymi pozytywnymi elementami w całym tym bur..lu jest ogromnie niedoceniana pani Kasia i pan Jacek, którzy ciężko pracują i mimo usilnych starań pani Ewy i jej córci by obrócić to miejsce w popiół, a pracowników do ostateczności, trzymają tę firmę w jakichś ryzach. Jakkolwiek by oferta nie wyglądała z zewnątrz, nie polecam pracy tam. Sama dałam się nabrać na te pozory i bardzo żałuję. Nigdy nigdzie nie byłam traktowana z taką pogardą i tak wykorzystywana jak tam.

xxxxx

Firma wystawiała się na targach w Poznaniu. Wrażenie - złe! Cały czas byłam pilnowana ;) zwłaszcza przez jedną kobietę, zdaje się "szefową". W skrócie:totalny brak zainteresowania klientem, zero pytań, natomiast wiszenie nade mną i patrzenie na ręce. Gratuluję profesjonalizmu!!! Przeszłam dziesiątki "wizytacji" handlowych, ale takiej - nigdy!!!

Edyta

Nie ma co argumentować. Duży negatyw !

China szajs

To co proponują to fikcja literacka a do tego na czarno.

China szajs

Wszyscy są zaciekawieni i biorą tą pracę a firma ciągle szuka bo niby nie ma takich specjalistów jakich szukają (czytaj nie odpowiada pani R)

biały murzyn

Super wiadomość dla Ewaxu wreszcie PIP nie będzie powiadamiał z siedmiodniowym wyprzedzeniem o swojej kontroli tylko robił naloty

the one

Niech poszukują Powodzenia życzę na każdej giełdzie i siedzibie i polecam potencjalnym pracownikom lekturę Go Work

ktoś

Cha cha cha kto pracował w tej firmie wie a kto nie wie to tutaj może poczytać Jeśli się firma rozrasta to fiskus będzie zadowolony

Edyta

Faktycznie trudno znaleźć specjalistę na tak świetne ogłoszenie Jeśli ktoś poszukuje pracy i śledzi ogłoszenia nawet nie zwraca uwagi na takiego pracodawcę który cyklicznie dodaje ogłoszenia ponieważ wie że z tym pracodawcą jest coś nie tak Data dodania 14/01/2016 Lokalizacja Ożarów Mazowiecki, Zachodnie powiaty Ogłaszane przez Firma/Agencja Rodzaj pracy Pełny etat Rodzaj umowy Umowa o pracę Praca dla Pań w hurtowni upominków i art. dekoracyjnych na giełdzie kwiatowej Bronisze w Ożarowie Mazowieckim na pełny etat. Od pon.do pt. w godz. od 6-13, sob. 6-11. Profesjonalna obsługa i współpraca z Klientem hurtowym, przyjmowanie, metkowanie, układanie towaru oraz obsługa komputera. Firma poszukuje energicznej, kreatywnej Pani z dużym doświadczeniem w handlu i biegłą znajomością obsługi komputera. Mile widziane mobilne osoby z okolic giełdy.Praca od zaraz za od 2200 do 2500 zł brutto/m-c. Rozpatrywane będą tylko CV ze zdjęciem.

error

Tłumacz się ! Masz przed czym .

error

Ciągle usuwają nie wygodne opinie

error

Z panią Renatą zawsze warto wówczas jest się super donosicielem a i tak się nie osiągnie tego co proponują w ofercie pracy Jedno wielkie kłamstwo. Pani Renato czas wyciągnąć wnioski ze swojego postępowania

finisch

W ewaxie dopóty p. renatka rządzi nigdy nie będzie lepiej.Wszyscy to idioci bez rozumu. Jak już wyrobisz premię to nigdy jej nie dostaniesz-hahahahahaha!!!!!! A robienie zdjęć po kryjomu nowym pracownicom p. Renacie i wysyłanie ich mailem to żenada! Po za tym nękanie telefonami i ponad godzinne ROZMOWY wprawiają o rozpacz. Jak się o nic nie upominasz i na wszystko zgadzasz i ze wszystkim i dodatkowo jesteś DONOSICIELEM-jesteś SUPER PRACOWNIKIEM.

Error

Pani Renato niech pani da spokój z tym wychwalaniem, ciągle szukacie "ludzi" do pracy a jak ich traktujecie to inna sprawa. Tutaj nie są Chiny tylko Polski kraj a Państwo szukają niewolników.

Edyta

"Bardzo porządny i solidny pracodawca" wystawił o sobie opinię w powyższym linku, traktując ludzi jako ciemnotę nie potrafiącą korzystać z dzisiejszych środków przekazu. Tak się w firmie Ewax traktuje ludzi.

Edyta

Przy tym wszystkim pozostaje kluczowe pytanie Dlaczego tyle czasu szukają z tak dobrymi warunkami? Chyba jednak coś jest bardzo nie tak z tym pracodawcą.

Edyta

Ciąglę szukają a to ani Warszawa ani Ożarów tylko giełda Bronisze Jak widać na tą rewelację nikt nie leci a jak spróbuje to szybko rezygnuje. Data dodania 30/12/2015 Lokalizacja Ożarów Mazowiecki, Zachodnie powiaty Ogłaszane przez Firma/Agencja Rodzaj pracy Pełny etat Rodzaj umowy Umowa o pracę Praca dla Pań w hurtowni upominków i art. dekoracyjnych na giełdzie kwiatowej Bronisze w Ożarowie Mazowieckim na pełny etat. Od pon.do pt. w godz. od 6-13, sob. 6-11. Profesjonalna obsługa i współpraca z Klientem hurtowym, przyjmowanie, metkowanie, układanie towaru oraz obsługa komputera. Firma poszukuje energicznej, kreatywnej Pani z dużym doświadczeniem w handlu i biegłą znajomością obsługi komputera. Mile widziane osoby z okolic giełdy.Praca od zaraz za od 2200 do 2500 zł brutto/m-c. Rozpatrywane będą tylko CV ze zdjęciem.

Ewa

Ciągle szukają na giełdę w Broniszach. Tym razem posiłkują się agencją Specjalista d/s sprzedaży Warszawa - Ożarów Mazowiecki Polska - mazowieckie Branże: Sprzedaż Firma: EWAX - Ożarów Mazowiecki logo Opis stanowiska pracy: Specjalista d/s sprzedaży Praca dla Pań w hurtowni upominków i art. dekoracyjnych na giełdzie kwiatowej Bronisze w Ożarowie Mazowieckim na pełny etat. Od pon.do pt. w godz. od 6-13, sob. 6-11. Obowiązki pracownika: - profesjonalna obsługa i współpraca z Klientem hurtowym, - przyjmowanie, metkowanie, układanie towaru - obsługa komputera. Firma poszukuje energicznej, kreatywnej Pani z dużym doświadczeniem w handlu i biegłą znajomością obsługi komputera. Mile widziane osoby z okolic giełdy. Praca od zaraz za od 2200 do 2500 zł brutto/m-c. Rozpatrywane będą tylko CV ze zdjęciem.

Ewa

Ta kobieta uwielbia się pogrążać ! Miło mi czytać, że nie jest to tylko moja opinia. Wszystkiego dobrego w tym zwariowanym świecie Pozdrawiam

Ewa

Nie ma w tym ogłoszeniu ani jednego słowa prawdy wierzysz w słowo pisane Proszę sprubój Powodzenia Jeśli zaczynasz zdanie od słowa "no" zapewne nadajesz się do "Firmy Ewax" Pozdrawiam

takija
@Ewa 05.11.2015 22:21
Nie ma w tym ogłoszeniu ani jednego słowa prawdy wierzysz w słowo pisane Proszę sprubój Powodzenia Jeśli zaczynasz zdanie od sł...

widac że to pisała p.Renata!

Ewa

Kolejne ogłoszenie o cudownej pracy w Ewax Data dodania 23/10/2015 Lokalizacja Ożarów Mazowiecki, Zachodnie powiaty Ogłaszane przez Firma/Agencja Rodzaj pracy Pełny etat Rodzaj umowy Umowa o pracę Praca dla Pań w hurtowni upominków i art. dekoracyjnych na giełdzie kwiatowej Bronisze w Ożarowie Mazowieckim na pełny etat. Od pon.do pt. w godz. od 6-13, sob. 6-11. Profesjonalna obsługa i współpraca z Klientem hurtowym, przyjmowanie, metkowanie, układanie towaru oraz obsługa komputera. Firma poszukuje energicznej, kreatywnej Pani z dużym doświadczeniem w handlu i biegłą znajomością obsługi komputera. Mile widziane osoby z okolic giełdy.Praca od zaraz za od 2200 do 2500 zł brutto/m-c. Rozpatrywane będą tylko CV ze zdjęciem. Żadnej samokrytyki, ciekawe kogo pani Renata (zdalny specjalista d/s rekrutacji) chce tym razem wykurzyć ?

Mela

Panie Robercie"Gdzie jest szefostwo żeby zrobić porządek" Właśnie skłóca załogę są w tym najlepsi i nie trzeba szukać winy w pracownikach, którzy są tylko ludźmi i pracownikami wspólnego pracodawcy EWAX w końcu przecież zmienia Pan dostawcę to ja pytam razem z Panem "Gdzie jest szefostwo żeby zrobić porządek"Odpowiedź jest jedna temu szefostwu nie zależy na żadnym pracowniku bo mamy taki rynek pracy i na tym bazują a wystarczy być człowiekiem

Zniesmaczony

Robiłem w Ewaxie w Gdańsku dosyć spore obroty, ale zmieniam dostawcę, bo nie chcę znosić co chwilę "fochów" obrażonych pracownic - a to wg nich za późno przyjeżdżam, a to "przebieram towar", do tego głupie prywatne docinki itd., itp. - generalnie zawsze coś nie tak! Gdzie jest szefostwo żeby zrobić porządek, zwłaszcza z tą podstarzałą zołzą w okularach?

Rekrutacja

9998k Czytaj ze zrozumieniem poszukują sprzedawcy. Ogłoszenie wisi w boksie aż zmieniło kolor a w między czasie dodawane są ogłoszenia w portalach internetowych. Masz ochotę próbuj. Powodzenia ! Przeczytaj również opinie o firmie EWAX wyżej i wyciągnij wnioski.

Heft

Pani Haft wydawałoby się że jest pani inteligentniejsza!!!!!!

Heft

A wydawałoby się że jest pani inteligentniejsza!!!!!!!!!!

zainteresowany

Jak pracuje się w hurtowni ewax w suchym dworze jakie warunki płacowe proszę o opini.

Rekrutacja

Do Oleńki Ogłoszenie wisi non stop i jakoś w takiej aglomeracji jak Warszawa nikt się na nie nie kwapi, nie ma mowy o studentce z jez. angielskim po prostu nikt nie podejmie pracy w Firmie gdzie nie płacą, musi się upominać o umowę a to już nie wygodny temat i Pani Renata natychmiast musi kończyć rozmowę, ponieważ jest w pracy O rozwijaniu nie mamowy no chyba, że sprzątanie, metkowanie i rozpakowywanie towaru z palety wieczny kurz i brud jest rozwijające ? Praca w godz 6-12 od poniedziałku do piątku 6-11 w sobotę Bardzo nie ludzkie traktowanie pracowników uwłaczające ludzkiej godności a jak zaczniesz tam pracę to ludzie z sąsiednich boksów patrzą na Ciebie z politowaniem w oczach. Firma prosi się o kłopoty z US oraz PIP. Szefostwo to bardzo konfliktowi ludzie,skłócają załogę, przepracowałam tam dwa tygodnie i zrezygnowałam.do tej pory nie otrzymałam wynagrodzenia Dziewczyny fajne znają się na robocie a to bardzo przeszkadza pracodawcom. Bardzo dziwną politykę Firmy mają. Nie warto się angażować.Rynek pracy jest trudny a ten "Pracodawca" jest na czarnej liście. Pozdrawiam Warszawa

tamara

W tym wszystkim jest odrobina prawdy jestem byłym pracownikiem ewaxu pracowałam 5 Lat na giełdzie w Gdańsku z bardzo sympatycznymi koleżankami kiedy okazało się że jestem w ciąży i oznajmiłam to szefowej usłyszałam słowa po macierzyńskim niech pani szuka sobie innej pracy nie usłyszałam słów gratuluje nawet tego nie oczekiwałam a oddawałyśmy serce dla tej firmy miałyśmy bardzo duży ruch.Klienci przychodzili do nas bardzo chętnie mimo tego szefowa z siostrą wiecznie narzekały ja rozumie ich obawy bo tak naprawdę mamy wolną rękę,ale takiego zespołu jak był w Gdańsku już chyba nie będą mieli.Pan Jacek a nasz szef jest bardzo dobrym człowiekiem nigdy nie odmawiał, wypłata na czas zaliczka nie ma problemu i to nie jest prawdą że są nędzne zarobki za te godziny pracy było naprawdę ok .Ludzie opowiadają jakieś bajki komuś jak się nie chce pracować zawsze coś znajdzie jak by było mi tak żle to nie pracowała bym tam tak długo. Pozdrawiam panią Renate.

upominek

Z tego co wiem to w Tychach nie ma żadnej szefowej i ekipa też tam się zmienia często, natomiast w Częstochowie dziewczyny pracują od lat te same więc nie rozumiem czemu porażka?! Jestem klientem oddziału Częstochowa i zawsze tam jestem mile obsługiwana, nie mam żadnych zastrzeżeń

ulubiony

Jak można rozwijać swoje umiejętności rozpakowując codziennie palety,całkowity brak wyobraźni!a wynagrodzenie tak skromne!nie oszukujcie ludzi!napiszcie lepiej,że kilkaset pracowników mieliście bo wszyscy rezygnują(brak umów,szacunku,praca po godzinach do późna!)

żaba

Do wstążki Nie kompromitowała byś się p.Renato przecież od razu widać kto to pisał. Praca jest wspaniała!!!!! przy waszych warunkach kpina śmieszna jesteś kobieto. Za duże pieniądze nie chciałabym tam pracować. Co zrobiłyście ze stoiskiem w Warszawie. Byłam tam ostatnio wygląda koszmarnie miałyście taka dobrą ekipę która naprawdę dbała o stoisko. Klienci byli bardzo zadowoleni a teraz sporo przestało tam przychodzić czemu utargi zmalały !!!!!!zastanówcie się i pomyślcie obydwie o przepraszam zapomniałam że jeszcze jedna szefowa tam jest jedna lepsza od drugiej. Śmieszne jest podejście menadżerki która szkoliła ostatnio nowe dziewczyny traktowała je jak upośledzone albo dzieci z przedszkola. Szkoda już czasu można by tu dużo jeszcze napisać. Więc dziewczyny naprawdę zastanówcie się nad podjęciem tam pracy.

Wstążka

Jestem pracownikiem Ewaxu i nie zgadzam sie z powyższymi opiniami. Praca jest wspaniała, można sie rozwijać w rożnych kierunkach, pensja satysfakcjonujaca, zawsze terminowo wypłacana. Szefostwo uważam za prawdomówne i lojalne. Polecam Ewax i liczę, ze kolejni czytelnicy wezmą poprawkę na rozgoryczonych byłych (widocznie nieodpowiednich) pracownikow.

Fi
@Wstążka 16.04.2015 20:04
Jestem pracownikiem Ewaxu i nie zgadzam sie z powyższymi opiniami. Praca jest wspaniała, można sie rozwijać w rożnych kierunkac...

buahaha:)) właścicielka sama to pisała? A może siostra? A może sama nie wiedzą, czy to one piszą czy to do nich ktoś pisze:)) patrz kabaret ani mru mru:)

wróbel
@Fi 26.04.2015 21:17
buahaha:)) właścicielka sama to pisała? A może siostra? A może sama nie wiedzą, czy to one piszą czy to do nich ktoś pisze:)) p...

Tylko wy, możecie pisać pozytywne opinie na swój temat, bo nikt nie wypowiada się pozytywnie na wasz temat.Klienci, konkurencje doskonale was znają ze współpracy z wami.Brak wam profesjonalizmu!i szacunku do ludzi!Nie wysyłajcie CV do tej firmy! Pracownicy szybko odchodzą pensję skromne,brak szacunku.

rudy

Ja tez pracowałam w Ewaxie i nie byłam zadowolona z pracy. Ciągłe oszustwo,zakłamania, ze dostanie się umowę. Firma jest nierzetelna i bardzo się na nich zawiodłam, bo ekipę miałam super, ale została rozwalona przez szefostwo. Nie polecam pracować w tej firmie bo bardzo się zawiedziecie.

kropek

Tychy polecam, dużo się zmieniło od ostatniego czasu(jestem klientką) dziewczyny SUPER, potrafią doradzić, zawsze uśmiechnięte!!!! Polecam zakupy w ewaxie w Tychach!!!!

SOBOTA

Art. 129. § 1. Czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym nieprzekraczającym 4 miesięcy, z zastrzeżeniem art. 135-138, 143 i 144. Art. 147. W każdym systemie czasu pracy, jeżeli przewiduje on rozkład czasu pracy obejmujący pracę w niedziele i święta, pracownikom zapewnia się łączną liczbę dni wolnych od pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym odpowiadającą co najmniej liczbie niedziel, świąt oraz dni wolnych od pracy w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy przypadających w tym okresie. W związku z tym należy sie Pani za kazdą przepracowaną sobote ,jezeli ona jest ustalona jako dodtkowy dzień wolny oprócz niedzieli,jezeli jest ustalony inny dzień to za ten dzień -- cały dzień wolny udzielony do końca okresu rozliczeniowego. Art. 1513. Pracownikowi, który ze względu na okoliczności przewidziane w art. 151 § 1 wykonywał pracę w dniu wolnym od pracy wynikającym z rozkładu czasu pracy w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy, przysługuje w zamian inny dzień wolny od pracy udzielony pracownikowi do końca okresu rozliczeniowego, w terminie z nim uzgodnionym. Jezeli nie bedzie możliwe udzielenie dnia wolnego np:choroba -to pracodawca (podejrzewam ze to sobota)powinien wypłacić dodatek w wyssokości 100% do każdej godziny przepracowanej w sobote zgodnie z Art. 1511. § 1. kp Jeszcze jedno -jezeli dzień wolny za sobote wyznaczy pracodawca to oddaje o połowe wiecej 1do 1,5 Art. 1512. § 1. W zamian za czas przepracowany w godzinach nadliczbowych pracodawca, na pisemny wniosek pracownika, może udzielić mu w tym samym wymiarze czasu wolnego od pracy. § 2. Udzielenie czasu wolnego w zamian za czas przepracowany w godzinach nadliczbowych może nastąpić także bez wniosku pracownika. W takim przypadku pracodawca udziela czasu wolnego od pracy, najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego, w wymiarze o połowę wyższym niż liczba przepracowanych godzin nadliczbowych, jednakże nie może to spowodować obniżenia wynagrodzenia należnego pracownikowi za pełny miesięczny wymiar czasu pracy. § 3. W przypadkach określonych w § 1 i 2 pracownikowi nie przysługuje dodatek za pracę w godzinach badliczbowych.

Zainteresowana

A wie ktoś jak to wygląda z pracą u nich Tychach. Też tak tragicznie to wygląda czy jest lepiej? Jestem z okolic Tychów i na stronie PUP widnieje od nich ogłoszenie że praca w Tychach. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam.

obecnie

TE OGŁOSZENIE O PRACĘ DO EWAXU (usunięte przez administratora)PENSJA 2000-2100 KPINA (usunięte przez administratora) ZWYKŁY PRACOWNIK TYLE NIE MA. DOSTAJĄ 1300-1500ZŁ NA RĘKE.A ROBOTY JEST FUL A PRACOWNIKA MAJĄ ZA NIC I TE UMOWY PORASZKA. LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ DOBRZE CZY CHCECIE TAM PRACOWAĆ.

Zostaw opinię o Ewax - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewax