Bel Polska

• Rycice
  • Czarzaste Wielkie
  • Krzynowłoga Wielka

3. Opinie o pracodawcach Chorzele
  5. Opinie o Bel Polska Sp. z o.o.

Opinie o Bel Polska Chorzele

Nie przegap nowości o Bel Polska Sp. z o.o.!

16.12.2019 12:42

Masakra, pracuje tu od jakiegoś czasu i zauważyłem, że w biurze pracują sami (usunięte przez administratora) niepotrafiący zrobić prostych czynności. Większość nie wie po co tam jest, potrafią tylko wyżywać się na innych i traktować jak śmieci.

05.12.2019 21:55

Wszędzie podnoszą zarobki ale nie tu ... Tu można jedynie dostać więcej pracy bo nie ma komu pracować.... Stary pracownik zarabia tyle ile nowy w Ikea coś tu nie tak.nie polecam

10.12.2019 09:09

Nie oficjalnie po nowym roku coś mają podnieść ale nie wiem ile w tym prawdy...

22.11.2019 10:17

Główny Urząd Statystyczny opublikował najnowsze wyliczenia dotyczące płac w firmach, zatrudniających co najmniej dziesięciu pracowników. Przeciętne wynagrodzenie w październiku wynosiło 5 213 zł brutto. To o 5,9 proc. więcej niż rok temu. Dużo? Ekonomiści oczekiwali 6,2 proc. wzrostu, można więc mówić o sporym rozczarowaniu. Przeciętna podwyżka wyniosła w ciągu roku 292 zł brutto. Rok temu średnie wynagrodzenie było na poziomie 4 921 zł. W skali miesiąca średnia płaca wzrosła o 129 zł brutto i 91 zł na rękę.

22.11.2019 10:15

21.11.2019 18:20

Ciężko to było jak były zamówienia teraz roboty niema 1/2 etatu zmykam do ikea
    Oki

21.11.2019 15:36

Bez komentarza
    Maks

21.11.2019 08:36

A ja uważam ,że zakład jest ok.Wam nikt nie pasuje od kierownika po pracownika.Trzeba było uczyć się to też byście byli kierownikami.A nie tylko narzekacie.Ludzie w pełni dorośli wiecznie oczerniają kogoś,widocznie sami mają problem ze sobą.Wszyscy w jakiś sposób reprezentujemy ten zakład.A osoby reprezentujące powinni mieć trochę szacunku i nie pisć bzdur.Podłośc nie popłaca się.A zarobki jak zarobki ,niestety w Polsce mamy taką płacę.Proponuję najpierw zastanowić się , póżniej pisać.Jeżeli komuś coś nie pasuje zawsze może odejść z zakładu,a nie smrodzić.
    Wiesiek

21.11.2019 10:37

Jakie zarobki ? Chyba zasiłek jak mogli byście to za miskę ryżu ludzie by robili..... Gdzie te wasze podwyżki ? To już rząd więcej podnosi
    Tomasz

21.11.2019 11:42

Mamy taki sam szacunek jak w do nas! A co do narzekania jak byś porobił trochę na produkcji albo na przygotowalni i gotowaniu po przewalał trochę ton dziennie za marne grosze to też byś narzekał.Ja widziałem waszą robotę w biurze kawka ciasteczko śmiechy hihy fajna atmosferę macie szkoda że zwykli ludzie muszą tyrać na was szkoda że docenić tego nie umiecie! Dajcie ludzia w miarę dobrze zarobić to i opinie będą lepsze wruci dobra atmosfera i produkcja i jakość będzie wyższa
    Mateo

06.11.2019 13:18

Masakra, lepiej sie tu nie zatrudniac. (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Kierownictwo do bani, na niczym sie nie znaja a zakladem kieruje piekna Pani zamiast dyrektora. Tu nigdy nie bedzie dobrze

13.11.2019 15:14

Ile zarabia operator ? Bo chyba nie najniższą krajową....
    Tomasz

19.11.2019 19:13

To prawda praca beznadziejna nie doceniają wcale ludzi wszystko tanim kosztem tania siła robocza nie dadzą ludzia zarobić . Dużo osób odchodzi do mleczarni albo Ikei
    IKEA

19.11.2019 18:37

Witam to jest najgorsza praca w jakiej pracowałem obowiązków masa a zarobki masakrycznie słabe nie dziwne że ludzie się zwalniają i niema rąk do pracy z roku na rok coraz gorzej niech dadzą w końcu ludzia godnie zarobić!!!!! Pozdrawiam

13.10.2019 10:01

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Bel Polska Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Ona

22.10.2019 17:12

Nawet 10 lat

13.11.2019 15:18

Na produkcję to odrazu za najniższą krajową
    Bzyczek

20.10.2019 15:39

Czyżby znowu wpis o pani wiodącej z 5 linii?
    Henryk

12.10.2019 18:38

A wystarczy być dobrym pracownikiem i nie będzie narzekania, polecam!
    Ela

15.10.2019 21:44

A jaki ma być ten dobry pracownik, wiodącymi wszyscy nie będą

13.10.2019 20:48

Cała prawda o wiodących????????
    Speed

14.10.2019 14:35

Wiodące maja się za nietykalne, robią co chcą, i nie widzą siebie tylko błędy innych, oceniają kogoś , o sobie nic nie powiedzą. A kierownicy maja je za autorytety, zdziwiliby się jak jest naprawdę no cóż może ktoś wkoncu przejzy na oczy. One są kimś i mogą wszystko bo to wiodące.
    Bel Polska Sp. z o.o.

14.10.2019 15:08

jesli tak jest to czemu nie powiecie na spotkaniach tylko piszecie w internecie
    Fernando 45

12.10.2019 12:15

Wiodące chodzące od koleżanki do koleżanki zbierając plotki to ma być przykład na hali, ktoś taki ma płacone za to ze zbiera ploty i gania się po hali szarpie z kolegami super.
    Swojak

20.07.2019 12:44

A kierownik mar...jeszcze tam pracuje?i obstawia swich kolezkow i kolezanki,najlepsza robota dla nich ,urlopy i wolne dni,itd...
    Belowiec

21.07.2019 20:41

Jest,ma swpicj znajomkow i rzadzi,przydupas
    Terminator

13.06.2019 06:59

Praca jest lekka jak prży piórach , wszystkie linnie są ok poza 5 bo na 5 linni można wykończyć się psychicznie i nerwowo i w alkoholizm popaść tą linnie powinni zlikwidować
    Volodymij

12.07.2019 22:09

Może gdybyś miał jakieś umiejetnosci, doświadczenie, wykształcenie i ambicje też byś mógł pracować w biurze a tak to dalej przewalasz te tony i dajesz upust swoim negatywnym emocjom w internecie. To gdzie teraz jesteś zalezy tylkl od Ciebie
    Mania

18.07.2019 14:40

Wyksztalcenie nie jest miara inteligencji czlowieka, nie mozna oceniac czlowieka, ktpry nie jest wyksztalcony i traktowac go jak smiecia bo to taki sam czlowiek jak Ty. Trzeba miec szacunek do czlowoeka a jak widac ludziom zbiura go brakuje, nie wspominajac o dobrych manierach i wychowaniu.

25.06.2019 15:48

Przez takie kierownictwo nie wroze nic dobrego tej firmie. Wiekszosc osob na "gorze" nie ma bladego pojecia o zarzadzaniu firma ani o czynnosciach, ktorymi powinni sie zajmowac. Zero pomocy, obwinianie innych, brak zyczliwosci to wszystko plynie od wiekszosci pracownikow biura nie mowiac o pewnej pani (usunięte przez administratora)ktora zaczela tu pracowac rok temu a mysli, ze pozjadala wszystkie rozumy. Zero zyczliwosci od tej baby, patrzy na czlowieka z pogarda, zero pomocy, o nic nie mozna zapytac, nie raz bylp slychac jak krzyczy na ludzi bo mieli czelnosc wejsc do jej gabinetu. Bez niej bylo duzo lepiej w tym zakladzie
    J4

16.03.2019 14:30

Praca jak praca, nie podobają mi się te układy zatrudnianie oo znajomości koleżanki z lasu bo blisko mieszka, same znajomości a reszta na umowę zlecenie, ale robić tam muszę jeść trzeba
    Lolo

17.03.2019 17:23

Koleżanki z lasu????? Nie kumam
    Tyhff

26.02.2019 07:23

Kiedy będą pity z worku?
    były pracownik

26.02.2019 22:48

na email dostałem kilka dni temu pit już rozliczyłem i mam z głowy
    Tyrt

02.03.2019 09:58

Ja nie dostałam pitu na email, ale na e-pit już jest.
    J4

27.02.2019 11:57

Hej, kiedyś tam pracowałem, gownina robota opierdzielanie się i tyle i gowniane pieniądze, pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bel Polska?

Kontakt - Bel Polska Sp. z o.o.

Grunwaldzka 97 06-330 Chorzele

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo
    Woliks

24.02.2019 18:16

Żeby chociaż sprawiedliwie każdy zarabiał a nie nowi i mają więcej niż ludzie po 15 latach pracy. Rowolizanie i układy. Nic więcej.

09.01.2019 13:00

Witam czemu ludzie dorabiacie ten chory zakład nie lepiej się przenieść do Ikea ?dużo lepsze pieniądze to po pierwsze i lżej niż w tym całym belu Ukraińcy nie cha robić za 16 brutto a ludzi brak po nowym roku 6%podwyzki przy dobrym miesiącu i dwoma setkami można 2500netto przytulić
    Doksztalc sie

26.01.2019 08:57

Jakos w ikea nie słyszałem żeby ktos to pracuje nie caly rok mial 2500 z dwiema setkami. Jak nie ma premii i setki masz to co w belu
    Byly pracownik

01.02.2019 08:27

Po 3 m jest 15.50 przy 176 godz wychodzi 2728 + dodatek za nocik 130 + setka 248++248=3354 brutto -28%podatku =2414 netto a w bellu trzeba kilka lat robic a tu na poczatek jak setek nie ma wgplata mala
    Kolo

18.01.2019 10:40

Zauważyłem że ktoś się stara usuwać niewygodne wpisy nic to nie da ponieważ wszyscy wiedzą ze tu odrabia się panszczyzne szkoda tylko tych którzy tu pracują bo według mnie to tylko wegetuja bo na rozwój nie mają szans chyba że mają duuuuuuuze plecy

09.01.2019 13:51

Ukraińcy nie chcą robić za 16 brutto umowa na zlecenie mniejszy podatek i dużo więcej zarabiają od Polaków chyba myśleli że zarobki na poziomie Niemców a w ludzie w belu za 12.50 i na śmieciowych umowach ? Ciemnogród panoje u was żal mi was
    Bolek

11.01.2019 16:49

A w mleczarni obok ile jest na umowie ? Ludzie uciekaja z bela bo robić za grosze nikt nie będzie
    Kolo

11.01.2019 05:59

Jestem pod wrażeniem jaka tam panuje atmosfera wszyscy są tak przerażeni że co pracodawca wymyślili (nawet jeżeli to jest absurdalne)to każdy to łyka jak pelikan żabę nawet jednego sprzeciwu
    Sam10

28.11.2018 11:33

Tylko ze agencja zatrudnia na miesiąc i co miesiąc bez urlopu ani świadczeń, za najniższa krajowa, a bel umywa od tego ręce
    Greg

05.12.2018 07:33

Nie wie ktoś czy przyjmują, podobno dobra płacą, miła atmosfera i w nocki nic się nie robi a kasa lepsza?
    Miła

29.12.2018 19:59

W nocy się nic nie robi a kasa leci. A to dobre. Nocą robisz to samo co w dzień tylko trochę spać się chce. Ciągle ktoś Cię pilnuje i patrzy na ręce.Nikt za darmo Ci nic nie da. Nawet w mordę żeby dostać trzeba zasłużyć.
    Kiri

13.12.2018 21:41

Nie polecam, same kolesiostwo Moje sugestie dla Bel Polska Sp. z o.o.: Przyjąć nowych, zwolnić starych Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Mniej w biurach więcej na produkcji, więcej zamówień, zakład chyli się ku upadkowi
    Sam10

27.11.2018 08:57

Nie wyświetlacze wszystkich wpisów, np ze w zakładzie rządzi pani z HR i zwolniono 70 osób a przyjmują nie wszystkich przez zewnętrzne firmy do najgorszej pracy
    bb

27.11.2018 10:31

Bo usuwają wpisy i potrzebnych w pracy ludzi
    bb

27.11.2018 10:33

To już prawdy nie można piszac
    Joi

25.11.2018 16:04

Do kiedy ma być firma ?
    bel off

26.11.2018 15:22

Słyszałem ze pracowniczy którzy zostali zwolnieni nie mogą się znowu zatrudnić bo musza odczekać jakiś tam okres ?
    j5

25.11.2018 12:21

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienic kierownikow
    Olo

18.11.2018 16:18

Ja mam dobre opinie, choć ostatnio zwalniają, nawet dobrych pracowników, koszty koszty
    nw

21.11.2018 00:20

Szukają operatorów i pakowaczy a tyle ludzi zwolnili z tych stanowisk Bo im zal umowę dać na stałe Wien\c poszli do mleczarni obok gdzie pracując tyle samo godzin zarobią duzo cyrk to mało powiedziane Przez okres który tam pracowałem nie byłem ani dnia na chorobowym raz aby wziołem na 1 dzień wolne i tak traktują pracowników ludzie którzy wiedzieli ze i ich zwolnią już zaczęli szukać pracy zanim ich zwolniono
    K 2

19.11.2018 17:38

Ja pracuję w BEL- u i stwierdzam że praca tam jest beznadziejna. Zarobki bardzo słabe. Nie szanują ludzi wogóle. Jak dla mnie osoby które mają jakieś ambicje życiowe powinny omijać ten zakład szerokim łukiem.
    pracujacy

18.11.2018 09:32

nie polecam tam pracowac, praca nie jest ciezka tylko denerwujace te uklady ukladziki, kto jest znajomym kierownika zmiany ma lepszy plan, w olne na zawolanie
    Bobo

10.11.2018 17:58

Przyjmują ?
    bolo

17.11.2018 20:12

Nw czy przyjmują Pracowałem tam ponad półtora roku i mnie zwolnili bo umowa nie pozwala pracować więcej bo potem muszą dać na stałe albo cie zwolnić Dużo pracowników tak zwolnili (nie tylko tych co robili półtora roku ) A podobno musisz odczekać ileż tam czasu by cię znowu zatrudnili A praca tam była spoko Chęci były by pracować dłużnej ale jak umowy nie ma to nie ma po co tam wracać A teraz ludzi szukają do pracy Kto się dobrze podlizał ma umowę na stałe (choć duzo pracowników jej nie chciało )
    Świadomy

15.11.2018 23:15

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Odejść z honorem
    xx34xx

26.09.2018 16:48

Witam, chciałabym zasięgnąć troszkę wiadomości na temat pracy laboranta? Jakie zarobki? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
    kasia

04.10.2018 14:55

Na start na umowie 2800 brutto , umowa na 3 miesiące.
    Wpz

06.10.2018 18:51

Ciężko, nie polecam. Zarobki przeciętne.
    Bel France

05.10.2018 17:16

Ludzi na święta zwalniają. Kasy nie przelewają żeby człowieka udupic psychicznie. Ciagle cos nie tak. Zwolnienie = linczowanie przez kierownika.
    XxX

06.10.2018 01:20

Ja słyszałem ze znowu szukają ludzi bo ogłaszali na jarmarku hehe (nie wiem na jakie działy) i podobno do końca roku 30 ludzi out
    as

04.10.2018 19:31

Szukają ludzi do pracy na jakie działy?
    jorgus

12.08.2018 12:53

Jak wam praca w Belu nie pasuje to sie zwolnijcie i przenieście, ludzie tak robią wyjezdzają za granice, przechodzą do innych zakładów Mleczarnia czy polmlek itp.wieczne narzekanie.cieszcie sie ze jest praca bo moze jej i w belu nie byc.
    dk

13.08.2018 13:28

Nikt sam się nie zwolnił tylko sami zostali zwolnieni A teraz do ci zwolnieni maja wywalone na bel poszli gdzie indziej
    Marta

09.08.2018 01:22

@Kiz, czy to potwierdzona informacja? Dlaczego firma miałaby zwalniać pracowników? Może wiesz coś więcej na ten temat? @dusix, czy interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko? Masz wcześniejsze doświadczenie w tej branży? http://www.krowkasmieszka.pl/page/17/aktualne-oferty-pracy Obecnie na stronie nie ma żadnych ofert pracy, myślę jednak, że warto na bieżąco tam zaglądać.
    bebe

09.08.2018 12:57

A kto ma wiedzieć czemu ich zwolnili bez powodu. A teraz pewnie narzekają ze ludzi nie mają a 8 osób zwolnili
    bebe

09.08.2018 12:57

Jak tak dalej będzie to ten zakład padnie

Zostaw merytoryczną opinię o Bel Polska Sp. z o.o.