INDESIT COMPANY POLSKA

Radomsko

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 263 ocen.

Opinie o INDESIT COMPANY POLSKA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDESIT COMPANY POLSKA

Kierowca

Zaorac to radomsko a pracownicy to totalna zlewka biurokraci wywalone na wszystko

Weronika

@Olo masz prawo, ale w inny sposób można opisać swoje negatywne doświadczenia z INDESIT COMPANY POLSKA, żeby regulaminu forum nie złamać. Można napisać merytoryczną wypowiedź, bez obrażania i wulgaryzmów, a nadal będzie miała negatywny wydźwięk. Nie mam zamiaru nakazywać Ci pisać pozytywnych opinii, bo każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, ale pisząc na forum musimy akceptować regulamin.

Weronika

@Olo rozumiem Twoją złość i rozgoryczenie po pracy w INDESIT COMPANY POLSKA, ale używanie chociażby stwierdzeń obóz pracy jest przesadą, szczególnie wiedząc jaką konotację ma słowo obóz. Czyli nikt w tej firmie nie może liczyć na umowę o pracę z firmą Indesit?

Olo
@Weronika 15.09.2017 13:53
@Olo rozumiem Twoją złość i rozgoryczenie po pracy w INDESIT COMPANY POLSKA, ale używanie chociażby stwierdzeń obóz pracy jest...

Ja pracowałem w indesicie i mam prawo wypowiedzieć się i ostrzec potencjalnych uczciwych pracowników.

Weronika

@bbbb widzę, że nikt Ci nie odpowiedział. Czy w takim wypadku szukałeś na własną rękę informacji? Może już się udałeś na rekrutację w firmie INDESIT COMPANY POLSKA? Jeżeli tak, to podziel się z innymi wrażeniami. Jeżeli nie to nadal czekamy na obecnych pracowników, którzy opowiedzą o pracy w tej firmie.

bbbb

Witam, jak wygląda praca jako kontroler jakości w Indesicie?

Bobi

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma jednym słowem, rozladunek 2 palet 24h. Parking jak na wsi brak toalet i wody dla kierowcow upal ich nie interesuje. Nic tylko zyczyc szybkiej upadlosci nigdy nie kupie nic z logo indesit ani whirpool...porazka standardy korei polnocnej

Kandydatka

Czy mógłby ktoś napisać opinie o pracy w kadrach w Radomsku? Zarobki/czas pracy/atmosfera?

Weronika

A co możecie powiedzieć na temat pozytywów pracy w tym miejscu?

pipi

Ta firma i ich cudowne pomysły to jakieś nieporozumienie. Najgorsza zmiana to zmiana B na pralkach gdzie ten wysoki łysy placek miota ludźmi jak tylko może i czuję się panem nieba i ziemi. Zwykły baran. Pozdro

@

zaorać tą strefę , brak norm i kodeksu pracy , gdzie jest Inspekcja Pracy , gdzie jest Inspekcja Transportu Drogowego , kierownicy na nic nie reagują , kadry też , wózkowi maja po sto nadgodzin w miesiącu , zasypiają na wózkach , pozabijają nas , może jakiś reporter się znajdzie i pokaże prawde

Bugii

Przyjechać na rozładunek do Radomska na Indesit to jest tragedia. Inni kierowcy stoją po 53 godz żeby jedną paletę zdjąć z auta. Nie polecam tam stać wam

DOSTAWCA

Kierowca który dostarcz towar jest podwykonawcą a ta firma łamie wszelkie zasady moralne i kodeksy pracy przetrzymując samochody do rozładunku ponad 30 godzin gdzie inspekcja pracy ,gdzie ci inspektorzy którzy udają że nie ma problemu, najlepiej cicho siedziec schować głowe w piasek i brać pensje i udawać że nie ma problemu,po co nam takie inpekcje??? NIC NIE ROBIĄCE.

Kierowca

Takiego dziadostwa jeszcze nie widziałem. Brak parkingu toalety a kierowcy czekają po 20 a nawet30 godzin. Policja kasuje icch za to że czekają na drodze dojazdowej do "firmy". Awizacje nie mają żadnego znaczenia . Powinno się karać takie firmy powinna tym się zająć inspekcja pracy

Kierowca

Kompletne dno człowiek na awizacje i czeka jak debil po 30 godzin

Ultras

Mi też się wydaje, że jeśli chodzi o Łódź to nie ma na co narzekać, mnóstwo ludzi tam pracuje bez szwanku

anonim

(usunięte przez administratora)

-----

W peso kubańskim hehehehehe!

kierowca

Najgorsza firma kierowcy na załudenek czekają 4 dni horror!!!!

kineo

Witam wszystkich z pralek i zmywarek od kilku tygodni na zmianie zmywarek kierownika M.P. pojawiła na fabryce zmywarek linii nr.2 POMYŁKA trochę baba trochę chłop bez mózgu co zmiana modelu to POMYŁKA i tak jest od początku jej obecności na zmywarkach. Kierowniku zmiany M.P. otrząśnij się ONA się nie nadaje na to stanowisko po co męczyć pracowników blue colours , żółtych i bordowych POMYŁKĄ chodzi ubrana na niebiesko z białym odblaskiem na koszulce wszyscy już znają ją jak wygląda debil bez mózgu, który chce pokazać , że coś wie i umie. Kierowniku M.P. mamy jej dość pokaż że masz jaja i niech zgłosi się do HR a tam pokażą jej miejsce za bramę POMYŁKA. To uratuje jej życie przed samozagładą. To co ONA robi to katastrofa dla kierownika zmiany M.P. i całej linii nr.2 za każdym razem POMYŁKA.

ponzi
@Sylwia 06.09.2016 15:31
Ty to szoruj do Shreka prosto i kabluj na ludzi, Shrek lubi takich jak Ty podpie... a nie tu na forum podpieprzasz ludzi. A na...

Sama jesteś bez mózgiem takim samym jak POMYŁKA lubisz lizać i cukrować a donoszenie to twój sposób na bycie w INDESIT Radomsko. Dla mnie to jesteś właściwym czopkiem w tyłkach bordowych który czuje się jak przysłowiowa ryba w wodzie.

Sylwia
@ponzi 10.09.2016 22:14
Sama jesteś bez mózgiem takim samym jak POMYŁKA lubisz lizać i cukrować a donoszenie to twój sposób na bycie w INDESIT Radomsko...

Tacy ludzie jak ta wyżej mają na tym dziale i tej zmianie racje bytu taka jest przykra prawda. Znam tych bordowych od podszewki, to są ludzie wyrwani... łącznie z tymi co im donoszą "bez komentarza"

Menager

jednak to jest zly zaklad to co napisalem nie weszlo w w forum ale jeszcze to napisze zaraz kierowniczki pionk poniewieraja ludzmi i wogole dziadostwo

olenka

Witam, jak jest teraz na tym zakładzie? Ciągle na agencję, czy jest szansa przejść na nich? Pracuję w Padavie i myślę, żeby stamtąd uciec, bo już nie idzie wytrzymać. Już sporo osób z tego obozu uciekło do was. Jaka jest atmosfera???

kineo

Praca i płaca to wyzysk.Dlatego popierajmy akcję protestacyjną,którą zapoczątkowali pracownicy w dniu 17.05.2016 w fabryce Indesit Łódz. Walczmy o wyższą płace obecnie to na produkcji 11,20 do 11,50 brutto na godzinę.

Mariusz

Na początek pracując na stanowisku operator wózków/kamban wynagrodzenie za godzinę pracy to 12 pln brutto/h.

Mag

12.50 na godzinę brutto

DDT

Zamknąć całą tą strefę ekonomiczną Radomsko. Śmiech na całą Polskę. Zarobki jak jałmużna. Nie powinni tej strefy otwierać.

Ja
@DDT 13.03.2016 22:29
Zamknąć całą tą strefę ekonomiczną Radomsko. Śmiech na całą Polskę. Zarobki jak jałmużna. Nie powinni tej strefy otwierać....

Świetne spostrzeżenie...ciekawe gdzie wtedy procowaliby ci wszyscy ludzie. Może i zarobki nie są zbyt dobre ale SĄ! Nie wszyscy pamiętają czasu przed 2007 rokiem, kiedy to bezrobocie w Radomsku było na poziomie 20% i można było zapomnieć o jakiejkolwiek pracy.

piotrekw0

Pojawiła się oferta pracy, potrzebują operatora wózka widłowego. Wie ktoś może ile na takim stanowisku można tam zarobić????

Remusek

Wiecie jaką stawkę dają na start na okres próbny (umowa o pracę) w dziale utrzymaniu ruchu?

Szwagier

Niestety od 01.02.2016 r stawka oferowana przez betssma zostala zmniejszona do 11.20 zl/h. Nikt się nie pomylił.Wszystkie agencje dostają więcej pieniędzy od nowego roku i tylko jedna zagrała fair i podwyższyła wynagrodzenie. Teraz wszystkie agencje mają identyczne stawki,ponieważ było wiele skarg od ludzi w związku z różnicą wynagrodzeń za ta samą pracę. Obecnie agencje jeszcze bardziej wykorzystują pracowników płacąc ta samą kasę i zgarniając dla siebie większe profity. Niedługo planowane jest otworzenie linii 6. Skomentuje to krótko : Good luck :P Jest problem z skompletowaniem załogi linii 5 a chcą otwierać 6 :P Dalej plaćcie ludzią ochłapy i miejcie nadzieje ,że jakoś się uda. Nawet w związku z problemami z pozyskiwaniem nowych pracowników nowe darmowe połączenia z Częstochowy i Bełchatowa Wam nie pomogły z rekrutacja nowych praowników haha Ludzie powoli zaczynają się szanować i nie zamierzaja pracować za jalmużnę. Jeszcze raz powodzenia :D Pozdro Szwagry :)

Szwagier

Siema Jeżeli nie macie innej alternatywy i chcecie zacząć pracę w obozie ,to obecnie jedna ,jedyna agencja betssma rekrutuje nowych pracowników np na produkcję ze stawką 12,17/h PLN. Oczywiście jest możliwość aplikacji poprzez inne agencje ,ale zaoferują Ci 11.20 PLN/h. Najciekawszy jest fakt,że pracownicy indesitu którzy mają długi staż pracy na montażu/produkcji na linii pracują za 11.50 PLN/h Jasno i klarownie widać jak indesit szanuje swoich pracowników :P Wiadomo ,że agencja pośrednictwa pracy musi "zarobić" na praconiku ,więc indesit za każdą przepracowaną godzinę płaci pewnie z +20 % od stawki 12,17.. Żenada.Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.Tylko dla naprawdę zdesperowanych i nie mającej innej alternatywy. Pozdro :)

ja
@Szwagier 25.01.2016 22:58
Siema Jeżeli nie macie innej alternatywy i chcecie zacząć pracę w obozie ,to obecnie jedna ,jedyna agencja betssma rekrutuje...

Beetsma to porażka. Na początku miałem powiedziane, że w styczniu 12,17 zł/ h będę zarabiać. Na umowę czekałem 3 tygodnie, telefonów nie odbierają. Teraz się okazało, że stawka jednak 11,20 zł, bo ktoś u nich w agencji się pomylił. Na dyżury przychodzą spóźnieni po 30 minut i czeka się na nich pod drzwiami.

Były Magazynier

Większego Syfu nigdy nie widziałem w życiu. Brygadziści oraz tzw JOY'E to bez wyjątku banda pier...nych konfidentów.Mi udało się wytrzymać kilka miesięcy na magazynie z obsługą kanban i jedno co wiem to, że gorszego gówna nigdzie indziej nie znajdziesz. A upośledzenie kierownika "CHOREGO"i jego przydupasów to klasa sama w sobie. Powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć byle tylko spuścić głowę i dalej zap...lać. Wyzysk, mobbing, zastraszanie. No i oczywiście nie można zapomnieć o Panu J.M( główny cieć w firmie) gorszego półmózga z wypaczoną rZeczywistością oraz wybujałym ego nie spotkałem.Jednym słowem dziadostwo za 12PLN brutto. Żałosne

ggfd

Taaa a komu dalas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by miec lepiej ??

mario

Witam są ogłoszenia ze przyjmuja przez agencje do was ile tam się u was pracuje przez to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ile się zarobi potem jako pracownik intesitu juz

Andrzej

Zaczynasz na produkcji ze stawką 11.20 brutto/h Kamban 11.50 pln/ h Kamban z obsługą wózka widłowego 12pln/h Odejmij od tej kwoty składki i podatki i zwróć uwagę ,że od 1 stycznia 2016r najniższa krajowa będzie wynosić 1850 brutto,więc zarabiasz niewiele ponad minimum z perspektywą pracy na początku poprzez agencje pracy ok 8 miesięcy... Pozdrawiam

Olo

Jedna z najgorszych firm, traktują wszystkich jak śmieci, nie pracuję tam, ale bywam i widzę, że wielu pracowników, zwłaszcza niższego szczebla jest zastraszonych. Durne przepisy, nie polecam ani troszke

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolna

Tylko specjalistów zatrudniają bezpośrednio a na montaż przez agencje i jeszcze musisz przepracować 1,5 roku. Po tym okresie MOŻE zatrudnia na stała umowę a jak nie to przenoszą do innej agencji i znów 1,5 roku . Postojowe nie płatne . Umowy ma tydzień podpisywane lub na dwa tygodnie .

bezstronny
@Wolna 10.10.2016 22:33
Tylko specjalistów zatrudniają bezpośrednio a na montaż przez agencje i jeszcze musisz przepracować 1,5 roku. Po tym okresie MO...

Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupoty o tych umowach. Różnie 5-8 miesięcy na agencji potem umowa na 2lata. Żadne tulaczki po agencjach.

chris

a jakie te dziewuchy zza Przedborza pabloimyszka@wp.pl daj namiar na nie

riki

pracowałem tam na magazynie komponentów którego kierownikiem jest taki młody grubas, wszystkich pracowników ma za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i śmieci. A na jego magazynie to jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ma swoich kilku pupili z w biurze których nazywają kierownikami zmiany i liżą mu wiecie co a za jego plecami nadają na niego. Nie polecam pracy w tym dziadostwie.

-------------

Chcialbym uswiadomic nowych jezeli chodzi o awansowanie na lepsze stanowiska to niech sie nie czaruja ,poniewaz awans dostaja tylko ludzie ktorzy maja znajomoscji w kierownictwie lub w kadrach pozostali nie maja szans ,dotyczy to takze umow o prace jezeli sa dobre plecy na Indesit Radomsko przechodza juz po 2 tygodniach .Podam przyklad kolezanka moja pracowala 3 lata byla zucana wszedzie postanowila upomniec sie o awans na lepsze stanowisko ,chodzilo kakretnie o wozek widlowy poszla do kierownika w tej sprawie i zostala zwolniona a wiec //NIECH PRAWDA WAS ORZEZWI .

??????
@------------- 11.03.2015 08:53
Chcialbym uswiadomic nowych jezeli chodzi o awansowanie na lepsze stanowiska to niech sie nie czaruja ,poniewaz awans dostaja...

Przypisuje się do Twojego postu ŚWIĘTA PRAWDA dokładnie tak samo jest na zmywarkach po zejściu ze stanowiska na którym moje zdrowie nie pozwalało mi już pracować. Niejaki Siwy Muminek wyp... mnie na zbity pysk po kilku latach pracy. Dlaczego? a dlatego, że nie byłam ani dobrą znajomą ani rodziną, chociaż koledze z ławki nogę też podłożył żeby wstawić brata na stanowisko. I nawet się nie domyśla, że ja wiem co zrobił żeby się mnie pozbyć i zostawić bez środków do życia. "......."

ggfgf

czlowieku zdała od tego zakładu uciekaj mobbing wykorzystywanie zmuszanie do pracy ponad godzinowych nie polecammmmmmmmm

anonim

(usunięte przez administratora)

kulfon

robisz na agencji po ponad 7-9 miesięcy dopiero Cie zatrudni indesit

ggfgf

Urlopy wysłanie na widzi mi się kierownika kiedy by sie nie pszyszło zawsze jest odpowiedz Nie bo ludzi nie ma chociaż są .Lizusy lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownictwu jeśli nie należysz to takich nie masz co tam szukać

ktoś tam

Zamierzam się przyjąć do tej firmy Indesit czy jakoś tak ponieważ nie pracuje, każdy grosz się liczy wiadomo.Z komentarzy wynika ze kierownictwo bardzo gwiazdorzy nie polecam na mnie trafić ponieważ jego wypłata nie starczy na wstawienie wszystkich ząbków Pozdrawiam

jest
@ktoś tam 26.01.2015 22:34
Zamierzam się przyjąć do tej firmy Indesit czy jakoś tak ponieważ nie pracuje, każdy grosz się liczy wiadomo.Z komentarzy wynik...

Dostaniesz szpile w tył i nawet nie zauważysz :p a liczenie ząbków wskazane:p

st..y
@ktoś tam 26.01.2015 22:34
Zamierzam się przyjąć do tej firmy Indesit czy jakoś tak ponieważ nie pracuje, każdy grosz się liczy wiadomo.Z komentarzy wynik...

To po kiego grzyba się tu pchasz....

SW Mikolaj

Pozdrawiam dział CSQ który stołował sie na stołówce i wpieprzył cały makowiec przeznaczony dla wszystkich nie tylko dla nich Chciwe nawet na makowiec

koszmar

Nie polecam pracowania w żadnej włoskiej firmie.PO 2 nie polecam szukania pracy w radomsku zresztą żony również.Koniec tematu

kamil

Moja znajoma pracuje w tym PADAV-IE zarabia 800-1000zł na miesiąc. Żyć nie umierać.

radomszczanka27

Pracowałam w Indesicie, ale jest gorsza firma Padav na Bloku Dobryszyckim,też włoska,tam to dopiero jest wyzysk. Ogólnie nie polecam nikomu,chyba że na kilka miesięcy,do czasu znalezienia innej.

ewa

tu był jeszcze jeden komentarz... Brawo administratorzy!

Adrian

A jak Przedstawicielom Handlowym w tej firmie się pracuję? Jaka atmosfera, możliwość długiej współpracy, jakie zarobki, jaki samochód służbowy? Pozdrawiam

Kamil

Mam zamiar iść do pracy wlaśni w Indesicie. Jaka jest praca na lini produkcyjnej ciężko?

sebek

taka robota za takie pieniądze to żenada , na całej strefie nie ma gorszych zarobków

Kierowniku!

wyuronizenie ,powines ustawic mnie na przeprosiny ?

Zostaw opinię o INDESIT COMPANY POLSKA - Radomsko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INDESIT COMPANY POLSKA