Jobhouse

• Jankowo Gdańskie

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Jobhouse

Opinie o Jobhouse Gdańsk

Nie przegap nowości o Jobhouse!

rasiek

25.07.2022 08:34

Bardzo dobra praca dla osób, które szukają pierwszego doświadczenia za granicą. Można się wiele nauczyć i zobaczyć jak wygląda specyfika takiej pracy. Ale też jak ktoś już "stary wyga" na kontraktach zagranicznych to spoko jest.
    Grzesiek

23.07.2022 17:47

Ok, normalna umowa, normalna kasa, bez problemów na miejscu na razie
    Bartek

24.07.2022 16:24

+1, popieram
    Patryk

24.07.2022 09:07

Pewna i sprawdzona agencja pracy która załatwia fajna pracę. Dużo ofert, dobra kasa.
    Sergio

22.07.2022 20:06

Dobra agencja i dobre warunki. Nie ma spin, kasę można zarobić dobrą. Moim zdaniem warto jechać
    Gabor

22.07.2022 11:47

jest ok, wyjazdy dwa za mną i teraz na początku przyszłego tygodnia jadę trzeci raz
    Dobik

21.07.2022 13:29

Dobre oferty, fajna kasa
    Anti

21.07.2022 11:10

Praca w porządku, dobre warunki, ekipa zgrana. Wiadomo praca nie jest łatwa, ale jest w porzadku.
    Robik90

20.07.2022 09:11

Nie narzekam bo warunki są dobre. Kasa, ludzie umowa. Normalnie da się dogadać.
    Paweł

15.07.2022 10:43

Wyjazd oceniam pozytywnie. Dobre warunki, pewna kasa.
    Krystek

06.07.2022 08:59

Ile jest rekruterów w Jobhouse, na stronie pojawiają się tylko 2 osoby?
    Rekruter

07.07.2022 18:04

W zespole jest aktualnie dyspozycyjnych 6 rekruterów, 2 kolejnych na dłuższych urlopach. Agencja rozszerza swoje działania w ramach potrzeb. Widocznie zagląda Pan na złą stronę, na naszej jobhouse.pl znajdują się wizytowki wszystkich pracowników. Zapraszam.
    Krystek

05.07.2022 10:38

Ilu rekruterów pracuje w firmie? na stronie widać ciągle tylko dwóch.
    Domino

17.06.2022 15:04

Moim zdaniem spoko opcja bo dobre oferty i spoko kasa
    Emil

15.06.2022 11:41

Znają się na rzeczy, no i oczywiście pomogą załatwić wszystkie formalności.
    Hako

14.06.2022 13:43

Jest dobrze. Polecam współpracę z firmą Jobhouse
    Arto

13.06.2022 10:54

Lubię tę agencję. Zapewnili dobrą pracę, dobre warunki, przyzwoite zarobki.
    Tomek

31.05.2022 09:43

Dobre warunki współpracy. Człowiek wie na czym stoi, kasa jest ok.
    Klient

24.05.2022 19:57

Polecam współpracę z Jobhouse, otrzymałem kandydatów dostosowanych do oczekiwanego profilu zawodowego, w dużej ilości i o szerokiej rekomendacji. Komunikacja z rekruterka na wysokim poziomie. Kandydat sprawdza się w pracy już od 3 miesięcy i przedłużę współpracę. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i na wypadek przyszłych potrzeb rekrutacyjnych wrócę do Jobhouse.
    Maciek T.

20.04.2022 12:50

Pracuje w Jobhouse od stycznia 2022. Właśnie podpisałem przedłużenie umowy o pracę po okresie próbnym. Odbyłem rozmowę podsumowywującą z Panią Prezes Natalią Bogdan. Feedback jaki otrzymałem, utwierdza mnie w przekonaniu, że związanie mojego życia zawodowego z Firma było świetną decyzją. Przez te 3 miesiące zyskałem wsparcie zespołu, koleżanki są nie tylko niezwykle merytoryczne w swojej pracy ale też zawsze chętnie wyjaśnią, pomogą. Atmosfera wspólnoty daje poczucie bezpieczeństwa i warunku do rozwoju zawodowego. Zostałem wysłany na szereg szkoleń z prawa pracy, sourcingu czy umiejętności miękkich. Ciekawostką jest pomysł zorganizowania zajęć z języka angielskiego w ramach bonusu pracowniczego. I choć po angielsku mówię płynnie to owe zajęcia stanowią dla mnie wyzwanie i świetną okazje do rozwoju kompetencji tak przecież potrzebnej każdemu rekruterowi. W Jobhouse niesamowia jest elastyczność ( pracujemy z domu i z biura), dzięki której łatwiej jest mi zarządzać pracą i odpowiadać na potrzeby moich Klientów. W każdy czwartek staram się być stacjonarnie w biurze, bardzo to sobie cenię gdyż z osobistego kontaktu ze współpracownikami czerpie energie i pomysły do pracy. Zdecydowanie polecam Jobhouse jako pracodawcę.
    Zuzia

19.04.2022 17:48

Bardzo miła atmosfera, każdy jest pozytywnie nastawiony. Można się nauczyć wielu nowych rzeczy, polecam!
    Aleksandra M.

25.01.2022 15:18

Pracuję w Jobhouse od 3 miesięcy, dziś szczęśliwie mi przedłużono umowę na kolejne 33 miesiące. Jeśli można odnaleźć szczęście w pracy to tylko w Jobhouse, dlaczego? wszystkie informacje są transparentne, każdy jest odpowiedzialny za swoje procesy rekrutacyjne, ale nie pozostawiony bez wsparcia, jest szerokie wdrożenie merytoryczne, stała opieka i chęć pomocy przy nieznanych aplikacjach rekruterskich, dodatkowo są organizowane merytoryczne i wartościowe szkolenia płatne, pracodawca dba o pracowników poprzez oferowane benefity, lekcje angielskiego, jest możliwość pracy zdalnej. Najważniejsze jest to, że wszystko co "obiecano" na rozmowie kwalifikacyjnej czy opisano w ogłoszeniu o pracę tak wygląda w rzeczywistości. Pani Natalia jest świetnym pracodawcą, zaangażowanym i otwartym, daje feedbacki zwrotne o pracy - co jest istotne na każdym stanowisku pracy. Uczciwie i terminowo są wypłacane wynagrodzenia, a prowizje rzetelnie naliczane. Jeśli ktoś nie czuje się pewnie przy jakiejś rekrutacji jest możliwość jej zmiany, czy uzyskania wsparcia. Atmosfera pracy jest serdeczna i przyjacielska, mimo pracy zdalnej każdy czuje się komfortowo i może liczyć na wzajemne wsparcie. Najlepszy pracodawca ever :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jobhouse?

Kontakt - Jobhouse

Aleja Grunwaldzka 31 80-241 Gdańsk

NIP:9571072055

Branża główna: Praca tymczasowa

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

24.01.2022 10:00

Polecam! Współpracujemy z Jobhouse w przypadku rekrutacji IT, Java developerów. Bardzo profesjonalne podejście, dokładny wywiad z Hiring Managerem po naszej stronie, zrozumienie potrzeb. Pierwsi kandydaci pojawili się juz po 5 dniach od startu projektu. Rekrutacja zakończona, 2 zatrudnieniami: juniora i seniora.
    Aleksandra

23.01.2022 22:17

Współpracuje z Jobhouse od dłuższego czasu i bardzo polecam . Świetny kontakt z koordynatorami ,którzy chętnie służą pomocą i wszytko dokładnie wyjaśniają. Praca zawsze przebiegła zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami ,wypłata zawsze na czas . Ponadto Agencja oferuje dużo różnorodnych ofert pracy
    Marian

23.01.2022 22:07

Bardzo dobry pracodawca , w biurze rodzinna atmosfera , wspominam bardzo miło.
    Ola

23.01.2022 22:06

Nie wyobrażam sobie współpracy przy zatrudnianiu pracowników z żadną inną agencją pracy. Każda osoba, która do nas trafiła z polecenia firmy Jobhuse to osoba, która przeszła dokładną selekcję, dzięki czemu mamy skompletowany świetnie uzupełniający się zespół! Jestem też wdzięczna samej właścicielce za osobisty nadzór nad rekrutacją. Dziękuję za ten profesjonalizm. Polecam każdemu!
    Eryk

31.05.2021 10:45

Współpracowałem z Jobhouse przy okazji zleceń krótkoterminowych, a potem tak się zdarzyło, że trafiłem do firmy na swój pierwszy staż. Zdecydowanie polecam, firma nie jest duża, każdy każdego zna i ogólnie jest tam bardzo przyjazna atmosfera, zarówno na linii pracownik-pracownik, jak i pracownik-przełożony. Wszyscy chętnie służą pomocą. Warunki zaproponowane mi na staż były bardzo dobre.
    Maja

12.07.2021 01:09

najlepiej samemu sprawdzić :P
    olga

06.01.2021 17:53

podobno firma została ponownie nagrodzona w konkursie "Gazele Biznesu" (usunięte przez administratora):)) pytanie tylko czy pracownicy mają jakieś dodatki, premie z tego tytułu? dzięki nim firma by tak dobrze nie prosperowała, a podobno płace w tej firmie są dość słabe. może ktoś się wypowiedzieć na ten temat, czy naprawdę tak jest i ile można zarobić? czy coś się zmieniło? bardzo mnie to ciekawi bo podobno firma jest przedstawiana jako przykład dobrego pracodawcy, "pracodawcy z wyboru" i też jestem ciekawa jak to wygląda od wewnątrz, czy tylko pracownicy tak narzekają dla zasady "na coś trzeba narzekać" czy rzeczywiście wygląda to ładnie tylko od strony linkedina i książek w których firma jest opisywana jako dobry pracodawca

04.06.2020 13:24

Współpracowałem z Jobhouse jako klient i bardzo polecam ich usługi. Pracownicy Jobhouse wspierali nas w organizacji naszej konfiguracji. Bardzo sympatyczni, otwarci ludzie
    Krk

18.05.2020 12:53

Czy ktoś się wybiera do Belgii? sadzenie cykorii i kalafiora, zbieranie plonów. Praca sezonowa
    Lola

17.01.2020 23:31

Plusy: właścicielka, różnego typu inicjatywy branżowe (hr-owe), imprezy integracyjne, atmosfera, granie do jednej bramki (zespołowe wsparcie), zaufanie do pracownika, swoboda działania. Minusy: słabe warunki biura (Warszawa), brak możliwości rozwoju, kasa. Firma dla osób ceniących sobie rodzinną atmosferę i zasady fair play.
    Maciek

09.01.2020 21:00

Jak wygląda z wypłacaniem wynagrodzenia? Ile trzeba czekać po zleceniu na przelew?
    Zordan

10.01.2020 12:48

W umowie miałem 21 dni ale nie wiem czy tak jest zawsze przy wszystkich pozdro
    Kandydatka

09.01.2020 18:52

Dzien dobry. Zastanwiam sie nas aplikacja na stanowisko specjalisty ds kadr i plac w firmie jobhouse. Jednak w ciagu roku, po raz kolejny raz pojawi sie to ogloszenie. Co jest nie tak, ze ciagle szukaja nowych osob?
    Aśka

01.10.2019 14:43

Wywiązują się z umowy, nie mam zastrzeżeń.
    Aga

29.08.2019 11:37

Dla mnie są ok, mogę polecić.
    Felek

26.07.2019 18:35

Tylko Opener z nimi. Praca i zabawa w jednym : )
    Jack

26.06.2019 13:57

Jak na agencje pracy są spoko, kasa ok, praca jak dla studenta to zawsze jakaś się nich znajdzie.
    Jack

02.07.2019 12:12

Ja pracowałem dorywczo, benefity maja pewnie stali pracownicy
    Zespół Jobhouse

08.07.2019 12:49

Dzień dobry, zapraszamy na naszą stronę www. jobhouse.pl. Pojawiają się u nas na bieżąco oferty pracy dot. na przykład obsługi podczas eventów, koncertów i wydarzeń sportowych w całej Polsce. Oferujemy pracę podczas najbardziej znanych festiwali jak Opener, OWF czy New Pop Festival. Mamy również wiele zleceń w Centrach Kultury i Rozrywki, również podczas wakacji. :)
    Gośka

15.06.2019 11:31

Przy festiwalu Opener warto pracować z nimi. Kasa w miarę ok, ale najwazniejsza to super klimat i atmosfera.
    XXX

29.05.2019 10:42

Ja z nimi przy Orange i Opener robię i jest spoko, mogę polecić.

06.05.2019 17:13

Współpracowaliśmy przy dość dużej rekrutacji. Z naszego punktu widzenia szybka i skuteczna rekrutacja. Może nie wszyscy pracownicy od razu w 100 proc pasowali nam, ale ostatecznie zatrudniliśmy wszystkich których potrzebowaliśmy. Możemy polecić.
    Piotr

08.04.2019 13:22

Z mojego punktu widzenia wszystko spoks, wolałbym kasę dostać wcześniej bo wypłacają aż po 21 dniach ale tak to wszystko gra
    Michael

27.03.2019 13:31

Ja pracowałem u nich przy koncertach teraz przy Artyści przeciw nienawiści czy Nicky Minaj. Dobrze się pracuje, kasa jest terminowo płacona.

Zostaw merytoryczną opinię o Jobhouse