SAVOIR Group

Praca

• Skierniewice
  • Ciechanów
Katowice - Savoir Group Biuro Regionalne

5. Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Opinie o SAVOIR Group Warszawa

Nie przegap nowości o SAVOIR Group Sp. z o.o.!

ThorRagnarok

14.11.2023 13:13

Witam, znalazłem ogłoszenie dla merchandisera mobilnego. Jak wygląda rekrutacja i wdrożenie nowego pracownika? @
    Daga

05.09.2023 13:24

Widziałam, że w kilku opiniach z ostatniego czasu widniało bezpośrednie odniesienie do koordynatorek. Czy wiecie może cos w temacie pracy bezpośrednio w strukturze? Ciekawią mnie warunki finansowe osób koordynujących, jest to po prostu stała podstawa? Występują prowizje?
    Koordynatorka

06.09.2023 14:10

My jako Koordynatorzy Savoir jesteśmy zatrudnieni na umowę o pracę ze wszystkimi narzędziami ( samochód, telefon, laptop). Na miesięczne wynagrodzenie składa się podstawą i premia. Nie ma prowizji. Na stanowisku Koordynatora pracuje już 9 lat. Wszyscy jesteśmy zmotywowani do osiągania naszych celów, ale robimy to w przyjazny i koleżeński sposób. To przyjemność pracować w takim środowisku, w którym docenia się naszą pracę a także umożliwia rozwijanie naszych umiejętności i kariery.
    Łukasz

31.10.2023 06:32

Odpowiem w imieniu Koordynatorów bo w tym przypadku mam najlepszą wiedzę – średni staż Koordynatora w Savoir to ponad 6 lat. Są osoby które pracują po 9 lat ale są też takie których staż to 2 lata. Jak widać po stażach wolne etaty zdarzają się bardzo rzadko. Jeżeli chodzi o warunki to z tym jest różnie. Mamy w firmie osoby, które po prostru przeszły z konkurencji ale są też takie które zaczynały u nas jako merchandiser czy promotor i dostały szansę na sprawdzenie swoich sił w roli Koordynatora. Myślę że bardzo ważnym jest mieć trochę doświadczenia w branży promocji sprzedaży. Permia jest indywidualna. Wynik wspólny jest ważny ale Regiony i ich potencjały są bardzo zróżnicowane. Zdarzają się też akcje lokalne tylko na konkretnym obszarze które powodują zwiększone zaangażowanie jednego czy dwóch Koordynatorów. Jesteśmy Teamem ale każdy z nas pracuje na swoją premię.
    Piotr

13.04.2023 13:58

Mam pytanie do firmy. Widzę na OLX ogłoszenie do pracy na asystenta do spraw floty samochodowej. Czy ogłoszenie jest aktualne jak przebiega proces rekrutacji? Interesuje się motoryzacją a nawet uprawiam sporty motorowe, czy to będzie brane pod uwage? Jak często są wyjazdy służbowe?
    Paweł

18.10.2023 16:44

Audi, BMW? W jakich projektach można takie spotkać?

23.10.2023 16:01

Samochody marek BMW czy Audi dedykowane są dla managerów w projekcie outsourcingu Zespołów Field Force, który realizujemy dla światowego giganta w branży mobile i RTV/AGD.
    Mona

09.10.2023 21:00

Gdzie można wypełnić kwestionariusz osobowy ponieważ nie mogę nigdzie tego znalesc?
    Paula

26.08.2023 21:12

Współpracowałam z nimi przy samplingu i jestem pozytywnie zaskoczona vibem jaki tworzą koordynatorzy, a przez to cała ekipa nie tylko pracuje, ale też się dobrze bawi ^^
    Ola

02.08.2023 14:55

Bardzo polecam zlecenia w firmie. Ekipa miła, praca przyjemna i ,,jasna". Nie było żadnych problemów na akcjach. Polecam firmę każdemu ????

28.07.2023 13:57

Spoko firma. Polecam współpracę z nimi
    Krzysiek91

23.07.2023 23:26

Świetna współpraca z koordynatorkami firmy, Kasia, Dominika, Magda organizacja pracy, oraz koordynacja akcji na najwyższym poziomie, praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Muszę zwrócić uwagę na bardzo dużą otwartość i podejście do pracowników. Szczerze polecam współpracę dla firmy, przede wszystkim dla koordynatorek.
    Krzysiek91

23.07.2023 23:08

Świetna współpraca z koordynatorkami firmy, Kasia, Lilia, Magda organizacja pracy, oraz koordynacja akcji na najwyższym poziomie, praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność. Muszę zwrócić uwagę na bardzo dużą otwartość i podejście do pracowników. Szczerze polecam współpracę dla firmy, przede wszystkim dla koordynatorem.
    B.P.

06.07.2023 15:53

Pracowałam za pośrednictwem Savoir jako merchandiser mobilny. Wszystko było dobrze i profesjonalnie zorganizowane. Wynagrodzenie było wypłacane na czas. Polecam, zwłaszcza jeśli ktoś jest na początku drogi zawodowej.

26.03.2021 12:46

Pracowałem jako merchandiser mobilny ponad rok. Nie mogę powiedzieć o tej firmie złego słowa. Mam porównanie, ponieważ pracowałem w dwóch innych agencjach pracy i z tą współpracowało mi się najlepiej. Pieniądze zawsze na czas tak jak w umowie, kontakt z osobami z biura wzorowy. Panie bardzo miłe i pomocne :) Jeśli chodzi o samochód, wszystkie awarie czy też naprawy rozwiązywane są w bardzo szybkim czasie (auto zwrócone bez problemu). Jeśli chodzi o mój projekt to fajna firma aby rozpocząć swoją karierę w kierunku przedstawiciela. Nie wiem skąd biorą się negatywne opinie. Polecam wszystkim przyszłym pracownikom!

26.03.2021 14:50

Kolego, pozostaje nam tylko napisać że żałujemy że musieliśmy się rozstać ale z drugiej strony Twoje odejście to dla nas duża radość i satysfakcja ponieważ oznacza Twój rozwój i awans. Zdecydowanie się z Tobą zgadamy że stanowisko Merchandisera Mobilnego jest doskonałym przygotowaniem do pracy jako Przedstawiciel Handlowy, jeżeli ktoś lubi sprzedaż oczywiście. Bardzo nam miło że zostawiliśmy w Twojej pamięci dobre wrażenie jako firma. Trzymamy kciuki. Powodzenia. Pozdrawiamy, SAVOIR Group
    Kamil

22.05.2023 15:37

Ja też bardzo dobrze wspominam współpracę
    Bartłomiej

26.04.2023 17:25

Byłem , przez rok merchem mobilnym w projekcie Pepsi. Wszystko można było załatwić od ręki i pieniądze też zawsze były na czas . Teraz moja siostra jest Tajemniczym klientem i także nie narzeka.
    Kamil

18.05.2023 10:26

Właśnie biorę udział w rekrutacji na merchandisera mobilnego i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Otrzymałem wszystkie szczegółowe informacje, na których mi zależało. Pracownicy są tu rzetelni i profesjonalni.

18.05.2023 13:53

Bardzo dziękujemy za opinię. Trzymamy kciuki za pozytywny przebieg procesu rekrutacyjnego i zapraszamy do współpracy. Pozdrawiamy Zespół SAVOIR Group
    Patryk

26.04.2023 13:54

Pracowałem przez dłuższy czas z Savoir na terenie Torunia. Byłem zatrudniony przy wykładaniu towaru firmy tarczyński. Nie była to praca ciężką bo bądźmy szczerzy kabanosy czy parówki to nie jest ciężkie towar. Na początku zostałem przeszkolony dokładnie ze standardów pracy oraz z aplikacji do raportowania i tutaj ukłony dla Pani Lidii koordynatorki która służyła pomocą w każdej sytuacji. Wszystko było z miejsca załatwiane , nigdy nie było żadnych problemów a wynagrodzenie zawsze przychodziło na czas. Pewnie ktoś się zapyta , skoro było tak fajnie to czemu już tam nie pracuje. Odpowiedź jest prosta , była to jedna z moich pierwszych prac i dzięki zdobytemu doświadczeniu poszedłem w górę i obecnie jestem już Przedstawicielem Handlowym w innej firmie. Polecam każdemu kto chce dopiero zdobyć doświadczenie lub po prostu dorobić.

10.05.2023 16:31

Tak trzymaj. Rozwijaj się i awansuj. Na tym to polega. Miło nam że byliśmy pierwszym "szczeblem w drabinie" do Twojej kariery. Oby praca w handlu dała Ci motywację, radość , satysfakcję i sukcesy. Dziękujemy za opinię. Powodzenia. Zespół SAVOIR Group

25.04.2023 22:52

Pracuję jako hostessa przy różnych projektach , a teraz będę pracować jako Doradca/Promotor w akcji Fiskars , bardzo chwalę sobie współpracę z Savoir , mogę ciągle liczyć na wsparcie koordynatora. Sama praca zaś jest bardzo przyjemna , zarobki są dobre i zawsze na czas. Nigdy nie miałam żadnych problemów

10.05.2023 16:24

Do akcji Doradca/Promotor FISKARS potrzebujemy sprawdzonych i doświadczonych Pracowników. Dni porad to bardzo ważna aktywność promocyjna dla naszego Klienta. Cieszymy się, że jesteś w tym gronie. Powodzenia! Trzymamy kciuki. Zespół SAVOIR Group
    Emilia ze Śląska

26.04.2023 17:31

Zaczynałam od jednej akcji gdzie byłam promotorem , potem koordynator zaproponował mi kolejne akcje później przyszedł czas na merchendaising a ostatnio nawet robiłam badania tajemniczego klienta. Firma Savoir godna polecenia i każdy znajdzie tu coś dla siebie.

10.05.2023 16:14

Mamy nadzieję, że to nie koniec naszych możliwości i będziesz mogła rozwijać się jeszcze bardziej. Powodzenia. Zespół SAVOIR Group

26.04.2023 14:38

Pracuje w firmie Savoir od 2 lat jako merch oraz tajemniczy klient na terenie Płocka i okolic. Praca jest przyjemna dla pracownika który, rzetelnie wykonuje swoje obowiązki koordynator robi wszytko aby wynagrodzić pracę zlecając kolejne serwisy lub audyty co przekłada się na wyższe wynagrodzenie. Koordynator zawsze służy pomocą chętnie odpowiada na wszelkie pytania. Wszelkie niedogodności czy problemy natury technicznej rozwiązuje bez zbędnej zwłoki. Koordynator jest w stałym kontakcie z przedstawicielem i kierownikami sklepu wynika to z plynego przekazu informacji. Pani Klaudia świetnie organizuje pracę przykładem może być utworzona grupa na komunikatorze internetowym dzięki któremu w bezpośredni sposób możemy się wymieniać informacjami itp. Są tam zamieszczane wszelkie przydatne wskazówki i informacje dotyczące naszych zadań. Wynagrodzenie jest zawsze na czas a co ważne ustalone zasady pracownik - pracodawca skrupulatnie przestrzegane. Serdecznie polecam !!!

10.05.2023 16:10

Dziękujemy bardzo za opinię i ocenę współpracy z Koordynatorką Klaudią. Cieszymy się że zastosowany model działa i jest efektywny. Trzymamy kciuki za rozwój współpracy. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group

13.04.2023 11:22

Jakie godziny pracy obowiązują w SAVOIR Group Sp. z o.o.?

27.04.2023 11:20

Kasia Godziny pracy SAVOIR Group sp. z o.o. są elastyczne, w przypadku osób pracujących zdalnie kontakt jest możliwy również po godzinie 17:00. Pracodawca jest przychylnie nastawiony do takiej formy pracy.
    Barbara

27.04.2023 11:53

Zgadza się, potwierdzam w 100%. W Savoir wychodzimy na przeciw potrzebom pracowników.
    Patryk

26.04.2023 22:07

Od kilku miesięcy pracuje jako tajemniczy klient. Scenariusze są zawsze łatwe do nauczenia . Wsparcie ze strony biura i koordynatora na najwyższym poziomie. Pieniążki zawsze na czas. Jeśli ktoś ma trochę wolnego czasu to polecam , bardzo ciekawa praca
    Angelika

26.04.2023 17:26

Pracuje od zeszłego roku jako hostessa i jeszcze nigdy nie miałam problemów , firma na duży plus polecam .
    Robert WLKP

26.04.2023 12:30

Pracuje jako audytor w firmie Savoir Group i jestem bardzo zadowolony. Firma ta oferuje pracę w różnych lokalizacjach, co pozwala na poznanie nowych miejsc i większe zarobki. Wypłaty były zawsze w terminie, a koordynator był bardzo pomocny i zapewniał stały kontakt. Polecam Savoir Group jako pracodawcę, który dba o swoich pracowników i oferuje ciekawą pracę w dynamicznym środowisku.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SAVOIR Group?

Kontakt - SAVOIR Group Sp. z o.o.

Aleje Jerozolimskie 100 00-807 Warszawa

Branża główna: Praca tymczasowa

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Olga

25.04.2023 22:59

Zawsze zastanawiałam się jak wygląda praca Tajemniczego Klienta. Nigdy nie mogłam znaleźć ciekawej oferty a jak już się coś trafiło to wiązało się to z zakładaniem konta w banku. Jednego dnia zauważyłam że szukano audytorki do przeprowadzenia badania w dwóch lokalizacjach w jednym mieście. Zgłosiłam się , po rozmowie z koordynatorem dostałam potrzebne materiały. Koordynator powiedział również na co mam zwrócić uwagę podczas wykonywania badania oraz udzielił mi też kilku pomocnych rad. Obecnie będzie to mój dziesiąty miesiąc od kiedy robię badania jako tajemniczy klient i naprawdę mogę to polecić. Savoir daje możliwość łatwego zarobku przy fajnej ciekawej dodatkowej pracy , dając przy tym pełne wsparcie biura czy koordynatora.
    Emilka z Jastrzębia

25.04.2023 16:52

Pracuje już długi czas w Savoir i z całego serca mogę polecić pracę tam. Miła atmosfera, super koordynatorzy, a przede wszystkim przyjemna praca
    MERCH

13.04.2023 21:13

Przeszedłem do Savoir z konkurencji gdzie nie dzieje się dobrze. Musze przyznać ze jestem w szoku kontakt super a najważniejsze to pieniądze na czas. Dawno tak nie miałem.
    Katarzyna

14.04.2023 11:53

Cieszymy się, że jesteś zadowolony ze współpracy. Robimy co w naszej mocy żeby jakość naszej pracy była na najwyższym poziomie. :)

25.04.2023 16:25

Witamy w strukturach Savoir. Terminowe wypłaty wynagrodzeń to standard, który jak dotąd udaje nam się utrzymywać. Życzymy owocnej współpracy.
    Miłosz

24.04.2023 17:00

Moja przygoda z Savoir Group trwała kilka lat. Zaraz po liceum zacząłem prace w projekcie Pepsi , najpierw byłem merchandiserem mobilnym potem zrobiłem sobie przerwę spowodowaną nauką. Życie jednak tak się potoczyło że wróciłem po roku i obsługiwałem jako merch kilka większych hal w regionie. Prace Savoir uważam jak furtkę do dalszej kariery , doświadczenie które złapałem podczas tego okresu wykorzystuje do dziś na stanowisku Przedstawiciela Handlowego. Szczerze polecam ta praca dla młodych osób jest idealna żeby zyskać pierwsze szlify. Słyszałem że firma ma też inne projekty więc myślę że każdy coś mógłby znaleźć coś dla siebie.

25.04.2023 16:22

Jeżeli ktoś widzi siebie w handlu czy sprzedaży to kierunek jaki oferuje agencja merchandisingowa taka jak nasza jest idealny. Merchandiser a potem merchandiser mobilny realizujący zadania dla światowego koncernu to prosta droga do tego aby zostać dobrze przygotowanym, znającym asortyment i firmę Przedstawicielem Handlowym. Spod naszych "skrzydeł" wyszło wielu Przedstawicieli Handlowych, którzy zaczynali jako merchandiserzy. Cieszymy się że zdobyte doświadczenie nie poszło na marne. Życzymy powodzenia w budowaniu kariery i wielu sprzedażowych sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Karolina

24.04.2023 17:04

Jestem Hostessą w Savoir Group od prawie roku. Brałam udział w wielu projektach jak Muller czy Fiskars. Praca ciekawa i przyjemna. Wsparcie koordynatora na każdym kroku , wszystko da się załatwić od ręki i stawki dla studentek i studentów również są zadawalające Szczerze polecam nawiązanie współpracy

25.04.2023 16:09

Dziękujemy za polecenie nas jako Pracodawcy. W okresie wiosenno-letnim będzie się "trochę" działo więc jesteśmy przekonani że będziesz mogła skorzystać z wielu możliwości poprawienia domowego budżetu. Zapraszamy! Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Tomek

24.04.2023 18:50

W wolnej chwili czytałem tutaj opinie , trafiłem na te dobre jak i te złe. Czytając złe zastanawiam się czy naprawdę mówimy o tej samej firmie. Pracowałem dłuższy okres jako merchandiser i złego słowa powiedzieć nie mogę. Obecnie po dłuższej nieobecności wróciłem i pracuje dla Savoir Group jako tajemniczy klient. Nie mam żadnych problemów, pieniądze na czas wytyczne na czas , dostaje określony limit czasu na zrobienie swojej pracy i działam. Koordynator i biura też zawsze chętnie pomoże także jeśli ktoś chce dorobić to szczerze polecam.

25.04.2023 16:03

Pozostaje nam tylko bardzo podziękować. Cieszymy się, że wypełniamy podstawowe obowiązki Pracodawcy i współpraca z nami nie jest uciążliwa. Fajnie, że nasza pula ofert pracy dała Ci szansę na powrót. Trzymamy kciuki za powodzenie i rozwój zawodowy. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Karolina P

24.04.2023 20:54

Polecam pracę w Savoir, Pracuje jako hostessa, merch oraz tajemniczy klient. Jest świetna atmosfera, przemili koordynatorzy. Na swojej drodze spotkałam już dużo koordynatorów ale nie było aż tak zorganizowanych i sympatycznych. Polecam !

25.04.2023 15:53

Dziękujemy za polecenie nas jako Pracodawcy. Taki głos jest zawsze bardzo cenny. Cieszymy się że dostarczamy Ci tak szerokiego wachlarza możliwości oraz gratulujemy wszechstronności. Dzięki za opinię. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Kinga

24.04.2023 21:08

Bardzo serdecznie polecam prace w Savoir. Pracuje w tej firmie i bardzo cenie sobie ludzi, którzy się „opiekują” hostessami, bardzo miła atmosfera, koordynatorzy zawsze chętni do pomocy!

25.04.2023 15:49

Dziękujemy! Dobra współpraca na linii hostessa - koordynator to klucz do sukcesu realizowanej akcji. Cieszymy się że pozytywnie odbierasz tę współpracę z Koordynatorem Savoir.
    Długoletni pracownik

24.04.2023 21:26

Super firma, gorąco polecam. Ekipa biurowa świetnie zgrana i zawsze służy pomocą. Pracownicy terenowi przygotowani profesjonalnie i świetnie rozwiązują wszelkie problemy. Zawsze byłem zdania, że jeśli coś nie gra to w pierwszej kolejności powinno się rozmawiać a tutaj wszystko można załatwić normalną, najzwyklejszą i uprzejmą rozmową.

25.04.2023 15:42

Wow! Bardzo dziękujemy za opinię i tak pozytywny odbiór naszych kadr. A w kontekście rozmowy ...tak, nasze motto brzmi: zawsze warto rozmawiać. To najlepsze narzędzie do likwidacji problemów. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Serwisantka

19.04.2023 15:26

Mam okazje współpracować przy wykładaniu towaru w Krakowie , współpraca z koordynatorką na duży plus jeśli ktoś znajdzie ofertę polecam skorzystać , pieniążki zawsze na czas , koordynatorka zawszę pomoże z każdym problemem a praca lekka i przyjemna

24.04.2023 16:10

Dziękujemy za pozytywny odbiór współpracy z Koordynatorką. Oby tak dalej. Cieszy nas też to, że pośród wielu ofert pracy przy wykładaniu różnego rodzaju towaru potrafią się znaleźć takie zadania, które uznawane są za lekkie i przyjemne. Życzymy samych takich :-)
    Patrycja

24.04.2023 15:50

SAVOIR Group to wspaniała firma! Jestem bardzo zadowolony, że słyszę, że praca w tej firmie jest świetnym doświadczeniem, a wypłaty są wypłacane regularnie i na czas. To bardzo ważne, aby mieć takie pozytywne doświadczenia z pracodawcami, a SAVOIR Group wydaje się być idealnym przykładem takiej firmy. Jestem pewien, że wszyscy pracownicy cieszą się pracą w takim pozytywnym środowisku i mogą rozwijać swoje umiejętności. Gratuluję SAVOIR Group takiej wspaniałej kultury pracy i sukcesów w biznesie!

Wywiadu udzielił/aMaciek

18.04.2023 09:43

Na jakim stanowisku pracujesz i na czym ono polega?

W SAVOIR Group pracuję jako Specjalista ds. analiz i raportów.

Czy masz możliwość pracy zdalnej? Jeżeli nie, z czego wynika ta decyzja?

W zdecydowanej większości pracuję zdalnie. Z racji zadań, które wykonuję to uzasadnione rozwiązanie. W firmie bardzo elastycznie podchodzi się do możliwości korzystania z pracy zdalnej.

Jak długo pracujesz w tej firmie?

Moja współpraca z Savoir trwa 4 lata.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź.

Zdecydowanie tak. Firma trzyma się ustaleń, nie zmienia zasad w "trakcie gry". Precyzyjnie określa zadania i wytycza cele. Zespół jest otwarty i bardzo komunikatywny a atmosfera w pracy jest bardzo dobra. Z mojego punktu widzenia ważne są narzędzia pracy a z tymi nie ma najmniejszego problemu - są na wysokim poziomie.

Co najbardziej lubisz, a czego nie lubisz w tej firmie? Uzasadnij odpowiedź.

Lubię to czym firma się zajmuje. Branża jest ciekawa i nieprzewidywalna. Lubię wyzwania i współpracę z koncernami. Nie lubię presji, która związana jest, z tym że wiele zadań trzeba wykonywać szybko. W pracy analityka to frustrujące, ale rozumiem, że sytuacja potrafi być dynamiczna i trzeba działać pod presją czasu.

Jakie są możliwości rozwoju na aktualnym stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynika?

Moje możliwości rozwoju związane są ze współpracą z nowymi klientami i wykonywaniem nowych zadań oraz możliwością wykorzystywania innowacyjnych technologii w zakresie systemów i narzędzi raportowych, oraz analiz danych.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynika?

Atmosfera jest bardzo dobra. Zespół jest młody a przy tym zdeterminowany i zaangażowany. Jest też dobrze zintegrowany. Dobrze się czujemy w swoim towarzystwie.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzega warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodzi i co nie jest przestrzegane.

Wszystko zgodne z ustaleniami.

Krzysztof

17.04.2023 13:34

Pracowałem jako merchandiser mobilny w projekcie PEPSICO przez około 2 lata. Pieniądze zawsze na czas , nigdy nie było żadnych problemów , wszystko można było załatwić od ręki. Miałem okazje pracować już w kilku tego typu firmach , i jak dla mnie savoir to ścisła czołówka
    Iwona

11.04.2023 17:10

Trochę mają tu ofert pracy teraz, a akurat szukam czegoś dodatkowego. Opinie widzę całkiem spoko, w ogłoszeniu dla doradcy klienta obiecują opiekę kadrową online. Faktycznie nie ma problemu żeby się z nimi skontaktować albo jak się ma prośbę o przesłanie dokumentów? Stawka między 25-35 pln/godzinę, im większe doświadczenie tym wyższa stawka czy jakoś inaczej to u nich wygląda?

12.04.2023 14:01

Pani Iwono, Co prawda pytanie nie jest skierowane bezpośrednio do firmy a raczej obecnych pracowników, ale pozwolimy sobie zająć stanowisko żeby wiedziała Pani jak to wygląda z naszego punktu widzenia. W SAVOIR każdy projekt ma dedykowanego opiekuna z Działu Personalnego oraz Działu Projektów. Podejmując zatrudnienie każda osoba otrzymuje namiary na co najmniej 2 osoby, które służą pomocą w kwestiach personalnych i projektowych. Opieka kadrowa jest zagwarantowana od momentu pozytywnego przejścia procesu rekrutacji. Osoba nowozatrudniona jest krok po kroku przeprowadzana przez wszystkie formalności – od uzupełnienia kwestionariusza po zatwierdzenie umowy. Na wszystkie pytania i wątpliwości staramy się odpowiadać na bieżąco i jesteśmy dostępni w dni robocze w godz. 8:00-16:00. Jeśli któraś z Opiekunek nie może akurat rozmawiać to zawsze oddzwania. Oczywiście możliwy jest również kontakt mailowy, smsowy (dane kontaktowe znajdują się na www.savoir.pl w zakładce kontakt) lub przez formularz kontaktowy na stronie www. Umowy i dokumenty udostępniane są on-line, co znacznie ułatwia proces zawarcia umowy. Zaświadczenia o zatrudnieniu czy o zarobkach wystawiamy zazwyczaj w ciągu 3 dni roboczych, chociaż staramy się wystawiać je „od ręki”. Doświadczenie w podobnych projektach ma znaczenie w przypadku stawki. Zapraszamy do współpracy, Pozdrawiamy Zespół SAVOIR Group

14.12.2022 11:35

Ktoś pracował jako Tajemniczy Klient w SAVOIR Group Sp. z o.o.? Warto starać się o zatrudnienie tutaj?
    Robert90

15.12.2022 20:22

Cieżko określić, Wszystko zależy od zaangażowania, ilości, lokalizacji oraz czasu jaki możesz poświęcić. Stawki są od 20-80zł za lokalizacje.Więc moim zdaniem warto. zawsze dodatkowa kasa do domowego budżetu :).
    KATE

16.12.2022 18:45

Polecam wszystkim współpracę z Savoir. Jako Tajemniczy Klient pracuję ponad 3 lata i mam same pozytywne doświadczenia. Jest duży wybór zleceń i lokalizacji. Intuicyjna aplikacja do wprowadzania ankiet, dzięki której sam proces raportowania jest bardzo szybki. Kontakt z koordynatorem na każdym etapie to duże wsparcie. Nikt nie rozpocznie bez odpowiedniego wprowadzenia i szkolenia. Zapłata za audyty i zwrot za paragony jest zawsze na czas a nawet szybciej :) a produkt zostaje tajemniczemu klientowi. Świetna opcja dla osób, które chcą sobie dorobić.
    Była koordynatorka

07.12.2022 21:46

Odnośnie firmy Savoir mogę powiedzieć same dobre słowa. Pracowałam na stanowisku Koordynatora na terenie dolnegoslaska na czas zastępstwa przez 2 lata i ten czas wspominam bardzo miło. Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, dobry kontakt z każdym z działów - kadry, projekty, rekrutacja, IT. Ludzie pomocni i przyjaźnie nastawieni, szybko moglam wdrazyc się we wszystkie projekty rozpoczynając pracę, natomiast w późniejszym czasie nadal mogłam liczyć na pomoc z każdej strony. Wynagrodzenie i premia na czas. Do tego bony świąteczne oraz aktualnie doszedł pakiet Multisport. Duże możliwości rozwoju oraz elastyczność pracy! Cieszę się, że mogłam współpracować z tą firmą!

08.12.2022 16:42

Kasiu, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że te dwa spędzone w naszych szeregach lata nie są dla Ciebie stracone. Współpraca z Tobą dawała nam dużo przyjemności i radości a przede wszystkim pewności że obsługiwany przez Ciebie Region jest w dobrych rękach. Dlatego też tym bardziej żałujemy że musimy się rozstać ze świetnym Koordynatorem. Niestety, umowa na zastępstwo rządzi się swoimi prawami a nam pozostaje żałować że nie mogliśmy zaproponować Ci adekwatnego stanowiska. Życzymy Ci powodzenia i sukcesów, na które zasługujesz. Pozdrawiamy, Zespół SAVOIR Group
    Byla koordynatorka

09.12.2022 14:55

Czas zastępstwa był mi znany oraz fakt, że na dany rejon przypada jeden koordynator, dlatego też od początku wiedziałam, z czym to się później wiąże. :)
    Zainteresowany

12.10.2022 16:18

Witam serdecznie! Ostatnio rzuciło mi się w oczy ogłoszenie o koordynatorze regionalnym w Krakowie. Czy ktoś może coś więcej powiedzieć?
    Zainteresowany

16.10.2022 09:46

Dziękuję Ci pięknie, próbujemy :)
    Magda

17.10.2022 22:47

Hej Pozostaje mi tylko potwierdzić co napisała wcześniej Klaudia. Dodam od siebie jeszcze, że zawsze się wspieramy swoją wiedzą i doświadczeniem, jeśli zajdzie taka potrzeba zawsze można na nas liczyć. Jeśli rekrutacja otwarta to warto spróbować zaaplikować. Koordynator Regionalny z 8letnim stażem pracy w Savoir, województwo podkarpackie.
    Savoir

18.02.2018 14:43

Ludzie uciekają. Nie ma już Teresy- głównej rekruterki. Podziękował Maciuś z IT. Została ciężka praca za grosze.

01.07.2020 21:10

Szanowny Panie Romanie, Bardzo dziękujemy za merytoryczny komentarz. Jako agencja świadcząca usługi wsparcia sprzedaży dla koncernów branż FMCG, DIY czy farmacji stosujemy wynagrodzenie adekwatne do budżetu jaki nasz Zleceniodawca przeznacza na usługi wsparcia sprzedaży swoich produktów. To oczywiście prawda, że oferty pracy dotyczące merchandisingu stacjonarnego zawierają stawkę minimalna za godzinę pracy czyli w 2020 roku - 17 zł brutto. W 2017 roku stawka ta wynosiła 13 zł brutto w 2018 r. 13,70 zł a w 2020r. wspomniane 17 zł, któtre to stało się stawką powszechną dla standardowych serwisów merchandisingowych. Wyżej wyceniane są tzw. serwisy trudne/ciężkie. Wynagrodzenie dotyczące oferty na stanowisku audytora to 2 600 zł brutto ale jako wynagrodzenie podstawowe. Do tego dochodzą elementy zmienne (premie) wynikające nie ze zwiększonej liczby godzin pracy a wynikającej z realizacji zadań jakościowych. O szczegółach oferty zainteresowani są informowani w trakcie procesu rekrutacyjnego. Jeszcze raz dziękujemy za opinię. Życzymy powodzenia w realizacji kariery zawodowej. Z poważaniem SAVOIR Group
    Z

26.07.2022 13:42

Jak tam Szanowni Państwo? Czy Pani Kierownik Teresa B. powróciła do pracy po urodzeniu drugiego dziecka i zakończeniu urlopu macierzyńskiego? Chyba jednak drogi Szanownej Pani z firmą się rozeszły. Bogu dzięki, nikt już nie pyta w rozmowie rekrutacyjnej, z jakim zwierzątkiem się utożsamiam. Cyrk, że głowa boli, a rekrutacja na stanowisko za marne grosze. Nikt też już nie łudzi kandydatów ofertą pracy na innym stanowisku, po przesłaniu cv bezpośrednio na służbowego maila. Potem oczywiście nie było żadnego kontaktu. Oferty pracy w agencji promocji nie mogą być konkurencyjne, bo taka jest specyfika rynku. Ale rekrutacja, jak na menedżera, z pensją jak dla studenta, to był przerost formy nad treścią.
    Ola

20.03.2021 17:25

Witam, chciałabym uzyskać opinie na temat pracy mercha pepsiCo. Jak to wyglada, jaka płaca i o co chodzi z tym wekslem. Woj warmińsko mazurskie

25.05.2021 10:46

Witamy, Przyznajemy rację, że praca Merchandisera Mobilnego ze względu na asortyment PepsiCo to raczej zajęcie dla mężczyzn ale w procesie rekrutacji wszyscy mają równe szanse co powoduje, że na tym stanowisku pracuje kilka Pań , w tym jedna która doskonale sobie radzi już ponad 2 lata. O samochodzie i wekslach pisaliśmy już wielokrotnie w odrębnych wątkach. Jeżeli chodzi o pytanie to nie czujemy się jego adresatem. Nie odpowiadamy za procedury obowiązujące w konkurencji. Pozdrawiamy, SAVOIR Group
    K.

26.01.2022 19:08

Placa najnizsza stawke godzinowa czyli można powiedzieć że jakieś 2200 wychodzi na wypłatę, 190godzin na umowie. Umowa zlecenie oczywiscie limit 3000km jak przekroczysz nie z twojej winy trzeba sie tłumaczyć. Brak kontaktu z przedstawicielami przez wiele miesięcy, jednak jak nie zrobisz jednej rzeczy na sklepie to sobie o tobie przypominają i dzwonia zeby cie spier**. Mnóstwo pracy bo przedstawiciele wiedząc że mają mercha nawet nie ruszą jednej butelki.
    małopolska

17.11.2021 14:43

Współpracowałam z koordynatorem na małopolsce. Magazynek w Krakowie bardzo dobrze zarządzany. Stały kontakt beż zastrzeżeń, bardzo dobre relacje, zero problemów. Polecam na 100% pod każdym względem.

Zostaw merytoryczną opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o.