Pol-Osteg

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Pol-Osteg
2 86 6 1

Opinie o Pol-Osteg

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Robol

Wszystkiego te opinie o dobrzanach to bzdury. Jest spoko. Pieniądze na czas i ekipa ok. No ale każę kierownik pracować to może być dla niego których kara i dla tego piszą takie głupoty . Ja tam pracuje i żadnych patologii tam nie widzę .praca jak wszędzie.

Edyta

@NikiLauda, rozumiem, dziękuję za odpowiedź na moje pytanie! Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego na zawodowej ścieżce. @Pracownik, a długo już jesteś związany z firmą? Interesuje mnie jeszcze kwestia trybu pracy - czy jest to praca zmianowa? Jeśli tak, to jak to dokładnie wygląda? Napisz coś proszę na ten temat. @swarścik iz polszy, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w Pol-Osteg. Aplikowałeś już?

Spawacz 2

Wiele ludzie tutaj piszą nieprawdy o pol osteg dobrzany .jest ok poza tym ze pomocnik malarza chodzi non stop na bombie i co nie którzy też piją to jest ok .trochę żałują kasy na sprzęt .ale kontenery mają być i juz .no i jeszcze warunki socjalne sięgają dna. Nie wspomnę juz o warunkach pracy bo szkoda wokale o tym pisac

swarścik iz polszy

jestem spawaczem, witam załogę firmy POL-OSTEG, mam pytanie: Ile mógłbym zarządać na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, jeśli: mam świerzo aktualne uprawnienia i zarazazem potrafię pospawać z pełnym ciągłym przetopem (wg inspektorów z DNV : "full penetration") w metodach MAG-pozycja HL-45o, i wszystkie niższe(stal czarna); TIG-pozycja HL45o, i wszystkie niższe (stal czarna i kwasówka) z góry dzięki z odp. i dopowiem, że spawanie (u was dowiedziałem się pocztą pantoflową - z góry na dół) no ale z dołu do góry , to się nie da w tempie: "sznela, sznela"

anonymous

Panowie powiem tak przestańcie pisać bzdury na temat pol-osteg nie ukrywam kim jestem nie podszywm się pod nikogo to ja miś yogy powiem tak praca jak każda robić trzeba a tych co piszą te bzdury to nie wiem dla czego ja robiłem 9miesiecy dobrych złego słowa nie powiem jest parę osób których trzeba unikać i nie można im ufać to ja miś yogy a te bzdury to wiecie kto pisze ludzie którzy tam robią i się podszywaja pod bug wie kogo dlatego mi się tam dobrze robiło piszą na pampersa jaki to on nie jest dla mnie gość taki ma swoje dni jak każdy źle i dobre ale też na poczucie humoru i fochy potrafi się śmiać nie chciał bym tych piniedzy za tą funkcję jaka on pełni ale potrafi się śmiać w skrucie to ja miś yogy to bzdury na temat pol-osteg pozdrowienie dla kadr Pani Eli Zosi mile kobiety to ja yogas przestańcie pisac bzdury jak bym miał okazję wrzucił bym pozdrawiam miś yogy

Stary

Pracownik waruki ci odpowiadaja zima - 10/ 20 . lato brak wody nato sie pisales co ci niby mowili na rozmowie ze zarobisz i tylko tyle smieszny jestes ja tu pracuje od poczatku z jackirm pilem a ty tu starasz sie bronic ich od mojrgo przyjecia minelo 20 lat okolo i co sie zmienilo tylko cyferki na katach tych darmo zjadow . fakt jestbtaki ze pieniazki sa na czas tego nie moge zapzeczyc. Ale tez musze powiedziec dzien w dzien pija ludzie bocian ostatnio chodzil napier... Wiem bo z nim pilem .

Edyta

@NikiLauda, a czy starsi pracownicy poruszali jakoś kwestię różnic w wynagrodzeniach z odpowiednimi osobami w firmie? Może warto podnieść ten temat, to może coś się zmieni w Pol-Osteg. @Nowy, widzę, że jesteś zainteresowany pracą w firmie Pol-Osteg. Zdecydujesz się aplikować? Masz już doświadczenie zawodowe w branży? @Pracownik, pracujesz w tej firmie, tak? Napisz, jeśli możesz, kilka słów więcej na temat tego pracodawcy i oferowanych przez niego warunków.

NikiLauda
@Edyta 10.09.2018 22:22

Pracownicy podnieśli ten temat i w związku z tym każdy musi podpisać lojalke, że nie może nikomu mówić ile zarabia. Dobrze, że już tam nie pracuje.

Pracownik
@Edyta 10.09.2018 22:22

Tak pracuję w tej firmie i śmieszą mnie wypowiedzieć tych fachowców ???. Nie mówię praca jest ciężka ,ale chyba wybraliśmy taki zawód i wiedzieliśmy że będzie ciężko . Wypłaty są płacone terminowe na święta jest płacone socjalne ,no i pod koniec roku pracownicy dostają dewidendy ( ci co chorują albo olewają robotę to nie dostają tej dewidendy).ci co tu głupoty wypisują to podejrzewam że im się nie chciało robić ,mieli olewające podejście do pracy albo byli takimi fachowcami że co to oni nie robili i nie spawali a okazało się że nic nie potrafią i te osoby właśnie najwięcej narzekają . A co do brygadzistów to pilnują aby pracownicy robili a nie się opierdalali ,nie wiem jak jest w Koronowie i Dobrzanach

NikiLauda

Pracuj 10 lat zarabiaj 21 zł. Przyjdzie nowy spawacz bez doświadczenia zarobi 27 zł. Tak się szanuje tutaj stałych pracowników.

Nowy

Chcę się przyjąć do pracy w Pol osteg dobrzany ale czytam i nie dowiezam że takie cyrki tam . Normalnie strach tam iść . Co to za firma ! Może ktoś napisze jak tam jest naprawdę ? Czy to prawda że tam tak się pije?

Pracownik
@Nowy 08.09.2018 14:52

Człowieku zastanów się ,czy można pić ? Przeczytaj sobie co za analfabeta to pisał , przyjdź zobacz .

Edyta

@Welder, nie bardzo rozumiem wydźwięk Twojego komentarza. Pracowałeś lub w jakiś inny sposób byłeś lub jesteś związany z firmą Pol-Osteg? Zachęcam do dodania swojej nieco bardziej rozbudowanej opinii na forum. Na wątek zaglądają osoby zainteresowane pracą w Pol-Osteg - pozwólmy im zobaczyć szerzej pracę w tej firmie!

Welder

Jak to się mówi w Dobrzanah "Lepiej się (usunięte przez administratora) niż..........Nie!"

Edyta

@Lider koronowo, nie rozumiem, dlaczego wciąż zamieszczasz na forum komentarze nie wnoszące nic nowego do dyskusji. Przypominam, że takie wypowiedzi mogą zostać usunięte przez administratora forum. @Spawacz 2, ogólnie specyfika Internetu jest taka, że we wszystkich miejscach w Internecie każdy może pisać, co chce - i ciężko jest zweryfikować, co z tych rzeczy jest prawdą, a co nie. Jako moderatorzy staramy się dbać o porządek na forum, ale nie zawsze jesteśmy w stanie wychwycić wszystkie uchybienia. Pracujesz w Pol-Osteg?

Spawacz 2

Najlepsze jest w Pol osteg ze każdy może pisać na forum co chce na firmę i pluć im w twarz to i tak powiedzą ze deszcz pada i tylko ...... dawać dawać bo mało kontenerów .ŻENADA..

Edyta

@lider, drążę Bydgoszcz, ponieważ wątek dotyczy pracy w Pol-Osteg właśnie w tym miejscu - jeśli firma ma dwa oddziały, to dla drugiego z nich założony powinien być oddzielny wątek na forum. Nie rozumiem za bardzo, gdzie widzisz problem. @pracownik polosteg, tak, jak pisałam wcześniej - jestem moderatorem forum i nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Pol-Osteg. Natomiast rozumiem, że Ty w niej pracujesz, tak? Bardzo proszę o rzeczowe i kulturalne wypowiedzi na forum! Komentarze naruszające regulamin mogą zostać usunięte przez administratora.

Lider koronowo

I co jest 21 a ja juz mam dobrze . A ludzie podemna jeszcze maja malo ... Ide spac .

Lider koronowo

Nie tylko w Dobrzanach pijecie u nas w Koronowie to 2 zmiana stale chodzi pijana . a w dodatku widze ze duzo ginie ...

spawacz4

Has zabawne

Edyta

@spawacz, to nie jest miejsce do dzielenia się takimi rewelacjami. Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych, merytorycznych i kulturalnych opinii na temat pracodawców. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w Pol-Osteg w Bydgoszczy? Jakie warunki oferuje ten pracodawca? Chętnie dowiem się też, czy jest jakiś socjal w firmie.

lider
@Edyta 16.08.2018 15:05

cześć Edyta, ciekawy jestem dlaczego tak bardzo interesuje cie oddział w Bydgoszczy, sam zadałaś bezpośrednio pytanie : "Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w Pol-Osteg w Bydgoszczy?". Jako firma mamy dwa oddziały i z tego co czytam to tam całkiem fajnie się chłopaki bawią a ja odnosze wrażenie że ty i tak drążysz Bydgoszcz. Tak wiem jesteś moderatorem i dbasz o porządek, chłop pisze o Dobrzanach a ty o Bydgoszcz dopytujesz, zaczyna mnie to wciągać. do chłopaków z Dobrzan, i po co się tak głośno chwalicie, jak któryś z szefów do was przyjedzie to mu jeszcze najlepiej polejcie, żenada.

Koronowo

A może w dobrzanach niech Gurniaki otworzą obok pol osteg jakiś odwyk czy coś w tym stylu to przestaną tam pić i wezmą się za robotę

Zonaalkocholika

Witam. Dobrze że porusziliscie temat picia w dobrzNach bo już niewiem co myśleć poniewasz muj mąż za karzdym razem jak wraca z pracy jest pijany. W domu zawsze go pilnuje żeby nie pił a jak wraca z pracy szczegulnie z drugiej zmiany jest pijany, nieraz ledwo na nogach stoji. Myślałam że jak pujdzie do pracy to nie bendzie pił ale jednak niepotrafia tam dopilnowac swoich pracowników i pozwalają im na picie. Najbardziej obawiam sie tego że kiedys jak bendzie w pracy i wypije zaduzo alkocholu to sobie zrobi krzywdę i czyja wtedy bendzie wina ? Powini bardziej pilnować swoich ludzi i moim zdaniem nie jest tam zbyt dobrze skoro trzymają tam takich ludzi jak muj mąż a nie stac ich na to żeby byli tam porzadni ludzie. . Pozdrawiam.

Spawacz 3

Dziś piłem w pracy , przecież u nas w Dobrzanach to codzienie jest flaszeczka do zrobienia . A ogulnie mam znajomego w Bydgoszczy który ruwniez pracuje w pol ostku i tam stale na lakierni piją. I ponoć spawacze u jakiegoś brygadzisty Mariana .

Spawacz 2

Bo pić musi i nie tylko on a tak po za tym to jest normalne w dobrzanach

spawacz

chciałem się zapytać czy w pol ostegu można pić bo widzę ze można. w dobrzanach pomocnik malarza chodzi codziennie piany jak świnia i dlatego pytam bo też bym sobie wypił zimne piwo w takie upały

Edyta

@lider, co ma na celu Twój komentarz? Przypominam Ci, że na forum nie można używać imion, nazwisk czy chociażby inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. Odnosząc się jeszcze do Twojego komentarza - nicki moderatorów wyświetlają się na szaro. W naszym regulaminie możesz poczytać o roli moderatorów na forum: https://www.gowork.pl/regulamin @STARY, jestem moderatorem ,dlatego mój nick jest w innym kolorze.

Edyta

@Stary, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Długo już pracujesz w Pol-Osteg w Bydgoszczy? @lider, tak, jestem moderatorem, o czym już wspominałam. Poznać nas możesz po szarych nickach. Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam!

STARY
@Edyta 25.07.2018 14:46

nie jestes moderatorem . poniewaz moderatorzy dostaja odrazu info o komentarzu a tu jak widac dlugo to trwalo ... czy ja dlugo przcuje od poczatku mozna by powiedziec ze tworzyle to dla J Pieczeniewskiego . nadal jak patrze na niego gdy zemna rozmawia to az swiezbi mnie jezyk by mu muc powiedziec co myle onim ale narazie usze wytrzymac jeszcze troszke i emerytura :). ( aha i jaosobiscie myse ze edyta to edyta z firmy dlaczego poniewaz to jest kobieta dwo cowa nam mowi co chcmy uslyszec by tylko od nas zaciagnac jezyka a u Łukasza szepcze na uszko to co jej wygodne jest dlatego miedzy innymi sie utrzymuje w firmie . kazdy pamieta ze Edyta zawsze jak Łukasz miał wiechac do firmy okolo 10 godziny to potrafila stale stac na jego drodze przejazdu i tylko udawac ze cos robi zeby wygladalo to na zarobina kobiete hehehe ... a naprawde to zawsze okolo 10 kazdego dnia to byl jej jedyny wklad w rozwoj firmy .) - czyli stanie i szeptane do łukasz co ona nie musi robic bo inne panie nic nie robia - a prawda jest taka ze kazda nna kobieta w tej frmie robila wiecej niz ona - np Ewa / Benia czy inne panie .

lider
@Edyta 25.07.2018 14:46

hej Edyta, ale gdzie nie spojrzę to widzę twój nick na niebiesko (taki szczegół),podpowiedź jeśli jesteś moderatorem to porostu przedstawiaj się jako "moderator Edyta", przy okazji faktycznie z tygodnia na tydzień coraz większy kwas w tej firmie. Nie należę do maruderów którzy jęczą dla zasady, jestem człowiekiem cały czas idącym do przodu bez względu na sytuację, ale mi już też się odechciewa, J P poczytaj co tu piszą bo piszą coraz bardziej sensownie i żadnym bajerem tego nikt nie zmieni.

STARY

ostatnio slyszalem kolejna juz sytulacje jak to lukaszek sie nasmiewa z innych z pracownikow firmy a dokladnie z brygadzisty jednego z wydzialu - ... Jacek co to ma byc on tak stale robi na moje to znowu zakaz mu wychodzic z biura lub w koncu go wyjeb ... pampers tatusia . AHA ZOSI WYTLUMACZ ZE TO JEST MOBING A NIE INNE BZDURY KTORYMI INA SIE ZAJMUJE - NIECH PRZYJZY SIE DZIALANIU PAMPERSA I GO POCIAGNIE DO KASEKWENCJII... poniewaz narazie to zachowuje sie jak idiotka - chodzi (usunięte przez administratora) sie do ludzi co uczciwie pracuja na chleb jesz cze oskarza ich o cos - jak i EWA wraz z nia + ARECZEK no ten to juz naprawde przesadza ostatnio straszyl brygadziste urlopem MARIANA ... bo nie idzie produkcja - Jaca i ty twierdzisz ze pol osteg jes (usunięte przez administratora) firma ... do te pory pamietam te machlojiiki jak wczesniej przyjezdzales do firmy i kazali wszystkim mazac rejestry czy zlecenia z materialow przygotowanych czy katenerow zbudowanych by za twojiimi plecami czerpac zyski - gabrych / Łukasz .

Edyta

@pracownik @masakra Czy możecie opisać jakieś pozytywne strony pracy w Pol-Osteg? Jak widać są osoby, które zastanawiają się nad aplikowaniem do firmy, z pewnością każda informacja o warunkach pracy w Pol-Osteg będzie dla nich cenna.

Stary
@Edyta 17.06.2018 22:22

Niema zadnych pozytywnych stron . Dzis mialem byc w pracy zajechalem pod brame obozu i stwierdzilem ze wracam do domu ... W obozie ( pol-osteg) panuja warunki komunistyczne . wogule nie dbaja o pracownikow , tylko oto by kontenery schodzily i by cyferki na ich katach sie zmienialy . najgorsza jest zima od -10 do -20 .

Edyta

@lider, po czym wnosisz, że "walczę" o firmę? Nie napisałam nic, po czym mógłbyś tak wnioskować. Nie jestem też w żaden sposób związana z Pol-Osteg - jestem moderatorem forum GoWork.pl i dbam o porządek w tym miejscu, a także dopytuję o wszelkiego rodzaju szczegóły. Dzięki uzyskanym informacjom od pracowników firmy osoby zastanawiające się nad podjęciem pracy w danym miejscu mają jaśniejszy obraz sytuacji panującej wewnątrz firmy. Widzisz w tym coś złego?

lider
@Edyta 19.07.2018 15:59

nie widzę w tym nic złego zaciekawił mnie tak postawa, zadawanie pytań bezpośrednich do osób zamieszczających swoje opinie itd. jeśli naprawdę jesteś moderatorem to ok

lider

czy ktoś ma jakieś podejrzenia kim jest osoba podpisująca się "Edyta" bo na pewno nie jest to Edzia z obsługi produkcji, tak jestem ciekawy bo walczy tu jak lwica o firmę, taki konkursik dla odmiany od tego bezsensownego marudzena

Edyta

@????, długo nie było Cię w firmie? Co tak drastycznie się zmieniło? @koronowo, bardzo proszę o nie używanie na forum publicznym imion i nazwisk osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. Oskarżenie o mobbing jest bardzo poważne - czy w firmie faktycznie miały miejsce sytuacje poniżania lub ośmieszania pracownika?

Zostaw opinię o Pol-Osteg - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Osteg