Pol-Osteg

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 82 ocen.

Pol-Osteg
2 82

Opinie o Pol-Osteg

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Osteg

masakra

jak wy halasujecie na cale osiedle , polaki janusze biznesu

   
Biedaku
@masakra 04.06.2018 14:03

Jak kupuje się mieszkanie (klitkę) na przeciwko firmy, która prowadzi działalność od 30lat, to nie dziw, że jest hałas. Było trzeba wziąć większy kredyt i postawić dom w lesie.

   
Pracownik

Warunki to tak jakbyś przeniosła się w czasie do lat 70 takie zajebistego ze nie wiadomo co powiedzieć . Tak krótko mówiąc (usunięte przez administratora) kila i mogiła .nic dodać nic ująć tak jest tam (usunięte przez administratora)

   
Pracownik

Ludzie opamietajcie się to jest firma?????tych kierownikow powinno się eksterminowac tylko kontener się liczy nie człowiek to jest firma krzak . A w dodatku to powinno ich zgłosić się do inspekcji pracy !!!!!!

   
pracownik z inbudu
@Pracownik 13.06.2018 20:38

Ty pracownik podaj jakie przyklady no rozumiem że nie podoba ci się że wypłatę masz na czas a może ci przeszkadza że musisz robić i nie pozwalają ci się opierdalac,wielu narzekało i będzie narzekać że musi robić , pokaż siebie z dobrej strony a gwarantuję ci że nikt nie będzie się ciebie czepiać.pozdrawiam

   
Edyta

@pracownik @masakra Czy możecie opisać jakieś pozytywne strony pracy w Pol-Osteg? Jak widać są osoby, które zastanawiają się nad aplikowaniem do firmy, z pewnością każda informacja o warunkach pracy w Pol-Osteg będzie dla nich cenna.

   
Igor

Podpowiedzcie czy warto aplikować?

   
pracownik
@Igor 05.06.2018 19:39

potrzebują spawaczy i ludzi co nie boja się pracy a nie ściemniaczy i gawędziarzy mówiących co to oni nie robili,a potem okazuje się że nic nie potrafią a potem na firmę głupoty gadają i bóg wie co wymyślają

   
Jarek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

   
Edyta

@Vasili a czy ze względu na warunki pracy pracodawca Pol-Osteg zapewnia pracownikom ciepłe ubranie? Czyli tylko macie jedną przerwę na śniadanie? Ile godzin jesteście w pracy?

   
lala
@Vasili 27.02.2018 09:54

Przerwa z dzwonkiem

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Lala

Tez wiem ze w Dobrzanach jest żle i to bardzo gorzej jak w Obozie

   
[email protected]

(usunięte przez administratora) firma ludzi mają za nic nie radzę się tam zatrudnić . (usunięte przez administratora)

   
Tymon

Idealnych firm nie ma. Zawsze może zdarzyć się gorszy czas.

   
Senior

Je....... To ku.... Tylko ludzi wykorzystuja i jeszcze oskarzaja za niewinnosc ... Nie radze tam isc bo jak sie nie spodobasz to jeszcze dyscyplinarke ci dadza ....

   
Edyta

@Vasili ale pewnie podejmując pracę w firmie Pol-Osteg wiedziałeś w jakich warunkach będziesz pracować. A chyba dobrze, że pracodawca zapewnia Wam ubrania. Niestety ktoś musi i w takich miejscach pracować, a Ty podejmując pracę sam ją wybrałeś.

   
Samogon
@Edyta 20.03.2018 12:36

Czy jest pani zatrudniona w firmie pol ostegu? Zatrudniałem się w czasie wiosennym i nie wiedziałem, że w lato na hali temperatura przekracza 40 stopni a w zimie spada do -20 stopni. Do tego w lato są problemy z dostępnością wody butelkowanej o czym świadczą poniższe komentarze.

   
anonymous

@Vasili ktoś musi i w takich pracować...

   
Vasili

Temperatura na hali -13 stopni Celsjusza. Zapraszamy. Naprawdę miło się pracuje. Nie można pić herbaty ani kawy poza śniadaniem, które trwa 15min. Warunki jak na Ukrainie.

   
Edyta

@dawny pracownik skoro jesteś byłym pracownikiem firmy Pol-Osteg i podejrzewam, że z działu przygotowania produkcji to może sam powiesz coś na temat swoich wspomnień z pracy? Jak Ci się pracowało? Polecasz firmę? Czemu już tam nie pracujesz?

   
dawny pracownik

pozdrawiam ludzi z przygotowania produkcji,a wiec tych co przygotowuja do produkcji dwuteowniki i ceowniki roznych rozmiarow oraz inny asortyment

   
Edyta

@Bulburator terminowość wypłat w dzisiejszych czasach to duży atut. Mimo to widzę, że jesteś niezadowolony, bo obrażasz dyrektora. A na forum nie można opisywać konkretnych pracowników i to w sposób obraźliwy. Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum: http://www.gowork.pl/regulamin

   
Edyta

@byly o czym piszesz? Co masz na myśli? Niestety nie rozumiem Twojego przekazu i domyślam się, że reszta użytkowników też. Czy mógłbyś wyjaśnić nam o co Ci chodzi?

   
byly

tak tak można było sobie rękawy wyrwac a w wypowiedzeniu tresc-?

   
Edyta

Czy są na forum aktualni pracownicy? Jak wygląda sytuacja w firmie w tym momencie? Firma Pol-Osteg poszukuje pracowników: http://www.pol-osteg.pl/2017/02/07/praca-dla-spawacza/, dlatego na forum zaglądają osoby zainteresowane pracą w poszukiwaniu świeżych informacji o firmie Pol-Osteg. Są tu osoby, które mogą się wypowiedzieć na temat tych stanowisk i czy warto aplikować?

   
pracownik

do "czk 2017-08-09 14:56" czemu tam sobie mieszkanie kupiłeś, nie było innych ofert na rynku, albo może firme zakryli czapką niewidką, pretensje miej do siebie nikt ci nic nie kazał

   
czk

czemu wy na dworzu tak glosno halasujecie? ciezko polozyc jakas matę gumowa czy cos i oszczedzis mieszkancom czasami nerwów? to jest jakas masakra

   
Edyta

@Recydywa, @Smutas czy zgłaszaliście komuś brak wody? Musicie dbać o swój komfort, bo może ktoś tego nie zauważył. Nie bójcie się upominać o coś co było zwykle w standardzie.

   
ppp

W firmie "Pol-Osteg" sukces można osiągnąć bardzo szybko. Jak? Podaję wskazówki. 1. Trzeba wiedzieć, w które ucho i do kogo. I oczywiście co. 2. Można niewiele umieć, ale można to nadrobić gadką. 3. Wystarczy być cwaniakiem. Wystarczą te podpowiedzi i sukces murowany, oczywiście premiowany. Panowie, podaję Wam podpowiedź - wystarczy poprosić kolegów z dużymi premiami i kupią Wam hurtowo wodę. I każdy będzie zadowolony. Chłopaki, trzymajcie się.

   
Recydywa

12 lipca. 30 stopni na hali-wody brak. A syn prezesa jeździ nowym BMW X4 z salonu.

   
Smutas

12czerwca wody dalej brak. Na halach spiekota.

   
Żaba

5 czerwca. Temperatura na hali ledwo do zniesienia. Wody dla pracowników fizycznych dalej brak. Na prawdę oszczędzanie na wodzie dla ludzi to kompletny brak szacunku.

   
Żaba

Prawdziwi Janusze biznesu. Temperatura grubo ponad 25stopni i brak wody butelkowanej dla spawaczy. Chociaż zarząd i biura maja cały rok dostarczana wodę Pellegrino w cenie 80 zł za 15butelek. A oszczędzają na wodzie dla pracowników.

   
mi1

Pracowałem tam kiedyś,dla mnie dno żenada ,Heniu daje premie dla starych przydupasów,a Zenek T. jeszcze robi ,największy złodziej i spawacz-sracz....Ukasz jak szukasz ludzi do pracy to wy...dol tych starych wyżeraczy bo z takimi ludzmi nie da się robić......

   
mi1
@urmother 22.05.2017 19:26

Pol-osteg nigdy dobrych pracowników nie będzie miał bo tam się zle robi przez ludzi takich jak Zenek,Wambier czy jak mu tam,Kierownik Ewe co się o wszystko czepia,...nawet zatrudniliście ruska z inbudu,..Hahaha.....

   
ajrad

Otworzyli nowe odziały w Koronowie i Dobrzanach. Głowna siedziba zostaje w Bydgoszczy.

   
jaro
@ajrad 31.01.2017 14:12

ja słyszałem że w miejsce pol-osteg na filtrowej miała wejść firma metalkas ale nie wiem czy to prawda

   

Zostaw opinię o Pol-Osteg - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Osteg