Lewiatan

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o Lewiatan

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewiatan

Klientka juz nie stała

ODRADZAM ! Odradzam zakupy w Lewiatanie przy ul Bronowickiej kilka razy zdazyło mi sie kupic przeterminowane produkty ,bałagan dezorganizacja pracy nie ma mowy o zwrocie towaru choc to wina sklepu ze wystawia stary towar .przeklejaja metki Odsradzam !

Maciej26

Polecam zakupy w sklepie Lewiatan na Bronowickiej 42, miła i szybka obsługa.

John

Pozdrawiam dziewczyny z Bajana ze zmiany p.Anety,Kasi,Gosi,Basi,Ewy te dziewczyny sa zawsze pomocne usmiechna sie porozmawiaja w miare mozliwosci bo uwijaja sie jak mrowki cala ta zmiana widac ze lubi swoja prace i ludzi

Ja
@John 23.09.2017 07:57
Pozdrawiam dziewczyny z Bajana ze zmiany p.Anety,Kasi,Gosi,Basi,Ewy te dziewczyny sa zawsze pomocne usmiechna sie porozmawiaja...

Brawo dziewczyny!!! Jestescie super!!! Najlepsza jest ewa z miesa aneta gosia i kasia

Stala klientka
@John 23.09.2017 07:57
Pozdrawiam dziewczyny z Bajana ze zmiany p.Anety,Kasi,Gosi,Basi,Ewy te dziewczyny sa zawsze pomocne usmiechna sie porozmawiaja...

Jest tam starsza pani w okularach ktora biega kasa ;mieso;sala ;nabial zawsze doprowadzi do towaru ktorego sie szuka albo wskaze gdzie szukac albo sprawdzi czy jest lub kiedy przyjdzie ale ogolnie te kobitki z tej zmiany sa super!!!

Klientka

Lewiatan Bronowicka 42. Fajny sklep na szybkie zakupy i nie tylko. Duży wybór asortymentu. Pracownicy bardzo mili, uprzejmi i pomocni.

Klientka była
@Klientka 04.12.2017 20:38
Lewiatan Bronowicka 42. Fajny sklep na szybkie zakupy i nie tylko. Duży wybór asortymentu. Pracownicy bardzo mili, uprzejmi i p...

Chyba Pani miała taki piekny sen :):) bo prawda to nie jest

Klientka

Lewiatan Bronowicka ..Bród smród ubustwo personel chyba z łapanki .. zero komunikatywnosci przeterminowane produkty na półkach lepiej tam nie robic zakupow Odradzam

Matka Pracownicy

Dzien Dobry no niestety.. do chwili obecnej nikt nie skontaktował sie z corka ze sklepu Lewiatan przy ul Bronowickiej,,zatem uzasadnia to prawdziwosc moich słow ...nie ma chetnych do wyjasnienia sytuacji ..czekałam ..do dzis Teraz skontaktuje sie bezprosrednio z włascicielami myśle ze Pani Alicja bedzie zainteresowana .pozdrawiam .matka pracownicy.

Matka Pracownicy
@Anonim 23.11.2017 11:32
Witam, bardzo dobrze znam ten lewiatan na bronowickiej i pracujące tam kierowniczki. Dziwię się Pani córce ze wykazuje tak ogro...

Dobry Wieczor tak własnie zrobie na pewno sprawy tak nie zostawie skoro juz ja rozpoczełam ,Pani Kierownik skutecznie blokowała kontakt z włascicielami ale z tego co wiem juz jest zwolniona.. Oczywiscie trzeba walczyc o swoje .Pozdrawiam

Ja
@Matka Pracownicy 23.11.2017 21:18
Dobry Wieczor tak własnie zrobie na pewno sprawy tak nie zostawie skoro juz ja rozpoczełam ,Pani Kierownik skutecznie blokowa...

Myślę że powinna pani zmienić informatora bo coś panią oszukuje.

iga

Zgadzam się z przedmówcą. miłe zmiany ????

Paweł

Pozytywne zmiany na sklepie Lewiatan na Dobrego Pasterza 100. Polecam gorąco.

anonim

Witam. Doszly nas sluchy ze zatrudnili panstwo pania malgorzate w. Nie boja sie panstwo ze przepusci wózek z alkoholem tam jak to zrobila w biedronce w myslenicach wtedy miala 1.3 promila alkoholu . i siedziala na kasie jest o tym artykul mozna przeczytac. Zostala zabrana przez policje i zwolniona dyscyplinarnie w intermarche tez byla zwolniona dyscyplinarnie . a na dodatek do kauflandu przyszla. Pijana wezwali policje a ona uciekla. Teraz nagle dostala prace u was. Uwazajcie na nia i badzcie czujni . to nie jest dobra pracownica a na kazdym forum o niej pisza. Nie wierzycie to czytajcie . a tym ze ja zatrudniacie psujecie sobie renome

asica
@anonim 10.11.2017 08:57
Witam. Doszly nas sluchy ze zatrudnili panstwo pania malgorzate w. Nie boja sie panstwo ze przepusci wózek z alkoholem tam jak...

O ja to dobrze mi sie wydawalo ze z kads ta babe kojarze . to juz wiem ! Gruba akcja z nia byla w kauflandzie:) slawna osoba . ona chyba w wieliczce albo pawlikowicach pracuje. W lewiatanie. Nie pamietam w ktorym ja widzialam .. Nie wiem jak moga takich ludzi przyjmowac jest duzo osob ktore szukaja pracy a zatrudniacie osoby po dyscyplinarce i w dodatku takie co maja problem a alko. :) pozdro dla was . Ta baba w ogole z twarzy jest nie przyjemna a opryskliwa taka ze szok. Pamietam z kauflandu ;) jak pijana na mięsie stala bidula. Ale tak to jest przez lozko kazda prace mozna zdobyc a ona ten sport lubi z tego co slyszalam.pozdro

matka Pracownicy

Dzien Dobry pisze na temat Lewiatan ul Bronowicka Kraków taka sytuacja : corka tam pracowała jednego dnia z ogromnymi bolami stała za kasa /bole brzucha/ na granicy omdlenia nikogo to nie interesowało P Kierowniczka była zdziwiona moją interwencją iz w tej wyjatkowej sytuacji prosze o stołek dla corki inaczej wzywam pogotowie ..twierdziła ze to bedzie brak szacunku na klienta jak kasjerka bedzie siedziec...ja twierdziłam ze jak przyjedzie Pogotowie to bedzie wiekszy brak szacunku dla Pracownika ...zenada ...kompromitacja relacji personalnych chetnie pozormawiałabym z p włascicielka i tak zrobię dodatkowo p kierowniczka zamiast pełnic swa funkce ,,manipuluje ,,wymyśla a głownie obgaduje w toalecie i zamiast scalać personel wprowadza celowo zamieszanie i niemiła atmosferę . Wstyd ! niewłasciwy człowiek wybrany na Kierownika ..na koniec córce zgineły buty w tym sklepie i tak zakończyła sie jej kariere w sklepie Lewiatan na ul Bronowickiej ,,ja jednak poinformuje Właścisielke o traktowaniu personelu przez p "Kierowniczke",,,,Jolanta Popławska matka Pracownicy

Nie pozdrawiam!!
@Matka Pracownicy 03.11.2017 10:18
Còrka chciała porozmawiać z właścicielami sklepu do tej pory czeka na odp od Kierowniczki, widocznie się boją że prawda wyjdzie...

Widać ze nie ma pani ciekawszych spraw na głowie niż robienie komuś złej opinii z powodu córki nie nadającej sie do żadnej pracy. Ładnie ja pani wychowała skoro nie poczuwała się nawet do płacenia za zjedzone przez siebie produkty bez upominania. Ma pani czelność wyzywać ludzi od złodziei bez zdanych podstaw a buty pewnie córeczka do domu zabrała i pieniądze teraz chce wymusić bo ja z następnej pracy wywalili bo oszukiwać to ona potrafi bardzo dobrze. Żadna praca nie hańbi a skoro taka z pani magister to prosze przyjąć córkę do siebie do pracy skoro w lewiatanie to wstyd pracować...chyba ze boi się pani ze ja na zbity pysk wywala za nierobstwo i wstydu pani narobi. A jesli sa jeszcze jakieś obiekcje w stosunku do sklepu i pracowników to zapraszamy córkę na miejsce na rozmowę bo zmieszać kogoś z błotem jeszcze cudzymi rękami na pokaz przez Internet to nie sztuka. Nie bedziemy sie więcej ponizać do pani poziomu.

matka pracownicy
@Nie pozdrawiam!! 03.11.2017 11:24
Widać ze nie ma pani ciekawszych spraw na głowie niż robienie komuś złej opinii z powodu córki nie nadającej sie do żadnej prac...

Dzien Dobry Bardzo chetnie przyjde na rozmowe do sklepu konfrontacje i rzetelne wyjasnienie sytuacji ,jak widac internet jest najlepsza forma rozwiazywania problemow tu jak czytam rozgorzała dyskusja w realu nikt nie mial czasu..niestety,, dlatego nalezało napisac opinie tuyaj aby wzruszyc zainteresowanie personelu,,jak widze wzburzenie jest duze .Słownictwo uzywane przez Panie pracujące w lewiatanie rowniez potwierdzaja przedstawione przeze mnie sytuacje a nie odwrotnie...zatem dziekuje za tak szybkie zainteresowanie sprawa i jestem do dyspozycji w kwestii wyjasnienia sytuacji .pozdrawiam

Klientka

Chciałam napisać skargę na sklep przy przystanku Łobzów na Azorach, ale jednak widzę ze kultura osobista i podejście do klienta pracownikow tej sieci to problem znacznie wiekszej skali niz sie mogło wydawać. Coz... pozostaje obserwować nadal czerwone wypieki ze złości Pni ktorEj zwróci sie uwagę (niestety nie znam imienia... czarne włosy po ramiona) bądź zmienić sklep.

Klient

Limarko Rumia pod siecią Lewiatan jest masakrycznym stanie. Pracownicy zastraszeni przez pracodawców. Siec Lewiatana powinna się tym zająć. Sanepid niech się przyjrzy sklepówi

Ciekawa

Czy ktoś wie coś o pracy w Lewiatanie a bardziej o współpracy z Panem który otwiera sklep na 1go Maja w Jeleniej Górze ????

ssssssssssssssssssssssssssssss

Witam Nie polecam Lewiatana w Kobiernicach ani jako pracy ani robienia tam zakupów. Dosyć ze pracownice tragedia to co najmniej jedna złodziejka, jak sie tam ktos nie obudzi to sklep z torbami pójdzie. Co poniektóre z łaska obsługują, przeklinają przy kasie sklep tragedia. Zachowanie kierowniczki też daje wiele do życzenia...

Eleni 26

też znam ten sklep na Bronowickiej i jest ok przychylam się w 100 procentach do opinii poprzednika pozdrawiam wszystkie ekspedientki

pietrucha

lubię Lewiatan na Bronowickiej obsługa miła wprawdzie dziewczyny uwijają się jak mrówki ale jest ok pomocne dla starszych osób pośmieją się z klientem doradzą tylko mam wrażenie że niektórzy klienci za dużo sobie pozwalają i wydaje im się że ekspedientka to służąca to dotyczy wszystkich sklepów bo pracowałem na studiach w handlu i połowa z was po jednym dniu podziękowałaby za pracę więc doceńmy to chodzę do tego sklepu od roku i jest tu najsympatyczniejsza obsługa dziewczyny pozdrawiam was

rob

chciałam napisać o sklepie na Bohaterów Września 57, a dokładnie o kadrze zarządzającej jeśli można tak nazwać osoby z inteligencją i kulturą osobistą na poziomie miernym. Przede wszystkim kłamstwo, kłamstwo co za tym idzie oszukiwanie pracowników pod względem zatrudnienia i spraw kadrowych / brak odpowiednich kompetencji /. Kierownik sklepu Pan Robert wiedza bardzo marna natomiast jego tzw. zastępcy kierownik zmiany np. pan Krzysztof zero kultury osobistej oraz personalnej. Super natomiast załoga.

Sylwia

Witam To ja pracowalam w lewiatanie z 8 lat temu i byla pensja 1200 zl i nic sie nie zmienilo? Dalej taka sama pensja. Żyjemy w chorym kraju.

Asia
@Sylwia 20.11.2016 08:42
Witam To ja pracowalam w lewiatanie z 8 lat temu i byla pensja 1200 zl i nic sie nie zmienilo? Dalej taka sama pensja. Żyjemy...

Witam. W naszym Lewiatan ie czyli w Krakowie zarabiamy mniej więcej od 1530 do 1850 zależy od godzin i wcale nie jest tak najgorzej. Atmosfera zajefajna no i kierownictwo super. Pozdrawiam

Asia
@Sylwia 20.11.2016 08:42
Witam To ja pracowalam w lewiatanie z 8 lat temu i byla pensja 1200 zl i nic sie nie zmienilo? Dalej taka sama pensja. Żyjemy...

Witam. W naszym Lewiatan ie czyli w Krakowie zarabiamy mniej więcej od 1530 do 1850 zależy od godzin i wcale nie jest tak najgorzej. Atmosfera zajefajna no i kierownictwo super. Pozdrawiam

kajaa

Tak tak, to się zgadza, bo poszukuja własnie kogoś na stanowisko jako Ekspedientka wiec tak naparwde chodzi o sprzedawce podejrzewam, bo też jest to praca w sklepie Lewiatan na osiedlu Radogoszcz-Zachód dokładnie z tego co widze. Dajcie znac co o tym wiecie.

Agusiula87krk

Dzień Dobry chciałam napisać skargę tylko niewiem gdzie na sklep lewiatan na ul.Borkowskiego 17 w Krakowie przyjmuje kierowniczka osoby i zamiast ona rządzic osobami to pracownicy rządzą i wykorzystywali moją siostrą wyśmiewali sie z niej kazali jej robic dużo ciężkich rzeczy a ona ma chorobę Crona leśniewskiego i siostra już nie chodzi do pracy płaccze a teraz ja pewnie wyrzucą z pracy ze juz nie chodzi co z tym zrobic pomóżcie. Mój mail virginia17@interia.pl

Mieszkaniec Borkowskiej
@Agusiula87krk 06.08.2016 18:19
Dzień Dobry chciałam napisać skargę tylko niewiem gdzie na sklep lewiatan na ul.Borkowskiego 17 w Krakowie przyjmuje kierownicz...

Mieszkam na Borkowskiej i właśnie jest ogłoszenie że potrzebują sprzedawców.

kiero

czy mógłby ktoś powiedzieć jakie zarobki ma kierownik sklepu bo zostałem zaproszony na rozmowę i chciałbym wiedzieć czy opłaca się iść??

szukam pracy

Witam. Czy ktoś wie jak wyglądają warunki pracy w Lewiatanach w Tychach? Podobno jest umowa zlecenie na początku, wiecie ile dają netto na godzinę?

sklepowa

Jeśli chodzi o stroje służbowe to są super. Fartuszek który noszę w pracy jest elegancki i wygodny.

Ekspedientka

Pracowałam wcześniej w sklepie osiedlowym ale jak upadł sklep i byłam bezrobotna to poszłam do Lewiatana pracować. Miałam taką sytuację ze wyczytałam w necie że potrzebują sprzedawców. Zadzwoniłam i przyszłam rano na rozmowę z CV. Ku mojemu zdziwieniu pracę zaczęłam od razu. Na początku dostałam do podpisania umowę zlecenie, ubrałam mundurek z logo Lewiatan i zaczęłam prace. Po miesiącu dostałam umowę o pracę. Pracuje nadal praca taka sobie a zarobki bez komentarza.

Nunia
@Ekspedientka 21.04.2016 11:30
Pracowałam wcześniej w sklepie osiedlowym ale jak upadł sklep i byłam bezrobotna to poszłam do Lewiatana pracować. Miałam taką...

Miałam podobną sytuację w tamtym roku. Jak tylko skończyłam szkołę i odebrałam świadectwo to szybko znalazłam prace w Lewiatanie. W poniedziałek rano byłam na rozmowie zaraz skierowane na badania. We wtorek podpisałam umowę o pracę dostałam firmowy chałacik i zaczęłam pracować. Pracuje nadal i nie narzekam.

dominika

Bo to zależy jaki lewiatan. Pracowałam w lewiatanie market punkt. Rzeczywiście masakra 6 zł brutto na umowie niby wyrównują premia ponieważ 6 zł brutto to nie jest najniższa krajowa ale sam fakt nie wiem jak inni ale ja chce miedź na umowie że mam naj niższą krajową na nie 6 zł brutto. Ciągła rotacja pracowników, natomiast teraz pracuje w lewiatanie łokietek już 5 miesięcy i na razie jest w porządku

gość266

Witam. Szukam opinii na temat sklepu Lewiatan senatorska 2 mix Jan Janik. Szukam obecnie pracy a widziałam ostatnio ich ogłoszenie. Według mnie wszystko zależy od atmosfery panującej w sklepie więc chciałam się czegoś dowiedzieć

hardcor

zarobki za miesiąc 1250-1300 zł do ręki za 160h pracy (ale pracuje się więcej niż norma godzin) na początek umowa zlecenie.. Kierownictwo to porażka jakaś, ja bym ich nawet do zamiatania ulic nie zatrudnił. Brak poszanowania dla pracownika, to nawet widać idąc na zakupy do lewiatana, jak się odnoszą i traktują pracowników rozkładających m.in. towar... Uważam że praca w lewiatanie to tylko przystanek żeby mieć jakiś grosz przy sobie i od razu rozglądać się za lepszą pracą, chyba że ktoś lubi pracować za auto-robota i dać sobie na głowę wyjść. PODSUMOWUJĄC: Pracownik nie ma obowiązku chylić się i bić czołem przed szefostwem czy kierownictwem, bo każdy z tej samej gliny ulepiony jest, pracownik wykonuje swoje obowiązki w normalnym tempie, nie w biegu (jak będzie chciał pobiegać to zapisze się na maraton), za takie pieniądze pracodawca nie może wymagać od pracownika 100% zaangażowania (jaka płaca taka praca), jak ktoś szuka jeleni to do lasu na polowanie.. Jeśli pracodawca jest uczciwy to pracownik uczciwie i sumiennie wykonuje prace, ale za takie upłakane grosze, to prosze was- troche szacunku dla własnej osoby.. Kierownik myli swoje prawa- nie jest od gnębienia pracownika i darcia tylko od pilnowania czy praca przebiega zgodnie, ma prawo zwrócić uwagę ale nie unosić się nad kimś.. Także ma obowiązek udzielić pomocy pracownikowi jeśli jej potrzebuje a nie stać "jak wół namalowane wrota" bo jest zmęczony bo musiał sobie drugą kawe zrobić.

anonim

(usunięte przez administratora)

kasjerka

nadgodziny nie są płatne 100%, siedzisz 11h za taką samą stawkę godzinową jak w każdy inny dzień. Mimo wszystko nie narzekam, pracowałam w gorszych miejscach. Pozdrawia pracownica Lewiatana na Bronowickiej :)

młoda

znam Lewiatan na Bronowickiej warunki nie najgorsze ekspedientki dosyć sympatyczne wprawdzie nie wszystkie z tego co rozmawiałam ponieważ myślałam o pracy tam kasa średnia jak w handlu najgorsze niedziele 11 godzin personelu mało ale jeśli się poprosi doradzą pomogą szkoda mi tych dziewczyn bo zapieprzają a kierowniczki komentują na sklepie nie zastanawiając się że klienci słuchają i mogą przekazać tą wiedzę pracownikom trochę szacunku ale ze względu na obsługę lubię tu przychodzić

Lewek

Płaca w Lewiatanie na terenie NH, na dzień dzisiejszy 1850 brutto plus 2 weekendy w miesiącu płatne jako nadliczbowe, czyli 200%. Kasa moim zdaniem dobra. Prawie każdy Lewiatan ma innego właściciela i on ustala sobie warunki na jakich zatrudnia pracowników, więc nie można generalizować. Lewiatan jako sieć udostępnia swoje logo, produkty, kontakty itp.

dominika

Ja miałam podpisać umowę z lewiatanem market punkt i tam rzeczywiście jest 7 zł brutto plus premia a przecież najniższe wynagrodzenie wynosi 1750 brutto.

Nowa Huta

Lewiatan Mistrzejowice Nowe - Panie bardzo miłe, ale wczoraj sprzedały mi zepsute mięso i ser. Zauważyłam dopiero w domu. W lodówkach tam zawsze śmierdzi, teraz wiem dlaczego.

mloda

pracowalam w tym miejscu i odradzam istny (usunięte przez administratora)

praca

Też nie wiem czy się zdecydować na pracę w tym miejscu.

praca

Jeszcze jakiś rok temu zarobki kształtowały się na poziomie 1200-1250 zł na rękę,czy obecnie też tyle wynoszą,czy też wzrosły? Proszę o odpowiedź osoby,które tam były zatrudnione.

Tadek
@praca 14.08.2015 17:37
Jeszcze jakiś rok temu zarobki kształtowały się na poziomie 1200-1250 zł na rękę,czy obecnie też tyle wynoszą,czy też wzrosły?...

Niestety nie!! Obecna minimalna pensja to 1286 zł i taką "fortunę" otrzymasz :(

gruby62

Fajny praca! Bardzo polecam! Uważam że stawka godzinowa była bardzo dobra! Praca w miłym towarzystwie! Szefostwo bardzo wyrozumiałe!

praca

Na jakie miesięczne zarobki można liczyć w lewiatanie na stanowisku kasjer-sprzedawca w Krakowie?

Pracuś

Zatrudniona byłam w Lewiatanie w Katowicach ,oczywiście na czarno w charakterze z-cy kierownika sklepu miało być pięknie bo kiedyś pracowalam w takim sklepie jako kierownik i wydawalo mi się ,że mój nowy pracodawca będzie taki miły jak poprzedni ale moje złudzenia szybko pękły, facet na pozór miły ale do pracodawcy mu daleko młody wilk, zmienia pracownice jak przysłowiowe rękawiczki siedzi na monitoringu i obserwuje co pracownicy robią ale mnie to nie ruszało bo pracowac trzeba, stosunek do pracownika fałszywy , testy na kasjera sprzedawce jak na kosmonautę a płaca rzadna ja po kilku dniach zrezygnowałam i do tej pory nie zapłacono mi za okres pracy dzwonie do własciciela ,który zablokował mój numer ,żenada dokładna ,jednym słowem słup ,który kiedyś za takie zachowanie może skonczyć obitym pyskiem

vette

Siemka wrzystkim !!!! Sprzedają we Włocławku smierdzace uda kurczece nie chcę obrażać debili

praca

Dołączam się do poprzedniego pytania,proszę o w miarę jak najszybszą odpowiedź w tej sprawie,płacą pewnie około 1200 zł na rękę,ale pracować gdzieś trzeba,proszę jeszcze o podpowiedź jak wygląda szkolenie.

anonim

(usunięte przez administratora)

po 30

morze ty masz lepsze czsy za sobą kretynie albo kretynko

lara

hej co do lewiatana w gdańsku, po rozmowie byłam "umówiona" na rozpoczecie pracy, w pierwszy dzien zaprosil mnie do biura szef calego sklepu, z ktorym nie milam wczesniej "przyjemnosci", i bardziej szczegolowo niz kierowniczka sklepu omowil warunki pracy....co do pracy a raczej czasu pracy gdzie na rozmowie nie dopytywalam (moj blad) bo przeciez dla kazdego to opczywiste ze praca w weekendy rowna sie z dniami wolnymi w tygodniu..tu niestety o tym zapomnij ...prace rozpoczynasz tydzien na popoludnie po 8h , nastepnie caly weekend po 12h, i kolejny tydz na rano! w ciagu calego miesiaca czekaja cie tylko 4 dni wolne!dwa tyg tyrasz jak osiol, za umowe zlecenie ktora nie chcieli mi dac na poczatku pracy, mowiac ze przeciez od kiedy to pani umowe zlecenie podpisuje na poczatku pracy podpisze ja pani na koniec miesiaca tak jak wszedzie....szkoda slow poza tym niezgode z prawem przy umowie zlecenie jakakolwiek odpowiezialnosc finansowa za ktora odpowiada pracownik, tu musisz odpowiadac za kase(tylko 2,50zl dopuszczonej roznicy) to dalej odpowiedzialosc za alkohol,papierosy, zdrapki konkursowe, bilety ztm i to wszstko za 1600!!!chociaz kto wie ile z tego musialbys oddac bo cos sie by nie zgadzalo, wyszlam od razu jak tylko to uslyszalam, wspolczuje tym ktorzy musza tam byc bo nie maja pracy,ja wole posiedziec jakis czas bez niej i znalezc cos w miare przyzwoitego bo to jest totalna porazka!

lucek

Wszystko co piszecie to bzdura ,pracuje tam juz 7 lat i jest ok nawet awansowalam zarobki maja dobre bo 1700zl dziewczyny a praca jak w kazdym sklepie zalezy od dnia i dostaw raz jest mniej raz wiecej roboty normalnie.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

To chyba zalezy od szefa, bo prawie kazdy sklep ma innego wlasciciela :) u mnie pensja godzinowa 6.5 BRUTTO!!! przez pierwsze 3 miesiace umowa zlecenie, i wtedy zarobki po okolo 1200-1300 (brak premii) za ponad 200h (w miesiacu tylko 2 weekendy wolne, reszta pracujaca). Pozniej umowa o prace na okres probny i o prace. Wtedy dochodzi premia od kierowniczki (max 300zl) i przy takiej samej ilosci godzin okolo 1400-1500. Nie ma wolnego za niedziele ani nic, bo na sklepach brakuje pracownikow. A nawet jakby byla mozliwosc to ludzie nie biorabo mniejsza wyplata. Takie realia

matylda

Nie polecam faktycznie zarobki fatalne a kierownicto wyzej nosi tylek niz sami wiecie pracowalam na balickiej w market punkcie jest tam taka stara paniusia wystrojona pali jednego od drugiego wydaje jej sie ze wszystkie rozumy pozjadala jacku niemczyku po co ty ja trzymasz placisz jej 2700 za to ze przychodzi odpoczac

mól

to co zarabiacie dziewczyny to żenada za takie pieniądze to można się tylko(usunięte przez administratora) osiem godzin

zakochana

zgadzam się ze wszystkim co napisała MIŚKA.pieniądze jakie dostają to ochłap niech pan prezes buty sobie za nie kupi.teraz liczy się kto pojedzie na barke ten ma awans.uciekać tylko gdzie pieprz rośnie

Ja zla
@zakochana 04.03.2014 18:50
zgadzam się ze wszystkim co napisała MIŚKA.pieniądze jakie dostają to ochłap niech pan prezes buty sobie za nie kupi.teraz licz...

Lewiatan na Glowackiego 4 to totalna porazka nie polecam współpracownicy chamscy kierowniczki na poziomie szkoly podstawowej -dramat ,kierowniczki ponizaja nowo przyjętych pracownikow skandalicznie zachowuja sie wobec klientow - nigdy tam juz nie bede robic zakupow ,bede sie cieszyc jak ktos inny normalny przejmie ten sklep w swoje rece i pozwalnia wszystkich ktorzy tam do tej pory pracuja :)

Pani
@Ja zla 22.02.2016 12:26
Lewiatan na Glowackiego 4 to totalna porazka nie polecam współpracownicy chamscy kierowniczki na poziomie szkoly podstawowej -d...

Lewiatan ul. Krasickiego w Krakowie, nieprzyjemna atmosfera,krzyki,hałas, przekleństwa i to wszystko funduje personel.Do tego pomyłki przy kasie dość częste.Wobec rozbudowy osiedla powstanie konkurencja,wtedy może obsługa zacznie szanować stałego klienta.Bo,,KLIENT NASZ PAN'',to nadrzędne hasło rządzące handlem.Trzeba się tego nauczyć.

miśka

Pracowałam w lewiatanie na włoskiej, to jest kołchoz a nie zakład pracy. Kierowniczki nic nie robią, nawet nie obchodzi je co na sklepie się dzieje. Dziwie się zarządowi że trzyma takich ludzi i ciężkie pieniądze za nieróbstwo płaci. Pensja to jałmużna sama dałabym prezesowi tą kasę i niech żyje cały miesiąc. Ludzie omijajcie szerokim łukiem market punkt. Pozdrawiam Miśka

czesiu

na raciborskiej masakra,kier.zmiany szpieg nr.1 zero szacunku dla personelu,współczucia dla pracownikówów,zamiast pensji-jałmużna,nikt nie docenia pracowników,mają zero motywacji do pracy.

mila

promocje są tylko trzeba na uczyć się czytać.Ja tam pracuje tyle lat i lepiej pracować w takim miejscu niż na czarno bez ubezpieczenia bez niczego.

Zostaw opinię o Lewiatan - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lewiatan