4.1/5

Katowice - Beskidzkie Fabryki Mebli Sp. z o.o. Salon Firmowy De Velde

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Beskidzkie Fabryki Mebli

Opinie o Beskidzkie Fabryki Mebli Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Beskidzkie Fabryki Mebli!

29.06.2026 21:10

Wcześniej oferta na pracownika kadr, teraz na programistę...co to tam się dzieje ze tylu nagle specjalistów jest poszukiwanych? 😊

25.05.2026 19:57

Jest też oferta pracy na kierownika UR.. czy ludzie przejrzeli na oczy czy takie tam czystki są robione?

19.05.2026 14:42

Widziałem ogloszenie na kierownika wydzialu produkcji. Co sie stało ze szukają? Jakiego działu w ogole?
    Kandydattttt

06.04.2026 16:57

Poszukują na stanowisko Technologa. Jaki typ umowy, jakie zarobki i co stało sie z poprzednim Technologiem, ktoś wie? Zastanawiam sie czy aplikować.
    Amistad

14.05.2026 04:51

No co się mogło stać z technologiem ? Pewnie miał dość pracy na umowę zlecenie . W ogłoszeniu napisane że to umowa o pracę a w rzeczywistości na start umowa zlecenie(usunięte przez administratora)

GONZALEZRamirez

16.05.2026 11:13

Masz rację. Na jego miejsce i tak przyjmą 2 lub więcej Kolumbijczyków, Kolumbijki. Polki wyrzucili, Polaków, nie dając im umowy,a na ich miejsce od razu 3 nowych obcokrajowców. Agencja daje kasę za głowę kierownikowi działu a pracownik (obcokrajowiec)ma na rękę 20 zl.
    mamdosc

11.05.2026 09:21

Na rozmowie nie było mowy o umowie zlecenia a tu proszę: oto ona Umowa Zlecenia najpierw od Lutego do końca marca, następnie zaś zleceniówka na cały kwiecień po prostu śmiać się z tego. 30.04.26 miałam podpisać umowe co nawet jeszcze nie wiedziałam jaka to będzie. Kierownik powiedział że umowa jest sporządzona tylko brak podpisu tych tam z góry i że z kadr będą do mnie dzwonić. Zadzwoniła z kadr i powiedziała że umowa czeka, spytałam się jaka to umowa jak by inaczej Umowa Zlecenia do 30.06.26 wprost cudownie!!!!!(usunięte przez administratora) Zaangażowanie do tej pracy będzie adekwatne do mojego wynagrodzenia (usunięte przez administratora) W tym teraz zakładzie BEFAME jest się ak rodzina ale (usunięte przez administratora). Miałam mieć swoje stanowisko o którym tak kierownik mówił a i tak go nie ma. Jestem od lutego taką zapchaj dziurą. Na stanowisku gdzię na odbiorze są 3 dziewczyny to na drugiej zmianie na odbiorze jestem SAMA a kierownik ma na to odp: nie ma ludzi. Byłam tak wkurzona że chciałam zmienić stanowisko i przejść na szwalnie rozmawiałam z tamtą kierowniczką i powiedziała że pójdę na pianki a tu co dała mnie na maszynę specjalnie to zrobiła. A kierownik pyta się głupio ,, Czy mi się tu nie podoba'' ślepy jest a może lepiej nie widzieć. Do odbierania mają być 3 osoby a nie 1 osoba. Nawet na głupie chorobowe nie mogę iść bo jestem na zleceniówce. (usunięte przez administratora) Szczerze mam dość tej pracy, kolejne miesiące na zleceniówce.

27.01.2026 09:50

Nie polecam monternia tragedia. Żadnej pomocy ze strony brygadzisty . Dwóch rudych panów mają układu między sobą. Jeden brygadzista drugi monter. Pan z brodą zaczynał jako monter ,następnie był w biurze i znowu jest monterem. Tak pięknie twierdzi że wszystko potrafi zrobić, a tylko potrafi brać procenty od osób z którymi pracuje i mówić że o 8 rano zrobił 140%. Ogólnie zabieranie procentów ludzia w tej firmie jest normalne. A brygadzista nie dość że wszystko wie to jeszcze udaje że coś takiego się nie wydarzyło . taki człowiek nie powinien być na takim stanowisku . Zamiast na wszystkich patrzeć jednakowo to ma swoich faworytów a poza tym zabiera pewnie rzeczy sobie z zakładu do domu. Ogólnie nie polecam polityka w tym zakładzie leży i kwiczy. Żadnego szacunku do nowych ludzi jak i starszych którzy tam pracują. Odrabianie soboty za darmo .
    Pracownik 25

08.04.2026 17:13

Szkolenie ? To co pan pokazuje to nie jest żadne szkolenie. Są bardziej wykwalifikowani pracownicy w tej firmie co dużo więcej potrafią nauczyć, a nie tylko się przechwalać( jak pan to cały czas robi ile to pan nie potrafi). Tak naprawdę to trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
    Pracownik 25

08.04.2026 17:19

Szkolenie? To co pan pokazuje to nie jest żadne szkolenie . Są bardziej wykwalifikowani pracownicy w tej firmie co dużo więcej potrafią nauczyć i nie biorą tyle procent co pan i nie przechwalają się na każdym kroku. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
    pracownikobecny

01.04.2026 14:56

Pozdrowienia dla Andrzeja który zamyka piłe na kłódkę i na 2 zmianie nie można nic przyciąć 😄 Szkoda ze zdjęcia nie mogę tutaj wrzucić... Koleś to nie twoja piła... 😔
    #Monter
    pracownikobecny

01.04.2026 12:28

Pozdrowienia dla Andrzeja który zamyka piłę na kłódkę (szkoda że nie mogę dodać tutaj zdjęcia) na drugą zmianę przez co nie możemy nic docinać 😊 To nie jest twoja piła a traktujesz ją jak swoją 😅 Jest cyrk
    #Monter
    Nikodem

18.09.2025 15:34

Jeśli ktokolwiek chce tam pracować, powinien się dwa razy zastanowić. Ta firma to żywy relikt minionych czasów. U steru apodyktyczna, humorzasta dyktatorka, która co rusz ma now genialne pomysły. Słowo na m, najgorsza z form dyskryminacji to tutaj standard.
    G.

30.09.2025 14:52

Umowa na trzy miesiące zlecenie, oczywiscie obiecuja ze po miesiacu bedzie juz umowa o prace co jest bzdura. Jesli sie nie spodobasz np brygadziscie Panu w koszulce z napisem z tyłu "tatus" to odrazu wylatujesz i nie istotne czy jestes zaangazowany czy sie starasz itp, takie układziki własnie tam mają miejsce. Zwłaszcza na dole zakładu. Kierownik zero własnego zdania, widac ze nie umie zarzadzać ludzmi, uwazam ze tych dwóch Panów do wymiany i zupełnie inna atmosfera i praca. Niestety kadra zarzadzajaca to podstawa dobrej organizacji pracy, a tam niestety tego brakuje i na dole jest totalna samowolka.
    Magazynier

17.03.2026 01:49

Pan "tatuś" będzie tak długo rządził póki mu się do d... nie dobierze Pani dyrektor, która nie wie jak jej pracownik na lewo wynosi materiały z pracy...wielki brygadzista a zwykły złodziej...a wystarczy od rana czy przy sobocie kamery sprawdzić...po co busem jeździ to chyba jasne
    Handlowy

14.03.2026 00:06

Korporacja przez duże K.. Przełożeni nie dotrzymują umów które były uzgodnione na rozmowach kwalifikacyjnych....Totalnie zmiana. A co jeszcze tylko mówisz co przełożony myśli,bo jak nie to....... Podkreślam dział rynek nowoczesny. Odradzam ludziom myślącym. To jest tylko podpowiedź a nie sugestia ktora ma podjasc decyzję.
    Slayer

11.03.2026 23:40

W ogłoszeniu jest umowa o pracę a na rozmowie że umowa zlecenie i po obejściu hali stwierdziłem że tak zdesperowany to nie jestem i oferty nie przyjąłem

11.03.2026 13:40

Cały czas usuwane negatywne opinie Ludzie nawet prawdy nie mogą napisać bo wszystko jest usuwane

10.02.2026 20:22

Dzisiaj wypłata. Nie ma to jak dostać gołą wypłate i pracować cały miesiac za darmo na nadgodziny i na premie. Może kierownik zacznie myśleć co podpisuje a nie jak nasz ex prezydent 😉

Oferty pracy - Beskidzkie Fabryki Mebli

Tapicer/ pomocnik tapicera

Brzeszcze

D

01.12.2025 22:10

Nie polecam,omijać szerokim łukiem bfm szkoda nerwów i czasu. A wszczegulnosci klejarnie. Tragedia. Totalna faworyzacja przez brygadzistka p.M jeśli sie jej ktos nie spodoba albo ewentualnie nie bedzie miał kg. Wazeliny żeby jej w d...wejść to nie ma racji bytu w tym (usunięte przez administratora) Kierownik brak własnego zdania. Juz nie wspomnę o tym że,tam jest akord który wyrabiają tylko ulubienice p.M.
    Majlo

17.09.2025 05:42

Jestem tapicerem z 12 latnim doświadczeniem. Słyszałem że tapicer może na prawdę super zarobić, oczywiście liczę się z akordami itp, lecz dla mnie to nie problem. Ludzie, kierownicy na tapicerni w porządku? Proszę tylko o rzetelne opinie, pozdrawiam! 😉
    Śmieszne

17.10.2025 20:23

Nie ma potrzeby w 21 wieku na twoje usługi tapicera który robi wszystko sam, bo to ekonomicznie nie ma sensu. Jest sztab ludzi który dopracowuje wszystko żeby dało się "tylko ubierać materiał". Polecam złożyć firmę i pokazać nam wszystkim i kolegom których obrazach jaki jesteś orzeł. Podejrzewam że wrócisz z powrotem do befame jak będziesz miał odwagę albo nie wrócisz (bo wstyd). Jeżeli brakuje ci kasy załóż zrzutkę to społeczność tapicerów z befame coś wrzuci do puchy
    papapa

22.10.2025 13:26

Dzięki temu że pracuję jak cywilizowany człowiek mogę o tej porze pisać zasiadając w wygodnym fotelu, podczas gdy urażeni naciągacze walczą z akordem 😉 Do bfm nigdy bym nie wrócił, bo to jest moja największa życiowa porażka, tak jak pewnie wielu z Was.
    K.

30.09.2025 11:16

Usuwają opinie wiec napisze je w inny sposób. Praca na zlecenie przez 3 miesiace, obiecują ze po miesiacu dostaniesz normalną umowe co jest nieprawdą. Bazują tylko na tych umowach na zlecenie i tak jest cały czas. Niewazne ze sie starasz, jestes sumienny i zaangazowany. Nie ma to najmniejszego znaczenia jesli nie spodobasz sie brygdziscie (R.) wtedy odrazu wylatujesz z pracy. Pan kierownik zero własnego zdania, nie widzi co tak naprawdę dzieje sie na drugich zmianach. I to nie tylko moje zdanie ale calej reszty osob pracujacej na dole. Ja juz tam nie pracuje wiec pisze wprost jak tam wyglada praca. Moze komuś oczy sie otworzą i pan brygadzista odpowie za szkalowanie i podburzanie innych pracowników, atmosfera odrazu by sie oczyściła, czego zycze osobom które nadal tam pracują. Pozdrawiam
    H

01.10.2025 08:49

Pani E.. jak się robi dwie pozycję na całą zmianę to niestety ale niema z Pani żadnego pożytku a reszta niestety musi nadganiać.
    K.

30.09.2025 09:11

Nie polecam nawet zaczynac tam pracy. Żerują na umowach zlecenia, oczywiście mówią ci że na miesiąc poczym ciągniesz 3 miesiące. Brygadziści to porażka, zwłaszcza pan R.,nie ma znaczenia czy jesteś zaangażowany, starasz się, zależy ci i naprawdę dajesz z siebie wszystko, jeśli jemu się ktos nie spodoba to wypad. Niestety romans z panią D.(poniewaz ja zwolnili)nie przetrwał więc wyrzuca wszelką frustracje na innych. Uważam że są inne zakłady bardziej doceniające pracownika a tam szkoda wam czasu i nerwów. Gdzie indziej bardziej was docenią. Pan R. robi niezle przekręty na drugiej zmianie. Mam nadzieję że kiedyś się za niego wezmą.
    Ups

05.09.2025 15:15

Niezwykle dziwny proces rekrutacji. Podczas rozmowy o pracę jedna pani odbiera telefony, co chwilę wychodzi i nagle znika. Druga pani próbuje kontynuować rozmowę ale też odbiera telefony i nagle przerywa rozmowę bo już ktoś inny przyszedł na rozmowę. W ogłoszeniu umowa o pracę a jednak pierwsza umowa zlecenie...
    Jola

15.09.2025 17:33

Byłam ostatnio na rozmowie o pracę i wszystko było ok. Panie bardzo miłe i pomocne. Przyjęłam ofertę
    Olo

11.06.2025 01:14

Hej na ile zmian pracujecie i czy warto aplikować?
    Magazynier

13.08.2025 10:35

Tyle to w biedronce na magazynie zarobisz, dobry stolarz powinien wychodzić od 8k w górę za normalna pracę 8h dziennie.
    Janek

16.08.2025 17:46

Składacz mebla a dobry stolarz to dwa różne zawody. Dobry stolarz i 8 k w górę jak najbardziej
    Aga

11.08.2025 10:25

Mam pytanie - dlaczego tak bardzo często sa rekrutację na kierownika produkcji ?
    owa_

12.08.2025 22:04

bo non stop ktos wylatuje z tego stolka za byle jaki foch tam kogos ;) tyle w temacie... ten kto sie laskawie przyjmnie (bedzie malointeligentny i nieoczytany w tym forum 😊 ) poleci max za pol roku jak bedzie humor u ww a jak go nie bedzie to max za 3 miechy fajnie tu jest 😊 zapraszamy!
    Kierownik

13.08.2025 10:32

Przekonaliście Mnie, już tam składam aplikację i działamy😊 Zobaczymy ile wytrzymam.............

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Beskidzkie Fabryki Mebli?

Monter

12.06.2025 21:27

Warto aplikować. Stabilna praca, dobre zarobki zależne od ciebie i twojej motywacji. Są dwie zmiany. Pracuje kilka dobrych lat i jest ok
    pata

12.08.2025 22:07

wielu ich tu jest... jednak najlepszego juz nie ma, tak sie mocno prul jak stare gacie... kazdy wie o kogo chodzi...
    xxx

07.07.2025 13:53

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM W OGŁOSZENIU UMOWA O PRACE RZECZYWISTOSC UMOWA ZLECENIE KIER P.WOJCIK CHAM I GBUR JAKICH MALO JEDNEGO DNIA ROBOTY ZE NIE WIESZ CZY SIE WYROBISZ DRUGIEGO DNIA NIE MA OMIJAC Z DALEKA POZABIERALI PRZERWE O 8 RANO PRACA OD 5.50 DO 13.50 NIE POLECAM
    baska

14.07.2025 21:27

tam od razu kierownik cham itd, fajny chłop tylko może odwaliło mu od tego towarzystwa... normalni kierownicy już tam robili, teraz takie czasy - patrz opinie o montażu tam to jest ciekawie ;)
    Ruda103

06.05.2025 21:55

Dzień dobry, jakie warunki na stanowisku specjalista ds.kadr? Czy dodatkowe benefity typu wczasy pod gruszą, bonu na święta, prywatną opieka?Czy rotacja duża?-co chwilę jest ogloszenie.
    Zosia

17.12.2023 13:21

Regeneracja faktycznie tylko w niedziele występuje? Wy te soboty macie w obowiązku i koniec tematu? Podczas rozmowy rekrutacyjnej w takim razie jesteś już zorientowany na jakie warunki mniej więcej się piszesz? Jak zapotrzebowanie na te soboty tak właściwie uzasadniają? Czyli tutaj praca w niepełnym wymiarze w ogóle odpada?

31.03.2025 09:46

To co się pozmieniało, że teraz jest tak źle? Musi być grubo skoro ludzie odchodzą przez jednego człowieka, tylko mógłby ktoś opowiedzieć co się tam konkretnie odwala.
    montazysta sadysta

27.04.2025 22:06

skoro slyszysz ze jestes zly od nowgo kiero bo on tak se mysli (duzo napisane), a ty zasuwasz tu z 20 lat z dobra opinia. to jest ok? sie komus cos i gdzies psuje... nie w mozgu...
    Hej

16.03.2025 19:30

Ile można zarobić na początku? Dzięki

16.02.2024 14:58

Jakie warunki pracy przysługują tutaj brygadzistom? Nie do końca wiem jak wygląda sprawa tego wspomnianego kiedyś wchodzenia ale ciekawi mnie przede wszystkim jak od strony finansowej praca wygląda? jakie są zasady? wynagrodzenie zależy od wyniku zespołu? jak jest on motywowany?
    glupty piszesz

29.01.2025 16:50

ciekawe czy juz jest ogloszenie za kolejnego zwolnionego kierownika? bo wg ciebie potrzeba ciagle wiecej ludzi i nikt nikogo nie wyrzuca... i jest tak super ze ludzi z zakladu zabiera karetka? takie opinie nalezy kasowac trolu iwonowski
    gret

16.02.2025 20:45

Widzę że nie masz pojęcia na temat zwolnień. Kto Ci powiedział że ludzie się sami zwalniają .Wystarczy że spytasz o swoje to nie jesteś już mile widziany

Kontakt - Beskidzkie Fabryki Mebli

Piekarska 130 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Meble

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Inna

26.01.2025 20:11

Nie polecam. Pani na rozmowie rekrutacyjnej bardzo nie miła. Było czuć od niej " kim ja to nie jestem ". Kilka dni po zatrudnieniu okazało się że jak nie wyrobisz planu ,to trzeba przyjść na 4.40. Nie interesuje ich że nowy pracownik stoi koło stołu i nic nie robi. Mozna by tu duzo pisac ale szkoda slow. Nic dziwnego że tam jest taka rotacja ,skoro nowy pracownik jak szybko przyjdzie ,tak szybko się zwalnia. Nie polecam pracy w tej firmie.

04.12.2024 16:23

Przeglądając wpisy tutaj, można sporo złego przeczytać o nadgodzinach i pracy w soboty. Mógłby ktoś szczegółowo opisać, jak się sprawy mają?
    prawda

12.12.2024 21:22

pewnie ze tak! to jedyna normalna rzecz która tam jest, reszta to fałszerstwo i obłuda! (usunięte przez administratora)
    Mistrz 1

28.12.2024 03:11

Chyba chłopie u Ciebie 10 go. u mnie jak i znajomych już kilka razy się spóźnili i to o 3 dni.tłumaczenia że bank lub by podejść do biura po kasę....
    Dolar

24.10.2024 10:43

Omijać szerokim łukiem, ogłoszenie i to co mówią na rozmowie to brednie. Liczy się żeby normę zrobić, ciągle więcej i więcej. Za urlop na żądanie premie ci uwalą za L4 też. BHP i prawo pracy leży i kwiczy, jakby inspektor z PIPu przyszedł to by trzeba dla niego etat utworzyć bo tyle by tam siedział. Praca w nadgodzinach od 4.40 ale dodatku nocnego nie wypłacają! Jak te (usunięte przez administratora)w pędzie musisz zaiwaniać żeby na swoje wyjść i jeszcze cicho siedzieć żeby nie urazić dowodzących. Procenty, procenty tylko każdy w oczach ma... Ciekawe dlaczego średnia czasu jaki nowi przepracują to dwa tygodnie??? W tym roku odeszli albo ich zwolnili już kilka osób z zarządzania pracownikami, w tym dyrektora produkcji i kierownika z tapicerni, który nie wytrzymał i uciekł po tym jak go pogotowie z firmy zabrało w stanie przed zawałem. To mówi wszystko. Bajzel i (usunięte przez administratora) Żadnej organizacji. Jak nie musisz to nie zaczynaj nawet pracy bo szkoda czasu i zdrowia. Aha, żeby z kwitka na wypłacie wyznać się to trzeba mieć doktorat z ekonomi.

04.12.2024 16:20

Bardzo niepokojąca jest wzmiankach o BHP. Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?
    prawda

12.12.2024 21:24

bhpowiec to jedna z ostatnich tam normalnych osob - prosze sie od niego odstosunkowac! , gosc z klasa, nie to co reszta psuedo kadry - nad poziomem (usunięte przez administratora)
    Zofia

15.11.2024 17:18

Co tam się dzieje z kadra zarządzająca że co chwilę ich wyrzucaja lub sami się zwalniają?
    Xyz

23.11.2023 16:34

Praca od 5.40 ktoś zwariował? Czemu nie można od 6?
    Pan Jan

25.05.2024 00:04

Zapomnieliście dodać, że w soboty za darmo. Tzn za dzień wolny pewnie. xD
    Zuzu

07.11.2024 17:22

Praca od 5:40 jest ze względu na prośbę kilku osób, które skarżyły się, że gdy wyjdą z pracy o 14:00 to jadą godzinę do Kęt. Wychodząc wcześniej mijamy największe korki. To nie widzimisie pracodawcy tylko zmiana na życzenie pracowników.
    dno

17.10.2024 20:16

jezeli z firmy w ciagu roku odchodzi z dyrektorskich/kierowniczych i specjalistycznych stanowisk 80% ludzi to chyba super swiadczy o umysle dowodzacej... strach sie bac kto tam teraz pracuje ;(

16.10.2024 21:14

Hej będę miał rozmowę na tapicera w tej firmie Jak wygląda praca u was ? Jaka kasa jaki system ? Pomożecie uzyskać jakieś informacje?? Z góry dzięki !!!

20.09.2024 18:36

Dusigrosz

20.09.2024 20:25

Przecież niedawno przyjęli na to stanowisko gościa, który lata temu już kiedyś tam był dyrektorem generalnym.

11.09.2024 18:38

Nigdy nie byłem na gorszej rozmowie rekrutacyjnej. Mam wrażenie, że to był jakiś żart, straciłem tylko czas.
    Możesz coś przybliżyć?

12.09.2024 06:59

Możesz coś przybliżyć?
    Zodiak

20.08.2024 21:03

Witam widzę ogłoszenie na kierowcę C + E Jak zarobki i praca?

13.09.2023 10:38

Czy w Beskidzkie Fabryki Mebli zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
    Juki

15.09.2023 13:53

Tak.Jak się sprawdzisz to zostajesz.
    Miła

10.08.2024 13:51

Pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, jak się sprawdzisz to kolejna umowa jest już umową o pracę na okres próbny
    Niedoszły Pracownik

11.05.2024 15:04

Brak słów. Nie wiem od czego zacząć. Przyjęto mnie na stanowisko kontroli jakości. Sama rozmowa na stanowisko odbyła się sprawnie oraz bez większych problemów. Po tygodniu dostałem odpowiedź pozytywną iż zaczynamy po weekendzie majowym. Pierwsza umowa to zlecenie na miesiąc. W poniedziałek wypełnianie dokumentów, szkolenie BHP oraz pierwsze godziny na stanowisku. Trafiłem na fajnych współpracowników, którzy wyjaśnili mi na czym miała praca polegać. Gotowe meble po tapicerowaniu należało sprawdzić pod względem jakościowym oraz estetycznym. Rodzajów mebli jest masa i też każdy ma coś wspólnego oraz wyjątkowego do sprawdzenia. Po za kontrolą miałem także pomagać w składaniu mebli oraz transporcie na taśmę prowadzącą do działu pakowania. Byłem zielony pod względem mebli tapicerowanych. Miałem problemy znaleźć rzeczy do poprawy. Jednakże były to początki mojej pracy i się wdrażałem. Moja kariera trwała 30 godzin pracowniczych. W czwartek pod koniec zmiany kierownik poprosił mnie na stronę i podziękowano za współpracę twierdząc że chcą osoby która wdroży się szybko i na "już" Odnośnie odrabiania, uczestniczyłem w jednym zebraniu na moim dziale gdzie kierownik przekazał iż jedna z sobót jest liczona jako nadgodziny a następna jest dniem "odrabiania". Czemu cudzysłów? Ponieważ odrabia się dzień który jest nie logicznie tłumaczony czyli w tym przypadku dzień poprzedzający postój. Na stołówce dowiedziałem się że odrabianie w tej firmie jest zawiłe i nielogiczne.
    Paweł

02.08.2024 19:38

Też to przeżyłem. Kontrola jakości to jakiś żart w tej firmie. Wymagania z kosmosu i wywalanie ludzi w moment

18.04.2024 15:46

Powiedzcie coś o pracy grafika komp. Jakie są zarobki? Czy jest prasja czasu czy normalna praca?
    ester

26.05.2024 21:49

udajesz grafika, normalnie to wieszasz lampy, wozisz ciężkie meble, zamiatasz podłogę (usunięte przez administratora) dostajesz tak wygląda ta praca... to normalna praca grafika co nie?
    Kata

26.05.2024 22:01

To nie jest praca grafika, robisz to co ci akurat wrzuca

22.05.2024 12:35

Uli

25.05.2024 22:41

Dobrze mówisz ale niestety mój wpis skasowali.Ale Kierownika produkcji dalej szukają.Niby meble ekskluzywne produkuje się.

Zostaw merytoryczną opinię o Beskidzkie Fabryki Mebli