Pasternak Personal

• Lokalizacja zakładów pracy
  • Branże i nasze mocne dziedziny
  • Produkcja
  • Logistyka
  • FAQ
  • Pracuj z nami

Lokalizacja zakładów pracy

Branże i nasze mocne dziedziny

Produkcja

Onna - Pasternak Personal

3. Opinie o pracodawcach Lünen
  5. Opinie o Pasternak Personal

Opinie o Pasternak Personal Lünen

Nie przegap nowości o Pasternak Personal!

04.09.2015 08:59

przepraszam bardzo gdyby w tym nie bylo prawdy to bym nie pisal >najwidocznej jej nie znasz tak dlugo jak ja wiec o czym tu gadka,a nick normalny to pewnie jest lichmanska albo jej przydlupasy >takze prosze sie nie denerwowac bo to co opisalem jest prawda ,,nie zycze sobie glupich komentarzy

03.09.2015 19:18

Anonimowo każdy jest odważny tak jak i za plecami... przykre ale cóż tak mentalność polaczkow. :/
    Normalny

03.09.2015 16:20

To ze taki typ kobiety Cię nie interesuje i to ze Twoim zdaniem nie wykonuje swoich obowiązków tak jak Ty byś tego chciał (nie ty jesteś od ustalania zakresu obowiązków tylko jej pracodawca ) nie upoważnia Cię do wypowiadania się na temat jej osoby w taki sposób! Jak masz jakież żale i skargi na nią to zadzwoń do pracodawcy a nie wylewaj tutaj na kogoś brudów które nie są prawdą i nie dotyczą jej pracy tylko dlatego że jesteś tutaj anonimowy. Bo jak widać nadal nie masz odwagi się przedstawić!

03.09.2015 15:47

powiem tak takiej osobie jak Karolina to nawet mowienie prosto w oczy nie pomoze bo jest falszywa
    Normalny

03.09.2015 12:02

Wam to się człowieczki chyba już całkiem w göowkach üoprzewracalo! Koordynator to nie wasza nianka .Przyjeżdża jeden z drugim i tylko narzeka koordynator nie taki kasa za mała mieszkania nie fajne to pytam po (usunięte przez administratora) tam siedzicie. Dlaczego skoro to wy jesteście tacy wspaniali nie pracujecie na lepszych stanowiskach? Powiem wam bo to wam w 90% słoma z butów wystaje i jesteście w tej samej ilości zbierania degeneratow qrew i alkoholików którzy tylko tutaj potrafią się wypowiedzieć bo są anonimowi. Ktoś kto jest rozgarniety pójdzie i powie to e oczy ale wy prostacy nie macie odwagi się tutaj przedstawić. Pani Karolono i inni koordynatorzy główna do góry i nie przejmujcie się tymi wpisami. Ci normalni są z wami. Wszyscy którzy są w temacie wiedzą o tym ze bez wasza firma by nie istniała A to szefostwo ma wszystko i wszystkich w du.ie bo dla nich liczy się z lko kasa! A i pamiętajcie koordynator i każdy inny wasz przełożony jest zatrudniony w firmie tak samo jak wy i to nie wy im mówicie co mają robić a szefostwo bo to oni im płacą nie wy!

03.09.2015 09:32

ja osobiscie znam Karoline 4 lata mam z nia dobry kontakt i to co pisze milutki to prawda jest za klamana iu falszywa kobieta zwykla cwniara ,niestety ale taka ma opinie przez pracownkow w firmie pasternaka ludzie jej maja dosc w greven w biurze nie robi nic ,sory Karolcia ale ty taka jestes dobrze o tym wiemy oboje ,ciekawy jestem czy Markowi o wszystkim powiedzialas ..
    Przedstaw się cwaniaczku

03.09.2015 05:49

Za to ze Taka kobete wyzywasz od k... powinienes dostać w ryj!! Pewnie próbowałeś podbić lecz Ci się nie udało i teraz z pożądanej kobiety qurwe chcesz zrobić. Jak masz odwagę kogoś tak wzywać to się przedstaw i podaj konkrety!!! Jesteś cwany bo anonimowy!!!

02.09.2015 13:35

tak zgadza sie jest od tego koordynator ale jesli on nie reaguje...... ludzi nie chce sluchac tel nie odbiera tylko odpowiada dajcie mi spokoj to nie moj problem dzwoncie do biura no to sory Pani Lucynko ale cos chyba jest nie tak .Daja prace jak wiele innych firm i za te same pieniadze wiec tutaj tez jako firma szalu nie robia z wyplatami......
    FIGA

20.11.2015 16:39

FIRMA PASTERNAK TO BŁAZENADA...
    laguna

14.08.2015 18:48

Witam ,szukam pokoju w Heilbad-Heiligenstadt
    U Pasterniaka

12.08.2015 20:58

Chalo witam wszystkich czy ktos slyszyl o sobotniej imprezie u Pani Donaty bo jest juz pare osob zaproszonych i chialbym tez sie zapisac

27.07.2015 16:45

Jak Rajmund będzie przyjmował LE-BY i ĆPUNÓW to dla nas nie będzie pracy

23.07.2015 21:17

teraz szuka dla nich ludzi firma D&D Personal. Przyjmuja aktualnie do miesa i do magazynów.
    igor

16.07.2015 13:28

a u kogo te mieszkania ? podaj namiary.
    200e miesiecznie

16.07.2015 06:48

Dla pracownikow pasternak z kaufland heiligenstadt sa w ofercie mieszkania umeblowane z internetem.

16.07.2015 18:43

Za ile i i u kogo daj namiary.
    Wspaniała i cudowna JA :)

16.07.2015 03:23

I jak tam Matuszki żyją jeszcze...? i nareszcie zrobiono z nimi porządek :)

16.07.2015 18:38

żyją ale mocno poturbowani.

12.07.2015 14:06

Tutaj pracują sami degeneraci i pasorzyty,chleją to piwsko i wóde ,a ci co normalni muszą się z nimi urzerać i jeszcze nie ma pracy .A beata w h-ja gra ludzi ściąga bo ma kase za nich.
    wwww

06.07.2015 23:40

Ale jazda podoba mi sie!Pracowałem tam-beata jest zajebista-fałszywa-stare prochno!nawet nie zasługuje aby pisać jej imie z dużej litery!ciekawe czy lusterko kupiła sobie bo wciąż twierdziła,że nie ma.
    Johanes

05.07.2015 07:51

ciekawe po co lopatke pieciu trybuje jak trzech by dalo rade,karczki tez by jeden trybowal i na kilo robil sam.Troche by firma zaoszczedzila,a i Dominiko byl by zadowolony,premie by dostal i tempo podkrecil bo dacie rade.I jeszcze wodeczke i papieroski z polski targacie dla zielonych i niebieskich za friko.Dobre ludzie z was sa.Powodzenia
    iwa

03.07.2015 05:45

po prostu szkoda slow i szkoda czasu na to aby czytać kretynstwa tu opisane żenada
    zawiedziony

27.06.2015 16:11

Brawo wreście ktos pisze prawde.NATEMAT TYCH LUPUW BEATKI I SZPUNTA.COTO ZAFIRMA KTURA TSZYMA TAKICH LUDZI.PRZEZNICH TA FIRMA TRACI SWOJOM REPUTACJE.BEATKO JAK TY SPADŁAS NA PSY.RŹNIESZ WIELKOM PANIOM.A TY NADAJEZ SIE DO BURDELU.WŹIEŁAS SOBIE TAKIEGO SZPUNTA PIJAKA I CPUNA.ON JEST PRZYTKI I OBLESNY JAK PSI HU?POPROSTU GRUBA TUSTA SWINIA JA OSOBISCIE NIEDOTKNOŁ bym osobiscie go brudnym kijem w ciemnym lese.ale ty niemozesz zyc bes faceta.wuzku tesz kiepski sama chodzisz i gadasz.najlepsi byli marjusz kindra i twój moz .aha jeszcze jeden twoja wielka miłos ze stanów .znimii mówiłas ze seks był zajebisty.sama gadałas ze znimi był sekś zajebisty. Anie jak ze szpuntem nawet nieumie ci dogodzic.ciekawy jestem jaka była twoja zona tez taka brzytka i pomarszczona i stara.NIESTETY BEATKO MUŚISZ ZASTAC STYM SWOIM OBLEŚNYC FACETEM.BOTERAS JUZ NIch cie niezechce.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pasternak Personal?

Kontakt - Pasternak Personal

Lünen

kiedyś tam

27.06.2015 09:29

Witam wszystkich słyszałem nowinę ze ta K-wa Donatka jedzie do polski na 3 tygodnie i kogo będziemy teraz ruchac tu na bergkamen jak nie Donatke a była ona taka dobra w ten sport

26.06.2015 20:15

Dużo was pracuje ,gdzie teraz was jest najwięcej w domku,(usunięte przez administratora)

23.06.2015 22:03

Ale mają teraz dużo pracy........... Ludzie po kilka dni na domkach siedzą , Na pewno praca się ruszy jutro . Wszyscy pójdą do pracy . Tak obiecuje pani B...... A w rzeczywistość siedzą na domkach .......
    przerazony

23.06.2015 09:18

Nikt niezadzwoni bo z tymi pijakami sie nie wygra bo beatka jest na stanowisku i broni swojego przydupasa i dlatego sa gura i napijaja razem a my jedynie mozemy siedziec cicho gra wielka pania a z takim ochlapusem siedzi bo jej tak pqsuje
    Police

22.06.2015 00:46

Dlaczego nikt nie zadzwoni na policje żeby go przebadać alkomatem? Jak ktoś na takim stanowisku może pozwolić by kierowca woził ludzi do pracy pod wpływem alkoholu. Niech ktoś wkoncu zrobi z tym porządek!

26.06.2015 20:20

No a ty nie możesz a może się boisz że wylecisz,
    jeden z normalnych

21.06.2015 21:59

Jak tam koledzy i kolezanki nie boicie sie jutro jechac do pracy z tym oszolomem darusiem bo przeciez chlal caly wekend se swoja cichodajka beata.Co za firma ze jeszcze trzyma takich ludzi jak to cos bo to juz nawet nie kobieta i ten jej alfons szpunt.Zostawil w polsce kobiete a zabral sie za takie prochno.nie dajcie sie im bo oni sa ciency w uszach ona umie grac pod siebie i uwazajcie jutro w drodze do pracy bo na pewno bedzie go jeszcze trzymac woda

20.06.2015 19:33

Jak praca jest codziennie? Na zakręcie dalej walą wóde>?A plebanią dalej żądzi czarna Mirka która sra po kątach?Beata lubi takich degerenatów
    zawiedziony

19.06.2015 08:53

firma spada na psy bo trzymaja samych pijakow i cpunów a pani kierownik (usunięte przez administratora) nic z tym nie robi bo jej to pasuje bo sama daję co weekend z nimi i swoim przydupasem szpuntem czerwonym na ryju jak indor.w dniu urodzin pani kierownik byl tak pijany ze opowiadal jak sypia z beata i jaka ma (usunięte przez administratora) pomarszczona i źe na ten kombajn ubiera stringi i ze bzykaja sie 6 razy dziennie jak tak moźna muwic (usunięte przez administratora)nic wiecej

15.06.2015 19:23

Za cały miesiąc pracy (150h) plus 4 dni płatnego urlopu dostałem bagatela 898,76EUR to jest kasa...............
    xyz

15.06.2015 16:07

W tej firmie koniecznie trzeba pilnować wypłat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potrafią odliczyć zaliczki których nie pobrałeś, źle policzony urlop, opłata za domek to norma!!!!!! Uważajcie i zawsze sprawdzajcie czy wam się zgadza!!!!!!!!!!

16.06.2015 19:59

Wolą pijaków bo z nimi mogą manipulować jak chca ...

15.06.2015 15:59

Jak tak dalej będzie to więcej będzie koordynatorów, pracowników i kierowców w biurze niż pracowników. Zostali prawie sami pijacy bo im wszystko wolno a reszta normalnych pracowników ma dość pracy w takich niesprawiedliwych warunkach.`

14.06.2015 09:06

W tej firmie mają tylko pracę Alkoholicy itp . Jeżeli nasrasz do brodzika na Za krecie to jesteś ok i przenoszą cie na inna placówkę . A ludzie spokojni którzy ciężko pracują siedzą na domkach . I mają przesrane .
    betek

15.06.2015 00:23

bo Beatka faworyzuje tych swoich przydupasow z ktrymi moze w weekend sie napic. Tepa strzala co Darusiowi dala.

15.06.2015 13:40

jak w tym tygodniu macie prace >? Właśnie jest tak dobrych ludzi wywala a pijaków i dziwki zostawia bo ona z nimi kumpluje a Rajmund nie leprzy przydupas nie wiem poco on tam jest chyba wóde dowozi Beacie i Darkowi!!!

13.06.2015 12:54

Gdzie jesteście, Beata was wszystkich pozamykała w domach na klucz,a morze już pijecie,toć już sobota>

11.06.2015 20:24

Witam .co tam się dzieje ludzi zwalniają a miało być tyle roboty i co ,30 ludzi zostaje ,ciekawe jak z kierowcami Darkiem przydupasem Beaty też zwolnią skoro nie będzie ludzi do worzenia a Jolcia pijaczka ,kierowniczka za -rana!
    No

11.06.2015 15:38

Nazwisko: Br...
    do autora: do Brudaski

10.06.2015 23:44

A na jaką litere ma nazwisko "Brudaska"?
    pracus

09.06.2015 21:12

prosze was rozumie stawki ok takie sa wszedzie ktos kto nie chce pracowac obsmaruje kazda firme . Firma placi tak jak pozwala jej na to prawo i chociaz zarabia na tym gruba kase to jakos nikt z ludzi wypowiadajacych sie na temat takich firm nie jest na tyle inteligetny by cos takiego stworzyc samemu. Dlaczego pytam dlaczego?? Czyzby ci wszyscy madrale przed klaWIATURA nie mieli odwagi podjac sie takiego biznesu??Przeciez to takie proste! Dlaczego na takiej stronie jak ta kazdy jeden prostak alkoholik narkoman i nirobol ma prawo anonimowo wylewac pomyje na firmy i osoby ktore sie prowadzeniem tych firm zajmuja??? Dlaczego skoro te firmy sa takie zle a pracownicy tacy pracowici uczciwi i wspaniali nie macie odwagi sie podpisaswoimi prawdziwymi danymi pod tymi komentarzami?? Pracowalem w kilku miejscach w swoim zyciu i nie bylem nigdy zwolniony z pracy a takze nigdy nie widzialem by jakikolwiek pracodawca zwolnil kogokolwiek kto sumiennie chodzi do pracy i wykonuje swoja prace. Przyjezdzamy tutaj bez jezyka i w wielu przypadka znajomosci branzy w jakiej zaczynamy prace a oczekujemy tysiecy wynagrodzenia za nasza prace. jeszcze raz do tych wszystkich ktorzy leja pomyje na tym portalu widzialem wiele razy widzialem jak wlasnie tacy ktorzy byli pzykladni i sumienni zostawali wynagradzani tym ze firmy ich pzejmowaly pod siebie i dawaly szanse rozwoju, ale wlasnie takie firmy jak ta dala im na poczatku punkt zaczepienia i nikt nikomu nie kaze do konca zycia pracowac u pasternaka. i jak pokazuje nie jeden przyklad ze ktos kto naprawde jest pracowity zostaje zauwazony przez np kaufland i dostaje oferte kontraktu bezposredniego. A i jeszcze jedno zapytajcie sie ludzi ktorzy narzekaja ile maja lat i w ilu takich agencjach w swoim zyciu juz pracowali? Pewnie jest ich kilka lub kilkanascie i z wiekszosci z nich zostali wyrzuceni. Oraz spytajcie sie ludzi pracowitych i odpowiedzialnych, mysle ze maja za soba takich firm jedna moze dwie. Takie firmy napewno nie sa na dluzszy okres chyba ze dla sezonowcow ale dla wielu sa pierwsza furtka do tego by dostac lepsza i lepiej platna oferte. Ale pamietajcie to nie polska lat 80 tych tu za stanie i siedzenie juz nikt nie placi!!! Pozdrowienia dla nierobow. A dla ludzi chetnych pracy i sumiennych powiem tylko tyle nie czytajcie tych idiotycznych komentarzy tylko popostu sprawdzcie sami. Jedno co jest pewne firma napewno wam zaplaci stawke jaka macie na ummowie i nie ma od tego odwrotu bo gdyby bylo inaczej nigdy nie utrzymalaby sie na rynku 25 lat.
    Do brudaski

09.06.2015 17:38

Dzis rano w szatni z kolezankami obgadywalas Marcina mowiac ze mial pracowac a nie chodzic do toalety.Dobrze wiesz ze mial atak wyrostka i zle sie z tego powodu czul.My terz chcemy oddychac swiezym powietrzem a nie dusic sie z twojego smrou.Od spraw zdrowotnych jest lekarz a nie ty.Pani Beato bardzo prosimy niech Pani przemowi do rozsadku tej pijaczce bo zaczyna nam naprawde grac na nerwy. Niech ona zadba o swoj wizerunek i ma vbyc trzezwa a nie pod wplywem alkoholu w pracy. Nie jedna osoby by juz wyleciala z tego powodu z pracy i nie rozumiemy dlaczego osoba ktrora pije zajmuje sie takimi sprawami, kto ja do tego upowaznil.
    zmieszana

08.06.2015 19:56

Czy może mi ktoś odpowiedzieć na wcześniejsze pytania bo mam mało czasu do namysłu, a zaczynam się coraz bardziej wachać. Pomocy
    Do brudaski

08.06.2015 17:53

Dzis znowu od ciebie smierdzialo woda i nie tylko, kobieto jak smarkasz to wycieraj nos w chusteczke a nie smarkaj w reke i jak stary chlop cpasz glutem po podlodze nie chcemy miec tatularzy na plecach z twoich glutow. Twoje zchowanie przypomina faceta jestes obojniakiem ?

Zostaw merytoryczną opinię o Pasternak Personal