Pasternak Personal

• Lokalizacja zakładów pracy
  • Branże i nasze mocne dziedziny
  • Produkcja
  • Logistyka
  • FAQ
  • Pracuj z nami

Lokalizacja zakładów pracy

Branże i nasze mocne dziedziny

Produkcja

3. Opinie o pracodawcach Onna
  5. Opinie o Pasternak Personal

Opinie o Pasternak Personal Onna

WebsiteIconPasternak Personal

Nie przegap nowości o Pasternak Personal!

Nikos

05.10.2024 18:16

Pracuje,problemy jak wszędzie ale ogólnie jest oki

11.03.2021 11:14

Czy Pasternak Personal ma ściśle ustalone godziny pracy?

Adamek 78

12.04.2021 20:30

Zależy gdzie na muster możesz nawet robić 9 z chakiem ale czy wytrzymasz ,zimno i tylko cię ganiają.

Jk

28.07.2022 20:30

Na Kauflandzie pracujesz nawet po 10 godz.ale jest spoko.Firma wypłacalna,ja nie mam x nimi problemu.

Ciekawy

13.07.2021 09:22

Czy jest ktoś w firmie który otrzymuje diety prócz wypłaty ?
Bodzio

09.11.2018 16:01

Witam czy ktoś się może wypowiedzieć o pracy jako kierowca do rozwożenia ludzi ???
maseł

06.09.2016 21:02

Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy jest szansa na jakieś premie do tego, co jest dobrymz ankiem na to co się teraz dzieje. W końcu wypłata jest bardzo ważna. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.

18.08.2016 21:51

ab

24.08.2016 16:32

Przyjmuja do miesa w Hailigenstadt i komisjonerów do chlodni w Dortmundzie. Musisz zadzwonić do D&D personal 32-4151501. Firma dobra robie u nich juz ponad rok.

12.07.2016 14:03

j

12.07.2016 15:22

dzwon do d&d personal. kontakt znajdziesz na ich stronie www.danddpersonal.pl

07.07.2016 09:29

Npo

11.07.2016 15:42

sprawz D&D Personal to jest ich biuro w polsce
jurek

25.09.2015 14:31

do jacka oni teraz przyjmuja komisjonerow i widlakowcow do magazynow w Dortmundzie. (usunięte przez administratora) Pozatym firma uczciwa i wyplacalna, pracuje u nich juz 4 lata.

07.09.2015 12:39

Sprawa z nocy się wyjaśniła. Praca ok. Z mieszkaniem zobaczymy.
Acdc

07.09.2015 00:43

Szczerze? Początek kijowy. Nie mam zakwaterowania, bo nikt nie raczy odebrać telefonu. Spie pod MC Donaldem, a na 7 do pracy. Fajnie? No chyba kur## nie. Ok 1000 km przejechane, po kij?! No? Powiedzcie mi?! Opisalbym to w konkretniejszych słowach, ale szczerze? Nie przepuszcze tego i wszyscy będą latać!! Na dzień dzisiejszy nie polecam, rano dowiem się co z pracą i chętnie opiszę...

25.08.2015 18:41

04.09.2015 10:25

Dziwnie piszesz że nie rozumiem kto nam ma pomóc w znalezieniu mieszkania, pasternak ma swoje domy ich nie interesuje w jakich warunkach mieszkamy i ile jest w pokoju osób więc nie dziw się że szukam pokoju lub mieszkania ale tu nikt nie chce pomagać bo każdy dba o własną D.
grzechu

19.08.2015 18:44

jest tam jakas praca szukam pracy slusarz spawacz uprawnienia na wozki widlowe dajcie znac pozdrawiam email [email protected]

14.08.2015 18:52

Witam, pilnie poszukuje pokoju w Heilbad-Heiligenstadt dla jednej a morze być dla dwóch.
po co sie klocic

15.07.2015 20:44

mieszkania do wynajecia ,dla pracownikow Pasternak w heiligenstad.Umeblowane,internet,dwie stowki od osoby,max,dwie osoby na pokoju,mieszkania w blokach,dwa ,trzy pokoje.Zapraszam.

01.08.2015 16:44

Witam, pilnie potrzebuje pokoju w Heiligenstadt tel.(usunięte przez administratora) jedna osoba lub dwie
johny

23.10.2015 19:21

Prześlij namiary,pilne.

27.04.2015 16:52

ania do agata nie daj sie straszyc. Ludzie nie rozumieja systemu a sie wymadzaja.Konto czasowe zapobiega wlasnie placeniu wyzszych podatkow w miesiacu w ktorym zrobilas duzo nadgodzin (progresja podatkowa). Twoje nadgodziny zbierasz na tzw. koncie czasowym i wybierasz je gdy jest mniej pracy lub przedluzasz sobie urlop.Masz 24 dni robocze platnego urlopu + twoje platne nadgodziny. Przez to czy przepracowalas caly miesiac czy tez nie, zarabiasz mniej wiecej zawsze tylesamo. Firma jest dobra, pracowalam tam juz kilka razy i nigdy nie brakowalo pieniedzy i byly naczas. Znam ludzi ktorzy wzieli juz swoje mieszkania z cala rodzina a pracuja dalej u Pasternaka, juz kilka lat.
jurek

22.04.2015 13:47

do mariana glupszej wypowiedzi od twojej jeszcze nie czytalem. Wypowiadasz sie na temat firmy ktorej nie znasz. Przyjezdzasz, rozmawiasz z jakimis ludzmi na zasyfionym przez nich mieszkaniu, oni opowiadaja ci same zle zaczy o firmie, ty wyjezdzasz do domu a oni zosteja i pracuja dalej !

01.04.2015 09:41

No syf to powoduja wspollokatorszy a nie firma a tak to mieszkania sa w miare ok. Zalezy o tym gdzie trafisz
marian

19.03.2015 20:03

Przestrzegam wszystkich przed ta firma!!! BYlismy u nich wczoraj(18 marca 2015)po ogladnieciu mieszkania i rozmowy z pracownikami odradzam wam tam prace!!! Z zeit konta 60 procent podatku zabieraja ,placa podstawowa wam czyli 151 godzin czyli ok 700 euro ,reszta trafia na tymczasowe konto,jezeli chceilibyscie zjechac do polski to z tego konta sa wam wyplacane urlopy,warunki mieszkaniowe TRAGEDIA,najgorszemu wrogowi nie zycze,pan romuald czy jak on tam ma klamie jak najety wiec nie liczcie na to ze powie wam prawde.Moge wam wyslac zdjecia w jakich warunkach bedziecie mieszkac.NIe polecam!!!!!szkoda waszego czasu i pieniedzy
agata

31.03.2015 12:30

Ojej, brzmi odstarszajaco! A wlasnie chcialam sie tam zglosic. Co nalezy rozumiec pod pojeciem konto tymczasowe? Znaczy, ze nigdy do konca nie dostaniesz tej kasy wyplaconej? Zdjecia by mnie insteresowaly. Nie jestem zbyt kaprysna, ale w syfie nie chce mieszkac. Moj adres to [email protected]. Pozdrawiam
IWON

18.08.2016 16:49

SZCZERA PRAWDA !! JA TAM PRACOWAŁAM . MAM ZDJĘCIA MIESZKANIA , MOGĘ WYSŁAĆ. MASAKRA!!!
abc

26.12.2014 18:57

W czasie studiow pracowalem u nich na wakacjach przez 3 lata a teraz na stale. Firma solidna i ludzie w porzadku. Polecam !

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pasternak Personal?

Kontakt - Pasternak Personal

Onna

Pasternak Personal

16.12.2014 13:50

23.12.2014 08:51

Tak. Dostaniesz caly etat i mozesz normalnie na niemieczkich warunkach tutaj pracowac.

20.10.2014 15:53

do marcin. w Pasternak personal pracujesz od pierwszego dnia z umowa o prace i pelnym ubezpieczeniem. doswiadczenia tez nie musisz miec. pracuje tu wielu mlodych, prosto po szkole.ale jezyka warto sie nauczyc bo na niektorych stanowiskach trzeba przynajmniej rozumiec.
adam

14.07.2014 15:01

Firma dobra tylko wspollokatorzy pijacy i brudasy !
maciej

21.09.2014 17:09

a gdzie ry jesteś w heiligenstadt?

04.06.2014 17:55

godzin to sie robi roznie, zalezy w jakim miesiacu i w jakim zakladzie. Przedtem pracowalam w kauflandzie to bylo malo godzin, ok. 150 na miesiac. Teraz jestem na produkcji bulek i to leci na 4 zmiany i robie ok. 180 godz.i jeszcze sa dodatki za nocki i swieta, tak ze zarabiamy bardzo dobrze.
KAMIL

11.02.2014 10:19

Silesia Personal kieruje spawaczy do Niemiec-Pasternak Personal,a tam umowa na pomocnika spawacza i stawka 8,74 brutto. Od tego trzeba odliczyć koszty zakwaterowania i dojazdu do pracy.
spawacz

20.02.2014 19:00

jak nie masz uprawnien tiv-owskich (niemieckich) to nie mozesz miec umowy na spawacza. Mnie jest obojetne co mam w umowie. Wazne, ze placa tak jak obiecywali, 8,50 €/ h. na reke. W styczniu zrobilem 172 godz i zarobilem 1465,- € netto. Wiec wszystko gra.

05.02.2014 12:20

jedz a czeka cie moc wrazen. sparta, sajgon, burdello. bylem w tamtym roku. miszkalem w hamm. jedyne co dobre z pracy to dziewczyny z piekarni. daja wiecej niz pasternak na godzine. milo wsopominam ten czas dzieki nim. dzieki P. za sptkania bylo warto.
abba

19.12.2013 17:57

do niedawna bylo nas tu w Kauflandzie w Mockmuhl od Pasternaka ok.60 osob. Teraz na swieta jest nas ponad 100. Dlatego jest troche ciasno ale to znowu minie. Jezeli chodzi o relacje z pracodawca to jest ok.a miedzy pracownikami, to zalezy na jakich trafisz. Z tymi ktorzy sa juz tu dlugo, nie ma problemow. Wsrod tych nowych jest paru szurnietych ale z biegiem czasu albo sie uspokoja albo ich wywala.
anonimowy

09.11.2013 14:34

witam pracuje ponad 3 lat w tej firmie nie miałam zadnych kłopotów zaliczki dawaja co tydzien a wypłata co miesiąc na konto wszystko mi sie zgadza jestem zadowolona z tej firmy jest super kto chce robic ten robi i zarobi a kto sie (usunięte przez administratora) ten niestety nie zarobiprzykro mi ale taka prawda
były

02.11.2013 20:28

byliśmy w Lubeke w westfleischu prawie pół roku i było (usunięte przez administratora), pracowaliśmy po 10-12 godzin dziennie, a po takim maratonie to moja nawet szpileczek nie mogła nałożyć na nóżki. to jest skandal takie traktowanie, na szczęście pracuję teraz w innej firmie i świetnie zarabiam, szkoda mi tylko mojej siostry która tam została i się marnuje... (usunięte przez administratora), odezwij się, czekam, daj znać
Jon

06.10.2013 20:00

Super firma !
annonimka

08.08.2013 14:29

I mógłby załatwić pracę dla pary

27.07.2013 23:54

jezeli chodzi o prace w kauflandzie na tzw verpackungu idzie fajnie zarobic praca jak praca trzeba [usunięte przez moderatora] jak u niemca , ale jak [usunięte przez moderatora] to nie masz.mozna zarobic do 900 euro i jak sie trafi to fajna i zgrana ekipa na mieszkaniu ,
Pan werner

27.07.2013 23:51

siema wszystkim!! pracujemy w kauflandzie ostrzegany wszystkim przyjezdzajacych do pracy na komiserung na wozki widlowe (usunięte przez administratora) jak to zlapac nie ma pracy!! jest bardszo malo godzin pracy na tzw rolkach ze nie idzie na mieszkanie zarobic i trzeba [usunięte przez moderatora] na taczkach ze swiniom!

03.07.2013 22:06

To może i mi zalatwisz tam pracę

28.06.2013 15:20

To może do pracy przyjmują
haha

28.06.2013 12:20

te plotki to chodza po swoiecie od 20 lat.

27.06.2013 16:14

słyszałam, że Pasternak w Niemczech się kończy i upada. Czy to prawda, czy ktoś puścił plotę ....

01.06.2013 18:21

Witajcie. W związku z tym że poszukuję pracy chciałam się dowiedzieć, czy może są u was przyjęcia. Niestety nie znam niemieckiego, ale w mojej miejscowości jest tak krucho z robotą, że szukam i u Niemców. Napisalam do biura w Raciborzu ale nie ma odzewu. Pisze więc do was może dacie jakieś namiary.
do pracownika bremen

17.04.2013 13:54

masz racje jak ktos mysli ze przyjedzie i liczy na 5 gwiazkowy chotel z netem.niechodza do pracy bo sie napija i policja musi przyjezdzac to kto takim ludzia pieniadze za nic bedzie placil
abc

20.02.2014 19:27

ty chyba nie wiesz ile sie tu w Niemczech zarabia jako pomocnik. My zarabiamy tyle samo jak ludzie ktorzy tu zyja, musza placic za mieszkanie, prad, ogrzewanie, ubezpieczenia i samemu dojechac do pracy. A twoja grupe podatkowa nie ustala firma tylko panstwo.
dlugas

29.05.2014 12:37

prawda ziom
do pyly pracownik

17.04.2013 13:51

ty a co ty myslisz ze do 5 gwiazdkowego hotelu jedziesz ze piszesz o internecie i o tv ty jedziesz do pracy a nie na necie siedziec i na tv a mieszkania to sa dobre. ty jedziesz do pracy a nie na urlop

Zostaw merytoryczną opinię o Pasternak Personal