Opinie o Hut-Pus S.A. w Kraków

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Hut-Pus S.A.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Hut-Pus S.A. o rekrutacji.

Branże: Restauracje i catering - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hut-Pus S.A. w Kraków

baner wywiady
Administrator Nowy wpis

Hut-Pus S.A. prowadzi rekrutację na stanowisko Montażysta. Wziąłeś w niej udział i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napisz, co sądzisz o spotkaniu z przedstawicielami firmy. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym aplikowanie do firmy.

admin

Czy w firmie Hut-Pus S.A. panuje dobra atmosfera pracy? Napisz o tym i pomóż innym podjąć decyzję.

Ja Nowy wpis
@admin

Pracowałem tam przez 3 miesiące , jeśli nie pracowałeś nigdzie wcześniej to przerąbane pomiatają tobą , za najmniejszy błąd jest opieprzanie , nie pozdrawiam pani Grażyny

Ja Nowy wpis
@admin

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Hut-Pus S.A. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Hut-Pus S.A.
2.6/5 Na podstawie 9 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • NIP: 6780026201 REGON: 350035148 KRS: 0000055658
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)