Schiever Polska
3 38 6 1

Opinie o Schiever Polska

Ania

Majac pod uwage Pana firme a moja to w mojej firmie zyc mi sie odechciewa nie umiem ze zlem przebywac i ze zlem pracowac nie potrafie nikt mnie forsa nie przekupi nikt mi kasa nie stlumi bolu nikt mi kasa nie zamknie ust :'(:'(:'(:'(:'(:'(

Gość 2
@Ania 18.09.2018 21:34

Ta Pani nie posiada zdolności "wygryzania" innych pracowników widać ze ich nie chce posiadać w porównaniu z innymi pracownikami którzy chcą to robić stracić swą godność o człowieczeństwo za przysłowiowe 30 srebrników czyli za chęć wzbogacenia się kosztem uczciwości innych pracownikow. Wielki szacunek dla Pani za to iż Pani posiada te godność i człowieczeństwo oraz w uczciwy sposób zarabia Pani pieniądze.

SERCE
@Ania 18.09.2018 21:34

Widać ze to zło jakby ciągnie się za Tobą w następnej pracy. I niesamowicie Ci koło pióra robią. Ale nie ma obawy. Don`t panic. Oni się kiedyś rozlicza ze swego sumienia. Serdecznie zapraszam na zakupy do Auchan odwiedzisz Koleżanki. Może i Pan Prezes się pojawi przypadkiem na sklepie. Osobiscie Go pochwalisz i podziekujesz Mu za to ze tak bardzo był za Tobą boś naprawdę świetna pracownica byłaś . Jesteś bardzo miłe widziana. Będzie dobrze. A co z tymi lotrami zrobić? Wybacz im. Oni będą szczęśliwi i Ty też. Będziesz miała dodatkowych sprzymierzencow

KWIATEK
@Ania 18.09.2018 21:34

Tak . Lepiej jest abyś pozostała klientka Auchan i nie była pracownica. Po co masz to samo piekło przechodzić po raz kolejny. A tam są Twoje nieliczne dobre koleżanki. A reszta personelu przewija się jak cholera. Nie wiadomo na kogo dobrego trafisz. Nic nie jest takie proste niż się wydaje.

Ania

Zycie sie toczy dalej z Boza pomocą trzeba bedzie jakos dojsc do siebie serdeczna pamiec o Panu nigdy nie ustanie Pan Prezes wie ze bylam ok i ze bylam fair Bog z pewnoscia moze to potwierdzić z zadnym Pracodawca nie bede miala tak dobrze jak z Panem :'(

Rycerz
@Ania 18.09.2018 21:24

Ja bym Cię porwał do siebie na zawsze. Jesteś piękna mądra wartościowa serdeczna urocza bardzo się stara. Jak można niszczyć takiego Skarba?

Gosc
@Ania 18.09.2018 21:24

Czytając Pani wypowiedzi jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Po takich wpisach jest Pani dość niezwykła Osoba z bogatą osobowością wnętrzem

SERCE
@Ania 18.09.2018 21:24

Szkoda mi Ciebie Dziecko Drogie. Tragedia za tragedią. Nie przejmuj się. Pan Bóg patrzy na Ciebie i zna,sumienia A Pan Prezes extra był dla Ciebie. Miej te dobre wspomnienia o Nim. Ciężko jest upilnować tyle świń w pracy które Cię dreczyly

SERCE
@Ania 18.09.2018 21:24

Tak. Pan Prezes zna Cię bardzo dobrze i pamięta i bardzo dobre ma o Tobie zdanie. Mój Boże. Ileż to lat już minęło. Warto zachować tak dobre o Nim wspomnienie. Tego nikt Ci nie zabierze. No i Panu Bogu trzeba mocno zawierzyć On to Cię zna od urodzenia nawet i wcześniej :-) Głowa do góry!

Madmłazell

Ubawic się można lepiej zamienić to go work portalem cabaret go lub go love swietna rozrywka :-))

Aleksandra
@Madmłazell 09.12.2018 16:56

Twój komentarz jest raczej nie na miejscu. A ponadto zupełnie odbiega od tego, o czym powinieneś się tu wypowiadać. Jesteś, albo byłeś zatrudniony w firmie Schiever Polska? Jeśli tak, to najlepiej byłoby, jakbyś spróbował opisać atmosferę między jej pracownikami. Dasz radę?

Borys
@Aleksandra 13.12.2018 11:06

A ty jak uważasz może ty się wypowiesz na temat pracy a jeśli chodzi o atmosfere to właśnie ty ja psujesz

Borys
@Madmłazell 09.12.2018 16:56

Ślicznie! Ślicznie! Ślicznie! To go work permanentna ściema fikcja tak! można aż sikac ze smiechu fata morgana albo placebo powinni od siebie zacząć a potem innych pytać

Aleksandra
@Borys 13.12.2018 14:44

Twoje komentarze są bardzo chaotyczne, a przez to oczywiście mało zarozumiałe. Musisz jednak wiedzieć, że nie jestem w żaden sposób powiązana z firmą Schiever Polska. Jestem moderatorem obecnego wątku i pomagam tym, którzy tego potrzebują, w uzyskaniu informacji o tym pracodawcy. Może zatem pomożesz? Skoro nie opiszesz Nam atmosfery, to spróbuj przedstawić Nam to, jak wygląda tam system wynagradzania pracowników.

Borys
@Aleksandra 21.12.2018 11:30

Przestań ściemniać i robić z ludzi wariatów co ty tu właściwie robisz widzisz że nikt z tobą gadać nie chce

Borys
@Aleksandra 21.12.2018 11:30

Chcesz moge cie wynagrodzić na portalu (usunięte przez administratora) to zapraszam

Miron
@Aleksandra 21.12.2018 11:30

Powiedz mi komu ty pałke obciagasz pod stołem może i ja dołączę

Aleksandra
@Miron 21.12.2018 21:35

Włączanie się w dyskusje o takim charakterze ma raczej niewielki sens. Jeśli posiadasz jakąś konkretną wiedzę o pracodawcy, jakim jest Schiever Polska, to powinieneś skupić się na przekazaniu jej innym użytkownikom forum. Oceniłbyś poziom tamtejszych zarobków za adekwatny zarówno do wykonywanych obowiązków, jak i do doświadczenia?

Administrator
@Aleksandra 27.12.2018 10:55

Szanowna Pani Aleksandro proszę opuścić portal go work ponieważ zakłóca Pani spokój innym użytkownikom tym samym uniemozliwiajac innym wypowiedzenia się na temat pracy w Schiever Polska potrzebnych i cennych informacji

Seba
@Aleksandra 27.12.2018 10:55

A może wiesz coś o prowadzonych aktualnie rekrutacjach? Dużo się wypowiadasz, więc pewnie masz wiedzę.

Aleksandra
@Seba 27.12.2018 20:42

Jeśli jesteś rzeczywiście zainteresowany zatrudnieniem się w Schiever Polska, to świetnie się składa, gdyż prowadzą teraz procesy rekrutacyjne. Zachęcam Cię do odwiedzenia ich oficjalnej strony internetowej, na której znajdziesz aktualne oferty pracy: https://schiever.com.pl/praca/ Poszukują głównie pracowników hipermarketu. Czy takie właśnie stanowisko odpowiadałoby Ci, czy jednak szukasz czegoś innego?

:-))
@Aleksandra 21.12.2018 11:30

Widzisz cipeczko? Kłamiesz. Jesteś pracownikiem Schiever skoro wiesz o rekrutacjach tylko ze trochę mało bo potrzebują pracowników administracyjnych i marketingowych ok fajne stanowiska i twoje stanowisko jest super.widać że nie masz pojęcia o terroryzowaniu w Schiever przez pracownikow kierowników i ich pupili nie możesz zrozumiec innych ludzi

:-))
@Aleksandra 13.12.2018 11:06

Nie znasz francuskiego. Więc po co tam jesteś :-))

:-))
@Aleksandra 04.01.2019 13:47

Interesuje mnie stanowisko striptizer ile Schiever mi zapłaci za taką pracę?

:-)
@Aleksandra 13.12.2018 11:06

Proponuję aplikować na najwyższe stanowiska bo im wyżej tam cieplej

:-)
@Madmłazell 09.12.2018 16:56

Moja słodka urocza Madmlazellko :-*

Vieille fille
@Madmłazell 09.12.2018 16:56

Demoiselle Złociutka, Demoiselle. ;-)

Zainteresowana
@Vieille fille 09.01.2019 16:02

potrzebują pracowników administracyjnych ??

Aleksandra
@Zainteresowana 12.01.2019 14:05

Świetnie, że w jakimś stopniu zainteresował Cię ten pracodawca. Przeglądając ich oficjalną stronie nie zauważyłam, żeby poszukiwali akurat pracowników administracyjnych, ale mają wiele innych, równie ciekawych, ofert pracy: https://schiever.com.pl/praca/ Może zdecydujesz się na którąś z nich? Proszę, daj nam znać w kolejnym poście.

Zainteresowana
@Aleksandra 12.01.2019 16:01

A jakie stanowisko mogłabyś mi zaproponować na którym moglabym zarobić ale się nie narobić ?

B-)
@Zainteresowana 12.01.2019 20:36

Hm...prawda jest taka ze na prawie każdym stanowisku trzeba ciężko pracować. A żeby zarobić a się nie narobić? Oj! Musiałabys być albo Złodziejka albo Panią Prezes. Taka prawda

B-)
@Zainteresowana 12.01.2019 20:36

Niestety. Pan Prezes gratis nikomu nie daje pieniędzy. No chyba ze przez zlodziejskie skłonności pracowników tuż pod Nim. A jeśli daje to wymaga. Wymaga od każdego działu. A może to jest Jego miłość do pracowników może w ten sposób ja okazuje?

=>
@B-) 12.01.2019 22:02

Niestety ktoś naprawdę miał poczucie humoru jeśli chodzi o zarobki. Są znacznie niższe od tego wpisu. Kasjer najbardziej pokrzywdzony najmniej zarabia a tak naprawdę to właśnie dzięki kasjerowi stoi i funkcjonuje cały sklep ogólne firma. Więc dlaczego oni tak mało zarabiają? Skoro właśnie oni zarabiają i przynoszą utarg Panu Prezesowi. Bardzo proszę o danie kasjer całego etatu i godziwa zapłate co najmniej 2900zł netto

:-)
@Miron 21.12.2018 21:35

To się nazywa french Love

$
@=> 12.01.2019 22:21

Po prostu zatrudnijcie się na jakimkolwiek dziale zobaczycie jakie tam chamskie jajca robia bo zarówno i dnia i nocy zabraknie aby to wszystko opisac. To dziwne ze co róż niemal co chwile ogłoszenie to tu to tam co chwilę rotacja to jest zastanawiajace co chwilę zatrudnianie i zwalnianie

===>
@Madmłazell 09.12.2018 16:56

Nie ma z czego się śmiać. Sama idz najlepiej do klubu GO GO

..............

W żadnym wypadku nie wolno ani nikogo obrażać ublizac ani z nikogo żartować nie robić "dziwnych" aluzji

B-)
@.............. 18.01.2019 07:12

Hm....to zależy. Obrażać nie wolno ale....nie wszystkich. Bo jeśli ktoś na to zasługuje to trzeba. Cokolwiek to znaczy trzeba bronić nie pozwolić aby ktoś inny Cię skrzywdził. Na początek uprzejmie a drugi plan B to po chamsku jak grzeczność nie pomoże. Choć nie każdy ma chamski styl. Są i grzeczni ludzie takich trzeba szanować i na rękach nosic

:
@.............. 18.01.2019 07:12

Z pewnością nie można nikogo również ośmieszać. Ktoś by pomyślał ze grzeczność jest dla frajerów naiwnych. Absolutnie nie ! Każdy potrzebuje tej serdeczności i ten grzeczny i ten niegrzeczny mimo iż zachowanie lobuzow bardzo boli. Marzenie. Aby ten łobuz stał się fajny.

!!!!
@B-) 21.01.2019 17:33

Proszę wybaczyć ze się wyrażę... ale ludzie potrafią niesamowicie dosrac innym wygryzanie na maxa wyścig szczurów psychiczna wykańczalnia wszelkie manipulacje komputerowe psychologiczne. Tak nie można. Przeczy prawu etyki dlaczego usuwa się i niszczy spokojnych ludzi w pracy? Dlaczego?

......................

Drodzy Szanowni Państwo! Portal GO WORK w tłumaczeniu z języka angielskiego na język polski czyli IDZ DO PRACY jest portalem dla osób poszukujących pracy. Właśnie do tego służy ten portal aby osoby mogły zasięgnąć informacji o danym Pracodawcy.

B-)
@...................... 22.01.2019 03:44

Tak. To prawda. Trzeba mieć świadomość gdzie się idzie do pracy i na jakie stanowisko. To bardzo ważne. Oj żeby nie "porwać się z kilofem na księżyc" i nie być zawiedzionym czy rozczarowanym.

B-)
@...................... 22.01.2019 03:44

Aby przez zły wybór nie było placzu i zazalenia gorzej tylko jest wtedy gdy na rozmowie zamydla się oczy A potem w "kija" pracownika robią. Wtedy nie jest to mile. Bo pracownik również ma wymagania i oczekiwania zgodne z prawem.

Aleksandra
@...................... 22.01.2019 03:44

Rzeczywiście portal służy do tego, by osoby pracujące w danej firmie mogły podzielić się swoimi doświadczeniami dotyczącymi pracodawcy, a osoby poszukujące zatrudnienia mogły znaleźć ważne dla nich informacje. Administrator archiwizuje posty głównie na podstawie reklamacji użytkowników. Czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Jeśli tak, proszę Cię, abyś opisał nam, czym się zajmujesz. Czy pracodawca oferuje jakieś zniżki na produkty, organizuje wyjazdy integracyjne?

..................

Szanowni Państwo. Te wpisy nie mają najmniejszego sensu. Rozumiem ze są tutaj czynni aktywiści i poranione osoby a przecież są od tego odpowiednie Instytucje aby rozwiązywać takie problemy.

...........

Jeżeli chcecie Państwo dowiedzieć się na temat zatrudnienia i warunków pracy zadań w Schiever Polska prosimy o złożenie aplikacji (CV) a na rozmowie kwalifikacyjnej wszystkiego się Państwo dowiedzą

@
@........... 18.01.2019 06:33

Zapraszamy do współpracy. Po podpisaniu umowy będzie "ciekawie" i mnóstwo "niespodzianek". Zobaczycie. Powodzenia. Z wyrazami współczucia.

..............

Wszelkie informacje na temat firmy również jest objęte tajemnica służbowa chodzi o ochronę przed konkurencją aby nie było "przeciekow". Portal GO WORK nie może być portalem plotkarskim prania "brudow" (to się robi w "czterech ścianach" czyli wewnątrz firmy) portal nie może również działać jako poradnia czy powierzania problemów. W firmie powinno być utworzone specjalne stanowisko gdzie każdy pracownik o każdej porze mógł zgłaszać swój problem i żeby ten problem był pozytywnie rozwiązany

B-)
@.............. 18.01.2019 06:25

Ooooo!!! Tak zwany Psycholog Zakładowy Firmowy. Świetny pomysł. Ja to popieram. Trzeba walczyć o każdego człowieka. Trzeba robić wszystko aby zarówno i Katowi i Ofierze było dobrze milo przyjemnie serdecznie

B-)
@.............. 18.01.2019 06:25

Jeden potrzebuje trochę więcej kasy aby się zaspokoić mentalnie poczuć satysfakcję żeby poprawił się humor a drugi zamiast dodatkowej kasy potrzebuje dobrego serdecznego traktowania będzie miał święty spokój

B-)
@B-) 21.01.2019 17:15

Ludzie chcą sporo pieniędzy zarabiać ok spoko. Jednakże im większa kasa tym większe wymagania i presja wywierania na pracownika . Nie można traktować człowieka jak psiaka który za wykonanie komendy dostaje nagrodę. Człowieka trzeba szanować

............

Nie można mówić ile się zarabia przecież to tajemnica służbowa

Ania

W kazdej firmie bylam mocno szkalowana i nie mialam jak dojsc do Centrali nie dano mi szansy poznania mnie silna nienawisc zlosliwosc wobec mnie mimo iz bardzo sie staralam pracowac i dobre były elekty i te efekty niszczone a relacje z innymi pracownikami zawsze szacunek opanowanie uprzejmosc a w zamian silne ciosy musialam to wszystko znosic ciezko bardzo jest dzwigac ten ciezar ludzkich zlosliwosci i robic dobra mine do zlej gry a dosyc czesto tak robie i nie jest latwo smiac sie przez lzy czy jeszcze jesr ktos to moze pojac? Z pewnoscia tak bo mnóstwo jest zmiażdżonych cennych perelek

Gość 3
@Ania 18.09.2018 21:58

Z tego wpisu wynika ze Pani jest zagrożeniem dla tych pracowników zachowujacych się bardzo prymitywnie złośliwie. Bo Pani jest naprawdę kimś wyjątkowym a niestety nie wszystkim taka osoba odpowiada a szkoda! Naprawdę! Jednak takie ich negatywne zachowania w rzeczywistosci dyskwalifikuja pod względem moralnym etycznym (sumienia).

:-)

Atmosfera w Schiever jest wprost nieziemska płonaca żarem życzliwości u boku Pana (usunięte przez administratora)i Dyrekcji mamy zimę więc taki gorąc jest wskazany na wszystkich działach i tam gdzie najniżej i najzimniej

:-)

Firma Schiever jest bardzo prestiżowa renomowana z najwyzszym wynagrodzeniem netto: kasjer -3000zł, pracownik hali 5000zl menager/kierownik-20 000zł dyrektor 50 000zł prezes 200 000zł. Sami proszę zdecydujcie na jaki dział chcecie aplikować wybór jest prosty i oczywisty

:-)

Najlepiej jest być asystentem/tka Prezesa. U Niego jest wszystko. Mega kasa nie trzeba się narobić a,za,to można zarobić nie koniecznie w ucho ;-) ale forsę jest miło przyjemnie bez stresu raj na ziemi

prawdziwy

Nie przejmujcie sie tym cwelem ponizej niech (usunięte przez administratora) stad bo (usunięte przez administratora) glypoty w (usunięte przez administratora) byl i (usunięte przez administratora) widzial niech nie bedzie taki kozak bo kozaki szybko spadaja firma schiever jest (usunięte przez administratora)

Były
@prawdziwy 30.11.2018 06:38

Ty byłeś i wielce widziałeś ... prawdziwy C ... z twoimi chorymi skojarzeniami ....

:-))
@Były 06.12.2018 22:43

Nie pij za duzo

Były

Moja mega extra rada dla chętnych do pracy w B1 etc? Mega pracowitość ,wchodzenie w D-pę Przełożonym,pokora,cichość do bólu,przytakiwanie na okrągło, wyzbycia się jakiekolwiek chęci własnej inicjatywy w pracy bo możesz być zaraz na tapecie...- dadzą Ci ogromną satysfakcję przez świetlne lata w postaci ....najniższej minimalnej krajowej ! Takich zatrudnionych tam potrzeba na cały czas i to na gwałt......Smutne

Mieczysław
@Były 28.11.2018 20:16

Przede wszystkim powinieneś pamiętać o tym, że na forum o profilu publicznym używamy zawsze kulturalnego języka. Po Twoim wpisie łatwo można wywnioskować, iż praca w firmie Schiever Polska zupełnie Ci nie odpowiada, ale jednak warto byłoby dostrzec w niej jakieś plusy. Proponują Wam tam jakieś benefity pozapłacowe?

Były
@Mieczysław 29.11.2018 17:07

A które słowo jest nie kulturalne bo nie widzę go by było w całości napisane ! Myślę że w tych w/w słowach raczej powiedziana prawda najbardziej w ---oczy kole--- - tu co niektóre osoby.

Buźka
@Mieczysław 29.11.2018 17:07

Mieciu jestes spoko

Buźka
@Były 06.12.2018 22:51

Nie obrazaj Miecia I Pani Ani jestes beee

:-))
@Były 28.11.2018 20:16

Za dużo pijesz

Szczera

Trzeba wyjsc poza system komputerowy nie mozna osadzac czlowieka na podstawie slow trzeba wejsc w glab serca wyznaje filozofie jesli ktos mnie nie krzywdzi bede go szanowac niezaleznie kim jest i co robi moze byc nawet morderca ja bede go szanowac

Aleksandra
@Szczera 05.12.2018 13:30

To naprawdę bardzo dobrze, że zechciałaś czynnie uczestniczyć w dyskusji, ale Twój komentarz zdaje się mieć niewiele wspólnego z głównym tematem obecnego wątku. Jesteś albo byłaś pracownikiem w Schiever Polska? Jeśli tak, to opisz Nam to, jak w tej firmie wygląda system wynagradzania oraz premiowania pracowników.

Dziunia
@Aleksandra 06.12.2018 10:47

Zatrudnij sie to bedziesz wiedziala

Dziunia
@Szczera 05.12.2018 13:30

Skarbie pieknie I madrze napislas brawo!!!!

prawdziwy

Ja do "bylego" musze ci dokonac wielkie sorki. Czy ty jestes cwelem? Cchyba nie. To okreslenie pochodzi z wieziennictwa to gosciu ktory usluguje seksualnie wspolwiezniom. Nie zycze nikomu takiej funkcji to przestroga przed przestepstwami i wiezieniem

Były
@prawdziwy 01.12.2018 20:03

Delikatny,bardzo wrażliwy jesteś ... i masz do tego jakieś dziwne skojarzenia ....

Bąbeczka

Ktos tu o Swietach wspomnial? Ja juz sie nie moge doczekac. Pozwolcie ze ja sie dolacze do zyczen przedswiatecznych: radosc spokoj kompromis dyplomacja kultura uprzejmosc bez lobuzowania i cwelowania :-))

Lalunia

Wlasnie. Przestancie lobuzy. Swieta tuz tuz. Trzeba ludzkim glosem przemawiac a nie tak po zwierzecemu :-))

Gwiazdeczka

Za duzo przemocy w pracy trzeba zaprzestac obrazania siebie nawzajem podac lapki na zgode i zalatwiac przedstawiac sprawy w kulturalny i dyplomatyczny sposob przemoc rodzi przemoc a dobro rodzi dobro

Ania

Moja mega extra rada w pracy? Sluzbowosc pracowitosc i i uprzejmosc rozwiaza sie problemy

Ania

Nawet w mojej pracy cichych i pokornych pracowitych osob i ich cechy traktuje sie jak slabosc zadna miara takie osoby maja sile wlasnie a nie slabosci w nich jest potencjał wlasnie w tych spokojnych cichych pokornych pracownikach a ci co gnebia mobberzy im zazdroszcza tej mocy probujac ich likwodowac ja zawsze mowie za tam na Gorze jest prawda i sprawiedliwosc

Ania

Wiecie jaki jest rzeczywisty problem i o co w tym wszystkim chodzi? Kto najbardziej jest niszczony? W pracy przez wspolpracownikow sa niszczone CICHE PRACOWITE osoby nie mowiace za wiele nie zajmujace sie plotkami i niepotrzebnymi rozmowami a robia to takie osoby ktore im zazdroszcza tych cech. Dlatego w pracy trzeba sie zajac praca a nie plotkowaniem i niszczenie innych A dlaczego nie wolno sie z poufalac? Aby uniknac pokusy do przestepstw

Ania

Ci co gnebia i torturuja w jakikolwiek sposob powinni moze jakis sport uprawiac moze boks strzelnica silownia i wlasnie tam sie wyzywac a nie na biednych ofiarach. Na strzelnice sama bym poszla aby zlikwidować katów (to jest myslenie na sposob ludzki wiadomo kazdy by tak pomyslal i zareagowal to ludzkie) ale na sposob nadprzyrodzony nie moge tego zrobic nie mam od Niego nadanej takiej wladzy i takiego polecenia bo to karane wiezieniem jest . nie ma obawy sprawiedliwosc zaistnieje!!!!

Ania

Zachecam wszystkich ludzi na swiecie aby sie zatrudnili wlasnie w Schiever !!!!

Ania

Gdybym miala sie po raz drugi urodzic zatrudnilabym sie w Grupie Schiever a nie w okropnej bandzie patelec elpena gdybym miala sie po raz trzeci urodzic wybralabym Grupe Schiever a nie wstretna bande patelec elpena gdybym miala sie urodzic po raz czwarty zdecydowanie wybralabym Grupe Schiever a nie ta wloska mafie patelec elpena

Ania

Wszyscy przesladowani i torturowani nie martwcie sie bo Prezes ktory mieszka w Niebie o wszystkim wie :-)

Ania

Bardzo mi sie podoba finansowanie ubezpieczenia zdrowotnego oraz posilku regeneracyjnego a ja jestem wlasnie za promocja i ochrona zdrowia i zycia czlowieka a posilki regeneracyjne sa super swietny katering nie dosc ze smaczne ale i bardzo zdrowe potrawy a ja jak najbardziej jestem za zdrowym trybem zycia i odzywiania pol roku temu podjelam ta zmiane w moim zyciu odpowiednie zdrowe produkty zywnosciowe sa lekarstwem na wiele chorob oraz działają zapobiegawczo i to dziala naprawde :-)

anonim

Praca w auchan Wałbrzych....... dużo można powiedzieć, brak szacunku dla pracowników, ukryty mobbing, pracowałem tam dość długo i dużo widziałem i słyszałem. Brak zufania do seniorów wredne istoty dbajace o swoją pozycję i kasę zero swojej godności i zdania. Co D. powiedzial tak ma być zero dyskusji. A personalna wydreptała ścieżkę do jego gabinetu wszystko o wszystkich wie nawet jak nie wie o co chodzi.

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Hej! Tez mam bardzo trudno choc jestem na produkcji ja juz nie mam sil płakać juz wole sie smiac proponuje Ci to samo ;-)

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Chodzi mi o to ze w kazdej firmie jest mobbing i ja tego doświadcam w obecnej pracy rowniez niestety pracowac gdzies trzeba najlepiej ronic swoje i zaufac Sile Wyzszej

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Doskonale wiem co czujesz to przykre i straszne ze az mozna zemdlec z przeszywajacego bólu :'(:'(:'(:'(:'(:'(

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Mimo wszystko nie poddawaj sie wszędzie jest i tak i tak fajnie i nie fajnie ale najważniejsze abu znalezc odpowiednie dla siebie miejsce w swoim zyciu ja tez pragne azylu i niczego wiecej

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Owszem to jest problem bo ja natomiast pracuje we wloskiej mafi i jeszcze gangu Olsena brakuje

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

Doskonale wiem jak personel niesamowicie potrafi prowokowac i wykanczac nerwowo tak jest wszedzie doslownie i u mnie tez chamstwa nie brakuje niestety i czlowiek jakby topi sie tonie i co wtedy zrobic? Trzeba niestety nauczyc sie plywac w przenosni oczywiscie zeby nie utopic sie

Ania
@anonim 28.05.2011 23:39

W mojej pracy tez nerwowo wykanczaja szefowa mnie nienawidzi nie wiadomo dlaczego mobbinguje manipuluje kpi sobie ze mnie i z innych nie szanuje ja nie jestem workiem treningowym wszedzie to zlo jest ale ja Ci mowie ze to do czasu tylko bo jest ten Prezes ktory w Niebie mieszka On skuteczny jest naprawdę ktory ma moc nad zyciem i smiercia nad zdrowiem i choroba nad silami natury ten Prezes zawsze i wszedzie bedzie istnial po wieki

Ania

Zagraniczni Pracodawcy i pracownicy zawsze sa dla mnie mile widziani swietnie sie z nimi pracuje naprawde z wielka ochota poznaje ich kulturę tradycje oraz jezyk nawet religie az chce mi sie zyc bo widze uprzejmosc szczerosc :-)

Zostaw opinię o Schiever Polska - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schiever Polska