A.U.B VAN BERGEN

Koszalin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 107 ocen.

Opinie o A.U.B VAN BERGEN

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN

Paulina

Witam poszukuje stałej pracy i słyszałam dzisiaj o tej firmie mieszkam w Hadze na prywatnym mieszkaniu u mam takie pytanie czy ta firma oferuje transport do pracy?

bezimienna

powiem tak.. siedzę w tym ponad trzy tygodnie i mam serdecznie dość. Przyjechałam tu do pracy, a nie do obozu koncentracyjnego. Miałam zostać przynajmniej cztery miesiące, nie można. Dla nich jesteś śmieciem, zerem, nic się nie liczysz. Najlepiej o nic nie pytać, bo i tak się niczego konkretnego nie dowiesz ponadto zjadą Cię i grzecznie powiedzą do widzenia. W pracy gdyby polak dla polaka jape nie pluł można by było przeżyć, ale jeśli zapie***lasz 6 dni tygodniu po 12 godzin wracasz po pracy i masz ochotę zaj**ać barana w ściane, to nie jest zdrowe. Siwe włosy, stres (z czym się wiążę utrata wagi) depresja i pieniądzę. Tak, z tym ekwipunkiem wracam jutro do mojej kochanej ojczyzny!

Ola
@bezimienna 26.06.2017 11:39
powiem tak.. siedzę w tym ponad trzy tygodnie i mam serdecznie dość. Przyjechałam tu do pracy, a nie do obozu koncentracyjnego....

W PL napewno nie zarobisz tyle ile w NL tyle,ze bedziesz miała swiety spokoj,w sensie,ze bedziesz u siebie.Pracowałas na Huba? To prawda,że poszanowania nie ma.Jesli ktos jest zmuszony,ma noz na gardle,kredyty,to niestety musi pracowac aby troche zarobic.Nikt tam dla przyjemnosci chyba nie jedzie.

Kamil

Dziewczyny nie polecam tej agencji na domku nr 7 sama patologia dziewczyny sa tak przyjebane ze aż żallllll na nie patrzeć .

ja

Cóż , ogólnie troszke patologia w biurze . Jeczmienny Alwaro chociaż ja osobiście mowie na niego "ciasny Wiesiek " bo kto z chlopakiem jedzie na wakacje ... Klakier , jego zona po tylu latach przejrzała na oczy . Temu człowiekowi sie nie wierzy . Pewnie Franek mówi na niego "czopek " bo tak wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Cebula , o tej nie napisze wiele ale wystarczy popatrzeć na twarz , bierze duże dotacje z uni na hektary . Monika , inteligentna ale i wredna . Jak chcesz wejść miedzy wrony itd. Jedni chwalą inni narzekają . Chłopaki uważajcie , jesli zachorujecie to ciasny Wiesiek może przyjechać do domu na kontrol . Ja sie pozamykałem... Firma wyplacalna ale kontak z biurem tragiczny , robią łaskę jak ci odpiszą ale to tylko oznaka zwiesniaczenia .

Zybi

Obecnie pracuję przez AUB od ponad roku w Modiformie. Jeśli chodzi o pracę to jest dobrze. Praca trzy zmianowa po 8 godzin, trzy przerwy ,płatne. Co tygodniowe rozliczenie jak dla mnie wystarczające. Koordynator raczej zawsze do dogadania. Warunki mieszkaniowe nie za ciekawe w hotelu pokoje dwu osobowe, ale kuchnia i toaleta wspólna. Nie zawsze jest tam czysto. Słyszałem o Hubie i innych obozach pracy. Ponoć tragedia.

Zybi
@Kolezanka 06.05.2017 20:19
Prosze o pomoc mam wyjechac do holandi do firmy aub van bergen przez agencje olsztynska do kwiatow w szklarni prosze o informac...

Nie pracowałem przy kwiatkach w tej firmie. Wiem że przejazd jest kredytowany przez firmę i obuwie ochronne do pracy też jest kredytowane. Znam dziewczyny które chwalą sobie tę pracę a inne uciekały po jednym dniu. Zależy od motywacji.

Raf
@Zybi 30.04.2017 13:24
Obecnie pracuję przez AUB od ponad roku w Modiformie. Jeśli chodzi o pracę to jest dobrze. Praca trzy zmianowa po 8 godzin, trz...

Z kim sie mozna dogadać w modiformie chyba tylko z własnym cieniem jak go posiadasz,mało widziałeś i Głowno wiesz co sie tam dzieje

Zybi

Obecnie pracuję przez AUB od ponad roku w Modiformie. Jeśli chodzi o pracę to jest dobrze. Praca trzy zmianowa po 8 godzin, trzy przerwy ,płatne. Co tygodniowe rozliczenie jak dla mnie wystarczające. Koordynator raczej zawsze do dogadania. Warunki mieszkaniowe nie za ciekawe w hotelu pokoje dwu osobowe, ale kuchnia i toaleta wspólna. Nie zawsze jest tam czysto. Słyszałem o Hubie i innych obozach pracy. Ponoć tragedia.

Izka

Ja też jadę teraz na huuba po raz kolejny! Wpadam na 3mies. i mam zawsze fajna kaske $$$ na wakacje :)

Izka

Ja też jadę teraz na huuba po raz kolejny! Wpadam na 3mies. i mam zawsze fajna kaske $$$ na wakacje :)

grażka1977

Czytając komentarze,bardziej wygląda to jak jakieś zatargi pomiędzy niektórymi osobami a pracownikami biura aub. Ja żądnych nieprzyjemności z nimi nie miałam. Pracowałam na hubie i jadę właśnie po raz kolejny. POLECAM!! Są wypłacalni, dużo pracy, ja jestemzadowolona ,wolę jechać do holi do huba niż siedzieć w tej polszy...

Bolek

Pracowałem i pracuję do tej pory pory w AUB. Przede wszystkim wypłaty są na czas i jest dużo godzin do przepracowania, a nie po kilka w tygodniu jak to kiedyś trafiłem w innej holenderskiej firmie... No i mieszkanie w normalnym domu, a nie w jakimś kontenerze :D Internet czasami zamula... :/

iza
@Bolek 30.01.2017 12:27
Pracowałem i pracuję do tej pory pory w AUB. Przede wszystkim wypłaty są na czas i jest dużo godzin do przepracowania, a nie po...

kontenery też mają, widać dobrze trafiłeś

Marek20

Aub porażka jakaś gdzie byś nie poszedł przez nich do pracy to wszedzie jestes tyrany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 3 a i tak zawsze sie do czegos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] U "lejna" wszystko to znajomosci nie masz znajomosci nie wejdziesz tam musisz poliza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na biurze to może cie tam wpuszcz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam trzeba za 3 każda każdą tam obgaduje i paniusie mordy drą "huba" to to wgle powinni wycofac z obiegu pracy to nie jest praca dla ludzi tam to trzeba za kare wpuscic więźniów a nie normalnych ludzi ktorzy chca zarobić chłopacy rozbieraja sie na gołe klaty bo latają wkoło wózków fioliują je tępem strusia pędziwiatra bo tak tam trzeba zeby sie Ewie upodobac to cała idiotka ktora tym kieruje na wszystkich drze mordy zneca sie wysmiewa ludzi tam chca pracowac tylko ludzie tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ona jak mozna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolanach jak mozna tak sie upodlic tragedia nastepna praca "valstar" i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Natalka z jej ciagłym darciem mordy praca jako praca podobała mi sie robienie zamówień pakowanie kwiatów ale ludzie tam szczyt beszczelności Natalka myśli że jest tam chyba jakąs krolowa tyra wszystkich nowych wysmiewa obgaduje bo uwaza sie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie kogo a tam samo zaczynała idiotka nastepna praca modiform "robia tam sami faceci swiatki piatki i niedziele robia tam plastiki treje doniczki itp tam tez tyranka jebniety ibrahim sie sra do kazdego a jak ktos siw mu postawi zostaje zwolniony to tyle bo nie chce mi sie juz opisywac tych wszystkich prac w kazdym razie gdzie nie pojdziecie tam was zgnoją

Tomek47843

Aub pracowałem u lejna pare miesięcy 300-350 euro na tydzien wszystko pięknie po sezonie w grudniu mi podziekowali koniec nie ma pracy prosze jechac do polski ale na moje szczescie znalazłem inną firme i było mi tam dobrze po czym dzwonią z aub ze jest juz praca wróciłem bo myślałem że bedą godziny ze codziennie bedzie praca tygodniowki jak wtedy po 350 euro niestety zrobili mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rzucali codziennie gdzie indziej a jak juz byłem gdzies ponad 2 tyg juz myslalem ze tam zostane to znow koniec pracy i znow gdzie indziej :/ tygodniowki jakies po 200 euro tak przez 2 msce rzucania po firmach a póżniej tygodniami siedzenie na domku i wysyłali tylko na zarobienie na domek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zjechałem do polski zrezygnowałem z fajnej firmy żeby do nich wrócic a oni zmieszali mnie z błotem

anonim

(usunięte przez administratora)

ada

nikim dla niego nie jestem, po prostu przejrzałam historie batalii sądowej jaką stoczyło SNCU vs Tido Vesta, pracowałam w sezonie dla AUB i w porównaniu do innych biur było mi dobrze , klakiera nie wybielam bo wiem jakim jest bucem ale to nie umniejsza winy Tido Vesty, to nie klakier prowadził im fałszywą księgowość a o to głównie się sprawa rozbiła, wpisz w google Tido Vesta SNCU

ada

Tido Vesta upadł na skutek działań SNCU , klakier ma z tym niewiele wspólnego to nie on to robił sam był tylko pracownikiem, po latach oszustw zostali zmuszeni do wypłacenia zaległości wszystkim pracownikom plus kara , całość opiewała na ok.milion euro, po długich bataliach w sądzie i odwołaniach sprawa skończyła się w sądzie najwyższym, to doprowadziło ich do bankructwa, dlatego Van Bergen bardzo mocno pilnuje umów, ET-kosten, transportu, terminów, dodatków itd, co nie Andrzejku?

bylypracownik

Jeżeli chodzi o wypłaty to zawsze na czas ale na pracę można różnie trafić.Pracowałem przez A.U.B w 3 firmach jedna była ok w drugiej robota na kolanach.Coś strasznego mobing poniewieranie i szmacenie człowieka na maxa.Trzecia firma była najgorsza.Szefem był wielki spasiony stary holender był totalnym rasistą i zboczeńcem.Całymi dniami gadał o seksie ale to jeszcze nic.Przy śniadaniuna kantynie z polkami ( on jako jedyny holender w tej firmie) potrafił się spierdzieć podczas śniadanie potem beknął poszedł do ubikacji narobił i nawet wody sie spuszczał tylko wczodził na kantynę i kazał polką iśc kible myć.Historii jest wielę o tej szklarni w Naaldwijku.Dziewczyn zgłaszały to w A.U.B a oni w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieli kazali chodzić do pracy i tyle.Podczas składania wiosku o urlop dajesz nr polski i dzwoni babka się upeniaj czy wrócisz do pracy.Często i to nawet bardzo jest tak że dzwonią z Olsztyna z potwiedzeniem że po powrocie z urlopu masz pracę.Na miejscu się okazuję że masz ale już inną i pracujesz po 2 dni w tygodniu z turasami na abc westland,ale po powrocie mówią że już zerwali z tobą umowę 2 tyg temu bez poinformowania o tym.Więc o zasiłu też już zapomnij bo masz 5 dni roboczysz od utraty pracy do zgłoszenia się w urzędzie.W biurze szuję jak chcesz coś załatwić z polakiami z Houka to najlepiej z dobrą whisky ale reklamówką szynki z Polski.Uważajcie na to biuro lubią robić ludzi w balona.NIE POLECAM!!!

ktos

Do Pan Pancerny . Wielki szacunek dla Ciebie za ten opis powyżej. Calkowicie sie zgadzam z Toba . Nie pracuje w A.U.B ale znam kilka osob z tzw. biura i faktycznie zeby tam pracowac trzeba nie miec szacunku do samego siebie i nie radzic sobie w zyciu . Idealnie odnajduje sie w tym klakier , nic innego nie potrafi wiec jest zdany na łaske franka . Znam go na tyle ze wiem iz nikt nie wylize lepiej swojemu szefowi du..y po sr...niu jak on. Najlepsze w tej firmie jest nieustanne nękanie, wysylanie ostrzezen nr1 nr2 nr3 itd. Ludzi maja za głupków i to wieczne narzekanie ze same problemy tylko z nimi . Ciekawostka jest tez iz maja swojego pseudo lekarza w biurze i to on decyduje o tym czy jestes chory i czy masz isc do pracy . Jego motto brzmi "najlepsze na chorobe jest praca " ale coz , szef kazal . Dla porównania, pracuje tez przez inne biuro i bylem w tym biurze raz , 9 miesiecy temu podpisac umowe . Od tego czasu oni raz dzwonili zapytac sie czy wszystko dobrze w pracy i raz ja dzwonilem bo potrzebowalem papierek . Przelewy co tydzien na czas . Podsumowywujac wszystko , A.U.B to patologia

MICHAŁ

AUB van Bergen Groep w Hoek van Holland. praca jako monter elementów stalowych oraz balustrad/balkonów .ktoś coś ?

basia

Bardzo fajna wypowiedz poprzednika . Zgadzam sie calkowicie . Klakier jest falszywy !!! Znam mechanika z Tido Vesty ktory naprawial klakierowi auta , jego zonie i kochanką a klakier i tak go po latach podjebał . Nalezy mu sie w ryja ale w okularach sie ludzi nie bije . Moze je zdjac ale wtedy slepego nie uderzysz . Cebula wredne i pyskate ale wyglada tak jakby brala dotacje na hektary . Jeczmien , pamietam jak go za kłaki chlopaki wytargali (szacun dla nich ) ale sie niczego nie nauczył.

enejzhaagweh

- Klakier zalezy jak kto z nim zyje, ale wszyscy w tym biurze sa falszywi to raz - Po drgie uwazajcie na tego jeczmiennego... juz raz go przerysowali na buzi ,naraza i zbiera mu sie. cwaniaczek - bas, franz wiadomo szefostwo, jak pisalme wyzej falszywi jak cala popukacja holdenrow - lachotta katastrofa, dzwoni o 21 :00 w piatek z zapytaniem czy pojdzie sie w sobote do pracy, gdzie czlowiek 60 ponad godzin ma do piatku juz,,, i to jeszce na hub na kolana. chora kobieta -cebulla kobieta po podstawowce, udaje ze nie zna jezyka polkiego wredna ruda .... opinia 1/10 ! pozdro

anita

Jesli ktos chce zobaczyc co to sa obozy ppracy od srodka to zapraszam do tej firmy . Praca jest rozna , zalezy na jaka sie trafi ale biuro to prawdziwa patologia . Jedna to wiesniara, drugiej sie wydaje ze rzadzi calym swiatem . Nastepny to czubek, bzyka nawet wlew paliwa swojego samochodu . Byl czas ze wozil materac w busie w wiadomym celu , ma wade wzroku. Kolejny to Alwaro Jeczmien, byly pucybut Dominika sprzedany do A.U.B nadal wykonuje ten sam zawod . Tacy ludzie decyduja w tej firmie o ciezko pracujacych pracownikach .

kacior

Jest ciężko, jak wszędzie. Warunki mieszkaniowe niektóre kołchozy, niektóre bardzo dobre. Zależy jak się trafi. Praca ciężka, robiłem na kolanach, następnie w 4 róznych firmach (tzw. akcje jedno, lub dwu-dniowe w danej firmie) po czym załapałem się na stałe na orchideach. Wyjechałem bez grosza, a przez 3 i pół miesiąca udało się ODŁOŻYĆ 15 tysięcy zł. Zapierniczałem ciężko 6 dni w tygodniu, ani jednego dnia przerwy (prócz niedziel). Komunikowałem się tylko i wyłącznie w języku angielskim (basic english - to wystarczy) i to tyle. Kto chce robić to da radę i śmieszą mnie ludzie, co chcą być traktowani jak bogowie... Tam jedziesz spać w kołchozie i charować, a nie wciągać w nos po pierwszej wypłacie i wychodzić z Alberta (market holenderski) z pełną kratą piwska. Mam 21 lat i AUB dało mi dobrą lekcje życia. Przetrwają tylko najsilniejsi :) pozdrawiam

X
@kacior 15.03.2016 16:45
Jest ciężko, jak wszędzie. Warunki mieszkaniowe niektóre kołchozy, niektóre bardzo dobre. Zależy jak się trafi. Praca ciężka, r...

TYLKO JAKBY NIE JAPA TO NIKT BY TEGO PLENINGU NIE OGARNAL

Tomasz
@X 30.05.2016 17:44
TYLKO JAKBY NIE JAPA TO NIKT BY TEGO PLENINGU NIE OGARNAL

Witam serdecznie aubvanbergen jest prowadzona przez pana Fransa który nie ma do końca uczćiwego sumienia ponieważ zatrudnia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy położyli poprzednią firmę i oszukiwali Polskich polaków tak więc firma aub jest nie szczera i nie wiarygodna nie polecam dlaczego.Dlatego że pracownicy biura traktują pracowników jak zło konieczne zero szacunku Polski pracownik jest jak traktowany jak niewolnik po drugie są takie szklarnie jak Huba Reiplant gdzie pracuje duże skupienie ludzi gdzie jest brak szacunku i tak dalej ogólnie mówiąc ta firma to jest dno i wodorosty gdzie na domkach większości mieszkają sami młodzi tak zwana elita ćpunów alkocholików brudasów gdzie nie ma spokoju i normalnego życia na obczyżnie mam nadzieje że nie długo firma aub zostanie bez Polskich pracowników jak tylko mniejszość Holenderska przeprowadzi referendum tak zwany brekstit czyli wyiśćie z uni i w tedy zobaczymy jak dalej firma aub będzie funkcjonować nie polecam tej firmy najgorsza firma na terenie całej Holandii .......

Paweł Niebożyński Babilon Palewicz Smiecie

Chrzani tych złodzei z byłej Tido Vesty Klakiery i inne szmatłwce, misedi nie ludzie. I walić Andrzeja ciote buraka z Rancza ( z dnizke z Modiformu) co mieszkał z Japą. Co za kompletny frajer!!

ola

Widzę ze usunieto komentarz dotyczący koordynatora ak, jaka szkoda, był interesujący

anka

Pieniadze jako takie , co tydzien , chyba ze któraś dostanie ciote i wstrzymaja Ci przelew . Jesli ktos lubi nękanie mailami , wzywanie do biura co chwile , traktowanie gorzej niz psa rodem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to własnie w tej firmie ma to gwarantowane . Beti , Monia , klakier , jeczmien to bardzo mile dziewczyny , wydaje sie ze sa bogami ale tylko im sie tak wydaje . Ogolnie najgorsza firma o jakiej slyszalem . Glownie na jej opinie zapracowali pracownicy biura traktowaniem pracownikow gorszego sortu . Uwazajcie na klakiera , jesli cos potrzebuje jest w stanie zrobic loda ale potem i tak Cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Franka .

gosc

W biurze jest jedna wielka patologia z Jeczmieniem tym cwelem na czele .

Kasia

Jedzie ktoś na sortowanie warzyw i owocow teraz?

aska

ja bylam na hubba od 2010-2013,szkola przetrwania,Seba i Ewka oprocz pracy maja swoje zycie,za duzo obowiazkow maja.

Majkel

Maya- widzę ze Twoja wiedza na temat ,,tureckich szklarni,, jest minimalna nie pisząc juz zerowa. Co do firmy a.u.b małe sprostowanie- negatywne opinie dodają osoby ktore nienadają sie nawet do ,,kręcenia karuzeli,,. Maya jeżeli zostałaś wyrzucona z Huuby za ,,olewajacy,, stosunek do pracy, to prosze Cie nie szukaj ukojenia w dodawaniu negatywnych opini. Sebastianek i Ewa sa tylko ludźmi- a czasem maja wiecej do ,,ogarnięcia,, niż mogłoby sie wydawać. Najszczęście sa ludzie którzy sa zadowoleni z pracy- ponieważ sa pracowici i chcą pracować a to wazne. Przykro nam ze musiałaś koleżanko opuścić nasze grono- z powodu ,,nierobstwa,,!!! Pozdrowieniami Zadowoleni z pracy:)

Pan Panceny

Wszystko co zostało napisane powyżej uznaje za 100% prawdę . Info dla chcących pracować w tej pożal sie Boże "firmie" : Jeżeli nie masz szacunku do samego siebie, Lubisz gdy plują ci w pysk i każą mowić ze deszcz pada , Trzymasz gębę na kłódkę i nie odzywasz sie nie pytany ,a poza tym lubisz zapierniczac za marne grosze ( ps lubią nakładać kary na pracownikow tj np za nie zgaszone światło w korytarzu min 50e od osoby x 15 bo po tyle osób mieszka na domkach ) z których od czasu do czasu i tak ci cos zajebia bo im ciagle mało Jeżeli chcesz totalnej dezinformacji , chaosu i poczucia ze jestes totalnym zerem juz dzis wyślij im swoje CV i daj ponieść sie fali patologii jaka gwarantuje to byle co . Co do samych pracownikow pseudo-biurowych , którzy na kolanach wczlapali sie za biurko lizac przy tym buciory tym ochydnym kutasom , którzy sa właścicielami tej wylęgarni depresji mieszczącej sie w budzie po psie ( pies sie wyniósł ) zgadzam sie z reszta dno , dno totalne , gorzej w samym dnie należałoby wykopać dziurę na 12 sązni i wówczas dostrzec bedzie mozna poziom na jakim znajduje sie to byle co . Większość pomyśli co to za jeden ? Skąd to wie ? Niestety miałem wątpliwa przyjemność pracować poprzez to byle co , na szczęście szybko sie " uwolnilem " . Pózniej dostalem propozycje ( od złodzieja generalnego FvB) abym pracował w tym burdelu zanim pojawił sie klakier i ten drugi byle kto razem z monika i beata ( małe litery sa celowe) ale odrzuciłem ja bez zastanowienia . Szanuje sam siebie i swoją godność . A wy gnioty nie szanujący innych ludzi pamiętajcie ,ze Karma wraca i tego wam upodlency z całego serca życzę .

Raf
@Majkel 22.12.2015 18:58
Maya- widzę ze Twoja wiedza na temat ,,tureckich szklarni,, jest minimalna nie pisząc juz zerowa. Co do firmy a.u.b małe sprost...

A kolega co kręci ,9 lat przepracował w jednej firmie ,3 lata przez a.u.b i nieszanuja ludzi nie ptaka sie dlaczego sie zwalniasz ,płacą na czas jak wszystkie biura gdzie można tam kant ,pobierają kasę za wypełnienie druków które powinny być za Free

jerzy

Pracowałem w 2006 r w A.U.B van Bergen i nic złego nie mogę powiedzieć,wypłata na czas,zakwaterowanie też bardzo dobre,do pracy busem dowozili nas,chyba że komuś się pracować nie chciało to nie zadowolony był,polecam Van Bergen zjechałem bo musiałem zjechać

Ania
@jerzy 02.12.2015 16:04
Pracowałem w 2006 r w A.U.B van Bergen i nic złego nie mogę powiedzieć,wypłata na czas,zakwaterowanie też bardzo dobre,do prac...

Witam serdecznie. Również pracowałam w tej firmie dłuższy okres czasu. Szczerze mówiąc nigdy nie byłam zmuszona wypowiadać się na temat tej firmy ze względów czysto lojalnościowych. Pracuję w Holandii od 2013 roku i AUB VAN BERGEN Byłoby ostatnią firmą ,o której mogłabym napisać coś równie nie wnoszącego nic dobrego do tematu. Wręcz przeciwnie. Nawiązując do sprzedaży byłych pracowników innej firmie...bzdura totalna .Sam fakt ,że nawiązali współpracę z inną firmą ,czy też zaproponowali pracownikom możliwość dalszego wykonywania pracy na tych samych warunkach było jak najbardziej ok. Nikt nikogo siłą nie zmuszał do pozostania w firmie ,czy też pracując dla nich . Mieszkania były ok ,jednak miałam możliwość otrzymania mieszkania prywatnego z czego jak najbardziej skorzystałam. AUB jak najbardziej było tutaj elastyczne pod tym kątem.Bardzo pomocna i wiarygodna firma.Co do płatności zawsze na czas,kontakt jak najbardziej ok.Ja myślę ,że jeśli ktoś przyjeżdża z dużym naciskiem na pracę, nie będzie rozczarowany.Kwestia nastawienia i celu postawionego sobie pracując za granicą Pozdrawiam Ania :)

Xxx

Maja oferty???? Teraz

Były pracownik

Najgorsze biuro smietanka z biura masakryczna cebula lachota i klakier i do tego franek banda oszustow sprzedali nas do innej firmy cepy życzę wam wszystkiego najgorszego !!

maajaa

Aub to syf jak klakiera buty

ola
@maajaa 21.11.2015 23:49
Aub to syf jak klakiera buty

zaszedł ci za skorę....? jest praca tam obecnie?

maajaa

Aby to syf jak klakiera buty

ola

Dlaczego nikt nie pisze jaki jest w AUB? Nie ma komentarzy ostatnio o wogole.Czy nikt nie ma nic do powiedzenia.Wszystko jest ok? Piszcie.....

PRACOWNIK

firna nazywa sie VERBEEK masakra nie firma tak Aub postepuje ze swoimi pracownikami maja ich za nic jeszcze twierdza ze jak zrezygnuja to zostana wydaleni z firmy AUB

PRACOWNIK

LUDZIE TO JEST MASAKRA CO AUB ZROBILO Z LUDZMI WYSLANYMI DO INNEJ FIRMY SPRZEDALI NAS JAK PRZEDMIOTY NA TARGU I WRECZ POWIEDZIELI ZE JAK ZREZYGNUJEMY TO NIE MAMY POWROTU DO AUB.WSZYSTKICH Z BIURA RAZEM Z FRANKIEM TRZEBA TAM WYSLAC TO WTEDY MOZE DOCENIA CO TO ZNACZY SZACUNEK DO LUDZI.

ola
@PRACOWNIK 06.09.2015 09:56
LUDZIE TO JEST MASAKRA CO AUB ZROBILO Z LUDZMI WYSLANYMI DO INNEJ FIRMY SPRZEDALI NAS JAK PRZEDMIOTY NA TARGU I WRECZ POWIEDZIE...

Mozesz jasniej? Do jakiej innej firmy......?

koles

Popieram "maya" , w biurze straszna beszczelnosc . Moniczka kiedys sama zapiepszala na szklarni nawet wyslali ja do robienia ogrodzen , praca typowo dla mężczyzn . Wystarczy wejsc pod biurko i masz robote w biurze ale ze klakier tez... Jeczmien tez ma kolana powycierane... Co za wykladzine ma Franek w swoim gabinecie

Maya

Pracowałam wraz z chłopakiem przez to ,,biuro" przez kilka tygodni, mimo że przyjechaliśmy na całe wakacje. Przede wszystkim rażąca BEZCZELNOŚĆ pracowników tego biura jest nie do opisania (tak to o was beatko, moniczko, klakierku). Brak szacunku dla drugiego człowieka, a z tego co wiem sami zaczynali na szklarniach. Wrzucają ludzi do najbardziej chorego obozu pracy tzw. huba, gdzie polaczki kordynatorzy : psychiczna ewa i sebastian rzucaja do ludzi kur"wami i tego typu mięsem. ,,udana" praca jest tez na tureckich szklarniach. powiem wam ze polaczki za granica i turcy to najgorsze podludzie jakich przyjdzie wam spotkać. sprowadzają ludzi do holandii zeby miec tantiemy i profity z nr sofii, a potem wysylaja do pracy tylko na ilosc godzin pokrywajaca koszty zamieszkanie. chore, nienachapane sępy z wlascicielem na czele. potrafia cie z dnia na dzien zwolnic gdy zareagujesz na zle traktowanie i niczego ci nie wyjasnia. jezeli myslisz o wyjezdzie za granice - odradzam ten przybytek.

error

pracuje na hubie roob to diabeł w ludzkiej skorze nie polecam wam tej firmy a ni biura sam odchoze bo juz nie wytrzymuje traktuja nas jak robotow ostatnio kbieta zemdlala dali jej wody napila sie i dalej do roboty

xl
@error 23.07.2015 18:53
pracuje na hubie roob to diabeł w ludzkiej skorze nie polecam wam tej firmy a ni biura sam odchoze bo juz nie wytrzymuje traktu...

dla nich jesteście tylko białymi ,, M ,, a rob to esesman . ich nie obchodzi l Lucyna , Marzena czy Zosia tylko kaaaaaaaaaaaasa . czy te marne grosze są warte takiego traktowania i wyzysku

mon

Ile firma płaci euro za godzinę do reki? Nie jestem na wiekówce z gory dzieki za odpowiedz

KERMIT

KTOŚ JEDZIE 9 KWIETNIA NA SADZONKI? PROSZĘ O OPINIE I JAK TAM JEST.S,GAVENZEN

maka

Tido Vesta - lepsze biuro bylo jak to zasrane A.U.B pies ma lepsza bude jak to biuro ich

on

MISIEK , co to jest "siemka ka ",jąkasz sie ? Lub " ptracownik " ? Czytasz to co piszesz idioto ?

misiek

Siemka ka będąc na wiekówce o wiele mniej nie zarabialem niz normalny ptracownik, roznica miedzy wyplatami byla minimalna 30 e , a ty kolego podpisany ,,on '' wroc do szkoly uczyc sie polskiego.

On

Pani "B" z biura , pewnie gdyby matka wiedziela ze taka franca bedzie z niej to by zaraz po urodzeniu przyjebała ceglówka w łep .

pracownik

jak sie czyta co wy za madrosci piszecie to az pusty smiech mnie ogarnia... niema nigdzie nic za darmo narzekacie i co niektorzy wymyslacie, zeby pracowac spokojnie trzeba sobie zapracowac jak wiekszosc tu pracujacych, chcecie narzekac to to robcie i jedzcie spowrotem do pl wiecej pracy bedzie dla tych ktorzy chca pracowac. nie twierdze ze firma jest idealana ale wierzcie mi z gorszym syfem spotykalem sie w pl. pozdro z westlandu

kolega

Jaki Holender jezdzi autem na Polskich blachach ? Tylko sknera ! Macie odpowiedz na temat tego biura . Uwazajcie , to jest sekta . Rywalizacja Miedzy monika , beata a parkingowym andrzejkiem (nie bez powodu z małych liter).Wszystko tępe , ale andrzejek nr.1 Dawniej jemu ssali , teraz on ssie . Pięć minut słuchania jego madrosci i człowiek chce sobie kable wypruć . Jedyny normalny tam to (usunięte przez administratora) . Nie mylic z (usunięte przez administratora) To pisałem Ja , Jarząbek. :-D .Pozdrawiam KLAKIERA

anonim

(usunięte przez administratora)

pat

Janek na jakim świecie ty żyjesz - przestojowe w tej firmie to marzenie !!!! A takie stawki wiekowe to norma w NL . MODI pewnie pracuje w V D SHOOT ,to i tak jeszcze jest dobrze 40 h .Najgorsze jest że młodego walą w rogi non stop , Franek ma to we krwi!!! Z raportu ministerstwa spraw socjalnych Holandii wynika że 75% biur w Holandii dopuściło się oszustw na pracownikach sezonowych.

tito

co ty liczysz Janek. licz to że modi ma 5 euro a złodziej bierze 20 euro za godzinę pracy, a powinno być 50/50! jednym słowem młody wpadł w niezłe G........!!!! te biuro to jest jeden wielki szwindel a ludzie dalej tam jadą!!!

max

TIDO VESTA i A.U.B. to dopiero walec , a nie wałek. Już sobie wyobrażam jak będą kręcić waly

monio

znacie motto f v g ; życie jest piękne- jak się ludzi okrada

Zostaw opinię o A.U.B VAN BERGEN - Koszalin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.U.B VAN BERGEN