4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o ATERIMA WORK

Opinie o ATERIMA WORK Kraków Puszkarska 7M

WebsiteIconATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Nie przegap nowości o ATERIMA WORK!

Grzegorz

30.04.2026 10:52

Jestem zadowolony ze współpracy do tej pory. Dostałem fajną ofertę pracy w której pracuje już 2 miesiące. Kontakt z agencją był bezproblemowy. Polecam

30.04.2026 10:53

Dziękujemy za Pana pozytywną opinię. Pozdrawiamy serdecznie, ATERIMA WORK

08.04.2026 13:03

Szukając pracy trafiłem na ATERIMA WORK, na poczatku nie za bardzo wiedziałem jaka praca może byc dla mnie, ale zadzwoniłem i pani z obsługi pomogła mi w wybraniu i zdecydowaniu sie co do oferty. Więc duży plus za kontakt i podejście do klienta, takie ludzkie i serdeczne. z mojej strony współpraca na plus, mogę polecić.
    SUJAY KADABA

16.03.2026 12:02

My name sujay kadaba. I like to say something about ATERIMA WORK. Last 2 and half year I am working with ATERIMA. This agency is one of the best agency in Poland. Who want work legally in Poland, I suggest this agency. Why because this agency pepar work is fully legal. They support to stay legally in Poland. Al so they paing good. I would like to say thank you for giving a wonderful opportunity work with you. 🥰🥰

16.03.2026 13:07

Hi Sujay, thank you so much for your kind words and for being with ATERIMA WORK for the last 2.5 years! 🥰 We’re really happy to hear you feel supported. Wishing you continued success, if you ever need anything, we’re here to help! Best regards, ATERIMA WORK
    Ryszard

12.06.2026 10:34

Kontakt z ATERIMA WORK oceniam na plus. Wszystko było jasno wyjaśnione, a pani z obsługi zawsze chętnie mi pomagała. Oferta pracy też w porządku, jest taka jaką chciałem.

12.06.2026 11:26

Dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy, ATERIMA WORK :)
    Grzegorz

12.06.2026 10:26

Szukałem pracy tymczasowej i trafiłem na ATERIMA WORK, ogólnie bardzo polecam. Szybko rekrutacja i wypłata na czas. Mogę polecić osobom, które szukają pracy w Polsce.

12.06.2026 11:25

Dziękujemy za pozytywną opinię i cieszymy się, że mogliśmy pomóc :) Pozdrawiamy, ATERIMA WORK
    polecam

19.05.2026 11:23

Bardzo dobra agencja pracy 🙂 Zgłosiłem się przez ATERIMA WORK, bo szukałem sprawdzonej pracy i zależało mi na uczciwym podejściu. Dostałem informacje o miejscu pracy, obowiązkach, umowie i wypłacie. Oferta była konkretna i zgodna z tym, co później było w pracy. Wszystko legalnie, bez kombinowania. Na plus też obsługa formalności, bo wszystko zostało wyjaśnione krok po kroku. Nie musiałem się domyślać, co dalej, bo miałem kontakt z koordynatorem i w razie pytań można było normalnie zadzwonić albo napisać. Warunki pracy były zgodne z tym, co usłyszałem wcześniej, bez ukrytych niespodzianek. Wynagrodzenie przyszło na czas, co dla mnie jest bardzo ważne, dlatego zostawiam pozytywną opinię.
    #PracownikSklepu

12.06.2026 11:25

Dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy, ATREIMA WORK
    Tomek

18.05.2026 15:49

Pracuję za granicą przez ATERIMA WORK już kolejny raz i zawsze mam pozytywne doświdczenia. Normalne, jasne warunki pracy i wypłaty na czas. polecam, jeśli ktoś chce legalnie wyjechać do pracy za granica.

12.06.2026 11:23

Dziękujemy za pozytywną opinię :) Pozdrawiamy, ATERIMA WORK

09.06.2026 11:14

Co warto wiedzieć, aby zabezpieczyć ciągłość pracy, ograniczyć ryzyka i przygotować firmę na zatrudnianie nowych narodowości? 📌

📊 Rynek pracy tymczasowej w 2026 roku może przynieść firmom wiele pytań. Dlatego przygotowaliśmy praktyczny raport „Praca tymczasowa w Polsce 2026” - przewodnik dla pracodawców, którzy chcą lepiej zrozumieć nadchodzące zmiany i spokojniej zaplanować kolejne miesiące.

W materiale omawiamy m.in.

• legalizację pracy cudzoziemców 📄

• zatrudnianie pracowników z Ukrainy 👷‍♀️

• rotację I braki kadrowe  🔄⚠️

• oraz rolę pracy tymczasowej w budowaniu stabilniejszego modelu zatrudnienia.

👉Zapraszamy do zapoznania się z przewodnikiem: TUTAJ

News image

27.01.2026 19:36

Niestety nie mogę polecić współpracy z tą agencją. Poziom organizacji i komunikacji momentami ociera się o absurd. Odpowiedź na proste pytanie potrafi trwać tydzień, generalnie odnoszenie wrażenie że wszystko jest takie od niechcenia. Traktowanie pracowników jak cyferki w excelu, na ktorych trzeba jak najwięcej zyskać. Dochodzi do tego masowe wysyłanie bezsensownych wiadomości SMS, nawet kilka razy dziennie, siedem dni w tygodniu, bez poszanowania czasu prywatnego. Najbardziej niepokojące są jednak praktyki polegające na cofaniu urlopów wyłącznie po to, by uniknąć wyższych kosztów nadgodzin. Takie działania są nie tylko nieprofesjonalne, ale i głęboko nieetyczne. Z tych powodów zdecydowanie odradzam współpracę z tą agencją.

28.01.2026 15:43

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Pana/Pani doświadczenie ze współpracą nie było pozytywne. Zależy nam na pozytywnych doświadczeniach naszych pracowników i dlatego chcemy tę sprawę wyjaśnić najlepiej, jak się da. Zaczynając od wspomnianych SMS-ów, tutaj mogą dotyczyć one tymczasowych komunikatów o przypominaniu, aby odbić kartę. Rozumiemy jednak, że mogły być uciążliwe - bierzemy tą informację pod uwagę i przyjrzymy się, jak możemy ulepszyć ten proces. Co do wspomnianej również ewidencji czasu pracy oraz wniosków urlopowych - są one prowadzone po stronie klienta, ale również tę kwestię możemy sprawdzić, jeśli otrzymamy więcej szczegółów. Jeśli chodzi o komunikację i czas odpowiedzi, chcielibyśmy to zweryfikować, ale potrzebujemy doprecyzowania (np. na jakie pytanie i do kogo zostało ono skierowane). Prosimy o kontakt z nami telefonicznie lub mailowo - wrócimy wtedy z konkretnym wyjaśnieniem. Pozdrawiamy serdecznie, ATERIMA WORK Tel. +48 12 341 18 11 Mail: [email protected]

28.01.2026 16:51

Jak najbardziej dotyczą one wspomnianych komunikatów, liczę że coś faktycznie będzie z tym zrobione. Druga kwestia, rozumiem że jest to prowadzone po stronie klienta, jednak to też w waszym interesie leży dobro osób, które zatrudniacie i to wy powinniście zweryfikować z kim nawiązujecie współpracę i jakie praktyki stosuje wasz klient. Chodzi mi o sytuację gdzie dostaliśmy urlop 2.01 oraz 5.01, a później odpracowywaliśmy 05.01 w sobotę 10.01, 17.01 lub 24.01. Urlop z dnia 5.01 został cofnięty i wpisany jako odbiór dnia wolnego za przepracowaną sobotę, tylko po to żeby nie płacić za nadgodziny. Nie mam zamiaru pisać do was prywatnie w tej sprawie, ponieważ mimo tego że współpraca z wami nie jest mi na rękę, to nie mam zamiaru tej pracy tracić ani się narażać na nieprzychylne spojrzenia. Liczę po prostu że kwestie te zostaną wzięte pod uwagę i coś w końcu realnie z tym zrobicie. Co do opóźnionego kontaktu to chodzi o Panią Yuliie.
    Manana

28.08.2025 12:49

Я з Грузії. Хочу подякувати агентству. У них дуже уважні та турботливі співробітники. Особливо пан Тарас та пані Юлія. Що стосується їхнього житла, то все дуже чисте, комфортне та добре обладнане.

28.08.2025 12:53

Дякуємо за приємний відгук і раді, що Ви задоволені співпрацею :)
    Pracownik biurowy

10.01.2025 17:21

Firma dbająca o pracownika. Kawa, owoce, zimowe herbaty, wolontariat, bony, akcje charytatywne.
    Pracownik biurowy

10.01.2025 17:19

Jestem bardzo zadowolona z pracy w tym miejscu. To zdecydowanie firma dbająca o pracownika (Kawa, owoce, zimowe herbaty, akcje charytatywne, wolontariat, bony).
    Jagoda

03.11.2024 20:27

Czy był ktoś na produkcji urządzeń wentylacyjnych w Czechach? Jest teraz ogłoszenie i chciałabym wiedzieć jak tam jest
    Dariusz J

26.09.2024 08:09

Bardzo przyjemna, szybka rekrutacja. Informacje konkretne i zgodne z warunkami pracy na miejscu. Wypłata na czas. Polecam
    waldek

28.08.2024 08:08

Chcę aplikować na stanowisko montera rusztowań i ciekawi mnie 1 punkt z oferty. Mogę liczyć na opiekę francuskojęzycznego koordynatora?

28.08.2024 08:13

Dzień dobry, prosimy o kontakt pod numer podany w ogłoszeniu. Dział Rekrutacji z przyjemnością wyjaśni Panu warunki współpracy i odpowie na wszystkie pytania. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK
    bożena

26.08.2024 08:55

Pojawiła sie niedawno oferta dla Pracownika produkcji elektroniki. Jest tu ktoś kto tam pracował i by ocenił atmosferę i to czy warto żeby mój chłopak aplikował?
    paweł

26.08.2024 09:25

ja już od dobrych kilku miesiecy pracuje, tez na produkcji ale nie z elektroniką. atmosfera w pracy ok. aterima pomogła wszystko załątwić wiec jako agencja posrednictwa pracy spoko. atmosfera na miejscu zalezy juz od tego co zastaniesz u pracodawcy ale teraz ze wszystkimi sie mozna dogadac. niech chłopak próbuje, jak sie nie spodoba to zawsze moze calkiem zrezygnowac albo poszukaja mu czegos innego - od tego są
    Wojtek

26.08.2024 08:12

Wyjeżdżam regularnie do pracy we Francji. Mam sprawdzoną firmę na miejscu, miasto które znam, ekipę budowlańców których znam. Aterima załatwia formalności i zawsze są pod telefonem jak czegoś potrzebuję, szczególnie że nie mówię po francusku. Polecam firmę
    black

23.08.2024 16:01

Dziś pojawiła sie oferta dla młodszego specjalisty ds. rozliczeń i należności. Z treści nie dowiem sie za dużo o atmosferze na dziale, opiszecie ja? zastanawiam się czy to rotacja czy może jednak rozwój

26.08.2024 08:08

Dzień dobry. Oferta pracy dla młodszego specjalisty ds. rozliczeń i należności dotyczy Grupy ATERIMA. Zachęcamy do odwiedzenia profilu tej marki i przeczytania opinii pracowników o panującej atmosferze: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21811000. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK
    majka

22.08.2024 09:58

W sieci jest wakat jako pracownik fizyczny - praca przy jabłkach. Czy otrzymuję legalną francuską umowę o pracę?

22.08.2024 10:40

Dzień dobry, dziękujemy za pytanie. W tym ogłoszeniu oferujemy legalną, francuską umowę o pracę tymczasową zawieraną bezpośrednio u pracodawcy francuskiego. Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania. Zachęcamy do kontaktu pod numer +48 12 341 17 06. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK
    Zorro

20.08.2024 09:52

Dziś pojawiła sie oferta dla osoby do produkcji armatury łazienkowej. Pracuje ktoś i może polecić? od czego zależą te widełki placowe różniące sie o 1 tys?

20.08.2024 09:56

Dzień dobry, zachęcamy do aplikacji na ww. stanowisko. Wszelkich szczegółów udzielamy podczas rozmowy telefonicznej. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK

08.08.2024 09:48

Nie polecam współpracy z Panią Yulią (Julią). Zwodziła mnie kilka dni, czekalam na potwierdzenie godziny spotkania, po czym po kilku dniach napisała, że rekrutacja wstrzymana. A jeszcze wcześniej umówiła mnie na spotkanie rekrutacyjne, o którym nie miałam pojęcia i dowiedziałam się dopiero z telefonu z zakładu pracy..

14.08.2024 10:05

Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Czas oczekiwania na spotkanie nie jest do końca od nas zależny. Aplikacje są rekomendowane do naszych klientów i termin możemy wskazać dopiero po uzyskaniu odpowiedzi. Zawsze staramy się rzetelnie przekazywać informacje na podstawie wiedzy, którą posiadamy. W przypadku rekrutacji, na którą Pani aplikowała faktycznie nie otrzymywaliśmy odpowiedzi w sprawie terminu, po czym klient wycofał zapotrzebowanie.
    Tomasz

19.06.2024 09:27

Współpraca z agencją bardzo dobra. Pracownicy są bardzo dobrze zorientowani w tym co robią, szybko szukają pracy i naprawdę bardzo pomagają z formalnościami. A sama praca jak to praca na produkcji - w porządku.

14.08.2024 08:46

Pełna zgoda, też tak uważam. Są godni polecenia
    Dandi

13.08.2024 12:47

Był ktoś może od nich na produkcji zegarków? Jest teraz oferta na pracuj i myślę czy by nie aplikować. nie ma żadnych problemów tam na robocie i atmosfera jest ok?
    Krzysiek

14.08.2024 08:29

Byłem i jest w porządku. Moim zdaniem warto jechać.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ATERIMA WORK?

Kontakt - ATERIMA WORK

Puszkarska 7M 30-644 Kraków

ATERIMA Europe Sp. z .o.o. Sp. k.

Fakt

24.05.2024 12:39

Prawda jest taka, iz boice sie PRACOWAC ! We Francji. Pracujecie bardzo slabo, poziom jezyka jest NAJGORSZY. Wspolpraca z ludzmi z agencji EST Polska jest nieoplacalna. A Jak jest z Aterima ? Mozna popracowac W SPOKOJU 3 MIESIACE ?
    Rafał

29.05.2024 09:30

ja z aterima work nie miałem żadnych problemów. na miejscu praca ok, kontakt z agencją bardzo dobry, wsparcie na bieżąco
    Michał

29.05.2024 14:42

Nie wiem o czym Ty piszesz, ja jestem bardzo zadowolony z ich pomocy. Współczuje Ci, możliwe że trafiłeś na kogoś kto akurat miał zły dzień, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Ja osobiście bardzo polecam tę firmę :)
    mARIUSZ

29.05.2024 09:35

Kolega polecił mi aterima work i wyjechaliśmy razem do Francji. Kontakt z agencja na bieżąco ,bardzo mili i kompetentni pracownicy. Stawki ok, zakwaterowanie i wyżywienie na miejscu na plus. Wszystko bez problemu .

22.01.2024 11:20

Czy w ATERIMA WORK odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

29.05.2024 09:33

Dziękujemy za pytanie, zachęcamy do kontaktu pod numer +48 12 341 17 00. Chętnie udzielimy wszelkich informacji. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK
    Qulson

30.04.2024 18:04

Pracował ktoś jako pomoc kuchenna w Francji, okolice Saint- Nazaire i może się podzielić opinią na temat pracy i współpracy z agencją.

29.05.2024 09:32

Dziękujemy za pytanie, zachęcamy do kontaktu bezpośredniego pod numerem telefonu +48 12 341 17 00. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy, ATERIMA WORK
    Merytoryczny

24.05.2024 10:09

Dzien dobry. Zgodnie z regulaminem, opiniuje, ze teraz rekrutacja przez pracownika Aterima jest poprawna, prawdziwa. (usunięte przez administratora)
    Irina

03.04.2024 14:14

Сотрудничаю с фирмой "Атерима" с 2019года. Хочу отметить, что все сотрудники данной фирмы достаточно компетентны во всех вопросах касающихся легального трудоустройства в Польше. В их работу входит, грамотное оформление всех документов, оплата всех нужных налогов в Польше(из-за этого не бывает проблем с налоговой), предоставление жилья, консультирование и помощь во всех вопросах, даже бытовых, своевременная выплата заработной платы. Даже когда возникнет вопрос о замене вакансии или жилья, работники Атеримы всегда помогут и подскажут.Рекомендую фирму "Атерима". Проверено!)
    Emigrant

16.03.2024 15:51

Wszystko w porządku poza kwestią płacenia w złotówkach za pracę wykonywaną zagranicą ????. Podwójna wymiana powoduje utratę sporej kwoty .

18.03.2024 08:45

Dziękujemy za komentarz. Wynagrodzenie jest przeliczane wg kursu bankowego na dzień przygotowania wypłaty, co jest konieczne w celu odprowadzenia składek ZUS. Nie dochodzi do podwójnego przewalutowania. Zachęcamy do kontaktu, aby wyjaśnić wszystkie wątpliwości dotyczące wypłaty wynagrodzeń. Pozdrawiamy, zespół ATERIMA WORK
    Paweł

12.03.2024 15:17

Polecam współpracę z agencją. Szybko znajdują ofertę, pomagają z formalnościami, obsługa na fajnym poziomie, wszystko dobrze tłumaczą.
    Krzysiek

26.01.2024 08:28

Znaleźli mi fajną pracę. Myślałem że tylko na 3 miesiące, ale przedłużyłem na rok i jestem zadowolony z warunków. Kontakt z agencją w porząkdu, umowa ok
    Oleksij

18.12.2023 08:03

Good company with nice people. The company helped a lot with everything and I got job very quickly. I am satisfied. Worth a trust
    Qulson

08.12.2023 18:55

Był ktoś zatrudniony przez agencje pracy we Francji? I może się podzielić opinią na temat pracy, zarobków, atmosfery i współpracy z agencją.
    Paweł

11.12.2023 08:25

Ja byłem we francji dwa razy na budowie. Wszystko spoko, agencja pomaga w dokumentach, załatwiają wszystko. Kontakt jest bardzo dobry. Na miejscu robota jak robota, ja nie narzekałem.
    Krystian

11.12.2023 08:23

Agencja bardzo dobra, szybki i bezproblemowy kontakt, szybko znajdują pracę, wypłaty bez problemu.
    Iwona

03.10.2023 15:43

Znalazłam tutaj pracę na produkcji - bardzo szybko dostalam ofertę i kilka dni później już miałam pierwszy dzień pracy. JAK ktoś szuka pracy na już, to Atrima jest bardzo pomocna
    Mikhail

27.09.2023 08:59

I had the pleasure of cooperating with the company while looking for a job in Poland. The proccess was quick and easy. They helped with all the legal matters and supported when I had troubles in daily life. Good company. Thank you.
    Łukasz

21.09.2023 19:58

Super agencja, przede wszystkim dobry kontakt i szybko reagują
    Marcin

16.08.2023 12:24

Przepracowałem 3 miesiące i przedlużam. Praca dobra, sprawdzona, warunki ok, pieniadze na czas no i pomocni pracownicy z aterimy. Jak ktoś szuka pracy to polecam
    xvfsdsg

16.08.2023 12:22

Bardzo fajnie agencja szybko kontakt, mila rozmowa, czekam na praca
    xyz

11.08.2023 14:26

Ja dopiero czekam na odzew, ale co do obsługi, to bardzo kontaktowa i przyjazna, mam dobre przeczucie, a po opiniach widzę, że intuicja dobrze podpowiada. :)
    Mirek

07.08.2023 09:00

Szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, praca prawie od razu, bo mają bardzo duży wybór. Jak ktoś się zastanawia to najlepiej zadzwonić, bo wszystko wyjaśniają.
    Jewgieni

01.08.2023 15:40

Fast service and great help. They act immediately. I am satisfied

Zostaw merytoryczną opinię o ATERIMA WORK