Agencja Rekrutacyjna Link2Europe

• Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe

Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe Opole

Nie przegap nowości o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe!

Irek

01.12.2019 09:57

Czytam tę walkę z wiatrakami pomiędzy Damianem, a L2E. Radzę wam odpuście sobie z tym Damianem komentarzy, bo to jakiś T... Skoro nie pracował u was to, po co jego wpisy zasłyszane od rzekomych kolegów, może sam się wypowie na temat rzeczowy pracy w firmie, a nie jakieś głupoty wypisuje. Ja pracuje od początku tego roku i nie mam takich sytuacji z pensją czy naliczaniem nadgodzin.

17.11.2019 14:09

27.11.2019 09:19

Przykro nam, że zasugerował się Pan wyłączenie anonimowymi, negatywnymi opiniami. Jesteśmy obecni na rynku ponad 11 lat i zapewniamy, że zdecydowana większość naszych pracowników jest zadowolona ze współpracy.

29.11.2019 13:57

Panie Damianie, tak jak wiele innych firm mamy w zwyczaju przeprowadzanie ankiet na temat swoich usług, tak aby badać poziom zadowolenia i móc usprawniać swoje działania wobec pracowników a nie tylko dobrze wyglądać w necie.

18.11.2019 17:05

Bylem nie polecam do dzis czekam na zwrot kaucji 150 euro . Na mojej lokacji patola gorzej jak w Holandii . Odradzam ta agencje
    Szczepan

22.11.2019 23:16

Mi tez jeszcze nie oddali stwierdzili ze brudny pokoj zostawilem . A zostawilem czystszy niz go otrzymalem . Nikogo nie bylo , jak odbieralem pokoj z koordynatorow. A nie mieszkalem sam . Ktos wie gdzie mozna zglosic ta agencje ?? Gemente czy sa jakies inne organizacje co sie tym zajmuja ?? Daj znac jak tobie oddadza .

27.11.2019 09:22

Panie Marku, Bardzo prosimy, aby skontaktował Pan się z nami w tej sprawie. Postaramy się wyjaśnić ewentualne nieporozumienia.
    Mariusz Warszawa

22.11.2019 13:17

Nie polecam ... Pokoje dwu osobowe co to ma byc cela nr ?? Koordynatorzy tez tak mieszkaja z nowo napotkanymi czeskami , mirkami itd ??

27.11.2019 09:21

Panie Mariuszu, od początku rekrutacji informujemy jak wygląda zakwaterowanie. Jeśli pracownikowi nie odpowiada pokój dwuosobowy, to może wynająć mieszkanie na własną rękę. Podejmując pracę, nie ma obowiązku korzystania z naszego zakwaterowania.

20.11.2019 15:19

Ja również nie polecam tej agencji . Do końca roku przerobię i zawijam szukać innej pracy . Dla Polaków w Belgii polecam agencje Asap przynajmniej nie ma polskich koordynatorów . Wiadomo jak to z nimi jest

27.11.2019 09:19

Dziękujemy za odzew i życzymy dalszej, udanej współpracy!

27.11.2019 09:20

Zaniepokoił nas Pana komentarz. Będziemy wdzięczni za kontakt z dokładnym opisem problemu
    Masakra Jakas

14.11.2019 19:50

Kto wam to dyktowal :---- pieniadze zawsze na czas .?? hahaha No tak na czas sa zawsze tylko mniej niz powinno byc . Za nadgodziny chodzilem przez miesiac do biura zeby je odzyskac . Za depozyt jeszcze czekam . (usunięte przez administratora) Domy w miare ok . Omijac ta agencje szerokim lukiem .

27.11.2019 09:18

Bardzo prosimy o kontakt w tej sprawie, w wiadomości prywatnej. Będziemy wdzięczni za podanie informacji, co się Panu nie zgadzało w wynagrodzeniach. Postaramy się pomóc.

14.11.2019 19:27

27.11.2019 09:17

Przykro nam, że praca za naszym pośrednictwem nie spełniła Pana oczekiwań. Nie jesteśmy nastawieni na pomyłki. Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej, abyśmy mogli zweryfikować Pana roszczenie i wyjaśnić sytuację z oddziałem w Belgii.
    Damian

13.11.2019 18:50

Gdy czytam te negatywne opinie to mi się trochę śmiać chce :D i mam wrażenie że piszą to jakieś pół mózgi. Podjąłem zatrudnienie z Linkiem już po raz trzeci. Za każdym razem nie miałem problemu z pracą , płacą czy warunkami mieszkaniowymi. Wszystko dokładnie wyjaśnione a problematyczne sytuacje szybko załatwiane . Jeśli jesteś osobą chodź troche intelektualnie rozwiniętą to nie masz się czego obawiać . Szczerze polecam i pozdrawiam ;)

15.10.2019 10:02

Jak się pracuje z ludźmi z Agencja Rekrutacyjna Link2europe?

28.10.2019 12:41

Szanowny Panie, Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Zawsze zależy nam na wyjaśnieniu każdej sytuacji, a konstruktywna krytyka pozwala usprawnić nasze usługi. Gwarantujemy, że zaistniałą, niepokojącą również nas sytuację wyjaśnimy z naszym belgijskim partnerem. Przykro nam, że musiał Pan tyle czekać, nie było to oczywiście celowe i pozostaje nam mieć jedynie nadzieję, że będzie Pan otwarty na inne nasze oferty w przyszłości. Nie mamy w zwyczaju publikować nieaktualnych ofert, czasem odświeżają się automatycznie. Zaznaczamy jednakże, że mamy wielu zadowolonych kandydatów oraz pracowników, bo to jest najważniejsze – praca, która się opłaca. Pozdrawiamy!
    Mayeusz

01.11.2019 16:56

Widocznie się nie nadawales. Ja też czekałem 2 tygodnie na odpowiedź I zostałem przyjęty. Teraz mam kontrakt bezpośrednio z firmą.Dla mnie wszystko ok.
    Gregory M

19.04.2019 09:52

Mam mieszane uczucia co do tej agencji pracy, a szczególnie jej belgijskiego oddziału. Od 12 marca bierzacego roku staram sie o jedną prace w Sano Rice. Proces rekrutacji trwa już dwa miesiące!! Ciagle jestem mamiony tym że to tak musi długo trwać. Odrzucono mnie po jakiś dwóch tygodniach, ale zaproponowano inna pracę. Podobny rezultat. Po miesiącu dzwoni Belgijka i mówi że znów rekrutację wznowiono, miałem dzisiaj ponownie rozmawiać z ta sama kobieta via WhatsApp i odwołano i znów zaproponowano mi prace z której wczesnie juz mi odmówiono. Nie mam pojecia czy te kobiety są profesjonalistkami w posrednictwie pracy, ale myślę że nie. Znajomość angielskiego nie wystarcza. Byc może (mogę sie mylić) biuro w Antrwepii musi odbyć jakieś rozmowy rekrutacyjne aby wykazać to w swoich wewnętrzych statystykach i raportów że takie rozmowy przeprowadzono. A normalni ludzie chcący pracować uczciwie nie mogą w ogóle dostać jakiejkolwiek pracy z tej Agencji. Pozdrowienia dla Leen i Caroline. Na nic Wasze obietnice drogie Panie.

06.05.2019 15:04

Panie Grzegorzu rozumiemy Pana rozgoryczenie zaistniałą sytuacją.Czasami z przyczyn od nas niezależnych docelowy pracodawca wstrzymuje daną rekrutacją, co miało miejsce w przypadku firmy Sanorice, o której Pan pisze. Staramy się wpływać na mentalność Belgów informując, że kandydaci po prostu chcą pracować i oczekują szybkiej reakcji, zwłaszcza na dzisiejszym rynku pracy i walki o pracownika. Ale jak to mówią kropla drąży skałę ;). Zachęcamy do bezpośredniego z nami kontaktu z pewnością wszystko wyjaśnimy. Pozdrawiamy Link2europe.
    nick

20.09.2019 14:50

napisałeś całą prawdę o tej agencji,nie dla ludzi którzy szukają normalnej,stabilnej roboty
    ta_____picer

26.06.2019 21:43

1.Kasa na czas 10/10 2.Warunki lokalowe ok 9/10 3.Kontakt z biurem w Belgii 5/10 (Kasia, Magda Dominika ok ale p.Mateusz - porażka nie odbiera telefonów, nie ma czasu dla nikogo jest zarobiony, odwleka sprawy w nieskończoność) 4. Pomoc w meldunku 0/10 ( ile można czekać ?) 5. Pomoc w uzyskaniu Kinderbijslag zasiłek na dzieci 0/10 Dobrze ,ze już zjechałem....

10.07.2019 09:32

Zapewniamy, że wszyscy nasi pracownicy w biurach po stronie polskiej i belgijskiej koncentrują się na tym, aby w pełni profesjonalnie obsłużyć najpierw kandydatów do pracy, a po zatrudnieniu pracowników. Proszę wziąć pod uwagę, że meldunek, zasiłek na dzieci to są też kwestie w znacznej mierze uzależnione od tempa pracy urzędów w Belgii. Zachęcamy do kontaktu z nami, jeśli jeszcze w jakiejś kwestii możemy pomóc. Pozdrawiamy serdecznie Link2europe
    Mariusz Kucharski

16.04.2018 07:33

Dzień dobry od kilkunastu dni jestem zaniepokojony powiadomieniami przychodzacymi na moją pocztę czytając niektóre opinie postanowiłem dodać też i swoją wszystkie posty zniewazajace Panią Sandre oraz agencje w której jestem zatrudniony od 4 lat są nie prawdą nigdy ja i moi koledzy pracujący nie powiedział złego słowa na Panią Sandre wręcz przeciwnie wszystko można było załatwić pozytywnie prócz poniedziałku gdyż panie w biurze mają nowych starterow i są bardzo zajęte. Jeśli chodzi o warunki są dobre jak dbamy tak mamy kwestia zaliczek nigdy nie mieliśmy problemu jeśli chodzi o plotki że Pani Sandra słucha to napewno już bym nie pracował a podejrzewam że było ich sporo na mój temat nikogo bez winy nie zwalniają z pracy gdy skończyła nam się praca w pierwszej firmie Pani Sandra zaproponowała nam następną pracę gdzie pracuje do dziś i jestem bardzo zadowolony jedno co się zmieniło to zawsze jak się wracalo z urlopu to mieszkanie czy samochód można było spłacać w ratach teraz nie ukrywam że odciagniete miałem wszystko ale to tak na marginesie jestem i mogę napisać za kolegów jesteśmy zadowoleni ze współpracy z agencją Link
    nick

26.04.2019 16:26

tak samo można pisać bzdury jaka firma jest wspaniała,a panie takie pomocne i profesjonalne

25.05.2019 18:08

Masz coffika w chacie i narzekasz?(usunięte przez administratora)
    Osiłek

28.03.2019 15:17

wybieram się na operatora giętarki CNC, bede miał pojedynczy pokój, więc będzie luksusik. pamiętam jak trzęsłem portkami przed pierwszym wyjazdem, teraz to juz luzik, w koncu jakaś konkret agencja, umowa o prace jest, wszystko jest git
    Nickson

01.04.2019 09:39

ja właśnie po raz pierwszy będę wyjeżdżał, ale na mechanika. Więc mówisz, że nie mam się czym martwić? Ogolnie samej roboty sie nie boje, bo doświadczenie mam ale zmiana srodowiska to jednak przyprawia mnie o “trzęsienie portkami”
    Konrad

11.03.2019 12:42

Trzeba mieć uprawnienia na wozek?
    Diego

21.03.2019 10:17

Dla ciebie przeciętnie, a dla mnie nieźle, więcej niż w kraju

29.03.2019 13:58

Aktualnie mamy ofertę dla operatora wózka reachtruck z podwójnymi widłami, stawka 12,82€/h + dodatki. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą na stronie: (usunięte przez administratora)
    Olek

25.03.2019 09:58

Planuje jechac do Belgi na mechanika wózków kilka lat tak pracowalem w polsce i znam sie na rzeczy i zaproponowali mi 17€ /h nie mam porownania za bardzo ale wydaje mi sie to byc dobra kasa, pytanie jak to jest z nadgodzinami, pisza ze sa mozliwe ale ile mozna wyciagnac?
    zazdro

26.03.2019 14:48

sporo wyciagniesz z taka stawka

25.02.2019 11:56

jak dla mnie spoko, wszystko krok po kroku dopiete i dopilnowane tak jak w umowie. za bardzo nie ma sie do czego przyczepic
    Pstr

05.03.2019 11:43

moglys jednak jakis szczegol podac
    Lolli

06.03.2019 13:52

Serio koles mam ci kolor scian podac? Zalezy jak trafisz przeciez mowie nie jest tragicznie jest raczej standardowo

22.02.2019 12:16

nie powiem nic zlego bo jak się połamałem na wyjeździe glupi przypadek spanikowałem w pierwszym momencie bo jakby nie bylo pierwszy raz w obcym kraju na wyjeździe i w ogole ale pomogli się pozbierać ogarnęli lekarza transport itd musialem wrocic do kraju pozrastalem się i dalej od nich jezdze

06.07.2018 23:14

Porazka proces rekrutacyjny trwał bardzo długo masa pytań odnośnie CV, referencje itd (usunięte przez administratora) naszczescie w innej agencji wszystko poszło szybko i już w poniedziałek mam wyjazd. Szkoda czasu na ta agencje
    PC

20.02.2019 09:04

rozmowa rekrutacyjna wlasnie tak powinna wygladac zeby wyeliminowac potencjalnych obibokow i gamoni to akurat na plus dla agencji kartka wszystko przyjmie a pozniej na miejscu sie okazuje ze zero kompletne
    sam

21.02.2019 15:56

To już nie te czasy,że wystarczy miec rece nogi i reagowac na imie i chwala im za to
    zainteresowany

27.01.2019 11:45

mam pytania czy ktoś może mi na nie odpowiedzieć ? 1- jaki rodzaj umowy jest podpisywany ( praca tymczasowa, umowa zlecenie itd... ) i czy na polskich czy zagranicznych warunkach? 2- gdzie jest opłacany ZUS w Polsce czy za granica i od jakiej kwoty podstawa czy średnia krajowa? 3- zakwaterowanie , darmowe czy trzeba opłacać?, pokój jednoosobowy czy grupowe, czy gwarantowany jest dostęp do internetu ? 4- czy jest podpisywany tzw. weksel in blanco czy inne zabezpieczenia finansowe przy podpisywaniu zalacznikow do umowy? 5- jak wygląda wyjazd własnym autem i korzystanie tam na dojazdy do pracy czy firma akceptuje i placi kilometrówkę i amortyzacje 6- jakie dodatki oprócz stawki godzinowej sa płacone? np dieta, nadgodziny+%, premie, urlopy, swieta panstwowe, itd... 7-koszty podroży PL-zagranica-PL kto pokrywa? 8 - czy na rozmowę i podpisanie umowy trzeba sie udać z drugiego końca Polski do siedziby biura , czy można to np: załatwić przez pocztę- elektroniczna 9 . pierwsza umowa na jaki okres jest zawarta 10 . gdzie odprowadzany jest podatek Polska czy zagranica ? 11. Czy trzeba wpłacać przed wyjazdem jakies zaliczki , opaty , np: za tłumaczenie dok. , czy manipulacyjne, inne ukryte z góry dziękuje za odpowiedzi !
    Rekruter Link2europe

28.01.2019 16:52

Umowa podpisywana jest na belgijskich warunkach. Zakwaterowanie własne lub agencyjne (odpłatne 80€ /tydzień, pokoje max.2-osobowe, internet). Dojazd do Belgii we własnym zakresie (na miejscu, za dojazdy do pracy przysługuje tzw. abonament socjalny – dofinansowanie dojazdów do pracy). Żaden dokument nie jest podpisywany in blanco i nie pobieramy opłat za rekrutację. Stałe dodatki, to dodatek wakacyjny i premia roczna, pozostałe dodatki są zależne od oferty pracy. Rozmowy prowadzimy telefonicznie lub za pomocą Skype. Umowę możemy podpisać zdalnie. Zachęcam do kontaktu telefonicznego i do zapoznania się z naszymi ofertami – widnieją tam szczegółowe informacje o warunkach zatrudniania i przysługujących dodatkach.
    dzienki

19.02.2019 14:52

Bardzo pomocna odpowiedź wielkie dzięki
    KK

15.02.2019 13:11

jestem pozytywnie zaskoczony wyjazdem, na początku byłem trochę zagubiony? ale też musiałem zarobić kase wiec może na początku było ciężko, ale trafiłem na bardzo w porządku ludzi, koordynator też sporo mi pomógł, także jako już nie "świeżak" mogę polecić
    wporzo

18.02.2019 09:10

z ta agencja nie taki wyjazd straszny

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agencja Rekrutacyjna Link2Europe?

Kontakt - Agencja Rekrutacyjna Link2Europe

Krawiecka 7/4 45-023 Opole

prawy

16.01.2019 15:33

Trochę poczytałem opinii tutaj, każdy ma swoje zdanie, każdy ma prawo się wypowiedzieć, ja również. Nie wiem jak jest we wszystkich miejscach gdzie można z L2E wyjechać ale w moich doświadczeniach nie mogę się pochwalić jakimiś nieprzyjemności ze strony firmy
    Kacperek

11.01.2019 14:13

Wyjeżdzam od nich regularnie i nie narzekam
    creig

27.12.2018 22:19

ja osobiscie jestem zadowolony z l2eu generalnie z kilku powodów ale takim przewazających sa koszty mieszkania. Od lat pracuje na wyjazdach, jakis czas temu sie przeprowadzalem sie z bielska i w tamtej agencji z ktorej wyjezdzalem sam placilem calosc za mieszkanie, nie jakies ekstra zeby byla pelna jasnosc wiec tutaj ze te oplaty jednak sa podzielone da sie odczuc na plus
    tii

23.10.2018 15:50

hej, szukam kogoś normalnego do pracy w Belgii na szklarni. Szukają osób z samochodem, szukam kogoś kto pokrył by połowę kosztów dojazdu. mój meil [email protected]
    Mateusz

20.10.2018 14:01

Cześć. Czy ktoś mógłby opisać pracę w fabryce Van Hool,dostałem oferte pracy i chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć.
    Remigiusz S

05.10.2018 20:34

Vadim, dlaczego nie polecasz? Ja słyszałem akurat dużo dobrego o tej firmy. Rozmawiałem z kolegą który był z nimi za granicą i chwalił , wszystko na czas było. Tylko chiał by ja wiedzieć czy można z kartą pobytu do nich się zgłosić i ewentualnie na wyjazd do Holandii się załapać? Organizują wyjazdy do Holandii?
    Vadim

21.09.2018 14:21

Wystarczy spojrzeć na komentarze dotyczące tej agencji ,i wszystko będzie jasne :) Nie polecam .

24.09.2018 09:45

Vadim jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę, jeżeli masz zastrzeżenia powiadom nas o tym, z pewnością wszystko wyjaśnimy. Pozdrawiamy serdecznie Link2europe.
    Przemysław

31.08.2018 20:20

A znacie jakiejś inne fajne agencje pracy w Belgii, które są sprawdzone i w miarę nie oszukują. Ta jest jedną z chyba z bardziej mi znanych w Belgii

10.09.2018 13:52

Witaj 777 Dziękujemy za Twoją opinię, bylibyśmy również wdzięczni za informację co rozumiesz pod pojęciem niekompetencji i z jaką konkretną sytuacją miałeś w związku z tym do czynienia po stronie polskiej? Pozwoli nam to ulepszyć nasz proces rekrutacji w przyszłości. Jesteśmy znani z tego, że kandydatów do pracy wybiera docelowy pracodawca na terenie Belgii, co rzeczywiście może czasem wydłużyć proces rekrutacji lecz daje równocześnie pewność 100% dopasowania kandydata do stanowiska pracy. Zgadzamy się z Tobą w Link2europe pieniądze zawsze są na czas! Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu i pozdrawiamy serdecznie Link2europe
    Przemysław

20.09.2018 19:04

Przerabiałem ten sam temat przez wiele lat w Holandii. Pozmieniali przepisy i Holandia nie daje już takiej stabilności zatrudnienia jak kiedyś. W Niemczech źle się dzieje, chodzi o zamieszki etc. chociaż znam niemiecki. Dlatego uderzam do Belgii i wszystkie opisywane przygody przez Ciebie bardzo dobrze znam i sam doświadczyłem w Holandii, która jest bliższa Holandii kulturowo- zwyczajowo Belgii Dobrze że pieniądze na czas chociaż , z rożnych źródeł znam że czasami warunki mieszkaniowe też skandaliczne , dlatego boję się sprzęt brać bardziej wartościowy. W Holandii możesz uczyć się języka i zawodu a i tak po 2 latach aut; takie przepisy.
    Pedro

18.06.2018 15:34

Porażka to jest podejście do pracownika

19.07.2018 21:15

To ze co chwile rozmawia się z inna osoba która mówi coś innego co świadczy ze najpierw u siebie poukładajcie prace a potem proponujcie ja ludziom. Czekać na Odpowiedz 2-3 tygodnie gdzie ofert jest mnóstwo ????

26.07.2018 13:22

Dziękuję za odpowiedź, oczywiście uwzględnimy Twoje zastrzeżenia w naszych projektach rekrutacyjnych. Na szczęście mamy tak poukładaną pracę, że jeden rekruter odpowiada za konkretny projekt i ta jedna osoba kontaktuje się z kandydatem. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że mamy obecnie okres urlopowy,( każdemu nawet rekruterowi należy się chwila wypoczynku :) ) i wtedy faktycznie może się tak zdarzyć, że skontaktuje się ktoś inny. Pozdrawiamy serdecznie Link2europe

18.06.2018 15:34

Pam

09.07.2018 12:53

nieaktualna* :)
    Piotr

19.07.2018 17:15

O! (usunięte przez administratora)hociaż na gramatyce się zna! to powinno uspokoić wszystkich zainteresowanych pracą u nich...
    Nick nr 1

11.07.2018 14:46

Wszystkie osoby chcące poznać opinię o współpracy z tą agencją zachęcam do opuszczenia tej bzdurnej strony, gdzie zupełnie anonimowo jedna osoba może wypisywać przeróżne brednie pod różnymi nickami, a w zamian przeniesienie się na ich polski profil na Facebooku. Tam anonimowości już nie ma i wiele wypowiedzi jest wyczerpujących, a w razie wątpliwości zawsze można odnieść się do danej opinii i poprosić o więcej informacji bezpośrednio. Brzmi logicznie????
    Aneta

25.06.2018 22:21

@Pedro, mógłbyś doprecyzować swoją opinię? Na forum GoWork.pl najistotniejsze są merytoryczne opinie na temat warunków pracy i innych aspektów związanych z zatrudnieniem w danym miejscu. Czy, jeśli nie byłeś usatysfakcjonowany procesem rekrutacji, zgłosiłeś swoje uwagi kierownictwu? @Niedoszły pracownik, czy zgłosiłeś swoje uwagi bezpośrednio do osoby odpowiedzialnej za sposób prowadzenia rekrutacji w firmie?

26.06.2018 12:36

Oczywiście, że zgłosiłem. "Tak wyszło, nie nie poradzimy"...
    Pam

09.07.2018 12:52

Nigdy nikt w biurze w Opolu nie użył takiego sformułowania jak "tak wyszło, nic nie poradzimy" Nie od Nas zależy decyzja o zatrudnieniu tylko od firmy do której jest wysłana dana kandydatura co tak naprawdę nas rekruterów też boli bo to my musimy się tłumaczyć z takiej zwłoki więc nie wierzę, żeby kiedykolwiek padło takie zdanie. Pozdrawiam :)

11.06.2018 14:22

Biuro porażka...w trakcie rekrutacji sprzeczne informacje, bardzo długi czas rekrutacji, zwodzenie kandydatów. Jestem w trakcie rekrutacji, a tu nagle oferta nieaktualna bo sie pracodawca wycofal, "ale już na dniach będzie nowa fajna oferta", za tydzień telefon i znowu "jeszcze chwilka i bede cos miala". Na szczeście wtedy już coś mnie tknęło i jak pani po kolejnych dwóch tygodniach zadzwoniła z (beznadziejną) ofertą mogłem odmowić w międzyczasie sprawnie udało się wyjechać z innym biurem. Zresztą oferta, z której ostatecznie skorzystałem dużo korzystniejsza niż ta od nich.
    Wulkanizator alst

28.05.2018 10:41

WULKANIZAOR/ MONTER OPON, Belgia Nasza wzbogacona oferta dla stałych jak i przyszłych pracowników: Atrakcyjne wynagrodzenie: 13,15€/h brutto Dla stałych pracowników 14,00€/h brutto* Zwrot najtańszej formy przejazdu do Belgi z miejsca zamieszkania Darmowe mieszkanie w pierwszym tygodniu pracy Zatrudnienie na warunkach belgijskich Pomoc polskojęzycznych koordynatorów Praca sezonowa w nowoczesnej wulkanizacji Dodatek wakacyjny w wysokości 15.38% rocznych zarobków brutto Zakwaterowanie płatne 80€ tygodniowo Ubezpieczenie płatne 7.5€ miesięcznie *dla pracowników wracających, którzy przepracowali dwa sezony na wulkanizacji za pośrednictwem Link2europe Nie zwlekaj... Aplikuj już dziś!
    Aneta

25.04.2018 18:06

Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie Link2europe? Czy możecie uznać tego pracodawcę za godnego polecenia? Czy gwarantuje umowę o pracę oraz stabilne zatrudnienie? Osoby wybierające się za granicę mogą oczekiwać zwrotu kosztów wyjazdu? Podzielcie się swoimi uwagami, tym samym pomożecie osobom szukającym pracy.
    Tomek z Gent

26.04.2018 12:44

Aneta pracuje przez nich już kilka miesięcy i moja opinia jest taka, że jest ok. Jedziesz z nastawieniem ze chcesz pracować robota bedzie. Jeżeli będziesz fer wobec nich to żadnych problemów z ich strony nie ma. Przyjeżdzasx na miejsce chata czeka, umowa belgijska, pomagaja z papierami podatkowymi, kasa na czas. Widzialem tu juz rozne sytuacje i pewnie nie jeden as ktorego widzialem szczeka tu teraz na forum ale sorry jak wbija agent i pyta kierownika czy ma albo mu załatwi dragi to niech się nie dziwi ze firma go zwalnia i nikt go nie chce do pracy. Inny bochater pierwszego dnia pracy wbija do firmy pijany. Nie na kacu tylko napruty jak stonka. Wyblagal jeszcze jedna szanse i dwa dni później to samo. Ciekawe ilu z takich cfaniakow tera tu warczy hahaha
    jaaaa

20.04.2018 10:48

Tobi 17.04.2018 21:23, Tomasz Kijewski 17.04.2018 15:11, Jarek 13.04.2018 14:13, Jacek 14.04.2018 03:15, anonymous 14.04.2018 03:33, Marek 13.04.2018 13:36 popatrzcie na godziny większości z tych opinii to są godziny w których normalni ludzie albo sa w pracy i nie mają czasu przeglądać internetów albo odpoczywają nie myśląc o internetach... niech to da do myślenia!
    anonymous

23.04.2018 15:55

To patrz na swoją godzinę bo chyba normalny nie jesteś buhaa
    krzychu

18.04.2018 17:08

beznadzieja ten caly link,grubo sie przeliczylem jak wiekszosc widze...

19.04.2018 09:52

Panie Krzysztofie, jeżeli podczas współpracy z nami wystąpiły jakieś problemy, lub nieprzyjemne sytuacje zapraszamy do przesłania wiadomości na adres [email protected] z opisem sytuacji. Przeanalizujemy sprawę.

17.04.2018 15:11

19.04.2018 09:47

"link 2 europe manipuluje w odpowiedziach wszystkimi faktami" Panie Tomaszu poprosimy o konkretne przykłady manipulacji. "pozytywne wypowiedzi to zapewne ich ludzi np. koordynatorow z be.: Idąc tym tropem uczciwie należy przyznać, że wszystkie negatywne komentarze to działania konkurencji, lub byłych pracowników firmy, którzy postępowali nie właściwie i próbuje zrzucić na innych odpowiedzialność za swoje błędy. " ciagle powtarzaja jak mantre ,ze tylko anonimowe bezpodstawne oskarzenia,wiec dlaczego usilnie probuja wszystko prostowac?" Panie Tomaszu właśnie dlatego odnosimy się do wszystkich wypowiedzi bo są to bezpodstawne anonimowe komentarze. "zastanawiajace ,poza tym pod waszymi smiesznymi prostowaniami takze nie ma podpisu konkretnej osoby" Panie Tomaszu dlatego, że jest tu reprezentowane oficjalne stanowisko firmy, a nie pojedynczego pracownika.

17.04.2018 21:23

Marcin DHL

18.04.2018 13:29

ja pracuje przez Linka i jest spoko do każdej kobiety trzeba mieć podejście. Dobrze z nimi żyje i mam wszystko co potrzeba. Mieszkanie jedyneczkę sie dogadałem i nadgodzinki w DHL-u ... można z nimi wszystko załatwić tylko trzeba wiedzieć jak. pozdro
    Monia

17.04.2018 15:31

Zgadzam sie to co oni pisza rowniez jest bezpodstawne i dleczego mam w to wierzyc?bo oni tak mowia?a to dobre
    Mark z Antwerpen

18.04.2018 13:16

ludzie którzy chcą pracować to pracują zarabiają i spędzaja wolny czas na przyjemnościach a Ci leserzy którzym nie chce się rboic i szukaja dziury w całym siedzą w internecie i wyżalają się jacy to wszyscy źli i nie dobrzy a w biurze się nie odezwą. Szkoda mi Was że wyżalacie się tak a nic ze swoim życie nie zrobicie wszędzie robota czeka ale to trzeba chcieć pracować i to największy ból doopy jest.

Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe