Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 157 ocen.

Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Agencja Link2europe

Szanowni Państwo, Niektóre z przedstawionych na tym forum opinii naruszają w sposób ewidentny dobra osobiste spółki Link2europe Sp. z o.o. oraz jej pracowników, w szczególności zaś uderzają w ich dobre imię. Wypowiedzi te zawierają informacje nieprawdziwe i wprowadzające w błąd potencjalnych pracowników i kontrahentów spółki. Uprzejmie przypominamy, że stosownie do przepisów art. 23 i 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 - Kodeks cywilny (opubl. Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 z późn. zm.) dobra osobiste podlegają ochronie prawnej, a osobie, której dobra naruszono przysługują m.in. roszczenia o zadośćuczynienie pieniężne. Podawanie nieprawdziwych informacji na temat innej osoby może stanowić też przestępstwo pomówienia za pomocą środków masowego przekazu, o którym mowa w przepisie art. 212 § 2 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (opubl. Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.), zagrożonego karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Pragniemy przypomnieć, że o naruszeniu dóbr osobistych innej osoby można mówić nie tylko w przypadkach podawania faktów nieprawdziwych oraz przypisywania danym osobom popełniania przestępstw czy czynów nieetycznych (np. wyłudzenia), ale także wypowiedzi relacjonującej co prawda fakty, ale fakty dobrane pod z góry założoną tezę, pomijające inne okoliczności istotne dla sprawy. W każdym przypadku naruszenia dóbr osobistych spółki Zarząd podejmie działania prawne adekwatne do sposobu ich naruszenia. Zapewniamy jednocześnie, że zarząd spółki dokłada wszelkich starań aby eliminować ewentualne nieprawidłowości i zapewniać wysyłanym pracownikom komfortowe warunki pracy. Podkreślamy też, że nigdy nie doszło też do sytuacji kiedy po podpisaniu umowy, z winy spółki, jakikolwiek pracownik nie udał się do pracy zagranicą. Jesteśmy otwarci na krytykę, jednakże wyrażaną w sposób rzeczowy i taktowny, popartą faktami. Tylko taka forma krytyki może sprawić, że ulepszymy jeszcze sposób naszego działania i zapewnimy naszym pracownikom jeszcze bardziej komfortowe warunki pracy zagranicą. W tym celu wszelkie nieprawidłowości prosimy zgłaszać pod adres poczty elektronicznej: info@link2urope.pl. Przesłane wiadomości trafią bezpośrednio do zarządu spółki. Z poważaniem, Zarząd Link2europe

R....
@Agencja Link2europe 06.02.2018 14:27

Kogo wy ta skopiowana regułka chcecie straszyć ??? Po to ta strona jest żeby ludzie mogli swoje opinie dodawać ! Dobrze jakby każdy w samych superlatywach o was pisał pewnie co?? Fajnie by było?? A tu (usunięte przez administratora) Bo ludzie piszą co myślą . I mają do tego prawo a ja się tylko dziwie kto z tym chce współpracować po tym co tu widać .

Ciagutka
@Ernest 13.02.2018 11:39

Która tam taka bohaterka co to SMSy wypisuje pewnie któraś z puuuuurssss hahhahah śmiech na sali.

Copywriter

Płacą coś za pozytywnie wystawione opinie ?? Jak tak ja chętny mogę pisać

anonim

(usunięte przez administratora)

Ewa

proszę Pana w ofercie było napisane że wymagane doświadczenie 2 lata! A Pan nawet roku doświadczenia nie miał. Mimo to daliśmy Panu szansę. Podczas rozmowy przyznał się Pan do problemów z poprzednim pracodawcą, że chciał obciążyć Pana kosztami itd... również ubrał Pan to w historię że Pan nie zawinił. Ponad to kolega podpisał umowę i nagle przypomniało mu się że ma sprawę w sądzie i wyjechać nie może... a nagle dowiadujemy się że sam przyjechał do firmy i pyta o pracę, która jak Pan pisze taka zła i mało tego zabrał ze sobą kolegę... przerysował Pan 3 samochody to proszę powiedzieć na co firma miała czekać??? trasy zawsze podobne a uliczki wąskie... A w weekend wyjechał inny kierowca więc praca jest! firma obsługuje kontenery cały rok i kierowcy cały czas musza objeżdżać trasy! Następnym razem jak Pan będzie wystawiał opinię to proszę napisać całość a nie tylko wybiórcze informacje które Panu pasują. Pozdrawiam

Kuzyn Ryśka co żre talony
@Ewa 05.02.2018 10:09

To widać jakie bystrzaki tam pracują koleś was w h.... Zrobił i bardzo dobrze ziomek jesteś mistrz

Pan Havranek

A idzcie z ta agencja...swoje rozladowujesz i auto belga rozladowujesz to dwa auta na bazie recutexu...wyrpbnik z europy srodkowo- wschodniej...jak was dwoch w pokoju pracujacych w innych firmach to daja jeden klucZ...sam musisz dorabiac:) albo jechac ekstra do puurs po klucz 100 km...rece opadaja

Maksio
@Pan Havranek 08.02.2018 12:44

a nosek za Pana też powinny podetrzeć?

Schliuka
@Maksio 08.02.2018 13:48

Pani może zadek wytrzeć

Bossss

Tak patrzę na te opinie i sam nie wiem co o tym myśleć z jednej strony wpisy pracowników z drugiej komentarze w bardzo podobnym stylu typu że super robota itp ale jakoś dziwnie podobne. Jedyna rzeczy która odstarasz to to że agencja straszy ludzi komentujący sądem itp. Co daje jakiś obiektywny obraz tej firmy, jeżeli gowork jest serwisem w którym każdy moze wyrazić swoją opinię to czemu przedstawiciel agencji sugeruje aby opinie kierować na adres mailowy firmy ??? Czy nie jest to przypadkiem dziwne ??

Lord

Na poczatku odwozili busem do pracy potem przestali...dali mi rower i kazali dojezdzac do pracy 30 km:) to sie spakowalem i pojechalem do Polski

Roger i Igor

Za dojazd do holandii inne agencje do 100 euro zwracaja a ta nic...daje Ci tygodniowe umowy zeby Cie skubac pol roku i wiecej...z tygodniowa umowa nic nie wynajmiesz...wiec musisz siedziec po 3 czy 4 w pokoju...dobrze to sobie wymylili...

:)--:)
@Roger i Igor 08.02.2018 15:20

Technika zatrzymania przy sobie pracownika :)

Poldek

Prasujac dla lis trans dla c&a jezdzisz40 km do pracy wlasnym autem i za paliwo dostajesz grosze..to z 2000 km na miesiac a przy cenie ropy 1,30 euro to juz koszt np przy 8 litrach to 10 euro na dzien iponad 200 na miesiac...300 mieszkanie i zostanie co?1500? Za 230 godz i 23 dni w miesiacu? Ile to na godz na czysto? 7 euro?:)

Lolek
@Ewa 05.02.2018 10:14

Z tyg umowa o prace nie wynajmiesz mieszkania...

Jack kiedyś Jacek
@Lolek 07.02.2018 22:21

No nie wynajmiesz ale kto daje tygodniowe umowy ??? W Belgii na 8 tygodni dostałem pierwsza umowę przez agencję w sumie nie polska ale można . Z drugiej strony się dziwię ludzia co na takich umowach pracują ale to już inna bajka. Z fartem

Staszek

No i ja tu powiem...siedzisz po kilku w pokoju...jak zimno to grzejniki podkrecasz a agencja dolicza po miesiacu za gaz...a 80 od jednego gdy 3 w pokoju to rozboj...jeden chrapie...pierdza ...skarpety im smierdza...jeden glosno rozmwia..drugi lazi po mieszkaniu bo spac nie moze po nocach...masakra

Chytra baba z radomia

Zastanawialam sie nad ta agencja ale widze ze tu sa kasowane watki negatywne...przypadek?

maksio
@Chytra baba z radomia 07.02.2018 19:53

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej. - przypadek??

Rinat
@maksio 08.02.2018 13:51

Dbamy o każdą pozytywną opinię negatywne zaraz są usuwane ;) tak jak na stronie oficjalnej. Tak z ciekawości ile za taką usługę usuwania komentarzy które są nieprzychylne się płaci mAksiu ?

gość

(usunięte przez administratora)!!!Będziecie się teraz broniły jak przysłowiowe lwice aby odzyskać dobre imię

Grazyna z PietrusZej Woli
@gość 14.08.2013 11:58

Czas leci a metody te same...wstyd i hanba!

gość

Przydałyby się nowe,kompetentne osoby w biurze w Puurs. W ten oto sposób przyszły pracownik niebyłby narażony na straty finansowe i moralne ze strony tych pracownic.

Maciek z Klanu
@gość 12.08.2013 13:02

Wlasnie wlasnie... Nowym pracownikom przedstawiaja jakoby nieudolnosc bylych pracownikow i drwia np wiesniaczek wielkopolski, alkoholik, nieudolny pracownik...to profejsonalna firma:)...one gnoj w puurs powinny rozrzuxac a nie pracowac wsrod ludZi:)

Vechta

KRÓTKO.........wydzwaniają po ludziach by wpisywali dobre opinie ID....tki

K.Ssandra
@Vechta 22.06.2014 17:03

Niezle z nich agentki:) prrokuurator albo kasowanie zlych wrazen,,

anonim

(usunięte przez administratora)

Ośmiornica

Hahahahhahaha dobrze napisanie :)

Wolynska osmiornica bis
@Ośmiornica 07.02.2018 15:17

Osmiornica ,zreszta wolynska

Ntx

Muniek przeczytaj sobie opinie Tadka z 02.07.2015. Wnosi tyle do sprawy co post co ty wskazałeś. A nie, jednak wnosi więcej, opinie osoby która pracowała przez 4 lata a nie 4 tygodnie i pracodawca się jej pozbył bo była słaba, czy też się nie sprawdziła. W mojej pracy rotacja też była. Ale wcale się nie dziwie że wylecieli. Bo jak ktoś myśli że przeszedł rekrutacje to teraz może w pręta lecieć - to sorry. Piszą w CV doświadczenie niewiadomo to jakie, a w pracy stoją i robią z siebie "id**tów". Co do Twojego stwierdzenia: czytaj ze zrozumieniem, nie pracuje "dla nich", tylko "przez nich", nie pracuje jako mechanik - co też tam jest napisane. Nie pracuje jako spawacz, choć mógłbym. Adwokat też ze mnie słaby. A skromność to moja największa z zalet xD

muniek
@Ntx 12.05.2016 19:39

Szkoda,że nie potrafisz merytorycznie odnieść się do tego co zostało napisane szukając bzdurnych usprawiedliwień.Agencja poszukując odpowiednich pracowników prowadzi rekrutację,jeśli jest profesjonalna,nie wyśle do pracy byle kogo.Najprościej jest obarczyć winą pracownika,tak jak ty to zrobiłeś,tylko w jakim świetle to stawia rekruterów z Opola,których zadaniem jest znaleźć jak najlepszych kandydatów(moim zdaniem wykonali swoją pracę właściwie).Drugą sprawą jest to,że wg ciebie kandydat odpada po dwóch miesiącach pracy dla link2europe bo jest słaby,gdzie wcześniej pracował 10 lat u poprzedniego pracodawcy i za słaby nie był.Może jednak coś jest nie tak z agencją w Puurs,która nie potrafi ogarnąć tematu i od hydraulika wymaga żeby piekł bułki. Jeszcze jeden drobiazg dla potencjalnych pracowników,miejsce za łóżko-80E za tydzień,w pokoju 2 lub 3 osobowym,mieszkanie po Turkach lub Marokańcach,od 6 do 10 osób z 1 łazienką i kuchnią(w tej cenie można znaleźć naprawdę przyzwoite lokum),tylko kto wynajmie coś na własną rękę mając tygodniową umowę-kto był za granicą wie o co chodzi.Ogólnie agencja nastawiona na maksymalny zysk,zapominają,że istnieją dzięki pracownikom.I ostatnie-zamiast nieudolnie atakować użyj argumentów bo mamy rozpaczliwą próbę ratowania wizerunku agencji LOL

Xnxx
@muniek 13.05.2016 17:46

Trafnie napisane

anonim

(usunięte przez administratora)

"Prokurator"

To forum służy do pisania konstruktywnych faktami popartymi realnymi sytuacjami jeśli złapałeś kogoś na kradzieży bonu to zgłoś sprawę tam gdzie trzeba a nie pisz na forum na którym możesz napisać jako gal anonim

Gruby Janek
@"Prokurator" 07.02.2018 11:34

Ale ty się chyba oderwany/ oderwana od rzeczywistości jesteś trochę ??? O jakie bony chodzi ?? Kto kogo łapał i za co ?? Napisane zostało że nie można pisac komentarzy które nie są przychylne firmie. Ale widzę że ktoś ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem że o pisaniu już nie wspomnę.

Siergiej

Cala ta agencja to jakas kpina przygotowuja cie ,sprawdzaja jakbys mial leciec w kosmos .Sto pytan telefonow przeciaganie, telefony zawracanie (usunięte przez administratora) a finalnie powiedza ci ze juz maja kogos na twoje miejsce. Jak to mowia jaka firma taka rotacja o czyms swiadczy fakt ze co chwile szukaja nowych naiwnych pracownikow. Nie polecam.

Pracownik
@Siergiej 24.01.2018 17:18

Nowych pracowników szukają bo na tym polega ich praca i jak pracownicy pracują to koleje stanowiska obsadzają... jakby nie mieli rekrutacji to mogli by się zamknąć!

Zenek Szofer z Podhala

Jaki Pan mądry przez internet jako Gal Anonim, i wypowiada się jakby tam conajmniej pracował!

Ewa z Opola

wszystko jest super agencja jest swietna wszystko tak jak obiecuja zawsze duzo i kazdemu...wspolpraca uklada sie pomyslnie a pieniadze doslownie za granica na ulicy leza zakwaterowanie prima sort no i...tez mam bony...pelno bonow...bony zywieniowe sa wszedzie:)

Eksio

uważam, że wiele zawiści i zranionego ego jest w ponizszych komentarzach, szczerze? nawet bym sie nimi nie przejmował specjalnie.

Eksio Eksio
@Eksio 06.02.2018 14:36

Eksio sie zawiesil sie?:)

Eksio

widzę w tych komentarzach tylko i wyłącznie urażoną męską dumę i zdecydowanie za dużo czasu wolnego. bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury.

Eksio

uważam, że wiele zawiści i zranionego ego jest w ponizszych komentarzach, szczerze? nawet bym sie nimin ie przejmował specjalnie.

Agencja Link2europe

Szanowni Państwo, Niektóre z przedstawionych na tym forum opinii naruszają w sposób ewidentny dobra osobiste spółki Link2europe Sp. z o.o. oraz jej pracowników, w szczególności zaś uderzają w ich dobre imię. Wypowiedzi te zawierają informacje nieprawdziwe i wprowadzające w błąd potencjalnych pracowników i kontrahentów spółki. Uprzejmie przypominamy, że stosownie do przepisów art. 23 i 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 - Kodeks cywilny (opubl. Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 z późn. zm.) dobra osobiste podlegają ochronie prawnej, a osobie, której dobra naruszono przysługują m.in. roszczenia o zadośćuczynienie pieniężne. Podawanie nieprawdziwych informacji na temat innej osoby może stanowić też przestępstwo pomówienia za pomocą środków masowego przekazu, o którym mowa w przepisie art. 212 § 2 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (opubl. Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.), zagrożonego karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Pragniemy przypomnieć, że o naruszeniu dóbr osobistych innej osoby można mówić nie tylko w przypadkach podawania faktów nieprawdziwych oraz przypisywania danym osobom popełniania przestępstw czy czynów nieetycznych (np. wyłudzenia), ale także wypowiedzi relacjonującej co prawda fakty, ale fakty dobrane pod z góry założoną tezę, pomijające inne okoliczności istotne dla sprawy. W każdym przypadku naruszenia dóbr osobistych spółki Zarząd podejmie działania prawne adekwatne do sposobu ich naruszenia. Zapewniamy jednocześnie, że zarząd spółki dokłada wszelkich starań aby eliminować ewentualne nieprawidłowości i zapewniać wysyłanym pracownikom komfortowe warunki pracy. Podkreślamy też, że nigdy nie doszło też do sytuacji kiedy po podpisaniu umowy, z winy spółki, jakikolwiek pracownik nie udał się do pracy zagranicą. Jesteśmy otwarci na krytykę, jednakże wyrażaną w sposób rzeczowy i taktowny, popartą faktami. Tylko taka forma krytyki może sprawić, że ulepszymy jeszcze sposób naszego działania i zapewnimy naszym pracownikom jeszcze bardziej komfortowe warunki pracy zagranicą. W tym celu wszelkie nieprawidłowości prosimy zgłaszać pod adres poczty elektronicznej: info@link2urope.pl. Przesłane wiadomości trafią bezpośrednio do zarządu spółki. Z poważaniem, Zarząd Link2europe

Agencja Link2europe

Szanowni Państwo, Niektóre z przedstawionych na tym forum opinii naruszają w sposób ewidentny dobra osobiste spółki Link2europe Sp. z o.o. oraz jej pracowników, w szczególności zaś uderzają w ich dobre imię. Wypowiedzi te zawierają informacje nieprawdziwe i wprowadzające w błąd potencjalnych pracowników i kontrahentów spółki. Uprzejmie przypominamy, że stosownie do przepisów art. 23 i 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 - Kodeks cywilny (opubl. Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 z późn. zm.) dobra osobiste podlegają ochronie prawnej, a osobie, której dobra naruszono przysługują m.in. roszczenia o zadośćuczynienie pieniężne. Podawanie nieprawdziwych informacji na temat innej osoby może stanowić też przestępstwo pomówienia za pomocą środków masowego przekazu, o którym mowa w przepisie art. 212 § 2 ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny (opubl. Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553 z późn. zm.), zagrożonego karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Pragniemy przypomnieć, że o naruszeniu dóbr osobistych innej osoby można mówić nie tylko w przypadkach podawania faktów nieprawdziwych oraz przypisywania danym osobom popełniania przestępstw czy czynów nieetycznych (np. wyłudzenia), ale także wypowiedzi relacjonującej co prawda fakty, ale fakty dobrane pod z góry założoną tezę, pomijające inne okoliczności istotne dla sprawy. W każdym przypadku naruszenia dóbr osobistych spółki Zarząd podejmie działania prawne adekwatne do sposobu ich naruszenia. Zapewniamy jednocześnie, że zarząd spółki dokłada wszelkich starań aby eliminować ewentualne nieprawidłowości i zapewniać wysyłanym pracownikom komfortowe warunki pracy. Podkreślamy też, że nigdy nie doszło też do sytuacji kiedy po podpisaniu umowy, z winy spółki, jakikolwiek pracownik nie udał się do pracy zagranicą. Jesteśmy otwarci na krytykę, jednakże wyrażaną w sposób rzeczowy i taktowny, popartą faktami. Tylko taka forma krytyki może sprawić, że ulepszymy jeszcze sposób naszego działania i zapewnimy naszym pracownikom jeszcze bardziej komfortowe warunki pracy zagranicą. W tym celu wszelkie nieprawidłowości prosimy zgłaszać pod adres poczty elektronicznej: info@link2urope.pl. Przesłane wiadomości trafią bezpośrednio do zarządu spółki. Z poważaniem, Zarząd Link2europe

anonim

(usunięte przez administratora)

Zawodowy

No tak jak piszo na tych używanych ciuchach jak masz zbyt, jak masz się gdzie rozładować ton też idzie dobrze urobic . Paliwko jak masz diesla to i pod chata zlejesz . Tam gośc jeden gadał że jakieś nowe ciuchy wozi ale tam mało opcji tylko się ubrać darmo można .

anonim

(usunięte przez administratora)

Dziku PO

Nie możesz tak mówić, co niektórzy to na boczku druga pensja albo i trzecia wyciągną. zapytaj tych z tego Victransu czy u nich kasa się zgadza każdy się tylko uśmiecha :) wiadomo w nocy zaczynaj auto pod domem czasem z pąki coś spadnie i tak dają radę. Zresztą jak popatrzeć na szefa tam i cała reszte to aż się prosi żeby to kroić oni i tak nic nie kumajo . Pozdrawiam wszystkich szoferów , driverów i widlowcow chłopaki tak trzymać .

Link to Paradise

Tu coś przytną kilka godzin tam jakieś bony i takim sposobem się zarabia . Szkoda tylko tych ludzi co jadą i za tydzień albo dwa trzeba wracać bo godzin nie ma albo jedziesz jako kierowca, a kończysz na magazynie albo przy rozładunku kontenerow. (usunięte przez administratora)

Dionizy

Kto wybiera się w tym roku 2017 na sezon do wulkanizacji w belgi .warto jest jechać? Jest sens ?

TikTak
@Dionizy 21.08.2017 22:04

A no za ciepło jest jeszcze, później będzie zapewne armagedon ????

anonymous
@Dionizy 21.08.2017 22:04

mamy dużą grupę osób, które jeżdżą na każdy sezon i o pracę pytają ściągają kolegów dostają za to bonus 150€ uważam że to rekomendacja sama w sobie

Janek

Czy Ktoś pracował/pracuje obecnie w Brasschaat w Belgii-Pracownik do rododendronów? Jeżeli tak to proszę o podanie czy opłaci się tam jechać. Czy te kwatery za 80 euro/tydzień to nie za dużo?Ile na rękę jest 10.59?

:)
@Janek 15.12.2017 17:46

to jest praca na plukart wiec tam niski podatek ale do 65 dni można pracować

Ryszard

Przeciagaja rozmowy od listopada zeby dac oferte od grudnia a to zatwierdza Sandra a to manager Victrans Henryk a to Sandra na ulopie a to Henryk zajety a to to a to tamto a to referencje a to cos tam...a potem znow nowych szukaja w styczniu zeby po 20 lutego mieaiac przed swietami wziac nowego kierowce a potem wypad:)

Dariusz.N
@Ryszard 24.01.2018 17:03

Właśnie miałem się tam wybierać do pracy z tą agencja ale widzę że warto się zastanowić lub szukać dalej.

....
@ddddddd 24.01.2018 17:32

Panie Ryszardzie a jednak dwóch Pana kolegów pytało o ta pracę a Pan próbował jeszcze raz przez inną agencję no to jak to jest bo już wkońcu nie rozumiem???? do beznadziejnej roboty Pan chce za wszelka cenę iść????

Ryszard

Mieszkanie ok ,pensja na czas...biora do victransu praca na ciezarowce przed swietami a potem dziekuja po paru tyg...kolejnych szukaja w polowie lutego przed kolejnymi swietami:) umowy tygodniowe wypad mega szybki...przerysowalem auto osobowe cofajac w waskiej uliczce...bylo ok a trzy tyg pozniej po sezonie w styczniu to byl pretest do zerwania wspolpaacy gdy odwaliles czarna robote gdy pelne kontenery bo na swieta cZyszczone garderoby

Rysiek z klanu
@Bruno 02.02.2018 18:29

Jak to mowia nie ufaj usmiechowi pokuratora i rekruterki z link2 europe:)

Krychoo
@Ryszard 24.01.2018 16:54

a ja pracuję jako kierowca za ich pośrednictwem już prawie rok i nie narzekam, robię swoje, nie mam stłuczek to pracuje. jak ktos długo nie pojeździł to sami sobie odpowiedzcie czemu......

1class driver

Dziwne że w tej agencji nie ma bonów przy żadnej z ofert dla kierowców, a tak swoją drogą dla agencji dobry biznes niech zatrudnia nawet 100 osób i każda na dzień dostanie 5-8€ razy 30 dni daje to pokaźną sumkę ;)

Johny

Jedyny raz kiedy widzisz vouchery zywieniowe to jak czestuja cie po przyjezdzie do biura w Belgii...produktami zakupionymi za te bony...pozniej o bonach zapomnij:)

Luck

...polecam agencje...trzeba miec dobre podejscie to i bedzie dobrze:)../jak dobrze je podejdziesz to i wszystko zalatwisz np pokoj jednoosobowy i przed biurem na parkingu joincika z Toba zapala..to Belgia ...wiec luz...a inni niech sie na forach pruja i mieszkaja w 9 a na zywo sie nie odezwa heh

Wulkanizacja

Myślałem się wybrać z ta agencja na wulkanizacje na ten sezon ale jak tak czytam te opinie i porównam bajki pani z Opola to chyba się jeszcze zastanowie

Zbycho

Cud miód malina lepszego bagna nie widziałem.

Lumpeks

To po ch.... się pchacie tam jak macie tyrać za czapkę gruszek mają CE spokojnie w Polsce możesz mieć 4-6 tys na łapę to pytanie po co wam to potrzebne ? Zbiorowe pokoje przycinanie na wypłatach itp.

Norbi

Chodza sluchy ze agencja kasuje negatywy...ostatnie wpisy sprzed paru lat..ciekawe kiedy i te skasuje :) zostana same pozytywy :) jak na firmowej stronie:) pisza " dodaj komenta" ale ta opcja nieaktywna...same superlatywy sa:)

Grzesio

Ta firma powinna sie nazywac Link 2 problem:) ...problem z zameldowaniem, z grupa podatkowa , z zwiazkami zawpdowymi kierowcow...mikrofali zero..obskurne pokoje odpadajaca farba zero szaf ...jakies wieszaki...pokoje dwuosobowe...prysznic z zepsuta galka mini lodowka...2 osoby w pokoju..warunki basic podstawowe albo spartanskie.no i te kontrole mieszkan nawet pod nieobecnosc...to juz przegiecie...

RPK
@Grzesio 01.02.2018 22:58

To ma być normalna agencja gdzie mieszka 9 osobowe na jednym mieszkaniu jak króliki nie dość że na każdej godzinie zarabiają to jeszcze zbiorowe pokoje i cię kroją na mieszkaniu (1050€) za pokój na miesiąc na 3 to jest normalne ja się pytam ??? To Ukraińcy w Polsce w lepszy warunkach mieszkaja. Żenada na się dałem na to nabrać ale radzę się zastanowić dobrze za nim się ktoś tam wybierze. Ja rozumiem 300-400€ za pokój jedynkę ale nie żeby 300 płacić i mieć jeszcze 2 lub 3 klientów towaru w pokoju.Tak się traktuje pracownika ???

Krzysio

Rekrutuja do belgijskich Dziad Transow gdzie nikt jezdzic nie chce...zarobki podobne jak belijskiej sprzataczki 1600 ...lepiej poszukac innej agencji albo samemu na indeed...zenua:)

Antwerpia v
@Krzysio 02.02.2018 09:28

Polaków zawsze biorą na jakieś gównian e stanowiska zap.... Jak na wyścigach a jeszcze mają jakieś pretensje w (usunięte przez administratora) takie agencje

Arnold

Witamy Was-_mamy Was:) takie powinni miec motto( przed umowa i po podpisaniu tak zmienia sie podejscie)

Jurek Szofer z Podhala

Nie wiem dlaczego takie zle opinie piszecie o tej agencji pracuje dla nich od roku wszystko jest ok kasa jak w umowie, może tylko na minus to że bonów na jedzenie nie dostaje ale to sobie mogę spokojnie na paliwku i dodatkach zrobic . Tak więc panowie że tak powiem trzeba korzystać z okazji ;)

BartO

Robia ludzi w trabe...obiecuja gruszki na wierzbie a wychodzi jak zazwyczaj z polskimi agencjami..kazda rekruterka rekrutuje swoich zeby dostac prowizje a potem pracy na miejscu nie ma...nie polecam

Boski

Polecam , robota lux:) pol wsi w ich szmatach chodzi...za punkt honoru biore sobie wezykiem 5 literkow do passata na dzien i wszyscy zadowoleni:) zonie torebek nawiozlem:) co tydzien ma inna:)

Mariusz

zastanawialem sie nad ta agencja ale widze ze lepiej wrocic do Randstad niz z polaczkowem sie zmagac...moze jak troche jeszcze urosna ...albo znajde cos sam przez indeed jobrer pl

Arturro

To ta agencja jeszcze istnieje ? Podobno ma problemy finansowe i znow zmienila siedzibe...zdecydowanie nie polecam

Kamil

Z czystym sumieniem polecqm agencje dla poczatkujacych na tym rynku pracy:) na stanowiska techniczne rekrutuja same blondynki:) nawet 23 letnia:) przejdzie skan ukrinskiego prawka za 300 dolcow, referencje od kolegow i doswiadczenie miedznynarodowe sfabrykowane na cv bo jak to sprawdza?:) potem jezdzisz sobie autkiem uczysz sie na bledach i jeszcze Ci placa:) polecam raz jeszcze:)

Jayz
@Kamil 01.02.2018 18:53

A to dobre w sumie kto to za granicą w takiej agencyjce sprawdzi hahahha koleś dobrze sobie wymyślił 300 $ i możesz zostać kierowcą, to podobnie kumaja jak te w Anglii :) pozdro dla kumatych

Dima
@Kamil 01.02.2018 18:53

Rekjuterki klasa :)

Adrian PP

Z tego co czytam kolejna agencja zerujaca na rodakach...a ja mam prace bez agencji z neta na wozku widlowym za 14 . Mozna? Mozna:)

Robert

Tak to jest jak się ma od głowy płacone że bierze się każdego jak leci bez żadnej weryfikacji później się trafiają takie "Asy"co to prawo jazdy kupili albo dostali prze przypadek.

Ania

Przed tobą trzeba ostrzec wszystkie agencyjne człowieku bo ty nie dość że stwarzasz zagrożenie dla siebie to jeszcze dla ludzi wokół. Nie wiem czy masz problemy z alkoholem czy narkotykami ale twoje komentarze są oderwane od rzeczywistości tak jak i ty sam . Radzę zastanowić się nad sobą a ku przestrodze dla innych pracodawców warto przekazać informację że taki człowiek bez umiejętności prowadzenia samochodów chce być kierowcą.Kpina

Ryszard

Sympatyczna Kasia od reki pomoze zlatwic konto belgijskie...mowi ze wspolpraca ok byla a gdy chcesz sie dostac przez inna agencje abc work ( ma tez prace na kontenerach i dla sieci C and a) mowia ze spowodowalem wypadek...klamczuchy Kasia z Sandra

Dominika
@Ryszard 24.01.2018 16:59

Dla takich kierowców jak pan to nigdzie nie ma "dobrej" pracy.

Dominika
@Ryszard 24.01.2018 16:59

Spowodowałeś nie jeden ale aż 4 i jeszcze piszesz bzdury na agencje, a za pośrednictwem kolegi próbowałeś się dostać do kolejnej firmy.W Belgii nie ma miejsca dla takich pracowników i kiepskich kierowców jak ty.

Zostaw opinię o Agencja Rekrutacyjna Link2europe - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Rekrutacyjna Link2europe