Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 225 ocen.

Agencja Rekrutacyjna Link2europe
3 225 6 1

Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2europe

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Przemysław

A znacie jakiejś inne fajne agencje pracy w Belgii, które są sprawdzone i w miarę nie oszukują. Ta jest jedną z chyba z bardziej mi znanych w Belgii

777
@Przemysław 31.08.2018 20:20

Pracowałem przez linka minusy: -- tragicznie długi proces rekrutacji, niekompetentni ludzie w Polsce...pewnie na stazach słabo oplacani, często ich zmieniają -- brak kontaktu z ludzmi z agencji na miejscu -- jesteś tylko tyle wart ile mają zysku z Ciebie Plusy--- pieniądze na czas Generalnie typowa agencja bez skrupułów i sentymentów.... ucz się języka i konkretnego zawodu albo bedzieszklepal biedę do końca zycia

Link2europe
@777 09.09.2018 23:27

Witaj 777 Dziękujemy za Twoją opinię, bylibyśmy również wdzięczni za informację co rozumiesz pod pojęciem niekompetencji i z jaką konkretną sytuacją miałeś w związku z tym do czynienia po stronie polskiej? Pozwoli nam to ulepszyć nasz proces rekrutacji w przyszłości. Jesteśmy znani z tego, że kandydatów do pracy wybiera docelowy pracodawca na terenie Belgii, co rzeczywiście może czasem wydłużyć proces rekrutacji lecz daje równocześnie pewność 100% dopasowania kandydata do stanowiska pracy. Zgadzamy się z Tobą w Link2europe pieniądze zawsze są na czas! Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu i pozdrawiamy serdecznie Link2europe

Pedro

Porażka to jest podejście do pracownika

Link2europe
@Pedro 18.06.2018 15:34

Pedro bardzo prosimy o wyjaśnienie co w podejściu do Ciebie jako pracownika Ci sie nie podobało w Link2europe ? Przyjmiemy każda merytoryczną krytykę, jeśli tylko wpłynie pozytywnie na poprawę usług naszej firmy. Pozdrawiam Link2euerope

Niedoszły pracownik
@Link2europe 04.07.2018 13:26

To ze co chwile rozmawia się z inna osoba która mówi coś innego co świadczy ze najpierw u siebie poukładajcie prace a potem proponujcie ja ludziom. Czekać na Odpowiedz 2-3 tygodnie gdzie ofert jest mnóstwo ????

Link2europe
@Niedoszły pracownik 19.07.2018 21:15

Dziękuję za odpowiedź, oczywiście uwzględnimy Twoje zastrzeżenia w naszych projektach rekrutacyjnych. Na szczęście mamy tak poukładaną pracę, że jeden rekruter odpowiada za konkretny projekt i ta jedna osoba kontaktuje się z kandydatem. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że mamy obecnie okres urlopowy,( każdemu nawet rekruterowi należy się chwila wypoczynku :) ) i wtedy faktycznie może się tak zdarzyć, że skontaktuje się ktoś inny. Pozdrawiamy serdecznie Link2europe

Aneta

@Bartek, jesteś zainteresowany pracą? Piszesz, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Jakie stanowisko Cię interesuje? Jeśli będziesz na rozmowie kwalifikacyjnej napisz jak przebiegała rekrutacja i jakich umiejętności wymagał pracodawca? Czekam na Twoja opinię.

Pedro

Jednym słowem dziadostwo , naciąganie, przeciąganie, a finalnie okazuje się że jednak oferta nie aktualna

Pam
@Pedro 18.06.2018 15:34

nieaktualna* :)

Piotr
@Pam 09.07.2018 12:53

O! Pani Pamela chociaż na gramatyce się zna! to powinno uspokoić wszystkich zainteresowanych pracą u nich...

Nick nr 1

Wszystkie osoby chcące poznać opinię o współpracy z tą agencją zachęcam do opuszczenia tej bzdurnej strony, gdzie zupełnie anonimowo jedna osoba może wypisywać przeróżne brednie pod różnymi nickami, a w zamian przeniesienie się na ich polski profil na Facebooku. Tam anonimowości już nie ma i wiele wypowiedzi jest wyczerpujących, a w razie wątpliwości zawsze można odnieść się do danej opinii i poprosić o więcej informacji bezpośrednio. Brzmi logicznie????

Niedoszły pracownik
@Nick nr 1 11.07.2018 14:46

Ich facebook może wyglądać ładnie bo tam komentarze można sobie ukrywać i usuwać, a jak ktoś się będzie pluł to i go zablokować mogą także średnio wiarygodne źródło

Bartek

Firma ma opinię dobrego pracodawcy, czy potrzebujecie pracowników?

Aneta

@Pedro, mógłbyś doprecyzować swoją opinię? Na forum GoWork.pl najistotniejsze są merytoryczne opinie na temat warunków pracy i innych aspektów związanych z zatrudnieniem w danym miejscu. Czy, jeśli nie byłeś usatysfakcjonowany procesem rekrutacji, zgłosiłeś swoje uwagi kierownictwu? @Niedoszły pracownik, czy zgłosiłeś swoje uwagi bezpośrednio do osoby odpowiedzialnej za sposób prowadzenia rekrutacji w firmie?

Niedoszły pracownik
@Aneta 25.06.2018 22:21

Oczywiście, że zgłosiłem. "Tak wyszło, nie nie poradzimy"...

Pam
@Niedoszły pracownik 26.06.2018 12:36

Nigdy nikt w biurze w Opolu nie użył takiego sformułowania jak "tak wyszło, nic nie poradzimy" Nie od Nas zależy decyzja o zatrudnieniu tylko od firmy do której jest wysłana dana kandydatura co tak naprawdę nas rekruterów też boli bo to my musimy się tłumaczyć z takiej zwłoki więc nie wierzę, żeby kiedykolwiek padło takie zdanie. Pozdrawiam :)

Niedoszły pracownik

Porazka proces rekrutacyjny trwał bardzo długo masa pytań odnośnie CV, referencje itd rozmawiałem z p. Ewa potem z inna Panią a potem jeszcze jakiś Pan... naszczescie w innej agencji wszystko poszło szybko i już w poniedziałek mam wyjazd. Szkoda czasu na ta agencje

Niedoszły pracownik

Biuro porażka...w trakcie rekrutacji sprzeczne informacje, bardzo długi czas rekrutacji, zwodzenie kandydatów. Jestem w trakcie rekrutacji, a tu nagle oferta nieaktualna bo sie pracodawca wycofal, "ale już na dniach będzie nowa fajna oferta", za tydzień telefon i znowu "jeszcze chwilka i bede cos miala". Na szczeście wtedy już coś mnie tknęło i jak pani po kolejnych dwóch tygodniach zadzwoniła z (beznadziejną) ofertą mogłem odmowić w międzyczasie sprawnie udało się wyjechać z innym biurem. Zresztą oferta, z której ostatecznie skorzystałem dużo korzystniejsza niż ta od nich.

Wulkanizator alst

WULKANIZAOR/ MONTER OPON, Belgia Nasza wzbogacona oferta dla stałych jak i przyszłych pracowników: Atrakcyjne wynagrodzenie: 13,15€/h brutto Dla stałych pracowników 14,00€/h brutto* Zwrot najtańszej formy przejazdu do Belgi z miejsca zamieszkania Darmowe mieszkanie w pierwszym tygodniu pracy Zatrudnienie na warunkach belgijskich Pomoc polskojęzycznych koordynatorów Praca sezonowa w nowoczesnej wulkanizacji Dodatek wakacyjny w wysokości 15.38% rocznych zarobków brutto Zakwaterowanie płatne 80€ tygodniowo Ubezpieczenie płatne 7.5€ miesięcznie *dla pracowników wracających, którzy przepracowali dwa sezony na wulkanizacji za pośrednictwem Link2europe Nie zwlekaj... Aplikuj już dziś!

Administrator

Na stronie internetowej GoWork.pl zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy Agencja Rekrutacyjna Link2europe. Poszukiwani są Belgia. Co sądzicie o warunkach zatrudnienia zaproponowanych przez pracodawcę?

Aneta

Jakie macie doświadczenia związane z pracą w firmie Link2europe? Czy możecie uznać tego pracodawcę za godnego polecenia? Czy gwarantuje umowę o pracę oraz stabilne zatrudnienie? Osoby wybierające się za granicę mogą oczekiwać zwrotu kosztów wyjazdu? Podzielcie się swoimi uwagami, tym samym pomożecie osobom szukającym pracy.

Tomek z Gent
@Aneta 25.04.2018 18:06

Aneta pracuje przez nich już kilka miesięcy i moja opinia jest taka, że jest ok. Jedziesz z nastawieniem ze chcesz pracować robota bedzie. Jeżeli będziesz fer wobec nich to żadnych problemów z ich strony nie ma. Przyjeżdzasx na miejsce chata czeka, umowa belgijska, pomagaja z papierami podatkowymi, kasa na czas. Widzialem tu juz rozne sytuacje i pewnie nie jeden as ktorego widzialem szczeka tu teraz na forum ale sorry jak wbija agent i pyta kierownika czy ma albo mu załatwi dragi to niech się nie dziwi ze firma go zwalnia i nikt go nie chce do pracy. Inny bochater pierwszego dnia pracy wbija do firmy pijany. Nie na kacu tylko napruty jak stonka. Wyblagal jeszcze jedna szanse i dwa dni później to samo. Ciekawe ilu z takich cfaniakow tera tu warczy hahaha

Mariusz Kucharski

Dzień dobry od kilkunastu dni jestem zaniepokojony powiadomieniami przychodzacymi na moją pocztę czytając niektóre opinie postanowiłem dodać też i swoją wszystkie posty zniewazajace Panią Sandre oraz agencje w której jestem zatrudniony od 4 lat są nie prawdą nigdy ja i moi koledzy pracujący nie powiedział złego słowa na Panią Sandre wręcz przeciwnie wszystko można było załatwić pozytywnie prócz poniedziałku gdyż panie w biurze mają nowych starterow i są bardzo zajęte. Jeśli chodzi o warunki są dobre jak dbamy tak mamy kwestia zaliczek nigdy nie mieliśmy problemu jeśli chodzi o plotki że Pani Sandra słucha to napewno już bym nie pracował a podejrzewam że było ich sporo na mój temat nikogo bez winy nie zwalniają z pracy gdy skończyła nam się praca w pierwszej firmie Pani Sandra zaproponowała nam następną pracę gdzie pracuje do dziś i jestem bardzo zadowolony jedno co się zmieniło to zawsze jak się wracalo z urlopu to mieszkanie czy samochód można było spłacać w ratach teraz nie ukrywam że odciagniete miałem wszystko ale to tak na marginesie jestem i mogę napisać za kolegów jesteśmy zadowoleni ze współpracy z agencją Link

anonymous
@Mariusz Kucharski 16.04.2018 07:33

Pewnie ktoś to z biura pisał żeby pokazać że jest wszystko ok żenada

Klub
@Mariusz Kucharski 16.04.2018 07:33

Haa to wyjątek się znalazł!!!

No
@Mariusz Kucharski 16.04.2018 07:33

Dokładnie napisał ktoś z linka żeby widzieli inni ludzie że wszystko gitt.....

jaaa
@Mariusz Kucharski 16.04.2018 07:33

dlatego ten cały gowork to badziew bo można sobie oskarżać i pisać nie prawdę bez żadnych konsekwencji i anonimowo

Link2europe
@jaaa 19.04.2018 10:17

Dzień dobry, skoro według Panów pozytywne komentarze są pisane przez pracowników firmy to uczciwie należy uznać, że wszystkie negatywne komentarze to działania konkurencji, lub byłych pracowników, którzy byli nie fair wobec firmy i zasłużyli na zwolnienie, a teraz próbują się "zemścić" negatywnymi opiniami :)

jaaaa

Tobi 17.04.2018 21:23, Tomasz Kijewski 17.04.2018 15:11, Jarek 13.04.2018 14:13, Jacek 14.04.2018 03:15, anonymous 14.04.2018 03:33, Marek 13.04.2018 13:36 popatrzcie na godziny większości z tych opinii to są godziny w których normalni ludzie albo sa w pracy i nie mają czasu przeglądać internetów albo odpoczywają nie myśląc o internetach... niech to da do myślenia!

anonymous
@jaaaa 20.04.2018 10:48

To patrz na swoją godzinę bo chyba normalny nie jesteś buhaa

krzychu

beznadzieja ten caly link,grubo sie przeliczylem jak wiekszosc widze...

Link2europe
@krzychu 18.04.2018 17:08

Panie Krzysztofie, jeżeli podczas współpracy z nami wystąpiły jakieś problemy, lub nieprzyjemne sytuacje zapraszamy do przesłania wiadomości na adres info@link2europe.pl z opisem sytuacji. Przeanalizujemy sprawę.

Tomasz Kijewski

Nie polecam tej agencji,wszystkie zle opinie to malo moglbym pisac dlugo co tam sie dzieje,ale widze ,ze nie ma to sensu bo link 2 europe manipuluje w odpowiedziach wszystkimi faktami ,wiec dam se spokoj i przestrzegam wszystkich przed ta agencja z czystym sumieniem nie polecam!!!Pozytywne wypowiedzi to zapewne ich ludzi np. koordynatorow z be.Jeszcze jedno ciagle powtarzaja jak mantre ,ze tylko anonimowe bezpodstawne oskarzenia,wiec dlaczego usilnie probuja wszystko prostowac?zastanawiajace ,poza tym pod waszymi smiesznymi prostowaniami takze nie ma podpisu konkretnej osoby.Zegnam ozieble

Link2europe
@Tomasz Kijewski 17.04.2018 15:11

"link 2 europe manipuluje w odpowiedziach wszystkimi faktami" Panie Tomaszu poprosimy o konkretne przykłady manipulacji. "pozytywne wypowiedzi to zapewne ich ludzi np. koordynatorow z be.: Idąc tym tropem uczciwie należy przyznać, że wszystkie negatywne komentarze to działania konkurencji, lub byłych pracowników firmy, którzy postępowali nie właściwie i próbuje zrzucić na innych odpowiedzialność za swoje błędy. " ciagle powtarzaja jak mantre ,ze tylko anonimowe bezpodstawne oskarzenia,wiec dlaczego usilnie probuja wszystko prostowac?" Panie Tomaszu właśnie dlatego odnosimy się do wszystkich wypowiedzi bo są to bezpodstawne anonimowe komentarze. "zastanawiajace ,poza tym pod waszymi smiesznymi prostowaniami takze nie ma podpisu konkretnej osoby" Panie Tomaszu dlatego, że jest tu reprezentowane oficjalne stanowisko firmy, a nie pojedynczego pracownika.

Tobi

Pracowalem tam i wyszedlem na tym jak zablocki ..Beznadziejna firma.anonymous masz racje g..no obchodza ich problemy,ale ty zrob cos nie tak to nikt nie bedzie z toba dyskutowal wyjazd i tyle oni maja wyj...ne bo maga wszystko przeciez.Pracowalem przez kilka biur w ostatnich latach i myslalem,ze jeszcze poprawie swoja sytuacje po tym co uslyszalem w biurze jaka to nie jest (usunięte przez administratora) agencja dlatego poszedlem przez link do pracy i to byl najwiekszy blad!!

Marcin DHL
@Tobi 17.04.2018 21:23

ja pracuje przez Linka i jest spoko do każdej kobiety trzeba mieć podejście. Dobrze z nimi żyje i mam wszystko co potrzeba. Mieszkanie jedyneczkę sie dogadałem i nadgodzinki w DHL-u ... można z nimi wszystko załatwić tylko trzeba wiedzieć jak. pozdro

Monia

Zgadzam sie to co oni pisza rowniez jest bezpodstawne i dleczego mam w to wierzyc?bo oni tak mowia?a to dobre

Mark z Antwerpen
@Monia 17.04.2018 15:31

ludzie którzy chcą pracować to pracują zarabiają i spędzaja wolny czas na przyjemnościach a Ci leserzy którzym nie chce się rboic i szukaja dziury w całym siedzą w internecie i wyżalają się jacy to wszyscy źli i nie dobrzy a w biurze się nie odezwą. Szkoda mi Was że wyżalacie się tak a nic ze swoim życie nie zrobicie wszędzie robota czeka ale to trzeba chcieć pracować i to największy ból doopy jest.

Jarek

Chcialem tylko dodac,ze Jesli chodzi o warunki na niektorych lokacjach to sie nadaje do Amnesty International.Oni sie chetnie podejmuja takich spraw.

Link2europe
@Jarek 13.04.2018 14:13

Panie Jarku, po serii komentarzy wyrażających niezadowolenie z warunków zakwaterowania poprosiliśmy jedną z osób pracujących za naszym pośrednictwem o przesłanie zdjęć przydzielonego dla Niego mieszkania. Zapraszamy do zapoznania się z nimi. Osoba ta współpracuje z nami już ponad miesiąc jako operator Reach Truck'a http://uploadfile.pl/pokaz/1418288---l2uo.html http://uploadfile.pl/pokaz/1418289---xqpm.html http://uploadfile.pl/pokaz/1418290---fx8a.html (Zdjęcia zostały umieszczone na zewnętrznym hostingu ponieważ portal gowork nie udostępnił możliwości wgrywania zdjęć.)

anonymous
@Link2europe 13.04.2018 14:45

No jak wyślemy to będzie wiadomo kto się żali i polecimy z roboty......

Jacek

Dlaczego link2europe pl nie przyjedzie na 1 dzień i sprawdzi wszystko mieszkania macie zdjęcia 1 mieszkania sprawdźcie wszystkie popytajcie ludzi twarzą w twarz na temat wszystkiego boli was że ludzie prawdę piszą mam nadzieję że kiedyś ktoś to wszystko zgłosi do związków szkoda że to nie byłem ja

Link2europe
@Jacek 14.04.2018 03:15

Panie Jacku, jeżeli dostaniemy "realne" sygnały, że coś jest nie w porządku będziemy reagować. Na ten moment mamy jedynie kilka anonimowych wpisów na forum, a w opozycji do nich realne zdjęcia z mieszkań aktualnych pracowników. proszę pomyśleć co jest dla nas bardziej wiarygodne. Jeżeli są tu osoby, które mają realne zastrzeżenia dotyczące zakwaterowania i chcą ten problem rozwiązać zapraszamy do wysłania wiadomości na adres info@link2europe.pl

anonymous

Do link2europe pl widzę że ciężko odpowiedzieć na proste pytanie... Mogła mi Sandra zabrać cała tygodniowe wynagrodzenie za pracę bo musiałem oddać za mieszkanie a prosiłem żeby odciagnela mi na raty i pozostawiła mnie bez środków do życia?? Można? Nikt się tym nie przejmował że nie miałem za co żyć a no tak było inni chociaż mieli bony i ekoczeki... A jak prosiłem ssndre o zaliczkę to nigdy nie było ogólnie to wstyd się prosić o zaliczkę pracując i zarabiasz euro a gdybym miał rodzinę to co ja bym im powiedział przepraszam kochani teraz nie wyślę bo Sandra taki miała kaprys.... Wstyd całe szczęście to już przeszłość. Dlaczego teraz jest o niebo lepiej i wszystko można załatwić w moim obecnym biurze można?! Nie polecam agencji link2europe be

Marek

"Jesli jest problem bedziemy interweniowac"Nie badzcie smieszni,wy interweniujecie jak trzeba z kogos kase sciagnac.Piszecie ,ze gdybyscie nie byli dobra firma to nie bylibyscie 10 lat na rynku a to dobre ,znam firmy ktore zamykali po 20-stu latach dzialalnosci za przekrety,osobiscie sie przylozylem do tego co uwazam za wielki sukces.Dziwicie sie ,ze nikt nie podaje danych lub nie chce meilowo wyjasnic sprawy jak by to mialo jakis sens skoro do was mowic to jak do muru macie glupie wytlumaczenie na wszystko,co nie ma zwiazku,przekrztalcacie z tego co widze kazda wypowiedz a bledy widzicie tylko po stronie pracownikow ZENADA!Nie dziwie sie bo nikt normalny i zdrowy psychicznie sie nie ujawni,zeby miec poznie problemy z innymi firmami bo jak dobrze wiecie firmy przekazuja informacje o pracownikach miedzy soba!Jesli te opinie nie maja znaczenia to po co sie tutaj udzielacie?To wasze opinie tym bardziej mozna miedzy buty wsadzic!To wszystko co tu piszecie to wiekszych bzdur nie slyszalem to bezsilna proba wybielenia sie czego napewno nikt nie bierze na powaznie,wiec darujcie sobie.JESTESCIE BEZNADZIEJNA FIRMA!I predzej czy poznie zajmie sie wami prokuratura mam gleboka nadzieje.APELUJE DO LUDZI BY SIE NIE BALI I DOKUMENTOWALI PODCZAS POBYTU JAK COS SIE DZIEJE JA ZAWSZE TAK ROBIE,NAGRYWAJCIE WARUNKI ZAMIESZKANIA ROZMOWY Z TYMI SZKODNIKAMI I TO JAKA ZAWSZE PRZEPASC JEST W TYM CO MOWIA WAM W PL I BIURZE NL TO JEST PODSTAWA DO ZGLOSZENIA DO Arbeitsinspectie gdzie pracuja rowniez dwie polki,wiec nawet jesli nie znacie na tyle jezyka nie miejcie oporow dzwoncie bo tylko wysokie kary moga ich powstrzymac.Problem polega na tym ,ze maja dobrych prawnikow oplacanych za zdarte z nas pieniadze ale z nagraniami nie ma dyskusli biora to pod uwage sam doprowadzilem do nalozenia 75 tys.eur kary na jedna agencje gtb.I piszcie jak najwiecej na takich forach o waszych doswiadczeniach bo jak widac strasznie boli ich prawda,ze wszystko nieudolnie probuja prostowac czemu mam nadzieje nikt nie daje wiary.Nie chca wyjasnic sprawy tylko probuja oczernic pracownika nie zaleznie od sytuacji,zeby tylko byly ladne opinie o to im chodzi, wogole nie biora waszych wedlug nich zawsze pustych i bezzasadnych slow pod uwage,jeszcze raz PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TAKIMI KRETACKIMI AGENCJAMI JAK LINK 2 EUROPE!!!

Link2europe
@Marek 13.04.2018 13:36

„dziwicie sie ,ze nikt nie podaje danych lub nie chce meilowo wyjasnic sprawy jak by to mialo jakis sens skoro do was mowic to jak do muru macie” W internecie anonimowo każdy może napisać na co tylko ma ochotę. Nie powinien się Pan dziwić, że na podstawie anonimowych, złośliwych donosów firma nie będzie wyciągała wobec nikogo konsekwencji. „nikt normalny i zdrowy psychicznie sie nie ujawni,zeby miec poznie problemy z innymi firmami bo jak dobrze wiecie firmy przekazuja informacje o pracownikach miedzy soba!” Bardzo prosimy o nie wprowadzanie w błąd użytkowników forum. Przekazywanie danych osobowych podmiotom innym niż upoważnione w umowie do administrowania nimi jest niezgodne z prawa i nasza firma takich działań nie praktykuje. Żadne bezpośrednie zgłoszenia problemów nie „wypłyną” poza naszą firmę. „predzej czy poznie zajmie sie wami prokuratura mam gleboka nadzieje”. Bezpodstawne zarzucaniem komuś działalności niezgodnej z prawem jest naruszaniem dóbr osobistych i samo w sobie jest łamaniem prawa zatem na przyszłość zalecamy ważenie słów nawet w internecie. „jak widac strasznie boli ich prawda” W żadnym razie nie jesteśmy firmą, którą boli „prawda”. Pojawiające się tutaj sygnały są dla nas niepokojące, jednak jak do tej pory nic nie wskazuje na to, żeby były one prawdziwe. „Nie chca wyjasnic sprawy” Panie Marku zapewniamy, że bardzo chcemy sprawę wyjaśnić. Jednak jak do tej pory wszystkie nasze prośby o kontakt w celu jej wyjaśnienia pozostają bez echa. Jak już pisaliśmy pod innymi wpisami: nie możemy podjąć żadnych działań na podstawie anonimowych wpisów osób, których rekrutacja przebiegła niepomyślnie, lub które zostały zwolnione przez pracodawcą. Nie jest to w najmniejszym stopniu wiarygodne źródło informacji. Jeżeli posiada Pan informacje/ zdjęcia, które uwiarygodnią pojawiające się tutaj wpisy prosimy o bezpośredni kontakt z firmą. Zapewniamy, że nie pozostanie to bez konsekwencji dla osób dopuszczających się nadużyć, a dane osobowe osób, które się do nas zgłoszą pozostaną bezpieczne.

Jarek

Proponuje zeby ktos z biura zatrudnil sie i wyjechal incognito i wtedy sie udzielal na forum,niech potem spojrzy ludziom w oczy.Potem moge z taka osoba podyskutowac,w przeciwnym razie won z tad!!

Link2europe
@Jarek 13.04.2018 14:04

Panie Jarku, staramy się stale monitorować działania naszych pracowników pracujących na terenie Belgii i nie zaobserwowaliśmy żadnych niepokojących działań. Żadne z pojawiających się na forum zarzutów nie zostały w żaden sposób uwiarygodnione przez udzielające się tutaj osoby. Na ten moment wszystkie wpisy to jedynie anonimowe próby odreagowania niepowodzeń zawodowych. Nie mniej, jeżeli posiada Pan konkretne informacje/ zdjęcia potwierdzające cokolwiek co zostało tutaj napisane zapraszamy do kontaktu. Zapewniamy, że żadne nadużycia ze strony naszych pracowników nie zostaną zignorowane i dołożymy wszelkich starań, żeby w przyszłości nie doszło do podobnych sytuacji.

Antek

W pelni sie zgadzam nie wiedza co pisza tylko liza po tylkach swoich koorynatorow z nl.Nie badzcie smieszni slowo jakiego pozal sie koordynatora przeciw slowu pracownika i kto ma racje?Podajcie mi jeden piepszony przyklad gdzie jakiekolwiek biuro da wiare jakiemus kolesiowi a nie swojemu ziomkowi zza biurka?No prosze sie wykazac..

Link2europe
@Antek 13.04.2018 13:57

Dzień dobry, Panie Antku obawiamy się, że pomylił Pan forum. Nasza firma zajmuje się rekrutacją pracowników do Belgii. Nie posiadamy biur ani koordynatorów w Holandii.

Tvn24 na żywo

A może państwo z link2europe.pl przyjadą i zobaczą sami jakie mamy warunki mieszkalne bo mojego dziadka świnie i krowy mają lepiej i to za 80tyg!!

Michał
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

Tylko nie pisz gdzie mieszkasz bo już popracowales ale pomysł twój mega!!

No
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

Popieram. ????????????????

Olsen
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

ŻEŚ (usunięte przez administratora) TERAZ PO BANDZIE ALE DOBRZE JESTEM ZA

Rafał W
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

Dokładnie!!

Michał
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

No właśnie temat bardzo dobry

Link2europe
@Tvn24 na żywo 12.04.2018 18:22

Dzień dobry, nasze rekruterki regularnie otrzymują od pracowników zdjęcia z mieszkań, na których zostali zakwaterowani i wyglądają one naprawdę dobrze. Nie mieliśmy również do tej pory sygnałów o niezadowoleniu z mieszkania. Nie mniej jeżeli przydzielone Panu zakwaterowanie jest niesatysfakcjonujące prosimy o przesłanie zdjęć na adres info@link2europe.pl Jeżeli warunki mieszkalne rzeczywiście będą naruszały standardy postaramy się znaleźć dla Pana nowe zakwaterowanie.

Link2europe
@Michał 12.04.2018 20:19

Dzień dobry, Panie Michale Pana również prosimy o przesłanie zdjęć mieszkania na adres info@link2europe.pl. Jeżeli rzeczywiście jest problem z warunkami zakwaterowania będziemy interweniować.

Link2europe
@Rafał W 12.04.2018 18:49

Dzień dobry, Panie Michale Rafale, jeżeli podczas współpracy z nami był Pan niezadowolony z warunków mieszkalny i posiada Pan jakieś zdjęcia z tego okresu prosimy o przesłanie ich na adres info@link2europe.pl

Ktoś

Niestety większość ludzi ma tu rację co do Sandry ale każdy jest na tyle mądry że milczy bo się boją że stracą pracę ale prawda jest taka że Sandra naduzywa swoich kompetencji albo straszy że zadzwoni do pracodawcy że kończą współpracę z daną osobą i w ten sposób się pozbywa nie wygodnych ludzi jestem tego przykładem pracowałem w cevie mam nadzieję że Sandra to czyta pozbyla się mnie mimo że dobrze pracowałem ale w niektórych przypadkach mieliśmy osobne zdanie i to zabolało sandre dlaczego inne dziewczyny są mile można wszystko z nimi załatwić ale z Sandra niestety nie czysty mobbing tak jak powiedziałem na do widzenia od straszenia są duchy Sandro a życzę żeby ktoś nagrał wszystko i poszedł z tym do związków zawodowych pozdrawiam Michał z cevy

Nick
@Link2europe 12.04.2018 13:06

Sami państwo nie wiecie co piszecie żadnych skutków przecież ludzie piszą że nic do link2europe pl nie mają tylko co do niektórych osób ale z tymi mieszkaniami to bardzo dobry pomysł

Link2europe
@Nick 12.04.2018 20:24

"Sami państwo nie wiecie co piszecie żadnych skutków przecież ludzie piszą że nic do link2europe pl nie mają" Nasza wypowiedź odnosiła się do pojawiających się na forum obaw, że bezpośredni kontakt z nami może dla kogoś skutkować zwolnieniem, lub "narobieniem problemów" u innych agencji. Stąd też nasze zapewnienie, że zależy nam jedynie na wyjaśnieniu sprawy, a "ujawnienie się" osób umieszczających tu wpisy nie będzie skutkowało dla nich żadnymi negatywnymi konsekwencjami.

Rafał W

Łłoooooo w końcu ktoś głośno mówi o tym bałaganie w puurs brawo wy świat należy do odważnych ja też miałem dużo przygód z tą blondii pojechałem na urlop do Polski i prosiłem żeby mieszkanie odciagneła mi na raty i co wróciłem i nie miałem za co żyć bo całą tygodniowke mi zabrała jak tak można ciekawe 3y tak mogli ale to już przeszłość nie interesowała się za co będę żył przez tydzień bo po co a jak prosiłem o zaliczkę to zawsze nie było no cóż życie słynny tekst sandry życie a na ekoczeki czekałem miesiąc agencja link2europe dobra szkoda że nie wiedzą co tam w puurs no cóż życie

Link2europe
@Rafał W 12.04.2018 18:08

„świat należy do odważnych” Panie Rafale jak najbardziej zgadzamy się z tym stwierdzeniem, jednak takich osób tu nie widzimy. Wszystkie nasze prośby o bezpośredni kontakt z nami w celu wyjaśnienia sprawy pozostają bez odpowiedzi, a anonimowych wpisów na forum internetowym żadną miarą za odwagę uznać nie można. Pana również zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. W innym przypadku nie jesteśmy w stanie „ruszyć” tej sprawy.

Jurek

Beznadziejna firma zas jesli chodzi o komentarze to tak zmanipuluja wypowiedz zeby sie wybielic,ze nikt nie wie o co chodzi,ida pod haslem (usunięte przez administratora) to my a nie nas ;-)

Link2europe
@Jurek 11.04.2018 17:12

Panie Jurku nie mamy powodów do wybielania się, ponieważ opinie pojawiające się tutaj są bezpodstawne. Każda prośba o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy pozostaje bez odzewu, więc nie możemy traktować tych wpisów poważnie.

Marek

W pelni zgadzam sie z Tomem ja mialem podobna sytuacje chociaz przeszedlem rekrutacje odrzucili bez przedstawienia pracodawcy.Maja tam niezly (usunięte przez administratora) i nie wiedza co robia.

Link2europe
@Marek 11.04.2018 17:06

Dzień dobry, Panie Marku zapewniamy, że gdybyśmy nie wiedzieli co robimy to nie obchodzilibyśmy w tym roku dziesięciolecia firmy. O przedstawieniu kandydata pracodawcy decydują kwalifikacje zawodowe wymagane przez pracodawcę, poziom znajomości języka obcego i predyspozycje osobowe. Być może w przypadku oferty, na którą Pan aplikował, któryś z tych czynników nie spełniał wymagań pracodawcy. Przykro nam, jeżeli odrzucenie Pana kandydatury wzbudziło u Pana negatywne emocje, ale współpracujący z nami pracodawcy mają bardzo precyzyjne wymagania w stosunku do kandydatów i tylko osoby, które te wymagania spełniają mogą być pracodawcom przedstawione.

Kolu

Ty stary miałem to samo że śmieszna Sandra nie chciała mnie już zatrudnić.... Pshee

legia
@Link2europe 11.04.2018 15:26

niestety tak jest z sandrą i proszę nie okłamujcie ludzi jestescie w polsce wiec nie widzicie co tu sie dzieje ilu ludzi sandra sie pozbyła praktycznie za to ze ktos miał racje a nie ona.... pra cowałem u was prawie rok i duzo słyszałem i widziałem jesli ktos jest dobrym pracownikiem to sie o niego dba a nie słucha sie plotek na jego temat i sie go zwalnia dlatego dzieki sandrze przykro mi ale nie polecam

Link2europe
@legia 11.04.2018 20:01

Dzień dobry, zapraszamy do przesłania wiadomości na adres info@link2europe.pl W wiadomości prosimy o podanie danych osobowych i szczegółowego opisu sytuacji. Przeanalizujemy sprawę i jeżeli Pani Sandra rzeczywiście dopuszcza się nadużyć to zostaną wyciągnięte konsekwencje. Do firmy nie trafiają "prawdziwe" skargi na Panią Sandrę, a w przypadku większości osób tutaj działania kończą się na publikowaniu negatywnych komentarzy, dlatego też nie mamy wystarczających informacji do zweryfikowania opisywanych sytuacji i rozwiązania problemu.

Zostaw opinię o Agencja Rekrutacyjna Link2europe - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Rekrutacyjna Link2europe