• Oferty pracy

• Folwark

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe

Opinie o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe Opole

Nie przegap nowości o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe!

Zyby

17.11.2022 13:48

Comment ca se fait qu'il n'y a pas des commentaires en francais??? BIZZARE

17.11.2022 21:32

Dzien dobry Zyby, gowork.pl jest platforma Polska na ktorej wiekszosc osob jest z Polski i nie rozmawia w jezyku francuskim. Nie jest to " bizzare " - dziwne , gdyz wiekszosc naszych pracownikow mowi w jezyku angielskim. Nasze oferty sa w duzej mierze w czesci Flamandzkiej Belgii gdzie jezyk francuski nie jest powszechnie uzywany. Pozdrawiamy Link2Europe

17.11.2022 21:35

Dzien dobry Mariusz, Jezyk francuski nie jest u nas wymagany gdyz wiekszosc naszych ofert miesci sie w czesc Flamandzko - jezycznej Belgii. Jezyk angielski jest wystarczajacy jednakze znajomosc niderlandzkiego jest zawsze bardzo mile widziana. Jesli masz jakies pytania to zapraszamy do kontaktu bezposrednio, zawsze chetnie udzielimy odpowiedzi na pytania. Pozdrawiamy, Link2europe
    Bavaria

15.10.2022 18:07

Mam zapytanie czy ktoś pracuje może na południu Niemiec Bawaria przy produkcji elektroniki . Jak wygląda tam sprawa mieszkania ewentuslnie wynajmu pokoju , meldunku, dojazdu do pracy , jak daleko , samej pracy .
    Tomek wózkowy

19.09.2022 15:00

Witam ! Pracowałem dla Link2Europe ale dzisiaj wykonałem telefon bo jestem zmuszony zrezygnować z pracy za granicą. Agencja rzetelna i pomocna, tak jak mówili tak właśnie było. Polecam osobom chcącym zarobić ja pracowałem jako operator wózka widłowego i reach truck i było naprawdę ok. Ze wszystkich agencji dla których pracowałem ewidentnie Link2Europe jest w top 5. Pozdrawiam kadrę i pracowników również. Wszystkiego dobrego

19.09.2022 15:16

Panie Tomaszu, dziękujemy! Takie głosy motywują nas do dalszego działania :) Jest nam niezmiernie miło i dziękujemy za współpracę. Zyczymy Panu samych sukcesow i zawsze z mila checia zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
    Lael Al-Halawani

19.05.2022 15:22

Amazing job opportunities in Europe in modern well prospering companies.

05.09.2022 16:26

Hello LAEL AL HALWANII, We do not have you in our data, and you never worked for us. Greetings, Link2europe

25.08.2022 12:53

05.09.2022 16:23

Dzień dobry FRODEK, Mamy wiele zadwolonych pracownikow na stanowiskach kierowcow, takze zawsze zachecamy do kontaktu telefonicznego wtedy mozemy porozmawiac i rozwiazac jesli jest jakis problem. Nasi pracownicy zawsze sa poinformowani o formie pracy oraz ich obowiazkach. Pozdrawiamy, Link2Europe
    frodek

25.08.2022 12:41

Daj spokoj ogloszenia dla kierowcow to ponizej dna.albo w nocy albo jakies zbieranie kontenerow,albo rozwozenie frytek.to sa tak smieciowe oferty pracy ze nie ma na to skali.Zebrali najgorsze dno co nikt tego nie chce i nie bedzie chcial. hahaha porazka

05.09.2022 16:19

Dzień dobry FRODEK, Co ma Pan/Pani na myśli mówiąc,ogloszenia dla kierowcow to ponizej dna ? Z większością naszych klientów współpracujemy już wiele lat a osoby aplikujące na nasze oferty świadomie je wybierają. Nikogo nie zmuszamy do przyjęcia oferty, która mu nie odpowiada. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Yor

19.04.2022 23:29

Maja coraz gorsze oferty pracy. Nie wiem na czy chcą zarabiać skoro wciskają oferty których nikt nie chce a później są źli jeśli nie przyjmiesz innej i przez telefon słyszysz z ich strony docinki z tego powodu. Sami jesteście sobie winni że nabraliście śmieciowych ofert pracy których nikt nie chce.

24.04.2022 17:54

Dzień dobry YOR, Co ma Pan/Pani na myśli mówiąc, że mamy coraz gorsze oferty pracy? Pod jakim względem sa gorsze i od których? Z większością naszych klientów współpracujemy już wiele lat a osoby aplikujące na nasze oferty świadomie je wybierają. Nikogo nie zmuszamy do przyjęcia oferty, która mu nie odpowiada. Pozdrawiamy, Link2Europe
    STEFAN

12.04.2022 15:54

Witam nie polecam agencji praca niezgodna z opisem pozniej monolog pani (usunięte przez administratora) Link2europe zakonczony wykrzykiwaniem swoich racji ...

15.04.2022 10:46

Dzień dobry Panie Stefanie, odbiorcy czytający Pana wypowiedź niestety nie będą mieli prawdziwego obrazu sytuacji. Czasem w pracy (wszędzie) bywa tak, że pracownik jest proszony o zrobienie czegoś co nie należy do jego standardowych obowiązków. Może być ku temu wiele powodów. Przychylność pracownika do wykonania takiego zadania nazywamy elastycznością. Pan w swoim pierwszym dniu okazał się nie być elastyczny i to jest okay. Nie każdy musi być elastyczny i chcieć wykonać inną pracę. Jasno nas Pan o tym poinformował. Proszę pamiętać, że większość firm w tych czasach oczekuje od pracowników otwarcia na wykonywanie różnych obowiązków. Nie oznacza to, że funkcja całkowicie się zmienia i że zawsze będzie Pan robił coś innego. Jest to rozwiązanie tymczasowe, potrzebne w danym momencie. Przepraszamy jeżeli w jakiś sposób czuje się Pan urażony. Życzymy powodzenia i otwartości. Link2Europe
    MARIUSZ B. kierowca

27.03.2022 13:16

Współpracę z link2europe zacząłem z początkiem 2022 i na podstawie moich osobistych dotychczasowych doświadczeń z czystym sumieniem mógłbym polecić komuś agencję. Konkretnie pozytywnie mogę ocenić: *sprawny proces rekrutacji *ustalenia sprzed wyjazdu pokryły się z tym co spotkało mnie na miejscu *komunikację między mną a agencja (działa w obie strony) *zakwaterowanie *klienta dla którego bezpośrednio pracuję

07.04.2022 22:09

Panie Mariuszu, dziękujemy! Takie głosy motywują nas do dalszego działania :)
    Mateusz

13.02.2022 21:55

Nie polecam dużo obiecują a potem zero odzewu

27.02.2022 19:12

Panie Mateuszu, Niestety nie możemy się odnieść do Pana wypowiedzi. Bardzo mało konkretów. Przykro nam, że Pana oczekiwania nie zostały spełnione. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z biurem w Belgii. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Saw

13.02.2022 18:27

Pracowałem kilka lat temu za ich pośrednictwem ale zaledwie miesiąc. Tak z perspektywy czasu dużym plusem jest to, że wszystkie warunki zatrudnienia/zamieszkania były zgodne z ustaleniami przed moim przyjazdem.

27.02.2022 19:08

SAW, cieszymy się, że z perspektywy czasu dobrze nas wspominasz. Pozdrawiamy, Link2Europe

25.12.2021 09:47

Czy dostałeś/łaś już premię na koniec roku?
    W naszym blogu piszemy się jakie warunki muszą zostać spełnione żeby nabyć do niej prawo i dostać ją na czas.

News image
    seba

22.10.2021 08:27

jestem zadowolony ze współpracy z tą agecja jak mówili tak bylo jak coś potrzeba pomogą. w jednej pacy tak w drugiej inaczej ale tak jest zawsze . A pani Caroline jest według mojej opinii jajlepsza i najmilsza osoba jaka spotkałem w życiu dziekuje pani za wszystko. PS nigdzie nie jest kolorowo

23.10.2021 09:39

Dzień dobry Seba, Dziękujemy serdecznie! Taka opinia to dla nas wspaniały kop motywacyjny do dalszego działania :) Wiadomość została też od razu przekazana do Caroline. Pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów w Belgii. Ekipa Link2Europe
    BardzoRozczarowanaPracownica

14.10.2021 17:44

Bylam z ta agencja w Belgii i nie polecam. Zostalam (usunięte przez administratora) Stale byly problemy z wysokoscia wynagrodzenia, zglaszane kilkukrotnie i brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony dzialu finansowego. Sam klient zwalnial ludzi z godziny na godzine DOSLOWNIE. Pewnego razu podeszli do nas i powiedzieli "od jutra mozecie nie przychodzic" bez ZADNEGO wytlumaczenia (no ale to juz wina samego klienta, nie agencji) Jedyne co mam do zarzucenia agencji to oszukiwanie z wysokoscia wyplaty. Ale za to kontakt z biurem swietny, zawsze odbieraja i staraja sie pomoc :) Jednak mile Panie z biura nie wynagrodza braku kilkuset euro..

16.10.2021 11:30

Dzień dobry, Dziękujemy za Pani uwagę. Anonimowość jaką zapewnia forum nie pozwala nam sprawdzić czy ta sytuacja miała miejsce. Jest to praktycznie niemożliwe żeby ktoś nie otrzymał należnego wynagrodzenia za wykonaną pracę. W Belgii nie jest legalne płacenie pracownikowi mniej niż wynika to z prawa za określoną funkcję. Takie praktyki podlegają czynności prawnej. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z nami w celu wyjaśnienia tej sytuacji: [email protected] Zachęcamy również do przeczytania jednego z naszych blogów na temat zarobków w Belgii: https://link2europe.pl/brutto-vs-netto/ Pozdrawiamy, Link2Europe Belgia
    Śmieszna firma

01.10.2021 12:23

Co to za ściema? Zakwaterowanie w pokoju jednoosobowym przecież to u was w firmie nierealne. Chyba że fachowiec to proszę nagle się znajduje pokoik bo dla innych pracowników to cele a nie mieszkania..... Szukacie dobrych pracowników, macie wymagania angielski, doświadczenie i własne auto itp a oferujecie śmieszne pieniądze i pokoje z obcym śmierdzącym chłopem w pokoju. Praca dla desperatów i ludzi bez zasad. Nikogo później nie obchodzi że twój lokator chrapię pierdzi czy śmierdzi ale ty masz codziennie być uśmiechnięty w pracy i dawać z siebie 100 procent ale zapominacie ze w pracy spędzam 1/3 dnia a co z pozostałym czasem? Użerać się z kimś na cel jak w więzieniu za 300 euro tygodniowo w Polsce już się tyle zarabia nie polecam
    Racja

01.10.2021 12:57

Wiadomo że co do mieszkań to zrobiła się śmieszna sytuacja że nikt nie widzi problemu ulokować w małym pokoju dwóch dorosłych obcych dla siebie mężczyzn. Jasne możesz mieć problem w postaci śmierdziela co się nie myje,(usunięte przez administratora) ale czy kogoś z pracodawców to obchodzi? Pracodawca ci powie jak się nie podoba pokoj 2 osobowy to wypad, znajdź sobie prywatne mieszkanie... mamy na Twoje miejsce już następnego więc wychodzi na to że firm a poszukuje desperatow co łapią się wszystkiego. I proponują im te kawalerki dwu osobowe z aneksem kuchennym w pokoju... Whaaaaat??? Smażyć w sypialni??? Jak mam spać jak ktoś mi coś smaży 2 metry ode mnie??? Jak żyć z chłopem na pokoju który wali cichacze i udaje ze śpi a ty musisz czuć ten smród po wypiciu jego 4 browarów (usunięte przez administratora)dla (usunięte przez administratora)ale najważniejsze żebyś mówił komunikatywnie po angielsku miał auto własne woził ludoz do pracy i najlepiej w ogóle robić za pół darmo

12.10.2021 21:53

Dzień dobry, Pozwolimy się odnieść do Pana uwagi. Ma Pan rację, że pokoje jednoosobowe zdarzają się rzadziej jednak pracujemy nad tym aby były u nas standardem. I tak od 1\10 każdy może poprosić o pokój jednoosobowy. Czynsz za taki pokój rożni się od czynszu za pokój dwuosobowy dlatego większość pracowników wybiera opcję dwuosobową. Nie odpowiadamy za zachowania ludzi, każdego prosimy o traktowanie swojego współlokatora z należytym szacunkiem. My przede wszystkim jesteśmy pracodawcą. Wynajęcie mieszkania przez nas nie jest obowiązkowe. Jest to serwis, który oferujemy dodatkowo osobom chcącym podjąć pracę w Belgii ale nie mającym w danym momencie możliwości wynajęcia mieszkania samodzielnie. Pozdrawiamy, Link2Europe

28.09.2021 07:53

29.09.2021 11:44

Dzień dobry, Bardzo przykro nam jest czytać taką opinię. Niemniej jednak chcielibyśmy odnieść się do kilku kwestii. Proces rekrutacji może trwać od kilku dni do kilku tygodni. Niestety nie pisze Pan o jaką pracę chodziło. Jeśli rekruterzy dzwonili do Pana przez tak długi okres czasu to znaczy, że był Pan kandydatem z odpowiednimi kwalifikacjami. Zawsze podajemy transparentne zarobki. W związku z urlopem – jeśli nie pracował Pan w Belgii w roku poprzednim to zgodnie z tutejszymi przepisami nie ma Pan wypracowanego urlopu na rok 2021. Dotyczy to każdego kto rozpoczyna pracę w Belgii. Jeśli chodzi o Pana uwagę odnośnie mieszkania, ciężko jest nam się do niej odnieść jako, że nie znamy Pana nazwiska. O posprzątanie mieszkania prosimy pracowników tylko po kontroli, która wyjdzie negatywnie lub pracowników opuszczających mieszkanie. Głównym celem Link2Erope jest zapewnienie pracownikowi dobrej pracy w Belgii i zapewnienie niezbędnej opieki podczas zatrudnienia. Istniejemy na rynku już 15 lat i ten cel pozostaje niezmienny. Jeśli ma Pan dodatkowe pytania prosimy skontaktować się osobiście z naszym biurem w Belgii. Pozdrawiamy, Link2Europe

13.09.2021 11:52

Od dziś na naszej stronie internetowej link2europe.pl nowy blog na temat sektora budowlanego w Belgii.
    Miłej lektury!
    Link2Europe
    News image

09.09.2021 11:34

Jaki jest styl zarządzania w Agencja Rekrutacyjna Link2Europe?

09.09.2021 12:27

Link2Europe jest belgijską agencja pracy tymczasowej, a nie firmą podwykonawczą / delegującą pracowników, dlatego kandydaci podlegają działom HRu naszego klienta, u którego wykonują prace. Informacje na temat tego co Link2Europe oferuje w zakresie wsparcia dla naszych pracowników, można znaleźć na stronie https://link2europe.eu/. Koniecznie proszę sprawdź sekcje „Our promise” i „Q&A”. Tutaj z pewnością znajdziesz niezbędne odpowiedzi na temat tego, co robimy dla naszych pracowników podczas ich zatrudnienia w Belgii. Jeśli ma Pan/Pani inne, bardziej konkretne pytania na ten temat, prosimy skontaktować się bezpośrednio z naszym belgijskim zespołem: +32 03 740 76 76 lub [email protected] Chętnie odpowiemy na Twoje pytania. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Gregory M

29.07.2021 11:22

W odpowiedzi na oferte pracy w żywnościówce na terenie Belgii, dzwoni kobieta z tego biura. Z uporem maniaka chce mnie wcisnąć do rozładunku/załadunku TIR-ów. Mówie jej że aplikowałem na inne stanowisko, ona z uporem maniaka dalej wciska mi swoje. Oto profesjonalizm tej agencji. (usunięte przez administratora)Nie liczy sie to, co chcesz robić tylko to że ciebie musza wcisnąć na stanowisko gdzie i płaca jest marna ji nie ma do niej chetnych.
    Gregory Mcyevi

03.08.2021 13:09

Dzwoniła do mie kobieta z Polski nie Belgii !!

05.08.2021 08:25

Dane kontaktowe biura w Polsce znajdzie Pan na stronie internetowej: https://link2europe.pl/kontakt/ Pozdrawiamy, Link2Europe
    nienormalnie

14.06.2021 09:16

Kto im pojedzie jak trzeba dzielic pokoj z kim innym. dla mnie to jest nie do pomyslenia. w pl mam wlasny dom a tu jakas klitka jeszcze z kims.(usunięte przez administratora)

14.06.2021 10:22

Dzień dobry, Wszyscy kandydaci zainteresowani pracą w Belgii są informowani o warunkach mieszkaniowych. Każda osoba zaczynająca współpracę z nami podejmuje decyzje całkowicie świadomie. Ponadto nie zmuszamy nikogo do korzystania z naszych mieszkań. Nasze mieszkania są przeznaczone na start w Belgii. Każdy pracownik może wynająć coś swojego w każdej chwili. Pozdrawiamy, Link2Europe

27.07.2021 14:33

Dzień dobry Pani Honorato, W zakładce aktualności może Pani zobaczyć przykładowe mieszkanie. Miejsca w naszych mieszkaniach przeznaczone są tylko i wyłącznie dla naszych pracowników. Staramy się lokować osoby w mieszkaniach jak najbliżej miejsca pracy. Jest duże prawdopodobieństwo, że będzie mieszkała Pani z kimś kto pracuje dla tej samej firmy. W razie pytań prosimy o kontakt mailowy: [email protected] Pozdrawiamy, Link2Europe

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agencja Rekrutacyjna Link2Europe?

Kontakt - Agencja Rekrutacyjna Link2Europe

Krawiecka 7/4 45-023 Opole

14.06.2021 08:49

kaza instalowac jakies aplokacje logowac sie bo belgia bedzie dzwonic na interviev. Spoko ale takie wymysy to jak bym sie staral o jakas znaczaca prace a nie takie oferty jak oni maja. utrudniaja i brak zakwaterowan pokoi jednoosobowych

14.06.2021 16:32

Dzień dobry, Zdajemy sobie sprawę z tego jak bardzo frustrujące mogą być klopy z zainstalowaniem czegokolwiek. Myślimy, że każdy to doskonale zna. Jednak dla niektórych firm możliwość porozmawiania z kandydatem w cztery oczy przed rozpoczęciem pracy jest niezmiernie ważna. W dobie pandemii rozmowy online stały się chlebem powszednim. Pewnie właśnie o taką aplikację do rozmów online Panu chodzi. Chcemy podkreślić, że niewielka część naszych klientów przeprowadza rozmowy online. W większości przypadków takie rozmowy nie są przeprowadzane. Tak jak już wielokrotnie pisaliśmy, w większości mamy pokoje dwuosobowe i pracujemy nad tym aby w przyszłości pojawiło się więcej pokoi jednoosobowych. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Były Pracownik ..

11.01.2021 16:57

Dla czego zgłaszacie negatywne opinie na wasz temat? Czyli wychodzi na to że wszystko co piszą to prawda . Ha ha Uwaga na to biuro uwaga uwaga .

07.06.2021 10:53

Dzień dobry, Zgłaszamy tylko wypowiedzi niemerytoryczne, wulgarne i naruszające prywatność naszych pracowników. Pozdrawiamy

31.05.2021 11:03

Czy można liczyć w Agencja Rekrutacyjna Link2Europe na prywatną opiekę medyczną?

07.06.2021 10:46

Dzień dobry, Każdy pracownik w Belgii ma obowiązek ubezpieczyć się w kasie chorych. Link2Europe pomaga nowym pracownikom w wypełnieniu niezbędnych dokumentów. Ubezpieczenie jest prywatne i każda osoba pokrywa składki na swoje ubezpieczenie zdrowotne. Jeśli ma Pan/Pani dodatkowe pytania zapraszamy do kontaktu: [email protected] Pozdrawiamy.

27.05.2021 22:10

Nastepna chora agencja. Skladam CV na kierowce C+E i ciagle im cos nie pasuje.A to ze teraz polakow nie chca a to ze mam prawo jazdy CE a potrzebuja tylko z C,a to ze cos tam i srośtam. Same (usunięte przez administratora)...y agencje bez kitu.

31.05.2021 11:50

Dzień dobry, Zadaniem naszych rekruterów (jak i rekruterów innych agencji) jest selekcja kandydatów, którzy w jak największym stopniu spełniają oczekiwania naszego klienta. Jeśli Pana doświadczenie czy też wymagane pozwolenia nie spełniają kryteriów to Pana kandydatura najprawdopodobniej zostanie odrzucona. Niemniej jednak nie może zostać odrzucona z powodu narodowości także to co Pan w tej kwestii pisze nie jest zgodne z prawda. Pozdrawiamy, Link2Europe
    eeeeeetam

06.06.2021 20:34

jest zgodne z prawda poniewaz mieli zle doswiadczenia z polakami i juz nie chca!!!!!!!!!!!!! rowniez to ze posiadam prawo jazdy kat ce a wymagaja tylko c poniewaz kierowcy z ce podobno dlugo tam nie pracuja tylko przechodza na ce.(usunięte przez administratora)

31.05.2021 07:37

Brak pokoi jedynek. (usunięte przez administratora)

31.05.2021 11:54

Dzień dobry, W większości dysponujemy pokojami dwuosobowymi. Jedynki zdarzają się ale rzadko. Pracujemy nad zwiększeniem ilości pokojów jednoosobowych w przyszłości. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Viacheslav Ivanovich Ahmetov

03.03.2018 11:41

Napewno pod jednym względem ta agencja jest na pierwszym miejscu . Długość kontraktu TYDZIEŃ 7 DNI . To jest absolutny rekord na skalę europejską. Tym właśnie pokazujecie szacunek do pracownika więcej w temacie nie trzeba nic dodawać ,ująć można sporo ale po co każdy ma swój mózg, a jak go nie ma to może skorzysta przekona się sam . Jak to mawiają: "Panie zarobki czy to jak pana traktuja to nie ważne ,ważne że robota jest " .
    Link2europe

07.03.2018 12:21

Panie Viacheslav Ivanovich Ahmetov, kontrakty tygodniowe są powszechną formą zatrudnienia stosowaną przez Agencje Pośrednictwa Pracy pomagające znaleźć zatrudnienie w Belgii i Holandii. Forma ta jest narzucana przez zagranicznych pracodawców, którzy potrzebują czasu na nabranie zaufania do pracowników. Ponadto kontrakty tygodniowe są jedynie formalnością, ponieważ większość naszych klientów podejmuje pracę na dłuży okres (bardzo często z możliwością przejścia na stały kontrakt). Odnosząc się do fragmentu dotyczącego traktowania pracowników to zapewniamy, że nasi rekruterzy traktują Ich z najwyższym szacunkiem, a koordynatorzy dokładają wszelkich starań do tego, aby podjęcie nowej pracy było jak najmniej stresujące i obciążające dla kandydatów.
    Kolo

16.04.2021 03:02

Na wstępie zaznaczę, że nigdy nie pracowałem w Belgii, pracuję natomiast w Holandii. Co ma długość kontaktu do twojej pracy? Jeżeli słabo pracujesz i masz nawet kontrakt na pół roku, to co tobie to daje? Tak na prawdę to jak wszędzie, to od twego bezpośredniego pracodawcy zależy czy ciebie zwolnią, czy nie lub czy dostaniesz bezpośredni kontrakt.
    Zachu

09.04.2021 23:58

Witam, Nie pierwszy raz pracuję poprzez tą Agencję i zawsze współpraca doskonała. Zarówno kontaktu jak i rozliczeń. Wszystko jasne, bez niedomówień. Ludzie bardzo sympatyczni.

14.04.2021 15:17

Bardzo miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Zezon

11.04.2021 10:14

Super agencja pracy. Z L2E przepracowałem 7 miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Pomoc w otwarciu konta bankowego, wybraniu ubezpieczenia, wypłata na czas, rzetelne odpowiedzi na wszystkie pytania związane z pracą. Nie znam warunków mieszkaniowych oferowanych przez L2E ale nie słyszałem żadnych złych opinii. Szczerze polecam.

14.04.2021 15:15

Dziękujemy za merytoryczną odpowiedź Zezon. Pozdrawiamy serdecznie, Link2Europe
    Kriss

11.04.2021 18:06

Super agencja pracy wspaniałe panie i profesjonaliści jak i warunki mieszkaniowe

14.04.2021 15:14

Dziękujemy Kriss. Bardzo miło nam to słyszeć i na pewno przekażemy dziewczynom. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Bylem widzialem

01.04.2021 18:12

Nie dajcie sie oszukac znowu w jednym czasie duzo pozytywnych opini . Plus pinezki dodane sa tez tylko do pozytywnych opini . Poszukajcie nizej co ludzie pisza . Nie polecam tej agencji choc mial bym zdechnac z glodu to nigdy wiecej .

08.04.2021 13:41

Dzień dobry, nie jest tajemnicą ze raz na kwartał wysyłamy maila do byłych i obecnych pracowników z prośbą o wystawienie nam merytorycznej recenzji. Robi tak większość firm z sektora usługowego. Merytoryczna recenzja nie oznacza, że musi być ona dobra. Merytoryczna recenzja ma szczerze ocenić prace naszego biura. Osoby reagują zawsze bardzo szybko po otrzymaniu maila co bardzo nas cieszy. Nie oferujemy żadnych pieniędzy za wystawienie pozytywnej recenzji. Przykro nam, ze Pana doświadczenie pracy w Belgii nie było pozytywne. Niestety wpis jest anonimowy i nawet nie wiemy czy Pan dla nas pracował. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Kriss

11.04.2021 18:10

Ja tez pracowalem i mam inne zdanie nie wiem co ci nie pasi
    [email protected]

09.04.2021 16:30

Wszystko na najwyższym poziomie. Profesionalna obsługa, terminowe wypłaty. Gorąco wszystkim polecam

09.04.2021 16:37

Cześć Patryk, Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam miło. Pozdrawiamy, Ekipa Link2Europe
    Zalzate777

09.04.2021 14:20

Link2Europe nie jest złą firmą zatrudniającą pracowników z Polski za zarplate 1500 euro, ale jeśli pracownicy z innych krajów przyjeżdżają do firm, zaczynają na nich czerpać zyski. Po pierwsze, wpłacają co najmniej 9,75 euro, chociaż firma przed nimi płaciła 12 za godzinę, jeśli zdarzy się incydent w pracy, będziecie pozwać o więcej ponad 2 lata, aby udowodnić swoją rację. Firma ubezpieczeniowa Ethias, jeśli zdarzy się wypadek w pracy, nie spieszy się z pokryciem Twoich kosztów w przypadku odniesienia obrażeńJeśli potrzebujesz pilnie pomocy telefonicznej, nie możesz skontaktować się z nimi po dom, który wynajmują 80 euro tygodniowowynajem za 1000 euro ze wszystkimi usługami i powiedzmy 5 osób płaci 1600. Gdzie idzie 600 euro, myślę, że można się domyślić w kieszeni firmy Nie chcą za darmo pomagać w wypełnianiu zeznania, ale wysyłają je też do znajomego, zarabiając na pracownikach, którzy nie wiedzą, jak samodzielnie wypełnić zeznanie Podatki są po prostu straszne, do 1000 euro miesięcznie. Dam 6 punktów za 10 za twoją pracę. Targi

09.04.2021 15:11

Dzień dobry, Bardzo ciężko jest nam zrozumieć tą wypowiedź i bardzo wiele rzeczy nie jest zgodne z prawdą. Pracownicy zarabiają konkretną podaną w ofercie stawkę za godzinę – jest ona uzależniona od firmy i od pracy jaką się wykonuje. Nie wszyscy mają taką sama stawkę. Link2Europe nie zarabia na wynajmie mieszkań. Wszystkie kwoty, które Pan podaje są nieprawdziwe. Prawdą jest, że tygodniowy czynsz za mieszkanie wynosi 80€. Firma Link2Europe nie jest firmą rozliczającą podatki. Jeżeli pracownicy chcą skontaktować się z księgowym, który mówi w ich ojczystym języku i pyta nas o kontakt to podajemy namiary. Firma Link2Europe nie czerpie z tego żadnych korzyści finansowych. Pracownik zawsze może samodzielnie znaleźć księgowego. W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Adrian Gromek

09.04.2021 12:47

Jak pracujesz tak się czujesz. Zakwaterowania są największym plusem agencji, płacisz i wiesz że żyjesz na poziomie. Na pomoc z biura nie ma co narzekać bo zawsze pomogą.

09.04.2021 14:30

Dziękujemy Adrian za podzielnie się z nami Twoją opinią. Pozdrawiamy serdecznie, Link2Europe
    KaBer

18.02.2021 22:37

Bardzo miło wspominam czas pracy w belgii ;) Link2europe jest naprawde agencją godną polecenia.

19.02.2021 08:25

Dzięki Kaber. Miło nam. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Bylem widzialem

01.04.2021 18:14

Wy naprawde w biurze sie tak nudzicie ? Nagle w ciagu 2 dni wysyp pozytywnych komentarzy . Ludzie nie sa tak glupi zeby tego nie zauwazyc
    Daniel Drozdz

21.03.2021 20:31

Po doświadczeniach z polskimi agencjami w Holandii i Belgii, jedynie L2E mogę z czystym sumieniem polecić pod względem pracy u klienta oraz współpracy z zespołem w biurze.

22.03.2021 07:49

Dziękujemy Panie Danielu. Miło nam to słyszeć. Pozdrawiamy, Link2Europe
    Rafał M

22.02.2021 17:29

Wszystko załatwiane szybko i na temat.Pracownicy rzetelni i uczciwi problemy załatwiane na bieżąco.Pieniądze zawsze na czas. Najlepsza agencja pod jaką pracowałem.

23.02.2021 10:11

Miło nam to słyszeć. Dziękujemy! Pozdrawiamy, Ekipa Link2Europe
    Krzysztof

19.02.2021 17:59

Praca zgodna z opisem. Pracowałem w Belgii przez parę miesięcy. Nie mam zastrzeżeń co do Link2europe, choć odnoszę wrażenie ze kiedyś bardziej byli zaangażowani oswoją pracę. Pozdrawiam Krzysztof

22.02.2021 08:01

Dziękujemy za feedback i bierzemy go do serca. Pozdrawiamy, Link2Europe NV
    Krzysztof

18.02.2021 18:44

Agencja jako tako w porządku..., kasa na czas, warunki mieszkaniowe wporzo, praca zgodna z opisem. Problem zaczyna się gdy będziesz miał wypadek w pracy...OD razu jedziesz do domu!! Gość przyjechal w sobotę, w poniedziałek poszedł do pracy, ścisnęło mu dwa palce w Intersig w Dendermonde a we wtorek jechał z powrotem do domu. Powiedziano mu że już go nie potrzebują. Ja pracowałem tam 5 miesięcy, praca się skończyła, wszystko było ok łącznie z opinią. Kiedy ponownie starałem się o prace nagle wyskoczył problem. W moim mniemaniu jedynym problemem jest (usunięte przez administratora)bo stwarza problemy, których nie ma. Pozdrowienia dla resztyl

19.02.2021 11:49

Dzień dobry Krzysztof, Dziękujemy za Twoją opinię. Sytuacja, o której wspominasz miała miejsce jednak nie zupełnie tak jak ja opisałeś. W przypadku wypadków przy pracy największym problemem jest utrata zdrowia przez pracownika, zarówno nasi klienci jak i my podchodzimy do tego bardzo poważnie. Co do osoby, która ucierpiała w tym wypadku dopełniliśmy wszystkich formalności i wszystko dobrze się skończyło. Każdy pracownik jest ubezpieczony od wypadku przy pracy od pierwszego dnia pracy. Zwolnienie z pracy z powodu zignorowania/naruszenia zasad bezpieczeństwa jest inną kwestią. Jest to naturalne w firmach, które do bezpieczeństwa przywiązują dużą wagę. Niestety nie wiemy na jaka ofertę ponownie aplikowałeś. Przyczyny nie otrzymania pracy mogą być różne. Jeżeli masz dodatkowe pytania w tej sprawie to chętnie odpowiemy na nie osobiście: [email protected] lub +32 3 740 76 76. Pozdrawiamy, Ekipa Link2Europe

19.02.2021 09:14

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie początkowe, które oferuje Agencja Rekrutacyjna Link2Europe dla potencjalnych kandydatów? Na EmploySystem.com pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Elektryk.

19.02.2021 09:49

Dzień dobry, Wynagrodzenie jest zgodne z obowiązującymi w Belgii stawkami dla danego sektora. Stawka początkowa będzie zależała głownie od stanowiska pracy i lat doświadczenia. Stawkę określa klient agencji pracy a nie sama agencja. Jeśli jest Pan zainteresowany konkretną ofertą, rekruter będzie mógł Panu podać stawkę godzinową brutto i tygodniowe zarobki w przybliżeniu. Więcej na ten temat znajdzie Pan w tym artykule: https://link2europe.pl/czy-pracownicy-tymczasowi-i-zatrudnieni-na-stale-otrzymuja-jednakowe-wynagrodzenie-w-belgii/ Pozdrawiamy, Link2Europe
    Zachu

18.02.2021 17:22

Bardzo fajna agencja, bardzo dobry kontakt, mieszkania fajne, super dla początkujących przygodę Belgią, wytłumaczą co i jak, bo zupełnie inaczej niż w Polsce... Dzięki za przyjemność współpracy z Wami

19.02.2021 09:09

Zachu, cieszy nas Twoje zdanie. Start w nowym miejscu za granicą nie jest sprawą oczywistą. Trzeba faktycznie oswoić się z nowościami. Misją Link2Europe jest sprawienie aby każdy poczuł się tu szybko jak w domu :) Pozdrawiamy, Ekipa Link2Europe

Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Rekrutacyjna Link2Europe