JOBS PLUS

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 138 ocen.

JOBS PLUS
3 138 6 1

Opinie o JOBS PLUS

kiero

uwaga job plus to (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o pracę kierowcy oszukują na stawce ,na podstawie,na godzinach uwaga jeśli nie chcecie się sądzić to lepiej nie kopać się z koniem.Pozdro.

kiero

Witam Jeśli chodzi o pracę na stanowisku kierowca to kłamią od samego początku,oszukują na podstawie ,godzinach i stawce za godzinę.Omijajcie tę firme jeśli nie chcecie się sądzić .

Gzuz

Nie polecam , problemy z wypłatami , brak przepracowanych nadgodzin na pasku ani w wynagrodzeniu. Uważajcie na tą agencje. Pozdrawiam

Kompletnie zielony

Skromne pytanko szczera odpowiedź kto ostatnio pracował jako serwisant wentylacji szczere odpowiedzi? Jak tak to dla jakich firm agencja zatrudnia i jakie warunki

Pracowity
@Kompletnie zielony 28.08.2018 19:04

Nazw firm nie mozna podac.Agencja Job Plus zapewnia super warunki.

Kompletnie zielony
@Pracowity 28.08.2018 22:44

A to dlaczego nie można podać nazywa firmy przecież to nic wielkiego

Filip. Wrzosek

Chodzi mi o firmy w jakich pracowalisxie przez Agencje? Jako serwisant

Anonymus 2
@Filip. Wrzosek 27.08.2018 19:55

Super firmy, praca rewelacyjna. Kasa na czas. Agencja super

Anomymus 3
@Filip. Wrzosek 27.08.2018 19:55

Swietnie pracuje sie jako serwisant urzadzen wentylacyjnych, trzeci raz tam jade.

Filip. Wrzosek
@Anomymus 3 27.08.2018 20:28

Ale gdzie pan jeździ jaka miejscowość

Anonymus
@Filip. Wrzosek 27.08.2018 20:38

Frankfurt

Filip23

Witam. Czy był Pan zatrudniony przez Agencje do firmy Cleanroom na stanowisko serwistan wentylacji proszę o odpowiedź?

anonymous
@Filip23 27.08.2018 18:53

nie

Filip23
@anonymous 27.08.2018 19:01

A można znać nazwę firmy?

Filip. Wrzosek
@anonymous 27.08.2018 19:01

A można znać nazwę firmy. Filip.Wrzosek

Anomyous 1
@Filip. Wrzosek 27.08.2018 19:11

Znam firme. Super firma. Nie ma sie co obawiac.

Filip. Wrzosek
@Anomyous 1 27.08.2018 19:42

Mi chodzi o to przez jaka firme Pan pracował albo dla jakiej?

Uwaga

Sama agencja raczej spoko wyplaty na czas ale odradzam i przestrzegam przed praca jako SERWISANT URZADZEN WENTYLACYJNYCH dziecinada zero pojecia o prowadzeniu firmy czlowiek pracuje od rana do wieczora na kanapkach zabraniali sie wody napic trzeba sobie samemu kupowac w szpitalach obiady bo po tygodniu na kanapkach mozna zle skonczyc traktuja ludzi jak (usunięte przez administratora) bez szkoly mobing w czystej postaci cos powiesz nie tak wolne dostaniecie az sami zrezygnujecie NIE POLECAM TEJ OFERT PRACY UWAZAJCIE SERWISANT URZADZEN WENTYLACYJNYCH mozna posac i posac co t sie wyrabia.....zglosic tylko do zamkniecia

Klaudia z Jobs Plus
@Uwaga 20.08.2018 17:27

Dzień dobry, postaram się odnieść do Pana opinii. Praca u klienta nie jest lekka, ale mamy tam sporo pracowników, którzy są zadowoleni, otrzymali podwyżki, a każda przepracowana nadgodzina jest zanotowana i wliczona do wynagrodzenia. Co do wyżywienia - w ofercie nie ma o tym mowy, że klient gwarantuje wyżywienie czy obiady, o to należy zadbać we własnym zakresie i każdy pracownik przed wyjazdem jest o tym poinformowany, więc proszę nie mieć pretensji, że cały tydzień jadł Pan kanapki. My gwarantujemy pracownikom bezpłatne zakwaterowanie - gdyby w tym obszarze był jakiś problem to oczywiście byśmy interweniowali.

UWAGA
@Klaudia z Jobs Plus 21.08.2018 13:35

Pierwsze slysze zeby na delegacji musial sobie kupowac obiady zero diet zakazy po nocach wracanie ciezko sobie nawet zakupy zrobic niech Pani mi pokaze tych zadowolonych hehe a ja Pani pokaze tych niezadowolonych malo Pani wie przy tyn laptopie siedzi polecam odwiedzic pracodawce to moze ruszy glowa i przestanie mydlic ludziom oczy ZAKAZT PICIA WODY JAK I JEJ ZABIERANIA ZE SOBA PODCZAS PRACY prosze wybaczyc ale ja nie jestem gapani futrowany pracowalem w wielu miejscach a co tam sie rybabia to pierwszy raz sie spotkalem z takimi ludzmi pozdrawiam

UWAGA
@Klaudia z Jobs Plus 21.08.2018 13:35

To widocznie oszukujecie ludzi bo nikt kogo znam co tam pracowal nie dostal zadnej premi i o jakich nadgodzinach Pani mowi? aobote rozumiem pracowac ale niedziele przymusy jakies jak czlowiek odmowi bo chce odpoczac to sie wyzywaja niech Pani sie sie mna nie kluci ja tam bylem widzialem a Pani NIE

UWAGA
@Klaudia z Jobs Plus 21.08.2018 13:35

A co do ciezkiej pracy to pracowalem w ciezszej pracy tu nie chodzi o prace tylko o warunki i traktowanie ludzi

Filip23
@Uwaga 20.08.2018 17:27

Witam czy był Pan może zatrudniony do firmy Cleanroom? Czy jak to wyglądało w Pana syt. prosze o odpowiedź.

Tymczasowy
@Uwaga 20.08.2018 17:27

Szanowny Panie , moze Pan sie ujawni. Dobrze znam te firme i tam pracowalem. firma super na obiady i kolacje pracodawca zaprasza , nawet na swiata wszyscy po rowno dostaja talony. Jak sie poszulalo innej pracy, to teraz gnoi sie innych. Polecam prace serwisant urzadzen wentylacyjnych.

Filip. Wrzosek
@Tymczasowy 27.08.2018 18:53

A w jakiej Pan firmie pracuje?

Elegand
@Uwaga 20.08.2018 17:27

Sami sie prosza,zeby isc do pracy. Bo jak to mowia przyjechali tu pracowac,licza kazde godziny, zeby miec wiecej. Jak nie szli do pracy to wielce obrazeni,bo kolega ma wiecej. A teraz bzdury opisuja. Prawde napisac.

Tymczosowy 1
@Filip. Wrzosek 27.08.2018 19:10

Przez Job Plus, bylem wyslany jako serwisant urzadzen wentylacyjnych. w tej samej co ten typ pod pseudo Uwaga.

nie polem

osóbki młode lekko lub w czasie studiów, niekompetentni koordynatorzy, prowadzą rekrutacje na stanowiska w firmach o których sami nic nie wiedzą lub ukrywają, nie maja pojęcia ani wiedzy o wymaganiach pracodawcy na wolne stanowiska, przekazują jedynie polecenia firm, prowadzą zbędne rozmowy rekrutacyjne z pytaniami jakbyście startowali do korpo o zarobkach powyżej średniej krajowej, zadają jakieś dziwne pytania jakby nie umieli czytać ze zrozumieniem-najpierw powinni się dowiedzieć wszystkiego o firmie i o stanowiskach pracy na jakie robią rekrutacje a także o wymaganiach bo inaczej rozmowa z nimi to jakaś porażka, gadasz z tępakami którzy o niczym nie wiedzą , nie polecam lepiej samemu bezpośrednio do firm złożyć niż przez ich agencje

Konrad

JOBS PLUS to dobry pracodawca ale niestety i takie firmy mają swoich maruderów!!

Klaudia z Jobs Plus
@Konrad 10.07.2018 13:58

Dziękujemy za dobre słowo :)

Pl76

4 miesiące temu aplikowałem na pracę jako Piekarz i dopiero dziś ktoś łaskawie zadzwonił że potrzebują do pracy na jakąś śmieszna Polska umowę zlecenie he he śmiechu warte powinna być niemiecka umowa i na ich warunkach to tak jakby Niemiec pracował w Polsce na niemieckiej umowie czyli coś jest nie halo

JobsPlus
@Pl76 22.06.2018 16:16

Dzień dobry. Jeżeli szuka Pan pracy w Niemczech przez polską agencję to nie jest niczym dziwnym, że zatrudniamy na podstawie polskiej umowy i nie jesteśmy tutaj wyjątkiem, a wszystko odbywa się zgodnie z prawem. Ponadto polskie prawo nie zezwala na delegowanie pracowników na podstwie umowy zlecenie - więc nie jest prawdą to co Pan pisze, że oferujemy umowę zlecenie w przypadu pracy za granicą. Oferujemy legalne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (a nie zlecenie!) na czas określony, urlopy, ubezpieczenie, odprowadzamy wszystkie składki za pracownika, oferujemy także miejsce zakwaterowania.

Lechp

Dostałem ofertę pracy i było mydlenie oczu że zadzwonią puzniej potem że pracodawca remontuje pokoje i nie wiedzą kiedy będzie praca a teraz nic nie wiedza-Nie Polecam człowiek czeka na pracę i dzwoni w sprawie ogłoszenia a oni nic nie wiedzą normalnie ręce opadają

JobsPlus
@Lechp 26.07.2018 14:46

Dzień dobry, bez podania żadnych szczegółów nie możemy odnieść się do opinii. Jesteśmy agencją pracy, a więc na co dzień współpracujemy z naszymi klientami i nie zawsze termin wyjazdu czy zakwaterowania zależy od nas. Może się zdarzyć tak, że klient nie informuje nas o szczegółach, wówczas my również nie możemy przedstawić ich kandydatowi. Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z nami +48 12 352 13 52 abyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację.

Mis76

Witam czy ktoś w najbliższym czasie z Piekarzy wybiera się do pracy w okolice Berlina bo dostałem ofertę ale pani z biura dzwoniła że wyjazd się przedłuży bo pracodawca remontuje pokoje dla pracowników można się zgrać na wyjazd mam samochód mój nr ±48600803437

Łukasz

Gdzie moja wyplata?? dlaczego nie odbieracie telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Julita

@Pl76 Dziękuję Ci za udział w dyskusji. Nie ulega wątpliwości, że nie zostałeś potraktowany przez firmę JOBS PLUS w porządku. Jakie konkretnie warunki oferowali Ci później? Może ktoś z obecnych na forum jest obecnie pracownikiem w JOBS PLUS i chciałby wyrazić swoją opinię o tym pracodawcy? Gorąco Was do tego zachęcam.

Julita

@Nikodem Piszesz, że w firmie JOBS PLUS pracowałeś niedługo - a ile dokładnie? Może taki niedługi czas pracy nie pozwolił Ci do końca na obiektywną ocenę tego pracodawcy? Może jednak dostrzegłeś jakieś pozytywne strony pracy w tej firmie? Zachęcam Cię do podjęcia dyskusji. @Bartosz Pracujesz albo pracowałeś w JOBS PLUS? Co możesz powiedzieć nam o tym pracodawcy? Twoje uwagi mogą okazać się pomocne dla osób poszukujących zatrudnienia w tej firmie.

Bartosz

Może trzeba było pracować dłużej a zadowolenie z pracy by było?

Nikodem

Nie polecam pracy w jobplus nie placa jesli chodzi o marsylie praca ciesla pracowalem tam chwile dobrze ze mialem za co wrocic

Julita

Niedawno widziałam nowe oferty pracy w firmie JOBS PLUS, pracodawca ten wydaje się dokonywać dużych postępów na Polskim rynku. Czy ktoś udzieli mi odpowiedzi jak wyglądają sprawy umów dla studentów, na jaką stawkę można liczyć? Co z kwestią dni wolnych, łatwo dostać 1 dzień urlopu? Zachęcam do pisania nowych komentarzy w tym wątku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Michał_Jobs Plus

Panie Denisie, Podczas podpisywania umowy został Pan poinformowany o tygodniowym okresie próbnym. Po tym czasie Pracodawca w Belgii sam decyduje czy nowy Pracownik się sprawdził. W tym wypadku niestety Pracodawca nie zdecydował się na przedłużenie umowy i zostaliśmy zmuszeni o poinformowaniu o konieczności powrotu do kraju. Walczyliśmy o Pana, ale zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy. Pracodawca w Belgii jest naszym wieloletnim Klientem u którego pracuje wielu Pracowników oddelegowanych przez naszą Agencji. Niejednokrotnie zdarza się, że powracają w to samo miejsce. Stwierdzenie, że to „obóz pracy” jest bardzo nie na miejscu.

NICO
@Michał_Jobs Plus 27.09.2017 12:16

PANIE MICHALE GDZIE SĄ NASZE OPINIE ODNOŚNIE NASZEGO 4 DNIOWEGO ZATRUDNIENIA W BELGII,A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE!!!JAK WIDAĆ ZOSTAŁY USUNIĘTE DLA DOBRA SPÓŁKI.MOŻE NASTĘPNI UWIERZĄ W WASZE BAJKI,SPÓLKA DORABIA SIĘ KOSZTEM PRACOWNIKÓW .STRATA CZASU I PIENIĘDZY.PORAŻKA

Zawiedziony
@NICO 03.11.2017 09:52

Dokładnie

NICO
@Michał_Jobs Plus 27.09.2017 12:16

PANIE MICHALE OCZYWISCIE ZE ZOSTAŁEM POINFORMOWANY O TYGODNIOWYM OKRESIE PRÓBNYM O TYGODNIOWYM !!!A NIE 4 DNIOWYM!!!!ZAPEWNIAŁ PAN ZE UMOWA ZOSTANIE W BELGI PRZEDŁUŻONA!!!PISZE PAN RÓWNIEZ ŻE PRACODAWCA DECYDUJE CZY NOWY PRACOWNIK SIĘ SPRAWDZIŁ ZGADZAM SIĘ Z PANEM ALE JA NIE MIAŁEM MOŻLIWOŚCI SPRAWDZENIA SWOICH KWALIFIKACJI ORAZ UMIEJĘTNOŚCI PRZED PRACODAWCĄ PONIEWAZ PRACOWAŁEM 4 DNI A PRACODAWCY NIE BYŁO NA BUDOWIE PRZEZ TEN OKRES WIĘC O CO CHODZI.PO 4 DNIACH MUSIAŁEM OPÓŚCIĆ MIESZKANIE I NIKT NIE ZAINTERESOWAŁ SIĘ ŻE NIE MAMY Z OJCEM ZA CO WRÓCIĆ DO KRAJU ZE ZA CHWILĘ BĘDZIEMY NA ULICY MUSIELIŚMY KOMBINOWAĆ NA WŁASNĄ RĘKĘ CZY TO JEST W PORZĄDKU????MÓJ WNIOSEK JEST TAKI ZE PRACODAWCA NIE POTRZEBUJE PRACOWNIKÓW DO PRACY FIRMA WYSYŁA A PRACODAWCA ODSYŁA TAK TO WYGLĄDA TAKA JEST PRAWDA.NIE BĘDE SIĘ POWTARZAŁ ALE TAKA JEST RZECZYWISTOSC.DLA NAS TO BYŁA PORAŻKA!!!!

Amadeo

Szukałem pracy na wakacje , wysłałem CV i wszystko super. Przez agencję znalazłem dobrą pracę akurat żeby sobie dorobić i dostałem dużą premie . Polecam agencje na razie nie było problemów .

Julita

@NICO jeśli jakiś wpis zniknął, oznacza to, że został on decyzją administratora zarchiwizowany za naruszenie zasad regulaminu. Jest to jedyna podstawa do usunięcia wpisu. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do tej decyzji, to bardzo proszę o kontakt bezpośredni z administratorem. Będzie on mógł odnieść się konkretnie do Twojej sytuacji. Kontakt znajdziesz w treści regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin

NICO

CHCIAŁEM ZAPYTAC DLACZEGO MÓJ KOMENTARZ ZOSTAL USUNIĘTY,????? CHYBA KAŻDY Z NAS MA PRAWO WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT SWOJEGO PRACODAWCY I SPÓŁKI .JAK SIĘ NAPISZE PRWDĘ TO NAJLEPIEJ USUNĄĆ KOMENTARZ!!!!!!TROCHĘ ZA DUZO NAPISALEM PRAWDY WIĘC NIE MA ŚLADU PO MOJEJ OPINI !WPROWADZACIE ZAINTERESOWANYCH W BŁĄD I NIE JEST TAK CUDOWNIE JAK OBIECUJECIE PRZEZ TELEFON.JEDNO OSZUSTWO!!!!Z TEGO CO MI WIADOMO W BELGII NIE POTRZEBUJĄ LUDZI DO PRACY FIRMA WYSYŁA A PRACOAWCA ODSYŁA DO POLSKI.TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ.PORAŻKA!!!!! pomocna (0) odpowiedz

Zawiedziony

Zgadzam się to strata czasu dla tej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

Michał_Jobs Plus

Niestety, ale w przypadku tej oferty pracy nigdy nie możemy zapewnić o przedłużeniu umowy. Wszystko zależy od tego, jak Pracownik wypadnie w oczach Pracodawcy, nie kwestionujmy Pana umiejętności. Próbowaliśmy przekonać Pracodawcę, lecz był nieugięty. Jeśli chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację prosimy o kontakt z naszymi rekruterami pod numerem telefonu: 12 352 13 52.

Ta agencja tylko w ostateczności

Słaby kontakt z biurem, wieczne proszenie się o potrzebne dokumenty, strasznie zakręceni koordynatorzy, którzy średnio co pół roku się zmieniają i nie mają o niczym pojęcia a zwłaszcza o tym gdzie, do jakiej pracy i na jakie warunki posyłają pracownika. (usunięte przez administratora)

Zawiedziony

Niepolecam tej firmy już się raz sparzylem więc uważajcie wysyłając aplikacje czy wogule wam znajdą prace

Anon

Poinformowany ostatecznie zostałem dokładnie dzień po napisaniu tutaj opinii :) Na poprzednie próby kontaktu z Państwem nikt nie odpowiadał. Za ostateczną informację dziękowałem i dziękuje jeszcze raz, wystarczyło tylko napisać wcześniej :) Pozdrawiam serdecznie !

Zawiedziony

Jak nie macie pracy to mówcie a nie zwodzicue ludzi bo niekazdy ma czas czekać jak nic nie wie

Michał
@Zawiedziony 02.08.2017 12:26

Proces rekrutacji w okresie letnim może się przedłużyć. Zawsze staramy się wysłać kandydatów do pracy najszybciej jak to możliwe, lecz procedury bywają czasochłonne, w zależności od miejsca pracy i wykonywanych zadań. Zapewniamy, że nasi rekruterzy skontaktują się, gdy zajdzie sposobność do szybkiego wyjazdu. Niezależnie od etapu poszukiwań pracy, zawsze zachęcamy do kontaktu telefonicznego pod nr telefonu 12 352 13 52, poprzez stronę www.jobsplus.pl lub odwiedzin w biurach w Krakowie i w Warszawie. Aktualne oferty pracy dostępne są na www.jobsplus.pl/oferty-pracy

Zawiedziony
@Michał 03.08.2017 14:36

Ja rozumie że jest okres letni a ale nie było mowy że muszę znać język przynajmniej pani z jobsplus nic o tym nie wspominała takie rzeczy się mowi odrazu bo szkoda czasu mojego i waszego czuję się oszukany i złe wspomniana z wami współpracę słaba komunikacja pozdrawiam

Michał
@Zawiedziony 03.08.2017 21:13

Niestety bardzo rzadko zdarza się, że język obcy jest niewymagany przy wyjeździe za granicę. Wszystkie wymagania niezbędne do wyjazdu są szczegółowo opisane w każdej ofercie pracy. Zależy nam, aby wyjaśnić sprawę, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Obecnie posiadamy jedną ofertę w Belgii, bez znajomości języka obcego. Praca dotyczy stanowiska pomocnik dekarza/pracownik ogólnobudowlany: http://bit.ly/pomocnik-dekarza

Zawiedziony
@Michał 04.08.2017 10:31

Co tu wyjaśniać pani rekrutantka wiedziała że nieznana języka to mogła wcześniej powiedz że niemam szans wyjazdu na tą ofertę zrezygnowałem z pracy bo miałem bydz dostępny i bardzo żałuję że wysłał aplikacje do was wyszło jak zawsze że muszę szukać pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać

Zawiedziony

Witam a ja już czekam ponad 3 tygodnie na pracę w Francji i nadal nic niewiadomo kiedy jadę pani rekrutantka milczy a miało bydz tak pięknie pozdrawiam

Anon

Osobiście nie polecam, otrzymałem propozycję pracy, pojechałem na rozmowę kwalifikacyjną, po czym zostałem zapewniony iż wszystko gra, do podpisania umowy muszę poczekać tylko na powrót Pana Prezesa. Czas oczekiwania wyniósł około 10 dni, zaś po mniemanym terminie powrotu Prezesa kontakt z Agencją całkowicie się urwał. W międzyczasie zostały ode mnie pobrane wszelkie informacje potrzebne do przygotowania umowy, kilka telefonów potwierdzających pracę i nagle nic. Rozumiem, że w biznesie jeżeli pracodawca nie dzwoni, to znaczy że nie ma na co liczyć. Wydaje mi się jednak, że pewne granice są :) Pozdrawiam

Klaudia Kwater - Jobs Plus
@Anon 30.07.2017 11:55

Dzień dobry, przede wszystkim bardzo mi przykro, że poczuł się Pan potraktowany w nieodpowiedni sposób. Jako agencja zawsze pozostajemy z naszymi Kandydatami w kontakcie i przekazujemy wszystkie informacje na bieżąco, nawet jeżeli nie mamy konkretnej informacji dotyczącej zatrudnienia, wówczas informujemy o tym, kiedy ewentualnie można spodziewać się odpowiedzi. Czasami pewnie opóźnienia wynikają z tego, że oczekujemy na informację od naszego Klienta. Kolega przekazał mi, że był z Panem w bieżącym kontakcie i poinformował o opóźnieniach w procesie. Jeżeli jednak chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację serdecznie zapraszam do kontaktu z nami. Zależy nam, aby był Pan usatysfakcjonowany.

Zostaw opinię o JOBS PLUS - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOBS PLUS