JOBS PLUS

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 120 ocen.

Opinie o JOBS PLUS

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOBS PLUS

Zawiedziony

Zgadzam się to strata czasu dla tej firmy

NIKO

JAK COS TO PANIE MIROSŁAWIE !!!!TAK OCZYWISCIE ZOSTAŁEM POINFORMOWANY ZE UMOWA BĘDZIE PRÓBNA TYGODNIOWA ALE ZAPEWNIONY ZOSTAŁEM ZE UMOWA ZOSTANIE PRZEDŁUZONA W BELGI ZE NIE BĘDZIE ZADNEGO PROBLEMU.JESTEM DEKARZEM I BARDZO DOBRZE WYWIAZUJE SIĘ ZE SWOCH OBOWIAZKÓW TO O JAKIE SPRAWDZENIE SIE ROZCHODZI PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ!PRACOWAŁEM ZAKLEDWIE 4 DNI WIĘC NAWET NIE MIAŁEM TAKIEJ MOZLIWOŚCI TAK NAPRAWDE ABY WYKAZAĆ SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW ŻENADA!!!Z TEGO CO MI WIADOMO TO NIE POTRZEBUJA TAM LUDZI DO PRACY A FIRMA WYSYŁA I NARAŻA PRACOWNIKÓW NA KOSZTA.PORAŻKA!!!!!

Michał_Jobs Plus
@NIKO 3 tygodnie temu
JAK COS TO PANIE MIROSŁAWIE !!!!TAK OCZYWISCIE ZOSTAŁEM POINFORMOWANY ZE UMOWA BĘDZIE PRÓBNA TYGODNIOWA ALE ZAPEWNIONY ZOSTAŁE...

Niestety, ale w przypadku tej oferty pracy nigdy nie możemy zapewnić o przedłużeniu umowy. Wszystko zależy od tego, jak Pracownik wypadnie w oczach Pracodawcy, nie kwestionujmy Pana umiejętności. Próbowaliśmy przekonać Pracodawcę, lecz był nieugięty. Jeśli chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację prosimy o kontakt z naszymi rekruterami pod numerem telefonu: 12 352 13 52.

NIKO

NIE POLCAM FIRMY JOBS PLUS STRATA CZASU I PIENIĘDZY . ZOSTAŁEM WYSŁANY DO BELGI LIEGE JAKO DEKARZ , PRACODAWCA FRANCUZ . DROGĄ MAILOWA PODPISAŁEM UMOWĘ NA TYDZIEŃ ZAPEWNIANO MNIE ZE UMOWA ZOSTANIE PRZEDŁUZONA W BELGI ALE NIESTETY PO 4 DNIACH PANI Z BIURA JOBS PLUS ZADZWONIŁA I POINFORMOWAŁA MNIE ZE MUSZĘ WRACAĆ DO POLSKI BO UMOWA NIE ZOSTANIE PRZEDŁUZONA , NAWET NIE PODANO PRZYCZYNY ŚMIECH NA SALI . FIRMA JEST NASTAWIONA NA ZYSKI KOSZTEM PRACOWNIKÓW I TYLE W TEMACIE . JEZELI NIE POTRZEBUJĄ PRACOWNIKÓW TO PO CO FIRMY WYSYŁAJĄ DO PRACY??? PRZEZ TE 4 DNI WIDZIAŁEM CO SIE TAM DZIEJE,PRACODAWCA WYZYWA PRACOWNIKÓW OD [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TRAKTUJE ICH JAK ŚMIECI , OBÓZ PRACY POPROSTU PORAŻKA , JAK KTOS NIE WIERZY NIECH POJEDZIE I SIE PRZEKONA . NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM ! :)

Michał_Jobs Plus
@NIKO 3 tygodnie temu
NIE POLCAM FIRMY JOBS PLUS STRATA CZASU I PIENIĘDZY . ZOSTAŁEM WYSŁANY DO BELGI LIEGE JAKO DEKARZ , PRACODAWCA FRANCUZ . DROGĄ...

Panie Denisie, Podczas podpisywania umowy został Pan poinformowany o tygodniowym okresie próbnym. Po tym czasie Pracodawca w Belgii sam decyduje czy nowy Pracownik się sprawdził. W tym wypadku niestety Pracodawca nie zdecydował się na przedłużenie umowy i zostaliśmy zmuszeni o poinformowaniu o konieczności powrotu do kraju. Walczyliśmy o Pana, ale zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy. Pracodawca w Belgii jest naszym wieloletnim Klientem u którego pracuje wielu Pracowników oddelegowanych przez naszą Agencji. Niejednokrotnie zdarza się, że powracają w to samo miejsce. Stwierdzenie, że to „obóz pracy” jest bardzo nie na miejscu.

Ta agencja tylko w ostateczności

Słaby kontakt z biurem, wieczne proszenie się o potrzebne dokumenty, strasznie zakręceni koordynatorzy, którzy średnio co pół roku się zmieniają i nie mają o niczym pojęcia a zwłaszcza o tym gdzie, do jakiej pracy i na jakie warunki posyłają pracownika. (usunięte przez administratora)

Zawiedziony

Niepolecam tej firmy już się raz sparzylem więc uważajcie wysyłając aplikacje czy wogule wam znajdą prace

Anon

Poinformowany ostatecznie zostałem dokładnie dzień po napisaniu tutaj opinii :) Na poprzednie próby kontaktu z Państwem nikt nie odpowiadał. Za ostateczną informację dziękowałem i dziękuje jeszcze raz, wystarczyło tylko napisać wcześniej :) Pozdrawiam serdecznie !

Zawiedziony

Jak nie macie pracy to mówcie a nie zwodzicue ludzi bo niekazdy ma czas czekać jak nic nie wie

Michał
@Zawiedziony 03.08.2017, 21:13
Ja rozumie że jest okres letni a ale nie było mowy że muszę znać język przynajmniej pani z jobsplus nic o tym nie wspominała ta...

Niestety bardzo rzadko zdarza się, że język obcy jest niewymagany przy wyjeździe za granicę. Wszystkie wymagania niezbędne do wyjazdu są szczegółowo opisane w każdej ofercie pracy. Zależy nam, aby wyjaśnić sprawę, dlatego zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Obecnie posiadamy jedną ofertę w Belgii, bez znajomości języka obcego. Praca dotyczy stanowiska pomocnik dekarza/pracownik ogólnobudowlany: http://bit.ly/pomocnik-dekarza

Zawiedziony
@Michał 04.08.2017, 10:31
Niestety bardzo rzadko zdarza się, że język obcy jest niewymagany przy wyjeździe za granicę. Wszystkie wymagania niezbędne do w...

Co tu wyjaśniać pani rekrutantka wiedziała że nieznana języka to mogła wcześniej powiedz że niemam szans wyjazdu na tą ofertę zrezygnowałem z pracy bo miałem bydz dostępny i bardzo żałuję że wysłał aplikacje do was wyszło jak zawsze że muszę szukać pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać

Zawiedziony

Witam a ja już czekam ponad 3 tygodnie na pracę w Francji i nadal nic niewiadomo kiedy jadę pani rekrutantka milczy a miało bydz tak pięknie pozdrawiam

Anon

Osobiście nie polecam, otrzymałem propozycję pracy, pojechałem na rozmowę kwalifikacyjną, po czym zostałem zapewniony iż wszystko gra, do podpisania umowy muszę poczekać tylko na powrót Pana Prezesa. Czas oczekiwania wyniósł około 10 dni, zaś po mniemanym terminie powrotu Prezesa kontakt z Agencją całkowicie się urwał. W międzyczasie zostały ode mnie pobrane wszelkie informacje potrzebne do przygotowania umowy, kilka telefonów potwierdzających pracę i nagle nic. Rozumiem, że w biznesie jeżeli pracodawca nie dzwoni, to znaczy że nie ma na co liczyć. Wydaje mi się jednak, że pewne granice są :) Pozdrawiam

Klaudia Kwater - Jobs Plus
@Anon 30.07.2017, 11:55
Osobiście nie polecam, otrzymałem propozycję pracy, pojechałem na rozmowę kwalifikacyjną, po czym zostałem zapewniony iż wszyst...

Dzień dobry, przede wszystkim bardzo mi przykro, że poczuł się Pan potraktowany w nieodpowiedni sposób. Jako agencja zawsze pozostajemy z naszymi Kandydatami w kontakcie i przekazujemy wszystkie informacje na bieżąco, nawet jeżeli nie mamy konkretnej informacji dotyczącej zatrudnienia, wówczas informujemy o tym, kiedy ewentualnie można spodziewać się odpowiedzi. Czasami pewnie opóźnienia wynikają z tego, że oczekujemy na informację od naszego Klienta. Kolega przekazał mi, że był z Panem w bieżącym kontakcie i poinformował o opóźnieniach w procesie. Jeżeli jednak chciałby Pan wyjaśnić tę sytuację serdecznie zapraszam do kontaktu z nami. Zależy nam, aby był Pan usatysfakcjonowany.

ana

Witam Jestem na etapie składania dokumentacji do pracy .Jeśli będę miała jakieś doświadczenie z tą firmą,to na pewno napiszę prawdziwą opinie.Pozdrawiam wszystkich chcących jakoś coś zarobić..

Klaudia Kwater - Jobs Plus
@ana 23.06.2017, 19:16
Witam Jestem na etapie składania dokumentacji do pracy .Jeśli będę miała jakieś doświadczenie z tą firmą,to na pewno napiszę p...

Pani Ano, jeśli ma Pani jakieś pytania lub potrzebuje Pani pomocy w aplikowaniu lub przygotowaniu dokumentów - służymy pomocą! Zachęcamy do kontaktu telefonicznego 12 352 13 52 lub mailowego rekrutacja@jobsplus.pl :)

Adrian

Dzień dobry. Mają Państwo jakieś oferty pracy dla studenta z językiem angielskim b1/b2 na wakacje - w okresie lipiec - wrzesień/październik ?

Klaudia Kwater - Jobs Plus
@Adrian 15.06.2017, 18:29
Dzień dobry. Mają Państwo jakieś oferty pracy dla studenta z językiem angielskim b1/b2 na wakacje - w okresie lipiec - wrze...

Dzień dobry Panie Adrianie, jeśli chodzi o pracę sezonową to mamy sporo ofert za granicą. Większość natomiast wymaga znajomości języka Francuskiego lub Niemieckiego. Jeśli chodzi o Polskę, to zwykle prowadzimy rekrutacje stałe. Zachęcam jednak do odwiedzenia naszej strony z ofertami pracy http://jobsplus.pl/oferty-pracy - w razie pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego - 512484969, lub na czacie na naszej stronie :) Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

nocoment

no coment

Anka

Świetna firma, profesjonalne podejście i zaangażowanie - byłam z nimi w Niemczech na campingu.

Mika
@Anka 24.01.2017, 18:50
Świetna firma, profesjonalne podejście i zaangażowanie - byłam z nimi w Niemczech na campingu.

A czy jest tam ciezko i czy kasa sie zgadza.

Magda

czy dostanę jakąś pracę w Niemczech bez znajomości języka np sprzątanie

Joanna Pieńkowska Jobs Plus
@Magda 12.01.2017, 18:30
czy dostanę jakąś pracę w Niemczech bez znajomości języka np sprzątanie

Dzień dobry, Niestety, w tym momencie posiadamy jedynie oferty pracy w Niemczech, gdzie niezbędna jest co najmniej komunikatywna znajomość języka niemieckiego. Zachęcamy jednak do obserwowania naszej strony internetowej, w zakładce "Oferty pracy" znajdzie Pani zawsze aktualne oferty.

SASO

JEDNO WIELKIE DNO!!! JESLI MOZECIE TO NIE Z TA AGENCJA !!! BEDZIECIE ZALOWAC !!!

Andrzej
@SASO 21.12.2016, 19:42
JEDNO WIELKIE DNO!!! JESLI MOZECIE TO NIE Z TA AGENCJA !!! BEDZIECIE ZALOWAC !!!

Witam Panie SASO czy może pan opisać co jest nie tak w tej firmie? Wpisów dużo .....treści mało :)

SASO

AGENCJA DNO!!! JESLI MOZECIE TO NIE Z TA AGENCJA!!! BEDZIECIE ZALOWAC!!!! WYJAZDU !!! JEDNO WIELKIE SZAMBO!!!

puder
użytkownik zarejestrowany

@ lucy 0 moja znajoma mówiła mi ze sie wyboiera. a co?

lucy

witam,jedzie ktoś do sprzatania do szwecji w grudniu ?

anka

heej. wybiera sie ktos na pieczarki do Francji?

ania

Hej. Czy jest ktoś kto wyjeżdża lub wyjeżdżal przez tą agencję? I podzielił by się opinią na temat agencji? :-) Pozdrawiam :-)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

Na jaką oferte slawek jedziesz?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

Tak ale tam wymagają komunikatywnego jezyka francuzkiego z tych ofert pracy co piszesz

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

To samo masz przy serach:-) a czy ktoś sie wybiera wogole na te sery? :-)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

Dzięki :-) ale widze ze konkretnych opini od osób co tam pracują przez tą agencje to nie ma :-) Ale....przecież kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :-) We Francji jeszcze Mnie nie było :-) To Slawek zglaszaj się na tą oferte z serami :-)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

A czy ktoś wogole rozmawiał na temat tej oferty? Myślałam ze tutaj sie cos dowiem więcej. Czy myslicie ze strach się do Francji wybrać? :-)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

No tak. Ale ja nic nie wiem więcej jak pisze w ofercie. Wysłałes już tam cv?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

anula

Ale o jakiej ofercie piszesz ?

anula

Hej. Wybiera się ktoś z Was do Francjii na produkcje spożywcza na te sery? Wiecie cos więcej o tej ofercie? Pozdrawiam :-)

nati

Hej. Wiecie jak jest u nich z jezykiem francuskim? Pozdrawiam

Iwona

Czy ktoś planuje teraz wyjazd do Szwecji jako osoba sprzątająca?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Klaudia_Kwater_Jobs_Plus

Pani Justyno, dziękujemy za miłe słowo :) W przypadku ofert w Szwecji, które obecnie mamy na stronie, zakwaterowanie jest bezpłatne i jest zapewnione przez naszego klienta :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Klaudia_Kwater_Jobs_Plus

Dzień dobry. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą jako operator wózka widłowego, to mamy oferty pracy we Francji i w Polsce (Tychy). W obu przypadkach zatrudniamy my, w oparciu o umowę o pracę :) Zachęcam do skontaktowania się z nami, na pewno pomożemy.

mela

Cześć. Ma ktos ochote się wybrać do Francji ze Mna? We Dwie zawsze razniej. Jak tak podaj maila :-) Pozdrawiam :-)

Piotrek z Lodzi

Jest to pierwsza agencja w ktorej spotkalem sie z powaznym podejsciem do pracownika :) Super kontakt w kazdej sprawie, przez telefon sms czy e-mail, odpowiedza na wszystkie watpliwosci i najdrobniejsze pytania. Wyplata zawsze sie zgadza i jest przed czasem :) Jest to pierwsza firma z ktorej dostalem kartke na swieta :) Szczerze polecam Piotrek.

xxx

Polecam! firma wypłacalna,cały czas sie ma z nimi kontakt we wszystkim pomoga,ale nie wszystko tez zalezy od firmy bo zalezy gdzie sie trafi do pracy i z jakimi ludzi sie bedzie pracowac ,ja z pracy byłem zadowolony,z towarzystwa NIE

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Joanna Pieńkowska Jobs Plus

Panie Sławku, zakwaterowanie i dojazd zależne są od indywidualnych ustaleń z naszym Klientem. Najlepiej byłoby, aby skontaktował się Pan z nami telefonicznie lub mailowo, wówczas udzielimy szczegółowych informacji w odniesieniu do konkretnej oferty pracy, która Pana interesuje :)

sasa

a co jest nie tak z ofertą pracy w Szwecji ,że ciagle poszukują do pracy ?

Joanna Pieńkowska Jobs Plus
@sasa 22.03.2016, 23:11
a co jest nie tak z ofertą pracy w Szwecji ,że ciagle poszukują do pracy ?

Dzień dobry, z ofertą wszystko jest w porządku, po prostu nasz Klient stale zgłasza zapotrzebowanie na nowych pracowników - stąd ciągle rekrutujemy. Zapraszamy do kontaktu!

zainteresowana

Witam! Wyjeżdżał ktoś z ta firma do sprzątania w Szwecji? ;)

gienia

pic na wode fotomontarz firma sie oglasza zbiera cv buduje baze , a roboty nie ma , szkoda wysylac aplikacje , obiecuja gruszki na wierzbie , potem cisza.

Klaudia_Kwater_Jobsplus
@gienia 09.01.2016, 20:13
pic na wode fotomontarz firma sie oglasza zbiera cv buduje baze , a roboty nie ma , szkoda wysylac aplikacje , obiecuja gruszki...

niestety czasami jest tak, że nie mamy odpowiednich stanowisk dla naszych kandydatów, ale CV zatrzymujemy w bazie, by przy najbliższej okazji skontaktować się z odpowiednimi osobami. Na naszej stronie są wszystkie aktualne oferty i stanowiska, na które akurat rekrutujemy.

Mirosław

Wyjeżdżałem z nimi do pracy w Belgii w tym roku. Zdecydowanie mogę każdemu polecić bo to solidna firma. Pomogli mi z formalnościami w dużym stopniu, bo sam raczej bym sobie z tym nie poradził. Teraz właśnie mają najwięcej ofert z Belgii i Francji. Tutaj macie ich stronę jeśli was interesuje: http://jobsplus.pl/

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Klaudia_Kwater_Jobs Plus_Marketing

Zainteresowanych zapraszamy do odwiedzenia naszej strony, oprócz pracy w Polsce, Francji i Belgii oferujemy teraz także pracę w Niemczech i w Szwecji. Z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania :)

gabriela

Czy firma oferuje pracę za granicą?

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing
@gabriela 29.06.2015, 12:58
Czy firma oferuje pracę za granicą?

Tak, zapraszamy do kontaktu z nami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Dzień dobry, wysłaliśmy już sprostowanie w tej sprawie. Pozdrawiam!

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Nic się nie dzieje, cieszę się, że udało się sprostować pomyłkę. Pozdrawiam.

Srawdzony

Witam nie polecam,pomimo 2-wyjazdów warunki pracy w Trnawie Psa Peugeot Citroen osccytlują na poziomie 800zł na rękę.1-Umowa-Eurotrader.ro-(ściema),potem Adecco.Wypych na pieniądze(polak polaka za 1zł by sprszedał,podziękowałem)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing
@Srawdzony 31.03.2015, 22:02
Wasza agencja rekrutowała na Słowację do Psa-Peugeot,żadna pomyłka,wszystko się zgadza cena końcowa wynosiła 350E tj.+/- ok.150...

To naprawdę nie my:) myli Pan nas z inną firmą o bardzo podobnej nazwie, my nazywamy się Jobs Plus, a tamta firma odwrotnie i bez jednego s. Bardzo mi przykro, jeśli coś poszło nie tak w tej współpracy, ale nie mogę pomóc, bo nigdy nie rekrutowaliśmy pracowników na Słowację, nie świadczymy też usług dla żadnego klienta w tym kraju, ani dla firmy Peugeot w żadnym miejscu na świecie. Proszę dokładnie sprawdzić. Pozdrawiamy!

Srawdzony
@Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing 01.04.2015, 09:13
To naprawdę nie my:) myli Pan nas z inną firmą o bardzo podobnej nazwie, my nazywamy się Jobs Plus, a tamta firma odwrotnie i b...

Z wyrazami szacunku ma pani rację,przepraszam mój błąd nazwa tamtej agencji to PlusJob (pracę dają owszem tylko dlaczego nie powiedzą prawdy-faktycznej stawki wynagrodzenia,chętnych i tak znajdą nawet za tą niższą stawkę).Jeszcze raz bardzo przepraszam za to nieporozumienie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Dziękujemy za miłe słowa. Nasze oferty pracy zamieszczamy na naszej stronie internetowej - w zakładce Dla Pracowników. Zapraszamy też do kontaktu w każdej chwili: mail, telefon, wizyta w naszym biurze - nasi rekruterzy chętnie odpowiadają na wszystkie pytania i udzielają wszelkich informacji na temat naszych projektów.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Dzień dobry Pani, zapraszam na naszą stronę, gdzie w zakładce Dla pracowników znajdzie Pani oferty pracy. Po wybraniu tej, która okaże się interesująca, prosimy o kontakt, nasi rekruterzy chętnie opowiedzą więcej o firmach i pracodawcach, dla których szukamy pracowników. Pozdrawiam serdecznie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Dzień dobry, przykro mi, ale ustalenia muszą się odbyć najpierw w rozmowie telefonicznej, a potem bezpośredniej. Dlatego raz jeszcze zapraszam do kontaktu z nami - wszystkie potrzebne informacje znajdują się na naszej stronie. Pozdrawiam serdecznie!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Zapraszam do kontaktu z naszym zespołem - chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, mailowo lub telefonicznie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anna Myślinska_Jobs Plus_Marketing

Myślę, że ma Pan duże szanse;) Poszukujemy pracowników call center w Łodzi; nasz klient oferuje świetną atmosferę, dobre wynagrodzenie i elastyczny czas pracy. Oczywiście zapewniamy także szkolenie, dlatego zachęcam, żeby spróbować. Szczegóły w ogłoszeniu - konieczna będzie jednak rozmowa telefoniczna, ale nie ma w niej nic strasznego. Pozdrawiamy!

Zostaw opinię o JOBS PLUS - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOBS PLUS