NPA Skawina

Skawina

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

NPA Skawina
3 82

Opinie o NPA Skawina

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NPA Skawina

Edyta

A co z pozostałymi wydziałami? Czy jest szansa, że również osoby pracujące na walcowni lub wyrobach wyciskanych napiszą opinie o warunkach pracy na tych wydziałach? Użytkownicy tego forum czekają na informacje z pierwszej ręki, jeżeli chodzi o atrakcyjność pracodawców.

Edyta

Ostatnio na portalach poświęconych pracy pojawiły się ogloszenia rekrutacyjne firmy NPA Skawina. Ciekawa jestem, czy mając już jakieś doświadczenie pracy w tej firmie, moglibyście polecić aplikowanie na konkretne stanowisko? A jeśli tak, to na jakie i jak byście uzasadnili swój wybór?

Error
@Edyta 01.07.2018 13:50

Polecam wydział przewodów. Nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Jak ktoś chce to można pracować. Reszta to tylko Nasze wyobrażenia ;)

Igor

Dobra firma, dowcipni pracownicy to pewnie jest dobrze!!

Pedro

Gdyby ktoś miał pracować w laboratorium to bym zrozumiał, że musi pracować w gorszych warunkach!!!!

Asioorp
@Andrzej 18.06.2018 12:00

Nic złego nie napisałem

Elaiza

Co z tą wodą do cholery?

Edyta

@Trolu, widzę, że masz dość słabą opinię o NPA Skawina i zatrudnionych w niej pracownikach. Czym jest to spowodowane? Ciekawi mnie czy umiesz wskazać jakieś pozytywy pod kątem zatrudnienia w tej firmie.

Zuzia
@Trolu 31.05.2018 14:14

Zgadzam się z kolegą niestety taka jest prawda

Trolu

Taka jedna też od sprzątania zaczynała...

Spice
@Trolu 20.05.2018 22:17

Chodzi o J :)?

Aneta

Chciałabym się tam zatrudnić jako sprzątaczka. Jak wygląda sytuacja. Atmosfera w miarę ok?

Aneta
@Aneta 18.05.2018 13:52

interesuje mnie sprzatanie w biurze a nie produkcji

Pracownik

W tej firmie jest naprawde tak źle ? Interesuje mnie stanowisko Inżynier jakości z pracuj.pl

Trolu
@Pracownik 16.04.2018 19:01

Nie jest źle tylko bardzo źle ! Masz racje są osoby które mają długi staż pracy. Albo osoby bez ambicji albo takie które już czekają na emeryturę. I jeszcze jedna kategoria ze specjalnymi względami u pani kierownik, piłkarze itp.

Trolu

Potwierdzam. Sprzątanie i malowanie liń to teraz priorytety. I niby inteligentni ludzie kierują tym zakładem. A to wszystko takie śmieszne.

Zuzia

Zajęci jesteśmy malowaniem liń i odkurzaniem.

Jarek

Szkoda, że tak rzadko piszecie na forum. Jest jakiś powód?

starszy
@Jarek 07.05.2018 12:00

4 05 był dzień hutnika . Olały nas media , proboszcz w parafii , to co się dziwić naszym szefom że im 20 gr. na kartkę zadrukowaną życzeniami szkoda. A może zapomnieli? .

kurpak

ile można zarobić na stażu? Ktoś może coś więcej powiedzieć o stażach w tej firmie? Jak ciężko się dostać, jakie zarobki, czy jest możliwość późniejszego zatrudnienia, czy obowiązki na stażu są ciekawe i rozwojowe?

Do Edyta

O atmosfere nie pytaj bo nie istnieje. Obluda, zaklamanie,falszywosc,dwulicowosc.Poczawszy od "pani kierownik" skonczywszy na pracownikach fizycznych.

Operator

Szukaja może suwnicowych na kabine? jeśli tak to jakie maja suwnice,sterowanie,fotele? cos o piniadzach ?

starszy
@Operator 03.04.2018 13:33

tak . nie.

Edyta

@Walcownia, dlaczego uważasz, że w firmie ktoś działa przeciwko pracownikom i dlaczego tak odczuwasz to działanie. Jest to poważne oskarżenie, dlatego uzasadnij swoją wypowiedź bardziej szczegółowo. @smc, czemu tak myślisz? Rozwiń bardziej swoją wypowiedź. @Linki, co masz na myśli pisząc swoją opinię? Napisz bardziej merytorycznie. Nie należy zgodnie z regulaminem używać słów, które mogą być odebrane przez kogoś jako obraźliwe. Może ktoś wie jak wygląda obecnie sprawa rekrutacji. Czy jest prowadzona, na jakie stanowiska oraz jak przebiega? Napiszcie coś więcej na temat atmosfery w pracy. Wszystkie informacje będą przydatne.

Walcownia

Koledzy z wydziału linek podziękujcie w naszym imieniu waszej kierowniczce i przewodniczącej związków za podpisanie nowego regulaminu premiowania.Może się nie znam ale ta pani działa przeciwko pracownikom. SERDECZNE DZIĘKI mam nadzieje że wreszcie przejrzycie na oczy co ta pani robi.

Linki
@Walcownia 23.03.2018 17:05

Kazdy widzi co ona robi.. jaki wplyw na to mamy? Jak wedlug niej pracownik to murzyn i tylko ona ma racje..

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w NPA Skawina? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

anonymous

Kto z kim heheh

Mon

Są jakieś nowinki?

Administrator

Dawno nikt z pracowników NPA Skawina nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich wrażeniach związanych z nią

Pracownik

Najgorzej jak pracownik bierze się za pracę , której nie musi robić a jego obowiązki leżą!!. Kierownictwo firmy wie co ma robić, niech każdy robi swoje i będzie wtedy dobrze!!!

Hmm,

Niestety, to co piszą ludzie to prawda. Ta firma to jeden wielki chaos i bałagan. Każdy rządzi na swój sposób. Kierownik działu handlowego jest tylko z nazwy, bo w rzeczywistości nie interesuje się pracownikami, nie rozmawia z nimi, nie mówiąc już o zatrudnianych nowych osobach, które zostają tam pozostawieni sami sobie. Nie potrafi wyznaczyć osoby z działu, która pomogłaby nowemu pracownikowi wdrożyć się w obowiązki. Co to za kierownik, który rozmawiając z pracownikiem nie potrafi patrzeć mu w oczy? Brak jakiegokolwiek wprowadzenia w obowiązki. Nie mówiąc już o szkoleniach, których po prostu nie ma. Cała karta obiegowa to jedno wielkie nieporozumienie. Traktują ludzi jak pionków, których można przesuwać z konta w kont, żeby pozapychać braki kadrowe. Brak jakiegokolwiek zainteresowania pracownikiem. Dla mnie organizacja pracy w tej firmie jest na najniższym poziomie.

ciekawski

Ile osób pracuje w NPA Skawina?

Edyta

@Zuzia na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz komentarz. Czy ktoś podzieliłby się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie NPA ?

HęHę

Obietnice bez pokrycia, kolesiostwo, układy, pani kierownik to tylko kilka wad tej firmy. Obiecywali podwyżki, skończyło się na jakichś tam premiach które i tak już były i wszystko ucichło według zarządu oczywiście. Brak możliwości wyrażenia nawet najdrobniejszych opinii, pracownik nie ma prawa do wytłumaczenia się bo już został osądzony przez pewną panią. Na halach produkcyjnych syf gorąc i zapylenie, które oficjalnie jest nieszkodliwe. O ubrania, buty, rękawice trzeba się prosić na wszystkim oszczędności. Brak całodobowego utrzymania ruchu operatorzy często sami muszą sobie radzić z awariami i kombinować jak nie zatrzymać produkcji bo zaraz afera że maszyna nie pracuje. System czterobrygadowy nie do wytrzymania na dłuższą metę. Pensja jak za to wszystko marna, jeden plus to taki że nie wymagają żadnego doświadczenia i przyjmują młodych zaraz po szkole jest co potem wpisać w CV. O becie ofert pracy nie brakuje czasami nawet lepiej zarobić troszeczkę mniej niż pracować w czymś takim.

Zuzia
@HęHę 07.06.2017 22:41

Jest tak jak kolega pisze w 100 procentach nie tylko na wydziale linek. Syf kiła i mogiła, nie tylko wasza Pani kierownik jest zła nasz jest nie lepszy.

Pracownik

Wielka ściema i Obłuda jeszcze zaproszenie na Wigilię zakładową to już chyba przesada w takiej atmosferze robić coś tak OBŁUDNEGO. Co wyjdzie pan Karkosik ze świtą i będą opowiadać bajki. Od bajek był Andersen. Dzięki bardzo i pozdrawiam wszystkich którzy nie idą i nie biorą udziału w tej SZOPCE.

Taki ja
@robol 20.12.2016 10:58

Dostał kasę i utarli mu mordy...

wer

No to skoro pojawiają się odpowiednie premie @tmek, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne, bo wiedzą, że trzeba zadbać o zadowolenie pracowników. W końcu pozytywna atmosfera jest bardzo ważna w dzisiejszych czasach. Pozdrawiam

Pracownik

A kiedy będzie miała, To poco przez cały miesiąc obiecywali już, już podpisane atu nagle NIE bo NIE, jaki budżet wielka obłuda i obiecanki. Dali premia żeby ludzi uspokoić. A premia dziś jest a jutro. Pozdrawiam Alberta

Pracownik

Po miesięcznym obiecywaniu podwyżek pensji wczoraj dowiedzieliśmy się że to była kolejna kłamliwa paplanina naszych kierowników. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi, obłuda, kłamstwa i obietnice bez pokrycia.

Zostaw opinię o NPA Skawina - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NPA Skawina