NPA Skawina

Skawina

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 82 ocen.

NPA Skawina
3 82 6 1

Opinie o NPA Skawina

anonim

(usunięte przez administratora)

starszy

nie-nowy dyrektor będzie zwalniał. Mianuje jeszcze 4 dyrektorów i stworzy z nich nową brygadę .

Pracownik

Kolego ludzi jest na tyle teraz Pan Prezes może sobie przebierać kogo zostawić kogo nie Brawo Panowie....

Starszy
@Pracownik 25.09.2018 11:49

I tak nas nie zwolni sam będzie pracował?

starszy

ciekawe czy to co się stało ostatnio było rozpisane na role czy samo tak wyszło ? A teraz pozostało zhołdować pokonanych -ten proces już się zaczął . Przykre . kto się podłączył pod mojego nicka ?

Pracownik
@starszy 04.10.2018 20:51

Kolego Starszy starszemu nie równy nikt się nie podłäczył ale jak to odczytaleš to twój problem Panowie wiedzieli co robią bo to są dorośli odpowiedzialni goście? Nikt z nami nie będzie rozmawiał na poważnie jak jest tak jak jest składam wypowiedzenie a za dwa tygodnie pisze pismo o wycofanie. Panowie czego oczekujecie???

tak jedna :)

Bardzo miło wspominam pracę, ze względu na ludzi pracujących, zaangażowanie ich i pomoc, Ci ludzie dużo potrafią dużo dają od siebie - ludzie super! Handel, zakupy, księgowość, kadry, jak poprosisz, pomogą Ci we wszystkim. Wyjątek: decyzyjność i zarządzanie - życzę powodzenia, żeby się zmieniło w tym zakresie. Dla nowych: po pierwsze od początku trzeba sobie ustalić pensję, nie liczyć na premię, nie słuchać głupot o sprawdzaniu się, bo kasy nie dostaniecie i tak, taka polityka. To jest odgórne. Po drugie zakres obowiązków, trzeba sobie ustalić i nie puszczać na milimetr. Jak Wam dołożą, a posracie się, to Wasz problem, oczywiście dodatkowe obowiązki to gratis. Powodzenia :)

Nick

Wygląda to tak na walcowni. Kierownik i Pani kadrowa na rozmowie wstępnej obiecuja tzw."gruszki"ze po 3 miesiącach stawka pójdzie do góry bla bla,przychodzi dzień podpisania umowy nik o niczym nie pamięta i tak chodzisz i pytasz a każdy wmawia ze nic takiego nie było mówione.A ogólnie robota "szalona" na walcowni,kierownik chodzi po hali i krzyczy w kółko ze wszędzie "bajzel"nic nie robicie h...je pie....ne tylko siedzicie, i podwyżke byście chcieli..na koniec dodam że system zmianowy nie dla każdego, światek,piątek,Boże Narodzenie,Wielkanoc,a tu trzeba do pracy????a wypłata 2500zł na rękę i 130 premii.Nie Polecam

Pracownik
@Nick 21.08.2018 17:50

Mnie gadajcie głupot tylko weźcie się do roboty

Pracownik
@Pracownik 24.08.2018 13:11

Powiedział co wiedział...

Szukasz pracy?

niezadowolony

Nowa miotła(prezes) ma wszystkich w 4 literach jakby nie nadgodziny to nie miał by kto robić, wszystko do czasu ludzie robią po 16 godzin może by się PIP zainteresował. Nie polecam atmosfera fatalna FOLWARK

Pracownik
@niezadowolony 23.08.2018 17:23

Jak by nie nadgodziny to byśmy z głodu pomarli, ale nie na tym żecz polega. Wszyscy pracownicy czekają na te podwyżki

Ślusarz

Nie Polecam nikomu tej pracy.Nawet o wodę związki musiały walczyć.Kurz,pył,i wysoka temperatura za 2500 na rękę.

Pracownik
@Ślusarz 21.08.2018 17:58

Związki tylko podkreślam tylko wodę ponoć załatwił która już była, a składki pobierają co miesiąc. Jaki zakład takie związki ....

Stefan

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś wskazówki dla kandydata przed rozmową?

Zuzia
@Stefan 05.08.2018 12:45

Nie zawracaj sobie głowy tą firmą nie WARTO

starszy
@Stefan 05.08.2018 12:45

tak -twoja głowa z przyległościami jest teraz warta 1500 . tu nie ma z kim rozmawiać .

Obserwator

Kto wymyślił nazwę "skręcacz kablowy" ? Za to powinien być Nobel!!! Proszę to zmienić bo to kpina z NPA ! Podpowiedź: operator zautomatyzownej linii technologicznej lub dyspozytor utrzymania ruchu- nadzór nad prawidłową eksploatacją linii technologicznych itp

Misiek
@Obserwator 03.08.2018 09:21

Pewnie była to Pani, która dowodzi Wydziałem Skręcaczy Kablowych ;)

Edyta

A co z pozostałymi wydziałami? Czy jest szansa, że również osoby pracujące na walcowni lub wyrobach wyciskanych napiszą opinie o warunkach pracy na tych wydziałach? Użytkownicy tego forum czekają na informacje z pierwszej ręki, jeżeli chodzi o atrakcyjność pracodawców.

Edyta

Ostatnio na portalach poświęconych pracy pojawiły się ogloszenia rekrutacyjne firmy NPA Skawina. Ciekawa jestem, czy mając już jakieś doświadczenie pracy w tej firmie, moglibyście polecić aplikowanie na konkretne stanowisko? A jeśli tak, to na jakie i jak byście uzasadnili swój wybór?

Error
@Edyta 01.07.2018 13:50

Polecam wydział przewodów. Nie jest tak źle jak niektórzy piszą. Jak ktoś chce to można pracować. Reszta to tylko Nasze wyobrażenia ;)

Igor

Dobra firma, dowcipni pracownicy to pewnie jest dobrze!!

Pedro

Gdyby ktoś miał pracować w laboratorium to bym zrozumiał, że musi pracować w gorszych warunkach!!!!

Poszukujący
@Pedro 09.06.2018 21:56

Dlaczego osoba pracująca w labolatorium jest skazana na gorsze warunki ?

Trolu
@Pedro 09.06.2018 21:56

A jak ktoś pracuje na walcowni albo produkuje przewody to znaczy że musi się godzić na gówniane warunki które proponuje ta firma? Z taką filozofia to nigdy lepiej nie będzie.

Asioor
@Pedro 09.06.2018 21:56

Fajna blondyneczkę macie :)

Andrzej
@Asioor 13.06.2018 20:07

Współczuję takim co gapią się na kobiety jak na mięso

Asioorp
@Andrzej 18.06.2018 12:00

Nic złego nie napisałem

Elaiza

Co z tą wodą do cholery?

Edyta

@Trolu, widzę, że masz dość słabą opinię o NPA Skawina i zatrudnionych w niej pracownikach. Czym jest to spowodowane? Ciekawi mnie czy umiesz wskazać jakieś pozytywy pod kątem zatrudnienia w tej firmie.

Trolu
@Edyta 23.05.2018 13:19

Nie mogę mieć dobrej opinii o zakładzie który mam wrażenie pozostał jeszcze w poprzednim systemie. Warunki pracy są kiepskie. I nie zmienia tego żadne certyfikaty ISO itp. Praca brudna, hałas, temperatura w upalne dni przekraczajaca przyjęte normy, a do tego mega zapylenie aluminium. Warunki sanitarne pozostawiają również wiele do życzenia. Maszyny na zakładzie raczej awaryjne. Niestety w większości przypadków trzeba sobie radzić samemu, szczególnie na nocnych zmianach. Pensje kiepskie biorąc pod uwagę system pracy czyli soboty niedziele i wszystkie święta. Jedyny plus że są zawsze na czas. System premiowania bardzo słaby a w zasadzie go brak. Kierownicy wydziałowi i mistrzowie pomylili chyba stanowiska. Pozytywów raczej brak. Wystarczy zejść do ludzi i zapytać o opinie. Ano dobrze że już tam nie pracuje.

Zuzia
@Trolu 31.05.2018 14:14

Zgadzam się z kolegą niestety taka jest prawda

Trolu

Taka jedna też od sprzątania zaczynała...

Spice
@Trolu 20.05.2018 22:17

Chodzi o J :)?

Aneta

Chciałabym się tam zatrudnić jako sprzątaczka. Jak wygląda sytuacja. Atmosfera w miarę ok?

starszy
@Aneta 17.05.2018 21:29

poza biurem pracują sami faceci więc jeżeli nie jesteś starsza od mojej babci i choć odrobinę ładniejsza od mopa to i tak prawie wszyscy będą do ciebie suszyć zęby. Ci pozostali protezy. A sprzątania u nas do bólu -co audyt.

Aneta
@starszy 18.05.2018 12:16

mam 56 lat posiadam 2 grupe

Aneta
@Aneta 18.05.2018 13:52

interesuje mnie sprzatanie w biurze a nie produkcji

Pracownik

W tej firmie jest naprawde tak źle ? Interesuje mnie stanowisko Inżynier jakości z pracuj.pl

Pracownik
@Pracownik 14.04.2018 11:33

Nie jest źle - ale wiadomo narzekać jest najłatwiej. Pracuje tam wiele osób które mają kilkanaście a nawet kilkadziesiąt lat pracy. Wszystko zależy od tego czy chce się pracować. Pracy jest dużo, fajnych ludzi też.

Trolu
@Pracownik 16.04.2018 19:01

Nie jest źle tylko bardzo źle ! Masz racje jest wiele osób które mają długi staż pracy. Albo bez ambicji albo takie które czekają na emeryturę. No i jeszcze jedna kategoria ze specjalnymi względami u pani kierownik, piłkarze itp.

Trolu
@Pracownik 16.04.2018 19:01

Nie jest źle tylko bardzo źle ! Masz racje są osoby które mają długi staż pracy. Albo osoby bez ambicji albo takie które już czekają na emeryturę. I jeszcze jedna kategoria ze specjalnymi względami u pani kierownik, piłkarze itp.

Trolu

Potwierdzam. Sprzątanie i malowanie liń to teraz priorytety. I niby inteligentni ludzie kierują tym zakładem. A to wszystko takie śmieszne.

Zuzia

Zajęci jesteśmy malowaniem liń i odkurzaniem.

Jarek

Szkoda, że tak rzadko piszecie na forum. Jest jakiś powód?

starszy
@Jarek 07.05.2018 12:00

4 05 był dzień hutnika . Olały nas media , proboszcz w parafii , to co się dziwić naszym szefom że im 20 gr. na kartkę zadrukowaną życzeniami szkoda. A może zapomnieli? .

kurpak

ile można zarobić na stażu? Ktoś może coś więcej powiedzieć o stażach w tej firmie? Jak ciężko się dostać, jakie zarobki, czy jest możliwość późniejszego zatrudnienia, czy obowiązki na stażu są ciekawe i rozwojowe?

Do Edyta

O atmosfere nie pytaj bo nie istnieje. Obluda, zaklamanie,falszywosc,dwulicowosc.Poczawszy od "pani kierownik" skonczywszy na pracownikach fizycznych.

Operator

Szukaja może suwnicowych na kabine? jeśli tak to jakie maja suwnice,sterowanie,fotele? cos o piniadzach ?

starszy
@Operator 24.03.2018 12:44

jak masz na lejnicze to przychodz . ok.3200 na początek

Operator
@starszy 27.03.2018 20:29

brutto? a chwytnikowe??

starszy
@Operator 03.04.2018 13:33

tak . nie.

Edyta

@Walcownia, dlaczego uważasz, że w firmie ktoś działa przeciwko pracownikom i dlaczego tak odczuwasz to działanie. Jest to poważne oskarżenie, dlatego uzasadnij swoją wypowiedź bardziej szczegółowo. @smc, czemu tak myślisz? Rozwiń bardziej swoją wypowiedź. @Linki, co masz na myśli pisząc swoją opinię? Napisz bardziej merytorycznie. Nie należy zgodnie z regulaminem używać słów, które mogą być odebrane przez kogoś jako obraźliwe. Może ktoś wie jak wygląda obecnie sprawa rekrutacji. Czy jest prowadzona, na jakie stanowiska oraz jak przebiega? Napiszcie coś więcej na temat atmosfery w pracy. Wszystkie informacje będą przydatne.

Walcownia

Koledzy z wydziału linek podziękujcie w naszym imieniu waszej kierowniczce i przewodniczącej związków za podpisanie nowego regulaminu premiowania.Może się nie znam ale ta pani działa przeciwko pracownikom. SERDECZNE DZIĘKI mam nadzieje że wreszcie przejrzycie na oczy co ta pani robi.

smc
@Walcownia 23.03.2018 17:05

Nie było premii było źle. Dali premię wychodzi na to że też źle...Ludziskom nie dogodzi

Linki
@Walcownia 23.03.2018 17:05

Kazdy widzi co ona robi.. jaki wplyw na to mamy? Jak wedlug niej pracownik to murzyn i tylko ona ma racje..

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w NPA Skawina? Napiszcie, co sądzicie na ten temat!

anonymous

Kto z kim heheh

Mon

Są jakieś nowinki?

Administrator

Dawno nikt z pracowników NPA Skawina nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich wrażeniach związanych z nią

Pracownik

Najgorzej jak pracownik bierze się za pracę , której nie musi robić a jego obowiązki leżą!!. Kierownictwo firmy wie co ma robić, niech każdy robi swoje i będzie wtedy dobrze!!!

Hmm,

Niestety, to co piszą ludzie to prawda. Ta firma to jeden wielki chaos i bałagan. Każdy rządzi na swój sposób. Kierownik działu handlowego jest tylko z nazwy, bo w rzeczywistości nie interesuje się pracownikami, nie rozmawia z nimi, nie mówiąc już o zatrudnianych nowych osobach, które zostają tam pozostawieni sami sobie. Nie potrafi wyznaczyć osoby z działu, która pomogłaby nowemu pracownikowi wdrożyć się w obowiązki. Co to za kierownik, który rozmawiając z pracownikiem nie potrafi patrzeć mu w oczy? Brak jakiegokolwiek wprowadzenia w obowiązki. Nie mówiąc już o szkoleniach, których po prostu nie ma. Cała karta obiegowa to jedno wielkie nieporozumienie. Traktują ludzi jak pionków, których można przesuwać z konta w kont, żeby pozapychać braki kadrowe. Brak jakiegokolwiek zainteresowania pracownikiem. Dla mnie organizacja pracy w tej firmie jest na najniższym poziomie.

Zostaw opinię o NPA Skawina - Skawina

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NPA Skawina