MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z
2 18 6 1

Opinie o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Kris

Fajna firma polecam Lubię atmosferę w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z za: Otwartość ludzi, elastyczność grafików

Znaczek
@Kris 12.12.2018 22:36

To coś napisz o pracy. Na sortowni chociażby. Czy to praca bardzo ciężka fizycznie, w dużym smrodzie? Jak to wygląda i z zarobkami oraz socjalem.

Znaczek

Ile zarobi sortowacz i jaki jest pakiet socjalny? Żadna praca nie hańbi i mimo licencjatu podjąłbym się takiej pracy. Zawsze kasa jest, ważne, że zarobiona uczciwie :) Jaka atmosfera na takiej segregowni i czy jest się mocno gonionym/akord ?

Olga
@Znaczek 11.12.2018 19:44

Oczywiście - żadna praca nie hańbi. Poruszyłeś kwestie, które zapewne interesują wiele osób wchodzących na to forum. Miejmy zatem nadzieję, że znajdzie się jakiś obecny pracownik MIĘDZYGMINNEGO KOMPLEKSU UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, który zechce przekazać Nam te informacje. Orientujesz się może, ilu dokładnie nowych pracowników planują tam teraz przyjąć?

Wielki Adi

Ho ho ho idą święta . . . Ja tam nie narzekam jest pozytywnie według mojej osoby.

Olga
@Wielki Adi 02.12.2018 16:21

Skoro jesteś zadowolony z pracy w MIĘDZYGMINNYM KOMPLEKSIE UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, to pozostaje się jedynie cieszyć. Dlatego też z wielką chęcią poznamy więcej szczegółów, dotyczących specyfiki pracy w tym przedsiębiorstwie. Czy w związku z nadchodzącymi Świętami dostaniecie jakieś dodatki do wypłaty?

Samarytanin

Z pozytywów to bogaty socjal i dni wolne

Artur
@Samarytanin 23.11.2018 09:57

Ważne jest, by w pracodawcy dostrzegać dobre i złe strony. Dlatego też świetnie, że Ty w pracodawcy, jakim jest MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA znalazłeś pozytywne aspekty. Nadmieniasz o bogatym socjalu, jaki tam oferują. A możesz dokładnie Nam wymienić, co wchodzi w jego skład?

Samarytanin
@Artur 25.11.2018 14:35

Wczasy, premia świąteczną, a ponad to 13 pensja

Rikitiki

Atmosfera taka sobie 5/10 chwilami całkowity brak logistyki brakuje kogoś z jajami co by zapanował nad chaosem dyspozytorzy często sobie nie radzą a niektórzy ładowacze jadą z nimi jak z chłopcami co nie powinno mieć miejsca bo to nie oni są od rządzenia

Kierowca
@Rikitiki 27.08.2018 17:34

Atmosfera jest taka bo kierowcy i ładowacze potrafią być mądrzejsi chodź nie są. Czasami to brak pojęcia przez kierowców i ładowaczy.

Rikitiki
@Kierowca 13.11.2018 18:06

Ładowacze i kierowcy mają pojęcie. Najgorsze jest to że wypadnie 1 dzień świąteczny, awaria pojazdu lub l4 i już jest chaos. Ludzie którzy planują pracę powinni pojechać do innych firm żeby zobaczyć jak tam się to odbywa.

Rikitiki
@Kierowca 13.11.2018 18:06

Powinni zatrudnić więcej kierowców

Piotr
@Rikitiki 22.11.2018 14:37

Niektórzy pracownicy też powinni się otrząsnąć myśl logistyczna nie jest najlepsza ale o 16 to każdy by chciał wyjść do domu a jak trzeba zostać do 18.30 to już gorzej

Nieznajoma

Czytam i czytam. . . I wnioskuje że najpierw niech zepną pośladki kierowcy i ładowacze . Pokażcie że naprawdę potraficie godnie odbierać odpady. Oczerniać to każdy potrafi , A pisać o innych to już nie wspomnę. Może ktoś zacznie pisać pozytywnie. Bo widzę że same marudy. Ciągle pretensje. Boże ludzie weźcie się w garść!

Qwerty
@Nieznajoma 20.11.2018 19:50

No skoro wszyscy marudzą to chyba coś oznacza, tej firmy nie da się ocenić pozytywnie w żadnym aspekcie panno nieznajoma :-)

Kierowca

Czytając tutaj te opinie żal mi pewnych osób które piszą tutaj takie bzdury. Logistyka i Dyrekcja jest w najlepszym porządku . Problemem właśnie są tu osoby które są nie zadowolone z pracy. Panowie pracę można zawsze zmienić!

Też kierowca
@Kierowca 13.11.2018 18:10

No co ty nie powiesz ? Może za krótko pracujesz ? Więc twoim zdaniem pan, który nie lubi nosić włosów (P.W.) to dobry szef, ciekawe ciekawe. A może jesteś jednym z donosicieli ?. I żeby nie było, jestem długoletnim pracownikiem, a Prądocińskiej to mam po dziurki od nosa, właśnie przez logistykę.

Robol
@Kierowca 13.11.2018 18:10

To panowie to jagbym słyszał pana dyryktora pozdrawiam. Wszyscy zmieniom pracę i kto będzie na Pana pracował. Taki (usunięte przez administratora) że połowa na l4 polamana, a wam ciągle mało.

Artur
@Kierowca 13.11.2018 18:10

Zawsze znajdą się osoby, które mimo dobrych warunków pracy i tak będą narzekać - nie należy się tym przejmować. Dobrze, że chociaż Ty cenisz pracodawcę, jakim jest MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA. Na jakie mniej więcej zarobki mogą liczyć osoby nowo zatrudnione w tej firmie?

Kierowca

Wiadomo że Ci co chcą pracować to pracują. A ci co nie chcą to udają że pracują. Dyspozytorzy super nie mam nic do nich. Są w porządku. Tylko czasami z ładowaczami kiepsko. Ciągle im nic nie pasuje. Lubię atmosferę w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z za: Podoba mi się podejście dyspozytorów. Są mądrzy grzeczni i Jeśli potrzeba kierują.

Qwerty
@Kierowca 13.11.2018 17:59

Ciekawe kto udaje że pracuje ci wielcy pracownicy z takim tempem co robią sobie i innym pod górę samozwani najlepsi pracownicy co mają iloraz inteligencji rzędu banana? Niedowartosciowani siedzą tylko i gadają na innych jak mało mają a pierwsi na bazie siedzą? A może ta piaskownica w dyspozytorni gdzie ciągle nic nie wiedzą zero jakiego kolwiek przepływu informacji zbiera się jakieś plusiki co to firma czy przedszkole? Bo ludzie zachowują się jak dzieci i pokazują palcem na innych nie ma tu żadnej atmosfery każdy patrzy każdemu na ręce brak jakiego zagrania brak jakiej kolwiek logistyki a ładowaczę będą narzekać bo nikt nie będzie z siebie maratończyka na rejonie robić za te pieniądze bo co do wypłaty za tą pracę to trzeba mieć duże poczucie humoru

MAREK

CZY WARTO PRZYJSC ZA KIEROWCE DO PRONATURY

Pi
@MAREK 26.11.2017 20:21

Raczej średnio

Kierowca
@MAREK 26.11.2017 20:21

Warto , różni kierowcy różni ładowacze

Bartek

Jakie opinie o pracy w sortowni ??

Młody

Zgadzam się ze @Stary. Firma jest ok. Stabilna praca, dobre wynagrodzenie i socjal. A jeśli ktoś jest sumiennym pracownikiem, nie musi się niczego obawiać.

Jakubek

Powinni pozwalniać ludzi co są zwykłymi robolami ładowaczami a się uważają za nie wiadomo kogo i nie wiadomo co by chcieli pokazać co to nie oni,bo to oni psują atmosfere w firmie i zniechęcają innych do pracy.Imion i nazwisk nikomu nie trzeba przedstawiać bo zna je każdy co pracował lub jeszcze pracuje w tej społce

Gracjan
@Jakubek 01.11.2018 00:34

Dokładnie! Może w końcu kierownictwo otworzy oczy

Nick taki

Z niektórymi współpraca bardzo ciężka

Stary

firma Ok. Jak wszędzie bywa lepiej i gorzej. Pracuje się tu stabilnie

Bartt

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Logistyke,pojęcie o pracy na śmieciarce

Lalalala

Mlodzi pracownicy bez stażu pracy wyplata tragedia - 1800 zl plus premia okolo 300 zl

Bartek

Jakie opinie o pracu w sortowni ??jakie zarobki?

Filip

Może firma podniesie wynagrodzenia, są jakieś widoki?

Nick
@Filip 06.06.2018 13:03

Raz do roku 3%

Robert

Właściwie jak są nadgodziny to można lepiej zarobić!!

Nickkkk
@Robert 18.06.2018 20:38

To prawda ładowacz dobrą trójeczke może wyjść

Igor

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakie stawki obowiązują w firmie?

Mr.ktoś
@Igor 23.08.2018 11:46

Ładowacz okolo 1700-1800, kierowca 2200-2300. Ostatnio przyjeli kilku nowych pracowników ale rotacja jest duża wiec jezeli ktos chce to moze złożyć cv

Reksio
@Igor 23.08.2018 11:46

CV można składać w chwili obecnej zapotrzebowanie na pracowników jest niewielkie koniec sezonu urlopowego

Nick taki

Kierowca płaca szału nie ma bez stażu pracy jakieś 2300 +premia ok 400 zł.Za taką odpowiedzialność i manewry na zapałki robota wgl nie zapłacona

Nick taki

Płaca nie najgorsza ładowacz podstawa 1800 plus staż i premia = ok 2500

Mr. Ktoś

Niektorzy chyba myślą ze jest to łatwa i przyjemna praca.. Siedząc za biurkiem moze tak :) upał czy mróz trzeba robić no i pieniadze na prawde nie adekwatne do wykonywanej pracy. Ładowacz za taka fizolke powinien miec chociaż taka podstawe jak aktualnie kierowca, czyli okolo 2200-2300 zł na rękę. Kierowca mysle w granicach 2800-3000 zł za umiejetnosci ktore na prawde są niewyobrażalne, wjezdzanie na zapałki takimi maszynami to jest sztuka, tym bardziej w zime na oblodzonej jezdni :) No ale niestety podwyżki tutaj sięgają okolo 50-60 zł rocznie. Praca ogolnie denerwujaca, ludzie traktuja Cie jak typowego "śmieciarza" ile razy trzeba słuchać moherowych beretów i ludzi ktorzy nie maja sie o co przyczepić czego to nie zrobiłeś źłe i jak to śmierdzi bo śmieciarze jadą - najczęściej wielcy zamożni państwo z ADM'ów z grzybem na ścianach. Gdyby zarobki byly większe mysle ze ludzie poważniej traktowali by tą prace no ale cóż :) Jedyne plusy to pełen socjal wczasy pod gruszą itp. Tak pozatym to ciężko cos znaleźć. Ps. Pewna "pani" z magazynu powinna zejść na ziemie i nie uważać sie za księżniczkę bo jej sie nie chce pracować :) wielkie fochy jak sie czegos od niej potrzebuje - a jej (usunięte przez administratora) obowiązkiem jest wydawanie rzeczy niezbednych do pracy, nie wspominając o tym ze trzeba czekac na łaskawie ksiezniczke po 15-20 minut po rozpoczeciu jej pracy (6:00) az sie przebierze w ciuchy robocze otwierając drzwi z pretensjami ze ktos śmiał zapukać kilka razy :) nie pozdrawiamy.

Iza

@Wladimir mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, czy w skład zarobków wchodzi również system prowizyjny? Dajcie znać, co wiecie na ich temat, wielu użytkowników szuka opinii na temat tej firmy, a każdy merytoryczny komentarz jest na wagę złota. Tym bardziej, że w dzisiejszych czasach warunki pracy dynamicznie ulegają zmianie.

Kierowca

Ktoś wyrzucony chyba się mści ???? W pronaturze dobrze się pracuje. Oprócz wynagrodzenia, które zawsze jest na czas, są dodatkowo premie i b. dobry socjal(np. wczasy pod gruszą).

Pracownik nie podrabianiec
@Kierowca 29.06.2018 11:34

Ta kierowca, nie żaden kierowca tylko Dyrektor Logistyki bo to bardzo w jego stylu. Opinie poniżej w 100% prawdziwe. Nie szanują ludzi, zaorali by na śmierć byle rejon zrobić, wyjazdy w 2 osoby zaczynają być normą, coraz więcej ludzi na chorobowym i niema co się dziwić, ale kierownictwo zdziwiona. Wiele osób już szuka innej pracy i jak tak dalej pójdzie to będą jeździć tylko sami kierowcy i w dodatku wypożyczeni z Remondisu lub Corimpu. 12 godzin ciężkiej pracy a zarobki rzędu 1700zł ladowacz i 2200zł kierowca + śmieszna ,,nagroda"ok. 350 zł to jest jakaś kpina za tą prace i warunki. Dyspozytorzy to jest jakieś nieporozumienie żeby nie pisać ostrzej, nie mają pojęcia o pracy. Wydzwaniaja tylko ile % wykonania trasy i czy przyjdziesz na nadgodziny które i tak obcinaja. Kończąc moja wypowiedź dodam że byłoby inaczej gdyby ludzie godziwe zarobili, na pewno każdy pilnował by swojego stanowiska i nie byłoby takiej rotacji jaka jest na chwilę obecną. Z dobrych stron to pieniądze na czas, socjal i 1-2 dni wolne w tygodniu. Na obecną chwilę nikomu nie polecam

Wladimir
@Pracownik nie podrabianiec 30.06.2018 10:02

W zasadzie opisałeś wszystko zgodnie z prawdą.Odnośnie dyspozytorów nie zgodzę się z Tobą.Marcin,Bartek,Jagoda to osoby które panowały nad sytuacją.Chyba że pisząc o dyspozytorach,miałeś na myśli ostatnio zatrudnione osoby????

Iza

@Kierowca a na jaki rodzaj umowy można liczyć? Czy firma szuka obecnie nowych pracowników? Czy mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, od jakiego stanowiska zaczynałeś?

Ja

Podwyzki po prostu meeega.... 60 zl na reke . smiechu warte.. Za taki zapierdziel jaki mamy to smieszne pieniadze.Ganiaja , wydzwaniaja ciagle za wolno i za wolno. Ciekawe dlaczego przelozeni nie widza ze jedni robia byle odpekac a inni zapierdzielaja i jeszcze zle.Traktujcie ludzi równo i rowniez równo wymagajcie.

Tragedia

Zarobki bardzo niskie, nie adekwatne do wykonywanej pracy , ładowacz 1700 zł, kierowca około 2200 zł. Traktują Cię jak maszyne która sie nie męczy. Kierownik stwierdził że widzi po GPS'ach ze samochody po około godz 14 wolniej się poruszają - ludzie kochani jak np przy 30 stopniach w cieniu człowiek może byc wydajny i pracować jednym tempem przez 12 h ? Tym bardziej że jest to ciężka praca i człowiek strasznie sie męczy. Aktualnie brakuje ludzi do pracy i są robione nadgodziny przez pracowników, a o nadgodziny jesteś wręcz "błagany" czasami po 3 telefony dziennie od kierownika i dyspozytorow. Z premią jest różnie, w większości 20 % czasami więcej a czasami dużo mniej. Aktualnie premia została obcieta o połowę praktycznie wszystkim pracownikom z powodu tego że spalarnia nie przyjmuje odpadów od innych firm takich jak remondis itp . Smiech na sali żeby karać pracowników mniejszą premią jeżeli cały czas ludzie pracują tak samo albo i daja od siebie więcej, tylko dlatego ze coś popsuło się w spalarni i nie funkcjonuje ona tak jak powinna. Osoby które sa za to odpowiedzialne powinny byc obciążone kosztami, a nie my zwykli pracownicy którzy wykonują swoją pracę prawidlowo. Ogólnie nie polecam :)

Gienek

Atmosfera taka sobie zarobki niskie

Jasiek

Szkoda, że od dość dawna nie piszecie. Czy firma potrzebuje pracowników?

Zostaw opinię o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z