MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 15 ocen.

MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z
2 15 6 1

Opinie o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Bartek

Jakie opinie o pracu w sortowni ??jakie zarobki?

MAREK

CZY WARTO PRZYJSC ZA KIEROWCE DO PRONATURY

Pi
@MAREK 26.11.2017 20:21

Raczej średnio

Filip

Może firma podniesie wynagrodzenia, są jakieś widoki?

Nick
@Filip 06.06.2018 13:03

Raz do roku 3%

Robert

Właściwie jak są nadgodziny to można lepiej zarobić!!

Nickkkk
@Robert 18.06.2018 20:38

To prawda ładowacz dobrą trójeczke może wyjść

Igor

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakie stawki obowiązują w firmie?

Mr.ktoś
@Igor 23.08.2018 11:46

Ładowacz okolo 1700-1800, kierowca 2200-2300. Ostatnio przyjeli kilku nowych pracowników ale rotacja jest duża wiec jezeli ktos chce to moze złożyć cv

Reksio
@Igor 23.08.2018 11:46

CV można składać w chwili obecnej zapotrzebowanie na pracowników jest niewielkie koniec sezonu urlopowego

Rikitiki

Atmosfera taka sobie 5/10 chwilami całkowity brak logistyki brakuje kogoś z jajami co by zapanował nad chaosem dyspozytorzy często sobie nie radzą a niektórzy ładowacze jadą z nimi jak z chłopcami co nie powinno mieć miejsca bo to nie oni są od rządzenia

Nick taki

Kierowca płaca szału nie ma bez stażu pracy jakieś 2300 +premia ok 400 zł.Za taką odpowiedzialność i manewry na zapałki robota wgl nie zapłacona

Nick taki

Płaca nie najgorsza ładowacz podstawa 1800 plus staż i premia = ok 2500

Mr. Ktoś

Niektorzy chyba myślą ze jest to łatwa i przyjemna praca.. Siedząc za biurkiem moze tak :) upał czy mróz trzeba robić no i pieniadze na prawde nie adekwatne do wykonywanej pracy. Ładowacz za taka fizolke powinien miec chociaż taka podstawe jak aktualnie kierowca, czyli okolo 2200-2300 zł na rękę. Kierowca mysle w granicach 2800-3000 zł za umiejetnosci ktore na prawde są niewyobrażalne, wjezdzanie na zapałki takimi maszynami to jest sztuka, tym bardziej w zime na oblodzonej jezdni :) No ale niestety podwyżki tutaj sięgają okolo 50-60 zł rocznie. Praca ogolnie denerwujaca, ludzie traktuja Cie jak typowego "śmieciarza" ile razy trzeba słuchać moherowych beretów i ludzi ktorzy nie maja sie o co przyczepić czego to nie zrobiłeś źłe i jak to śmierdzi bo śmieciarze jadą - najczęściej wielcy zamożni państwo z ADM'ów z grzybem na ścianach. Gdyby zarobki byly większe mysle ze ludzie poważniej traktowali by tą prace no ale cóż :) Jedyne plusy to pełen socjal wczasy pod gruszą itp. Tak pozatym to ciężko cos znaleźć. Ps. Pewna "pani" z magazynu powinna zejść na ziemie i nie uważać sie za księżniczkę bo jej sie nie chce pracować :) wielkie fochy jak sie czegos od niej potrzebuje - a jej (usunięte przez administratora) obowiązkiem jest wydawanie rzeczy niezbednych do pracy, nie wspominając o tym ze trzeba czekac na łaskawie ksiezniczke po 15-20 minut po rozpoczeciu jej pracy (6:00) az sie przebierze w ciuchy robocze otwierając drzwi z pretensjami ze ktos śmiał zapukać kilka razy :) nie pozdrawiamy.

Iza

@Wladimir mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, czy w skład zarobków wchodzi również system prowizyjny? Dajcie znać, co wiecie na ich temat, wielu użytkowników szuka opinii na temat tej firmy, a każdy merytoryczny komentarz jest na wagę złota. Tym bardziej, że w dzisiejszych czasach warunki pracy dynamicznie ulegają zmianie.

Kierowca

Ktoś wyrzucony chyba się mści ???? W pronaturze dobrze się pracuje. Oprócz wynagrodzenia, które zawsze jest na czas, są dodatkowo premie i b. dobry socjal(np. wczasy pod gruszą).

Pracownik nie podrabianiec
@Kierowca 29.06.2018 11:34

Ta kierowca, nie żaden kierowca tylko Dyrektor Logistyki bo to bardzo w jego stylu. Opinie poniżej w 100% prawdziwe. Nie szanują ludzi, zaorali by na śmierć byle rejon zrobić, wyjazdy w 2 osoby zaczynają być normą, coraz więcej ludzi na chorobowym i niema co się dziwić, ale kierownictwo zdziwiona. Wiele osób już szuka innej pracy i jak tak dalej pójdzie to będą jeździć tylko sami kierowcy i w dodatku wypożyczeni z Remondisu lub Corimpu. 12 godzin ciężkiej pracy a zarobki rzędu 1700zł ladowacz i 2200zł kierowca + śmieszna ,,nagroda"ok. 350 zł to jest jakaś kpina za tą prace i warunki. Dyspozytorzy to jest jakieś nieporozumienie żeby nie pisać ostrzej, nie mają pojęcia o pracy. Wydzwaniaja tylko ile % wykonania trasy i czy przyjdziesz na nadgodziny które i tak obcinaja. Kończąc moja wypowiedź dodam że byłoby inaczej gdyby ludzie godziwe zarobili, na pewno każdy pilnował by swojego stanowiska i nie byłoby takiej rotacji jaka jest na chwilę obecną. Z dobrych stron to pieniądze na czas, socjal i 1-2 dni wolne w tygodniu. Na obecną chwilę nikomu nie polecam

Wladimir
@Pracownik nie podrabianiec 30.06.2018 10:02

W zasadzie opisałeś wszystko zgodnie z prawdą.Odnośnie dyspozytorów nie zgodzę się z Tobą.Marcin,Bartek,Jagoda to osoby które panowały nad sytuacją.Chyba że pisząc o dyspozytorach,miałeś na myśli ostatnio zatrudnione osoby????

Iza

@Kierowca a na jaki rodzaj umowy można liczyć? Czy firma szuka obecnie nowych pracowników? Czy mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, od jakiego stanowiska zaczynałeś?

Ja

Podwyzki po prostu meeega.... 60 zl na reke . smiechu warte.. Za taki zapierdziel jaki mamy to smieszne pieniadze.Ganiaja , wydzwaniaja ciagle za wolno i za wolno. Ciekawe dlaczego przelozeni nie widza ze jedni robia byle odpekac a inni zapierdzielaja i jeszcze zle.Traktujcie ludzi równo i rowniez równo wymagajcie.

Tragedia

Zarobki bardzo niskie, nie adekwatne do wykonywanej pracy , ładowacz 1700 zł, kierowca około 2200 zł. Traktują Cię jak maszyne która sie nie męczy. Kierownik stwierdził że widzi po GPS'ach ze samochody po około godz 14 wolniej się poruszają - ludzie kochani jak np przy 30 stopniach w cieniu człowiek może byc wydajny i pracować jednym tempem przez 12 h ? Tym bardziej że jest to ciężka praca i człowiek strasznie sie męczy. Aktualnie brakuje ludzi do pracy i są robione nadgodziny przez pracowników, a o nadgodziny jesteś wręcz "błagany" czasami po 3 telefony dziennie od kierownika i dyspozytorow. Z premią jest różnie, w większości 20 % czasami więcej a czasami dużo mniej. Aktualnie premia została obcieta o połowę praktycznie wszystkim pracownikom z powodu tego że spalarnia nie przyjmuje odpadów od innych firm takich jak remondis itp . Smiech na sali żeby karać pracowników mniejszą premią jeżeli cały czas ludzie pracują tak samo albo i daja od siebie więcej, tylko dlatego ze coś popsuło się w spalarni i nie funkcjonuje ona tak jak powinna. Osoby które sa za to odpowiedzialne powinny byc obciążone kosztami, a nie my zwykli pracownicy którzy wykonują swoją pracę prawidlowo. Ogólnie nie polecam :)

Gienek

Atmosfera taka sobie zarobki niskie

Jasiek

Szkoda, że od dość dawna nie piszecie. Czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonim

(usunięte przez administratora)

A to ja.

Co ty wiesz . Od kiedy robisz pół roku , czy trochę dłużej? Wice dyro to idiota który zwalnia ludzi Bóg wie za co i po trupach wciela w życie swoje poronione pomysły. Dzieli ludzi na kategorie i hołduje donosicielstwo. Tak chorej atmosfery nie widziałem w żadnej formie. Ludzie podpiera.... się nawzajem za najmniejsze głupoty.

kierowca45
@A to ja. 24.05.2017 20:14

Nie jest źle. Ci co na zmiany marudzili to odeszli do konkurencji i teraz zap..ją ino sie kurzy!. Zarobki ok, Dyspozytorzy i kierownictwo ok. Na zwolnienie trzeba sobie zasłuzyc. Jak robisz swoje nikt sie nie czepia

Administrator

Opinie pracowników związane z pracą w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Iza

Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w firmie, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to miejsce na obrażanie innych pracowników firmy, czy też przełożonych. Przypominam o obowiązującym wszystkich regulaminie portalu.

Iza

Na stronie firmy pojawiły się oferty pracy dla osób, które zainteresowane pracą w charakterze kierowcy. Co możecie powiedzieć na temat tego stanowiska w PRONATURA? Co powinny wiedzieć osoby, które zastanawiają się przesłaniem swojego CV do firmy?

ładowacz1

Zarobki jak dla mnie nie adekwatne do pracy. 1600 podstawy za taką fizolke nie satysfakcjonuje..

A to ja

A teraz nowy dyro idiota zwalnia za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeden kierowca wyleciał za stłuczkę, jeden za wpis na fejsa i jeden to nawet CH... wie za co. Normalnie tragedia. O ładowacza CH nie wspomnę bo zmieniają się w takim tempie, że nawet nie warto ich imion zapamiętywać.

szzz

No dobra, ale wiecie czy niedługo pokażą sie u nich jakiekolwiek oferty pracy? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że warunki finansowe każdemu odpowiadają, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.

A to ja
@szzz 09.10.2016 20:15

Jak chcesz zapieprzac za śmieciarką po 12 h dziennie za 1600 to gratki że ci finanse odpowiadają.

Pracownik

Masz rację PRO NATURA to dziady unikać tą firmę.

anonim

(usunięte przez administratora)

A to ja

Jakie kur... szkolenia??? O czym wy pieprzycie ???

A to ja

Jakie kur... szkolenia??? O czym wy pieprzycie ???

Zojk

Jak tam spalarnia śmieci ? Daje radę. Ludzi mata ?

dede

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej :) Szukają frajerów :)

truskawa

Jak można dostać się do pracy na sortownie,itp.?może toś tam pracuje i podpowie coś,z góry dziękuję .

ja
@truskawa 26.11.2014 21:58

ogrodnik trochę racji ma. za czasów prezesa Serafina pracownika się szanowało. od kiedy przyszedł zarząd z Zachemu, pracownik stał się szmatą, wiecznie upominaną i karaną za byle błahostkę. i do tego wieczna inwigilacja !!!!!!!!!!

Bdgbis
@truskawa 26.11.2014 21:58

Jeżeli ktoś pisze takie rzeczy jak "Bdg" o pracy w ProNaturze to znaczy że nigdy nigdzie ciężko nie pracował. W mojej opinii jeżeli ktoś pisze coś takiego o pracy w Miejskiej Spółce gdzie niedziałają 2 związki zawodowe ,co chwile przeprowadzane są wszystkie niemożliwe kontrole, mówi się o konieczności zostawania po minutach(nawet godziny) powinien mocno się zastanowić czy nadaje się do wykonywanej tej pracy. Proponuję założenie miejskiej spółki, wtedy nikt nie będzie mówił ci co masz robić.

Bdg

Jeżeli ktoś pisze takie rzeczy jak "ogrodnik" o pracy w ProNaturze to znaczy że nigdy nigdzie ciężko nie pracował. W mojej opinii jeżeli ktoś pisze coś takiego o pracy w Miejskiej Spółce gdzie działają 2 związki zawodowe ,co chwile przeprowadzane są wszystkie możliwe kontrole, nie ma mowy o konieczności zostawania po godzinach(nawet minuty) powinien mocno się zastanowić czy nadaje się do wykonywanej jakiejkolwiek pracy. Proponuję założenie własnej działalności, wtedy nikt nie będzie mówił ci co masz robić.

Zostaw opinię o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z