MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Adres: Ernsta Petersona 22, 85-862 Bydgoszcz

NIP: 9532559741 KRS: 0000296965

MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z
3 22 6 1

Opinie o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Filtruj opinie po kryteriach:

Oleś
 Opinia

Podobno idą wielkie zmiany

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@Oleś 15.04.2019 22:04

Strach się bać

Pomocna?
TakNie
Jeans
 Opinia

Miały być dobre zmiany a jak narazie idzie w drugą stronę...

Pomocna?
TakNie
Oleś
 Opinia
@Jeans 17.01.2019 13:55

Poczekamy zobaczymy

Pomocna?
TakNie
Jakubek
 Opinia

Powinni pozwalniać ludzi co są zwykłymi robolami ładowaczami a się uważają za nie wiadomo kogo i nie wiadomo co by chcieli pokazać co to nie oni,bo to oni psują atmosfere w firmie i zniechęcają innych do pracy.Imion i nazwisk nikomu nie trzeba przedstawiać bo zna je każdy co pracował lub jeszcze pracuje w tej społce

Pomocna?
Tak1Nie
Gracjan
 Opinia
@Jakubek 01.11.2018 00:34

Dokładnie! Może w końcu kierownictwo otworzy oczy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oleś
 Opinia
@Jakubek 01.11.2018 00:34

Jakubek . . . Brawo Ty!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Driver
 Opinia
@Gracjan 01.11.2018 21:39

Chwilami to można odnieść wrażenie że niektórzy pracownicy są tak ustawieni w firmie(chyba jakieś układy u góry) że mogą robić co chcą nie wykonywać poleceń dyspozytorow (usunięte przez administratora) kogo wlezie i za co się tylko da. Za takie(usunięte przez administratora) swoje zachowanie nagana powinna być od razu i atmosfera polepszylaby się od razu przynajmniej o 50%

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczona
 Opinia
@Jakubek 01.11.2018 00:34

WOW ... Jakubek jestem z Tobą :D

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pirat z Karaibów.
 Opinia

Pracowałem jako kierowca: Pozytywy: Pensja na czas, 13, wczasy pod gruszą, ciuchy robocze, posiłki regeneracyjne (fasolka bez kiełbasy...), praca 8 godzin (teoretycznie...). Przy samochodach nic się nie robi- mechanik, albo ASO. Koledzy najlepsi na świecie, dyspozytura-brak uwag. Negatywy: Słabe pieniądze, jak za brodzenie po śmieciach... A brodzi się po kolana, jak śmieciarka wywali wszystko na posadzkę w spalarni. Brud na prądocińskiej, bo osuwa się hałda śmieci i po deszczu brniesz w bajorze... Spotkania mobilizujące, bo za słabo pracujemy... Jak nie zdążysz na autobus (68), to zostaje auto stop (podwoziłem czasem pracowników, bo trzeba było dłużej zostać...) Pracodawca nie znosi wpisywania faktycznych godzin ukończenia pracy... Nadgodziny w Pro Naturze nie istnieją, byli tacy co poprawiali wpisy (to chyba fałszowanie...) Na rozmowie jest tak, potem szok jak się człowiek upomina o to, o czym się rozmawiało... Wiadomo, że śmierdzi, bo to śmiecie. Jednak trochę mało mi było, za wdychanie i chodzenie po brudnych pampersach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Pirat z Karaibów. 26.12.2018 14:05

Twój post niewątpliwie ma charakter merytoryczny, a wiec z całą pewnością posłuży osobom, które poszukują konkretnych informacji o MIĘDZYGMINNYM KOMPLEKSIE UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA. Ważne właśnie jest to, by dostrzegać zarówno pozytywne, jak i te negatywne strony danego pracodawcy. A czy macie tam dostęp do bezpłatnej opieki medycznej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pirat z Karaibów
 Opinia
@Olga 27.12.2018 09:55

Nie pamiętam, bo mnie wszelkie karty Multi...., darmowa opieka medyczna nie interesują: To zwykła ściema. Wiem natomiast, że można było przyjąć szczepienia, ale na co , to nie pamiętam. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A to ja
 Opinia
@Olga 27.12.2018 09:55

Są płatne pakiety medyczne

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@A to ja 09.01.2019 18:45

Dziękuję Ci za odpowiedź. Szkoda, że - według Ciebie - MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA nie zapewnia swoim pracownikom dostępu do bezpłatnej opieki medycznej. Ale na pewno posiada inne atuty. Pracujecie tam w oparciu o stabilny rodzaj umowy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Olga 11.01.2019 16:25

Tak umowa stabilna, ale wypowiedzenie zawsze możesz dostać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Soniula
 Opinia
@A to ja 09.01.2019 18:45

Jest bezpłatny dostęp do opieki medycznej...wszystkie koszty pokrywa pracodawca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alko
 Opinia

Firma wywozi śmieci od 11 lat, a pojęcie o pracy takie jakby działali od pół roku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dylu
 Opinia
@Alko 22.02.2019 13:30

Bo kieruje ją święta pozachemowska trójca - prezio (K.M.), jej królewska mosc - Kadrowa (B.B.) i wszechwiedzący pożal się Boże doktor dyrektor (A.P.). Zachem zrównany z zimia. I na pronaure przyjdzie czas!. będziecie zadowoleni jeśli jesteście z zachemu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znaczek
 Opinia

Ile zarobi sortowacz i jaki jest pakiet socjalny? Żadna praca nie hańbi i mimo licencjatu podjąłbym się takiej pracy. Zawsze kasa jest, ważne, że zarobiona uczciwie :) Jaka atmosfera na takiej segregowni i czy jest się mocno gonionym/akord ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Znaczek 11.12.2018 19:44

Oczywiście - żadna praca nie hańbi. Poruszyłeś kwestie, które zapewne interesują wiele osób wchodzących na to forum. Miejmy zatem nadzieję, że znajdzie się jakiś obecny pracownik MIĘDZYGMINNEGO KOMPLEKSU UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, który zechce przekazać Nam te informacje. Orientujesz się może, ilu dokładnie nowych pracowników planują tam teraz przyjąć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bebi
 Opinia
@Znaczek 11.12.2018 19:44

Jeżeli masz licencjat to poszukaj sobie bardziej ambitnej pracy, ofert jest dużo na rynku.Mobbing, faworyzowanie niektórych pracowników płci męskiej przez ,,dyspozytor" i pogarda dla innych to codzienność.Chyba nie jesteś człowiekiem gorszej kategorii???Do tego praca w śmieciach, w strasznym zapyleniu, mobing ze strony innych pracowników - koleżanek pani ,,dyspozytor".Mało że robisz w śmieciach to jeszcze traktuja cie jak psa.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Znaczek 11.12.2018 19:44

Praca i atmosfera taka sobie. Socjal bogaty Wczasy, Święta i do tego 13tka. Sama wypłata nie robi specjalnego szału ale socjal nadrabia sytuację

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia

Na stanowisko magazyniera za 2,5 koła jakis zarozumialec (chyba jakiś dyhektoh) przepytywal mnie z definicji. I sie zastanawiam czy szukają kogos do roboty czy klepania definicji? Pewnie znowu rekrutacja to sciema. Teraz jak czytam te wszystkie opinie juz wiem ze trzeba z daleka od tej firmy

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tony
 Opinia

Dobrze w tej firmę może być ludzią bez ambicji i przydupasą wybijanie się na innych donosicielstwo wszystko to niszczy atmosferę ludzie sami sobie robią pod górkę no i jeszcze kierownictwo tanim kosztem próbuje udawać wielką firmę dając sobie sztuczne nagrody propaganda wielką gębą prawda ich boli bo zdobyli papierek i zjedli wszystkie rozumy jak będzie potrzeba to cie zajadą chyba że wiesz gdzie palec wsadzić ;)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolo
 Opinia

Zapraszam wszystkich którzy chcą się pozbyć zdrowia. Znakomite miejsce na dobre papiery na rente. W tej firmie będziesz odpowiedzialny za wszystko za brak naklejki na pojemniku za brak pojemnika lub ich nadmiar. Taki menadżer smiecowy. Ciągły bełkot korporacyjny różnej masy kierowników o wydajności. Sprzęt porażka Zadko kiedy przejezdzisz dzień bez awarii. No chyba że jesteś z zachemu. To wtedy wal jak dym, zostaniesz jakimś szpecem od spraw bliżej nie określonych. Robole dadzą radę. Jedna przepuklina, jeden bark w tą czy w ta

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeans
 Opinia
@Lolo 15.01.2019 16:50

Sprzęt jest okay może poza dwoma wozami. Praca nie jest zła lecz nie każdy się do niej nadaje. Wynagrodzenie takie sobie tylko socjal ratuje sytuację na tą chwilę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MAREK
 Opinia

CZY WARTO PRZYJSC ZA KIEROWCE DO PRONATURY

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pi
 Opinia
@MAREK 26.11.2017 20:21

Raczej średnio

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@MAREK 26.11.2017 20:21

Warto , różni kierowcy różni ładowacze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin2019
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:04

Mozna wiedziec ajkie zarobki na C lub C+E?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Marcin2019 01.01.2019 22:04

Jak rozumiem - chciałbyś spróbować swoich sił w MIĘDZYGMINNYM KOMPLEKSIE UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, co oczywiście bardzo cieszy. W dyskusji o tym pracodawcy bierze udział całkiem sporo osób, a więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że ktoś udzieli Ci rzetelnej odpowiedzi. A czy orientujesz się, jakie stanowiska mają jeszcze tam wolne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Marcin2019 01.01.2019 22:04

2300 na łapę + lata pracy +premia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin2019
 Opinia
@Bartek 08.01.2019 13:30

Hmm,a tej premii ile? Jutro ide na rozmowe-kierowca C. 2300 to słabo generalnie,aczkolwiek jeśli wszystko jest na umowie,to pół biedy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia
@Marcin2019 16.01.2019 12:36

Jako kierowca premia z 400 500 zł a może być też i 100 zł

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A to ja
 Opinia

Widzę że sporo opinii (czyli bzdury) wpisuje tu pewien rudy-łysy dyrektor. Czy gdyby praca w tej firmie była taka wspaniała, to byłaby taka rotacja ???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@A to ja 07.01.2019 19:13

Tomek zjedz snickersa

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A to ja
 Opinia
@:) 07.01.2019 21:04

????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia

Fajna firma polecam Lubię atmosferę w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z za: Otwartość ludzi, elastyczność grafików

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znaczek
 Opinia
@Kris 12.12.2018 22:36

To coś napisz o pracy. Na sortowni chociażby. Czy to praca bardzo ciężka fizycznie, w dużym smrodzie? Jak to wygląda i z zarobkami oraz socjalem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia
@Znaczek 13.12.2018 18:26

Łatwo nie jest. Trzeba ostro (usunięte przez administratora) Jeszcze mieszkańcy wyzywaja od smieciarzy i często mieszają z błotem. Nie szanują. Ale pracowałem w kilku firmach i nigdzie nie było tak jak tu. Kasa na czas, nic pod stołem, uzgadniaja grafik. Do tego bogaty socjal. O sortowni mówi się wiele

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Znaczek
 Opinia
@Kris 14.12.2018 23:39

Dzięki, ale atmosfera między pracownikami na poziomie? Bo to też jest ważne...2000+ netto można wyciągnąć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kris
 Opinia
@Znaczek 16.12.2018 00:16

Większość z nas się dogaduje. są też tacy co im zawsze zle. Ja mam ponad 2!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Kris 16.12.2018 23:14

To bardzo ważne, żeby w tak dużym stopniu doceniać swojego pracodawcę, jak robisz to właśnie Ty. Jestem pewna, iż po Twoich postach znajdą się osoby, które zechcą spróbować swoich sił w MIĘDZYGMINNYM KOMPLEKSIE UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA. Czy zatem pracodawca ten jest skłonny do zatrudnienia nowych pracowników po Nowym Roku?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rudaaa
 Opinia

Nie wiem czy tak fajnie tam jest. Na sortowni to dziewczyny odzywają się do siebie jak do świń. 3 dziewczyny,które trzymaja się z Panią M. Trzeba na nie uważać,bo wszystko doniosą. I są też takie osoby,które w (usunięte przez administratora) wchodzą. Atmosfera tam 3/10. Wypłatą trochę wieksza niz najnizsza krajowa +premia. A z socjali to wczasy pod grusza, 13-sta pensja, premia świąteczna i weekendy wolne

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wielki Adi
 Opinia

Ho ho ho idą święta . . . Ja tam nie narzekam jest pozytywnie według mojej osoby.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olga
 Opinia
@Wielki Adi 02.12.2018 16:21

Skoro jesteś zadowolony z pracy w MIĘDZYGMINNYM KOMPLEKSIE UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA, to pozostaje się jedynie cieszyć. Dlatego też z wielką chęcią poznamy więcej szczegółów, dotyczących specyfiki pracy w tym przedsiębiorstwie. Czy w związku z nadchodzącymi Świętami dostaniecie jakieś dodatki do wypłaty?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samarytanin
 Opinia

Z pozytywów to bogaty socjal i dni wolne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia
@Samarytanin 23.11.2018 09:57

Ważne jest, by w pracodawcy dostrzegać dobre i złe strony. Dlatego też świetnie, że Ty w pracodawcy, jakim jest MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA znalazłeś pozytywne aspekty. Nadmieniasz o bogatym socjalu, jaki tam oferują. A możesz dokładnie Nam wymienić, co wchodzi w jego skład?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Samarytanin
 Opinia
@Artur 25.11.2018 14:35

Wczasy, premia świąteczną, a ponad to 13 pensja

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rikitiki
 Opinia

Atmosfera taka sobie 5/10 chwilami całkowity brak logistyki brakuje kogoś z jajami co by zapanował nad chaosem dyspozytorzy często sobie nie radzą a niektórzy ładowacze jadą z nimi jak z chłopcami co nie powinno mieć miejsca bo to nie oni są od rządzenia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@Rikitiki 27.08.2018 17:34

Atmosfera jest taka bo kierowcy i ładowacze potrafią być mądrzejsi chodź nie są. Czasami to brak pojęcia przez kierowców i ładowaczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rikitiki
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:06

Ładowacze i kierowcy mają pojęcie. Najgorsze jest to że wypadnie 1 dzień świąteczny, awaria pojazdu lub l4 i już jest chaos. Ludzie którzy planują pracę powinni pojechać do innych firm żeby zobaczyć jak tam się to odbywa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rikitiki
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:06

Powinni zatrudnić więcej kierowców

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia
@Rikitiki 22.11.2018 14:37

Niektórzy pracownicy też powinni się otrząsnąć myśl logistyczna nie jest najlepsza ale o 16 to każdy by chciał wyjść do domu a jak trzeba zostać do 18.30 to już gorzej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nieznajoma
 Opinia

Czytam i czytam. . . I wnioskuje że najpierw niech zepną pośladki kierowcy i ładowacze . Pokażcie że naprawdę potraficie godnie odbierać odpady. Oczerniać to każdy potrafi , A pisać o innych to już nie wspomnę. Może ktoś zacznie pisać pozytywnie. Bo widzę że same marudy. Ciągle pretensje. Boże ludzie weźcie się w garść!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia
@Nieznajoma 20.11.2018 19:50

No skoro wszyscy marudzą to chyba coś oznacza, tej firmy nie da się ocenić pozytywnie w żadnym aspekcie panno nieznajoma :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Czytając tutaj te opinie żal mi pewnych osób które piszą tutaj takie bzdury. Logistyka i Dyrekcja jest w najlepszym porządku . Problemem właśnie są tu osoby które są nie zadowolone z pracy. Panowie pracę można zawsze zmienić!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Też kierowca
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:10

No co ty nie powiesz ? Może za krótko pracujesz ? Więc twoim zdaniem pan, który nie lubi nosić włosów (P.W.) to dobry szef, ciekawe ciekawe. A może jesteś jednym z donosicieli ?. I żeby nie było, jestem długoletnim pracownikiem, a Prądocińskiej to mam po dziurki od nosa, właśnie przez logistykę.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:10

To panowie to jagbym słyszał pana dyryktora pozdrawiam. Wszyscy zmieniom pracę i kto będzie na Pana pracował. Taki (usunięte przez administratora) że połowa na l4 polamana, a wam ciągle mało.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 18:10

Zawsze znajdą się osoby, które mimo dobrych warunków pracy i tak będą narzekać - nie należy się tym przejmować. Dobrze, że chociaż Ty cenisz pracodawcę, jakim jest MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA. Na jakie mniej więcej zarobki mogą liczyć osoby nowo zatrudnione w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Wiadomo że Ci co chcą pracować to pracują. A ci co nie chcą to udają że pracują. Dyspozytorzy super nie mam nic do nich. Są w porządku. Tylko czasami z ładowaczami kiepsko. Ciągle im nic nie pasuje. Lubię atmosferę w MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z za: Podoba mi się podejście dyspozytorów. Są mądrzy grzeczni i Jeśli potrzeba kierują.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia
@Kierowca 13.11.2018 17:59

Ciekawe kto udaje że pracuje ci wielcy pracownicy z takim tempem co robią sobie i innym pod górę samozwani najlepsi pracownicy co mają iloraz inteligencji rzędu banana? Niedowartosciowani siedzą tylko i gadają na innych jak mało mają a pierwsi na bazie siedzą? A może ta piaskownica w dyspozytorni gdzie ciągle nic nie wiedzą zero jakiego kolwiek przepływu informacji zbiera się jakieś plusiki co to firma czy przedszkole? Bo ludzie zachowują się jak dzieci i pokazują palcem na innych nie ma tu żadnej atmosfery każdy patrzy każdemu na ręce brak jakiego zagrania brak jakiej kolwiek logistyki a ładowaczę będą narzekać bo nikt nie będzie z siebie maratończyka na rejonie robić za te pieniądze bo co do wypłaty za tą pracę to trzeba mieć duże poczucie humoru

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

Jakie opinie o pracy w sortowni ??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody
 Opinia

Zgadzam się ze @Stary. Firma jest ok. Stabilna praca, dobre wynagrodzenie i socjal. A jeśli ktoś jest sumiennym pracownikiem, nie musi się niczego obawiać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick taki
 Opinia

Z niektórymi współpraca bardzo ciężka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary
 Opinia

firma Ok. Jak wszędzie bywa lepiej i gorzej. Pracuje się tu stabilnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartt
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Logistyke,pojęcie o pracy na śmieciarce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lalalala
 Opinia

Mlodzi pracownicy bez stażu pracy wyplata tragedia - 1800 zl plus premia okolo 300 zl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

Jakie opinie o pracu w sortowni ??jakie zarobki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Filip
 Opinia

Może firma podniesie wynagrodzenia, są jakieś widoki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Filip 06.06.2018 13:03

Raz do roku 3%

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Właściwie jak są nadgodziny to można lepiej zarobić!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nickkkk
 Opinia
@Robert 18.06.2018 20:38

To prawda ładowacz dobrą trójeczke może wyjść

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakie stawki obowiązują w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mr.ktoś
 Opinia
@Igor 23.08.2018 11:46

Ładowacz okolo 1700-1800, kierowca 2200-2300. Ostatnio przyjeli kilku nowych pracowników ale rotacja jest duża wiec jezeli ktos chce to moze złożyć cv

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Reksio
 Opinia
@Igor 23.08.2018 11:46

CV można składać w chwili obecnej zapotrzebowanie na pracowników jest niewielkie koniec sezonu urlopowego

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick taki
 Opinia

Kierowca płaca szału nie ma bez stażu pracy jakieś 2300 +premia ok 400 zł.Za taką odpowiedzialność i manewry na zapałki robota wgl nie zapłacona

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIĘDZYGMINNY KOMPLEKS UNIESZKODLIWIANIA ODPADÓW PRONATURA SP. Z

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.