Galeria Twarzy (Atv Film)

3.9/5

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film)

Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film) Łódź

Nie przegap nowości o ATV FILM!

Piotr

27.07.2017 12:22

ja kilka dni temu zagrałem epizod właśnie w Aleksie. Agencji Atv film trzeba przyznać, że naprawdę dba o swoich użytkowników. Pzdr
    Michasia

24.07.2017 13:43

Dzięki Atv statystuję przy X sezonie Aleksa i jestem mega zadowolona :)
    emilka

21.07.2017 14:33

Moja koleżanka mnie namówiła, żebyśmy się zapisały do bazy. No i epizod w serialu mamy już za sobą ;)
    Ania

13.07.2017 16:30

Ja kilkukrotnie statystowałam przy Aleksie. Fajna zabawa i dodatkowa kasa w wakacje dla studenta :) w biurze mili młodzi ludzie. Polecam :)
    Zuzanna

04.07.2017 11:31

@David nie, nie jestem związana w żaden sposób z ATV FILM. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w tej firmie oraz na tym, by osoby, które trafiają na ten wątek szukając informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy znalazły odpowiedź na swoje pytania. Masz może jakieś porady dla takich osób?

13.07.2017 13:50

Przede wszystkim to co już pisałem , czyli trzeba zaglądać na fb firmy. No i nie zrażać się, jak coś nie pójdzie na castingu, bo na następnym może być dużo lepiej. Z ludźmi z ATV można się na luzie dogadać, wypłaty zawsze były w terminie, nie mam na co narzekać

04.07.2017 11:16

Nigdy nie współpracowałem z innymi firmami. Tę mam po prostu najbliżej, bo jestem z Łodzi. @Zuzanna,a Ty tam pracujesz?

30.06.2017 10:13

Najlepiej jest śledzić ich Facebooka casting.pl, tam są informacje o wszystkich castingach, do których poszukują ludzi. trochę nie rozumiem tych starych negatywnych komentarzy serio, nic samo nie przychodzi więc to jasne, że trzeba się samemu zainteresować, a nie liczyć na to że codziennie będą do każdego dzwonić z ofertą castingu.
    Monisia

28.06.2017 12:59

@Dawid, zazdro, że zagrałeś w tym filmie :d moim zdaniem to super, że w ogóle jest taka firma dzięki której każdy może zagrać na "dużym ekranie". Reżyserzy mają przeróżne wymagania i wizje, wiec tak naprawdę raz jest potrzebny ktoś piękny, raz przeciętny, łysy i piegowaty. Także wszyscy mamy szansę :)
    Dawid

26.06.2017 15:18

Byłem już na kilku planach i powiem szczerze, że moja ostatnia praca jako statysta przy Ostatnim Garniturze (El ultimo traje) mega mnie zadzwił! Przyzwyczaiłem się już do pracy na planie, która wg mnie jest ekstra, ale ta zagraniczna produkcja była fantastyczna! Naprawdę polecam angażować się w różne produkcje, polskie i zagraniczne też, bo za każdy, razem dzieje się coś innego. Super sprawa polecam! Gdyby nie Atv Film na Piotrkowskiej, to pewnie do tej pory nie wiedziałbym, że każdy ma szanse na taka przygodę :)
    Kuba

23.06.2017 09:25

Ja przeglądam ich facebooka, bo tam codziennie pojawiają się ogłoszenia o castingach, można trafić na niezłe propozycje :D Dziewczyna z biura dzwoniła też do mnie kilkukrotnie zapytać czy nie chciałbym wziąć udziału w castingu, a no i ostatnio byłem statystą przy Exterminatorze, fajna zabawa :) polecam!
    Grzesiek

22.06.2017 12:10

Przede wszystkim super ekipa, świetna opieka na planie i perfekcyjna organizacja pracy. Każdemu, kto lubi podejmować wyzwanie - polecam
    Martyna

22.06.2017 09:23

@Margo mam dokładnie tak samo. Też nie chodziłam na żadne dodatkowe warsztaty a statystowałam przy Alexie i ostatnio przy Exterminatorze. Po prostu obserwuje facebooka i jak tylko pojawia się coś w ramach moich możliwości to się do nich zgłaszam :)
    Krysik

21.06.2017 12:20

Castingów rzeczywiście jest naprawdę dużo, a atv o wszystkim informuje swoich ludzi z bazy jako pierwszych. Przez kilka lat próbowałam (z marnym skutkiem) szukać castingów i chodzić na nie na własną rękę, ale od kiedy współpracuję z ATV żałuję tylko jednej rzeczy - że nie zdecydowałam się na ten krok wcześniej.
    Elaa1223

21.06.2017 10:00

@Dorota mnie również ATV zaskoczyło pozytywnie, dzięki nim statystowałam ostatnio przy scenie filmu Exterminator. Było super :D Oprócz tego, że długo siedzieliśmy i czekaliśmy na polecenia to cała reszta była świetna. Nie dość, że scena ciekawa to jeszcze można było porozmawiać z aktorami, porobić sobie z nimi zdjęcia itd. Powiem szczerze, że to miał być mój wolny dzień, ale jakoś skusiłam się żeby pojechać i jestem mega milo zaskoczona. Obym częściej mogła brać udział w takich wydarzeniach :)
    Joanna

12.06.2017 12:39

moja przygoda z atv zaczęła się ok 2. lat temu i trwa do tej pory. Co jakiś czas dzwonią do mnie pracownicy i pytają czy nie chcę uczestniczyć w jakimś castingu. W miarę możliwości chodzę i kilka razy zagrałam w kilku produkcjach. Może nie zdarza się to zbyt często jednak to dla mnie niesmaowita przygoda i dodatkowy zarobek, który zawsze się przyda! Polecam :)
    agamejko

05.06.2017 11:31

A ja zaczynając praktyki mogłam sama się przekonać jak ich praca wygląda od podstaw ;) po zakończeniu praktyk weszłam do galerii twarzy jako uczestnik...to było już prawie 5 lat temu i od tego czasu cały czas co jakiś czas do portfela wskakuje jakiś pieniądz z tytułu angaży :) niektóre mini inne większe ale przede wszystkim moje życie się mocno urozmaiciło :D
    Marc

30.05.2017 14:18

Dzięki ATV zagrałem w filmie Miasto44. Nie żałuję i wszystkim polecam, bo to po prostu ciekawa przygoda. I to uczucie, gdy można siebie samego oglądać w takiej produkcji... Grałem też w mniejszej produkcji i też długo czekałem na pieniądze, ale okazało się, że to po prostu firma sama tych pieniędzy nie dostawała i stąd te opóźnienia. Przy filmie Miasto44 już takich problemów nie było i jak tylko znów nadarzy się okazja, na pewno znowu coś zagram
    praktykantka

30.05.2017 09:07

Byłam tam na praktykach i w firmie nie widziałam żadnych nieprawidłowości. Castingów jest sporo, ale wiadomo, jak to wygląda. Reżyser szuka np. rudej, piegowatej kobiety, więc właśnie taka jest poszukiwana w bazie. Fajna firma i fajni ludzie. Gdyby nie studia, chętnie zostałabym tam na dłużej
    Dorota

29.05.2017 09:10

Atv bardzo miło mnie zaskoczyło. Pracowałam dla nich na evencie dwa razy i zaproponowano mi dołączenie do bazy. Od tego czasu miałam okazje 2 razy byc na planie Komisarza Alexa w 9 sezonie :) Polecam jesli ktos lubi nowe wyzwania :)
    Robert

23.05.2017 23:54

Moje pierwsze zlecenia wpłynęło z planu serialu Plebania. Tych zleceń było sporo co świadczy o tym że warto zaryzykować i wejść do współpracy z Galerią ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Galeria Twarzy (Atv Film)?

Kontakt - ATV FILM

Piotrkowska 68 lok. 32 90-105 Łódź

Natasza

23.05.2017 23:42

Współpracowałam z galerią przez trzy lata. Udało mi się wziąć udział w kilku zleceniach. Gorąco polecam ;)
    Gregor34

22.05.2017 11:10

Umowe mam juz prawie rok. Niedługo sie konczy wiec na pewno przedluze bo duzo fajnych rzeczy sie przez ten rok wydarzylo, co prawda nie zawsze mialem czas zeby moc skorzystac ale takie zycie. Moze uda sie niebawem jakis epizod wyhaczyc bo statystowan mam juz troche na koncie.
    studiująca

25.04.2017 15:03

Byłam na praktykach w atv przez około dwa miesiące. Zajmowałam się głównie tworzeniem baz danych i wykonywałam prace biurowe. Na plus była przede wszystkim atmosfera w firmie - wszyscy zawsze chodzą usmiechnięci i chętnie służą pomocą. Jeśli chodzi o klientów to nie spotkałam się tam z jakąś nieprzyjemną sytuacją i nie zauważyłam, żeby ktoś kogoś tutaj oszukiwał
    studiująca

30.03.2017 10:13

Sympatyczni, trochę zakręceni ludzie, miła atmosfera. Miałam tam praktyki - polecam.
    ciasteczko89

21.03.2017 13:11

Mnie atv informowało i zapraszało na castingi, ale też wiem, że atv realizuje zlecenia bezpośrednie. Oznacza to, że producent zgłasza do banku zapotrzebowanie np na 50 statystów i atv wybiera ich spośród "swoich". Można też się samemu zgłaszać. Teraz szukają np. statystów do filmu Patryka Vegi i nic za takie statystowanie się nie płaci, mało tego - można troszkę zarobić. Ja polecam współpracę z atv z całego serca.
    MamaJa

21.12.2016 00:57

Współpracuję z nimi od prawie roku. Podpisaliśmy umowę. Od ręki kazali sobie zapłacić , albo płacę albo do widzenia. To zapłaciłam sporą kwotę w dniu podpisania umowy. Sesje portfolio nie dały nic. Niby profesjonalne studio i super świetny fotograf. Bzdura. Fotograf zrobił zdjęcia na odwal się, bez serca i na swojej stronie zamieścili te zdjęcia które oni chcieli a nie ja. Nic ze mną nie konsultując. Miały być oferty do seriali i reklam , no i były ale - poza kilkoma e-mailami z ofertą skierowaną do wszystkich , to nic konkretnego. Ja mam na ich stronie dziecko w wieku szkolnym , to po co mi wysyłają ofertę skierowaną do dorosłych. Szablonowo i na odwal się. Jedna realizacja nam się udała i dziecko zagrało .No i co !!! No i to że upominam się u nich o pieniądze już 3 miesiące. Kwota śmieszna ale milczą w sprawie zapłaty. Żenada ...
    mamabezetatu

16.12.2016 15:50

Jestem aktualnie na urlopie macierzyńskim, a dzięki współpracy z ATV już kilka razy udało mi się dorobić do niskiej pensji. Cieszę się, że zapisałam się do tej bazy. Póki pracowałam nie miałam czasu na wyszukiwanie castingów i zgłaszanie się, a teraz mam i sprawia mi to dużą radość. Dziękuję ekipie ATV!
    mona

08.11.2016 15:35

Oni są na Piotrkowskiej. Koło Hiltona jest jakaś inna agencja. Ja jestem zadowolona z atv, choć nie jest to agencja, która prowadzi za rękę - trzeba być aktywnym, wyszukiwać castingi itp.
    belmondo

13.08.2016 13:53

@rg a nio się nadal mieszczą przy toya koło hiltona?
    oburzona

13.08.2016 12:53

Jedna z gorszych prac jaką robiłam. Byłam hostessą u nich... Zapowiadali super warunki pracy, ekstra miejsce, super praca... Jasne... Mieszkaliśmy w jakieś (usunięte przez administratora), z przeciekającym dachem. Bez kuchni. Musiałyśmy jeść na mieście. A wiadomo na mieście jest drogo. Nie lubię również zagadywać do ludzi i ich (usunięte przez administratora)na zdjęcie. Poza tym duzo rodzin się tam nie kręci a oni oczekują setki ludzi dziennie. Nigdy więcej dla nich robić nie będę. To był mój pierwszy i ostatni raz.
    Fredzia

25.07.2016 13:52

Bardzo sympatyczna ekipa i dużo zleceń - można znaleźć je na Facebooku Galerii Twarzy albo na stronie. Wystarczy chcieć a nie tylko narzekać :)
    kameraakcja

03.06.2016 12:06

to prawda, Łódź filmowa żyje i ma się całkiem nieźle :)
    Paweł

25.04.2016 08:20

Galeria Twarzy ATV jest świetną firmą, dającą wiele możliwości, jeżeli ktoś nie chce pracować to jego sprawa. Moim zdaniem warto podjąć z nimi współpracę. Ja jestem zadowolony i polecam
    s

11.04.2016 12:05

DLA FOTOGRAFOW w POZNANIU. Pracowalam jako fotograf w tej firmie przez bardzo krotki okres czasu (dwa weekendy), bo po prostu to sie nie oplaca zadnemu szanujacemu sie czlowiekowi, ktory wie ile kosztuje sprzet i jego czas. ja sie zgodzilam, bo myslalam, ze warunki umowy zostana zmienione. Zaproponowali mi taka stawke, ze szkoda gadac, gdzie ja musialam jeszcze wykorzystywac do ich zdjec swoj wlasny sprzet, a zarabiaja tylko dzieki umiejetnosciom i obecnosci fotografa. Z tego co oni mieli na godzine to ja mialam dokladnie tylko 3% (obliczylam). Kiedy powiedzialam, ze chce wieksza kwote na godzine ze wzgledu uzytkowania swojego sprzetu, wysmiala mnie (usunięte przez administratora) "kierowniczka", w moim wieku i powiedziala, ze skoro mi sie nie podoba to znajda kogos kto bedzie pracowac nawet za 12 zl na godzine. Oczywiscie smieciowką, umowa o dzielo. SLUCHAM? Powiedzialam, ze w takim razie niech szukaja dalej bo ja znam swoja wartosc. I wciaz szukaja i szukaja tego fotografa juz ponad rok. Ciagle te same ogloszenie na OLX widze. Przeliczajac ile zdjec trzeba zrobic na godzine (80) a trzeba pracowac 5 godzin na dzien... Wychodzi tygodniowo az 4000 zdjec. Miesiecznie to az 16 tys zdjec. To jest BARDZO duza liczba, zwlaszcza ze aparat zyje od 100 tys klatek do 130 tys. I jeszcze proponuja 3000zl netto za miesiac... Wstyd.
    Kasia

31.03.2016 22:11

Moim zdaniem Galeria Twarzy Atv jest jak najbardziej w porządku,współpracuję z nimi od około roku i jestem pod wrażeniem że w tak krótkim czasie mogłam dzięki nim wystąpić w reklamie.jak dla mnie są jedna z lepiej funkcjonujących agencji w Łodzi
    Marta

24.03.2016 08:30

Droga Ann to że Tobie się nie powiodło i straciłaś pracę to nie znaczy że inni też muszą mieć takiego pecha jak Ty. Ja dzięki Galerii Twarzy ATV z Łodzi mam super portfolio i w dodatku zostałam zaproszona na casting do serialu. mam nadzieję że mi się poszczęści i się dostanę:) innym życzę powodzenia, zwłaszcza Tobie Ann;)
    Kasia22

28.02.2016 23:04

Dzięki współpracy z tą agencją mam sporo zleceń na statystowanie w różnych serialach, może pieniądze nie są jakieś wielkie ale będąc studentką można sobie nieźle dorobić. Agencja ATV jest jedną z najlepszych z jakimi współpracowałam. polecam
    malinka

07.12.2015 08:55

Może wyślij do nich wiadomość że gdyby potrzebowali kogoś do pracy to jesteś zainteresowany,może się odezwą do Ciebie.powodzenia

06.12.2015 03:42

xoxo

04.02.2016 19:18

Warto się zgłosić, może niekoniecznie do bazy statystów, lecz jako pracownik. Dorabiam sobie u nich jako "hostessa" tzn przeprowadzam wraz z fotografem castingi w moim mieście. Jeśli wszyscy są tak sympatyczni jak moja szefowa to gorąco polecam. Jest to genialna forma na dorobienie sobie sporej gotówki przez weekend, oczywiście zależy to od Twojego wysiłku :)
    malinka

30.11.2015 13:25

Zupełnie nie rozumiem skąd u was tyle nienawiści do galerii twarzy atv, przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, ani do podpisania umowy,ani do zrobienia zdjeć itd.a poza tym nie wystarczy tylko zapisać się i siedzieć z założonymi rękami.Trzeba chodzić też na castingi, bo przecież same do was nie przyjdą,co prawda czasami jest tak że ATV samo się z wami skontaktuje jak będzie ktoś zainteresowany waszą osobą,ale trzeba też coś działać w tym kierunku.Ja uważam że galeria twarzy jest w porządku i szczerze polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM