Galeria Twarzy (Atv Film)

3.9/5

• Ksawerów
  • Huta Wiskicka
  • Bronisin

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film)

Opinie o Galeria Twarzy (Atv Film) Łódź

Nie przegap nowości o ATV FILM!

Wera

18.04.2019 21:18

Nie polecam. Pieniądze wyrzucone w błoto. Zero odzewu z ich strony.
    Tanato

23.04.2019 11:56

Witam serdecznie, ja muszę powiedzieć, otrzymuje informacje o castingach. na maila albo sms, zalezy. Wszystko przed Panią, glowa do gory
    Leszek

10.04.2019 15:41

Bardzo dobra i profesjonalna współpraca na planach filmowych.
    OlaK

09.04.2019 18:44

Witam Do wszystkich ,którzy negatywnie oceniają firmę ATV Film z Lodzi.Ja. współpracuję z nimi od ponad 7 lat.Gdyby byli (usunięte przez administratora)niewypłacalni to uważacie Państwo ze byłabym z Nimi tyle czasu??Prawda jest to ze na początku jest płatna sesja zdjęciowa,z ktorej zdjęcia są wstawiane do bazy,dzięki ktorej potem można dostać się do jakiejś produkcji na statystowanie bądź do reklam(w zależności co zaznaczylismy w umowie).Na kolejne sesje czy umowy nikt na sile mnie nie namawiał.A przecież osoba która wykonuje zdjęcia musiała zainwestować w sprzęt i jest to jej praca.Kazdy z nas jakaś wykonuje i pobiera za nią wynagrodzenie.W firmie pracuje młoda,zgrana i profesjonalna grupa młodych ludzi.Dzieki ATV miałam szanse wystąpić(nie tylko jako statystka) w wielu produkcjach.Z dziewczynami z agencji:Kasią i Klaudia nigdy nie ma żadnych kłopotów jeśli chodzi o kontakt,odpowiadają na telefony,maile ,wiadomości na messengerze:-) Jedyną osobą która niestety nie zna się na tej pracy i pracy z ludźmi była (usunięte przez administratora)Jednak miejmy nadzieje ze na stałe pozostaniemy pod skrzydłami druzyny „Super K”: (usunięte przez administratora) Pozdrawiam ,polecam i serdecznie DZIĘKUJĘ????
    Jacek B

09.04.2019 14:12

Dzień dobry Państwu. Jestem obecnie niezależnym Dziennikarzem. piszę co prawda o wydarzeniach kulturalnych i historii Dolnego Śląska. Swego czasu lat ponad 30 działałem w Filmie polskim, kiedy to istniała Wytwórnia Filmów Fabularnych i Dokumentalnych w Łodzi. Swego czasu również były problemy jakie i dziś się zdarzają, to normalne w świecie sztuki. Każdy plan jest inny i Agencje zatrudniające statystów czy epizodystów czy też aktorów miały i maja podobne problemy. Jedne Agencje pobierają opłaty a inne nie to nie znaczy że jest źle. Rozumiem że niektórzy mogą czuć się rozczarowani tym że zdjęcia profesjonalne kosztują, muszą bo jakby nie było to czyjaś praca i czas poświęcany statystom przyszłym. Ja sam robię sobie odpowiednie profesjonalne zdjęcia przy czym nie robię zwariowanych głupich fot. I to powinniście zrozumieć. Ktoś kto pisze nie dajcie się zwariować i itd to nie ma zielonego pojęcia o pracy fotografów i podejścia profesjonalizmu to rzeczywistości. Ja miałem przyjemność ostatnio uczestniczyć na planie filmowym i zagrać. Na początku jak i później godziny były za wczesnym wstawaniem, ale i ekipa filmowa włącznie z aktorami i całym personelem była tak wcześnie na nogach, więc nie ma się czemu dziwić. Pogoda nie rozpieszczała. Co do udziału w filmie "Ludzie i Bogowie" to nie tylko dobrze się bawiłem, ale poznałem ciekawych i fajnych ludzi z którymi się zaprzyjaźniłem. Trzeba przy tym pamiętać że każdy ma swoje zadania co nie oznacza że każdy musi być miły. To ciężka i odpowiedzialna praca twórcza. Tak od nas jak i od aktorów wymaga się profesjonalizmu i musimy temu sprostać, jeśli chcemy zaistnieć w jakiejś produkcji filmowej, pamiętajcie o tym. Agencja ATV zatrudnia Statystów i Epizodystów, którzy mają to coś w sobie i mogą zaistnieć, być częścią historii powstających produkcji filmowych na naszych ekranach jak i za granicami kraju. Miałem styczność z pracownikami tejże Agencji i jak na razie nie było z ich strony nic nie właściwego. Trzeba pamiętać że są dni u każdego człowieka lepsze i gorsze. Każdy ma swoje osobiste problemy i czasem może się zdarzyć coś nie przewidywalnego. A to że za fotografie profesjonalne pobiera się wynagrodzenie to powiem tak. gdybym ja był szefem tej Agencji to też bym tak działał. czas ludzi wykonujących fotografie i robiących retusz bo tak się robi obróbkę zdjęć tak trzeba to czas, który jest i musi być nagrodzony to szacunek do ludzi i ich profesjonalizmu to to abyście WY byli dobrze zauważeni dla produkcji filmowej, w której być może zagracie. Pozdrawiam WAS Statyści i Epizodyći i życzę więcej zrozumienia.
    Andrzej

09.04.2019 11:35

Od kilku lat biorę sporadycznie udział w statystowaniu organizowanym przez agencję. Świetna sprawa, młoda dynamiczna kadra pomaga osobom które po raz pierwszy chcą ,,zaistnieć,, w świecie filmu, w pełni miła profesjonalna obsługa i szybki kontakt. O ile ktoś ma więcej czasu i to coś moze sprawdzić sie i w innych ( np. reklama, serial:) ja niestety nie zawsze:( Słowem pełen profesjonalizm w połaczeniu z miłą atmosferą pracy. Polecam gorąco.
    Dorota

09.04.2019 11:20

Polecam super kontakt, super współpraca, jestem bardzo zadowolona, co tam dużo mówić rewelacja. Pozdrawiam wszystkich :)
    kasia

25.03.2019 12:18

Uwielbiam tę współprace :D juz byłam na kilku planach jako statysta ale już dostałam ofertę z małą rolą mówioną :D chce więcej :D

22.03.2019 11:18

Fajna współpraca, można się dostać na różne castingi i do statystowania, polecam :)

22.03.2019 16:54

Głównie można się dostać do statystowania za psi grosz, taka prawda ! Polecam niżej przeczytać post byłego pracownika ATV o pseudonimie Kropka. Zresztą w ogóle polecam niżej poczytanie postów. Bo pracownicy ATV dwoją się troją, żeby wszystkie negatywne posty poszły jak najniżej i żeby na górze były tylko te fajne. Sami spójrzcie na ile tych super postów tylko dzisiaj dałem odpowiedź. A gdyby nie moje odpowiedzi, mielibyście pod rząd z 8 super opinii.
    Mateusz

18.03.2019 22:28

Zdecydowanie polecam Galerię Twarzy ATV FILM, codziennie nowe zapisy do ich banku twarzy, nowe informacje o różnych castingach, wszystko profesjonalnie. Sam statystowałem w Komisarzu Alexie i w serialu o Eugeniuszu Bodo :) Mam fajną pamiątkę i niesamowite doświadczenie. Pozdrawiam :)

22.03.2019 16:49

Napisz Mateuszu ile trwał plan zdjęciowy i ile płacili, żeby był pełny obraz Twojego zadowolenia :) Dodam od siebie, dla tych co nie wiedzą, że statyści, to przeważnie tło i bardzo rzadko ich dokładnie widać a jeżeli już to przez chwilę. Więc z tą pamiątką i niesamowitym doświadczeniem bym nie przesadzał, bo zwyczajnie się ośmieszasz i albo nie wiesz o czym piszesz albo robisz to celowo. Obstawiam, że celowo, bo te wasze posty wszystkie są do siebie bardzo podobne.
    Justi

18.03.2019 22:39

Ja z nimi pracuje od 3 lat. Wszystko pozytywnie. Ciekawe zlecenia i zawsze można coś dorobić :) Nawet za samo statystowanie. Nie mówiąc już o fajnej przygodzie i poznaniu produkcji filmowych czy reklamowych od "kuchni"

22.03.2019 16:31

Co to znaczy dorobić nawet za samo statystowanie ? Przecież to praca jak każda inna , tylko akurat przez tę agencję płatna byle jak. Bo jeżeli dzisiaj ATV proponuje za 12 godzin stawkę 70 złotych , a ostatnio 80 złotych netto, to w pierwszym wypadku wychodzi 5.83 złote za godzinę, a w drugim 6.66 złotych :) Minimalna stawka dzisiaj za godzinę wynosi 10.70 złotych netto ! Więc jeżeli dzisiaj ktoś Ci płaci 5.83 lub 6.66 złote na godzinę, to o żadnym dorobieniu mowy tutaj być nie może, raczej o desperacji :)
    Sonia

19.03.2019 09:29

Witajcie. Mam pytanie do osób które już współpracują z agencją, jak długo czeka się na wypłatę wynagrodzenia? Ja jestem od 3 miesięcy w agencji i teraz dostałam propozycję zdjęć do odzieżówki, zastanawiam się czy trzymają się podanych terminów, czy nie ma jakichś przedluzen?
    Beti

21.03.2019 20:36

Ale to z Atv masz takie doświadczenia? Bo ja się bawię u nich w statystowania od 3 lat i nigdy mi nie wstrzymywali pieniędzy. Wynagrodzenie było platne zgodnie z kontraktem.

22.03.2019 16:20

Tak, z ATV miałem dwa takie doświadczenia, tyle, że kilka ładnych lat temu. Natomiast odniosłem się ogólnie, ponieważ w wielu agencjach taka praktyka jest stosowana, czyli przetrzymywanie pieniędzy na koncie na procent. Najdłużej na pieniądze w pewnej agencji czekałem 4 miesiące i dopiero jak pogroziłem agencji PIP, to wypłacili.
    lola85

22.03.2019 11:17

Czy serio 240 zł za sesje zdjęciową to tak dużo? to wychodzi 6 zł od zdjęcia, a pamiątka na całe życie. Zrobiłam synkowi jak miał 6 mies cieszę się do dzisiaj że się zdecydowałam bo zdjęcia cudne.
    Astra

22.03.2019 09:36

Dzień dobry Brałam udział w castingu i podpisałam kartę kariery w listopadzie, jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa portfolio wykonane profesjonalnie za małe pieniądze które służy mi do innych prac. Zaczynam dostawać pierwsze zlecenia. Pozdrawiam
    Paweł

21.03.2019 21:54

To wypowiem się i ja. Najpierw zapisalismy dziecko przy okazji jakiegoś castingu, w sumie tylko dla zabawy. Byliśmy raz z małym na castingu do reklamy Lidla, synek miał sesję dla Lupilu a potem zupełnym przypadkiem na planie Komisarza Aleksa gdzie synek statystował, producent zainteresował się moją żoną ;) więc i ona rozpoczęła swoją przygodę, parę statystowań A nawet był też epizod. W styczniu zapisałem się też ją więc mam nadzieję że będziemy niebawem korzystać wszyscy :) Polecam takie zlecenia bo zdecydowanie urozmaicają zycie i pozdrawiam!
    Jula

06.02.2019 17:02

Czy zwracają oni koszty za podróż, hotel itp ? Niedługo jest organizowany casting w moim mieście i jestem ciekawa jak to wszystko wygląda od strony technicznej.

02.03.2019 21:58

Jeśli jesteś statystką lub epizodystką, to nie. Za Pozostałe większe role zazwyczaj płacą.
    Margareta

18.03.2019 22:22

Taak. Zwracają koszty wszelkie. Jak podpisujesz kontrakt to żadne koszty Cię nie obchodzą :)
    Margareta

18.03.2019 22:20

Bedąc dzieckiem marzylam zeby zobaczyc siebie kiedys na duzym ekranie ;) ale takich możliwości nie było.. za to odbilam sobie po 40stce :D Synka zapisałam do agencji 1,5 roku temu w sumie czystym przypadkiem. Najbardziej nas interesowały filmy i choc narazie zadnej roli nie było to statystowaliśmy juz wiele razy, miedzy innymi w Komisarzu Aleksie, nawet raz był to epizod, dwa słowa ale zawsze coś hehe. Tak tak statystowaliśmy bo ja też sie załapałam, czesto potrzebują dziecko razem z rodzicem...więc korzystam i jezdzimy sobie czasem gdzieś w ramach relaxu :) Na duzy plus - agencja nie działa na wyłacznosć! Więc nie podpisuje się paktu z diabłem :p Pzdr
    Karolina Borowska

18.03.2019 22:02

Witam, z Atv współpracuje od września. Od tego czasu udało mi się 3 razy statystowac w serialu (W Rytmie serca), brałam udział w castingu do reklamy Tv i miałam też propozycję uczestniczenia jako publiczność w Kole Fortuny której nie przyjęłam bo akurat były inne priorytety. Współpraca ok, atmosfera bez zastrzeżeń zarówno w agencji jak i na planie podczas zlecenia.. pieniążki na czas. Nie mam zastrzeżeń! Polecam :)
    Kropka

10.03.2019 21:43

To może ja napiszę coś od drugiej strony... Pracowałam w ATV film w Łodzi ponad rok. (usunięte przez administratora) Każda akcja zaczynała się od tego że wraca z moją partnerką musiałyśmy znaleźć miejsce i hostessy. Potem jechałyśmy czasem po 300 km w jedną stronę żeby zawieźć sprzęt. Hostessy pracowały przez kilka weekendów w galeriach handlowych, basenach czy figlorajach. Potem wraz z partnerką musiałyśmy pojechać na rozmowy z rodzicami. Zapraszani byli (oczywiście) wszyscy którym zrobiły zdjęcia hostessy(usunięte przez administratora) Dzień spotkań z rodzicami zaczyna się zwykle od wniesienia całego sprzętu, rozstawienia go co dla dwóch dziewczyn jest sporym wyzwaniem. Potem praca zwykle od 10 do 21. Rodzicom mówi się że muszą wykonać profesjonalną sesję u nas która będzie kosztowała 240 zł... Tak... A wiecie ile z tego miałam ja jako fotograf? 30 zł od dziecka... A skoro robiłam dziecko 30 zdjęć to wychodzi 1 zł za zdjęcie... Jeżeli takich rodziców było jednego dnia 10 to zarabiałam 300 zł za znalezienie miejsca, zawiezienia sprzętu na przykład nad morze, szukanie i dopilnowanie hostess, pojechanie na kilka dni na umowy z rodzicami, obrabianie zdjęć, nagrywanie ich do firmy na płyty i wysyłanie mejli ze zdjęciami każdemu z rodzicow. Płacili tylko za paliwo i 50 zł za noc w hotelu a o taki ciężko niestety. Nadwyżki musiałam z własnej kieszeni dopłacać. Na amortyzację sprzętu czy auta nie miałam co liczyć. Tak, tak pracowałam na swoim aparacie, laptopie i jeździłam własnym autem. Wymagania ogromne a pieniądze żadne... Kpina! I jeszcze miałam wyrzuty sumienia że tych rodziców tak się(usunięte przez administratora) Bo w samym ATV w Łodzi pracują 3 grupy które co tydzień mają castingi... Przeliczcie sobie ile dzieci jest w bazie tylko z ATV w Łodzi... Kpina! Odradzam każdemu pracę w tej firmie i chce przestrzec rodziców! Nie posyłajcie tam dzieci! Chyba że macie swojego fotografa który zrobi Wam naprawdę profesjonalne zdjęcia na nie "hurt" w centrum handlowym przy paskudnym marketowym oświetleniu...
    Olioli

03.03.2019 20:41

Ludzie niaedajcię się na to nabrać najpierw gościu mówi że 60zł to jest jedyna opłata a potem że jeszcze 240zł za zdj. Zapłacić ie razem 300zł znajdziecie morze się na stronie i to koniec bycia aktorem/aktorką
    panipsorka

04.03.2019 09:39

a może zamiast być aktorem zajrzysz do słownika ? HA HA
    Marcy Darcy

04.03.2019 13:18

Ale można przecież zdjęcia wykonać we własnym zakresie. Nie trzeba umawiać się na sesję do nich, można do innego fotografa. Ile czasu jesteś juz w ATV ? Jak tam u nich z ofertami castingowymi ? Pozdro, Marcela
    Max

08.02.2019 13:07

Dzień dobry. Potwierdzam negatywne opinie, omijać ATV z daleka. Ani nie zrobicie tam kariery, ani nie zarobicie, a na pewno stracicie na sesję zdjęciową jak dacie się namówić i "wkupne" do agencji ! I polecam dokładne czytanie tych opinii pozytywnych, jakby pisała je jedna lub dwie osoby. Te same zwroty, argumenty- "wspaniała atmosfera, wszyscy mili, fajnie zobaczyć się na ekranie, super przygoda, nie dla pieniędzy" itd. Ja mam prośbę do pracowników ATV, żeby bardziej się wysilili.
    OlaAleksandra

27.02.2019 10:29

Max chodzi mi o to, że stawkę jaką mam u nich, dostawałam też w Scenerii np i w wielu innych agencjach w Warszawie. Niestety pomimo żalu nie tylko mnie jako statystki ale osób, które cyklicznie na takie plany chodzą, nic z tym nie zrobimy. Dlatego napisałam, że nie widzę nic co bym mogła napisać negatywnego o łodzkim atv. Wydaje mi się, że mamy inne spojrzenie na to bo chyba mnie i Tobie zależy na czymś innym.
    Max

07.03.2019 19:51

Przecież my tutaj piszemy i oceniamy działalność ATV. Ja nie wiem dlaczego próbujesz rozmyć temat pisząc o innych agencjach. Pomyliłaś strony ! Mnie chodzi tylko o to, żeby ostrzec wszystkich potencjalnych, przepraszam za wyrażenie (usunięte przez administratora) , bo tym jesteśmy dla takich agencji , że nie będzie żadnych dużych ról, ani nawet mniejszych, co najwyżej tylko statystowanie za bardzo marne pieniądze, będzie próba (usunięte przez administratora)na marne portfolio oraz opłata za pobyt w agencji. Będą też próby, żeby was (usunięte przez administratora)na warsztaty aktorskie. Te cztery rzeczy macie pewne jak w banku , a dodatkowo z tego co wiem od ludzi, zdarzało się wielokrotnie czekanie na te marne pieniądze czasami dwa a nawet trzy miesiące.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Galeria Twarzy (Atv Film)?

Kontakt - ATV FILM

Piotrkowska 68 lok. 32 90-105 Łódź

ingo_lodzka

25.02.2019 15:22

brałam udział w dwóch kampaniach społecznych i co mogę więcej napisać? Było ok, nie zauważyłam żadnyck niedociągnięć a po planie jedna osoba od nich była podpisać umowy, dla mnie na tak Moje sugestie dla ATV FILM: nie mam
    Gdańsk

15.02.2019 10:21

Wg mnie bardzo nieuczciwa firma. Dzieciakom zrobiono zdjęcie w Galerii Handlowej. Następnego dnia zostaliśmy zaproszeni na sesję zdjęciową podobno zostaliśmy wybrani z jakiejś dużej liczby osób. Za sesję Pan chciał 240zł od dziecka- powiedziałem , że sam zrobię zdjęcia bo mam profesjonalnego fotografa. Jak zapytałem Pana jaki format zdjęć, jakie ujęcia to "przemiły" Pan już nie był miły. Wziołęm go na bok i od razu powiedziałem co myślę o jego podejści.(usunięte przez administratora) Opłaciłem tylko/aż 60 zł . Za rejestrację a zdjęcia przesłałem moje. Nic absolutnie się nie dzieje po za tym że dostawałem kilkanaście sms o płatnych warsztatacg w Łodzi za 220zł. Zadzwoniłem i nieprawdę mówiąca PAni w sekretariacie powiedziała, że conajwyżej 5 sms takich mogłem dostać. Nie liczyłem ale na 100% dostałem conajmniej 10 takich sms. Dla mnie ta agencja to dno. Proszę popatrzeć na nieprofesjonalną stronę i filmiki youtube. Jestem młodym człowiekiem przed 40 a dałem się nabrać prawie jak emeryt metodą na wnuczka. Radzę unikać tej firmy
    Joanna

07.02.2019 21:04

Współpracuje z firmą już ponad rok czasu ,jestem bardzo zadowolona .na nic nie naciągają ,nic na siłę nie wykonują .Osobiście zawsze informują o castingach ,reszta należy do reżysera . Ludzie ,którzy tam pracują szczególnie pani Kasia i pan Krystian są skromni ,a jednocześnie bardzo mili ,serce swe by Wam oddali ,gdyby mogli to wszędzie by Was angażowali. Naprawdę gorąco polecam. Moje sugestie dla ATV FILM: Polecam Lubię atmosferę w ATV FILM za: Otwartość i serdeczność ,a przede wszystkim uczciwość i pomoc każdemu kto jest naprawdę chętny ,no i też otwarty.
    Mama

27.12.2018 23:43

Dałam się nabrać jak dziecko... moj syn również został szczęśliwym wybranym... Zgłosiliśmy się na spotkanie, a tam 10-cio minutowa sesja za (usunięte przez administratora)do tego opłata(usunięte przez administratora) i na tym skończył się kontakt.. rzekomo mieliśmy dostawać powiadomienia o castingach, miały się posypać propozycje.(usunięte przez administratora)
    wujekdobrarada

07.02.2019 11:59

Dan pamiętaj, nic nie musisz. żyj jak chcesz, pisz co chcesz, świata nie zmienisz

07.02.2019 13:10

Jasne, że nic nie musi i świata nie zmieni, ale dzieląc się swoją wiedzą przynajmniej ostrzeże innych przed naciągaczami, a to duży plus na jego korzyść.
    Krzysztof Maciejewic

04.02.2019 19:36

Firma istienie przecież, mają udokumentowane zlecenia. Widzę, że dużo rodziców wylewa żale, bo ich dziecko nie było wybrane. Dziwi też fakt, że trzeba dostarczyć portfolio, niektórzy piszą że trzeba kupić, BZDURA. Ja miałem swoje, ale było ich za mało ze świąt i dorobiłem w Poznaniu, zdjęcia podobają się mi i dziecku więc jeżeli komuś żal 200 czy 300zł na sesję dziecka i za to że ktoś będzie ich obsługiwał niech nie wynajduję pseudo argumentów, tylko jak nie ma pieniędzy grzecznie podziękuje, a nie wysuwa bez podstawne oskarżenia. Jeszcze coś! Bym zapokniał, jeszcze co roku możemy zrobić nową sesję za darmo, do 18 roku życia, kto twierdzi że to jest nie fair nawet jakby mój syn nie wystąpił jest jakiś niepoważny i niech rzuci kamieniem jak znajdzie drugą taką ofertę w studiu fotograficznym Moje sugestie dla ATV FILM: Róbcie dalej co robicie nie patrząc na hejt Lubię atmosferę w ATV FILM za: Nastawienie do klienta, zawsze otwarte
    Bogusław

07.02.2019 10:59

Krzysztofie ! Byłeś kiedyś na profesjonalnej sesji fotograficznej ? Nie byłeś, skoro piszesz takie dyrdymały. Jak wygląda sesja fotograficzna w ATV ? Trwa może 15 minut, zdjęcia cykane bez żadnego pomysłu, na szybko, byle jak. Około 30-stu zdjęć zgrywają na płytę, ot całe profesjonalne portfolio w ATV :) Wydać za byle co 200-300 złotych zawsze będzie szkoda. Jakbyś dokładnie czytał jak to nazwałeś "żale", to właśnie o to chodzi rodzicom. Poza tym, oczywiście nikt Cię nie zmusza do tej sesji, ale wmawiają Ci , że dzięki ich "profesjonalnej " sesji będzie dużo łatwiej o zlecenia-role !! Czyli (usunięte przez administratora)na niby profesjonalizm, który okazuje się byle czym, w dodatku przeważnie na tym się kończy, czyli wydaniu pieniędzy na byle jaką sesję i opłatę 60 złotych za pół roku pobytu w ich bazie. Piszesz o sugestiach dla ATV, o hejcie ? (usunięte przez administratora) Agencja tylko zawsze przypomina sobie o Tobie wtedy, gdy zbliża się czas wniesienia kolejnej opłaty.
    Jerzy B.

04.02.2019 18:07

Z firmą współpracuję od 4-5 lat. Statystowałem w wielu produkcjach. Mam generalnie pozytywną opinię o ATV - warunki są dobrze sprecyzowane, wynagrodzenia docierają na konto na czas. Na planie opieka nad statystami mogłaby wprawdzie stać na wyższym poziomie - nie raz nie dwa zdarzyło mi się przemarznąć do kości, jednak jest to częściowo specyfika tej pracy. Niewątpliwym minusem są stawki, najczęściej bardzo niskie w okolicach 50-70 zł na rękę za dzień zdjęciowy. Dlatego ostatnimi czasy przyjmuję tylko niektóre zlecenia. Poza tym szafa gra; polecam osobom chcącym zobaczyć jak wygląda praca na planie, poznać nowych ludzi itp. :]
    Kamil W.

04.02.2019 15:33

Jak dla mnie bajka! Zapisalem sie raz, dla frajdy i nie zaluje. Od tamtej pory dostaje cyklicznie oferty, naprawde ciekawe! Najciekawszym aspektem jest profesjonalny zespol, ktory dopilnuje by wszystko odbywalo sie wedlug umowy. Polecam goraco!
    Ewa

03.11.2018 11:09

zapraszali na kurs moje dziecko, po zdjeciach zrobionych w galerii twarzy w katowicach, chce dziecko zapisac na ten kurs po czasie , ale wszystkie ich telefony komorkowe sa nie aktywne to jest dziwne i podwazylo u mnie ich wiarygodnosc Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Lepszy kontakt, np telefon a nie same sms
    Sierotka M

04.02.2019 14:53

trochetaktrochenie

14.01.2019 13:39

fajnie, że tu trafiłam, bo też miałam kilka wątpliwości ale przyznam że nadal niewiele wiem ;/
    Olisandra

07.01.2019 14:14

Wczoraj odbyła się premiera serialu, w którym dzięki Wam zagrałam. Fajnie jest zobaczyć się na szklanym ekranie i po stokroć za to dziękuję. Było to bardzo ciekawe doświadczenie, pomimo lekko niesprzyjających warunków atmosferycznych. Polecam się na przyszłość. Moje sugestie dla ATV FILM: więcej seriali i filmów, żebym mogła zagrać

27.09.2018 12:26

Dzięki ATV moje dziecko wystąpiło w reklamie !:) Pierwsze trzy castingi niestety się nie udało mojemu synkowi ale na czwartym już tak! Konkurencja była dosyć spora ale to było moje oraz synka marzenie aby stanąć przed kamerą i udało się je spełnić:)
    Majka

11.12.2018 13:28

A w jakiej reklamie udało się zagrać? Jakie zarobki ??
    beebee

20.11.2018 14:18

Pracowałam dla nich jakiś czas temu. Bez zastrzeżeń. na plus atmosfera i zadania
    kowalewskaelzbieta

13.11.2018 13:36

Podzielam poprzednich wpisów entuzjazm, gralismy z mężem ostatnio epizod, dzięki ATV Film i było jak zawse fajnie. Atmosfera przyjemna a pies Aleks rozkoszny
    Fanka Alexa

08.11.2018 12:56

statystowałam kilka dni temu w komisarzu alexie. Wspaniała atmosfera, cudowni ludzie z ekipy, cierpliwa opiekunka. No i słynny pies :D
    statystka

06.11.2018 09:38

Spędzone z nimi godziny na planie Alexa wspominać będę baaardzo długo !
    Żanet Kaleta

02.11.2018 22:58

Lipa...cyknęli zdjęcie dziecku na basenie. Telefon dzień później, że syn zostal wybrany jako jeden z niewielu i zapraszają na casting. Oczywiście bajeczka, że potencjalny kontrahent potrzebuje pilnie twarzy do reklamy proponują "profesjonalną" sesję za jedyne 200zł (jakieś 15 minut roboty) + 60 zł za umieszczenie profilu dziecka na portalu. Jak na moje oko to tym swoim słodkim pierdzeniem zarabiają na siebie.....260 zł x 40 osób dziennie i mamy niezły pieniądz (oczywiście jak dzwonią to o jakichkolwiek opłatach nie ma mowy).(usunięte przez administratora) Pozdrawiam Moje sugestie dla ATV FILM: Wiecej profesjonalizmu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Prosesjonalizmu wiecej
    Asia. Bryk

30.10.2018 16:50

hej jestem świeżo po dzieisejszym statystowtaniu w Komisarzu Alex. Ponieważ jestem jeszcze pełna emocji, napisać może jedynie że tak ekstra jak się dziś bawiłam - mogłoby by być codziennie !!
    Lusiaaa78

09.10.2018 12:54

miło wspominam statystowanie z nimi. I na pewno będę chętna by to powtórzyć!
    kris

16.10.2018 10:16

statystowałas w Łodzi czy Warszawie?
    @Lusiaaa78

19.10.2018 11:41

i tu i tu zależy od tego gdzie był plan
    `szalona_biedrona

17.10.2018 14:07

nie jezdziłam na castingi ich bo mnie to nie interesowało nigdy, ale statystowaniem się po prostu jaram, uważam że każdy powinien zobaczyć jak film wyglada od drugiej strony kamery :) Moje sugestie dla ATV FILM: Więcej filmów :)
    mareklebiadowski

08.10.2018 09:49

wie ktoś może czy nie szukają kogoś do pracy?
    Takowy

09.10.2018 14:11

Widziałam gdzieś ogłoszenie w necie

Zostaw merytoryczną opinię o ATV FILM