Infoster Projekt Sp. z o.o.

Adres: Hodowlana 5 lok. 10, 33-100 Tarnów

NIP: 9930636903 KRS: 0000377687

Infoster Projekt Sp. z o.o.
1 857 1128 5 1

Opinie o Infoster Projekt Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Ppu
 Opinia

Pan KG to śmieć , oszust i (usunięte przez administratora) oszukał kilkanaście osób i niczego się nie boi bo stoi za tym osobnikiem prokurator ,który powinien trafić razem z tym śmieciem prosto do kryminału zrobię wszystko idostarcze dowody żeby zajął się jakiś skuteczny redaktor śledczy .

Pomocna?
Tak4Nie
Ppu
 Opinia

Tak proszę podać e maila

Pomocna?
TakNie
Dolaris
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

No i co panie kg? Fabryczka przestała dawać pieniążki ? Oooo..... tak mi przykro.. :( Łęg spalony, musi pan znaleźć inne miejsce. Bo długi jakoś trzeba zwrócić, no nie ? Pospiesz się Krzysztof, pospiesz, Bo już pora

Pomocna?
Tak6Nie
fan
 Opinia
@Dolaris 21.03.2019 08:02

A co się stało w Łegu?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dolaris
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@fan 22.03.2019 14:16

Powiem tak: produkcja przestała być możliwa.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ramzes
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dolaris 21.03.2019 08:02

A Kajtuś zakończył karierę kierownicy ... Uuu jak szkoda

Pomocna?
Tak5Nie
NN
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Ramzes 16.04.2019 14:02

Co się stało? To prawda? Czy tylko chcecie łączyć dziecko z brudami ojca?

Pomocna?
TakNie
MocnoWkurzony
 Opinia
@NN 23.05.2019 12:12

Po prostu - kasa się skończyła, ta legalna (mniej) i ta nielegalna (tej więcej). I nie ma kasy na fanaberie młodego Gawronka.

Pomocna?
Tak2Nie
Buc
 Opinia

Wnioski są takie ci po. Dajesz pani znać kiedy ciekawski będzie na lewo pracował, frajeze

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sfajdany ptak
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Buc 26.01.2019 01:07

Gawron przyjacielu podpowiedz mi prosze tak z czystej ciekawosci jaką firme znowu (usunięte przez administratora)? przepraszam!! no (usunięte przez administratora) ze mnie z kim nawiązałeś wspólpracę:)?

Pomocna?
Tak1Nie
wnioski
 Opinia

Skynamo Aerospace przejęło 80% pracowników firmy Infoster, celem przeprowadzania przekrętów na atrapie maszyny latającej Raptor. Głównodowodzącym na nowej bazie w Wojniczu została osoba z Infosteru. Jest to facet bez kompetencji, o opinii wśród pracowników złej, robi folwark zwierzęcy z firmy, teraz tylko pytanie, czy ktoś w tym Skynamo interesuje się jakich ludzi ma na stanowiskach albo pozostawia to na własny żywioł? Jedno jest pewne - podział Infosteru na dwie bazy spowoduje powstanie wewnętrznych spięć i w rezultacie odpływ pracowników do konkurencji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@wnioski 27.04.2018 08:07

czyżby pan Sikora? bo po opisie jedyna osoba która mi przychodzi do głowy :>

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gniot
 Opinia
@wnioski 27.04.2018 08:07

Skynamo nie otrzyma w porę dotacji, już są zaległości w wypłatach. 2 wypłaty. A nie dostanie dotacji z racji zablokowanego konta. Takie chodzą słuchy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wnioski
 Opinia
@Gniot 03.12.2018 09:37

Czyli Skynamo nadal funkcjonuje? Dalej odgrywają tą ściemę? Jakim cudem tyle czasu ludzie dają się na to nabierać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiedzący
 Opinia
@wnioski 07.12.2018 07:52

Nie. Z tego co mi wiadomo, nie ma skynamo. Koniec. Szlus. I kropka

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Windykacja na koszt dłużnika
 Opinia

Zajmiemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykacje prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 512 868 817

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Głodny
 Opinia
@Windykacja na koszt dłużnika 29.11.2018 12:48

A nieoficjalną część wynagrodzenia też można odzyskać?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Windykacja na koszt dłużnika
 Opinia
@Głodny 30.11.2018 14:39

@Głodny Jeśli nie posiadają Państwo żadnego dokumentu stwierdzającego tą wierzytelność, to niestety nie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiedzący
 Opinia
@Windykacja na koszt dłużnika 03.12.2018 13:21

A nieprawda :) Można, i to skutecznie. tyle tylko, że trzeba zgłosić zabór mienia na policję, albo skłonienie do niewłaściwego rozporządzenia swoim mieniem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Gawron friend bardzo podkreślasz to że praca w Infosterze jest pracą za darmo a ja nadal informuję że firma Infoster prowadzi rekrutacje o czym jest napisane na stronie www. Nie jest możliwe takie prowadzenie firmy aby pracownicy pracowali za darmo. Gdyby tak było to firma Infoster już by nie istniała a istnieje i nadal prowadzi rekrutacje i pisze o bardzo wysokich wynagrodzeniach.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mr dark
 Opinia
@Paulina 10.12.2017 02:07

To się tam zatrudnij i przekonaj. Wszyscy tutaj piszą prawdę o tej firmie. Nikt nie ściemnia. Po za tym jak osoba z zewnątrz może cokolwiek wiedzieć o Infosterze.

Pomocna?
Tak1Nie
infoster
 Opinia
@Paulina 10.12.2017 02:07

"Ona" dużo wie bo nie jest z zewnątrz. To po prostu K.G., a nie Paulina.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
infoster
 Opinia
@Paulina 10.12.2017 02:07

"Ona dużo wie, bo nie jest z zewnątrz. To po prostu K.G.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wesoły czuczeń
 Opinia
@infoster 14.12.2017 14:58

Taa bo akurat KG ma czas na takie rzeczy jak wypisywanie tekstów na goworku. To poważny biznesmen prowadzący bodajże 15 firm, który dodatkowo jeszcze musi się martwić, skąd wziąć ludzi do prac społecznych, ukraińcy już chyba spasowali - może z więzień by pracowników sobie pozyskał w ramach resocjalizacji mogliby popracować trochę dla Gawrona

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzal
 Opinia
@Paulina 10.12.2017 02:07

To ja wyjaśnię. Wystarczy, aby długi spółki były większe niż jej majątek (a tak właśnie jest), aby nie można było przeprowadzić jej upadłości... właśnie z uwagi na brak środków na jej przeprowadzenie. No a zobowiązania może podejmować dalej... tak to właśnie funkcjonuje w tym przypadku... więc... dowiedz się nieco więcej, a potem przedstawiaj błyskotliwe wnioski... i nie wprowadzaj ludzi w błąd... Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eee
 Opinia
@Sowizdrzal 22.12.2017 14:06

Brak regulacji prawnych w tym zakresie, dlatego tacy pracodawcy z takim długiem mogą sobie bezkarnie pozwolić na taką działalność jak pan Gawron. Należy jak najszybciej sporządzić odpowiednie regulacje prawne, w przypadku takiego zadłużenia państwo powinno na przykład przeprowadzić pod nadzorem kuratora komisyjne spalenie bądź wysadzenie w powietrze takiego zakładu pracy jak Infoster

Pomocna?
Tak12Nie
Wojtek
 Opinia
@wesoły czuczeń 21.12.2017 23:27

Więźniowie już byli ;) Pracowałem tam w latach 2009/2010 na Pogórskiej Woli i Do Huty. Pracowali osadzeni z zakładu karnego w Mościcach. Ale nie płacił im to przestali :)

Pomocna?
Tak1Nie
kosmita
 Opinia
@wesoły czuczeń 21.12.2017 23:27

gawron obecnie kroki swojej pionierskiej działalnosci kieruje w strone planety Mars chyba tylko tam nie znają jeszcze tego oszusta

Pomocna?
Tak1Nie
znam_go_od10lat
 Opinia

Black bird czyta te wasze opinie i leje ze smiechu, bo ten gosc od 15 lat robi to samo. Te wasze madralinskie komentarze w buty sobie wsadzcie. Robił, robi i bedzie robil tak dalej. On z tego zyje i ma 30 lat doswiadczenia w manipulowaniu ludzmi. Darujcie sobie te zalosne porady, bo tylko dajcie mu rozrywke :) A co do dotacji to jest expertem w skali ue. Jakis nielotem sie podniecacie co kazdy wiedzial ze to kolejny sposob BB na przetrwanie 2 lat, a przegladnijcie historie, tam sie lepsze rzeczy z dotacjami odwalaly. Ten kraj jest chory.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@znam_go_od10lat 20.05.2018 08:34

to tylko amatorzy sie daja nabierac,w przypadku tego nielota tak jak zwykle idzie o dotacje gawron wie o tym

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misiek
 Opinia
@znam_go_od10lat 20.05.2018 08:34

Proszę o podanie namiarów na te historie z dotacjami, celem dokładnego przeglądnięcia i polewki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
seba
 Opinia
@znam_go_od10lat 20.05.2018 08:34

Piszesz że on z tego żyje ale w takim razie powiedz mi z czego on będzie emeryturę miał na starość? Z czego będzie wtedy żył? Pomyślałeś o tym? Nie da się tak żyć jak on.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obiwan
 Opinia
@znam_go_od10lat 20.05.2018 08:34

Tylko ja mam więcej doświadczenia. Więc zapraszam na Sherman partners. Infoster 2 Zapraszam do lektury

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bilbo
 Opinia

"Prezesi" w firmach tego właściciela to penery brane z łapanki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marysia
 Opinia
@Bilbo 23.07.2018 09:46

Czy ktoś wie może z jakiej spółki ostatnio wyje..ali darka wodza wybitnego managera z chobrzan?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bilbo
 Opinia
@marysia 15.08.2018 21:57

Spółka to Eko-Instal, przed wywaleniem odebrał nagrodę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Pani Paulina w kółko się wypowiada bo nie dowierza że firma może NIE PŁACIĆ wynagrodzeń :> Lub płacić w ratach etc. A tym co się zwolnili już wogóle. Do dziś czekam na kilka swoich TYSIĘCY :>

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tolek
 Opinia

Osoby które rzeczywiście został obsłużone przez windykatorów spod numeru telefonu 512 868 817 proszę o opinię na temat usługi, jej jakości i ceny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sonsiad
 Opinia

a nie wiecie skąd obecnie wylali stacha wodza?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
g50
 Opinia
@sonsiad 12.07.2018 20:37

Pomimo tylu wylań jestem pewny, że Dariusz Wódz wkrótce zostanie prezesem w kolejnej firmie, a tym samym jeszcze bardziej pogłębi swoją wiedzę techniczną, on przeszedł przez tyle firm że jego wiedza znacznie większa jak normalnego pracownika, który rzadko zmienia zakłady pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marysia
 Opinia
@g50 16.07.2018 09:48

no fakt ;filozofia zycia tego przygłupa to załapac się gdziekolwiek i trzymac ile sie tylko da az do czasu kiedy sie zorientują w kolejnej fimie,że to (usunięte przez administratora) pierwsza klasa i procedury wtedy juz zna:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
m2
 Opinia
@marysia 16.07.2018 13:23

Do pełni szczęścia potrzebny mu jest jeszcze tylko wygląd menela

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wierzący
 Opinia

4 grzech wołający o pomstę do Nieba - Zatrzymanie Zapłaty Sługom I Najemnikom, czyli w tłumaczenie na polski niepłacenie pensji w terminie lub niepłacenie jej wcale. Pismo Święte przestrzega przed wszelką nieuczciwością względem pracowników. Skarga uciskanego pracownika również woła do Boga o ukaranie nieuczciwości. Bóg jest szczególnie wrażliwy na ludzką biedę, spowodowaną przez innego człowieka. Stąd zatrudniający robotników muszą pamiętać nie tylko, by dać godziwą zapłatę swoim pracownikom, ale także mają ją dać w terminie. Nie mogą odwlekać uzgodnionego wcześniej wspólnie czasu zapłaty. Ostatni z grzechów wołających o pomstę do nieba odnosi się właśnie do kwestii społecznych związanych z pracą. Niesprawiedliwe, niegodne traktowanie pracownika, to sytuacja, która porusza „niebo” a Bóg reaguje na tę krzywdę: „Nie będziesz niesprawiedliwie gnębił najemnika ubogiego i nędznego, (…). Tegoż dnia oddasz mu zapłatę, nie pozwolisz zajść nad nią słońcu, gdyż jest on biedny i całym sercem jej pragnie; by nie wzywał Pana przeciw tobie” (Pwt 24,14-15) „Oto woła zapłata robotników, żniwiarzy pól waszych, którą zatrzymaliście, a krzyk ich doszedł do uszu Pana Zastępów” (Jk 5, 4) Sprawiedliwa zapłata jest podstawowym sposobem realizowania zasady sprawiedliwości społecznej Kościół stale reaguje na krzywdę pracownika zwracając uwagę na jego godność. Dlatego też nazywa grzechem wołającym o pomstę do nieba przedmiotowe traktowanie pracowników, zaniżanie i niewypłacanie pensji, ale też korupcję, łapownictwo, pranie brudnych pieniędzy. Przez tyle lat robił krzywdę innym ludziom, miejmy nadzieję że w niedługim czasie poczuje gniew Boga.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zbych
 Opinia
@Wierzący 12.07.2018 09:12

Gawron zrobił Ci pranie mózgu - Ty naprawdę w to wierzysz, że Bóg mu dopi#$doli? Co za naiwność, przecież właśnie tacy jak KG mają się na tym świecie najlepiej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wierzący
 Opinia
@zbych 16.07.2018 09:39

Wiara czyni cuda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Zapraszam do nowych wpisów w tym wątku osoby obecnie związane z firmą Infoster Projekt! Chętnie poznamy najnowsze wieści dotyczące pracy w tej firmie, kwestie aktualnych postępów tego pracodawcy będą w tym wątku bardzo istotne dla innych użytkowników. Proszę Was o rzetelne oraz kulturalne wpisy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

Proszę Was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą w firmie Infoster Projekt. Z miłą chęcią poznamy najnowsze wieści dotyczące obecnego rozwoju tego pracodawcy, kwestie dotyczące benefitów oraz warunków pracy także będą w tym wątku bardzo istotne. Przypominam wam również by przestrzegać regulamin serwisu gowork, gdyż komentarze łamiące regulamin będą usuwane przez administratora!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grzegorz
 Opinia

Czy możne ktoś rozjaśnić o co chodzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zatroskany
 Opinia

Boję się, czy Skynamo Aerospace przetrwa, od dawna na ich facebooku nie ma żadnych wpisów, nie wiadomo też, co się dzieje z prezesem Czapkiewiczem no i czy są jakieś postępy w pracach nad powietrznym ścigaczem? Mocno kibicuję temu projektowi ale na razie jest cisza.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABW
 Opinia
@zatroskany 01.03.2018 20:59

Co dobrego widzisz w tym projekcie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gawron friend
 Opinia
@zatroskany 01.03.2018 20:59

na projekty w skynamo gawron poprzez pośredników pobrał ile sie dało i o to chodziło a kogo obchodzi reszta? długi zaległości itd?to dla gawrona stan normalny

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misiek
 Opinia
@gawron friend 03.03.2018 17:13

Na garbie tyrających pracowników firm Biprozat i Infoster (o Sherman Partners nie wspomnę, bo tam pewnie inne przekręty się działy) zbudował Gawron atrapę pojazdu latającego, która miała posłużyć jako podstawa do wyłudzenia pieniędzy. Gdzieś tam w tle na facebooku stworzył całą fikcyją opowieść o tym jaka to wspaniała maszyna powstaje, dodatkowo dał ogłoszenia po całej Polsce że Skynamo Aerospace zatrudni specjalistę z tytułem doktora nauk technicznych, poza tym w internecie (i w KRS - sic!) działalość Skynamo Aerospace opisał jako "Produkcja statków powietrznych, statków kosmicznych i podobnych maszyn" i myślał że inwestorów na to wszystko złapie. Ha, ha ,ha!!! Miałeś rację, on jednak jest psychiczny.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misiek
 Opinia
@gawron friend 03.03.2018 17:13

Acha zapomniałem dodać o odrestaurowanej jednej ścianie stodoły w Wojniczu. która była potrzebna do zdjęcia z napisem "siedziba"

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madmax
 Opinia
@zatroskany 01.03.2018 20:59

Prezes bez zmian, ma się dobrze i ciężko pracuje nad promocją projektuprojektu, projekt w fazie końcowej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia
@Madmax 09.05.2018 08:21

Projekt w fazie końcowej? Więc jednak to "coś" poleci? A w tym Skynamo pozostali jeszcze jacyś pracownicy - mechanicy, elektrycy, automatycy, czy pozostał tam tylko prezes aby brać dotacje?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tymoteusz
 Opinia

Czy możecie wyjaśnić o co chodzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NN
 Opinia

Z wpisu w cytowanej KW nie wynika, aby czynność prawna została unieważniona tylko uznana za bezskuteczną. Ma to znaczenie jedynie dla wierzyciela który złożył pozew i wygrał. Tylko on może odzyskać pieniądze z komorniczej sprzedaży nieruchomości w Pogórskiej Woli. Skargo pauliańskiej nie można już złożyć gdyż upłynął okres 5 lat od zbycia tej nieruchomości przez Stypkę. Gdyby umowa została unieważniona orzeczenie byłoby skuteczne wobec każdego wierzyciela. W tym przypadku tak nie jest, a szkoda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABW
 Opinia

Ważna informacja dla wszystkich, którzy nie otrzymali wynagrodzenia w spółce Infoster Technologie sp. z o.o. Tarnowski sąd unieważnił umowę sprzedaży nieruchomości w Pogórskiej Woli 241 , tam gdzie mieszka Gawron i Stypka. Stypka , aby uniknąć odpowiedzialności finansowej jako prezes Infoster Technologie sprzedała tę nieruchomość bliskiej osobie. Przejrzyjcie księgę wieczystą TR1T 32350/7 i z tytułem wykonawczym idźcie do komornika Piaseckiego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mike
 Opinia
@ABW 15.04.2018 08:47

Przecież można wnieść skargę paulianską za uchylenie się od odpowiedzialności finansowej prezesa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
magazynier
 Opinia
@ABW 15.04.2018 08:47

stypka to oszust wysokiej klasy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gawron friend
 Opinia
@ABW 15.04.2018 08:47

gawron ma jeszcze mieszkanie w tarnowie albo miał musze zadzwonic i zapytac gdzie przetrzymywał stypke i gdzie kiedyś gnieżdził sie wódz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jerzy
 Opinia

Spadek Kajetana w klasyfikacjach z miejsca 10 na 14 z całą pewnością nie zaowocuje wypłatami zaległych pensji pracownikom. A tak nawiasem mówiąc - każdy kto dalej pracuje w spółkach Infoster Skynamo Aerospace i Sherman Partners łudząc się że coś dostanie jest idiotą. Na stronie Infosteru widziałem że jest jakiś nowy pracownik zaopatrzenia, dlaczego nie ostrzegliście go? A te pozostałe osoby zarządzające co tam figurują pewnie i tak się do żadnej pracy nie nadają dlatego nadal tam są.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
magazynier
 Opinia
@Jerzy 19.04.2018 10:06

Czy naprawde jest ktoś kto po zapoznaniu się z ta witryna podejmuje prace u złodzieja??? jesli tak to naprawde nie jest mi go żal

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABW
 Opinia

MIKE, już żaden wierzyciel, w tym byli pracownicy mający tytuł wykonawczy, nie musi wnosić do sądu skargi pauliańskiej. Orzeczenie jest prawomocne i z nieruchomości Stypki można prowadzić egzekucję jeśli nie zapłaci dobrowolnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lusia
 Opinia

Karting to nie formuła 3, a Kajetan ma dopiero 10 lat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edek
 Opinia

Czy Kajetan Gawron nadal bierze udział w wyścigach Formuły 3?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gender paulin
 Opinia

Gawron nie myśałes o inwestycjach na Marsie?(planeta taka w Układzie Słonecznym) wydaje mi sie,ze tam jeszcze ciebie nie znają

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tadek
 Opinia
@gender paulin 24.03.2018 14:26

a pozdrówcie ode mnie stacha wodza i jego partnera ,który sie przedstawiał marysia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misiek
 Opinia
@tadek 29.03.2018 13:36

Wodza dawno nie ma w Infosterze, on niedawno jako prezes Eko Instal odniósł ogromny sukces - został wielkim zasłużonym dla polskiej myśli technicznej, odbierał honory i nagrody, a tutaj co niektórzy z zawiści uznali że on dalej robi ludzi w bambuko, nie sądzę żeby specjalista tak wysokiej klasy jak Dariusz Wódz zniżał się do takiego poziomu. Acha on dostał jeszcze tytuł złotego inżyniera na łamach plebiscytu czytelników Przeglądu Technicznego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sasiad z chobrzan
 Opinia
@misiek 30.03.2018 12:25

Marysiu(to partner stacha wodza) podaj nam linki do tych sukcesów stacha bo póki co to wynika ,że stachu znowu grzeje ławe w PUP-ie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
żenada
 Opinia
@misiek 30.03.2018 12:25

:))) to było dobre

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misiek
 Opinia
@sasiad z chobrzan 02.04.2018 21:50

Czy to jest Wodza sposób na życie? Rok gdzieś porobić żeby zarobić na półroczny zasiłek i tak na okrągło? Z tego co wiem Wódz jest po doktoracie, wśród takich bezrobocie nie istnieje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
j23 znowu nadaje
 Opinia
@misiek 04.04.2018 09:13

ale jest tez grupa ,którym nic nawet doktorat nie pomoże stachu wróć do chobrzan ,ubierz sie jak człowiek(gumiaki itd)i weź sie za uczciwe zycie ,działalnośc zawodowa(vide Infoster)to nie jest twoja mocna strona

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@misiek każda opinia jest ważna, ale jednak obrażanie pracowników na forum jest zakazane. @zatroskany wątek dotyczy firmy Infoster Projekt i piszemy tutaj tylko o pracy w niej. Poboczne informacje o innych firmach może administrator usunąć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia

Andrey napisał "To nie firma,to kompka" ale co to znaczy ta kompka? Czy to oznacza, że warto tu pracować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Sowizdrzal w moim wpisie jest odwołanie nie do Twojego wpisu, a wpisu użytkownika @Tom, który swoje pieniądze chciał odzyskać z zasiłku dla bezrobotnych. Tylko to są pieniądze obywateli, a nie funduszu, o którym piszesz. Nikogo nie chcę zniechęcać. Tylko chce, żeby Wasze działania były fair wobec osób nie związanych z Waszą sytuacją w firmie Infoster Projekt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@ABW czy fakt, że chcę, żebyście rozmawiali o płatnościach z firmą Infoster Projekt jest ich obroną według Was? Uważam, że nie powinniście obwiniać i obciążać innych obywateli tylko próbować do skutku rozwiązać swój problem z firmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzal
 Opinia
@Paulina 19.02.2018 13:37

Jest to problem do rozwiązania na poziomie systemowym i legislacyjnym. Jeśli pracownik zwraca się po zaległą wypłatę do FGŚP to ten fundusz przejmuje wierzytelności i ściąga pieniądze od niewypłacalnego pracodawcy. Gdzie widzisz tutaj obwinianie czy obciążanie innych obywateli? Bo ja tu w Twojej wypowiedzi widzę chęć zniechęcenia byłych pracowników do przeniesienia wierzytelności na FGŚP, który, mimo wszystko, wie lepiej jak ściągnąć zaległe pieniądze i lepiej sobie poradzi z Infosterem niż poszczególni pracownicy...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@ABW @Sowizdrzal zwykły pracownik czyli szeregowy. Tak, nie wiem kto umieścił ten wpis, ale mogę się domyślać. Można iść do KRS-u, ale czemu miałby to robić i czemu miałoby go to ciekawić? Nie jestem osobą, za którą mnie postrzegacie. Jestem moderatorem forum Gowork.pl i czytając ogłoszenia przytaczam słowa pracodawcy Infoster Projekt o wysokich wynagrodzeniach. Skoro takie informacje firma publikuje pod swoim logiem to czemu miałabym myśleć, że są niezgodne z prawdą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzal
 Opinia
@Paulina 15.01.2018 10:53

Jak to po co sprawdzać w KRS? Aby mieć wiarygodne informacje. Jeśli pada zarzut o niewiarygodności pracodawcy to niedorzeczne jest podawanie jako kontrargumentu tego, co ma on napisane na swojej stronie www. Wiarygodne informacje ma sąd. Jeśli rzeczywiście pracujesz jako moderator, powinnaś zdawać sobie z tego sprawę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrej
 Opinia
@Paulina 15.01.2018 10:53

Z tego ze 2 lata nie mozemy otrzymac po sadu pieniadze ad tego infosteru.To nie firma,to kompka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pieniazki
 Opinia
@Andrej 28.01.2018 12:01

ja wciąż czekam na pieniązki za 2012 rok ZUS tez nie zapłacony oto kraj prawa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia
@Andrej 28.01.2018 12:01

Andrey, Infoster nie zapłaci. Mało tego PIP, sąd i inne instytucje państwowe nie pomogą. Jedyne, co może zrobić pracownik aby odzyskać choć część swoich pieniędzy (jeżeli ma przepracowany rok w Infosterze) to: - doprowadzić się w firmie Infoster do otrzymaniaprzez firmę wypowiedzenia z pracy - następnie już po zakończeniu pracy zarejestrowanie się w PUP i załatwienie zasiłku - przesiedzenie 0,5 roku na zasiłku, aby go cały wykorzystać To jedyny sposób na odzyskanie choć części pieniędzy z tej pracy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzał
 Opinia
@Tom 12.02.2018 08:18

Nie jest to jedyny sposób. Można też odzyskać pieniądze przez FGŚP.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zre
 Opinia
@Sowizdrzał 19.02.2018 01:07

Otóż jak już było pisane we wcześniejszych postach fundusz FGŚP nie działa. Tzn działa po spełnieniu iluśtam niemożliwych do spełnienia warunków - proszę odnaleźć ten wcześniejszy post i poczytać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABW
 Opinia
@Paulina 15.01.2018 10:53

A dlaczego myślisz, że są zgodne z prawdą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzal
 Opinia
@zre 19.02.2018 08:22

Próbowałeś? Warunki nie są nie do spełnienia. Idziesz z pozwem do sądu pracy, dostajesz wyrok, czekasz na uprawomocnienie, idziesz z tym do komornika, dostajesz albo ściągniętą kasę albo papier o braku ściągalności i z tym papierem idziesz do FGŚP. Da się.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@Tom ale to nie jest odzyskanie pieniędzy od firmy Infoster Projekt tylko czerpanie od państwa zasiłku, kiedy można iść do pracy. Uważasz, że jest to fair rozwiązanie wobec innych obywateli? Jeżeli firma Wam w czymś zalega to róbcie tyle ile możecie, żeby to firma Wam to oddała, a nie inni obywatele.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia
@Paulina 12.02.2018 14:41

To jest bardzo fair względem państwa, gdyż państwo w postaci PIP, urzędów oraz sądów nie zrobiło nic aby odzyskać dla nas te pieniądze - nawet nie zamknęło we więzieniu tego właściciela firmy oszusta, więc uważam że teraz to państwo jest nam - pracownikom Infoster coś winne

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABW
 Opinia
@Paulina 12.02.2018 14:41

Paulino, wciąż bronisz Gawrona, Stypkę i innych kryminalistów, skąd nagle taka "obywatelska" postawa ?.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowizdrzał
 Opinia
@Paulina 12.02.2018 14:41

Bardzo ładnie pokazana bezstronność, pani "moderator"...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina
 Opinia

@cypisek po raz kolejny upominam Was, że na forum jest regulamin i wszyscy muszą go przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin Nie opisujcie i nie używajcie innych nazwisk osób z firmy Infoster Projekt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Infoster Projekt Sp. z o.o. - Tarnów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej