Tradycja i Jakość Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 36 ocen.

Tradycja i Jakość Sp. z o.o.
2 36 6 1

Opinie o Tradycja i Jakość Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Edyta

@zniesmaczona, może warto przedstawić pomysły, które zawarłaś w swoim komentarzu szefostwu firmy Tradycja i Jakość? Nie sądzisz, że taki system prowadzenia konkursów jest swego rodzaju wyjątkowy na tle dzisiejszych czasów? Jak trafnie zauważyłaś teraz większość konkursów, odbywa się za pośrednictwem nowoczesnych technologii, więc może dla innych grup osób jest to dogodna forma konkursowa? Co sądzisz na ten temat?

zniesmaczona
@Edyta 14.09.2018 08:33

Sądzę, że Edyta jesteś taką osobą od PRu w tej komunistycznej firmie i mogłabyś rozważyć, by organizacja konkursów była nowoczesna. Dziś emeryci mają wszakże dostęp do internetu i potrafią obsługiwać pocztę mailową be problemu. A babcia, która po powrocie ze Społem bez komputera, chce wziąć udział w konkursie, to wnuczka poprosi, jak Ela w Klanie i bez problemu jej pomoże odpowiedź zgłosić. Dla mnie te Wasze urny to żadna wyjątkowość, raczej relikt. Jak już pisałam, każdy z pracowników ma do nich swobodny dostęp. Więcej brać udziału w takich Waszych wspaniałych, urnowych konkursach nie będę. Może doczekam się nowoczesności w podejściu do klienta kiedyś...

zniesmaczona

W sprawie ostatniego konkursu na Zagłębiowskiej. Trochę lipny - 21 wiek, wszyscy organizują konkursy smsowe, czy mailowe - a w Społem urna w sklepie jak w PRLu. Żadnej gwarancji, że Twoja odpowiedź na kuponie trafi do centrali - pracownik może wyjąć kupon, przeczytać, wyrzucić, itd. Lista laureatów na plakacie na drzwiach sklepu - bardzo szybko wydrukowane plakaty z listą osób nagrodzonych od zakończenia konkursu. Gdzie taka szybka drukarnia? Chętnie skorzystam. Czy umieszczenie pełnych danych osób nagrodzonych na drzwiach w markecie jest zgodne z RODO? Wydaje mi się, że nie? Może kolejny konkurs w Społem będzie mailowy czy smsowy i dział marketingu wyciągnie wnioski? Byłoby miło. Bo póki co Standardy jak w PRL. Nawet to wywieszanie listy nagrodzonych na drzwiach... Chętnie przeczytam odpowiedź na moje uwagi, bo osoba z firmy na tym forum widzę, że robi, co może, by organizować pozytywny PR. Więc czekam... Zniesmaczona ostatnim konkursem.

Edyta

@Zenon, masz rację, jednak poruszyliśmy temat nagród, dlatego chciałam, żeby ten temat został zakończony odpowiednio, aby znalazły się tu wszelkie informacje na ten temat. Wracając do meritum wątku zapraszam w dalszym ciągu do wypowiedzi na temat pracy w firmie Tradycja i Jakość. Ktoś z Was może dodać coś jeszcze do tematu tego wątku?

Edyta

@anonymous, dziękuję za odpowiedź i sprecyzowanie warunków udziału w konkursie, czy możesz jeszcze dodać ile osób wygrywa akurat w tym konkursie, który trwa do 2 września organizowanym przez firmę Tradycja i Jakość? Jest jeden zwycięzca, czy może kilku?

Zenon
@Edyta 28.08.2018 15:16

Wydaje mi się, że nieco Pani zmienia formę portalu, na którym się znajdujemy. To portal związany z opiniami o pracodawcy a nie o ofercie dla klientów. Czy informacja ilu klientów wygrywa w konkursie świadczy o tym jaki pracodawca ma stosunek do pracowników? Śmieszne....

FankaZenka
@Zenon 30.08.2018 14:09

Zenek masz rację :)

Edyta

@anonymous, jakie najczęściej upominki wchodzą w skład nagród, które oferuje firma Tradycja i Jakość zwycięzcą konkursu? Możesz napisać, jak wygląda obecnie trwający konkurs urodzinowy? Jakie warunki należy spełnić, aby wziąć w nim udział?

anonymous
@Edyta 21.08.2018 10:54

Nagrodami są zawsze sprzęt rtv i agd lub różne voucher na lot balonem, masaże itp. W Konkursie w sklepie na ul. Zagłębiowskiej trzeba zrobić zakupy na kwotę 50 zł odebrać kupon wypełnić go i napisać życzenia urodzinowe dla sklepu ale wszystko jest na kupnie napisane... ???? Zapraszam

Edyta

@Doczytaj, dziękuję za sprecyzowanie. Firma Tradycja i Jakość na swojej oficjalnej stronie internetowej umieściła informację o wynikach konkursu "lato już trwa" http://www.tradycjaijakosc.com.pl Czy firma często organizuje takie konkursy, w których można wygrać ciekawe i cenne nagrody?

anonymous
@Edyta 15.08.2018 11:58

Tak bardzo często i nagrody są atrakcyjne... Polecam... teraz aktualnie do 02.09 jest konkurs urodzinowy w sklepie przy Ul.Zagłębiowskiej... zapraszamy do wzięcia udziału...

Edyta

@bolo, jakie konkretnie sytuacje wpłynęły na to, że uważasz jakoby firma Tradycja i Jakość nie szanowała pracowników, którzy są zatrudnieni na produkcji? Może mógłbyś napisać coś więcej o warunkach, jakie firma oferuje osobom, które są zatrudnione na produkcji? Uzasadnij swoją wiedzę, którą masz na ten temat.

Doczytaj
@Edyta 08.08.2018 11:12

Firma Tradycja i Jakość Sp. z o.o. nie jest firmą produkcyjną ....

bolo

Ni krzty szacunku dla pracowników sklepów nie ma w tej firmie. To oni pracują na biuro, które nie ma pojęcia o rzeczywistej pracy w sklepach. Kto z pracowników biura ma wykształcenie menedżerskie? Nikt, większość to przypadkowi ludzie po akademii rolniczej czy uczelni typu krzak.

kolo
@bolo 03.08.2018 17:08

Taki jesteś pewien? Mógłbyś się zdziwić... A Ty jakie masz wykształcenie? Nikt nie broni Ci przecież startować w rekrutacji na pracownika w biurze.

Lolek

Idealnych firm nie ma to fakt, ale wystarczy dobrze pracować a z całą pewnościa każdy bedzie zadowolony!!

Edyta

@Lalala, możesz w sposób szczegółowy przedstawić zachowania kierownika w jednym ze sklepów firmy Tradycja i Jakość? Wielu poprzednich użytkowników również wspominało problematyczne zachowanie kierownika jednak w dalszym ciągu nie ma konkretnych przykładów czego konkretnie dotyczą te zażalenia związane z tą osobą. @Pomagają na 100%, jak myślisz, czym są spowodowane sytuacje kryzysowe jeżeli pracownicy z biura muszą pomagać pracownikom na sklepie? Czy jest to brak większej ilości pracowników, czy może inne aspekty na to wpływają?

Nina

Panie z kadr bez wyjątku zacofane że masakra... Pani Ela całkowicie! Za robotę i zasowac na sklepy wykładać towar a nie głupio komentować. Zobaczyli byście jak trzeba zasowac na wasze wyplaty

Johny
@Nina 26.06.2018 12:00

Przecież ludzie z biura też pracują na sklepach w sytuacjach kryzysowych! Macie odwagę krzyczeć przez neta a nikt nie ma odwagi umówić się na spotkanie z Prezesami i powiedzieć im to w oczy. To takie typowe - Polskie! Ulżyło wam, że trochę pojeździliście po ludziach wymieniając z imion? To sami podajcie swoje prawdziwe imiona a nie anonimowe pseudonimy... W sumie wyciągnąć IP to nie problem więc nie do końca jesteście anonimowi, pamiętajcie o tym. Powodzenia.

:D
@Johny 28.06.2018 08:11

Hehe

Pomagają na 100%
@Johny 28.06.2018 08:11

Zgadzam się pracują byli może że 2 lub 3 razy do pomocy.. Jeśli to pomocą można nazwać... Wszystko trzeba było poprawiać a jeden wózek potrafili przez 4 godziny wykładać. Więc przyznaje rację ludzie z biura też pomagają :D

Klient

Pani kierownik R. na Zagłebiowskiej jest nie miła, ostatnio miałam z tą osobą styczność. Niestety brak normalnego podejścia do klienta.

...
@Klient 02.07.2018 22:57

Jakieś szczegóły?

anonymous
@Klient 02.07.2018 22:57

Boże co wy ludzie chcecie od tej kobiety ... (usunięte przez administratora) za dwóch żeby dogodzić wszystkim a jest tylko człowiekiem i jak każdy możecie zły dzień, może się źle czuć... A pani pisze że odrazu jest nie miła ... niech Pani się postawi na miejscu tej kobiety... Dajcie tej kobiecie żyć normalnie...

Reklient
@Klient 02.07.2018 22:57

Przeciez nikt nie napisze Ci szczegółów.. Zwłaszcza jak sobie wymyśla i nie ma odwagi napisać kim jest i kiedy ewentualnie ktoś był nie miły. Ewidentnie widać że próbuje tylko oczernic Panią Renate. Może było by leszcze podejście gdybyś ty "kliencie" był lub była normalnym.

Krzysztof
@Reklient 07.07.2018 16:50

A KIM TY JESTEŚ?

Remek
@Krzysztof 10.07.2018 22:21

Remigiusz

94par2

Pani Renata dobrze wykonuje swoją pracę to że wymaga od pracowników i nie da sobie wejść na głowę to znaczy że trzeba ją oczernić? Idźcie do Biedronki pracować lub kupować tam napewno będziecie mieć " lepsza" obsługę... W co wątpię. Sklep dzięki niej nie poszedł do zamknięcia i dzięki niej pracownicy dostają bardzo wysokie pensje. Ciekawe czy Ty była byś w stanie tak zrobić żeby każdy był zadowolony? Ludzia w (usunięte przez administratora) się poprzewracalo myślą że towar sam się zamawia przyjmuje i rozkłada? To jest ciężka praca więc darowali byście sobie komentarze że ktoś jest nie miły... Bądź ty miły to i obsługa będzie dla Ciebie miła... Zachowaj się jak człowiek a nie jak małpa to i inni będą Cię tak samo traktować. Myślisz że przychodzisz do sklepu i będziesz ludzi którzy tam pracują jak śmieci traktować?, To się nie dziw że ktoś traktuje Ciebie tak samo... Przyjdź powiedz tej kobiecie prosto w oczy a nie wypisujesz bzdury... A może Kierownik ma sobie pozwolić wejść na głowę żeby każdy robił sobie co chce i brał pieniądze ze nic? Beznadziejni są ludzie którym zwróci się uwagę że robią coś nie tak a Ci zamiast wziąć się w garść i poprawić swoją pracę to oskarżają innych o mobbing i idą na L4 czy to jest słuszne podejście? a czy ktoś z Was wie co to jest mobbing? Zachęcam do zaciągnięcia informacji z art94par2 kodeksu pracy. Miejcie cywilna odwagę przyjść i powiedzieć usiąść i pogadać jak ludzie a nie zachowywać się jak zacofane małpy i oczerniac innych. Może przyzwolmy na takie zachowanie żeby każdy robił co chciał i miał pracę w (usunięte przez administratora) przychodząc tylko aby być, nic z siebie nie dając a kierownictwo zapłaci Manko przy inwentaryzacji... Tak to było by najlepiej...

Studentka2017

Pracowałam na Kasprowicza 85 i serdecznie polecam panie jakie tam pracują na sklepie. Praca z klientem jak to z klientem - zawsze znajdą się kwiatki ;) Pieniądze były jakie były (najniższa krajowa), ale jako praca dla studenta na wakacje to było wystarczające. Ogólnie atmosfera była super i będę bardzo tęsknić za nią. Można (usunięte przez administratora) przerzucać, ale jak to się robi z fajnymi ludźmi to chce się do pracy przychodzić!

Work

Odradzam pracę na Walerego dalej ten szurnięty cymbał obraża ludzi!!!

Materialna

A to że okradaja pracowników to wszyscy wiedzą... Długo nie pociągną z tym podejściem... Odpowiedzialność materialna na sklepach a sami biorą grube pieniądze z Retra z firm. Ciekawe gdzie one są? Każą spłacać Manka z inwentaryzacji i nie obchodzi ich że ludzie kradną i wynoszą towar... Później kierownicy muszą utrzymywać firmę żeby pani Ela miała za co wypłatę brać w kadrach.

Brak Tradycji i Jakości

A słyszeliście że ściągają kierownika z wypłaty za rotacje? Chcą mieć większe obroty bez towaru na sklepie i zapasu na magazynie? To dopiero żenada! (usunięte przez administratora) Naiwnych znaleźli... Trzeba to do inspekcji pracy zgłosić bo to nie zgodne z prawem... Zrozumiala bym jakby naprawdę było tego towaru mnóstwo ale jest sporo sklepów co mają wszystko na sali sprzedaży i mają większe obroty to jeszcze ich okradaja z pseudo rotacji. Co to za firma która okrada ludzi którzy tyraja na ich wypłaty? Tradycja i Jakość? Chyba Tradycyjne okradanie pracowników i brak jakości. Zmienic trzeba szyld!!!

NICK

Zgadzam się z opinią na temat kadr jedyny wyraz jaki nasuwa się to ŻENADA .A pani Ela wygrywa ze wszystkimi swoim ZEROWYM zainteresowaniem. pozostali pracownicy biura to większość rencistek ,na pomoc nie ma co liczyć .NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE

Ma83

Nie polecam to co dzieje się w Kadrach powala na nogi... Nie potrafią znaleźć ludzi do pracy na sklepach pracuje się ciężko a one mają totalnie wywalone... Same pierwsze co to przychodzą do pracy i robią kawę i mają na to czas a na sklepie nie ma czasu iść się wysrać za przeproszeniem... Pani Prezes jak zwykle nie poinformowana o niczym w dodatku nie ma zielonego pojęcia co te panie Tam wyrabiają. PANI ELA Z KADR NIE NADAJE SIĘ DO TEJ PRACY NIE POTRAFI ROZMAWIAĆ Z LUDŹMI... PORAŻKA. Na szczęście już tam nie pracuje.. Wzięły by się za robotę te Gwiazdy z Biura i ruszyły pomoc ludzia na sklepy a nie memlaly jezorami i szukały afer których nie ma żeby tylko było o czym gadać i plotkowac... To dzięki pracy ludzi na sklepach macie wypłaty! Nikt na sklepach nie leży a Wy macie czas na wszystko! Jeśli coś ktoś z tym nie zrobi to ta resztka ludzi Wam się zwolni a wtedy wy pospadacie z tych stołkow i będziecie zasowac... Od 5.30 nie raz do 21.30 łamiąc wszelkie przepisy prawa pracy. Jeszcze raz Nie polecam!!!!

Pitaja
@Pamela 25.06.2018 19:38

Powiem szczerze... Praca Ciężka, przydało by się czasem wsparcie biura a oni nic tylko jeszcze utrudniają pracę... Trzeba liczyć na siebie. Z Panią Ela nie ma co rozmawiać bo nie ma zielonego pojęcia o czym kolwiek. Jakby ruszyła tylek do wykładania towaru to szybko by znalazła ludzi. Komuna nic więcej...

Tj
@Pitaja 25.06.2018 19:46

Kadry to trzeba całe wymienić na młode ambitne i chcące pracować osoby które będą mieć nowe spojrzenie na sklepy... Na pracę i na wsparcie sklepów... Może dla przykładu jedna zwolnić albo przenieść na stałe na sklep może to zmieni myślenie tych pseudokadr...

Była na szczęście pracownica

Nie polecam pracy w sklepie na Walerego Sławka, gdzie Kierownik Stanisław ma wszystko w głębokim poważaniu próbuje być śmieszny ale mu nie wychodzi oraz jego zastępca pan Rafał, który traktuje ludzi jak podludzi ciągle podkreśla, że jest kierownikiem i on tu rządzi( a jest zastępcą pare miesięcy) jest to kawał (usunięte przez administratora) z wielkimi aspiracjami na kierownika a może i nawet prezesa :D. Jeśli chcesz spać spokojnie i nie mieć pracy jak w obozie NIE IDŹ TAM!!!!

Kierownik Stanisław
@Była na szczęście pracownica 11.04.2018 15:59

Bardzo dziękuję za wątpliwą opinie na temat miejsca pracy Pani "byłej na szczęście pracownicy". Skoro kierownik i jego zastępca są tacy źli to proszę mi wytłumaczyć jak po pierwszym pełnym miesiącu pracy wszyscy pracownicy dostali podwyżki i dodatkowo bonus za wyrobioną marżę co nie miało miejsca przez co najmniej rok? Niestety aby się tak zdarzyło czasem trzeba się postarać a nie siedzieć z założonymi rękami i narzekać na wszystko i wszystkich. Dziękuję i pozdrawiam.

Kama
@Była na szczęście pracownica 11.04.2018 15:59

Nie polecam pracy na hali targowej kierownik Marcin nie ogarnięty a jego zastępca Krystaną j porażka Baba okropna

nick
@Kierownik Stanisław 22.04.2018 17:23

Stachu.... a zastpczyni lekko kulejąca na noge jeszcze cie wspiera, czy polazła na zagłebiowska za swoja ulubienica renią....

Maga86
@Była na szczęście pracownica 11.04.2018 15:59

Tak to prawda Pan Rafał to jakaś porażka Koleś z wielkimi aspiracjami na kierownika... I Został kierownikiem... To co wyrabia i to co wygaduje i to jakie ma odzywki do pracowników przerasta wszystko co złe... Panie Rafale takim podejściem nikt z Panem nie będzie pracować... Zastanawiam się kiedy Biuro się przekona że Pan się nie nadaje na Kierownika sklepu... Może wtedy jak reszta odejdzie? Bo na to się zapowiada... Trzeba ludzi szanować i traktować normalnie a nie jak śmieci!!! Taka rada na przyszłość panie KIEROWNIKU

Oseana
@Była na szczęście pracownica 11.04.2018 15:59

Nowy kierownik na Walerego Sławka jest bezczelny, opryskliwy, nie szanuje ludzi, w dodatku odbiło mu po awansie i rozstawia ludzi po sklepie. W dodatku kręci jakieś dziwne interesy na sklepie. Coś czuję że próbuje się pozbyć ludzi którzy patrzą mu na ręce.

anonymous
@Była na szczęście pracownica 11.04.2018 15:59

Prawda Pan Rafał wyżej sra niż głowę ma... Ludzie jak chcecie spokojnie spać to nie polecam pracy z tym Panem... Pan kierownik Rafał jest chamski traktuje ludzi jak śmieci... Ale Panie Rafale karma wraca a ta zła wraca ze zdwojoną siłą... I

Gowork
@anonymous 25.06.2018 19:55

Zapomniałaś dodać to jest PAN KIEROWNIK on teraz jest tam najwazniejszy wyżej sra niż (usunięte przez administratora) pa... Karma WRACA długo sam nie pociągnie skoro szmaci ludzi... A sam nic sobą nie reprezentuje

Lalala
@anonymous 25.06.2018 19:55

Jak można tak traktować ludzi... Gdzie są kadry czemu nikt nie rozmawia z pracownikami? Pani Elu z kadr zamiast pić ta kawkę proszę zainteresować się tym co dzieje się na Sławka w sklepie. Jak możecie pozwalać i przyzwalac ma takie zachowanie Kierownika który powinien być wzorem do naśladowania... Takie zachowanie tylko psuje opinie firmy... Nie by sobie z palca nie wyssal takiego zachowania może czas na działanie Biura w tym kierunku może wkoncu ktoś opiszę sytuację pani prezes... Żeby wiedziała co się dzieje na kadry nie ma co liczyć wszystko pod dywan zakopia... Do czasu kochane kadry do czasu jak będziecie coraz częściej na sprawach sądowych... A może wystarczy wysłać mailem informacje do Pana kierownika Rafała z linkiem do pojęcia Mobbing?

Edyta

@sklep kochanowskiego, widzę, że nie masz pozytywnej opinii o swojej pracy w Tradycja i Jakość. Pracujesz w tym sklepie w dalszym ciągu? Mimo Twojego zdania o tym miejscu pracy, chciałabym Cię dopytać o premię, o których wspomniałeś? Czy jest to jedyny jej rodzaj?

Edyta

@NICK, rozumiem, że w pracy w Tradycja i Jakość najbardziej nie podobała Ci się atmosfera i środowisko. Co możesz powiedzieć o innych aspektach wynikających ze współpracy z tą firmą? Jakie warunki zatrudnienia Cię obowiązywały? Może są jakieś argumenty za rozpoczęciem pracy u tego pracodawcy?

zadowolona
@Edyta 16.03.2018 23:00

Ja jestem zadowolona więc nie rozumiem o co ich chodzi...

sklep kochanowskiego
@Edyta 16.03.2018 23:00

w tej firmie zapomina się a elementarnych zasadach kodeksu pracy - choćby urlop wypoczynkowy, na urlop idzie się jak kierownictwu pasuje o przyznaniu urlopu pracownik dowiaduje się z dnia na dzień i masz iść na urlop ba nawet wniosku nie trzeba wypełniać, i wiele innych grzeszków tylko zapier... może skapnie premia za utargu

Edyta

@nick, jeżeli Twoja opinia o Tradycja i Jakość Sp. z o.o. jest inna, to dobrze by było gdybyś się nią podzielił z innymi użytkownikami forum. Czy w dalszym ciągu pracujesz w tej firmie? Jak przedstawia się Twoje doświadczenie wynikające ze współpracy z tym pracodawcą?

NICK
@Edyta 22.02.2018 20:02

Dzięki Bogu już nie jestem pracownikiem tej firmy .Wystarczy traktowania człowieka jak psa ,przez kierownictwo szary pracownik = śmieć smutne ale prawdziwe .NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE.

nick

te pochlebne opinie to piszą ludzie z biura tej firmy żenujące

Edyta

@Ala, rozumiem, że przyczyną nierozpoczęcia przez Ciebie współpracy z Tradycja i Jakość Sp. z o.o. była lokalizacja. Wzięłaś jednak w rozmowie kwalifikacyjnej, która w twoim odczuciu przebiegała w miłej atmosferze. Czy mogłabyś zdradzić więcej szczegółów na jej temat? Jakie pytania zostały Ci na niej zadane?

Ala

To dziwne ja też byłam na rozmowie i w kadrach powiedziano mi o odpowiedzialności. nie podjęłam pracy bo okazało się że nie mają sklepów koło mnie. mam małe dziecko i zależy mi na pracy blisko domu ale rozmowa była miła.

magr

Witam, pochodzę z Wrocławia-parę dni temu miałam możliwość rozpoczęcia pracy,po badaniach doszło do podpisania umowy,której nie podpisałam... Ustalenia ustne nie zgadzały się z umową-otóż na stanowisku z-ca kierownika sklepu miałabym zarabiać 2465zł brutto z 33% odpowiedzialnością materialną-żenada... czyli 1 783,62 PLN na rękę-kurcżę jak oni wyzyskują ludzi...

Patyczek
@magr 23.01.2018 09:54

BOŻE CIESZĘ SIĘ ŻE TRAFIŁAM NA TĘ STRONĘ TEŻ MNIE ZAPROSILI NA ROZMOWĘ Z-C KIEROWNIKA

byłypracownik

co innego mówią kadry co innego jest w rzeczywistości na sklepie dowiadujesz się o odpowiedzialności materialnej kadry o tym nie informują żeby nie wystraszyć potencjalnego pracownika braki personelu na sklepach są straszne manko do spłaty pewne . firma zatrzymała się w czasach komunu razem z zarzadem;

Edyta

@magr, napisałaś, że miałaś mieć takie wynagrodzenie. Czy to oznacza, że jednak nie zdecydowałaś się na współpracę z Tradycja i Jakość Sp. z o.o.? Jak oprócz warunków finansowych przedstawiały się inne warunki zatrudnienia, które zostały Ci zaproponowane przed rozpoczęciem pracy?

jolka

Jaką podstawę brutto oferuje firma na stanowisku sprzedawcy, bo ogłoszenie jest na stronie internetowej. Najniższa krajowa, czyli 2000zł, czy coś więcej?

anonymous
@jolka 21.04.2017 16:11

najniższa od 1.08.2018 to 2100 zł. I też tyle oferują

Zostaw opinię o Tradycja i Jakość Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tradycja i Jakość Sp. z o.o.