Global Work Sp.zo.o

Zabrze

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 182 ocen.

Opinie o Global Work Sp.zo.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o

Olgierd

Czy podpowiecie coś jak się z agencja współpracuje? Byłby to pierwszy raz więc chcę się przygotować. Jak z mieszkaniem?

0maks

Panowie Pomóżcie. Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Polsce można zrobić certyfikat chartek7. Szukam od kilku dni w Internecie i nic. Prosiłbym o jakieś namiary jeżeli takie informacje posiadacie

Lolo
@0maks 03.12.2017 20:02
Panowie Pomóżcie. Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Polsce można zrobić certyfikat chartek7. Szukam od kilku dni w Internecie i...

0maks Masz namiar na jakas robote zwiazana z pfp ?

Karsto

Angielski na karsto jest potrzebny. Jest to rafineria statoila i musisz zaliczyć kurs na bramę i sitetest. Ja pracuje jako izoler ale wiem ze malarze łatwego sitetestu nie maja. Także jeśli z językiem słabo to lipa. Pozdrawiam

leniuch
@Karsto 12.02.2016 09:51
Angielski na karsto jest potrzebny. Jest to rafineria statoila i musisz zaliczyć kurs na bramę i sitetest. Ja pracuje jako izol...

Jesli chodzi o prace na rafinerii to zgadzam sie z Tobe w 100% co do znajomosci jezyka.Ale mialem na mysli prace w stoczni i wiem ze tam sa mniejsze wymagania.

Kasza123
@leniuch 12.02.2016 11:55
Jesli chodzi o prace na rafinerii to zgadzam sie z Tobe w 100% co do znajomosci jezyka.Ale mialem na mysli prace w stoczni i wi...

A czy mógłbyś mi powiedzieć czy kierowca który wozi ludzi do pracy również musi bardzo dobrze posługiwać się językiem angielskim ? Dostałem propozycję i nie wiem co robić.

Iza

@Malarz - a czy możesz napisać nieco więcej o swoich doświadczeniach związanych z pracą w Global Work? Piszesz, że wymagana jest znajomość języka angielskiego - jaki poziom znajomości jest niezbędny? Czy Agencja zapewnia też zakwaterowanie? Na jaki okres podpisuje się umowę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Malarz

W Global work jest bardzo dużo ofert pracy, w szczególności dla malarzy z językiem angielskim, dużo projektów, pewne zatrudnienie na kilka lat. Polecam kontakt z biurem

Malarz 82
@Malarz 27.07.2017 12:40
W Global work jest bardzo dużo ofert pracy, w szczególności dla malarzy z językiem angielskim, dużo projektów, pewne zatrudnien...

Czy może się ktoś podzielić opinią na temat site testu dla malarzy?Jak to wygląda? Test tylko praktyczny czy również teoria?

Iza

Czy ktoś z Was współpracował z oddziałem Global Work Sp.z. o. o. w Zabrzu? Aktualnie dostępne są oferty pracy w Norwegii. Wszelkie informacje na temat zatrudnienia i warunków pracy będą pomocne dla osób szukających zatrudnienia.

Grabarz

Robią tyle tych site testów, a wiadomo kiedy będą wysyłać?

polak

Haugesund rusza w połowie lutego dla błociarzy -rotacja2/2

gwóźdż
@polak 25.01.2017 17:47
Haugesund rusza w połowie lutego dla błociarzy -rotacja2/2

co tam u Pinezki?

ygt

no powiem Ci ze oni mieli nawet oferty pracy za granica- w Norwegii..tylko ze pameitam ze szukali raczej ososb tam do pracy fizycznej i pameitam ze trzeba bylo tam znac dobrze jezyk angieslki do pracy..

John

Tak to prawda - baardzo duża ilość była szkolona .. CEKOLEM I SIATKĄ NA ZIEMNIAKI :))

leniuch
@John 12.03.2016 14:15
Tak to prawda - baardzo duża ilość była szkolona .. CEKOLEM I SIATKĄ NA ZIEMNIAKI :))

Ale (papiery) maja

byly

zadzwon do wentora debica,moze oni ci udziela odpowiedzi gdzie mozna yaki siste test zrobic na czartek.

leniuch
@byly 04.03.2016 12:46
zadzwon do wentora debica,moze oni ci udziela odpowiedzi gdzie mozna yaki siste test zrobic na czartek....

Dzieki wielkie -byly- za informacje. Ale z tego co mi wiadomo to ventor juz przeszkoil duza iosc pracownikow i na obecna chwile juz takich kursow ,saitestow nie robia.

leniuch

Słuchajcie Kochani,mam takie pytanie czy ktos z was tu obecnych orientuje sie gdzie mozna zrobic certyfikat na ;chartek;na terenie Polski? Dodam ze znam sie na tej robocie tylko ze niestety brakuje mi certyfikatu który by to potwierdzał.A jak sami zapewne wiecie bez odpowiedniego dokumentu jest niestety coraz gorzej ze znalezieniem pracy.bede bardzo wdzieczny za odpowiedz.

izoler

"Karsto" a izolerzy jaki mają site test na rafinerii? Możesz coś więcej powiedzieć? Chciałbym też zapytać gdzie można zrobić Norsoka R004?

anonim

(usunięte przez administratora)

leniuch

Jesli jest praca w Norwegii to nawet bardzo dobrze.A co do jezyka angielskiego to oczywiscie ze jest wymagany ale zycie zyciem i z doswiadczenia wiem ze zdecydowana wiekszosc osob tam pracujacych to polacy,wiec bariera jezykowa raczej nieistnieje

leniuch
@leniuch 12.02.2016 09:12
Jesli jest praca w Norwegii to nawet bardzo dobrze.A co do jezyka angielskiego to oczywiscie ze jest wymagany ale zycie zyciem...

Oczywiscie dzieki za odpowiedz

leniuch

Wiam wszystkich.Jestem na tej stronie poraz pierwszy.Pewnie nie zadam zbyt oryginalnego pytania ale jesli ktos cos wie to bede bardzo wdzieczny,mam na mysli to czy w Globalu bedzie jakakolwiek praca odnosnie Chartek-u. Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.

marek

Znajac sie troche na robocie ale nie znajac jezyka angielskiego czy jest szansa na zatrudnienie w firmie-NORWEGII-czytajac posty doszedlem do wniosku ze liczy sie tylko jezyk czy ktos normalny moglby potwierdzic lub zaprzeczyc

nickolas
@marek 22.03.2015 08:59
Znajac sie troche na robocie ale nie znajac jezyka angielskiego czy jest szansa na zatrudnienie w firmie-NORWEGII-czytajac post...

Głównie język, pozniej lata pracy i norsok 501 chyba ze masz faga to wszystko zmienia. Chociaż już na jezyk angielski krzywo patrzą

dydy

niestety koledzy dzwonilem do firmy ventor dwa razy w przeciagu 2 tygodni nic nie maja, a jak juz cos maja to mowi babka ze wystarczaja im ci ludzie co sa juz sprawdzeni i pracowali dla nich

hiper_izoler

Ventor firma miodzio,a Multiserwis sam się de facto wyrzucił z Norwegii.

superizoler

ale żeby nie wiało zbytnio pesymizmem mam również dobrą wiadomość dla tych którzy już zwątpili. Otóż z Norwegii zostały wyrzucone KRAPKOWICE !!! VENTOR przejął ich projekt na EGERSUNDZIE i będzie potrzebował dużo ludzi bez angielskiego. Tak więc wszyscy na Ventor !!! Tylko co to za firma ?

vibowit
@superizoler 30.01.2015 17:24
ale żeby nie wiało zbytnio pesymizmem mam również dobrą wiadomość dla tych którzy już zwątpili. Otóż z Norwegii zostały wyrzuco...

jakoś Multiserwis dalej pracuje w Egersundzie dopiero wstałem po nocnej zmianie

superizoler

Aha zapomniałem jeszcze dodać, że na Karsto wchodzi również STS GRUPPEN AS z byłymi pracownikami PROSJEKTPARTNERA na tym projekcie tylko ,że to litwińcy wszyscy z FAGBREFAMI !!! Czy jeszcze jakieś pytania !!!

superizoler

Do wszystkich którzy marzą o załapaniu się na projekt KARSTO !!! Wszyscy pseudofachowcy z j.angielskim nie mają szans aby przejść sitest na nowym modelu i przy bardzo skrupulatnej ocenie nowego QC z KAEFERA szkoda waszego czasu. Wjazd na projekt mają pierwszeństwo byli pracownicy BEERENBERGA na Karsto czyli byłego PROJEKTPARTNERA którzy aktualnie sa zatrudnieni w firmie IMO Offshore AS i która to firma już podpisała kontrakt na dostarczenie około 40 swoich pracowników na projekt !!! Załapiesię jeszcze kilkanaście osób z GLOBALA ale na pewno nikt przypadkowy !!!

szkot

jeszcze nie wiadomo..

beny

A orientuje sie ktos jaka rotacja tam bedzie na Karsto

szkot
@beny 21.12.2014 09:17
A orientuje sie ktos jaka rotacja tam bedzie na Karsto

12-9 jurz ruszyla

nickolas

Robota na Karsto ma ruszyć od lutego. Chociaż izolatorzy już tam robią

Stachu

Ciezki site test , QC pilnuje jakosci ale trzeba sobie radzic byli tez tacy co kontrakt przelazili , kurs na komputerach banał slyszalem o nowym site test jest na niego 5 dni po 7,5 h foamglass + blocha

karsto

hej,kiedy ta robota na Karsto?

anonim

(usunięte przez administratora)

nickolas

Warunki pracy są na bardzo wysokim poziomie. Mamy bardzo restrykcyjne BHP. Wszędzie są inspektorzy HMS to BHP. Statoil nie pozwoli sobie na jakieś niedociągnięcia. Czas pracy jest przestrzegany, trzeba przestrzegać przerw bo jak nie to dostaniesz warringa i raport. Jak przestrzega się zasad to nic Ci nie bedzie. Musisz używać rękawic, specjalnych kombinezonów, w zależności Co robisz zawsze musisz przemyślec swoją pracę i zminimalizować zagrożenia. Język angielski jest wymaganym minimum chyba że znasz norweski. O testach nie mogę nic napisać ale Masz 3 próby i nie możesz się pomylić na alarmach. Jak to wszystko zdasz to dasz sobie radę. Ogólnie to robota ruszy tam raczej od nowego roku. Może coś będzie w grudniu

barf

przynajmniej na rok pracy w Norwegi w systemie dwa na dwa lub dwa na trzy tygodnie pracy nr telefonu ( usunięte przez administratora )

barf

dam 8tysiecy za prace w norwegi jako monter izolacji

kono

cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie: 1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko 2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?) 3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku 4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?) 5. gdzie ma być ewentualnie ta praca bardzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam

szkot
@kono 29.08.2014 14:34
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie: 1. jak wyglą...

Siema, zadzwon se do globala tam Ci powiedza co i jak. global szuka ludzi dla kefera. to niejest ich oferta. kasa jak trzeba. pozdro

nickolas
@kono 29.08.2014 14:34
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie: 1. jak wyglą...

Może to być Karsto w Norwegii jest to rafineria gazu Statoil. Naprawdę pracuje się tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby się tam dostac musisz zdać Test komputerowy poźniej zostaje ci site test. Wiem bo tam pracuje

Siostra

czy ty z choinki się urwałeś Tato czy co?Global Work jest społką zależną od Kaefer,Kaefer nie ma roboty to i Global nie ma, jak ci sie wydaje?dzwonisz i jedziesz? gdzie siedzą bez pracy?w domu na tyłku... obudź się chłopie,forum ci sie nie pomyliło?znasz zasady pracy w firmie Global na kontraktach?

mlody

musicie zgolic wasy,bo wasatych nigdzie juz nie chca.

mama

taaak,kasa na czas ale o robotę to musiałbyś się raczej dopraszać-cienko przędą ostatnio

znajomy

siema wszystkim czy coś sie z robotą w globalu rusza bo coś w tym roku straszna lipa wygrali jakieś kontrakty

Pi
@znajomy 07.06.2014 10:17
siema wszystkim czy coś sie z robotą w globalu rusza bo coś w tym roku straszna lipa wygrali jakieś kontrakty...

czekaja na koree bracie

pikus

tata blokuje globalek opinie

solidaruch

Tak,bawią się w cenzurę,za komuną tęsknią.

Staszek

posty z czterech miesięcy podejrzanie ulotniły się?

Staszek

powyższy post został usunięty,około 2 godziny temu,czyżby raziła kogoś celnośc spostrzeżeń?

Joko

Mój mąż pracował w Globalu,pojechał tam dwa razy.Teraz czeka na telefon,choć nawet nie odbierają gdy sam zadzwoni. Płaca była na czas i wszystko o.k.Tylko szkoda ż tak szybko się skończyło.

kris

Panowie gdzie można zrobić taki kurs na piaskarza żeby był uznawany w całej UE? I Ile taki kurs kosztuje?

olo

mili - 2013-05-09 12:52:38 Witam Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi Tylko w Norwegii.

mili

Witam Napiszcie czy Global odprowadza składki w Polsce czy tylko w Norwegi

lurek

jest cieszko napisz maila to sami dzwonia

nikoś

witam czy może ktoś mi podać jakieś inne namiary na firme global bo nie moge się dodzwonić do nich ze strony inte k

teznikt

a to ciekawe.. ja tam robie i to klamstwo jest. global wziol robote innej firmie i oni tera chodza po nas i tak gadajom co by my u nich robili anie w globalu niedajcie sie oszukac i starajcie sie o wyjazd

olo

A co ty myślałeś, że pojedziesz bez umiejętności i będziesz się "ślizgał" po grzbietach innych ?

nikt

WITAM. SLYSZALEM ZE POTRZEBUJA LUDZI Z CERTYFIKATEM I DOSWIADCZENIEM NA CZARTEK. CHCIALBYM JECHAC ALE SLYSZALEM ZE BEDA TAM SPRAWDZAC CERTYFIKATY I UMIEJETNOSCI BO GLOBAL NIE MA LUDZI Z DOSWIADCZENIEM I NORWEDZY JUZ O TYM WIEDZA. JEST SENS BEZ CERTYFIKATU SKLADAC PODANIE. PROSZE O ODPOWIEDZ.

Nor.

Robota w haugesund

zibi

Panowie a gdzie ta robota?

SZKOT

ELO NA IZOLACJE MAJA ROBOTE. BABKA MOWILA PRZEZ TELEFON ZE ZA 2 TYGODNIE BEDA WYJAZDY DLA TYCH CO MAJA NORTSTOKA. TRZEBA CV WYSLAC

Zostaw opinię o Global Work Sp.zo.o - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o