AWIMA

Prospekt

Gwarancja jakości

Referencje

• Ciechanów
Kraków - Awima Sp. z o.o.
Toruń - AWIMA S.C.

5. Opinie o AWIMA Sp.J.

Opinie o AWIMA Warszawa

Nie przegap nowości o AWIMA Sp.J.!

21.05.2018 09:37

@anonymous, a na jakim stanowisku chciałbyś pracować? Jakie warunki byłyby dla Ciebie zadowalające? @Witek, widzę, że Ty również jesteś zainteresowany pracą w AWIMA. Aplikowałeś już do firmy? @Nieznany, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w AWIMA. Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie?
    anonymous

23.05.2018 16:15

stanowisko jakie mnie interesuje to sprzątaczka, od 1800 netto i oczywiście umowa o prace

14.03.2018 08:46

@Pracownica jesteś pewna że taki był powód nie przedłużenia umowy? Być może po prostu firma po prostu postanowiła poszukać kogoś innego na to miejsce? Na takie decyzje rzadko składa się tylko jeden czynnik. W zakładce "Praca" na stronie AWIMA Sp.J. widnieje formularz kontaktowy dla zgłaszających się do pracy (http://awima.pl/praca). Jakich warunków mogą się spodziewać nowo zatrudnione osoby? @Księżniczkaa piszesz z perspektywy pracownika, możesz powiedzieć coś więcej o tym co oferuje firma?

06.04.2018 12:42

????????????????????????????

06.04.2018 12:43

Ludzie leczcie się :D :D :D
    Pracownica

28.02.2018 07:35

W tej firmie niestety młody to znaczy gorszy.... Do dnia wczorajszego pracowala z nami jeszcze fajna młoda dziewczyna z którą niestety nie przedłużyli umowy i została zwolniona. I wygląda na to, że tylko i wyłącznie dlatego, że poza pracą łączyło ją coś z byłym kierownikiem ( również młodym, fajnym, ambitnym chłopakiem ). Ludzka zazdrość nie zna granic.... Pozdrawiam

28.02.2018 19:13

A ja wcale nie czuję się urażona :) I troszkę śmieszy mnie to, że tak wszyscy interesują się moim życiem prywatnym...
    Księżniczkaa

27.02.2018 14:51

Kierownik może i młody Ale najlepszy jaki mógł być.. Bardzo fajny chłopak i da się z nim dogadać. Szkoda, że odszedł ;/
    Księżniczkaa

27.02.2018 12:50

Kierownik może młody Ale najlepszy jaki mógł być... Szkoda, że odszedł..
    Pracus

21.02.2018 05:50

Alkoholicy i (usunięte przez administratora) nic dodać nic ująć, kiedy wchodzisz między wrony musisz krakac tak jak one, chyba że nie chcesz stać się idijota. Ciągły brak środków, od brygadzisty nie można doprosic się niczego bo ciągle jest pijany. Kierownik klientów do pracowników i ubliza. Co prawda już zakończył pracę ale nowa Pani pojawiła się tylko raz mówiąc że boli ja kręgosłup i tyle. Masakra jakaś.
    KASBAJ

13.01.2018 07:26

Pierwszy raz pracuje jako sprzątaczka, zarobki najniższe ale kto się decyduje ten ma, lepiej mieć niż siedzieć w domu. Ludzie różni, zauważyłam że z niczego można zrobić duży problem, czego się spodziewać po ludziach bez szkoły. Pani Jola, fantastyczna kobieta, zadbana, opanowana, nasz kierownik młody mało doświadczony ale również można się z nim dogadać. Miejsce w którym pracuje bardzo fajne, ludzie uprzejmi. Nie można winić firmy za to kim są pracownicy, wiadomo że ktoś, kto ma skończone podstawowe nie trafi wyżej. Przypadkiem trafiłam na tą firmę, jako że warunki mi odpowiadają nie mam zastrzeżeń. Najwięcej do powiedzenia maja osoby które nie zajmują się praca a szukają dziury w całym. Bez sensu.
    Piotruś

05.02.2018 16:51

Chyba jednak określa,patrząc na byłego bolka to już moj pies inteligentniejszy
    Pola

06.02.2018 15:46

Bolki i inne pachołki mnie nie interesują. Skoro ktoś taki mógł zostać prezydentem to dlaczego osoba bez szkoły nie może pracować na naprawdę dobrym stanowisku? Człowieka można wszystkiego nauczyć tylko pytanie czy taka osoba chcę. Szkoda ,że Kasbaj nie odpisuje gdzie ma taką fajną obsadę kierowniczą bo bym z chęcią się od siebie przeniosła :)
    Kicia

05.01.2018 21:58

Mówiąc szczerze moja opinia o tej firmie jest negatywna miałam do czynienia z naprawdę nie kompetentna Panią kierownik która nie pomaga swoim podopiecZnym (usunięte przez administratora)
    Kicia

11.01.2018 19:50

A. Tyt pracowałas w awimie
    Ciekawa

12.01.2018 16:13

Pracuje już 4 lata i zbytnio nie narzekam. Raz jest ciężko a raz lżej ale to jak w każdej firmie.
    TOMASZ

17.01.2016 09:40

Moim zdaniem to słaba firma, głównie z tego względu, że zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera pracy słaba. Mam jednak nadzieję, że moja opinia nie zostanie zaraz zakrzyczana przez właścicieli firmy, bo jak widać - ostatnie wiadomości zostały pousuwane.. dziwne.
    SPRZĄTACZKA

29.11.2017 22:02

Witam .Ja tylko jeden dzien pracowałam , miałam do posprzątania ok 1000 m2 w jeden wieczor. Nigdy w życiu takich
    SPRZĄTACZKA

29.11.2017 22:05

Witam. Ja tylko raz dałam się nabrać.Miałam do sprzątania do 1000 m2 w jeden wieczór. Takie firmy omija się z daleka

19.10.2017 22:10

Czy AWIMA ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć, a chciałabym pracować. Dlaczego ciągle piszecie na forum o nowej osobie na stanowisku kierownika, czy coś złego sie stało i tak wytykacie?
    Zdziwiony

15.10.2017 21:47

Jestem naprawdę zaskoczony że firma zatrudnia takie osoby jak jedna z kierowniczek nie ma szacunku dla innych ludzi wiem że zatrudniona została przez znajomości (usunięte przez administratora)

14.10.2017 23:30

Jaki jest powód, że ostatnio tak mało piszecie swoich opinii na tym wątku? Jest tak dobrze, że nikomu nie chce sie pisać? Każda opinia pomaga podjąc decyzje dla nowych kandydatów o ewentualnym aplikowaniu
    Zdziwiony

13.10.2017 22:33

Dziwne że osoba zatrudniona na eksponowanym stanowisku nie posiada do tego zupełnie kompetencji (usunięte przez administratora)

16.05.2017 09:15

Jeśli ktoś wykonuje proste prace niech nie oczekuje, że będzie zarabiał parę tysięcy miesięcznie. Takie są realia.
    [email protected]

09.05.2017 15:23

Pani Ewo za ciezka prace to powinno sie duza pensje brac a nie najnizsza krajowa
    Ewa

08.05.2017 23:22

Po lekturze wpisów jestem bardzo zniesmaczona. Tak skrajnie różne opinie mogą jedynie postawić nowych chętnych do pracy w osłupienie. Wiadomą rzeczą jest, że praca w firmach takich jak Awima nie jest lekka ale firma jest dobra i nie ma problemów z pensją ani żadnych innych.
    kalinka12

14.05.2017 12:32

zatrudnianie na kierowniczych stanowiskach po znajomości ludzi zupełnie nie kompetentnych, nieodpowiedzialnych to jest problem napewno tej firmy a za pracę powinno być godne wynagrodzenie a nie marne ochłapy
    [email protected]

05.05.2017 22:06

Witam wszystkich moze wiecie ile zarabia traktorzysta z uprawnieniami w tej firmie
    Krycha

04.05.2017 07:29

Myślę, że można byłoby napisać wiele pozytywnych rzeczy o Awimie. Dla mnie najważniejszą sprawą jest jest jej wiarygodność. Dotrzymują słowa co do warunków pracy oraz zawsze płacą w terminie. Pracowałam w wielu firmach sprzątających i zapewniam, że zatrudnienia w Awima nie żałuję.
    Mania

03.05.2017 22:17

Witam, co słychać w firmie? Bardzo dawno nikt nie pisał żadnej opinii. Interesowałam się pracą w Awima, robiłam mały wywiad i słyszałam dobre rzeczy o nich. Może ktoś znajdzie czas i troszkę napisze.?
    Lusia7

03.05.2017 22:07

A ja szczerze nie polecam pracy w tej firmie powinni naprawdę się zastanowić kogo zatrudniają na strategicznych stanowiskach to naprawdę przekracza granice ale widocznie znajomości robią swoje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AWIMA?

Kontakt - AWIMA Sp.J.

3 Maja 2B lok. 22 05-410 Warszawa

Branża główna: Sprzątanie
    Iza

21.03.2017 15:20

AWIMA ma trudną ale jakże potrzebną wszystkim działalność. Pracuję w firmie i wiem, że łatwo nie jest. Nie mam zamiaru zmieniać pracy, dyrektorem nie będę.

01.03.2017 13:17

Pracujesz w firmie? Opowiedz o swojej rekrutacji! :)
    xxx

20.03.2017 19:13

wielki szacun dla pani kierownik
    xxx

20.03.2017 19:14

wielki szacun dla pani kierownik z zegrza
    Bronio

19.02.2017 11:50

Ktoś musi kierować firmą, tym bardziej że dobrze sobie radzi. Nikt nikomu nie broni aplikować na stanowiska dyrektorskie, tylko czy każdy sie do tego nadaje? Wymądrzać się to potrafimy. Jak dobrze płacą i w firmie jest ok. to takie teksty świadczą źle o autorze wpisu.!!!

19.09.2016 11:30

03.01.2017 08:17

Popieram to co piszesz. Firma jest ok.Jak się pracuje to zawsze szefostwo widzi i po czasie odpłaci kasą.
    katrina

25.07.2016 15:49

a skąd takie przypuszczenia?? to tylko przypuszczenia

24.07.2016 12:24

Monia

19.09.2016 10:23

ŻART
    zuza

24.07.2016 11:48

szczerze nie polecam pracy w tej firmie szybka rotacja mało płacą i jeszcze niekompetentni ludzie na stanowiskach
    Monia

19.09.2016 10:24

To prawda
    romek

19.05.2016 20:08

Ponieważ portal opłacany jest przez pracodawców.

16.05.2016 15:35

ciekawe dlaczego niektóre prawdziwe opinie są usuwane

23.05.2016 12:46

no to wszystko jasne

16.05.2016 13:06

witam pracowałem w kilku firmach sprzątających ale awima okazała się niestety tą najgorszą z nich ja rozumiem że praca sprzątająca to nie w perfumerii ale trzeba też szanować drugiego człowieka zdecydowanie nie polecam
    fedek9999

04.10.2015 21:28

to najgorsza firma w jakiej pracowałem a pracowałem w kilku nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)
    tadzio999

04.10.2015 19:25

edek3455

04.10.2015 16:54

franek3333

04.10.2015 10:57

28.08.2015 14:14

Pracowałam ok 3 lat i nie gadaj ze dziewczyny nie umieja pracować to ludzie zarzadzajacy są powodem niesnastek. Byłam Brygadzistą (usunięte przez administratora) odeszłam nie mogłam nic zrobic bo miałam kierownika nad soba (usunięte przez administratora) . robiłam co mogłam aby dziewczynom pomóc ale nic to nie dało wiec odeszlam nadal mam z ludzmi kontakt . Charówka straszna (usunięte przez administratora) . I nie mówcie ze trzeba gadac o problemach to nic nie daje a jestes traktowany jak oszust i kapus
    mała

31.07.2015 17:59

Odpowiedź na: [julla - 2015-07-24 22:04:49]: Pani (usunięte przez administratora) z Pani strony to dziecinada, jeśli Pani miała coś do zarzucenia swojej kierowniczce to trzeba o takich sprawach otwarcie w oczy a nie na forum internetowym,i nie po dwóch dniach w pracy. Świadczy to tylko o Pani zaangażowaniu w pracę i wychowaniu. Ale co tu dużo mówić przecież Pani pracuje u siebie na czarno chałupniczo w domu to nie zależało Pani na pracy, zapewne tylko na tym żeby zrobić koło (usunięte przez administratora) drugiej kobiecie. Pani też jest kobietą i nigdy nie wiadomo co w życiu przed Panią. Pozdrawiam kierowniczkę.
    m

27.07.2015 20:05

hmmm
    czarnulka

27.07.2015 19:30

wiecie co wiem kto pisze takie glupoty na moja kierowniczke ale to zwykla bujda ona ludzi rozumnie i ich wspiera a chrabiance jak pracowac sie nie chcialo to mogla nie pracowac w naszej firmie a nie ja obrazac i nas dziwie sie ze nasza kierownik ma to gdzies jednak jest inteligientna babka bo ja to juz bym sobie nie pozwolila na takie teksty wiesz i spojrz na swoja opinie nie robie a od naszej AWIMKI to wara
    Felicjana

27.07.2015 11:37

Opinie są podzielone,każdy ma prawo do swojego zdania ale za oszczerstwa można ponieść kare... Pani Kierownik w Zegrzu jest spoko. Jestem odpowiedzialną i bardzo wymagającą osobą. Tylko ludzie,którzy nie wykonują dobrze swoich obowiązków i są przez Nią upominani mogę się o Niej źle wyrażać,osobiście stwierdzam iż jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Nie ładnie jest się wyrażać o Kimś w taki sposób jak i o czyjeś rodzinie droga julla... Pozdrawiam Pracownik Jednostki Wojskowej.
    julla

24.07.2015 22:04

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ W ZEGRZU ZALEDWIE DWA DNI.NIE DO WYTRZYMANIA TA KIEROWNIK CZY JAK JĄ TAM ZWAŁ TO NIE NORMALNA KOBIETA.NA NICZYM SIĘ NIE ZNA A UWAŻA SIĘ ZA NIE WIADOMO KOGO.TO PO PI......NA BABA.A OPINIE NA JEDNOSTCE MA TAKĄ ŻE LEPIEJ NIE MÓWIĆ SZKODA SŁÓW.SZKODA NIE KTÓRYCH PANI.KTÓRE TAM PRACUJĄ POZA JEJ RODZINKĄ SZEMRANE TOWARZYSTWO.
    ROBACZEK

27.07.2015 17:13

Pani julio przepracowała pani nie całe dwa dni i już taka opinia? To chyba przesada! A wchodzenie na rodzinę i pracowników " towarzystwo szemrane " to co to miało znaczyć? To szczyt bezczelności! P.S Wiem kto napisał prawda pani W.Ł ! HA
    dziunia

27.07.2015 20:15

50-letnia księżniczko sprzątać to trzeba umieć i do takiej pracy nie przychodzi sie w szpileczkach ! W poprzedniej pracy siedziałaś 8 godzin na (usunięte przez administratora) nic nie robiąc więc nie powinnaś wypowiadać sie na temat jakiejkolwiek pracy. Z kierowniczki to równa babka, i da sie z nią dogadać, więc nie na miejscu są niepochlebne komentarze na jej temat, tym bardziej że trzymała dla ciebie miejsce 2 tygodnie. Więc raczej ty jesteś nienormalna, a nie ona. Żegnam ! ..

Zostaw merytoryczną opinię o AWIMA Sp.J.