Opinie o AWIMA Sp.J.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWIMA Sp.J.

Oceniaczka

AWIMA to firma świadcząca kompleksowe usługi porządkowe dla firm i instytucji. Skoro ktoś tu pracuje to chyba wie , że są sytuacje wymagające większej mobilizacji.!!

TOMASZ

Moim zdaniem to słaba firma, głównie z tego względu, że zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera pracy słaba. Mam jednak nadzieję, że moja opinia nie zostanie zaraz zakrzyczana przez właścicieli firmy, bo jak widać - ostatnie wiadomości zostały pousuwane.. dziwne.

SPRZĄTACZKA
@TOMASZ 17.01.2016 09:40
Moim zdaniem to słaba firma, głównie z tego względu, że zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera pracy słaba. Ma...

Witam .Ja tylko jeden dzien pracowałam , miałam do posprzątania ok 1000 m2 w jeden wieczor. Nigdy w życiu takich

SPRZĄTACZKA
@TOMASZ 17.01.2016 09:40
Moim zdaniem to słaba firma, głównie z tego względu, że zarobki są nieadekwatne do wykonywanej pracy. Atmosfera pracy słaba. Ma...

Witam. Ja tylko raz dałam się nabrać.Miałam do sprzątania do 1000 m2 w jeden wieczór. Takie firmy omija się z daleka

niemożliwe

jak to możliwe że zatrudniona jedna z kierowniczek ma na swoim koncie wyrok w zawieszeniu oraz potwierdzone problemy psychiczne

Miwa

Czy AWIMA ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć, a chciałabym pracować. Dlaczego ciągle piszecie na forum o nowej osobie na stanowisku kierownika, czy coś złego sie stało i tak wytykacie?

Zdziwiony

Jestem naprawdę zaskoczony że firma zatrudnia takie osoby jak jedna z kierowniczek nie ma szacunku dla innych ludzi wiem że zatrudniona została przez znajomości wiele osób potwierdza jej problemy psychiczne

Marek

Jaki jest powód, że ostatnio tak mało piszecie swoich opinii na tym wątku? Jest tak dobrze, że nikomu nie chce sie pisać? Każda opinia pomaga podjąc decyzje dla nowych kandydatów o ewentualnym aplikowaniu

Zdziwiony

Dziwne że osoba zatrudniona na eksponowanym stanowisku nie posiada do tego zupełnie kompetencji a poza tym z różnych źródeł wiadomo że ma poważne problemy psychiczne

Miwa

Jeśli ktoś wykonuje proste prace niech nie oczekuje, że będzie zarabiał parę tysięcy miesięcznie. Takie są realia.

awatar12387@wp.pl

Pani Ewo za ciezka prace to powinno sie duza pensje brac a nie najnizsza krajowa

Ewa

Po lekturze wpisów jestem bardzo zniesmaczona. Tak skrajnie różne opinie mogą jedynie postawić nowych chętnych do pracy w osłupienie. Wiadomą rzeczą jest, że praca w firmach takich jak Awima nie jest lekka ale firma jest dobra i nie ma problemów z pensją ani żadnych innych.

kalinka12
@Ewa 08.05.2017 23:22
Po lekturze wpisów jestem bardzo zniesmaczona. Tak skrajnie różne opinie mogą jedynie postawić nowych chętnych do pracy w osłup...

zatrudnianie na kierowniczych stanowiskach po znajomości ludzi zupełnie nie kompetentnych, nieodpowiedzialnych to jest problem napewno tej firmy a za pracę powinno być godne wynagrodzenie a nie marne ochłapy

awatar12387@wp.pl

Witam wszystkich moze wiecie ile zarabia traktorzysta z uprawnieniami w tej firmie

Krycha

Myślę, że można byłoby napisać wiele pozytywnych rzeczy o Awimie. Dla mnie najważniejszą sprawą jest jest jej wiarygodność. Dotrzymują słowa co do warunków pracy oraz zawsze płacą w terminie. Pracowałam w wielu firmach sprzątających i zapewniam, że zatrudnienia w Awima nie żałuję.

Mania

Witam, co słychać w firmie? Bardzo dawno nikt nie pisał żadnej opinii. Interesowałam się pracą w Awima, robiłam mały wywiad i słyszałam dobre rzeczy o nich. Może ktoś znajdzie czas i troszkę napisze.?

Lusia7

A ja szczerze nie polecam pracy w tej firmie powinni naprawdę się zastanowić kogo zatrudniają na strategicznych stanowiskach to naprawdę przekracza granice ale widocznie znajomości robią swoje

Iza

AWIMA ma trudną ale jakże potrzebną wszystkim działalność. Pracuję w firmie i wiem, że łatwo nie jest. Nie mam zamiaru zmieniać pracy, dyrektorem nie będę.

Lidia

Pracujesz w firmie? Opowiedz o swojej rekrutacji! :)

xxx
@Lidia 01.03.2017 13:17
Pracujesz w firmie? Opowiedz o swojej rekrutacji! :)

wielki szacun dla pani kierownik

xxx
@Lidia 01.03.2017 13:17
Pracujesz w firmie? Opowiedz o swojej rekrutacji! :)

wielki szacun dla pani kierownik z zegrza

Bronio

Ktoś musi kierować firmą, tym bardziej że dobrze sobie radzi. Nikt nikomu nie broni aplikować na stanowiska dyrektorskie, tylko czy każdy sie do tego nadaje? Wymądrzać się to potrafimy. Jak dobrze płacą i w firmie jest ok. to takie teksty świadczą źle o autorze wpisu.!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Miwa

Popieram to co piszesz. Firma jest ok.Jak się pracuje to zawsze szefostwo widzi i po czasie odpłaci kasą.

katrina

a skąd takie przypuszczenia?? to tylko przypuszczenia

anonim

(usunięte przez administratora)

Monia

ŻART

zuza

szczerze nie polecam pracy w tej firmie szybka rotacja mało płacą i jeszcze niekompetentni ludzie na stanowiskach

Monia
@zuza 24.07.2016 11:48
szczerze nie polecam pracy w tej firmie szybka rotacja mało płacą i jeszcze niekompetentni ludzie na stanowiskach...

To prawda

romek

Ponieważ portal opłacany jest przez pracodawców.

szymonek

ciekawe dlaczego niektóre prawdziwe opinie są usuwane

szymonek

no to wszystko jasne

szymonek

witam pracowałem w kilku firmach sprzątających ale awima okazała się niestety tą najgorszą z nich ja rozumiem że praca sprzątająca to nie w perfumerii ale trzeba też szanować drugiego człowieka zdecydowanie nie polecam

fedek9999

to najgorsza firma w jakiej pracowałem a pracowałem w kilku nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)

tadzio999

(usunięte przez administratora)

edek3455

(usunięte przez administratora)

franek3333

(usunięte przez administratora)

anonim

Pracowałam ok 3 lat i nie gadaj ze dziewczyny nie umieja pracować to ludzie zarzadzajacy są powodem niesnastek. Byłam Brygadzistą (usunięte przez administratora) odeszłam nie mogłam nic zrobic bo miałam kierownika nad soba (usunięte przez administratora) . robiłam co mogłam aby dziewczynom pomóc ale nic to nie dało wiec odeszlam nadal mam z ludzmi kontakt . Charówka straszna (usunięte przez administratora) . I nie mówcie ze trzeba gadac o problemach to nic nie daje a jestes traktowany jak oszust i kapus

mała

Odpowiedź na: [julla - 2015-07-24 22:04:49]: Pani (usunięte przez administratora) z Pani strony to dziecinada, jeśli Pani miała coś do zarzucenia swojej kierowniczce to trzeba o takich sprawach otwarcie w oczy a nie na forum internetowym,i nie po dwóch dniach w pracy. Świadczy to tylko o Pani zaangażowaniu w pracę i wychowaniu. Ale co tu dużo mówić przecież Pani pracuje u siebie na czarno chałupniczo w domu to nie zależało Pani na pracy, zapewne tylko na tym żeby zrobić koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiej kobiecie. Pani też jest kobietą i nigdy nie wiadomo co w życiu przed Panią. Pozdrawiam kierowniczkę.

m

hmmm

czarnulka

wiecie co wiem kto pisze takie glupoty na moja kierowniczke ale to zwykla bujda ona ludzi rozumnie i ich wspiera a chrabiance jak pracowac sie nie chcialo to mogla nie pracowac w naszej firmie a nie ja obrazac i nas dziwie sie ze nasza kierownik ma to gdzies jednak jest inteligientna babka bo ja to juz bym sobie nie pozwolila na takie teksty wiesz i spojrz na swoja opinie nie robie a od naszej AWIMKI to wara

Felicjana

Opinie są podzielone,każdy ma prawo do swojego zdania ale za oszczerstwa można ponieść kare... Pani Kierownik w Zegrzu jest spoko. Jestem odpowiedzialną i bardzo wymagającą osobą. Tylko ludzie,którzy nie wykonują dobrze swoich obowiązków i są przez Nią upominani mogę się o Niej źle wyrażać,osobiście stwierdzam iż jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Nie ładnie jest się wyrażać o Kimś w taki sposób jak i o czyjeś rodzinie droga julla... Pozdrawiam Pracownik Jednostki Wojskowej.

julla

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ W ZEGRZU ZALEDWIE DWA DNI.NIE DO WYTRZYMANIA TA KIEROWNIK CZY JAK JĄ TAM ZWAŁ TO NIE NORMALNA KOBIETA.NA NICZYM SIĘ NIE ZNA A UWAŻA SIĘ ZA NIE WIADOMO KOGO.TO PO PI......NA BABA.A OPINIE NA JEDNOSTCE MA TAKĄ ŻE LEPIEJ NIE MÓWIĆ SZKODA SŁÓW.SZKODA NIE KTÓRYCH PANI.KTÓRE TAM PRACUJĄ POZA JEJ RODZINKĄ SZEMRANE TOWARZYSTWO.

ROBACZEK
@julla 24.07.2015 22:04
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ W ZEGRZU ZALEDWIE DWA DNI.NIE DO WYTRZYMANIA TA KIEROWNIK CZY JAK JĄ TAM ZWAŁ TO...

Pani julio przepracowała pani nie całe dwa dni i już taka opinia? To chyba przesada! A wchodzenie na rodzinę i pracowników " towarzystwo szemrane " to co to miało znaczyć? To szczyt bezczelności! P.S Wiem kto napisał prawda pani W.Ł ! HA

dziunia
@julla 24.07.2015 22:04
PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE W JEDNOSTCE WOJSKOWEJ W ZEGRZU ZALEDWIE DWA DNI.NIE DO WYTRZYMANIA TA KIEROWNIK CZY JAK JĄ TAM ZWAŁ TO...

50-letnia księżniczko sprzątać to trzeba umieć i do takiej pracy nie przychodzi sie w szpileczkach ! W poprzedniej pracy siedziałaś 8 godzin na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robiąc więc nie powinnaś wypowiadać sie na temat jakiejkolwiek pracy. Z kierowniczki to równa babka, i da sie z nią dogadać, więc nie na miejscu są niepochlebne komentarze na jej temat, tym bardziej że trzymała dla ciebie miejsce 2 tygodnie. Więc raczej ty jesteś nienormalna, a nie ona. Żegnam ! ..

anita

(usunięte przez administratora)

biurba

Pytacie o pracę w biurze. Mogę polecić.Co do informacji o ogłoszeniach nawet do biura.Jak w kazdym biurze, jak w kazdej pracy, osoby przychodzą i odchodzą.Ktoś przychodzi na chwilę bo szuka swojej drogi.Ktoś zostaje mamą:)Tworzą sie nowe stanowiska. Ktos musi wykonywać pracę.Biuro to zaledwie kilka osób, ale tworzą zespół, który współgra, i który sie uzupełnia. Nie każdy tak potrafi i nie każdy tak chcę, moze dlatego odchodzi z pracy w biurze.

Sprzątacz

TERAZ JEST DOBRZE, BO CZESTO SIEDZIE W GARARZU PODZIEMNYM A NA KLATKCH RUCH I NIESTETY MUSZE WSZYSTKIE RZECZY PRZENOSCIC Z KLATEK NA KLATKE. dO ROBOTY MOZNA SIEM PRZYZWYCZAIC. Tylko ta wypłata , nie wiem do czego ją wsadzić. Mieszkanie oplacić, wyzywienie, podatki i nic nie ma. A cały czas w pracy. Myle by wyjechac z Polski bo z tej roboty to nic. 52 lata i nic z roboty ni mo

życzliwy

Świetna firma, jest katering, flaszka i orkiestra każdego dnia. Szef zabiera nas na wakacje i stawia darmowe drinki. (usunięte przez administratora) Ech.. ;-)

Lesio

Firma jest swietna dobrze placa stac mnie na wiele nie martwie sie o to ze mi pieniedzy zabraknie pod koniec miesiaca. Szef sie usmiecha i chwali jestem pizytywnie natawiony do pracy. Zawsze mam czyste ubrania zaplecze w standardzie europejskim.sprzet na ktorym pracuje to klasa swiatowa. Jak jestem chory to wierza mi i L4 zawsze bez problemu dostaje. Nawet dzieci i zone pan kierownik odwiedza i wspiera.Jestem szczesliwym pracownikiem tej firmy.Caluje

Mietek

Awima to super firma w robocie dobrze jest. Nima kateringu i szawek ale je zaplecze z kladami i maszynomi..serwis pozwala trzymac ciuchy w kibelku.. Placom ze mi dobze i nie nazekom. Jierowniki tyz okej i ja okej czsem juz na placowce nie gdzie sie przebroc ale jo mom reklamowecke i git. Zawse Tadzio psyjedzie i mnie zabiero. nie nazekajta placom i na cos. (usunięte przez administratora) Nie nazekon.praca jest i jest dobrzy. Polecam!

lena

Szkoda, że administrator usuwa wpisy. Podejrzewam, że były nie wygodne dla pracodawcy. Prawdą niestety jest, że ciągle wychodzą ogłoszenia, również na biurowych. (usunięte przez administratora)

lalunia
@Hula Hula 01.10.2016 11:11
Owszem, takie komentarze są niewygodne ale z całą pewnością prawdziwe, ta firma to porażka, ośmieszaja się brakiem profesjonali...

zgadzam się że zatrudniają tam ludzi niekompetentnych szczególnie jest to dziwne że dotyczy to właśnie też ludzi na kierowniczych stanowiskach którzy pracują tam chyba jedynie po znajomości szkoda słów jak napisałeś do takiej kadry kierowniczej i nie tylko powinni się zastanowić kogo zatrudniają na eksponowanych stanowiskach to nie miejsce na przykłady i nazwiska ale jest ich wiele

jaśka
@Hula Hula 01.10.2016 11:14
Owszem, takie komentarze są niewygodne ale z całą pewnością prawdziwe, ta firma to porażka, ośmieszaja się brakiem profesjonali...

Firma długo pociągnie, bo zawsze znajdzie się jakiś naiwny, który sie zatrudni. A szefostwo to banda wyzyskiwaczy, ciągle im mało i mało, traktują ludzi jak murzynów do pracy ,najlepiej za darmo niech pracują

kasia

Kiepsko płacą duzo pracy

Andrzej

Rynek jest nastawiony na malowykwalifikowanych pracownikow. Awima na tym glownie bazuje jak wiele innych firm (usunięte przez administratora) . Maszyny i materialy to nie wszystko... (usunięte przez administratora) Caly czas przeciez jest nabor to tez o czyms swiadczy. Robol ma pracowac i cieszyc sie za 1600zl i jak poprzednik pisal utrzymac sa prace...to wymiar max finansowy..staraj sie...

Grzesiek

(usunięte przez administratora)

Wiesiek

Pracowalem nie polecam

goly juzek

(usunięte przez administratora)

lena

A może podzielić się opinią ktoś kto pracuje/pracował w biurze? Będę zobowiązana za kilka słów.

Krzysztof
@lena 09.03.2015 19:11
A może podzielić się opinią ktoś kto pracuje/pracował w biurze? Będę zobowiązana za kilka słów.

Praca jak wszędzie. Dobry pracownik znajdzie i utrzyma pracę. Jak ktoś jest kiepski to nigdzie na długo nie popracuje.

goly juzek

Zmartwie cie. Pracowalem niestety:(

wdzięczni pracownicy
@goly juzek 07.03.2015 19:00
Zmartwie cie. Pracowalem niestety:(

O jak nam przykro.....

goly juzek

(usunięte przez administratora)

Aldona
@goly juzek 06.03.2015 09:31
(usunięte przez administratora)

Zemsta, zemsta, zemsta.... każdy może pracować gdzie chce, a nie wypisywać bredni.

Franceska

Pracowałam w tej firmie jakis czas,na noce i jest fatalna organizacja pracy,w trakcie mojej pracy przewinelo sie ze trzydziesci osob i wszystkie sie zwolnily bo tam jest kołchoz nie praca.Ludzie nie wytrzymuja tempa i stresu,zadnych pochwal za wykonana prace tylko wieczne niezadowolenie.Zrezygnowalam bo nie dalo sie wytrzymac nacisku i presji. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o AWIMA Sp.J. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AWIMA Sp.J.