2.5/5

Pracownicy

Zakwaterowanie

Transport

Szkolenie

Eindhoven - Jupiter Uitzendbureau B.V.
Kielce - JUPITER
Wrocław - Jupiter

3. Opinie o pracodawcach Venlo
  5. Opinie o Jupiter

Opinie o Jupiter Venlo

Nie przegap nowości o Jupiter!

ChudyByk

19.07.2018 19:21

witam . Ktoś pracuje w Sortowacz Pakowacz Miejsce: Venlo , Sortowacz Pakowacz Miejsce: Venlo ? Które wybrać albo nie wybierać . Chodzi mi o normalną pracę fizyczną , ale nie siłownie :)
    Kasia

19.07.2018 10:21

Witam Tesciowa bedzie wyjezdzala do pracy moglby ktos udzielic jakichkolwiek informacji jak tam jest .Tesciowa bedzie mieszkala prywatnie. Chodzi glownie o prace i ilosc godzin? Z gory dziekuje
    Karolina

15.07.2018 23:52

Biuro nie szanuje ludzi !!!

17.07.2018 10:53

:( Pani Karolino, przykro nam to słyszeć. Czy „zgrzyt” dotyczył koordynatorów w NL, czy biura w Polsce? Jeśli sprawa jest nadal aktualna i możemy jakoś pomóc, prosimy o telefon lub mail (dane adresowe do poszczególnych osób na naszej stronie w zakładce „kontakt”). Mamy nadzieję, że uda się nam choć trochę poprawić Pani nastawienie do nas. Pozdrawiamy

04.07.2018 07:07

witam chciala bym sie dowiedzic jak jest w firmie jupiter jakie sa domki w BAARLO i jakie tygodniówki wychodzo
    Xy

09.07.2018 06:14

Domki okropne w(usunięte przez administratora) komentarze o rozbojach usuwane .Pracy zbyt malo na ilosc ludzi ,noclegow brak .Ogolnie masakra wszyscy zaklamani ,bardzo odradzam !!!
    Ona

16.07.2018 18:09

Jupiter ma domki Maasbree, Barlo,na Barlo sama patologia szkoda gadać natomiast Maasbree spoko Pozdrawiam Panią Kasie Koordynatorkae super kobieta
    Basia

15.07.2018 23:55

Wyrzucają Cię z dnia na dzień . Bo tak. Niedoceniaja najlepszych pracowników. Zero konwersacji. Wola wziąść cpunow kolejnych . Jeśli chodzi o kasę wyplacalni 100% .warunki.mieszkalne dobre ! Kordynatorzy klasa Majka Kamil klasa sama w sobie.
    xxxxOla

27.06.2018 21:36

Może ktoś napisać coś o warunkach mieszkalnych? Wybieram się ze znajomymi,ale po tych opiniach mamy duże wątpliwości...

14.07.2018 17:03

zależy gdzie trafisz, my mieszkamy w 6 osób w 5 osobowym domku, więc bywa roznie, zależy po kim też dostaniesz domek

04.07.2018 20:00

06.07.2018 05:50

co tam sie stało bo my mamy tam jechac

10.07.2018 10:26

Kochani, incydent w Baarlo nie dotyczył w żadnym wypadku pracowników Jupitera czy osób związanych z firmą. Wariaci znajdą się wszędzie, niezależnie czy dotyczy to Polski, Holandii, czy jakiegokolwiek innego kraju. Nie znaczy to, że należy zamknąć się w domu i nigdzie nie wyjeżdżać. Sprawdziliśmy temat, policja zajęła się sprawą i mamy nadzieję, że odpowiednie służby wyciągną z tego wnioski i w przyszłości podobne zdarzenie się nie powtórzy. Za wszelkie sygnały dziękujemy, choć szkoda, że o sprawie dowiedzieliśmy się dopiero z forum. Dzwońcie (przede wszystkim do będących na miejscu koordynatorów) i piszcie w razie jakichkolwiek wątpliwości. Pozdrawiamy, Jupiter Polska
    aniap

27.06.2018 17:33

witam czy ktos wyjezdza 18 lipca do Venlo.Prosze sie odezwac,dzieki
    bartek

05.07.2018 19:36

ja prawdopodobnie jakis kontakt?
    Anabel

08.07.2018 11:40

Nie polecam ...pomysl 100 razy zanim tu przyjedziesz
    Anon

05.07.2018 18:06

Jaka (usunięte przez administratora) cenzura... (usunięte przez administratora) z goworka nawet nie wiecie jaką krzywdę ludziom robicie
    Polaczek

03.07.2018 11:58

(usunięte przez administratora) , Nie polecam!!!!!!!!!
    nie polecam

26.06.2018 20:27

zbierają dużo ludzi a potem nie ma pracy. siedzi się w domku przez ponad tydzień. a ogłoszenia ciągle są i nowe osoby przyjeżdżają. praca na pakistanie to istny terror

27.06.2018 10:44

Dzień dobry. Pisaliśmy o tym niedawno, ale powtórzymy. Rzeczywiście ostatni tydzień był pod względem godzin gorszy z powodu niedostarczenia owoców przez dostawcę. Dostaliśmy jednak zapewnienie, że w tym tygodniu wszystko wróci do normy i faktycznie tak się stało. Przykro nam z tego powodu i mamy nadzieję, że teraz obędzie się bez "zgrzytów" i praca przebiegać będzie zgodnie z oczekiwaniami :) Pozdrawiamy serdecznie
    xxxxx

27.06.2018 18:30

jakie warunki mieszkalne ?
    Justbefri3nds

27.06.2018 18:15

Jadę ze znajomymi 7 lipca chciałabym się dowiedzieć o sumiennej opinii na temat tej firmy poniewaz po wyżej napisanych komentarzach mam trochę obaw..
    wkurzonakobietaniepolecam

23.06.2018 23:11

Firma to totalna porażka , tak potraktować człowieka... wraz z chłopakiem mieliśmy mieć zapewnione zakwaterowanie, przyjeżdżamy a tu ani jednego miejsca. Z jednego kempingu na drugi i z dwóch nas wyrzucili ponieważ nie mieli miejsc, zostawili nas samych ... co za świnia tak robi... nie polecamy i radzimy omijać szerokim łukiem...
    kuba678

27.06.2018 12:48

Dokładnie... omijać szerokim łukiem(usunięte przez administratora)

23.06.2018 12:04

Ja mieszkałem na valkenswaard i to tyczy się szmaciarza Wojtka co jeździł dogem jego żonki i narkomana Dominika w domku 14 i to oni mnie atakowali a ja takich śmieci nie znam i (usunięte przez administratora) i ja takich fałszywych ludzi nie znam fowidzenia

23.06.2018 11:55

Ogólnie mieszkałem na maasbree hotel oki internet kablówka pokój fajnie samochodziki wożą ludzi do pracy tylko pewni ludzie są (usunięte przez administratora) i fałszywi atakują ludzi katolików kręcą jakieś psychologiczne rozgrywki ataki żebyś szybko zrezygnował z pracy enklawa przestepcza na produkcjach jazdy liniowych tepeienie ludzi zastraszanie,jedziesz z inicjatywą zarabiania pieniędzy chcesz się wykazać a tam czerwone (usunięte przez administratora) i liniowe ataki i rezygnujesz podobno na barllo patologia maasbree oki drogi sklep na parku cukier 2 euro chleb 1,60 cent 3 kilometry do sklepu chodzą z alkotestami po pracy.Najlepiej zabierać z Polski swój rower górski do busa albo kupić jakiś używany dla siebie ,wypożyczyć można za 5 euro na dzień.Mi pracować się chciało tylko celowo była zmowa na mnie żeby mnie psychicznie zdołować a jazda była o poglądy polityczne i ataki na kościół i księży !!i gorsze tematy presją i przekabacanie i obrażanie i groźby na prezydenta Polski.pozdrawiam i (usunięte przez administratora) którzy mnie atakowali.

21.06.2018 23:57

Prosze o pozadne traktowanie ludzi i takze prosze o kulture do ludzi na domkach czy ktos jest za "pis"czy "po"ktorzy przyjedzaja z polski do holandi do jupitera a nie jakies rozgrywki psychologiczne poprzez ataki slowne lub fizyczne normalne traktowanie sie a nie szmacenie ,praca, płaca, i życie na hotelu domkach czy w miejscu pracy bo duzo ludzi jezdzi 1500 km od domu zeby zarobic te parest euro.Jezeli podkład jest przestepczy i tylko poto sciagacie ludzi to dziekujemy takim agencjom pracy.Niech siebie niszcza a nie fajnych ludzi i niech nie zastraszaja pracownikow pozdrawiam.

22.06.2018 12:06

Panie Piotrze, Pana wiadomość jest dość chaotyczna i nie do końca wiemy o co chodzi. Czy ktoś dzieli pracowników ze względu na preferencje polityczne? Jeśli spotkały Pana szykany, prosimy zgłosić to koordynatorowi (jeśli jest Pan w Holandii) lub o kontakt z którymś z polskich biur - numery znajdzie Pan na stronie internetowej. Pozdrawiamy
    Bialaa

22.03.2018 07:37

Pracowałam przez tą agencje i byłam bardzo zadowolona. Wiadomo czasem zdarzały się dziwne sytuację ale nie było ich dużo. Pracowałam przy sortowaniu owoców. Wypłaty się zgadzały było dużo godzin pracy. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie to zależy. Mieszkałam w Venlo. Warunki były naprawdę bardzo dobre. Ale to tak jak we wszyscy agencjach pracy, trzeba dobrze trafić.

13.06.2018 13:50

Witaj bardzo bardzo proszę o kontakt na [email protected]
    mmmmmmmmm

05.03.2018 19:50

Opisując swoją przygodę w tej firmie warto by na początek nakreślić biuro pośrednictwa pracy, z którego nas tam skierowano - Jupiter. Jest to typowe biuro pracy, o jakich czyta się w gazetach przy okazji ludzi, którzy zostani oszukani zagranicą. Po pierwsze, Jupiter przyjmuje ludzi bez żadnej rozmowy kwalifikacyjnej. W efekcie trafiamy do prawdziwej enklawy polskiej patologii. Panie z biura są wyjątkowo nieuprzejme i potrafią krzyczeć na ludzi. Nigdy nie zapomnę historii, gdzie nowo przybyła para poprosiła o kawę. Pani z biura wskazała na kuchnie i kazała się samemu obsłużyć. Kiedy dziewczyna weszła do kuchni, pojawił się głowny szef Jupitera, który zmieszał ją z błotem, zaczął krzyczeć, że żadnej pracy nie ma i żeby wracała do Polski. Jupiter wymaga, żeby niedyspozycyjność, czyli każdą chorobę (np. przeziębienia i gorączki, które zdarzają się często pracując w chłodni albo zimnie) zgłaszać 3h przed odjazdem busa. Problem w tym, że nawet jeśli pracujesz na 7h00, to bus przyjeżdża o 5h00. Wobec tego musisz zgłaszać swoją chorobę o 3h00 w nocy poprzedniego dnia. Jeśli nie zgłosisz - oczywiście kara 40euro. Ciekawymi ludźmi są koordynatorzy, którzy udają miłych i przyjaznych, a są pierwsi, żeby Cię obgadać. Poza tym mają w tych enklawach patologii (Baarlo, Masbre) mają kontakty z ludźmi sprzedającymi narkotyki i kryją ich. Na moich oczach wezwali ochronę z psami, żeby wyrzucić gościa z domku w środku nocy. Normą tez jest przenoszenie z domku do domku, z pokoju do pokoju codziennie, bez zadnego uprzedzenia. Mnie w Polsce poinformowano, że będę pracował z j. angielskim w markecie Lidla przy pakowaniu warzyw. Oczywiście bylo to ogromne kłamstwo, Lidl ma tam co prawda swoje magazyny, ale nie sklepy i nikt nawet nie powiedział mi, że chodzi o pracę fizyczną. Nie przeszkadzało mi to, żadnej pracy się nie boję. Jednak trafiłem do Pakistanu, czyli Pakstation. Sama praca, w zależności od liniowego, nie była taka zła. Poza tym, że nie zapewniali ani butów ani rękawiczek do pracy, poza tym, że wychodzi się stamtąd ledwo stojąc na nogach, Twoje ręce śmierdzą i nie można ich domyć przez właściwie całość trwania kontraktu, to jest to istny (usunięte przez administratora) z terrorem psychicznym. Ludzie w czerwonych fartuchach to największe chamy, jakich spotkałem w życiu. Co prawda nie miałem z nimi żadnych problemów, dobrze pracowałem, to to jak się zwracali do ludzi i w ogóle jaka straszna recydywa tam pracowała było okropne. Nikomu nie polecam tego miejsca ani tego biura.
    MARYS

09.06.2018 10:48

PRZEPRACOWAŁEM 5 MIESIECY ODRADZAM

28.05.2018 11:04

29.05.2018 10:41

Bardzo prosimy Panią o kontakt z którymś z naszych biur - numery i maile do poszczególnych osób znajdzie Pani na stronie jupiterpraca w zakładce KONTAKT. Postaramy się wtedy wyjaśnić sprawę, bo w tej chwili, nie znając konkretnych informacji, jest to bardzo trudne. Serdecznie pozdrawiamy i czekamy na kontrakt Jupiter Polska
    Paulina

23.05.2018 00:08

Jupiter obecnie poszukuje chętnych do pracy na szklarni i na produkcji przy owocach w okolicy Venlo. Tu wstawiam linki do ogłoszeń: https://www.gowork.pl/oferta/praca-stala-na-szklarni-juz-od-zaraz-bez-koniecznosci-znajomosci-jezyka!-okolice-venlo,1R0e9FfGQU7lhGxiuDWtrJ,venlo i https://www.gowork.pl/oferta/praca-produkcyjna-przy-owocach-10.06-h-bez-znajomosci-jezyka-angielskiego.venlo,55gdQYhZGCG0wRHXNf2am1,venlo. Czy ktoś jest zainteresowany ofertami pracy? @Anonimus prajmus, jakie jeszcze pomyłki ze strony firmy Jupiter masz na myśli? Czy możesz rozwinąć wypowiedź? Podzielenie się swoim doświadczeniem na tym forum będzie cenna informacją dla osób zastanawiających się nad pracą za granicą.

23.05.2018 21:42

Owszem ze moge rozwinac sie wypowiedzia i to z przyjemnoscia , Pan z Jupitera z ktorym rozmawialam na temat pracy mowil ze praca jest w Niemczech za (usunięte przez administratora) , po czym pozniej powiedzial mi ze w Holandii za bodajrze (usunięte przez administratora)wiadomo ze to jeszcze lepiej finanosowo , ale po zapytaniu go dlaczego mowil ze w Niemczech mowil ze pewnie duzo ogloszen apikowalam i stad pomylka , a Pana numer mialam zapisany wiec sadze ze to jego pomylka ale nie przejmowalam sie wciaz chcialam jechac , ale jeszcze wczesniej spytalam dlaczego jest az tyle negatyenych opini na temat Jupitera pan stwierdzil ze to konkyrencja i za to im placa . Powiedzialam ze sama sir przekonam i ze wraz z chlopakiem jedziemy . Mielismy dojechac do zar od nas to okolo 4 godziny jazdy pociagiem z bagarzami i przesiadkami , gdy bylismy w pociagu okazalo sie ze jedziemy na drugi dzien , i na drugi dzien to samo znow w pociag poczym dzwoni kieroeca i mowi zeza 10 min mam wyjsc orzed dom gdzie zadnego adresu nie podawalismy bo mielismy byc nadworcu zar , stwoerdzilam ze jefnak woke sie wycofac a w opinie rowierz uwierzylam na temat Jupitera tymardziej ze nasi zanajomi tam pracowali . Niech Pani lepiej nie mydli ludzia oczu , bo moga sir barfzo rozczarowac . Nie dziwie sie czemu szukacie pracownikow jak nikt normalny nie bedzie z wami wspol pracowal .

23.05.2018 22:07

Z przyjemnoscia rozwine swoja wypowiedz . Wiec zaczelo sie od tego ze rozmawialam z Panem z Jupitera mowil ze stawka(usunięte przez administratora) euro praca w Niemczech , pozniej ze praca w Holandi stawka bodajrze (usunięte przez administratora) euro wiadomo to jeszcze lepiej finanosowo , ale jak zapytalam dlaczrgo bylo mowione ze w Niemczech to twierdzil ze duzo 9gloszen aplikowalam i prwnie rozmawialam z kims innym gdzie Pana numer mialam zapidany ale i tak chcialam jechac bo to nie byl jakid pwod zeby sie rozmyslic , ale jeszcze wczesniej spytalam dlaczego jest az tyle nagatywnych opini na temat jupiter odpowiedzial to konlurencja i za te opinie im placa , stwierdzilam ze chce sama sie przekonac i ze wraz z chlopakiem jedziemy . Wyjaz mielismy miec w sobote i dojechac pociagiem na dworzec do zar stamtad mial nas zabrac kierowca od nas to okolo 4 godziny jazdy z przesiafkami i bagarzami gdy bylimsy w pociagu dowiedzielismy sir ze jedziemy jutro , wiec nastepnego dnia znow to samo gdy bylismy w pociagu zadzwonil kierowaca i mowi za10 min niech pani zejdzie pod blok ja mowie ze jestesmy przeciez w pociagu i ze zadnego adrsu nir podawalismy bo mielismy buc w zafach na dworcu . I w tym momencir sie wycofalismy nawet nie dojechalismy a juz takie numery .Wierze we wszystkie opinie tym bardziej ze byli tam nasi znajmomi . A pani niech lepiej.nie mydli ludzia oczu bo moga sie bardzo rozczarowac .Nie dziwie sieczemu szukacie ludzi do pracy bo nikt normalny nie bedzie z wami wspol pracowal . Ta agencje powinni zamknac , praca jak praca ale tu chodzi gownie o podejscie do pracownika . I z tego co czytam i slyszalam od zanjomych to zle traktuja tam ludzi szczegolnie nowych ja na takie sytaucje w zyciu bym sobie nie pozwolila . Pracy za granica jest duzo wiec na waszym miejscu skorzstalabym z innych ofert a napewno na tym lepiej wyjdziecie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Jupiter?

Kontakt - Jupiter

Willem Barentszweg 30 5928LM Venlo

21.05.2018 16:51

Powiem szczerze ze na szczescie nie pojechalam wraz z chlopakiem do Holandii przez Jupitera , w ostatniej chwili zrezygnowalismy i naprawde nie zaluje juz od poczatku przekladali wyjazd , gdy bylismy juz spakowani i w drodze do Zar bo z tamtad mielismy odjezdzac dowoedzielismy sie ze jedziemy nastepnego dnia , pani twierdzila ze kontaktowala sie z nami zeby nas poinformowac (usunięte przez administratora) I to nie jedna ich pomylka . Dlatego obawialismy sie czego mozemy spodziewac sie na miejscu a jednak z tego co czytam nie chcialabym doswiadczyc takiego czegos.
    marta

15.05.2018 17:15

Witam czy ktoś jedzie 25 maja do Venlo na pakowanie owoców i warzyw ? Proszę o kontakt: [email protected]
    KA

03.04.2018 12:01

Czy jedzie ktos 7 kwietnia do venlo na pakowanie warzyw i owoców? I czy moze ktos cos o tym powiedzieć?
    marta

15.05.2018 17:04

ja jadę, odezwij się na: [email protected]
    Magdalena

05.04.2018 13:27

Hej czy ktos się wybiera 14 na pakowanie warzyw i owocow velno czytajac opinie to az strach jechać
    bvghv

12.04.2018 15:04

Wybierz inne biuro, serio...

05.05.2018 20:38

ja jadę a ty skąd jesteś
    Agnieszka

23.04.2018 17:26

Witam Chcemy z mezem wyjechac do pracy. Pracowal ktos na b&b? Moze ktos cos powiedziec o pracy w tej firmie? Bo przedstawiajac oferte wszystko wyglada kolorowo.
    Ania

25.04.2018 10:17

Tak naprawde nikt nie dowie sie jak jest naprawde dopoki nie przyjedzie i sam sie nie przekona. Ja i moja mama pracowalysmy tam rok temu wiadomo jeden dzien wiecej drugi dzien mniej godzin, ale wyplata zawsze na czas, warunki tez tragedi nie ma, mieszkalam w duzo gorszych. Jedz i sprobuj jak bedzie cos nie tak zawsze mozesz znalezc cos nowego. My na pewno wracamy gdzies na poczatku czerwca.
    Kasia

17.04.2018 17:20

Dostalam propozycje pracy w Scherpenhuizen i mam jechac na zakwaterowanie w Eindhoven czy moze ktos wiecej mi o tym powiedziec? Jakie sa warunki, stale godziny pracy i dojazd?
    Ela

19.04.2018 11:06

My pracujemy na Scherpenhuizen, godziny sa atmosfera tez ok . Mieszkamy prywatnie ale praca fajna
    Paulina

18.04.2018 22:11

@Anonim, Czy możesz udzielić nam informacji do kiedy są wypłaty w firmie Jupiter? Osoba studiująca ma szanse na większą stawkę? W swoim komentarzu piszesz, że godziny pracy są odpowiednie, proszę napisz nam dokładnie w jakich godzinach pracowałaś? Zachęcam Cię do kolejnego wpisu w tym wątku, Twój komentarz będzie dla nas niezwykle pomocny. @Ania, Zapraszam Cię do bardziej rozbudowanego komentarza na temat firmy Jupiter, Twoja obecna wypowiedz nie wiele nam mówi.

19.04.2018 10:24

Pracowalam na 2 zmiany w godzinach 6:00-15/16 druga zmiana zaczynala sie od 14 badz 15 do okolo 00:00 badz pozniej . Czasami jak mialam wolne na firmie bo nie bylo marchewki to panie z biura pytaly sie czy w razie czego chcialabym isc gdzie indziej do pracy . Bylam z kolezanka i obie jestesmy studentkami . Wyplaty byly w kazdy piatek jezeli ktos mial holenderskie konto a jezeli polskie to maksymalnie do poniedzialku. Teraz nie wiem moze cos sie zmienilo . Jezeli jestes na wiekowce to bardziej sie oplaca przyjechac na szklarnie do pracy wiem ze maja fajna szklarnie z ogorkami / jest tam tez hala produkcyjna gdzie bylam pare razy extra w sobote pracowac. Stali pracownicy tam na szklarni dostaja dodatkowy bonus od szefa za dobra prace raz w tygodniu ale maja wyplacane 40 h a reszta idzie do skarbonki widocznej na salaris i jak jestes na urlopie to ci to wyplacaja . Ja wracajac do Polski otrzymalam jeszcze uzbierane pieniazki urlopowe a pozniej wakacyjne. Moze nie kazdemu odpowiadaja warkunki ale "jak dbasz tak masz'' jak to mowia . Jak ktos chce pracowac to pracuje . Z paniami w biurze tez mozna sie dogadac . Jezeli jest sie do nich w porzadku i normalnie chodzi sie do pracy to nie robia z niczym problemu . Za to jak ktos 2 razy w tygodniu zglasza chorobowe to kazdy by sie denerwowal . Wiem ze jak zlapia kogos pijanego na parkingu ktory idzie do pracy w danym momencie to zwalniaja . My z kolezankami bedziemy chcialy jechac w okolicach maja i zostaniemy pewnie do wrzesien/pazdziernik zanim zaczniemy studia. Pozdrawiam .

17.04.2018 11:42

Pracowalam dla tego biura w zeszlym roku bylo nawet spoko mieszkalam na Maasbree . Wyplaty sie zgadzaly . Panie w biurze same od siebie mowia pracownikom zeby pilnowali sobie godzin i zapisywali zeby pozniej nie bylo problemow jak firmy czegos nie przesla . Pracowalam przy marchewkach na chlodni . Godziny spoko nie moglam narzekac. Minusem byl tylko dojazd do pracy do Helmond bo trwal dlugo ale przeciez nikt nie zmusza nikogo zeby jezdzic ich transportem. Jak ktos chce pracowac to pracuje trzeba dac troche od siebie a nie tylko wymagac . Na pewno tam wroce w tym roku ze znajomymi w sezonie .
    Ania

09.04.2018 15:35

Jeżeli ktoś wyjeżdza do pracy do Eindhoven na pakowanie warzyw i owoców to odradzam .(usunięte przez administratora)
    ala

05.04.2018 18:31

Witam poszukuje opini na temat warunków mieszkalnych oraz sytuacji jaka naprawde sie rozgrywa bo po przeczytanych wpisach nie wiem co mam mysleć
    KA

03.04.2018 12:06

Czy jedzie ktos 7 kwietnia do venlo?
    Maślana

05.04.2018 17:13

+48517127211 odezwij się
    +48517127211

05.04.2018 17:15

Odezwij się
    Przemek

26.03.2018 14:47

Pracowałem przez tę agencję na malinach w Dijkberries(usunięte przez administratora) Praca siedem dni w tygodniu (usunięte przez administratora)czasami 70 godzin w tygodniu - wydawałoby się, że to super opcja dla osób chcących zarobić, otóż nic mylnego - płacone jedynie za 47 godzin tygodniowo, a reszta niewypłacona w ogóle!(usunięte przez administratora)nie tylko ja zaciskałem zęby, żeby ciągnąć tydzień za tygodniem z taką ilością godzin(usunięte przez administratora) Tym bardziej, że w firmie wszystko robione było na "akord" - normy wyliczone nie tylko przy zrywaniu malin, ale nawet przy szalkowaniu skrzynek czy sortowaniu owoców! Wystarczył jeden dzień niespełnienia jakiejkolwiek normy, by na drugi dzień taka osoba była już zwolniona, nawet gdy przez cały uprzedni miesiąc normy wyrabiała! Na chwilę obecną agencja umywa ręce, tłumaczy się nieistniejącą sprawą w sądzie przeciwko nieuczciwemu pracodawcy, z którym o dziwo współpracuje już kilka lat! Codzienne odbijanie się na skanerach - do pracy, po pracy, na każdą przerwę i po przerwie oraz odnotowywanie się codziennie w autobusie pracowniczym jest dla nich niewystarczającym dowodem potwierdzającym przepracowane godziny. O warunkach na "kantynie" szkoda mówić... Tak samo jak o campingach na Baarlo. Tam właśnie mieszkałem. Koordynator wprowadził mnie do zapleśniałego syfu z nowym, zielonym życiem w zlewie i na ścianach. Dzień sprzątania nie wystarczył. Pokój na dwie osoby - łóżko piętrowe i tyle, bo więcej miejsca na nic nie było. W jednej przyczepie cztery osoby, gdzie we dwie było już ciężko oddychać. Wokół sama patologia, tak jakby casting na przyjęcia samych najgorszych typów przeprowadzali. Strach gdziekolwiek wyjść, bo sceny i historie się tam zdarzające każdego wieczoru - jak z jakiegoś wysokobudżetowego horroru. Co więcej - dwie płatne pralki na cały (usunięte przez administratora) Dostać się do którejkolwiek graniczyło z cudem. Brak wi-fi. Koordynatorzy mający wszystko gdzieś. Lista przydzieleń pracowników do firm na następny dzień wywieszana o godzinie 23 (gdzie wyjazd do niektórych firm był o 3 rano). Oczekiwanie na transport z pracy codziennie kilkugodzinne. W biurze jeden wielki bałagan.
    Domi908u

23.03.2018 13:05

Najgorsza agencja pracy! Przez telefon obiecują cuda na kiju Ale na miejscu cały czar pryska .
    Robert

23.03.2018 13:03

Nie polecam nikomu dramat !!
    Michal

23.03.2018 12:47

Nie polecam , patologia, biuro traktuje ludzi jak psy PS. Pozdrawiam Kamila z Baarlo i jego słowa gdy ktoś ma problem " nie chciałbym być na waszym miejscu " zaznaczam że jest to koordynator który dostał owe stanowisko nie znając się w ogóle na tym co robi . Jeszcze raz odradzam
    aga123

13.03.2018 12:19

Czy jedzie ktoś w piątek 16.03 na pakowanie owoców i warzyw lub do Lidla na magazyn? ?
    Dorota

21.03.2018 13:43

Ja jade w piatek na warzywa i owoce venlo jestem z prudnika
    Aga123

21.03.2018 19:00

Niech Pani się lepiej wycofa kiedy jeszcze można!! To najgorszy zakład pracy..
    kiki

16.03.2018 08:40

Proszę o rzetelne zgodne z prawda opinie na temat warunków mieszkalnych , pracy bo mamy propozycje wyjazdu do tej pracy . Ci z biura wszystko pięknie opisują ale więcej widzę że jest negatywnych opinii niż pozytywnych.
    Aga123

16.03.2018 11:40

Jutro będę na miejscu dam znać co i jak tam wygląda:)
    Robert

26.02.2018 20:08

Odradzam nie ufajcie im .. .
    Polak SZCZERZE.

22.02.2018 22:16

Nie polecam
    Mela

23.01.2018 03:30

Witam,mam wyjazd z chlopakiem do pakowania owoców do venlo w sobote ....moze mi ktos poxpiwie jak tam jest z mieszkaniem i zpraca iczy bedziemy pracowac razem?dzieki z góry....
    Nowa ja

16.02.2018 17:01

Razem nie bedziecie pracowac ale mieszkac tak generalnie nie polecam tego miejsca nikomu

Zostaw merytoryczną opinię o Jupiter