WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA

• #Wroteam

Jak wygląda rekrutacja

Oferty pracy

#Wroteam

5. Opinie o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.

Opinie o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Warszawa

Nie przegap nowości o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.!

WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.

14.06.2023 11:35

Jestem zadowolony z pracy jako elektryk w firmie Wrosystem Oprócz ciekawych projektów i możliwości pracy za granicą, firma zapewnia nam zakwaterowanie, transport, bez problemu można pobierać zaliczki. To świetna opieka dla pracowników
    Gosia

30.05.2023 14:34

W czerwcu mija mi 5 lat we Wro System. Praca sama w sobie ok, dynamiczna, kontakt z dyrekcją czy kierownikiem bez zarzutów. Czuć, że to nie korpo a klimat bardziej rodzinny. Polecam
    Monika

26.05.2023 12:01

Jestem po rozmowie rekrutacyjnej... Rozmowa przeprowadzona w miłej atmosferze, Pani udzieliła odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania. Praca zapowiada się ciekawie... z niecierpliwością czekam na odpowiedź
    Krystyna12

27.04.2023 16:01

Mąż pracuje kilka miesięcy. Po wcześniejszych doświadczeniach z innymi pracodawcami, gdzie były różne sytuacje tutaj jest ok. Wypłata na czas, narzędzia i dojazdy zapewnione. Mąż trafił do fajnej ekipy a to też duży plus.
    Krystyna12

18.05.2023 09:54

Może zadzwoń do nich do rekrutacji to odpowiedzą Ci na Twoje pytania.
    Seba

17.05.2023 09:22

Moja pierwsza praca na terenie Niemiec. Firma w pełni przygotowuję cię do pracy. Gwarantuję sprzęt, transport, kwatery, ubrania. A także szkolenia i wsparcie doświadczonych osób. Polecam
    Grzegorz

29.03.2023 13:25

Zainteresowało mnie ogłoszenie dla pracownika biurowego z j. niemieckim do firmy, w sprawach uzgadniania formalności. Dlatego piszą o konieczności bardzo dobrej znajomości niemieckiego, jakby przyszło do kontaktów ze stroną niemiecką. Można wiedzieć, co jeszcze ma duży wpływ na wybór osoby do pracy i już teraz poznać przewidywane wynagrodzenie zasadnicze oraz premie?

29.03.2023 14:33

Panie Grzegorzu, jeżeli jest Pan zainteresowany stanowiskiem "Pracownik biurowy z j. niemieckim" - prosimy o przesłanie CV z podanym numerem kontaktowym do Pana.
    Beata

29.03.2023 12:41

Mąż pracuje w firmie Wrosystem już 5 lat. Pensja na czas, pracuje w fajnej ekipie. Nie narzeka. Ma wiele rzeczy zapewnionych przez firmę.
    Paweł

24.02.2023 14:09

Cześć, W firmie pracuje już ponad rok. Jest to moja pierwsza praca za granicą Brygadzista spoko, rzeczowo i konkretnie wszystko wyjaśnia Samochody zadbane, narzędzia i odzież też. Firma oferuje szkolenia Wypłata zawsze na czas Miałem okazje wziąć udział w jubileuszu firmy, impreza z górnej półki :) Polecam

17.03.2023 11:11

Pani Justyno, zachęcamy do sprawdzenia na naszej stronie www.wrosystem.pl w zakładce "Dołącz do nas" kogo aktualnie poszukujemy. Może któraś z ofert będzie dla Pani odpowiednia. Serdecznie pozdrawiamy :)

24.03.2023 03:05

Pani Justyno, firma zapewnia pracownikom bezpłatne zakwaterowanie.
    Piotr

13.03.2023 17:31

Napisałem 2 maile z zapytanie o prace na stanowisko elektryka i bez odzewu - trochę to dziwne !
    Piotr

14.03.2023 13:02

Dziękuję za odpowiedź - będę się kontaktować w najbliższych dniach . Pozdrawiam .

14.03.2023 15:47

Pozdrawiamy :)

24.02.2023 12:37

Pracuję 2 lata. Firma dużo rzeczy zapewnia. Jest mieszkanie, dojazdy do pracy, dobrej jakości ciuchy, narzędzia ok.
    Radek

24.02.2023 12:44

Pomocna opinia

01.03.2023 12:13

Polecam się :)
    ANDRZEJ

26.02.2023 04:18

KWATERY POJEDYNCZE CZY KILKU OSOBOWE?
    Maniek elektryk

26.01.2023 12:55

Pracuje w Niemczech z Wro już od 3 lat. Jest ok. Firma zapewnia kwaterę, narzędzia, ubrania, opłaca transport.
    Maniek elektryk

07.02.2023 09:08

da się utrzymać rodzinę. Dla mnie zarobki są dobre.
    Rychoo

07.02.2023 08:54

Ja polecam. Kasa na czas, zapewniają transport, narzędzia. Kwatery mogą być.
    Maniek

23.01.2023 11:39

Jak ktoś chce pracować to pracować będzie. Ludzie tu są ok. Idzie się dogadać. Ja nie narzekam. Transport, narzędzia, ciuchy są od firmy. Zapewniony jest też nocleg. Pieniądze dla mnie są na dobrym poziomie.
    Roman

23.01.2023 09:56

Współpraca Ok. Firma zapewnia transport, kwatery, wypłata zawsze na czas. Wsparcie od brygadzisty, mocno pomocny przy robicie

23.01.2023 11:15

Dla mnie też praca ok. Nie muszę się martwić o kwaterę i transport. Wypłata na czas. Jest ok
    Weronika

29.11.2022 21:47

Cześć, może jednak ktoś powie coś o tym, jak zarabia Elektryk? Widzę, że szukają, pełno jest tych ofert. Ale o zarobkach nie widzę informacji, a chciałabym to usłyszeć od pracownika. Bo widzę, że firma każe pisać na maila, ale czy podadzą zarobki?
    Krzysiek

01.12.2022 14:13

Przecież w ogłoszeniach podają widełki ile można zarobic

29.11.2022 14:57

Mam pytanie odnośnie umowy , jest Polska czy niemiecka ?

29.11.2022 16:57

Szanowny Panie Marku, szczegółowe informacje związane z zatrudnieniem uzyska Pan pod numerem 660 588 071 lub 662 464 241.
    Zainteresowany.

02.11.2022 07:26

Czy mogę prosic panów na stanowisku elektryk o wypowiedz jak wyglada praca na wyjazdach? Po ile godzin panowie pracują. Jak warunki mieszkaniowe ? W ile osób mieszkacie ? To są kwatery , hotele , mieszkania ? Jak często są zjazdy do domu ? Czy są one zabierane z urlopu czy bezpłatne. Będę wdzięczny za odpowiedz. Dziękuje i pozdrawiam.
    Jarek K.

09.11.2022 18:30

Zjazdy są co ok. 5 tyg. Na koszt firmy. Kwatery różne, ale nie ma co narzekać.
    Paweł

21.11.2022 18:13

Czy mozna zjezdzac częściej?
    Mateusz S-ak

03.11.2022 22:07

Pracuje od 8 miesięcy. Życie przymusiło do pracy za granicą, czytając opinie trochę się bałem, ale nie miałem wyjścia. Na miejscu okazało się, że jest naprawdę dobrze. Przy przyjęciu zostałem poinformowany o zarobkach, premiach, dietach. Wszystko jasne i bez ściemy. Potem zostałem wyposażony w narzędzia i odzież roboczą. Sam musiałem kupić sobie buty, ale jak oddałem fakturę to kasę zwrócili. Czekałem kilka dni na telefon i wyjazd. Pierwszy raz jechałem Sindbadem, zjazd już miałem z koleżkami. Tak średnio co 5 tyg na tydzień. Mieszkanie fajne, ludzie z brygady też. Najgorzej jak się trafi jakiś gość z problemami z %%%. Cieszę się że zaryzykowałem. Naprawdę mi tu dobrze. Pensja na czas. Biuro pomocne, Pan Mirek wszystko ogarnia.

08.11.2022 16:50

Potwierdzam. Jest dokładnie jak napisaleś. firma wszystko zapewnia. I ciuchy, transport, mieszkanie.
    beata6a6

23.10.2022 14:57

jak jest z ubezpieczeniem, jakie ubezpieczenie obowiązuje jeżeli mąż jest w pracy, a jakie w pracy, czy są opłacane składki zus?

03.11.2022 11:17

Składki są opłacane normalnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA?

Kontakt - WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.

ul. Jesionowa 1 02-073 Warszawa

Branża główna: Instalacje budowlane
    Tomasz

26.10.2022 13:27

Polecam. Pracuję 2 lata jako elektryk. Fajny zespół, idzie się zawsze dogadać. Dobre zarobki.

10.10.2022 12:00

Jest ok. Praca w porządku, ludzie też. Dobre pieniądze, kwatera i transport zapewniony.
    Liliana J.

06.10.2022 11:28

Mąż pracuje od ponad roku we Wrosystem Deutschland Warszawa. Zjazdy na koszt pracodawcy. Mąż chwali sobie prace. Mieszkania/kwatery są na dobrym poziomie. Firma ma swój obiekt na terenie Niemiec, tam są dla nich dobre warunki. Pracują na dobrych narzędziach. Szczególne pozdrowienia dla opiekuna brygady męża Pana Emila Szulca, który dba o swoich ludzi.

08.09.2022 23:01

Polecam. Spoko kasa, dobra ekipa w pracy. Ciuchy są, narzędzia też. Kwatery nie najgorsze.
    Zadowolony

08.09.2022 12:46

Osobiście polecam bardzo proces rekrutacyjny i rozmowy z działem HR, bardzo sympatyczne panie, które rzeczowo odpowiadają na wszystkie pytania.
    Grzegorz

17.08.2022 11:18

Polecam. Pensja na czas. Wszystko ok
    Rysiu

02.08.2022 14:03

Jestem zainteresowany pracą w wro jak wygląda kwestia zakwaterowania na wykonywanych zleceniach i co ile zjazdy do Polski na co można liczyć pod względem zarobków 8 lat jako elektryk
    Rysiu

04.08.2022 15:51

W jakich godzinach Dzwonić na rekrutację

04.08.2022 21:33

Kontakt w godzinach 8-16. Pozdrawiamy.
    Julek

01.08.2022 11:30

Ja polecam. Pracuje już 4 lata. Wszystko na czas, zapewnione narzędzia do pracy. Z przełożonym idzie się dogadać.
    Julek

01.08.2022 11:42

Słuchaj ja nie narzekam. Z zarobków jestem zadowolony. Dla mnie ok.

06.06.2022 17:41

Witam, przyjazdy do domu co jaki czas ? I na jaki czas ? zakwaterowanie jak wygląda? Każdy ma osobny pokój ? Ile średnio od miejsca pracy ? Rzeczywiście nie ma płatnych urlopów?

07.06.2022 18:45

Za granicą są to wiem, ale czy zatrudniając się w tej firmie są płatne urlopy ?

08.06.2022 08:35

Prosimy skontaktować się z naszymi rekruterami tel 662464241 lub 660588071, oni odpowiedzą na te pytania. Pozdrawiamy serdecznie WROSYSTEM
    Emigrant zarobkowy

22.09.2021 06:22

Informacje które mnie interesują: Ilość godzin pracy w tygodniu. Jeśli różne miejsca, ilość godzin z transportem. Stawka godzinowa NETTO za poświęcony czas dla pracy. Przejazd w niedzielę z Niemiec do Węgier też jest czasem pracy. Ile takich podróży turystycznych w przeciągu 3 miesięcy? W jakiej walucie jest wypłata i w jakiej walucie jest UMOWA. Jeśli umowa PL, to od jakiej kwoty są płacone podatki i ubezpieczenie. Jeśli umowa D, kwota w euro / godzinę brutto, kwota diety / godzinę, zeitkonto, kasa chorych (DAK, AOK... - która domyślna) Tego chcę się dowiedzieć od pracownika firmy. Konkrety, nie w trakcie rozmowy, to później, zależy od kontraktu... . Informacje na temat zakwaterowania i czasu "po pracy". Czy kwatery posiadają wystarczającą ilość miejsc do gotowania, łazienek, pryszniców aby nie było przepychanek? Czy kwatery posiadają pralki BEZPŁATNE? Czy pokoje to miejsca gdzie można odpocząć, zająć się swoimi sprawami w spokoju (chrapanie, brak przejśćia bo łużek 10 na 5m2) I najważniejsza sprawa. Czy weekendy to czas spokoju, czy też rewia diskopolo lub innego "umpa, umpa" zakrapiana alkoholem z palącą się fajką pokoju o słodkawym zapachu? Czy po weekendzie wszyscy "odpalają z rana do pracy"? Bez urazy, ale takie są realia wśród ludzi z łapanki, którzy wyrwali się ze swojego środowiska, dostali parę euro i stać ich. Jeśli można, to proszę o informacje od pracowników, byłych pracowników. Bez koloryzowania, obiektywnie.
    Robert

24.04.2022 07:22

Też chciałbym się dowiedzieć
    Ola

05.04.2022 15:35

Witam. Kiedyś pracowałem u nich. Pracowałem około pół roku. Nie polecam tej firmy ze względu na stsrdanty jakie proponują. Zwolniłem się. Omijać tą firmę szerokim łukiem.

17.04.2014 13:58

stawki są wprost proporcjonalne do wiedzy i umiejętności, oraz zaangażowania. S

27.03.2022 01:27

Stawki są wprost proporcjonalne do tego jak trzymasz palec. Nie liczą się z ludźmi.
    Joł

07.07.2019 22:37

Czy praca jest na wysokości?

08.07.2019 09:38

Szanowny Panie Joł, są również prace powyżej 3 metrów. Pozdrawiamy.

27.03.2022 01:23

Zależy czy siedzisz czy stoisz.

03.06.2020 15:32

Witam ,jakie dokumenty należy przedstawić przyszłemu pracodawcy podczas rozmowy o pracę? czy pracodawca wymaga / kieruje na badania lekarskie przyszłego pracownika.

04.06.2020 10:24

Szanowny Panie Adamie, odpowiadając na zadane przez Pana pytania: pod uwagę bierzemy świadectwa pracy z poprzednich miejsc pracy, dokumenty potwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz uprawnienia wymagane do wykonywania oferowanej pracy. Po stronie pracodawcy jest wystawienie skierowania na badania lekarskie. Pozdrawiamy.
    Dawid

27.03.2022 01:20

Jakie dokumenty? Patrzą czy jesteß silny i czy masz chęci do roboty. To wszystko.
    Jaca

06.07.2021 14:46

Jestem zadowolony ze współpracy. Najważniejsze dla mnie że wszystko mam z góry załatwione, transport, lokum no i że kasa się zgadza. Zawsze wszystko mam wypłacone na czas, co jest bardzo na plus porównując firmy w których pracowałem wcześniej.
    abdul z bonn

28.07.2021 17:39

ile masz diety dziennie? ile platnego urlopu? ile na godz?
    Beata

27.03.2022 01:13

Panie jakie diety? Jakie urlopy? 250 godzin i już.
    Pawel

18.01.2021 01:32

Czy firma prowadzi szkolenia?

18.01.2021 10:13

Szanowny Panie, w zależności od potrzeb firma szkoli swoich pracowników. Pozdrawiamy.
    Damian

27.03.2022 00:33

Na budowie. Jak trzymać wiertare.
    Wiem

07.05.2019 21:15

OMIJAĆ!!!!!
    Jacek

10.08.2021 12:55

Pytanie do pracowników . Jak wyglada praca w WroSystem, czy jesteście zadowoleni ? Myśle nad złożeniem CV i nie wiem czy warto
    1999

31.08.2021 21:48

Jeżeli chodzi o mieszkanie to kto opłaca pracownik czy firma?

01.09.2021 09:54

Zakwaterowanie jest opłacane przez naszą firmę, w celu uzyskania szczegółowej informacji dotyczącej oferty zatrudnienia, przekazuję numery telefonów do naszego działu rekrutacji: 660588071 oraz 662464241. Pozdrawiam serdecznie.
    Odp 1999

27.03.2022 00:02

Pracodawca opłaca. Ale mieszkania to (usunięte przez administratora)
    Kamil99

19.03.2022 00:57

Czy są w Wrosystemie jakieś premie świąteczne ?

Zostaw merytoryczną opinię o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.