Wrosystem Deutschland Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Wrosystem Deutschland Sp. z o.o.
2 191 67 5 1

Opinie o Wrosystem Deutschland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Piotr
 Opinia

No to przechodz, ja pracowałem w Clever TEAM nadzorował WRO SYSTEM nie POLECAM, NIE POLECAM. NIC CIEKAWEGO NAPRAWDĘ, ZDECYDOWANIE NA NIE .

Pomocna?
TakNie
Sławek
 Rekomendacja

Pracuję w innej firmie jako elektromonter w Niemczech ale miałem kontakt z pracownikami WRO system i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli i pod względem fachowości jak i współpracy w jednym zespole i zastanawiam się poważnie nad przejściem do WRO system.

Pomocna?
Tak1Nie1
Piotr
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

To bardzo proszę kilka słów na temat zatrudnienia, skoro jesteś zadowolony bo ja po opiniach pracowników TONIE BARDZO WIDZĘ TE LUXUSY no ale bardzo proszę...

Pomocna?
Tak15Nie

Pracodawca

 Opinia
@Piotr 26.05.2019 17:06

Szanowny Panie, w nawiązaniu do Pana wpisu: jesteśmy firmą z wieloletnim doświadczeniem. Zrealizowaliśmy do tej pory kilkadziesiąt projektów. W naszej firmie zatrudniamy ludzi, którzy mają doświadczenie i chcą pracować. W kilku punktach przybliżymy Panu, co zapewniamy pracownikom: - praca w polskiej brygadzie i opieka koordynatora, który zna język, - dojazd na miejsce wykonywania pracy i z powrotem samochodami firmowymi, - zakwaterowanie w wyposażonych lokalach mieszkalnych, - narzędzia oraz ubranie robocze, - za uczciwą i rzetelną pracę jest uczciwe, terminowe wynagrodzenie. Jeżeli ma Pan jeszcze jakiekolwiek pytania - proszę o kontakt z naszym biurem pod numerem telefonu 660 588 071.

Pomocna?
Tak5Nie8
Nikta
 Opinia
@Wrosystem Deutschland Sp. z o.o. 29.05.2019 11:03

A czy Pani lub Pan z biura była lub byl na tych lokalach mieszkalnych ?wiekszosci sa to "stodoly"za marne grosze i w dodatku trzeba dojezdzać nawet po 60 km do pracy.Najlepiej siedzieć w Polsce i pisać o miejscach w ktorych sie nie było.!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Nikta 29.05.2019 18:49

Szanowny Nikta! Zaskakująca jest dla nas ta opinia z racji tego, że dbamy o komfort pracowników, dlatego też przykładamy dużą wagę do standardu miejsc, w których nocują pracownicy. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek uwagi - zawsze może Pan skontaktować się czy to z brygadzistą czy bezpośrednio z naszym biurem. Jesteśmy do dyspozycji.

Pomocna?
Tak5Nie4
Piter
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ja jestem zadowolony. To co na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzieli ze będzie tak jest. Zarabiam nienajgorzej także ogólnie polecam.

Pomocna?
Tak9Nie19
Robert
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Piter 12.05.2019 22:59

Potwierdzam to co Piter napisał. Warunki ok, zakwaterowanie, dojazd jest zapewnione. Wiadomo ze w pracy zdarzają się ludzie i ludziska ale to jest wszędzie.

Pomocna?
Tak9Nie12
Wiem
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

OMIJAĆ!!!!!

Pomocna?
Tak22Nie1
łysy
 Opinia

witam czy otrzymam rzetelne i uczciwe opinie ? -czy zatrudniaja monterow młodych ,strarszych bez jezyka jakie potrzebne dokumenty ,doswiadczenie -czy zapewniaja dojazd z polski do niemiec i z powrotem -czy zapewniaja dojazd z do pracy -czy zapewniaja "spanie" w normalnych warunkach a nie w jakis stodolach -czy zapewniaja narzedzia ubrania -czy uczciwie placa za prace -czy potracaja za dojazdy za spanie itp -czy pracuja po 400 h w msc -czy zjazdy do polski sa co 5-7 tygdni i na ile 3,5,7 dni -czy daja urlop i ile -czy rozliczaja i pomagaja w podatkach niemieckich -czy placa zus pisze poniewaz jest duzo skajnych i zlych i dobrych opinii a wiadomo prawda gdzies posrodku i nikt za "siedzenie " nie bedzie placil. pozdawiam

Pomocna?
Tak1Nie2
Diablo
 Opinia
@łysy 26.03.2019 18:45

Podpinam się pod pytanie . Są obecnie jakieś przyjęcia?

Pomocna?
Tak1Nie10

Pracodawca

 Opinia
@łysy 26.03.2019 18:45

Szanowny Panie, w odpowiedzi na Pana pytania: - znajomość języka nie jest wymagana. Zapewniamy pracę w polskiej brygadzie i opiekę koordynatora, który zna język niemiecki. Oczywiście wymagane jest doświadczenie przy pracach elektrycznych. W naszej firmie zatrudniamy ludzi, którzy mają doświadczenie i chcą pracować. Wiek nie jest dla nas głównym warunkiem mającym wpływ na zatrudnienie; - po naszej stronie leży zapewnienie pracownikowi dojazdu do Niemiec i z powrotem; - zapewniamy dojazd na miejsce wykonywania pracy i z powrotem samochodami firmowymi; - zapewniamy zakwaterowanie w wyposażonych lokalach mieszkalnych; - każdy pracownik otrzymuje od nas narzędzia oraz ubranie robocze; - za uczciwą i rzetelną pracę jest uczciwe, terminowe wynagrodzenie; - nie potrącamy za spanie i dojazdy; - praca za granicą trwa 4-6 tygodni po czym jest zjazd na tydzień; termin zjazdów i przyjazdów jest bezpośrednio ustalany z brygadzistą; - dajemy urlopu tyle ile jest wymagane; - oczywiście możemy pomóc w rozliczeniach niemieckich kierując do kancelarii, z którymi współpracujemy; - ZUS płacimy. Jeżeli ma Pan jeszcze jakiekolwiek pytania - proszę o kontakt z naszym biurem pod numerem telefonu 660 588 071.

Pomocna?
Tak17Nie3

Pracodawca

 Opinia
@Diablo 27.03.2019 18:44

Szanowny Panie, aktualne oferty pracy dostępne są na naszej stronie http://www.wrosystem.pl w zakładce "Dołącz do nas". Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak8Nie2
Antek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@łysy 26.03.2019 18:45

Na budowach na których ja pracowałem ludzie raczej są zadowoleni z pracy . Ja również jestem zadowolony . Są sprawy które mi nie odpowiadają ale je akceptuje inaczej bym tu nie pracował. W skali 1-6 oceniam firmę na mocne 4.

Pomocna?
Tak6Nie17
Frankfurterka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

W maju mija mi rok we WRO . I mogę śmiało polecić firmę WRO . Dla mnie najważniejsza jest stabilizacja i tu ja mam . Pozdrawiam z Frankfurtu;)

Pomocna?
Tak8Nie25
Damian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dobry pracodawca , zapewnia dobry sprzęt i nowe auta . Ludzie jak wszędzie od alkoholików alimenciarzy po fachowców. Ogólnie ok .

Pomocna?
Tak13Nie25
Arturro
 Opinia

Pracowałem w tej firmie na budowie w Kilonii (Kiel) , i moja opinia na jej temat jest pozytywna. Wypłata na czas , w razie potrzeby tygodniowe zaliczki na życie , mieszkania w porządku. Kontakt z kierownictwem jak i biurem jak najbardziej w porządku , co do ludzi bywało różnie , większość była w porządku ale też trafiali się odchyleńcy od normy...dłużnicy , nie płacący alimenciarze , alkoholicy itd...Pomijając ten fakt firmę oceniam pozytywnie :) Pozdrawiam ekipę , być może się jeszcze spotkamy :) A.

Pomocna?
Tak14Nie22
Agata
 Opinia
@Arturro 03.01.2019 13:17

Bardzo serdecznie dziękujemy Ci za powyższą opinię. Jestem pewna, że posłuży ona osobom, które są szczególnie zainteresowane aplikowaniem do Wrosystem Deutschland. I właśnie takich osób będzie dotyczyło moje pytanie do Ciebie. Firma ta oczywiście często rekrutuje - poszukują między innymi elektryków. Jak duże trzeba mieć doświadczenie, by móc ubiegać się o pracę w tym przedsiębiorstwie? A może zatrudniają i tych, którzy go nie mają?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arturro
 Opinia

Nigdy nikomu nie ucieli pensji ani godzin , bynajmniej za mojej kadencji tam.

Pomocna?
Tak2Nie27
Arturro
 Opinia
@Agata 28.01.2019 15:27

Niestety...biorą kogo popadnie, byle byli ludzie.

Pomocna?
Tak25Nie2
przyszły pracownik?
 Opinia

Witam, czy oferują Państwo prace również we Frankfurcie nad Menem? Czy mają państwo filie w Łodzi? Czy ubrania które państwo oferują posiadają emblematy firmowe? Czy państwa firma znajduje sie na ul. Wały Piastowskie w Gdańsku? (Tak mam na pieczątce)

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@przyszły pracownik? 02.02.2019 19:48

Szanowny Panie Przyszły Pracownik dziwny bardzo wpis ponieważ wychodzi na to, że jest już Pan naszym pracownikiem a teraz się dopytuję o szczegóły po przez Forum?? Firma ma około 30 Projektów we Frankfurcie aż 4. Dla Pana wiadomości Firma otworzyła oddział w Łodzi i oczywiście nasze Ciuchy maja emblematy. Jeżeli chodzi o Wały Piastowskie to tak oczywiście posiadamy dwa biura w Gdańsku na Wałach Piastowskich oraz na Łostowickiej

Pomocna?
Tak1Nie
DużyMarcin
 Opinia

Witam.Pracowałem 6 miesiecy , nie żałuje troche sie nauczyłem . Firma nie nadaje sie na dłuższą metę . 10 E nettro na godzine może po 3 latach . :( . konkurencja daje to na start. Duże wykorzystanie ludzi i mało zrozumienia jak ktoś ma problem . Gdzie można się zwolnić w ciągu jednego dnia >? dużo widziałem . Kiel to łeż padół firmy Wro to zło .

Pomocna?
Tak41Nie1
Pss
 Opinia

A jak wygląda zakwaterowanie jakiś normalny standard? Ilu osobowe pokoje?

Pomocna?
Tak2Nie22
Tadeusz-Biuro WROSYSTEM
 Opinia
@Pss 09.10.2018 15:17

Szanowny Panie Pss! Zakwaterowanie odbywa się według ściśle określonych procedur, w skład których zaliczamy nie tylko warunki mieszkaniowe, ale i wyposażenie czy odległość od miejsca pracy. Priorytetem firmy jest umieszczanie pracowników oddelegowanych w mieszkaniach na wyłączność, tj z samodzielnym dostępem do chociażby kuchni. Jeśli chodzi o pokoje mieszkalne, to maksymalna liczba łóżek wynosi 2 na sypialnię; w grę absolutnie nie wchodzą łóżka piętrowe. Komfort pracowników stoi na pierwszym miejscu, stąd też dział odpowiedzialny za wynajem mieszkań pozostaje w stałym kontakcie z lokatorami i brygadzistami, aby zapewnić kompleksową obsługę i jak najszybciej reagować na wszelkie niezaplanowane sytuacje. Zapraszamy do współpracy :)

Pomocna?
Tak4Nie3
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szkielkokoko
 Opinia

Dwuosobowe jak dobrze trafisz , mnie przeniesli na inna budowe , gdy zobaczylem nowa kwatere to zjechalem do polski i sie zwolnilem . Standarcik wygladał tak ze 4 osoby w jednym pokoju , 2 dzialające palniki w kuchence na 5 osob jedna mala lodoweczka , brak mikrofalowki , smierdzący piekarnik. Witten miejscowosc czyli budowy ogolnie w dortmundzie .

Pomocna?
Tak24Nie1
Szary pracownik
 Opinia

Nie polecam. Pracowałem od ponad roku, wszystko było okey do czasu. Trafiłem na budowę w Biskupcu. (usunięte przez administratora) Wysokie stawki? Kpina. Myślisz że są godzinowe? Zwykle mydlenie oczu. Każdy pracownik musi mieć aufmas, jeżeli zrobiłeś mało zdaniem kierowników, brygadzistow masz upierdzielane godziny pracy. Musisz wyrabiać normę. Nie wyrabiasz, jesteś do zwolnienia, tylko pierw utniemy Ci godziny.(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.: Szanujcie pracowników. Zmiencie podejście. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmiana kierowników.

Pomocna?
Tak37Nie
Amigos
 Opinia

Nie polecam ludziom młodym, chcącym się rozwijać. Zniszczą tą radoche z robienia elektryki.

Pomocna?
Tak43Nie
Ps
 Opinia

Witam co ile są zjazdy do Pl? Skąd firma organizuje wyjazdy do Niemiec? Ile godzin w miesiącu się pracuje?

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak38Nie
Edek
 Opinia

Masz racje wszystko co piszesz to prawda w 100%

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arthur
 Opinia

W kazdej korporacji jest zespol odpowiedzialny za wizerunek firmy.

Pomocna?
Tak20Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak25Nie
Marcin
 Opinia

Daj znać chętnie pojadę

Pomocna?
TakNie20

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
elektryk
 Opinia

Jakie warunki finansowe oferują na początek?

Pomocna?
Tak2Nie19
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak26Nie
Jarek
 Opinia

Firma potrąaa za ciuchy w chwili zwolnienia ciuchy są własnością firmy .

Pomocna?
Tak20Nie
Agata
 Opinia

@Zainteresowany, i jak, zdecydowałeś się starać o zatrudnienie w WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Jeśli tak, to napisz coś na temat warunków, na jakie można liczyć u tego pracodawcy. @get, pracowałeś lub pracujesz w WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Jakie Twoim zdaniem są plusy i minusy pracy w tej firmie? Możesz napisać coś na ten temat?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak3Nie10

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Czyli warto starać się o pracę w firmie?

Pomocna?
TakNie20
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kipek
 Opinia

A na jakim stanowisku pracujesz? Jakie zarobki dla elektryka po studiach?

Pomocna?
TakNie2
Zwe
 Opinia

Godna firma.. naprawdę polecam..

Pomocna?
Tak1Nie17
Elo
 Opinia

Super firma...

Pomocna?
Tak5Nie23
Nowy
 Opinia

Jedna z firm którą lepiej omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak47Nie
Indyk
 Opinia

A czy w tej firmie mozna liczyć na jakies rodzinne czy zasilek na dziecko ?I w jakich miastach w Niemczech maja obecnie prace ?

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rio
 Opinia

ja pracuje od 6 miesięcy nie mam żadnych problemów typu kasa itp. pracuje się dobrze

Pomocna?
Tak3Nie25

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kika
 Opinia

A jak się pracuje w dziale kadr i płac? czy ktoś wie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bydgoszcz
 Opinia

FIRMA OK POLECAM

Pomocna?
Tak4Nie20

Zostaw opinię o Wrosystem Deutschland Sp. z o.o. - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny