WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 145 ocen.

Opinie o WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.

Michał

hejka, niedawno zaczołem prace i naprawde jest spoko, zaliczki daja, kase mam na czas, spanie w miare, ale slyszalem ze jest jakies zamieszanie bo ponoc chlopki co pracowali dlugie lata sie scwanili i otwieraja firme konkurencyjna i wylewaja pomyje na pracodawce co im marke zbudowal.

heker
@Michał 09.11.2017 08:39
hejka, niedawno zaczołem prace i naprawde jest spoko, zaliczki daja, kase mam na czas, spanie w miare, ale slyszalem ze jest ja...

a moze powiesz po jakim kursie przeliczaja ci euro z zaliczek hahahah

mm
@Michał 09.11.2017 08:39
hejka, niedawno zaczołem prace i naprawde jest spoko, zaliczki daja, kase mam na czas, spanie w miare, ale slyszalem ze jest ja...

ośle jakie zaliczki i ile takich zaliczek weźmiesz z przelicznikiem 4,8 zł za EUR, i ile ty czasu pracujesz w tej firmie żeby tak ją chwalić -kto tam pracował dłużej wie jak jest -nie jest za super i stawki nie są rewelacyjne ,ale są w miarę wypłacalni

bec

totalna porazka, na kazdej budowie jest kilku ogarnietych elektrykow a reszta ludzi to wszystkie zawody swiata, murarze, piekarze, cukiernicy, stolaze itd ogolnie ludzie nie majacy pojecia o branzy, do tego masa konfidentow i przydupasow, siedlisko alkoholikow, dluznikow i nieudacznikow zyciowych

Normalny

Co z Idioci tu wypisują ? pracuje od 3 miesięcy i nie było z niczym nigdy problemu, ale frustraci zawsze się znajdą, otrzymałem informacje, że niedługo rusza jakaś super budowa dla rządu w Niemczech, myślicie że byle jaka firma dostaję od rządu zlecenie ??

jaś
@Normalny 09.11.2017 09:18
Co z Idioci tu wypisują ? pracuje od 3 miesięcy i nie było z niczym nigdy problemu, ale frustraci zawsze się znajdą, otrzymałem...

@Normalny - co Ty bredzisz? - Jaki rząd?? Może jeszcze szef tej firmy, jednej z tysięcy polskich w DE, pracujących jako podwykonawca podwykonawcy podwykonawcy podawał osobiście rękę Angeli Merkel ?! :D :D :D Widać że ta firma kompletnie nie radzi sobie z PRem - lepiej by niczego tu nie pisała, bo wypisując takie głupoty coraz bardziej się ośmiesza.

Gigi

Niestety firma pomimo zapewnień że zadzwoni do kandydata niezależnie czy odpowiedź będzie pozytywna czy negatywna nie robi tego. Szkoda bo takie rzeczy budują wizerunek firmy:(

Zwe

Godna firma.. naprawdę polecam..

Elo

Super firma...

CwAnlaK

Praca sama w sobie jest ogólnie spokojna. Ale firma ponoć dopiero teraz zaczęła płacić składki emerytalne, gdy to wyszło na jaw. Wcześniej nikt nie dostawał i nawet tego nie wiedział. Może tylko pracownicy za granicą nie mieli płaconych, a biuro sobie płaciło?

Olo

Gdańskie cepy

Agata

@Inteligentnamałpa to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w firmie WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o. @Max dobrze będzie jeśli napisałbyś na forum o pracy w firmie. Będą to pomocne informacje dla osób, które będą chciały się tutaj przyjąć do pracy.

Inteligentnamałpa

Pracowałem w różnych firmach ale ta jest na prawdę spoko. Robota jak robota czasami trzeba ciezko pracować ale przecież za leże@ie nie płacą. Wypłaty w term@nie, atmosfera w pracy spoko, mi@szkania zjazdy do Polski o@łaca pracodawca, nowe @adne auta, ogolnie nic Cie nie interesuje tylko iść do pr@cy i zarabiać kasę. Jeżeli chodzi o stawki to są na Polską firme która ma kontrakt, parę kontraktów w niem@zech jest bardzo dobrze. Pracuję tu ponad rok i jedno co mogę powiedzieć ludziom szukaj@cym opini na temat tej firmy pr@eczytajcie @ważnie ten tekst powyżej i sami odpowiecie @obie czy gra jest warta świeczki

Agata

@Max czy powiesz dokładnie czemu nie polecasz pracy w firmie WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Przypominam, że nie można nikogo obrażać na tym forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin

Max
@Agata 03.10.2017 13:45
@Max czy powiesz dokładnie czemu nie polecasz pracy w firmie WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Przypominam, że nie można nikogo...

Agata podaj numer zadzwonię i ci powiem zbyt wiele by tu pisać na temat przekrętów

Agata

@Faza czy możesz powiedzieć coś o tym więcej? Jak dokładnie są traktowani? @Max czy pracujesz w WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w firmie? Każda opinia jest ważna, dlatego zachęcam do wypowiadania się na forum.

Max

No ale dajmy się samej firmie wypowiedzieć na ten temat niech troszkę prawdy powiedzą że brak chętnych do pracy ludzi bez żadnego pojęcia i szkoły biorą

Faza

Masz rację. Ludzi traktuja przedmiotowo. Heh

Faza

Masz rację. Ludzi traktują przedmiotowo. Heh

Domino

Zapewne kilku pseudo brygadzistów, kierowników może jakieś szkolenia dla Tychy panów co do zachowania wobec pracownika pamiętajcie Że bez nas to wy długo nie będziecie udawać tych najważniejszych

Agata

@Elektronie można nikogo obrażać na forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza. @Obserwatorczy pracujesz w WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.? Co najbardziej nie podoba Ci się pracują w tej firmie? Co byś zmienił?

Obserwator

Witam, Tak czytam to forum i widzę, że większość lub wszystkie komentarze pozytywne o tej firmie pisane są w podobny sposób, pewnie przez babeczki w biurze WRO. Słaby pomysł, to widać :) Jeśli myślicie, że nie to chyba macie czytelników za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Heniu

Firma płaci za urlopy, i Ci co mają większy staż to wiedzą a lamusy którzy przyjdą na chwile i od razu na urlopik lub na oszukane zwolnienie, a co do czego siedzą sobie na wakacjach bo nie raz się przyznawali na budowie . Ehh szkoda gadać. Jadą niby do pracy a wiecznie kombinują i bardzo dobrze, że firma kara za nie przyjście do pracy zwłaszcza, że nie którym zdażają sie czesto choroby i złe samopoczucie zaraz po weekendzie a potem my my musimy za Lamusów pracować. Czasem mi wstyd za POLACZKÓW bo już chyba się lepiej z Rumunami robi ;)

Nowy

Jedna z firm którą lepiej omijać szerokim łukiem.

Brak słów

Szkoda że pracownik nie jest informowany przy zatrudnianiu w tej firmie że nie płacą za urlopy, kary za nie przyjście do pracy. Zazwyczaj człowiek się nie pyta o tego typu świadczenia bo przynajmniej mi się wydawało że jest to oczywiste.

Kamil

a Ja tam się ciesze ze wyladowalem w tej firmie :), w Polsce pracowałem za marne grosze a tu jednak zarabiam dwa razy wiecej i wszystko ma zapewnione. Niestety nie znam niemieckiego na tyle żeby nawet pomarzyć o pracy u Niemca i wiele osób tu pracujących o tym zapomina.

Urlich von Palzem Piepke Schturchau
@Kamil 21.06.2017 14:48
a Ja tam się ciesze ze wyladowalem w tej firmie :), w Polsce pracowałem za marne grosze a tu jednak zarabiam dwa razy wiecej i...

Tak naprawde kolego Kamil w DE liczą sie ręce do pracy a nie język. Jeśli jesteś elektrykiem i znasz sie na fachu to brak języka niemieckiego nie bedzie tutaj przeszkada. U mnie w firmie pracuje głuchy chorwat i co ? Zapier...a jak dziki, nawet gdy kladziemy WLZty i kolega jest na mieszkaniach a my w piwnicach to wie co ma robic i kiedy przestac. Robota idzie jak sam szef mowi a jak jest robota to i sa pieniadze. Najwazniejsze jest zeby nie wje..ć sie do jakis ciapatych czy mazuchow idz tylko do niemca, sprawdz dokladnie. Olej pośredników nie ufaj tym bajkom ze masz prace na hohoho a za dwa tygodnie wrocisz do PL. Ja zaczynalem tu od zera w rok czasu mam wszystko na co nie bylo mnie stac w PL. Głowa do gory dasz rade tylko uwierz w siebie tak jak ja.... a WRO-nom przesylam pozdrowienia , środkowym palcem. PS: Powiedzcie wrony swojemu dumnemu szefowi ze pracownik w DE nie placi za ciuchy z reklamą firmy, to jest wręcz nie zgodne z prawem pracy w DE. a ponoć wro ma działalność w DE więc macie wygrane.

Beznadziejna Firma

Jeśli ktoś pracował kiedykolwiek w Niemczech miał płacone wszystkie składki urlopy itp i wie o co chodzi to nie ma sensu próbować w tej firmie, jest to przykład jak można wszystko ominąć i zrobić z pracownika zwykłego robola.

pracowałem tu

Widzę że firma dość szybko kasuje prawdę na swój temat, może powiecie chociaż jak to jest z urlopami u was?

Andrzej

Jeśli szukasz stałej pracy (umowa o pracę) i chcesz wyjechać za granice to osobiscie polecam tą firmę. Praucuję tutaj już 6 miesięcy i myślę że mogę zainteresowanym osobom już kilka informacji udzielić. Co ważne nie zgadzam sie z wieloma NEGATYWAMI - normalnie wyczuwam w nich samych nieudaczników. Jesli chcecie wiedziec jak jest na prawdę to: - pensja zależy od doświadczenia i stażu pracy -młode osoby z tego co wiem też NIEŹLE zarabiają, ale to uzgadniacie indywidualnie - netto od 8 do 10 euro za godzinę na starcie na bank macie - pracujemy na markowym sprzęcie i dostajemy odzież roboczą - BZDURĄ JEST ŻE ZABIERAJĄ CZY NIE WYPŁACAJĄ KASY - ale może niedoinformowani nie wiedzą, że jeśli pracują krócej niż tydzień i zjeżdżają z narzędziami i ciuchami do domu ( dosłownie kradną) lub oddają zużyte i zniszczone po 3 dniach pracy to wtedy firma wstrzymuje im kasę. Mi tak to wyjaśnili - ale nie powiem wiecej bo ten temat jest już dawno za mną. Jak wypracujesz 50 godzin tj. tydzień to dostaniesz pensję w 100%. - jeżdzimy samochodami służbowymi - NIE PONOSIMY ŻADNYCH KOSZTÓW - dojazd na budowę i zjazd tez opłacają - mieszkanie mamy zagwarantowane - wg mnie nie ma się czego czepiać - czysto i OK, czasami brakuje np. pralki ale wtedy dostarczają nam - akurat u mnie na kwaterze jej nie było więc musiałem przez tydzień nosić rzeczy do pralni lub na inną kwaterę żeby wyprać rzeczy. Najwiekszy problem to chyba to z kim dzieli sie pokój :( - pensja czasami z opóźnieniem ale otrzymuję całość - mi za ciuchy nic mi nie odciagneli - nawet dostałem niektóre nowe, bo się zużyły - kontakt z biurem i brygadzistą SUPER - pomogą w każdej praktycznie sprawie (problemy na budowie, kindergeld, rozliczenia itp.) - podatki od pensji w Niemczech płacą - ubezpieczeni jesteśmy na A1 - ekipy OK co ważne nie spotkałem się z brygadzistą WARIATEM ale faktem jest ze wśród pracowników zdarzają się idioci (ci zazwyczaj sami się zwalniają ) Ogólnie nie ma co narzekać, bo każdy jakiś powód znajdzie. Zgłaszajcie się ekipami to będziecie wśród swoich. I pytajcie o wszystko przed rozpoczeciem pracy a nie użalajcie się potem tutaj nad swoim losem we WRO.

Okoń
@Andrzej 24.01.2017 22:13
Jeśli szukasz stałej pracy (umowa o pracę) i chcesz wyjechać za granice to osobiscie polecam tą firmę. Praucuję tutaj już 6 mi...

Czy ty piszesz o tej samej firmie jeśli tak to napisz jeszcze gdzie jesteś na jakiej budowie

joe
@Andrzej 24.01.2017 22:13
Jeśli szukasz stałej pracy (umowa o pracę) i chcesz wyjechać za granice to osobiscie polecam tą firmę. Praucuję tutaj już 6 mi...

Andrzej - dzięki za bardzo merytoryczną i sensownie napisaną opinię, niewiele jest takich. Właśnie trafiłem na ogłoszenie tej firmy i jestem na etapie przekopywania internetu by zdobyć jak najwięcej informacji, zanim podejmę decyzję i wyślę swoje CV

Biuro WRO

Są po prostu z j. Niemieckim są dużo wyższe stawki, ale nie jest to warunek konieczny do zatrudnienia

Polak

Są jakieś oferty bez niemieckiego?

Biuro WRO

Szanowny Panie '' Jeszcze pracownik" jeżeli Pan myśli, że będziemy się szarpać na forum to gratuluje pomysłu.... chociażby wspomnę alkohol jest to i tak nie adekwatna kara.... powinno być od razu zwolnienie dyscyplinarne, pracownik powinien być obciążony wszystkim kosztami jakie firma poniosła oraz nawet sprawa cywilna... nie rozumie Pan jakie przez takie osoby Firma ponosi straty finansowe oraz wizerunkowe za granicą??? nie wspomnę o tym co by się stało gdyby pracownik pod wpływem alkoholu spowodował wypadek nie daj boże śmiertelny... i, żeby uświadomić forumowiczów, że wypisuje Pan bzdury od razu napiszę , że nawet nie ma Pan pojęcia kto jest Pana pracodawcą!!.. Jaki Braciszek?? proszę wziąć do ręki umowę którą Pan podpisał z firmą i zobaczyć z kim Pan podpisał umowę! .... Proponujemy zajrzeć na forum " Boże pomóżcie bo nie wiem kto jest moim pracodawcą "

anty hejt!!!

Dzień dobry Przez te komentarze nie wyjechałem do rajchu bo bałem się !!! Dopiero kolega który pojechał powiedział mi jak jest , jestem w Niemczech już 5 miesiąc i nie żałuje !!! pozdrawiam normalnych

jeszcze pracownik

do biurowro- super że szefowie zabrali głos-proszę o publiczne podanie podstawy prawnej dot zatrzymywania części wynagrodzenia gdy pracownik jedzie na urlop. Proszę również o odpowiedź na temat kar za przyjście do pracy pod wpływem alkocholu-żeby było jasne -jestem wrogiem alkocholu.Ale jeżeli przy rekrutacji nie ma informacji na piśmie o karach a szczególnie karach finansowych, a o różnych tego typu sprawach pracownik dowiaduje się dopiero na budowie , to czy to jest zgodne z prawem? Jakie przepisy to regulują? Gwoli ścisłości -regulamin firmy, o ile jest niezgodny z prawem obowiązującym w tym przypadku w Polsce- nie ma mocy prawnej.Tylko proszę o rzetelną odpowiedź a nię męcenie jak o podwyżkach . O swoją karierę się nie boję-tym się Państwo nie musicie martwić.Radzę raczej pomyśleć o sensownych prowadzących bo braciszek raczej nie ma i nie nabędzie kwalifikacji, poza oczywiście patrzeniem z góry na innych.Miłego wieczoru .Acha-co było nieprawdą i oczernianiem w tamtym wpisie???? -kopię mam.

Biuro WRO

do ''Jeszcze Pracownik" ..... idź człowieku wylewać swoje gorzkie i nie spełnione żale gdzie indziej.... Jak jesteś taki inteligentny to byś wiedział czemu wpis jest usunięty.... naruszasz dobre imię Firmy która zatrudnia ponad 200 ludzi i żal Ci dupsko ściska bo Ty nawet nie potrafisz dojść do stawki z której byłbyś zadowolony i spełniony.... Firma jest taka zła ??? to jak wytłumaczysz że jest w niej pracuje tylu pracowników i to którzy budują tą firmę od paru lat, i do tego jeszcze pełno ludzi wraca do nas..... bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma......Dam Ci dobrą radę zabierz siebie i swoich znajomków z budowy a wszyscy co są niezadowoleni niech idą razem z Tobą......... nie będziemy płakać bo mamy bardzo wielu chętnych do pracy...... Przypomnisz sobie o nas gdy Ciebie inne firmy wyrolują z kasy i gdy będziesz migrował z firmy do firmy, zapomniałeś o jednej bardzo ważnej rzeczy, że was wypierają dużo tańsi ludzie ze Wschodu..... i teraz skaczesz a niedługo będziesz stał w kolejce do Urzędu Pracy

zawiedziony
@Biuro WRO 17.05.2017 13:45
do ''Jeszcze Pracownik" ..... idź człowieku wylewać swoje gorzkie i nie spełnione żale gdzie indziej.... Jak jes...

Ktory pracodawca moze nazywać Siebie dobrym jeżeli w odpowiedzi używa argumentów że bedziemy my czyli jego podwładni w niedługim okresie stac w kolejce do urzedu. Żenada dno i wodorosty.

jeszcze pracownik

Do administratora-dlaczego usunięto mój wpis? Wrosystem się przestraszył że ktoś trzeźwy obiektywnie opisał sytuację i kazał usunąć? Super obiektywnie szanowny portalu gratuluje poziomu

EMO

Słyszałem , że firma WRO miałw włsane stanowisko na targach w Niemczech.. Chiba w Dortmundzie na Messe WESTFALENHallen. Mój kolega chodził po targach I itch widział.. Mówił , że mieli fanned stanowisko . Jester elektrkiem z niemieckim I Suzuka poważnej firmly.. czy polecacie.

Brys

Nie rozumiem skąd tu tyle jadu... jak ktoś chce pracować będzie zadowolony. Praca bywa cięzka, ale zapewniają nocleg i transport na miejsce pracy, wynagrodzenie zgodnie z tym co zostało ustalone na rozmowie więc jak dla mnie frima na plus.

Anty wro

Firma syf jeśli nie chcesz zarabiać być traktowany jak pomiot słuchać brygadziste co ma siano we łbie i brak pojęcia o pracy to śmiało składać papiery i już pracujesz biorą wszystkich, i podziw też dla ludzi z biura za kolorowe bajeczki ile tu człowieka może osiągnąć żal tylko ich stopnia Upośledzenia

Indyk

A czy w tej firmie mozna liczyć na jakies rodzinne czy zasilek na dziecko ?I w jakich miastach w Niemczech maja obecnie prace ?

Kusy

Co to za gówniane komentarze. Wysłałem tu swoje papiery, uzgodniłem stawke, już miałem wyjechać i żona znalazła tu opinie i zwątpiłem przez te komentarze. Pracuje tu od lata i nic się nie wydarzyło. Płaca tak jak uzgodnione na rękę. Czasem z poślizgiem maks tydzień ale jak na budowlankę to spoko. Tam gdzie robiłem wcześniej było o wiele gorzej, bo nawet dwa miesiące. Jak się pracuje a nie chleje i bumeluje to jest ok, nic nie obcinają z wypłaty. Jak ktoś pochleje i nie pójdzie do roboty to tną kasę ale jak później to się powtarza to karzą przyjechać i potrafią wywalić na zbity pysk. Jak się nie odda torby z narzędziami i ciuchów to faktycznie obcinają. Nie jest tu ani lepiej ani gorzej niż w innych firmach jak się chce pracować a nie siedzieć w domu, chlać i brać 500+.

A

Ale jaja! LUDZIE wracają z Norwegi do wro hahahaha ! Bzdury piszecie . Praca shit

Jaro Gdynia

Zwolniłem się po 11 miechach roboty bo wyjechaałem do Norwegi na kontrakt w maju mi sie kończy tyrka w Norwegi i chętnie do nich wróce silna i stabilna firma , ludzie jak wszedzie są też gamonie ale jak ja byłem to sobie chwale .

Pandy

Firma dla mnie ok pracuje tu juz jakiś czas posiadają nowoczesny sprzęt który jest na bieżąco serwisowany a nie skrecany na druty warunki mieszkaniowe w porządku długie kontrakty, zapewniają transport do domu zawioza, odbiorą z autobusu jak ktoś marudzi i jest pizda życiową to zawsze będzie miał jakieś ALE polaczki cebulaczki pozdro polecam

Pandy

Firma dla mnie ok pracuje tu juz jakiś czas posiadają nowoczesny sprzęt który jest na bieżąco serwisowany a nie skrecany na druty warunki mieszkaniowe w porządku długie kontrakty, zapewniają transport do domu zawioza, odbiorą z autobusu jak ktoś marudzi i jest pizda życiową to zawsze będzie miał jakieś ALE polaczki cebulaczki pozdro polecam

rio

ja pracuje od 6 miesięcy nie mam żadnych problemów typu kasa itp. pracuje się dobrze

elektryk

pracuje juz jakiś czas i niemoge narzekać, jak to mowią żeby wyjac trzeba włożyć :P. Ja staram się aby swoją praca budować dobry wizerunek firmy i to popłaca. Co można zarzucić to ta duża rotacja, ale tak patrząc na ludzi jacy przyjeżdżają 8-/. Dużo pseudo elektryków -samodzielność hmm samodzielnie to ewentualnie wóde moga wypić. Wypłata na czas, kwaterę daja i przejazdy mam za darmo. Pracowałem w kilku firmach i uważam, że w tej jest ok.

Mario

Czytając te negatywne opinie drapie się po głowie myslac co Ci ludzie to wypisuja....postawiłem wiec swoja opinie tez wystawic, gdyz wiele tych opini jesst krzywdzacych i wiele osob przez to traci mozliwosc zatrudnienia w stabilnej firmie. No wiec... 1. Firma nie potraca kasy za ciuchy 2. Stawki uwazam super w przedziale 30-40 zl....ale widze, ze ludzie chcieliby zarabiac po 10 tys nie znajac nawet jezyka. 3. Firma bierze udział w duzych projektach ...zatrudnia powyzej 100 osob 4. Narzedzia z najzwyzszej półki I prosze nie piszcie o potrąceniach za alkohol bo, który pracodawca zezwoli wam przyjsc pijanym do pracy?? Chyba taki co sam chodzi nawalony. Ja jestem z wro zadowolony. Miałem tam chwilowa przerwe w zatrudniniu bo musialem na chwile zrezygnowac. Po powrocie sie okazało, że firma sie rozwinela i jest teraz jeszcze lepiej niz wczesniej.

bw

Brygadziści nie znają języka obcego nie szanują pracownika straszą zjazdem do polski jest wielka rotacja .

Wrosystem
@bw 11.12.2016 15:03
Brygadziści nie znają języka obcego nie szanują pracownika straszą zjazdem do polski jest wielka rotacja ....

Czysta prawda , wiocha i jeszcze raz wiocha

nowy123
@bw 11.12.2016 15:03
Brygadziści nie znają języka obcego nie szanują pracownika straszą zjazdem do polski jest wielka rotacja ....

zaczelem prace w wro jakis czas temu i dalej mam mieszane uczcia co do niej. Na wstepie dostajesz urzywane ubrania,narzedzi to tyle co kot naplakal.podpisujesz in blanko urlop ,ktorego nie dostaniesz.Przerwa na sniadanie nie jest wliczona w czas pracy..niby zgodnie z niemieckimi przepismi.Mam takie wrazenie ,ze trza unikac pracy w PL firmach ..jak zawsze slyszalo sie ze Polak za granica najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sry za brak PL znakow

kika

A jak się pracuje w dziale kadr i płac? czy ktoś wie?

Praca

Witam. Orientujecie się może czy poszukują na stanowisko pomocnik elektryka? Pozdrawiam.

Bydgoszcz

FIRMA OK POLECAM

mja

no i ja wiele pozytywnyhc opinii o nich słyszałem tak naparwde no i szukają ludzi jako Elektryk - Elektromonter.

Elektro Berlin

Praca w Niemczech, Danii oraz Belgii. 130 osób na projektach.. Ludzie gadają lecz ja jestem na tak. Serdecznie polecam tą firmę..

Zostaw opinię o WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WROSYSTEM DEUTSCHLAND Sp. z o.o.