WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA

Benefity

Jak wygląda rekrutacja

Oferty pracy

#Wroteam

5. Opinie o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.

Opinie o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Warszawa

Nie przegap nowości o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.!

28.06.2024 14:59

Witaj na naszym firmowym profilu!

Znajdziesz tutaj informacje o tym, jakim jesteśmy pracodawcą, jakie wartości są dla nas ważne i co możemy zaoferować naszym pracownikom.

Staramy się być obecni wszędzie tam, gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dlatego uważnie zapoznajemy się z komentarzami pozostawionymi w serwisie GoWork. Wykorzystując ten środek komunikacji chcemy przedstawić kompletny i rzeczywisty obraz pracy w naszej firmie.

Bardzo dziękujemy za wszystkie wpisy. Każdy komentarz jest dla nas ważny.

Chcielibyśmy również poinformować, iż zarówno my, jak i zespół administratora GoWork na bieżąco obserwujemy Państwa wkład na profilu. Nie będziemy obojętni wobec najzwyklejszego hejtu, obrażania czy kłamstwa. W razie konieczności będziemy zmuszeni do weryfikacji adresów IP osób dokonujących naruszeń regulaminu portalu. Mając na uwadze ciężką pracę i zaangażowanie całego zespołu, nie możemy przyglądać się temu obojętnie.

Chcielibyśmy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej dyskusji. Musimy zaznaczyć, że wszystkie treści, które łamią prawo i regulamin GoWork, będą usuwane przez administratora.

W celu wyjaśnienia interesujących Państwa kwestii czy podzielenia się uwagami zapraszamy także do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected]

Chcesz pracować w firmie i z ludźmi, którzy cenią sobie Twoją opinię?
    Zapoznaj się z naszymi ofertami pracy i aplikuj już dzisiaj!
    Zadowolony

08.09.2022 12:46

Osobiście polecam bardzo proces rekrutacyjny i rozmowy z działem HR, bardzo sympatyczne panie, które rzeczowo odpowiadają na wszystkie pytania.

MAQMUS48

10.07.2026 23:03

Pracowałem w tej firmie 8 lat temu i ponownie się tu zjawiłem, super fury przed firmą marki BMW, sporo lat na rynku ale jakość nie mogą mieć własnych projektów, skoro czasu spędziłem na technicznych projektach w Skandynawii i Niemcy, Holandia w sumie jestem nauczymy dobrej niemieckiej szkoły a tu totalna Fiszera na każdym kroku bo liczy się czas i ilość, jakieść głupie wyliczanie czasu co na ile itp..., (usunięte przez administratora) warunki mieszkaniowe fatalne 3 osoby na bardzo mały pokój, flota firmowa kiepskiej jakości, pracowałem na dużych projektach w Skandynawii , w Polsce i w Niemczech ta firma oferuje slot przynieść po zamiatają, sama forma zatrudnienia(usunięte przez administratora) tu na projekcie jestem co prawda tydzień czasu ale już nwaiązałem kontakty pracy wedle mego technicznego doświadczenia Niemcy, Holandia, firma nie dla osób myślących perspektywie tycznie swoje możliwości techniczne, chociaż ci Ala (usunięte przez administratora)dostają co 3miesiące premie by wprowadzić totalny (usunięte przez administratora)

Mario123

18.04.2026 02:46

Witam.Jakie są zarobki przy normalnych godzinach dla elektryka?

26.01.2026 22:49

Polecam. Wszystko firma zapewnia: Sprzęt do pracy na dobrym poziomie, zakwaterowanie, opłacone są też zjazdy do Polski i z powrotem do Niemiec.
    Cezary

16.09.2025 23:54

Może ktoś napisać coś o standardzie zakwaterowania? Czy jest to mieszkanie, czy jakiś pensjonat/hotel robotniczy? Ilość osób w pokoju, pościel, wyposażenie lokalu, wyżywienie.
    Mieszkanie

26.09.2025 12:37

Zwykle po 2 osoby na pokój, czasem 3. Jedynki to niestety rzadkość. Zwykle na mieszkaniach jest do 4-5 osób i to jest mój prywatny maks. Jak więcej dadzą to za duży tłok się robi z rana do toalety. Zwykle wynajmują mieszkania i z wyposażeniem jest jak w klasycznym lokum pod najm. Standard taki sam, ale to już zależy jak trafisz. Na spokojnie idzie mieszkać, ale radzę wziąć swoją patelnie by normalnie coś upichcić. Pościel zwykle jest na wymianę, choć różnie bywa. A wyżywienie jest we własnym zakresie

21.01.2026 14:45

Mieszkanie na którym jestem jest nieźle wyposażone, standard dobry. Jestem z kolegą w pokoju. Internet działa bez zarzutu, na budowe niedaleko.
    szczerbaty

02.11.2025 15:58

pytanie? umowa polska-ok,skladka zus placona od zarobkow ,czy od najnizszej krajowej ? czy moze jeszcze inna ? pozdrawiam/

26.10.2025 11:17

Witam, czy osoby nie doświadczone ale mało doświadczone mają szansę na zatrudnienie ? Pracowałem rok przy teletechnice ale chcialbym iść w kierunku elektryki przemysłowej. Z góry dziękuję za odpowiedz

28.10.2025 17:36

Panie Kamilu, to czego oczekujemy od kandydatów do pracy na stanowisku "elektryk" to m.in. - udokumentowany minimum 1 rok doświadczenia przy pracach elektrycznych lub szkoła kierunkowa - umiejętność czytania rysunku technicznego/schematów elektrycznych Aby szczegółowo omówić Pana dotychczasowe doświadczenie i kwalifikacje oraz przedstawić możliwości pracy i rozwoju w naszej firmie - serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji: 662 464 241 lub 660 588 071. Pozdrawiamy!
    Krzysiek

20.10.2025 17:36

Polecam. Wiele zmieniło się w firmie. Pracuje prawie 4 lata i jestem zadowolony. Widać ze słuchają tego co zgłaszają pracownicy.
    Łukasz

23.09.2025 11:57

Jak wygląda praca w okresie zimowym? Na obiektach w stanie surowym jest szansa spodziewać się jakiegoś dogrzewania? Dziękuję.
    Zima

26.09.2025 12:45

Idzie się dogrzać. Na jednej z budów mieliśmy chyba za 2 zamykane pomieszczenia z wstawionymi sporymi piecykami. Wiedzą że zmarznięty dobrze pracować nie będziesz, więc działają coś w tym kierunku
    PinkFong

29.06.2025 15:11

Witam. Mam pytanie. Czy jest możliwość zakwaterowania indywidualnego z pomocą finansową pracodawcy ? W sensie ,że płacę ja i część dodaje mi pracodawca. Strasznie chrapie i nie nadaję się do spania razem z ludźmi w jednym pokoju. Gwarancja nieprzespanej nocy i potem przemęczonego złego dnia gwarantowana :(
    Spanie

26.09.2025 12:41

Da się. Nie pamiętam ile już tam było, ale jak ktoś chciał coś wynająć na własną rękę, to była jakaś dopłata

15.07.2025 16:24

Nowe adresy naszych biur rekrutacyjnych – Częstochowa i Rzeszów

Informujemy, że nasze biura rekrutacyjne w Częstochowie oraz w Rzeszowie zmieniły lokalizacje.

Jeżeli chcesz uzyskać
    szczegółowe informacje na temat pracy w firmie WRO-SYSTEM oraz dopełnić formalności związanych z zatrudnieniem na stanowisku Elektryka - znajdziesz nas pod następującym adresami:

Biuro Częstochowa
    ul. Jasnogórska 26 (lok. 303)
    42-202 Częstochowa
    tel.: +48 660 588 071

Biuro Rzeszów
    ul. płk. Leopolda Lisa Kuli 1/4
    36-072 Rzeszów
    tel.: +48 662 464 241

Ważne! W celu umówienia spotkania w biurze w Częstochowie lub w Rzeszowie - prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny.
    Łukasz

13.06.2025 17:31

Zainteresowała mnie oferta pracy na stanowisko elektryk/elektromonter, wysłałem C.V.Pytanie jak długo trwa proces rekrutacji?

14.06.2025 09:34

Ok tygodnia czasu i jest wyjazd
    Roman

09.06.2025 01:49

Polecam. dobra firma, zapewnia narzedzia, mieszkanie, dojazdy. Dużo się zmieniło w firmie na plus. Tak trzymać!
    Aro.

15.05.2025 09:57

Jest tak pracować trzeba kasa na czas kwatery raczej ok brygadziści też ludzie nie ma ideałów.Odszedlem z przyczyn rodzinnych gdyby nie to ,pracował bym dalej dojazd zagwarantowany .No chyba że szuka ktoś ptasiego mleka to nie we wro .Odnośnie rekrutacji to nie wiem jak jest w innych oddziałach bo w RZeszowie u Pani Agnieszki jest pełna profeska .Polecam
    Aro.

15.05.2025 09:56

09.07.2024 10:54

Jestem zainteresowany pracą. Czy mieszkanie za granicą firma zapewnia czy muszę szukać sam?
    Bartess

07.08.2024 19:12

Mieszkanie zapewnia pracodawca dostajesz bilet na busa i adres mieszkania jak wyjeżdżasz i zostajesz odebrany na dworcu przez brygadziste
    Taras

05.02.2025 10:56

Dzień dobry czy zatrudniacię Ukraińców?
    Greg

01.08.2024 10:09

Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy. Ogólnie było dobrze, brygadzista był całkiem ogarnięty. Kwatery spoko, sprzęt i odzież na dobrym poziomie, kasa na czas. Nie znam niemieckiego, ale nie był to problem. Niestety typ z którym mieszkałem na kwaterze mógłby bardziej dbać o higienę. Z powodów rodzinnych musiałem nagle zrezygnować, ale jak się wszystko ułoży to pewnie wrócę zarobić trochę grosza.

20.08.2024 15:57

Na GoWork to rzadkie, żeby pisać jak jest. Tutaj ludzie głównie narzekają, wylewają wiadro pomyj. Ja Wro oceniam dobrze. Nie mam na co narzekać. Kasa na czas jak kolega napisał. Duzo zależy też od brygadzisty. Ja polecam. A jak komus nie chce się pracować to gdzie nie pójdzie to będzie wiecznie narzekał.
    Piotr

17.11.2023 08:57

To ile można zarobić wynagrodzenia Czyli jakie ? 7,8,10tys na rękę? Nikt nie potrafi odpowiedzieć ? Mniej więcej

24.04.2024 10:35

Dojazdy się nie liczą. To normalne. Żaden pracodawca nie wlicza dojazdu do/z pracy.
    AnonimX

04.08.2024 10:11

Czy jesteś brygadzista? Bo odkąd pracuję nigdy takiej pensji nie widziałem. Max to(usunięte przez administratora)tys wraz z premierą. Pracuję od ponad 2 lat. Nigdy nie ma możliwości by w miesiącu wyrobić więcej niz 180h.

27.07.2024 22:14

A umowa o pracę jest Polska czy Niemiecka ? Składki odprowadzane w Polsce czy w Niemczech?

02.08.2024 11:19

Szanowny Panie, wynagrodzenie jest wypłacane co miesiąc, zawsze na czas. Naszym pracownikom zapewnimy bezpłatne zakwaterowanie, transport, narzędzia do pracy, odzież, szkolenia. Posiadamy zapewnione wieloletnie kontrakty, co gwarantuje pewną i stabilną pracę.

02.08.2024 11:34

kasa jest na czas, nie ma z tym żadnego problemu

01.08.2024 12:09

Jesteśmy firmą społecznie odpowiedzialną

Razem z Gdańskim Klubem Sportowym Gedania 1922 organizujemy od kilku lat turniej piłkarski dla dzieci WROSYSTEM CUP.  W tegorocznej edycji wzięły udział 32 zespoły z 5 województw czyli ok. 350 zawodników z rocznika 2017.

W ramach turnieju odbył się również festyn rodzinny z wieloma atrakcjami dla dzieci, w którym uczestniczyli nasi pracownicy.

WROSYSTEM CUP to więcej niż sport. To wydarzenie, które łączy młodych sportowców z pasją do piłki nożnej. Inicjatywę tę realizujemy w ramach przyjętej przez nas strategii CSR (społecznej odpowiedzialności biznesu).
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Elm

12.07.2024 12:11

Jak wygląda sprawa nadgodzin , które godziny z 56-ciu przepracowanych przez tydzień są brane za nadgodziny i jaka jest stawka za każdą dodatkową?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA?

Kontakt - WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.

ul. Jesionowa 1 02-073 Warszawa

Branża główna: Instalacje budowlane
    Robert

05.07.2024 15:12

Jest ok. Dużo zależy też od brygadzisty który ma ekipe pod sobą. Ogólnie polecam. Kasa na czas.
    Agacia

09.04.2024 08:42

To ogłoszenie dla elektryka na Niemcy cały czas wisi w sieci, nie ma chętnych do pracy czy macie tak duże zapotrzebowanie? Mąż sobie znalazł tą ofertę i chyba chce spróbować. Praca jest od zaraz, więc od kiedy, od przyszłego tygodnia jest to możliwe?

09.04.2024 11:13

Szanowna Pani, prosimy o kontakt z naszym działem rekrutacji pod numerem 662 464 241 lub 660 588 071.
    Krzysiek

04.07.2024 17:24

Firma nie spoczywa na laurach i zdobywa nowe zlecenia, dlatego rekrutuje cały czas.

04.07.2024 17:01

Bezpieczeństwo przede wszystkim!

Jak udzielać pierwszej pomocy? Jak reagować, kiedy w miejscu pracy zdarzy się wypadek? Jakich zasad przestrzegać i jak dbać o bezpieczeństwo swoje i swoich współpracowników?
    Na te i inne pytania odpowiadamy podczas organizowanych przez nas szkoleń BHP.

Szkolenia BHP w naszej firmie są dostosowane do specyfiki pracy, głównie na budowie, gdzie bezpieczeństwo pracy ma kluczowe znaczenie. Duży nacisk kładziemy również na naukę udzielania pierwszej pomocy: od teorii po praktyczne ćwiczenia, podczas których nasz zespół uczy się m.in. resuscytacji krążeniowo-oddechowej (RKO), używania defibrylatora AED oraz postępowania w przypadku różnych urazów.

Dzięki tym szkoleniom staramy się zapewnić naszym pracownikom nie tylko wiedzę, ale przede wszystkim odpowiednie umiejętności do reagowania w sytuacjach awaryjnych oraz do pracy w bezpiecznych warunkach.
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5
    Zdjęcie 6

Bronek

30.05.2023 14:56

Ja też pracuję już cztery lata i jeśli chodzi o atmosferę, to jest najlepsza firma w jakiej pracowałem. Co do pracy to nikt za darmo pieniędzy nie daje, wszędzie trzeba się napracować, żeby dobrze zarobić tutaj również. Fajne jest to, że jak się starasz to cię docenią, trzeba jednak dobrze wykonywać swoją robotę i być zaangażowany. Duuuuży pozytyw dla tej firmy.
    Bronek

10.07.2023 16:25

Jak dobrze wykonujesz swoją pracę i widać, że masz umiejętności do kierowania zespołem to możesz z czasem zostać brygadzistą. Firma stawia na rozwój swoich ludzi.

28.06.2024 15:25

Serdecznie dziękujemy za te słowa. Dokładamy wszelkich starań, żeby nasi pracownicy mieli satysfakcję z pracy i czuli się ważnym ogniwem naszej firmy. Życzymy wszystkiego dobrego i cieszymy się, że jesteś w naszym #wroteam.

24.04.2024 16:16

Pracowałem wcześniej we Wro. Na chwilę dokonałem zmiany na inną firmę co się chwaliła ile to nie proponuje pracownikom. W rzeczywistości nie było tak różowo jak obiecywali a organizacja pracy firmy totalna porażka. Mam porównanie jak jest gdzieindziej więc obiektywnie polecam Wro. Wiadomo, że zawsze można coś poprawić, ale ogólnie nie jest źle.

11.06.2024 14:33

Wiesz mi pracowałem w wielu firmach i wiele widziałem. Wiec wiem co pisze
    Jaca

14.05.2024 17:15

Czy nadgodziny są płatne? Jak wygląda sprawa płatnych urlopów i ubezpieczenia?
    Wacek

19.04.2024 11:15

Mają teraz ofertę dla pracownika biurowego z językiem niemieckim głównie koordynowanie spraw administracyjnych i rozliczeniowych z kontrahentami. W zasadzie piszą że wystarczy dobry niemiecki a ze wszystkiego innego przeszkolą. Ile trwa takie wrożenie i czy jest normalnie płatne tak jak praca? Pytam pod kątem zatrudnienia.

30.04.2024 13:58

W ofercie pracy "Pracownik biurowy z j. niemieckim" oprócz znajomości języka niemieckiego na poziomie B2/C1 są jeszcze inne wymagania dla kandydatów ubiegających się o pracę na tym stanowisku: praktyczna znajomość pakietu MS Office zwłaszcza Excel, dokładność i umiejętność analitycznego myślenia, dobra organizacja pracy. Każdy nowy pracownik w ramach pracy jest wdrażany w swoje zadania i obowiązki.

25.03.2024 13:47

Czemu w ofercie dla elektryka jest taka duża rozbieżność w zarobkach? Podana jest kwota 15-23k, a przecież 8 tysięcy to spora różnica. Od czego to dokładnie zależy?
    Tomek

23.04.2024 21:44

Czy znasz niemiecki, jak znasz się na robocie, doświadczenie itp.

24.04.2024 12:12

jak to w każdej pracy doświadczenie wpływa na wynagrodzenie
    Nowy

24.03.2024 10:30

Średnia ilość godzin w tygodniu to jaka jest??konkretnie proszę Praca pn-pt?
    Tomek

23.04.2024 21:42

50-60, zależy od budowy.
    Krzyżak

03.02.2024 16:07

Mogę napisać tak firma jedna z lepszych co do stawki i rotacji da się dogadać z tym nie ma żadnego problemu stawkę ustala się na rozmowie i zgodnie z doświadczeniem pracowałem bardzo długo i nie narzekałem bo jest dużo innych firm co (usunięte przez administratora) ta mogą nazwać firma godną polecenia warunki mieszkaniowe są dobre i co jest bardzo dużym plusem jest transport do i z pracy który zapewnia firma jak również przejazdy do Niemiec i zjazdy do Polski

04.04.2024 15:57

Pokoje są z reguły dwuosobowe, firma zapewnia transport i kwatery. Ty nic za to nie płacisz
    @X-Man

18.04.2024 17:55

Pokoje są dwu osobowe ujdzie zapomniałeś dodać że w kuchni są po wstawiane 3 dodatkowe łóżka tak więc na 40m² mieszka 5 osób a rozłożenie mieszkania to pokój dla jednej osoby drugi pokój jest przystosowany do 2 osób to fakt ale w kuchni nie powinno być nikogo .
    Aga

07.02.2024 19:10

Mąż jest zadowolony z pracy. Trafił do fajnej ekipy. Firma zapewnia bardzo dużo, narzędzia, mieszkanie też. Wypłata na czas.
    marlo

14.02.2024 17:16

A jaką posiada umowę? Polską czy niemiecką? Napisz proszę jaką ma stawkę, bo to nie wstyd ;)
    Karaoke Kanał 3K .

26.01.2024 11:55

Nie narzekam , zarobki dużo lepsze niż w PL ,Pracownicy większość normalni ludzie ,idzie z nimi wytrzymać heh
    Zainteresowany

05.01.2024 13:06

Witam , wszyscy piszą że ładnie pięknie itp. A mnie interesuje konkretne stawki godzinowe za elektryka, ilość godzin w tygodniu i możliwość rotacji 3/1. Pozdrawia będę wdzięczny za odpowiedz.

06.12.2023 12:06

Super firma

15.11.2023 07:31

Widziałem ten numer podany do Działu Rekrutacji, mnie jednak interesuje ocena warunków pracy, wiec czy jest tu ktoś kto pracował jako elektryk i miałby zdanie? Jest teraz oferta w internecie w sumie jako jedyna dostępna, wiec ciekawi mnie opis warunków z tego rejonu. Jaka atmosfera? jacy ludzie się trafiają? I co z zakwaterowaniem?

22.11.2023 12:14

Ludzie trafaja się różni. Może być super ekipa ale może być też taka sobie. Także na to nie ma wpływu. Jak jest spoko brygadzista i potrafi ludzmi zarządzać to robota jest spoko. Firma zapewnia zakwaterowanie. Ja trafiałem nienajgorzej jeśli chodzi o warunki i współlokatorów.

05.12.2023 10:17

Różnie. Z reguły pokoje są dwu osobowe. a czas trwania kontraktów też jest różny. Sa takie co trwają np. około rok ale też są dłuższe. Praca jest ok i jest cały czas.

04.12.2023 13:24

Witam, czy jest możliwość podjęcia współpracy, jeśli nie ma się doświadczenia? Posiadam kurs seep g-1. @Pracodawca

04.12.2023 14:06

Panie Kamilu, prosimy przesłanie CV na adres: [email protected] W razie pytań prosimy o kontakt pod numerem +48 662 464 241 lub +48 660 588 071.
    Jaroo

22.11.2023 17:28

Firma spoko. Zapewniają mieszkania, auta firmowe żeby dojeżdźać do pracy. Kto pracuje ten zarobi. Pozdro dla ekipy z Frankfurtu.

30.11.2023 12:06

Mieszkania, które zapewnia firma, są przez nią opłacone. Prosimy o kontakt z naszym działem rekrutacji, gdzie uzyskać można odpowiedzi na pytania związane z pracą w naszej firmie: 660 588 071 lub 662 464 241. Zapraszamy do dołączenia do naszego zespołu :)
    No name

30.10.2023 16:21

Witam. Mam pytanie dotyczące tej pracy co ile tygodni jest zjazd do domu, czy zarobki podane w ofercie są rzeczywiste i ile z tego jest odciągane, i jak wygląda system urlopu czy jest płatny czy nie. Pozdrawiam :)

31.10.2023 09:03

Prosimy o kontakt z działem rekrutacji pod numerem 662 464 241 lub 660 588 071

05.11.2023 18:38

Kontaktując się z telefonicznie z naszym działem rekrutacji - uzyska się informacje związane z pracą. Także zachęcamy do kontaktu pod numerem 662 464 241 lub 660 588 071

05.07.2023 17:48

Jestem w fajnej ekipie z dobrym brygadzistą. Wszystko tłumaczy można do niego iść z każdym pytaniem. Pomaga załatwić wiele spraw. To duże wsparcie na budowie.

10.07.2023 12:24

Dokładnie jak piszesz. Cierpliwy człowiek do tych z dłuższym stażem i do młodych. Pomaga nowym we wdrożeniu, ale w ogóle możesz zwrócić się do niego prawie z każdym problemem. Ja na ekipę nie narzekam. Jestem w fajnym zespole.
    Małgosia

14.06.2023 13:13

W firmie Wrosystem pracuje w biurze. Fajne miejsce do pracy i rozwoju. Daleko od sztywnych korpo zwyczajów, zgrana ekipa, zespół skory do pomocy. Nowoczesne i ładne pokoje biurowe

Zostaw merytoryczną opinię o WROSYSTEM DEUTSCHLAND WARSZAWA Sp. z o.o.