STALMECH

Biała

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1580 ocen.

Opinie o STALMECH

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALMECH

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma STALMECH poszukuje do pracy jako GŁÓWNA KSIĘGOWA. W ofercie napisali, że gwarantują zatrudnienie na umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, wynagrodzenie stałe, adekwatne do umiejętności, pracę w stabilnej, rozwijającej się firmie o wieloletniej tradycji i ugruntowanej pozycji na rynku. Czy ktoś może składa cv na takie stanowisko?

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@czarny7666czy powiesz jak poszła Ci rozmowa? Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie STALMECH? Jakie trzeba mieć doświadczenie, aby zostać przyjętym do firmy?

czarny7666

Witam. Jakie zarobki na lakierni? Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną

jeje

jakie zarobki na produkcji 3 tys na reke sa ?

sp

jak przyjdziesz to zobaczysz, są różne , zależne od tego jak przykładasz się do roboty

sp

w firmie nie powiem że jest lekko, ale ciekawie bo można się dużo nauczyć. Zależy na czym ci zależy. Zarobki też nie są złe, ale jak się przykładasz, trudno coś omknąć bo wszystko ma swoje normy. Generalnie pracuję już kilka lat i powiem że nadzór jest trochę leszy lub gorszy zależy na jaki dział trafisz. wypłaty są terminowo. Chłopaki z którymi pracuję i brygadzista też są w porządku.

mimi
@sp 22.07.2017, 22:47
w firmie nie powiem że jest lekko, ale ciekawie bo można się dużo nauczyć. Zależy na czym ci zależy. Zarobki też nie są złe, a...

A pensje jakie są? No mi mówili, że na początek mam się zająć jakimiś łatwymi maszynami, bo to będzie dopiero mój początek z taka firmą.

mimi

Jak teraz wygląda praca w Stalmechu. Mam niedługo tam zacząć pracować. Słyszałem,że pracuje się od poniedziałku do piątku plus jedna sobota w miesiącu. Czy jest to prawda?

sp
@mimi 20.07.2017, 19:27
Jak teraz wygląda praca w Stalmechu. Mam niedługo tam zacząć pracować. Słyszałem,że pracuje się od poniedziałku do piątku plus...

w sobotę pracuje niektórzy tylko ludzie, najczęściej na spawalni jak nie wyrobili się w tygodniu

mimi
@sp 22.07.2017, 12:57
w sobotę pracuje niektórzy tylko ludzie, najczęściej na spawalni jak nie wyrobili się w tygodniu

Ogolnie co sadzisz o tej firmie. Bo mam pracować na maszynach.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

@Roman firma poszukuje obecnie pracowników na stanowisko SPAWACZ MET 135 - spawanie pachwinowe. Jeśli zamierzasz aplikować to kliknij na przycisk oferty pracy widoczny tuż pod nazwą firmy lub też ten link: http://www.gowork.pl/praca/stalmech;pr Znajdziesz tam aktualne ogłoszenia o pracę oraz informacje, gdzie należy przesyłać CV.

Iwona
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma poszukuje osoby między innymi na stanowisko Elektryk - Automatykoraz Lakiernik Kabiny Proszkowej. Czego mogą się spodziewać osoby, które aplikują na te oferty pracy? Jak wygląda praca w STALMECH?

erf
użytkownik zarejestrowany

teraz to widze @Zbyszek ze szukają tylko operatora wózków w Płocku prawda to jest? bo napisałeś cos o ofercie dla spawacza i w sumie nie wiem już czym mam się sugerować jakbyś mogł coś więcej w tej sprawie i na ten temat napisać to byłym wdzięczny !!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

tik

kwoty są różne , a dziewczyny u nas jeżdżą

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zigi

test to normalka spawasz próbki ktoś ocenia, a co do kobiet spawaczy to wiem że jedne kiedyś jedna spawała ale to były lżejsze detale , teraz chyba takowych nie ma.

zbyszek

próbuj napewno dasz rade jeżeli potrafisz spawać napewno cię przyjmą

zigi

Pulcia gadasz bo gadasz , a mało wiesz. Ja spawam tam tyle lat i normy spoko wyrabiam, ale czasem przychodzą młodziaki po kursie i nie wiedzą jak spawarkę ustawić i mają wielkie pretensje nie wiadomo o co i do kogo. Ustawili mnie kiedyś z takim w parze do spawania to na drugi dzień poszedłem i powiedziałem że nie chce z nim pracować bo rzeczywiście z takim to nie da rady zrobić normy bo bym musiał pracować z niego a on tylko w telefon gada. Pulcia jak nie wiesz to nie gadaj, bo spawaczom dają umowy o prace od razu. JA przyprowadziłem kumpla spawacza i po testach umowę dostał od razu. pozostałym monterom umowy przez agencje a potem do firmy.

Pulcia
@zigi 25.08.2016, 23:42
Pulcia gadasz bo gadasz , a mało wiesz. Ja spawam tam tyle lat i normy spoko wyrabiam, ale czasem przychodzą młodziaki po kurs...

Wez mnie nie rozsmieszaj spawalem w nie jedej firmie tutaj bylem z powodu przestoju u siebie i nie jest ciekawa akcja jak majster przychodzi na nocy i mi gada ze mnie nie moze dopuscic do pracy bo w agencji pracy nie bylem, tutaj ludzie maja sie czegos dowiedziec o firmie a nie wkrecasz jakiegos chlopaka a jak ty to taki spawacz dobry jestes tyle lat spawasz to idz do firmy gdzie dobrze zarobisz bo jest wiele takich wokol stalmechu no ale po co przetopu bys pewnie nie zrobil hmm przetopu piona z dolu do gory chociaz poloz wiec taka "fachowa" robota jak w stalmechu ci sie podoba pozdrawiam

Stanisław

A jakie umowy? Czy po śmieciowej umowie zwalniają, czy zatrudniają? Słyszałem, że kończy Ci się umowa śmieciowa to zwalniają i wymieniają na nowe kadry ! Za dobrą pracę dają stabilizacje czy burta ?

zigi
@Stanisław 24.08.2016, 07:56
A jakie umowy? Czy po śmieciowej umowie zwalniają, czy zatrudniają? Słyszałem, że kończy Ci się umowa śmieciowa to zwalniają i...

zależy kto . Jak spawacz zatrudniają od razu na umowę o prace. Jak inni to najpierw przez agencję pracy a potem do firmy.

Pulcia
@zigi 24.08.2016, 22:50
zależy kto . Jak spawacz zatrudniają od razu na umowę o prace. Jak inni to najpierw przez agencję pracy a potem do firmy....

Na kazde stanowisko zatrudniaja najpierw na smieciowke. A jak bedziesz tyral jak wol i jakims cudem zrobisz norme to moze moze.

tig

JA tam pracuje już 8 lat i nie narzekam , prace pewna i wynagrodzenia też są na czas, Jak wolisz bezrobocie to szczęśliwej drogi. ja tam widzę że firma się rozwija szybko bo co rok budują nową halę i nawet zapowiadają podwyżki. Zarobki nie są oszałamiające ale wystarczające. na pewno nie jest to najniższe , spawacz na robotach spawalniczych ma 16 netto na godzinę, nie jest to co zagranica ale coś

władek
@Pulcia 19.08.2016, 04:41
ta ta ta podwyzki slyszalem co sam Ksiezakowski na temat podwyzek powiedzial i powiem krotko z fartem ! A to ze budują nowe hal...

Niby jak Ateb płaci? Ja zawsze mam na czas. Mogę iść do nich do biura przedstawiają wykaz jaki otrzymują ze Stalmech wszystko klarownie zawsze wypłata mi się zgadza

Bodzio
@władek 29.09.2016, 13:23
Niby jak Ateb płaci? Ja zawsze mam na czas. Mogę iść do nich do biura przedstawiają wykaz jaki otrzymują ze Stalmech wszystko k...

Zgadzam się w władkiem wypłata zawsze do 10. dnia każdego msc, przedstawiają godziny ze Stalmech, stawkę itp. Pracowałem w różnych agencjach prac i mogę tą naprawdę polecić.

Pulcia

Swiadczy o tym ze tonacy brzytwy sie chwyta. Ja poszedlem tam tylko dlatego ze u mnie w robocie byl przestoj. Zobaczylem zwiedzilem popracowalem - wniosek wole bezrobocie ! Pozdrawiam

dir

pierwszy raz sie spotkałem ze firma daje najpierw na badania i na umowie sami wystawili stawke nawet mnie sie nie zapytali ile chce zarabiac podpisałem umowe ale bede szukał dalej .

Str

Witam wszystkich, Obecnie prowadzimy rekrutacje do naszej firmy. Mogę udzielić wszelkich odpowiedzi i opisać co i jak. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę odpowiedzieć na tą wiadomość.

dzik
@Str 22.07.2016, 11:09
Witam wszystkich, Obecnie prowadzimy rekrutacje do naszej firmy. Mogę udzielić wszelkich odpowiedzi i opisać co i jak. Jeśli k...

hej jestem zainteresowany pracą na spawacza chodzi mi o prace za granicą i nie mam namiarów kontaktowych obecnie przebywam w Holandii

Roman
@Str 22.07.2016, 11:09
Witam wszystkich, Obecnie prowadzimy rekrutacje do naszej firmy. Mogę udzielić wszelkich odpowiedzi i opisać co i jak. Jeśli k...

Witam jestem zainteresowany w charakterze spawacza .Bardzo prosze o kontakt na meila : ja280@poczta.fm

Ania

Witam, a jak duże zatrudnienie jest w tej firmie?

Kawas

Ja jutro Idę na rozmowę kwalifikacyjną ;)

sterupianpl

jak płaca za montera?

Krzychu

Ktoś wie czy w STALMECHU zatrudniają osoby palące?

Krzychu

Czy STALMECH zatrudnia palaczy ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracuś

z tego co wiem to zatrudniają spawaczy

pracuś

z tego co wiem to zatrudniają spawaczy

Gabi

Może ktoś z Was podpowie mi kto w STALMECH zajmuje się logistyką. Wiem że często wysyłany jest transport do Niemiec a ja często jeżdżę tirem do Niemiec i chętnie podjąłbym z nimi współpracę. Pomożecie? Do kogo się skierować? Jak wyglądają wysyłki w tej firmie? Z jakiego spedytora korzystają? Z góry dziękuję

pracuś
@Gabi 27.04.2016, 11:37
Może ktoś z Was podpowie mi kto w STALMECH zajmuje się logistyką. Wiem że często wysyłany jest transport do Niemiec a ja często...

zadzwoń do firmy do sekretariatu i powiedz co chcesz z tego co wiem to transportem zajmuje się Michał ale nie znam nazwiska

P

Witam, jak wygląda praca na stanowisku spawacza ? Ilu zmianowa jest praca ? Jak praca w soboty ? Jakie są spawarki w firmie i jakie pozycje spawania ?

dydek

od czasu nowego kierownika jest całkiem inaczej i lepiej. Jesteś traktowany z szacunkiem no i automatyka i organizacja poszła mocno do przodu. z tego co wiem teraz szukają tylko spawaczy

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

no siema

tak jak DOK napisal pracownicy sa traktowani z szacunkiem wogole widze roznice w atmosferze wsród pracownikow za czasow łakomego to tragedia byla teraz nie ma na co narzekac. Moim zdaniem jakos tak zupelnie inaczej sie do tej firmy teraz wchodzi

no siema

pracowalem za czasow łakomego to bylo dno teraz jest o wiele lepiej

michal

pracowałem długo jak teraz jest na spawalni

dydek
@michal 25.02.2016, 00:34
pracowałem długo jak teraz jest na spawalni

teraz jest lepiej nie wiem o co pytasz ale lepsza jest atmosfera ludzka i powietrzna

pracownik

Kicia kim jestes ? może sie umówimy ? ;)

mrr

Pracuje jako operator cnc. Dzieki za odp kicia

Kicia

Dziewczyny mają szatnię w drugim budynku ok 200 metrów od szatni męskiej ,na hali nr 3 i nr 1 pracują dziewczyny, na ścianach są napisy że nie wolno przechodzić z hali do hali ale nie wszyscy przestrzegają, zresztą w czasie pracy nie da rady chodzić między halami bo cię brygadzista wahaczy, jak nie będziesz na stanowisku.

mrr

Kicia.. moj maz pracuje w stalmechu podejrzewam ze mnie tam zdradza. Mowi ze dziewczyny tam nie pracuja mowi ze jest hala na ktora tam wejsc nie mozna kazdy hale ma swoja czy to prawda?

niekicia
@mrr 19.12.2015, 05:50
Kicia.. moj maz pracuje w stalmechu podejrzewam ze mnie tam zdradza. Mowi ze dziewczyny tam nie pracuja mowi ze jest hala na k...

a gdzie pracuje maż

tomson

kolego kiero odpowiadam na twą zaczepkę to ty nie masz pojęcia o spawaniu pierwsza sprawa w stalmechu spawa się półautomatem nie tigiem wiec stawka 15 zł na miejscu normalna ja wyrabiam norme i inni na moim dziale tesz w płocku nie dostaniesz w innych firmach wiecej na mig mag delegacja w polsce na pólautomat wyciogniesz max 5000 tys zjazdy co 2 tygodnie utrzymanie się delegacji plus piwko z kolegami około 1500 tys zostanie ci około 3500 tys na tiga owszem stawki są ale półautomat to lepiej za granice jechać bo w polsce w delegacji trzeba cisnąć 10 - 12 godzin żeby zarobić na swoje ty pewnie kurs skończyłeś i z opowiadań słyszałeś jakie to zarobki w polsce bo jak taki spawacz jesteś to poco ogłoszeń w stalmechu szukasz ruszaj na stocznie rafinerie ja spawam już 10 lat byłem już wparu miejcach teraz zarobie 2700 żona 2000 i mi starczy a ty zarabiaj te niby miliony w polce na migu a stalmech firma jak inne teraz nigdzie 13 niedajo a robić każo jedz w delegacje u prywaciarza zobaczysz jest robota super niema to do domu

todi

dla mnie ważniejsze jest być z rodzina i z dzieciakami, jak ci nie odpowiada ta pensja to wyjeżdżaj na zachód,> Wielu tu takich było, tylko jak przyjechali nie mieli do czego wracać. CZy więcej zarobili? . Myślę że więcej stracili niż zarobili .

kiero
@todi 25.11.2015, 08:19
dla mnie ważniejsze jest być z rodzina i z dzieciakami, jak ci nie odpowiada ta pensja to wyjeżdżaj na zachód,> Wielu...

A kto tu mówi o zagranicy, ty nawet nie masz orientacji jak jest na polskim rynku, miałem racje młody, naiwny.

kicia

z tego co wiem to chyba nie ma ale do końca nie wiem

mmm

a są może teraz przyjecią do Stalmechu?

kicia

ja pracuję w Stalmechu od 2 lat i nie jest tak źle. Wyrabiam normę na ślusarni i zawsze dostaje premię. Dziewczyny na układaniu detali też nie narzekają.

michal d

da się robic .gorzej z zarobkami praca jak karzda.tylko niedoceniana.na pochwale dostajesz więcej roboty.

ja

pracowałem ok 6 lat.orka i tyle

bryg

hej Nieznany chyba jednak nie jesteś pracownikiem Stalmechu, bo ja tam pracuję wiele lat i nie pamiętam żeby w ostatnim pół roku ktoś pracował na 12 godzin, myślę ze byłeś kiedyś pracownikiem Stalmechu ale jak był poprzedni kierownik, ale to było prawie rok temu.Co do tego, że są ludzie z agencji to mogę potwierdzić.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

nieznany

witam pracuje w firmie stalmech przez agencje i niestety mam umowe smieciowa to jest wykorzystanie tylko ludzi beda pracował na dwie zmiany jeszcze po 12 godzin mozna sie wykończyć a człowiek do powiedzenia nic nie ma bo jak sie nie podoba to mozesz nie pracowac .

Rekrut

Byłem na rozmowie pod koniec października oferta zatrudnienia to: umowa o dzieło a wynagrodzenie "w dobrym miesiącu " może 1,8 tyś na rękę,nie wiem co to znaczy dobry m-c ale pewnie z sobotami. Słabo nie polecam.

juka

to czy biegać czy robić cały czas zależy od tego jaki jesteś szybki, ja wyrabiam zawsze ponad 100%, jak sobie zorganizujesz prace to dobrze. jedno jest pewne że jak chcesz się ochrzaniać to nie dasz rady bo tu wszyscy wszystko widzą.

takijeden

Ile dostaje monter i jakie umowy dają? i czy trzeba latać biegiem, czy wystarczy robić cały czas ale spokojnym tempem

Nedved

Nie narzekam na "STALMECH". Co prawda stan zdrowotny mi nie pozwolił na dalszą pace ale zarobki są w porządku. A kierownik swój chłop jak to się mówi. Jeżeli wrócę do zdrowia postaram się wrócić na poprzednie stanowisko.

pysiia

Kobiety pracyja w stalmechu? Na starej?

pysiia

Kobiety pracujecie na starej?

tomson

pracuje jako spawacz i od trzech miesięcy nie szedłem z wypłato poniżej 2400 zł ostatnia 2700 pracuje jako spawacz po prostu tu trzeba zapierdalać kto lubi palić porozmawiać lub po prostu tylko być ciałem w pracy to gówno zarobi to firma z normo gdzie trzeba cisnąć kto nielubi potu to niech od razu zrezygnuje chyba ze zadowala go 1600 wypłata

kiero
@tomson 28.08.2015, 11:29
pracuje jako spawacz i od trzech miesięcy nie szedłem z wypłato poniżej 2400 zł ostatnia 2700 pracuje jako spawacz po prostu tu...

chłopie ty chyba nie wiesz ile zarabiają spawacze, albo nim nie jesteś. Pensja 2700 dla spawacza to jałmużna a tu piszesz, że jeszcze trzeba wykonać nieżle napięte normy. Znależli młodego naiwnego, zresztą ta niby firma z takich żyje. Nawet piekarza czy stolarza nauczą heftować.

Zostaw opinię o STALMECH - Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALMECH