"Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

Słupsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.

kokosik

izka się zwolniła bo doda odszedł to za kim miał ganiać po za tym dużo osób odeszło i nie miała komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiać a ona przecież tym żyje -knucie kłamstwa obrabianie tyłka to jej chleb powszedni a i najważniejsze faceci tu już wszystkich zaliczyła no oprócz dody dlatego za nim poleciała

XXX
@kokosik 10.07.2017 13:05
izka się zwolniła bo doda odszedł to za kim miał ganiać po za tym dużo osób odeszło i nie miała komu [usunięte przez admina sł...

Nie tylko Iza obrabiała wszystkim d u p ę - Aga też.

Fan MGA

Do wszystkich dekli, przerwy już są, ukraińcy to załatwili. Nawet powroty do MGA są

imprezowicz
@Fan MGA 06.10.2017 15:32
Do wszystkich dekli, przerwy już są, ukraińcy to załatwili. Nawet powroty do MGA są

Jakie powroty? Powroty zawsze były, więc to nie jest kwestia ani wzrostu wynagrodzeń, ani przerw. A jeśli rzeczywiście Ukraińcy załatwili przerwy, to szczerze im gratuluję, że to, czego Polacy nie mogli załatwić w jakieś 10 lat - Ukraińcy załatwili to w rok. Najwyraźniej potrafią walczyć o swoje a nie to co my. Co do harowania - to zarówno Ukraińcy jak i Polacy trafiają się, którzy harować nie zamierzają lub robią to niechętnie. Są w firmie przecież osoby, które notorycznie tuż przed wypłatą znikają na około 2 tygodnie i nadal pracują. A z pozytywnych przykładów, to są też i takie osoby - Ukraińcy i Polacy, którzy zasuwają w pocie czoła, natomiast mając wolną chwilę pomagają innym a nie siadają na kartonach czy na palecie by odpocząć - co jest dla mnie trochę dziwne, bo nawet maszyna potrzebuje chwili przerwy, bo się przegrzeje.

BYŁY PRACOWNIK MGA
@Fan MGA 06.10.2017 15:32
Do wszystkich dekli, przerwy już są, ukraińcy to załatwili. Nawet powroty do MGA są

Nie Ukraińcy tylko nasi pracownicy na ostatnim audycie narzekali na brak przerw i dlatego je wprowadzono. Przede wszystkim narzekały te osoby które niedawno odeszły z firmy - między innymi Doda, Iza, Aga, Magda, Jacek, Mateusz i Marcin. Ten ostatni wrócił niedawno do MGA bo został zwolniony z firmy KMT za przychodzenie do pracy pod wpływem alkoholu.

toli

Bo Ukraińcy są leniwe tragedia i oni długo nie popracują w MGA a na harować się trzeba nie zaprzecze!!

anonim

(usunięte przez administratora)

PRACOWNIK

Warunki zatrudnienia w MGA Entertainment odpowiadają światowym standardom. Wynagrodzenie za pracę jest wysokie i wypłacane w terminie. Aktualnie firma nie zatrudnia nowych pracowników. Po szczegółowe informacje proszę się zgłosić do działu kadr.

madziula

ta firma to najgorsze scierwo teraz. sami ukraincy. a pan Żukowski ham jakich malo. a pudrowi truja sie ile moga.

maniek

Jakie przerwy oczym wy gadacie niema źadnej przerwy tzw,ustawiacze łaźą tylko z listą i zmuszają pracownikuw do podpisania źe przerwa była źeby firma wrazie co była czysta

amen

@przerwa potwierdza,przerwaq być musi, to poprawia wydajność. produkcja i dystrubucja i zabawek Little Tikes to nie jest taka łatwa praca

pop

odpowiedz na tryk ona na każdej imprezie jest w roli głownej

nowa

Ha ha bawidamek to porażka te panie co na niego lecą to jakieś desperatki a uwierz mi że chciał on żadnej nie odpuści ja też wiem nawet które sam chodzi i się chwali

tryk

To pewnie dzięki swoim leginsom masz te 10 minut a propo 4 brygady to wcale nie jest najlepsza chyba że bierzesz pod uwage wasze wyczyny na każdej imprezie a szczególnie ostatniej z tobą w roli główej..... to rzeczywiście nie mamy z wami szans

ghjf

mowie o MGA a po drugie ustawiacz to nie bawidamek tylko normalny człowiek który potrafi pozartowac ale jak niektóre panie inaczej twierdza to chyba leca na niego a ten jak je nie chciał to teraz na niego gadaja i wiem kto poza tym wszędzie jest ciężko i nie pracują tam osoby które nie maja szkoły albo zadnej wiedzy wlasnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się tam nie przyjmuje bo nie nadaja się do niczego a br 4 jest najlepsza . jak nie chcecie to nie pracujcie, na ulice zamiatać a na umowę tez trzeba sobie zasluzyc jak w każdej firmie. pozdrawiam pracownik MGA

njh
@ghjf 15.05.2016 08:30
mowie o MGA a po drugie ustawiacz to nie bawidamek tylko normalny człowiek który potrafi pozartowac ale jak niektóre panie ina...

kochana jak się stoi na takich zabawkach jak ty to rzeczywiście ma się 10 monut przerwy ale przerwa należy się każdemu , a propo szkoły to wiedz że wiedzy nie kupuje się w puszkach i przez twoje zachowanie takie jak plotki chlanie w pracy i kompromitujące zacowanie na imprezach razem z tym twoim kochasiem i kumplami więcej imprez nie będzie więc socjal cały już nam przepadł wszystko zgarnie sobie biuro a nam zostaną nędzne paczki dla dzieci na święta i co z tej twojej wiedzy istażu pracy skoro ty nie znasz prostych zasad pracy i przebywania z ludżmi którzy nie kupują rozumu w puszkach... baw się dobrze na tych swoich 10 minutowych przerwach

Jkc
@njh 18.06.2016 12:44
kochana jak się stoi na takich zabawkach jak ty to rzeczywiście ma się 10 monut przerwy ale przerwa należy się każdemu , a prop...

Iza

anonim

(usunięte przez administratora)

marian

Spora część osób na produkcji nie zarabia 14zł brutto na godzinę tylko 12 lub 12,50zł. 14zł zarabiają ludzie pracujący kilkanaście lat. Oczywiście są też tacy, co zarabiają 16zł, ale licho wie jakie mają konszachty wśród przełożonych, bo skoro taki zarabia 16zł, zaś wieloletni pracownik czy pracownica nie ma nawet 13zł, to coś jest nie tak. Słabo zarabiają starsze koleżanki - widocznie firma wie w jakim jest położeniu oraz te osoby i wykorzystuje ten fakt. Premia? Premia jest uznaniowa, więc zawsze pracodawca może powiedzieć, że ma taki kaprys i nie dostaniesz nawet złotówki, czego w sumie raz sam doświadczyłem. Zastanawiam się co zrobią w 2017r., w którym ma wzrosnąć w Polsce płaca minimalna do nawet 13zł/h brutto - podwyższą mi stawkę z 12zł a innym z 12,50zł na 13zł? To ja podziękuję, bo nie będę się zabijać dla minimalnej krajowej po wielu latach pracy - nienagannej pracy.

PREZES

Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody albo do Biedronki. Nikt nikogo na siłę tutaj nie trzyma. Na podwyżkę trzeba zasłużyć ale jak ktoś bierze lewe chorobowe to jego sprawa. MGA ENTERTAINMENT POLAND jest OK.

ttt
@PREZES 09.04.2016 15:11
Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody albo do Biedronki....

debil

melepeta:)
@PREZES 09.04.2016 15:11
Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody albo do Biedronki....

PREZES - czy raczej PINOKIO xD - pochwal się lepiej ile ty zarabiasz i jak długo pracujesz - kilkanaście lat i stawka 14 czy tam 14,50zł/h brutto + stawanie na najtrudniejszych zabawkach, bo większość nie da rady? A i przyznaj się, czy nie planujesz zmienić pracy, bo za mało płacą.

ZŁOŚNICA

To prawda co pisze Słupszczanin pracowników w MGA traktuje się coraz gorzej teraz harówa jest większa a pensje coraz mniejsze .

Słupszczanin

Od kilku lat w MGA Entertainment w Słupsku zaczęło się robić "dziadostwo" - sukcesywnie płace pracowników zaczynają się zrównywać z minimalną krajową, co jest nie do zaakceptowania. Spora część pracowników ma wynagrodzenie 12zł/h brutto, gdzie minimalna wynosi nieco ponad 11,50zł/h brutto. A praca jak wygląda? Wcześniej już pisałem: brak przerw, ciężka praca fizycznie, jako monter pakowacz trzeba przychodzić o wiele wcześniej, żeby przygotować kartony, pakiety, etykiety na kartony, itd. Rekompensat za brak przerwy też nie ma, ale wyłudzić podpis to potrafią - a jak ktoś nie podpisze przerwy, to i tak je podrabiają ponoć liderzy (tzw. ustawiacze). Inspekcja pracy przychodzi i oczywiście nie stwierdza jakichkolwiek nieprawidłowości. Przez niektóre zabawki 30letni pracownicy z wieloletnim doświadczeniem zaczynają się uskarżać na bóle dłoni. Obecnie Polaków zaczynają zastępować Ukraińcami, bo oczekujemy podwyżek (chcemy żyć godnie, a nie egzystować - utrzymać rodzinę, dzieci, kupić jakieś ubranie, coś do jedzenia, opłacić rachunki, czynsz, dokonać opłat za samochód), zaś Ukrainiec zadowoli się minimalną krajową. Szkoda, że przełożeni zapominają, iż kij ma 2 końce - dziś nas zastąpią Ukraińcy, a jutro ich :) Hipokryzją zaś jest to, że niektóre propozycje obniżenia kosztów zużycia materiałów w firmie są po prostu odkładane na bok, a w koszu na odpady wciąż wala się pełno dobrej taśmy samoprzylepnej lub folii strech, która generalnie do najtańszych nie należy. Atmosferę dodatkowo psuje brygadzista (mowa o brygadzie nr 2), który potrafi się przyczepić do dosłownie wszystkiego. A jak sam prezentuje swoje "umiejętności" przy taśmie produkcyjnej, to jest jedno wielkie pośmiewisko - jak na osobę, która w firmie przepracowała około 20 lat, to ma takie tempo obcinania wyprasek, jak osoba wzięta z łapanki wprost z ulicy. W dodatku ma czelność wymagać, ale jeśli pracownik coś od niego oczekuje, to może sobie czekać w nieskończoność, bo wielmożny pan udaje, że notorycznie zapomina. Gdy zgłasza mu się problem, gdzie powinien się wstawić za pracownikiem lub wysłać ustawiacza do wstawiennictwa, to ten coś tam pomruczy pod nosem i w rezultacie olewa sprawę. Dodatkowe premie comiesięczne dla brygady wykorzystuje dla swoich stałych ludzi, zamiast przydzielać faktycznie tym, którzy się sprawdzili w danym miesiącu. W sumie to daje 50zł brutto i się tym wielce szczyci oraz każe być pracownikowi grzecznym z tego powodu.. Kompromitacja i upokarzanie człowieka niemal na każdym kroku, ale człowiek to odkrywa dopiero po czasie. Niech szanowny pan brygadzista z 2 brygady wie, że Ukrainiec z chęcią zajmie pana stanowisko i nie weźmie około 4tys. zł netto tak jak pan, lecz weźmie 2,5tys. zł i będzie cały w skowronkach tym bardziej, że siedzi pan na 4 literach i nic praktycznie nie robi przez 8h - dzień w dzień. Jeśli nie możecie znaleźć nigdzie pracy, to przychodźcie tutaj, ale generalnie nie polecam tej firmy, bo to nie jest to, co było jeszcze kilkanaście lat temu.

Dżolanta

(usunięte przez administratora) Dla porównania: każdy stał w codziennej swojej kolejce za wyżerką, chyba dającą popadnięcie w nałóg, lub uwydatniająca miłość do kolejek z poprzedniego systemu komunistycznego, co bardzo wszystkich tak zamracza iż popadają w znieczulicę - lub niektórym za złapanie telefonu po prostu gruba ściana gości restauracji tak mocno zasłoniła, że była niemożność.

Dżolanta

Dla porównania (usunięte przez administratora) Czyli praca w macDonald's będzie dobra dla studentów, choć, bardzo mocno obawiam się o ich wychowania, bądź co bądź są już dorośli, lecz co z tego - czym za młodu skorupka nasiąknie. Nie, nię bardziej bym im zalecała pracę w MGA lub w tego typu zakładzie pracy

Jola

Jeśli chodzi o seks w MacDonald's, to raczej menagerki z np. przystojnymi pracownikami, bo tylko one mają tak dużo wolnego czasu i normalny grafik oraz dobre zarobki, by sobie na na to pozwolić. To prawda, niektóre w ten sposób właśnie zostały menagerkami. W MGA, jak wolisz? Seks kulturą, czy z żoną/ z mężem?

j
@Jola 06.03.2015 23:54
Jeśli chodzi o seks w MacDonald's, to raczej menagerki z np. przystojnymi pracownikami, bo tylko one mają tak dużo wolnego...

Odpowiadam, co znaczy seks z kulturą? To jest publiczny.

króliczek

Czy pracują tutaj jakieś syreny rude i z ogonem?

Znajoma

Moja znajoma tu też pracowała a potem przyszła pracować w MacDonalds. Mówiła, że tu to poparzyła sobie ręce, a pracując ze mną w MacDonaldze przy grillu dopiero poparzyła sobie ręce ściekającym z górnej klapy tłuszczem. I ma teraz takie czerwone plamki. Następnie poparzyła sobie ręce koszykiem do frytek, a to bardzo ja bolało - powiedzcie, jak to jest z tymi oparzeniemi u Was?

Znajoma
@mały 05.03.2015 12:15
to zatrudnij się w MGA jak widzisz fajnie się tam pracuje i można coś ciekawego przeżyć

Nie omieszkam, ponieważ w MacDonaldzie jest tak ciasno, że każdy na każdego włazi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się obcierają przy czym kanapki zwalają, niektóre kanapki po dziesięciu minutach jest przepis wyrzucić do pojemnika nie do spożycia przez ludzi. U was też tak się łatwo marmotrawi wszystko?

Znajoma
@mały 05.03.2015 12:15
to zatrudnij się w MGA jak widzisz fajnie się tam pracuje i można coś ciekawego przeżyć

A przeżycia także są interesujące w życiu.

mały

tak przyjmują do MGA cały czas z tego co wiem to na baby ale kto go wie może i lubi chłopców

Misiaczek
@mały 04.03.2015 12:31
tak przyjmują do MGA cały czas z tego co wiem to na baby ale kto go wie może i lubi chłopców

Cieszy mnie to, ponieważ jestem homoseksualistą i mam nadzieję, że ja i on spodobamy się sobie. Co do żony - jestem w stanie ją zaspokoić, gdyż tacy jak ja są po prostu seksualnie nie okiełznani,a o finanse także nie będzie musiała się przy mnie martwić.

anonim

(usunięte przez administratora)

JA

Zajrzyj tam, gdzie wszyscy, na tablicę

mały

praca w MGA spoko trzeba przecierpieć swoje [ czyli zakwasy] a co do bawidamka i jego żonki to prawda

Przyszł pracowni
@mały 03.03.2015 10:33
praca w MGA spoko trzeba przecierpieć swoje [ czyli zakwasy] a co do bawidamka i jego żonki to prawda

Bardzo pies na baby? Czy chłopów?

Zoha z bagienha
@mały 03.03.2015 10:33
praca w MGA spoko trzeba przecierpieć swoje [ czyli zakwasy] a co do bawidamka i jego żonki to prawda

Wszystko się potwierdza, gdyż i ja musiałem se dziewczynę pilnować w pewnym lokalu,żeby jej nie wkręcili a i siebie też bo oni w trójkącie łajdaczyli się z jakąś kicią Andżelka, kierowniczką, która też była z kierownikiem Piorusiem.(piła ta Andźelka na umór)

Były pracownik restauracji macdonald

Ale, marudzicie, może zobaczcie jak to wygląda w słupskim Macdonalds: cały etat tam rzadko ujrzysz, mimo że bardziej ich stać. A te grafiki - wykończyć się można. A orka (nie praca w niedzielę - soboty pomijam i jeszcze na dodatek każą przychodzić w pierwsze dni świąt, choć nie opłaca się, mało kto tam wtedy zagląda - energię jedynie się nie potrzebnie czerpie a potem trzeba za prąd zapłacić.

gość

Witam pracowałem w wakacje na umowę zlecenie czy PIT-y były już rozsyłane na adres domowy czy sam mam się zgłosić po odbiór ?

hej

pracuję w MGA juz trochę czasu. Na początku było cięzko ale teraz jest ok.Uważam ze każdy da sobi radę kto ma dwie ręce i dwie nogi, ale przede wszystkim chce pracować. Pieniążki to okołó 1500 -1800zł miesięcznie wypłacane zawsze na czas.Atmosfera w pracy bywa różna ale to jak wszędzie, ogólnie jest spoko szczególnie w 4 brygadzie :-)

antek

szanowny józef makaron,to lec do mga bo teraz tam zatrudniają .A co Pana/Pani ojejku, to zgadzam się z opinią co do ustawiaczy,jeden z nich to bawidamek choc teraz pracuje tam jego żonka która go pilnuje i chodzi się panoszy .

Młoda

A to chyba ta z wąsami jest jego żoną, bo przychodzi co jakiś czas i nazywa się Dyrektor oraz ma kochankę panią sprzątaczkę również ma konkubenta pana stróża.

anonim

(usunięte przez administratora)

JA

Nowi pracownicy nie mogą chorować

jjj

w 2 brygadzie też

ojej

witam niestety ta praca to porazka pracuje tam jakiś czas bo nie mam innego wyjscia, a co do zarobków o których piszecie ze są nie najgorsze to jakiś mit. Kasa to 1600 do 1800 miesięcznie. Przerw NIE MA, ale trzeba codziennie podpisywac że są, takie małe oszustwo. Tak zwani ustawiacze to tragedia, szczególnie w 4 brygadzie

JA
@ojej 19.01.2015 12:35
witam niestety ta praca to porazka pracuje tam jakiś czas bo nie mam innego wyjscia, a co do zarobków o których piszecie ze s...

to tak jak w MacDonaldzie, przerwa jest uzależniona od gości, czyli na nocce w weekend wcale a w dzień podobnie

anonim

(usunięte przez administratora)

JA

Ja, sama muszę sporządzającego pouczać, jak ma wykonać prawidłowo dokumenty, i mnie się ta osoba słucha i jeszcze płaci mi za to.

anonim

(usunięte przez administratora)

ghjf

pracuje tam 4 lata i mam przerwy co pol godz nawet po 10 min ale jak ktoś nie potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszyc i solidnie pracować to na ta przerwę nie zasluzy sobie proste!!!!!!!!!!!!!!!!!

przerwa
@ghjf 15.05.2016 08:06
pracuje tam 4 lata i mam przerwy co pol godz nawet po 10 min ale jak ktoś nie potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuraln...

Kolego czy ty jesteś poważny? Czy wg ciebie na przerwę zasługuje wyłącznie ten pracownik, który pracuje szybko? oj to możecie się kiedyś na takim podejściu przejechać, bo przerwa 15min należy się pracownikowi niezależnie od tego, czy wypracowujesz sobie 5min czy 10min czy może nie masz nic przerwy między kolejnym rzutem zabawek na taśmę produkcyjną. Dziwi mnie tylko że osoby z kilkuletnim doświadczeniem jeszcze nie wywalczyły prawdziwej przerwy. Najwyraźniej nie potraficie postawić na swoim tylko wolicie bezmyślnie podpisywać papier, że przerwę mieliście, a tak naprawdę poświadczacie nieprawdę na piśmie, a w efekcie przerwę zobaczycie co najwyżej to w filmie jakimś lub ewentualnie w innej firmie. Jeśli ktoś powie, że w MGA są NORMALNE przerwy, to wiedzcie o tym, że człowiek ten bajki opowiada - no chyba, że brygadzista, albo magazynier lub ktoś z biura - to oni faktycznie mają przerwy. Widocznie produkcja nie zasługuje na nie i kodeks pracy nie dotyczy tej części zakładu (art 134 KP).

xyz

Wytrzymałem 2 dni,gdy poszedłem do mistrza z pytaniem o przerwe to powiedział że takowej nie ma gdzie przed pracą mówił żebym zostawił rzeczy w szatni bo będzie przerwa i czas żeby po nie przyjść, nie polecam naprawdę jest to tylko masowa produkcja nie zważając na pracowników, jak można kazać komuś pracować 8 godzin bez przerwy nawet do WC, takową mozna zrobić ale wracasz do zapełnionego stanowiska pracy gdzie co 5 minut są nowe zabawki

GJ
@xyz 27.10.2014 13:18
Wytrzymałem 2 dni,gdy poszedłem do mistrza z pytaniem o przerwe to powiedział że takowej nie ma gdzie przed pracą mówił żebym z...

Tak, ale jak zrobiłaś co swoje, jadłeś kanapkę a potem międzyczasie wafelka wsunełeś. GJ

anonim

(usunięte przez administratora)

Jkc
@TOJA 04.03.2015 00:18
Na pewno jest najniższa krajowa, cały etat, osiem godzin, kultura w języku, choć majster może zadać dziwne pytanie typu, czy pi...

W mga to czarna zadzi. Potrafi ta Iza.

PRACOWNIK
@Jkc 27.01.2017 22:51
W mga to czarna zadzi. Potrafi ta Iza.

Pani Iza już tu nie pracuje. Nie dawała rady więc się zwolniła.

takija

Nie rozumiem zachowania tych ludzi.Pracowałem w 4 brygadzie masakra, brygadzista wymusza na ludziach podpisywanie listy z przerwami jak nie to sie na tobie zaczyna mścić.Jedna dziewczyna która poznałem jest przez tego brygadziste tak podle traktowana że asz mi jej szkoda...ten człowiek powinien sie leczyć...ustawiacz masakra bez powodu sie czepia i wyzywa, jak staniesz do przyuczenia z kimś ciagle sie wyrzywaja choc wiedza ze robisz tu pierwszy dzień...to przechodzi luckie pojecie....

hahaha

No nieźle:) jestem drobna osoba i smiac mi sie chce ze faceci na produkcji nie dają rady a ja daję. Smiechu warte. Z reszta juz z koleżankami stwierdzilam ze chlopacy są jak dzieciaki yczepieni kiecki. Robić im ssie nie chce i tylko narzekają i ze zagranice wyjeżdżać będą bo w slupsku lipa. A tam na miesiąc pojada bo tez im ciezko będzie bo takie z nich juz typy. Ja pracuje drugi sezon i nie narzekam. Pienadze mam na czas i staly grafik bo daje z siebie zawsze sto procent. Dla chcącego nic trudnego

PREZES

Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody. Nikt nikogo na siłę tutaj nie trzyma. MGA ENTERTAINMENT POLAND jest OK.

J
@PREZES 09.07.2014 20:02
Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody. Nikt nikogo na si...

No to ciaś na poród - bedom chrzciny

Były pracownik restauracji macdonald
@PREZES 09.07.2014 20:02
Jeśli komuś nie chce się pracować to każda firma będzie dla niego zła. Słabi jesteście do pracy to na jagody. Nikt nikogo na si...

Trochę masakra, ponieważ praca tymczasowa, trochę nie masakra, bo o dziwo opłaca się im zatrudniać na cały etat w przeciwieństwie do wiele więcej zarabiającego np. Macdonalda

Słupsk

Zapomniałem dodać, że pracuje 9 miesięcy na magazynie. Na produkcji nigdy nie pracowałem

Slupsk

To zależy gdzie robisz MGA to pojęcie względne bo ja np. pracuje w MGA na magazynie Lac- pol i nie narzekam ani na prace ani na zarobi. A co do przerw śniadaniowych na produkcji to jak coś skończysz to wtedy robisz sobie przerwę a nie o danej godzinie codziennie (podobno tak słyszałem). A co do sobót i niedziel wolnych to w sezonie można zapomnieć ( sezon trwa 3-4 miesiace w roku) a po sezonie zwalniają jedną brygadę i wracają do 3 zmian od poniedziałku do piątku. A praca na magazynach to 1 zmiana 7- 15 badź(2 zmiany w sezonie, 2 zmiana od 10-18) i jedna obowiązkowa sobota, chyba, że ktoś chce wiecej godzin to może pracować ale to już dobrowolnie. Atmosfera ok, zrobić swoje trzeba nie ma leżenia

A ja już tam nie pracuję

Potwierdzam. Nie ma przerw. (usunięte przez administratora)Bynajmniej tak jest w 3 brygadzie na cozach

Kadrowiec

Jesli ktos ma jakies wątpliwości co do przerw. Potwierdzam ze ich nie ma !!! (usunięte przez administratora)

Przemek

a w poniedziałek mam iść na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie żeby pracować w MGA Entertainment.

Zły

MGA leci w kulki. (usunięte przez administratora)

Zły

Ja popracowałem 4 dni do 15 kwietnia i kazali czekać na grafik, następnie dzwoniłem 21 kwietnia gdzie powiedzieli że jak będzie grafik to zadzwonią, a dziś tj.6 maj dowiedziałem się dzwoniąc do nich że jestem zwolniony od dnia 17 kwietnia oraz moich 2 znajomych i nikt nie powiedział jaka jest tego przyczyna. Nie zostałem powiadomiony o tym przez 3 tygodnie ani ja ani moi znajomi to są jakieś jaja ! Nikt w pracy nie miał do nas zastrzeżeń ponieważ wyrabialiśmy się na spokojnie ze wszystkim ! Tak traktują tam ludzi ! Odradzam !

przerażona

STUDENCI, ODRADZAM. Byłam wczoraj pierwszy dzień. Dziś od ósmej wiszę na telefonie do firmy, która mnie zatrudniła, ponieważ chcę jak najszybciej uciec stamtąd. Nikt nie potrafił przyjąć do wiadomości, iż pracuję pierwszy dzień i trzeba mi wszystko pokazać, szczególnie osoba, która miała mnie wdrożyć (mylę się, biegam i szukam czegoś, coś źle ułożyłam w kartonie, co wyrażało się kwiecistym językiem i krzykiem na mnie). 8 godzin bez przerwy nawet na wc. Te osiem godzin w MGA skończyło się u mnie zerwaniem ścięgien w nadgarstku, bólem pleców i psychicznym zniszczeniem.

lechu

Siema wszystkim. wszedize tu jest przedstawiona praca "na dole"... a praca na piecu?? zabawki z formy same nie wypadaja... my je wyreywamy z form, zasypujemy, odkrecamy, zakrecamy i napelniamy wiadra konkretnym tworzywem (i waga tworzywa). Jest opis pracy przy czyszczeniu i pakowaniu zabaek... To teraz pora na Gore ^^: Wchodzisz na platforme, ubierasz rekawiczki, kask ochronny (OMG Ochronny^^xD) i ruzasz do napelniania wiader. po momecie łancuchowy mowi zeby sie szykowac do kolejnej formy... idziesz do formy kluczem wazacym ok. 5kg napazasz w sruby (ilosc rozna naprawde zdarzaja sie z 25 srob). forma rozkrecona, wyrywasz czesci zabawek (zgrzanki) lancuchowy zasypuje forme, zuca wiadrami do kontenerow... idziesz je napelnic tworzywem i natrafiasz na problem bo nie napelniles poprzednich wiader... lapiesz za lopatke na szybkiego napelniasz te wiadra(Kolor i Waga musi sie zgadzac) ustawiasz je pietrowo i przesowasz w kierunku formy... lecisz do nastepnych wiader ktore lancuchowy juz wsypal do formy, ale nieee bo forme trzeba wyczyscic po poprzedniej zmianie i zmienic wate zeby wylewki sie nie robily... konczysz czyszczenie czas na zakrecanie formy, napazasz kluczem te sruby, zeby jak najszybciej bo trzeba jezcze wiadra napelnic... zakrecasz a tu na zegarze 0.20s do konca formy a z 15 wiader do napelnienia:/... napelniasz ze 4-5 a tu juz czas na kolejna np. jeszcze wieksza forme... czas operacyjny 5min 55 sec na forme Podsumowuje... MASAKRA Panowie (bo kobiet tam nie ma) jesli jestescie twardzi i myslicie ze dacie rade... No coz moze czas to sprawdzic? ^^ najszybszy typek po 1dnej formie poszedl do WC i nie wrocil... xDxD jedyne co tam 3ma czlowieka to kasa (ktora sie zgadza) i to ze w tym Słupsku nie ma zbytnio roboty i nie ma wyboru... :/... Sory za bledy wkoncu jestem nie wykrztalconym DESPERATEM jak opisano mnie wyzej... xDxDxD Praca najtrudniejsza/najciezsza w Słupsku i okolicach. Nr2 to Morpol ^^ Pozdrawiam

słupszczanka

Praca cięzka, pracuje jakiś czas nie czuje rąk ani nóg, atmosfera jest moim zdaniem dobra, lecz zależy do jakiej bryady się wpadnie.(usunięte przez administratora)

Słupszczanin

W ogromnym skrócie powiem tyle, że ta praca nie jest przeznaczona dla tzw. gryzipiórków, tylko dla twardych facetów i kobiet. Można wyćwiczyć swój charakter, że pomimo przeciwności losu, ciężkich warunków, początkowego bólu rąk i palców oraz nóg - z czasem dajesz radę. Mija dzień, drugi, itd. aż w końcu tydzień, miesiąc. Atmosfera w pracy bywa różna, choć z czasem ulega poprawie. Nie bądźmy dla siebie wrogami - to tylko praca, której kwintesencją jest z biegiem czasu coraz to lepsza wypłata :)

Ola

Każdemu, kto poszukuje pracy, natrafił na oferte pracy w MGA w zabawkach na ulicy Grottgera odradzam to istne piekło. Panie,ktore podpisuja umowy tak pięknie wszystko przedtswiają, mówią o elastycznym grafiku ,przerwach, zarobkach, a to za przeproszeniem (usunięte przez administratora) prawda! Studenci, nie dajcie sie wciagnac w ten (usunięte przez administratora). Ja po 3 dniach nie czuje rąk,nie ma sie zcasu na przerwe(ktora jest wtedy jesli wyrobisz sie ze swoja zabawka, a jak wyrobic sie na poczatku swojej pracy?! ), tempo w jakim trzeba pracowac jest nie do pomyslenia. (usunięte przez administratora) w pieknie przedstwionym swietle ;/

123

Na zatrudniali ludzi i zawolaja moze raz do pracy a umowa podpisana. Kiepsko. Bylem raz, dwa tygodnie temu i nie ma narazie miejsca dla mnie, siedz i czekaj na telefon a moze zadzownia.

krew

ja także zgadzam sie z opiną wyżej wymienioną ,i tez firmę oceniam negatywnie,,złe warunki pracy poprostu [usunięte przez moderatora] ludzie są bardzo nie mili ponadto ,nie ma tam przer ,chyba ,że człowiek się wyrobi z tym co zchodzi z taśmy ,a jest to nie możliwepomimo ,że tępo pracy jest bardzo szybkie.Cóż ,dla niektórych nie liczy się człowiek i dobro pracownika tylko myśl,,będe mieć duzo w portfelu,,

Zostaw opinię o "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o. - Słupsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Mga Entertainment Poland" Sp. z o.o.