Opus Trust Sp. z o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 338 ocen.

Opinie o Opus Trust Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opus Trust Sp. z o. o.

Iwona

@ON ale używasz personaliów innej osoby, co łamie regulamin forum. Może zamiast zalecać mi pokorę w ocenie postów, skrupulatnie przeanalizuj punkt po punkcie regulamin forum, na którym aktywnie się udzielasz?

CZARNA MAMBA
@ON 16.01.2018 19:23

NIE PIERDZYCZ PSA W PUPĘ JAK ROBI KUPĘ

Grażyna
@CZARNA MAMBA 19.01.2018 11:31

bravo Ty!

Anulka

RZEPECKIEJ bardzo często puszczały zwieracze moralne. Polegało to na tym, że zalewała mnie bez zdania racje wulgaryzmami i ohydnymi złośliwościami doprowadzając mnie na skraj odebrania sobie życia. W ogóle nie interesowały CEO moje argumenty choć mam aplikację prawniczą w przeciwieństwie do RZEPECKIEJ, która na trójach skończyła podstawowy kurs na studiach. Zero jakiejkolwiek moralności i szacunku do prawa podatkowego i bilansowego. W nowym roku życzę RZEPECKIEJ aby zwiedziła KAMCZATKĘ na Warszawskim Grochowie.

Dżesika
@Anulka 30.12.2017 08:53

trafnie i bardzo rzeczowo, bravo Ty!

Iwona

@Anulka odsyłam Cie bezpośrednio do regulaminu forum, gdzie dowiesz się, że nie wolno używać personaliów pracowników na publicznym forum. @ON nie rozumiem Twojej agresji w stosunku do mnie. Napisałeś swoją wypowiedź w taki sposób, jakbyś był pewien, że jest tylko woda zapewniana pracownikom przez Opus Trust. Ja nie pracuję i pytam, bo może to zaciekawić potencjalnych pracowników. Dlatego na spokojnie przeczytaj swoją wypowiedź i zastanów się czy nie mogłam tego tak odczytać?

ON
@Iwona 03.01.2018 11:48

Anulko, Rzepecka nie jest pracownikiem. A moja wypowiedź nie była agresywna. Ja po prostu alergicznie reaguję na głupotę. Zatrudnij się i zdaj nam wszystkim obiektywną relację, jak to u Rzepeckiej jest z tym poszanowaniem praw pracowniczych i jakie Ona ma poglądy na regulacje prawne w ogólności. Zalecam pokorę w ocenie postów.

ON
@ON 03.01.2018 22:54

Miało być "Iwonko" oczywiście.

Lud ciemny kupi wszystko

z jednej strony: - ograniczona odpowiedzialność do 5.000 zł, - zaciąganie zobowiązań z intencją ich niespłacania, funkcjonowanie na kredyt wierzycieli, - rozwadnianie i ukrywanie majątku, - umarzanie egzekucji z uwagi na koszty, z drugiej: - przemyślana strategia działania, specjaliści, optymalizacja itd. Dwa różne światy, lecz jedna smutna rzeczywistość, cwaniactwo i gospodarcza gangsterka. Miało być oryginalnie a biznes jak z lat 90-tych.

Jak Zabłocki na mydle

Stażysta w Dziale Obsługi Korporacyjnej gdzie takowy jest? czy ktoś takiego widział? Pomóżcie Kochani znaleźć młodych, naiwnych i chętnych, którzy za kubek herbaty odwalą kawał najbrudniejszej roboty. Samorozwój po godzinach zapewniony

Moje prawo
@ON 04.12.2017 07:19

Prawa ta CEO - chciałoby się krzyknąć! Publicznie CEO wyrażała także informacje, że zgodnie z ustawą o rachunkowości, obowiązkiem polskiej spółki z o.o. jest coroczne publikowanie sprawozdań finansowych. Lecz sprawozdań finansowych spółek przez nią zarządzanych na próżno szukać w KRS.

pzdr
@ON 04.12.2017 07:19

i miala racje :)

dddd

Główny księgowy znów sie zmienia.

dddd
@dddd 14.02.2017 16:15

przychodzi ponoc raz na jakis czas. ciekawe za to tym raze ich wyrzucili z poprzedniego biura

Jojne
@dddd 11.12.2017 12:56

Jak to za co? Za zaległości w opłacaniu czynszu. Tak samo jak w Poznaniu :) Co nie mieli kasy i pracowali w darmowym co-workingowym miejscu przez chwilę :)

MIĘKKA FUJARKA

Opus Trust złożył zaległe sprawozdania finansowe za wszystkie lata:-0

MIĘKKA FUJARKA
@Wiarygodność ponad wszystko 08.12.2017 07:37

Byłaś chyna be okularów! Co za oszczerstwa I kalumnie. Pakiet sprawozdań z finansowych z OPUS TRUST leży na Czerniakowskiej 100 w KRS jak byk i czeka na wpis. Pewnie zajrsałaś nie do tej teczki. Przeproś Rzepunie ładnie.

Długi okres leżakowania
@MIĘKKA FUJARKA 12.12.2017 18:03

Zgodnie z ustawą o rachunkowości, sprawozdanie finansowe za rok 2009 powinno być złożone najpóźniej do końca lipca 2010 r. - chcesz powiedzieć, że w KRS mają taki bałagan, że przez ponad 7 lat nie znaleźli tego sprawozdania ?!

anonim

(usunięte przez administratora)

treserka motyli

Cesarz, a wiesz coś więcej, czym mógłbyś się podzielić na forum? Były zwolnienia, czy odejścia? A jak z klientami. Są jacyś nowi (bo nie wierzę, że starzy pozostali). Z góry dzięki za update.

Król Midas

A kto jest wspólnikiem, czyż nie ona sama? Już taki jeden z głodu umarł

Iwona

@ON czyli firma Opus Trust zapewnia tylko wodę pracowniczkom? Każdy powinien mieć swoją herbatę, tak? @Dżesika, @Czapski wiecie, że na forum obowiązuje regulamin? Tutaj jest dostępny: https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z nim Twój komentarz może zniknąć, bo obrażasz innych na forum.

Szczęśliwej drogi już czas
@Iwona 07.12.2017 13:15

z ul. Zielnej przez Moniuszki na Hrubieszowską, czyli zawiłe drogi OT. Czy to ro(zwój) czy chowanie ? W nowościach na stronie www. tylko: - o zamknięciu biura - o pracy pracowników z domu (homeoffice) - o zmianach adresu - o zaproszeniach na cudze imprezy. Niewiele jak na tak rozbuchane ambicje.

ON
@Iwona 07.12.2017 13:15

Iwona, a czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy usiłujesz mnie sprowokować do oczerniania? Przeczytaj jeszcze raz, to co napisałem, a stwierdziłem jedynie, że byłem świadkiem jak mówiła, to co mówiła o swoich obowiązkach jako pracodawcy. A skąd ja mam wiedzieć czy ona zapewnia więcej niż herbatę? Zapytaj jej!

SIJO

(usunięte przez administratora)Wam się poprzewracało. Macie harbatkę Lipton i jeszcze Wam mało? Będzieta mieli harbatę Saga jak was Lipton kuje w podniebienia.

Janusz

Uchucha Uchucha Baba Jaga bardzo zła,

Amator
@Janusz 21.11.2017 10:08

Złość ponoć urodzie szkodzi, chociaż w tym przypadku to chyba nie największy problem...

Drzewo12345@k

Czytam te opinie i niestety zgodzę się z kilkoma negatywnymi. Pracowałam tam jakiś czas, początki wspominam bardzo dobrze. Jednak po jakimś czasie, po awansach, zwolnieniach, rezygnacjach atmosfera zrobiła się wręcz przykra. Nie zajmowalam wysokiego stanowiska, kontakt z A. Rzepecka był mały - Ale po obserwacjach jej relacji z niektórymi pracownikami stwierdzam, ze traktuje ludzi jak nic nie warte głupki. I każdy każdemu kopie po cichu grób. Tam nie ma współpracy - kiedyś była. Kontakt z Panią Prezes działa na tamtejszych pracowników źle, ponieważ stają się tacy jak ona. Przynajmniej Ci, którzy awansowali i chcą ten awans utrzymać.

kkk
@Drzewo12345@k 18.11.2017 15:10

Obecnie nie ma chyba z tym problemu. Pracownicy raczej się wspierają, bo cierpią wszyscy, z wyjątkiem kilku najbardziej "oddanych" osób. Problemem jest natomiast to, że zakres usług oferowanych przez Opus jest coraz bardziej oderwany od sytuacji prawnej w Polsce i na świecie. Po prostu tego rodzaju optymalizacje przestały być niszą na rynku, na którą zna się niewielu, ale zaczęły być ekstremalnie ryzykowne. Obecnie wystarczy, że klient zwróci się do pierwszego lepszego doradcy, żeby ten odradził mu tak olbrzymie ryzyko.

Poziom wiedzy

Analiza bazy kontaktów do poszczególnych pracowników publikowana przez OT na stronie www uwidacznia, że grupą pracowników podlegających największej rotacji jest księgowość. Za mało wiedzy, czy wręcz przeciwnie - za dużo?

gentleman
@Poziom wiedzy 19.10.2017 14:16

nie, zwyczajnie nie są w stanie wykonać swoich obowiązków bo po fikołkach Rzepy nic się nawet kolanem nie da dopchnąć aby bilans jakoś wyglądał. Normalne.

Specjalytsta
@gentleman 14.11.2017 13:13

Ale, jak sam OT o sobie pisze na stronie - to zespół specjalistów. Więc jak to jest?

Na maksa

Uczta była jednym z ważniejszych elementów obyczajowości szlacheckiej w dawnej Polsce. Ich wystawność, obfitość potraw, przepych stołu, liczebność uczestników zauważali przebywający na dworach magnackich obcokrajowcy. OT poszedł chyba tym śladem, bo po imprezie "z degustacją" z dnia 17 października 2017 r. , zapomniał chyba o Bożym Świecie. Od wspomnianej imprezy mija już prawie miesiąc, a w aktualnościach na stronie www cały czas straszy zaproszenie na tę imprezę z dnia 9 października. Pojawia się zatem pytanie, czy w OT nic się nie dzieje, czy tak długo po degustacji następuje otrzeźwianie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Witalij

W ogóle ta funkcja Prażyny jest śmieszna – manager od siedmiu boleści i wypisywania przelewów  W normalnej firmie robi to księgowa albo nawet sekretarka. Czym ona może zarządzać, skoro o wszystkim i tak decyduje rzepa. Prażynka nie jest nawet zdolna zarządzać swoją dietą, to co dopiero operacjami finansowymi  Taki tytuł dostała na pocieszenie, bo bardzo chciała być wielką managerką jak jej psiapsiółki ruda i kadrowa  Managerki działów jednoosobowych. Hahahahahaha.

Zarządzanie to sztuka
@Witalij 24.10.2017 14:46

Umiejętność zarządzania działem jednoosobowym to sztuka. Nie od dziś przecież wiadomo, że specjaliści OT są "lekiem na całe zło i nadzieją na przyszły rok" - tylko gdzie?

ostatni świt

za Księgą Przysłów: „Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki” Rozwaga, roztropność i trzeźwość umysłu - oto przymioty charakteru, na które uwagę zwraca nawet Pismo Święte. Jak pokazuje program ramowy najnowszej konferencji z udziałem OT w Poznaniu pn. "Business with wine", specjaliści OT są świadomi, że bardzo często przy podejmowaniu przez przedsiębiorców decyzji o ochronie swojego majątku, ostatnim buforem bezpieczeństwa przed finalną decyzją jest ów biblijna trzeźwość umysłu. Zatem pomysł, aby o tych sprawach rozmawiać z przedsiębiorcami przy winie, za które oni sami zapłacą i to nie mało, jest genialny. Skoro zapłacą, to będę chcieli degustować, a jak będą degustować, wówczas ich umysły się otworzą, poziom racjonalności spadnie i wtedy zrozumieją, że jest jeszcze inny świat, że wszystko jest różowe i możliwe. Lecz z winem jest tak, że nie rozwiązuje problemów ale dodaje nowy, zwłaszcza nazajutrz.

pyra
@ostatni świt 10.10.2017 15:22

Eeee, kiedyś to jeszcze rzepcia sama organizowała takie konfy. A teraz to się jedynie podczepia. Upadek.

Koneser
@ostatni świt 10.10.2017 15:22

A, czy ktoś tam był, miód i wino pił?

Iwona

@Kwadratura koła dziękuję za odpowiedź. Teraz widzę, że pojawiła się oferta na stażystę http://opustrust.eu/stazysta-dziale-obslugi-korporacyjnej/ Staż jest płatny oraz firma jeszcze oferuje pakiet szkoleń i szansę na stałe zatrudnienie na stanowisku Asystenta oraz dalszy rozwój zawodowy. Czy ktoś z Was był na takim stażu i chce powiedzieć czy warto? @Temida piszesz, że mobbing był kilka lat temu w Opus Trust, czyli niekoniecznie musi być teraz. Czy ktoś chce się wypowiedzieć na ten temat?

BoBiNa
@nike 10.10.2017 12:36

Ja też tam pracowałem, też wyszedłem na ludzi, też znam osoby, które później porobiły „kariery”, ale mimo tego odradzam pracę tam. Nie ma sensu się mordować i stresować i użerać z szefową. Po prostu szkoda nerwów. No i strata czasu, bo to jakoś fantastycznie w CV nie będzie wyglądało (tym bardziej ze w branży ta firma nie ma dobrej reputacji). Już lepiej iść na wyrobnika do EY albo Deloitte.

+++
@BoBiNa 10.10.2017 13:01

Zgadzam się w pełni z tą opinią. Wpis w CV kariery nie złamie, ale utrudnia przekonanie przyszłego pracodawcy. Przy dobrej woli można czegoś się nauczyć, ale kosztem dużego stresu. Na pewno można trafić lepiej.

Niech nam żyje 29 luty!

Wiele jest dyscyplin w sporcie oraz działań w życiu, których podstawą jest trafienie w środek. Jak możemy się do wiedzieć ze strony OT, do tej grupy wg specjalistów OT należy także zaliczyć "trafienie w środek roku z rozpoczęciem działalności". Wg specjalistów OT w przewodniku po polskiej spółce z o.o. : "rok obrotowy co do zasady pokrywa się z rokiem kalendarzowym chyba, że umowa spółki stanowi inaczej, jednakże zawsze musi być oznaczony jako 12 kolejnych miesięcy. Wyjątkiem jest spółka rozpoczynająca działalność w środku roku kalendarzowego, która może objąć jednym sprawozdaniem finansowym rok kalendarzowy rozpoczęcia działalności oraz kolejny pełny rok kalendarzowy." Raz na cztery lata, kiedy urodziny świętują urodzeni w dniu 29 lutego, łatwo jest wyliczyć środek, wszak 366 łatwo dzieli się na dwa, ale jak podzielić 365 na 2 to już zapewne specjaliści OT tylko wiedzą. Miłej zabawy przy kalkulacji, a tych, którym szkoda czasu na te karkołomne wyliczenia odsyłam do ustawy o rachunkowości.

Elżbieta, królowa Anglii ;-)
@Niech nam żyje 29 luty! 07.10.2017 21:38

Czepiasz się :-) Dla tych specjalistów "środek roku" czy "w trakcie roku" (albo inny synonim tegoż) to jedynie upierdliwa semantyka, bez znaczenia logicznego ;-)

Nadzieja umiera ostatnia

Po latach posuchy w zatrudnianiu oraz po wiszących po ponad rok ogłoszeniach o poszukiwanych pracownikach, nareszcie nastąpił w OT przełom. Teraz bowiem, po tym jak nie było czego śledzić w rekrutacji prowadzonej przez OT, OT oferuje •umowę zlecenia i wynagrodzenie wynikające z liczby przepracowanych godzin, •pakiet szkoleń, •szansę na stałe zatrudnienie na stanowisku Asystenta oraz dalszy rozwój zawodowy. Brzmi jak ogłoszenie o pracę w dyskoncie (kasa) lub o pracę jako pracownika ochrony z II grupą inwalidzką. Z tą tylko różnicą, że skala wymagań jest odwrotnie proporcjonalna. Ale z drugiej strony zapewniony samorozwój!!!. Śledźmy więc wszyscy, wysyłajmy CV na potęgę, nadzieja na pozostanie na stałe Asystentem umrze jak zwykle ostatnia.

Iwona

@Jak opisać rzeczywistość? nie ma ogłoszeń w zakładce Kariera, ale jest podany e-mail, na który można zgłaszać swoją kandydaturę i wtedy można dostać odpowiedź od firmy Opus Trust czy akurat pracowników nie poszukują. To jak wyślesz swoje CV?

Kwadratura koła
@Iwona 28.09.2017 13:20

Odpowiedź na to, czy Opus poszukuje pracowników, Opus sam umieścił na stronie. Jak można bowiem przeczytać w zakładce KARIERA: "Rekrutacje prowadzimy w odpowiedzi na aktualne zapotrzebowanie. Zachęcamy do śledzenia na bieżąco ogłoszeń i przesyłania aplikacji" Nie ma ogłoszeń, więc i śledzić nie ma co, a to wprost prowadzi na wniosku, że nie ma po co CV wysyłać

Osiołkowi w żłoby dano

Szybko, to oni pracę mogą raczej stracić. Pozyskać ją chyba tak szybko w tej firmie nie można o czym świadczą ogłoszenia o pracę zamieszczone przez OT w zakładce kariera. Ogłoszenia cały czas wiszą pomimo faktu, że CV miały być nadsyłane do dnia 25 kwietnia 2016 r.!!!!!!! Tak są wybredni, czy zgłoszeń tak mało?

Jak opisać rzeczywistość?
@Osiołkowi w żłoby dano 20.09.2017 15:30

A teraz jeszcze gorzej ! Teraz to już nic w tej zakładce "Kariera" człeku nie znajdziesz. Wybór był trudny co napisać? Więc nic już nie ma? Nie ma osoby, która umiałaby opisać wymagania na stanowisku pracy, czy stanowisk pracy nie ma?

Iwona

Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników. Dlatego nie rozumiem zainteresowania jedną z pracowników. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.

Amy Lee

A jak tam Ewelinka z Poznania?

wojtek
@Amy Lee 12.09.2017 23:30

A co z tą Ewelinką?

Ania
@wojtek 14.09.2017 12:05

A czemu akurat ona Was tak interesuje?

Iwona

@Czy to właściwa destynacja? skąd informacja, że firma się zamyka? Według KRS ciągle firma Opus Trust istnieje. Takie informacje powinny być potwierdzone jakimiś dowodami, żeby nie panował mętlik na forum.

Nieczynne a nie zamknięte
@Iwona 05.09.2017 12:39

Sam OT w nowościach na stronie www umieszcza głównie informacje, że firma w dniach takich i takich jest zamknięta. Ostatnio coraz więcej tych wpisów.

Szła dzieweczka do laseczka
@Iwona 05.09.2017 12:39

Jak pokazuje przykład OT kierowanie się informacjami zawartymi w KRS do niczego nie prowadzi a ponadto może wprowadzać w błąd. Firma wg KRS istnieje choć w ramach samej ustawy o KRS istnieć nie powinna, gdyż jako polska osoba prawna nie wypełnia swojego podstawowego obowiązku sprawozdawczego - tj. nie składa od lat sprawozdań finansowych. W polskich realiach gospodarczych opierając się jedynie na informacjach zawartych w KRS można w realu zajść daleko , ale w las...

Czy to właściwa destynacja?

Czy te ciągłe informacje o zamknięciu firmy mają coś wspólnego z tym, że w finansach za granicą nic się nie dzieje przynajmniej od czerwca br. Spółka prezentuje kalendarze podatkowe dla zagranicznych jurysdykcji a o finansach za granicą (fzg.pl) ostatnio było coś ponad 2 miesiące temu. Może remedium na większą aktywność jest skupienie się raczej na polskim rynku, tu tyle się dzieje, że każdy szanujący się przedsiębiorca pracuje 365 dni po 18-20h, tyle jest pracy.

ABC

"W dniu 15 sierpnia 2017 wszystkie polskie biura Grupy OPUS są zamknięte. Na wiadomość odpowiemy w środę 16 sierpnia 2017" - można przeczytać na stronie www OT. Można by sądzić, że rubryka nowości powinna zapełniać się informacjami związanymi z działalnością firmy. Przykład z tej strony www pokazuje jednak, że zapełnia się informacjami o braku działalności. Marketingowy majstersztyk .

Skorbolamid
@ABC 17.08.2017 17:22

Hahahaha, czyli znając politykę Opusika - "prawie 100 osobowy" zespół wziął wolne i zostawił 3 januszy w pracy :D Pytanie : co z pozostałymi biurami opusika w polsce? Czy trzem januszom zapłacą za ten dzień? :D

Batalista

A jak w innych miastach? Może Kraków, Poznań, Wrocław się wypowiedzą?

HOME OFFICE

Czy pracownicy OT z biura w Warszawie powrócili już do biurowca (jakiegokolwiek), czy nadal pracują z domu??

APEL DO ADMINISTRATORA!

Uprzejmie proszę o sprawne usuwanie postów zawierających obraźliwe odniesienia do płci, seksualności, wiary czy narodowości. Takie posty są nie na temat i niepotrzebnie nakręcają spirale nienawiści, a chyba nikomu odpowiedzialnemu o to nie chodzi. Warto także usuwać i blokować posty osób wyzywających i obrzucających inwektywami innych uczestników forum. Wyzwiska typu „pedał”, „burak”, „ćwok”, o opisach braku higieny w okolicach intymnych nie wspominając, nie powinny mieć miejsca w dyskusji publicznej. Z góry dziękuję.

123456

Napisze szczerze, ze te wpisy popełniane najpewniej przez konkurencje, a opisujące jak to Opus lamie prawo I ma podwójne standardy w relacjach z klientami, zaczynają być irytujące. To już zostało wielokrotnie powiedziane i nie ma sensu powtarzać okresowo tych samych informacji. Bardziej pożądane byłyby informacje o: tym jak się pracuje, czy jest duża rotacja, jakie jest szefostwo na różnych szczeblach, jaka jest atmosfera, czy niema problemów z wypłatami, czy są awanse, itp. I proszę nie traktować powyższego wpisu jako krytyki. Po prostu apeluje o umiar w korzystaniu z tego forum, jako narzędzia walki biznesowej i proszę raczej o respektowanie celu tego forum, a mianowicie źródła informacji dla PRACOWNIKOW.

Pecunia non olet
@Kostrzewa 05.10.2017 14:11

to prawda, że od niektórych słów aż ciało drętwieje. Myślę, że przyczyna tego zjawiska nie leży tylko w bardzo nisko ustawionej poprzeczce dla wewnętrznego kodeksu etyki wypowiadającego, ale także w kierunku przepływów finansowych. Nie sądzę bowiem, aby np. studenci SGH byli adresatami tego "słowobotoksu", gdyż od nich strumień finansowy płynie "do" a nie "z" jak w przypadku pracowników. Jak na osobę o tak szerokich horyzontach, to dość krótkowzroczna polityka, gdyż to właśnie owi pracownicy, a nie studenci, kreują bogactwo CEO w dłuższym horyzoncie czasowym.

Kair
@Pecunia non olet 06.10.2017 12:13

Kodeks etyki w Opusie? To tak samo śmieszne i realne jak „pluralizm w PiSie”!  Etyka w Opusie służy tylko do wycierania sobie nią … twarzy. Nie jest respektowana ani w biznesie, ani tym bardziej w stosunkach pracowniczych. Wielu byłych pracowników znosiło tę swoistą elastyczność moralną CEO tylko dlatego, że nie mieli innych perspektyw zawodowych. Teraz rynek się na całe szczęście mocno zmienił. Niestety na niekorzyść CEO i jej wątpliwego poczucia uczciwości biznesowej. Pocieszające jest jedynie to, że zarówno CEO jak i Opus nie są na to zupełnie przygotowani i nie są zdolni dostosować się do nowej rzeczywistości, a co za tym idzie znikną z rynku w uzasadnionej niesławie.

Jak to działa?

Jak zatem rozumieć te podwójne standardy? Klientów jak piszesz nakłaniają do sporządzania SF oczywiście przez swoje służby i każą sobie za to płacić, a sami swoich nie sporządzają ? I tak rok w rok?

Raks

Nie jestem trollem, a swoje opinie piszę z pełną świadomością i odpowiedzialnością. Takie wierszyki świadczą o poziomie piszącego. Rada: "czasami warto milczeć, niż..."

ads

PL recepcja 1700-2100 prawnicy 2100-4000 ksiegowosc 2100-4000 obsluga klienta 1700 - 4000

nikt
@Pod prąd 01.08.2017 12:09

Przede wszystkim nie wiadomo czy to miesięczna pensja za cały etat, brutto, w złotówkach, czy może punkty na kartę w Biedronce :-)

Alfa i Omega
@nikt 01.08.2017 14:03

Ogólnie przyjętą normą w sprawozdawczości jest podawanie kwot wynagrodzenia za cały etat i w kwotach brutto. Przyjmując więc, że w/w kwoty podała osoba z otoczenia firmy, a w firmie tej są jak wiemy sami specjaliści to kwoty nie powalają i jeżeli są prawdziwe (te najniższe z podanych widełek) to stoi to w sprzeczności ze stosownymi regulacjami prawnymi

I tak źle, i tak nie dobrze

W interesie samej firmy powinno leżeć aby administrator kasował takie posty. Po pierwsze są to wulgaryzmy. Po drugie i być może najważniejsze takie posty kojarzone są z pracownikami firmy, a ci z kolei (sami specjaliści) jak widać nie znają zasad pisowni języka polskiego. A to wszystko idzie w świat.

kotka-szwargotka

Widzę, że i trollom Rzepcia płaci beznadziejnie - jaka płaca taki poziom ;-)

kotka-szwargotka

Oj jaki tani chwyt. Niestety pudło. Adres niewłaściwy - błąd 404. A tak abstrahując od tego idiotyzmu, to naprawdę tania, bolszewicka metoda opluwania adwersarzy. Daj sobie z nią spokój. No chyba już z tego wyrosłaś/wyrosłeś.

Ciekawa

A jak wygląda sprawa szkoleń wstępnych na początku pracy i w trakcie? Wypłaty są na czas?

Ciekawa
@Śmieszka Mewa 28.07.2017 17:32

Jak z wypłatami? Ile można zarobić i czy płacą na czas? Home office oznacza że firma nie płaci?

Złota rada
@Ciekawa 28.07.2017 17:43

To są pytania, na które odpowie Ci zapewne Prezes, wystarczy zadzwonić i umówić się na spotkanie na Moniuszki (chyba, że zmienili adres).

Konkurencjo,

przestań zajmować się sprawami cudzymi i zadbaj o własne, bo Cię widzimy

Optymalna
@$$ 28.07.2017 15:34

Och, śmieszek/śmieszka się znalazł/znalazła. Polecasz? Czy wręcz przeciwnie? Bo jeśli to była jedyna Twoja złota rada, to niepotrzebnie zaśmiecasz przestrzeń dyskowa na jakimś serwerze.

Kukurykunapatyku

Ciekawe u kogo te plecy haha chyba jak zobaczą plecy portiera zamykającego drzwi.

anonim

(usunięte przez administratora)

(Z)aliczki (U)silnie (S)zukane

A czy jesteście pewni w jakich firmach jesteście zatrudnieni, tzn. która z firm jest płatnikiem ZUS? Być może w "szale optymalizacji" koniec końców może się okazać, że tu nie ma wcale obowiązku płacenia ZUS, co dla niektórych może okazać się nie lada niespodzianką. Nie od dziś wiadomo jakie jest nastawienie OT do kwestii ZUS.

anonim

(usunięte przez administratora)

primum non nocere

Jak wszyscy wiemy, OT od samego początku nie składa do KRS sprawozdań finansowych, zatem nie ma możliwości sprawdzenia rozrachunków grupy OT z kontrahentami, w tym w zakresie jej zobowiązań. Zakładam oczywiście, że te wirtualne SF były by sporządzone rzetelnie. W związku z tym pojawia się pytanie, czy OT te niezapłacone faktury uwzględnia w swoich przepływach jako koszty uzyskania? To samo tyczy się VAT naliczonego. To jednak kwestia do sprawdzenia przez US.

bucz

Dalej świętują?

?!

Ci bardziej ogarnięci sami odchodzą!

Perpetum mobile

Naiwnych wszak nie brakuje, gdyż sami rosną. Więc rwać i kosić ile się da, a jeżeli jeszcze taki czasem z domu popracuje (HOME OFFICE) to optymalizacja aż się patrzy.

andruklos

3-4 lipca Opus obchodził swoją rocznicę na Cyprze gdzie tez byli wszyscy pracownicy.

Byłyklient
@antyrzecznik 06.07.2017 09:32

Sam mistrz Bareja lepiej by nie opisał tego co dzieje się w tej firemce :D

Rozwiązanie rebusa
@O co kaman? 05.07.2017 20:51

Może wszyscy pracownicy mieszkają na Cyprze i może ich praca to właśnie świętowanie rocznic?

parmigiano

O jakich poniesionych przez pracowników kosztach mówicie ?

Dobre uzasadnienie

Każdy pretekst dla optymalizacji rozumianej w tym przypadku jako przerzucenie na pracowników części kosztów operacyjnych firmy jest dobry. Być może wizyta Trumpa jest zastosowanym tu uzasadnieniem. Ciekawe, czy pracownicy zdają sobie sprawę, że dla korzyści firmy przez te dwa dni będą zużywać swoje prywatne zasoby. Zapewne tajemnicą firmy pozostanie, czy i w jaki sposób firma znajdzie się w tej sytuacji i czy zrekompensuje swoim pracownikom poniesione przez nich koszty. Jeżeli tego nie zrobi będzie to w sprzeczności z etyką biznesu oraz w poważnym konflikcie z przepisami Kodeksu Pracy

belladonna

Wiecie może dlaczego biuro w Warszawie jest zamknięte w dniach 3-4 lipca? No bo chyba nie z powodu wizyty Trumpa ;-)

Cudze chwalicie, swego nie znacie?

"OpusFinance świadczy kompleksowe usługi w zakresie księgowości dla polskich i zagranicznych osób prawnych, osób fizycznych oraz innych podmiotów prowadzących działalność gospodarczą. Ponadto eksperci OpusFinance prowadzą audyty dokumentacji finansowej wszelkich podmiotów" można przeczytać w opisie linii biznesowej OpusFinance na stronie OT. Dlatego moją uwagę zwraca brak "kalendarza podatkowego na rok 2017 dla spółek polskich". Czy ktoś wie z jakich powodów, czy oznacza to zbyt duży poziom trudności czy też świadome odejście specjalistów OT z tego rynku?

De profundis clamavi ad te, Domina :-)

A jednak istnieją i działają. Pewne symptomy tego faktu pojawiły na ich stronie internetowej. W końcu nie straszy „Kalendarz na 2016”, ukazano jakieś nowe logo, no i zamieszczono potwierdzenie, ze to już 8 lat i rocznica i w ogóle blabla. Och, i jeszcze nowy artykuł na blogu FZG. To miłe, że taki wybitny ekspert jak sama CEO niesie oświaty prawnej kaganek. I cóż, ze banalne i w zasadzie o niczym. Tylko, na litość boska – „zagwostka”??? Serio? ZagwoSTKa? Uprasza się P.T. CEO o szybciutkie usuniecie tego kiksa! Nie uchodzi, naprawdę nie uchodzi.

Megaloman
@De profundis clamavi ad te, Domina :-) 06.06.2017 12:35

Działają i to jeszcze jak! Sprawne oko czytelnika wyłapie bowiem ważne szczegóły: - liczba pracowników tzn. specjalistów, bo tam sami specjaliści, spadła z ponad 100 do 40 - z opisu spółki z o.o. w "Opus Guide" usunęli informację o obowiązku sprawozdawczym w KRS - wszak sami tego nie robią od lat, - oferta "struktury cichej" zamieszczona na stronie Opus nie zawiera informacji o kosztach tych korzyści dla przedsiębiorców, podczas gdy w necie bez trudu można znaleźć koszty tych korzyści, - zespół specjalistów FZG składa się z samej CEO.

ooooaaaa

Chyba zniknęła ta informacja o długu, albo ja się spóźniłem, bo jej nie widzę. Co ciekawe, dzisiaj zauważyłem, ze w Krakowie poszukują młodszego specjalisty ds. obsługi korporacyjnej. Za pośrednictwem pośrednika, a na ich stronie tego ogłoszenia nie ma. Czy może wiecie, co to oznacza? Dlaczego tak? Bo dla mnie to dziwne. Może maja nowa stronę internetowa? Ktoś cos wie?

Taj(s)ki
@ooooaaaa 16.05.2017 15:07

Informacja o długu zniknęła, ale salon masażu trzyma się mocno.....

Happy Anniversary

Co tam się dzieje w tej firmie? Strona internetowa nieaktualizowana od miesięcy. Portal FZG w ogóle zamarł (ostatnia publikacja była równo rok temu!). Czy to kwestia braku „expertow”? Czy może inne problemy? Rzepcia zawsze powtarzała, ze „kto stoi w miejscu, ten się cofa”. Hmmmm, z aktywności internetowej wynika, ze Opus stoi w miejscu ;-)

Aktywni
@Happy Anniversary 07.04.2017 15:33

Jedyna aktywność, to: - zmiana biur - usuwanie postów

Pojawia się i znika
@Happy Anniversary 07.04.2017 15:33

Po pustych rubrykach w dziale "złożone dokumenty" w ewidencji prowadzonej przez Krajowy Rejestr Sądowy można by sądzić (zakładając oczywiście, że Polska jest państwem prawa), że OT nie istnieje bo nie składa obowiązkowych sprawozdań finansowych. Po informacjach ze strony www OT o zbliżających się terminach na rozliczenie CIT za rok 2015, można by sądzić, że firma przestała działać najpóźniej w I lub II kw 2016 r. Ale po ostatnich wpisach w Aktualnościach na stronie www OT o przerwie w działalności Opus na majówkę 2017 oraz o zmianie siedziby biur wynika, że jakaś działalność chyba jest, bo czy można przerywać istnienie bez istnienia (przynajmniej w KRS)?

Iwona

@Bylo sobie życie chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak postrzegasz firmę Opus Trust jako pracodawcę.

OT extra ecclesiam non est
@Iwona 27.03.2017 12:16

"OT locuta est; causa finita".....

crème de la crème

Wiele się w tej firmie dziać musi, a to co się dzieje musi być dużej wagi, skoro dla OT (przynajmniej na stronie), crème de la crème to "Rzepecka w Pulsie Biznesu". Mniam....

Iwona

A co więcej jako osoby pracujące w firmie możecie powiedzieć o oferowanych warunkach zatrudnienia i benefitach? Czy w firmie macie zapewnioną możliwość rozwoju?

Zwrot o 360 stopni
@Iwona 16.03.2017 10:08

O tak, tak się można rozwinąć, że zanim się obejrzysz a zrobisz zwrot o 360 stopni, czyli wrócisz do punktu wyjścia. Problem w tym, że lata lecą.......

anonim

(usunięte przez administratora)

Boją się KNF?

znowu znikają posty

Zostaw opinię o Opus Trust Sp. z o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opus Trust Sp. z o. o.