Opus Trust Sp. z o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 340 ocen.

Opinie o Opus Trust Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opus Trust Sp. z o. o.

Sami, czy kupują???

Czy ktoś wie ilu biegłych rewidentów wpisanych na listę pracuje w OT? Chwalą się, że robią audyty polskich przedsiębiorców, chciałabym wiedzieć, czy ci biegli, którzy te audyty sporządzają zgodnie z przepisami i wymogami ustawowymi to pracownicy OT, czy zewnętrzne podmioty. Z góry dziękuję

Karolina

Niektórzy tylko narzekać potrafią? Może doceńcie swoje miejsce pracy?

anonymous

"Grupa Opus będąca Partnerem konferencji Kraft for Business ma zaszczyt zaprosić Państwa na to kolejne, współorganizowane przez nas w Poznaniu wydarzenie biznesowe. Z przyjemnością informujemy, że Pani Ewelina Lauda, Manager Regionu północno-zachodniej Polski w Grupie Opus będzie prowadzić jeden z wykładów zaplanowanych na ten wieczór dla uczestników. Tematem wystąpienia będzie wskazanie możliwości zabezpieczenia majątku polskich przedsiębiorców." (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ciułała

Nie ma czego się bać, guma mięka i nie pęka:-)

Iwona

@Tego jeszcze nie było jaki to ma związek z firmą Opus Trust? Bo jeżeli nie ma żadnego to jest to w pewien sposób zaśmiecanie wątku, który ma służyć pozyskiwaniu opinii o pracodawcy. Tym samym jest to łamanie regulaminu i może Twój wpis zostać usunięty przez admina.

ON
@Iwona 12.03.2018 12:37

Oj Iwonko. Znowu się czepiasz. I znowu bez powodu. No przecież autorka tego artykułu jest tak przy okazji prezesem zarządu Opus Trust Sp. z o.o., czyli pracodawcy, o którym się tutaj rozprawia. W tej sytuacji ocena Jej kompetencji, dokonana przez "Tego jeszcze nie było", może być dla kogoś istotnym źródłem informacji o poziomie merytorycznym zakładu pracy, a to w myśl przysłowia "jaki pan, taki kram". Mam do Ciebie prośbę, apel, zawezwanie, a wręcz błaganie: zaniechaj dalszych ocen postów zamieszczanych tutaj oraz ich autorów i pozostaw to zadanie Administratorowi. Z góry dziękuję.

Tego jeszcze nie było

"A tego jeszcze nie było". Tak kończy swój nowy a już archiwalny artykuł CEO OT na stronie fzg.pl. W założeniu autora miało być zapewne ciekawie bo artykuł traktuje o kryptowalutach, a dokładniej o kradzieży jednej z tych walut na kwotę około 400 mln USD. Ciekawie to wszystko wyszło rzeczywiście, bo z artykułu można się dowiedzieć, że dla autora: - 260 mld USD to kwota, która nieznacznie przewyższa 400 mln USD, - kryptowalutami się kopie, i że kopanie to odbywa się poza kontrolą banków centralnych i nadzoru finansowego. Umiejętności matematyczne autora pozostawiam osądom uczestników tego forum. Natomiast zachodzę w głowę jak można kopać czymś co ma wymiar abstrakcyjny. Taki specjalista i takie rzeczy? Jednym słowem: Tego jeszcze nie było! Czy to jeden z powodów, dla których w gronie specjalistów tworzących "Finanse za granicą" pozostała już tylko sama CEO?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Opus Trust Sp. z o. o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonim

(usunięte przez administratora)

Czege Wara

Celnie!

Iwona

@Czak Noris nie jestem panią od HR. Nie pracuję w firmie Opus Trust. @ON nie, to nie jest wątek o jednej osobie tylko o całej firmie. I jeżeli masz problem z działem HR lub go bardzo lubisz to o tym piszesz. A nie możesz Ty i inni opisywać tylko jednej osoby na forum. Właśnie po to jest regulamin, żeby takie sytuacje się nie pojawiały.

anonim

(usunięte przez administratora)

Tax Specialist

Bravo Ty

Iwona

@ON może i można używać personaliów, ale nie obrażać i opinie swoje skupiać tylko na jednej osobie. Tu nie chodzi o to, że tylko pracowników nie można obrażać, prezes też jest człowiekiem i wszelkie problemy powinno się w biurze Opus Trust,a nie na forum załatwiać.

ON
@Iwona 30.01.2018 13:05

Iwonko, napiszę krótko: odczep się ode mnie! Przecież jej nie obraziłem w żadnym poście. Ja po prostu opisałem fakty, których byłem świadkiem. Nawet nie miało to formy ocennej, tym bardziej nie obraźliwej. A pisałem o Prezes A. Rzepeckiej, bo po prostu o Niej był ten wątek. No musiałbym być idiotą, żeby w wątku o Niej rozpisywać się np. o HR. Poza tym wszystkim, mam pełne prawo wyboru osoby, o której chcę się wypowiedzieć. Nie mam żadnego obowiązku traktowania Jej ulgowo. Ani prawnego, ani moralnego.

Piwo najważniejsze

Było wino a teraz przyszła pora na piwo, trunek słabszy i tańszy, więc być może więcej ludzi przyjdzie i obrót będzie większy. Lecz, nie to tak w oczy razi, jak zupełne pomieszanie priorytetów. Impreza jest ważniejsza bowiem niż wartość merytoryczna. Mija bowiem 30 dni nowego 2018 r. a na stronie OT razi " Kalendarz podatkowy na 2017 r."

Iwona

@ON ale używasz personaliów innej osoby, co łamie regulamin forum. Może zamiast zalecać mi pokorę w ocenie postów, skrupulatnie przeanalizuj punkt po punkcie regulamin forum, na którym aktywnie się udzielasz?

Grażyna

bravo Ty!

Iwona

@Anulka odsyłam Cie bezpośrednio do regulaminu forum, gdzie dowiesz się, że nie wolno używać personaliów pracowników na publicznym forum. @ON nie rozumiem Twojej agresji w stosunku do mnie. Napisałeś swoją wypowiedź w taki sposób, jakbyś był pewien, że jest tylko woda zapewniana pracownikom przez Opus Trust. Ja nie pracuję i pytam, bo może to zaciekawić potencjalnych pracowników. Dlatego na spokojnie przeczytaj swoją wypowiedź i zastanów się czy nie mogłam tego tak odczytać?

ON
@ON 03.01.2018 22:54

Miało być "Iwonko" oczywiście.

Lud ciemny kupi wszystko

z jednej strony: - ograniczona odpowiedzialność do 5.000 zł, - zaciąganie zobowiązań z intencją ich niespłacania, funkcjonowanie na kredyt wierzycieli, - rozwadnianie i ukrywanie majątku, - umarzanie egzekucji z uwagi na koszty, z drugiej: - przemyślana strategia działania, specjaliści, optymalizacja itd. Dwa różne światy, lecz jedna smutna rzeczywistość, cwaniactwo i gospodarcza gangsterka. Miało być oryginalnie a biznes jak z lat 90-tych.

Jak Zabłocki na mydle

Stażysta w Dziale Obsługi Korporacyjnej gdzie takowy jest? czy ktoś takiego widział? Pomóżcie Kochani znaleźć młodych, naiwnych i chętnych, którzy za kubek herbaty odwalą kawał najbrudniejszej roboty. Samorozwój po godzinach zapewniony

dddd

Główny księgowy znów sie zmienia.

Jojne
@dddd 11.12.2017 12:56

Jak to za co? Za zaległości w opłacaniu czynszu. Tak samo jak w Poznaniu :) Co nie mieli kasy i pracowali w darmowym co-workingowym miejscu przez chwilę :)

MIĘKKA FUJARKA

Opus Trust złożył zaległe sprawozdania finansowe za wszystkie lata:-0

Długi okres leżakowania
@MIĘKKA FUJARKA 12.12.2017 18:03

Zgodnie z ustawą o rachunkowości, sprawozdanie finansowe za rok 2009 powinno być złożone najpóźniej do końca lipca 2010 r. - chcesz powiedzieć, że w KRS mają taki bałagan, że przez ponad 7 lat nie znaleźli tego sprawozdania ?!

anonim

(usunięte przez administratora)

Król Midas

A kto jest wspólnikiem, czyż nie ona sama? Już taki jeden z głodu umarł

Iwona

@ON czyli firma Opus Trust zapewnia tylko wodę pracowniczkom? Każdy powinien mieć swoją herbatę, tak? @Dżesika, @Czapski wiecie, że na forum obowiązuje regulamin? Tutaj jest dostępny: https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z nim Twój komentarz może zniknąć, bo obrażasz innych na forum.

ON
@Iwona 07.12.2017 13:15

Iwona, a czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Czy usiłujesz mnie sprowokować do oczerniania? Przeczytaj jeszcze raz, to co napisałem, a stwierdziłem jedynie, że byłem świadkiem jak mówiła, to co mówiła o swoich obowiązkach jako pracodawcy. A skąd ja mam wiedzieć czy ona zapewnia więcej niż herbatę? Zapytaj jej!

SIJO

(usunięte przez administratora)Wam się poprzewracało. Macie harbatkę Lipton i jeszcze Wam mało? Będzieta mieli harbatę Saga jak was Lipton kuje w podniebienia.

Janusz

Uchucha Uchucha Baba Jaga bardzo zła,

Amator
@Janusz 21.11.2017 10:08

Złość ponoć urodzie szkodzi, chociaż w tym przypadku to chyba nie największy problem...

Drzewo12345@k

Czytam te opinie i niestety zgodzę się z kilkoma negatywnymi. Pracowałam tam jakiś czas, początki wspominam bardzo dobrze. Jednak po jakimś czasie, po awansach, zwolnieniach, rezygnacjach atmosfera zrobiła się wręcz przykra. Nie zajmowalam wysokiego stanowiska, kontakt z A. Rzepecka był mały - Ale po obserwacjach jej relacji z niektórymi pracownikami stwierdzam, ze traktuje ludzi jak nic nie warte głupki. I każdy każdemu kopie po cichu grób. Tam nie ma współpracy - kiedyś była. Kontakt z Panią Prezes działa na tamtejszych pracowników źle, ponieważ stają się tacy jak ona. Przynajmniej Ci, którzy awansowali i chcą ten awans utrzymać.

kkk
@Drzewo12345@k 18.11.2017 15:10

Obecnie nie ma chyba z tym problemu. Pracownicy raczej się wspierają, bo cierpią wszyscy, z wyjątkiem kilku najbardziej "oddanych" osób. Problemem jest natomiast to, że zakres usług oferowanych przez Opus jest coraz bardziej oderwany od sytuacji prawnej w Polsce i na świecie. Po prostu tego rodzaju optymalizacje przestały być niszą na rynku, na którą zna się niewielu, ale zaczęły być ekstremalnie ryzykowne. Obecnie wystarczy, że klient zwróci się do pierwszego lepszego doradcy, żeby ten odradził mu tak olbrzymie ryzyko.

Poziom wiedzy

Analiza bazy kontaktów do poszczególnych pracowników publikowana przez OT na stronie www uwidacznia, że grupą pracowników podlegających największej rotacji jest księgowość. Za mało wiedzy, czy wręcz przeciwnie - za dużo?

Specjalytsta
@gentleman 14.11.2017 13:13

Ale, jak sam OT o sobie pisze na stronie - to zespół specjalistów. Więc jak to jest?

Na maksa

Uczta była jednym z ważniejszych elementów obyczajowości szlacheckiej w dawnej Polsce. Ich wystawność, obfitość potraw, przepych stołu, liczebność uczestników zauważali przebywający na dworach magnackich obcokrajowcy. OT poszedł chyba tym śladem, bo po imprezie "z degustacją" z dnia 17 października 2017 r. , zapomniał chyba o Bożym Świecie. Od wspomnianej imprezy mija już prawie miesiąc, a w aktualnościach na stronie www cały czas straszy zaproszenie na tę imprezę z dnia 9 października. Pojawia się zatem pytanie, czy w OT nic się nie dzieje, czy tak długo po degustacji następuje otrzeźwianie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zarządzanie to sztuka
@Witalij 24.10.2017 14:46

Umiejętność zarządzania działem jednoosobowym to sztuka. Nie od dziś przecież wiadomo, że specjaliści OT są "lekiem na całe zło i nadzieją na przyszły rok" - tylko gdzie?

ostatni świt

za Księgą Przysłów: „Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki” Rozwaga, roztropność i trzeźwość umysłu - oto przymioty charakteru, na które uwagę zwraca nawet Pismo Święte. Jak pokazuje program ramowy najnowszej konferencji z udziałem OT w Poznaniu pn. "Business with wine", specjaliści OT są świadomi, że bardzo często przy podejmowaniu przez przedsiębiorców decyzji o ochronie swojego majątku, ostatnim buforem bezpieczeństwa przed finalną decyzją jest ów biblijna trzeźwość umysłu. Zatem pomysł, aby o tych sprawach rozmawiać z przedsiębiorcami przy winie, za które oni sami zapłacą i to nie mało, jest genialny. Skoro zapłacą, to będę chcieli degustować, a jak będą degustować, wówczas ich umysły się otworzą, poziom racjonalności spadnie i wtedy zrozumieją, że jest jeszcze inny świat, że wszystko jest różowe i możliwe. Lecz z winem jest tak, że nie rozwiązuje problemów ale dodaje nowy, zwłaszcza nazajutrz.

Koneser
@ostatni świt 10.10.2017 15:22

A, czy ktoś tam był, miód i wino pił?

Iwona

@Kwadratura koła dziękuję za odpowiedź. Teraz widzę, że pojawiła się oferta na stażystę http://opustrust.eu/stazysta-dziale-obslugi-korporacyjnej/ Staż jest płatny oraz firma jeszcze oferuje pakiet szkoleń i szansę na stałe zatrudnienie na stanowisku Asystenta oraz dalszy rozwój zawodowy. Czy ktoś z Was był na takim stażu i chce powiedzieć czy warto? @Temida piszesz, że mobbing był kilka lat temu w Opus Trust, czyli niekoniecznie musi być teraz. Czy ktoś chce się wypowiedzieć na ten temat?

+++
@BoBiNa 10.10.2017 13:01

Zgadzam się w pełni z tą opinią. Wpis w CV kariery nie złamie, ale utrudnia przekonanie przyszłego pracodawcy. Przy dobrej woli można czegoś się nauczyć, ale kosztem dużego stresu. Na pewno można trafić lepiej.

Niech nam żyje 29 luty!

Wiele jest dyscyplin w sporcie oraz działań w życiu, których podstawą jest trafienie w środek. Jak możemy się do wiedzieć ze strony OT, do tej grupy wg specjalistów OT należy także zaliczyć "trafienie w środek roku z rozpoczęciem działalności". Wg specjalistów OT w przewodniku po polskiej spółce z o.o. : "rok obrotowy co do zasady pokrywa się z rokiem kalendarzowym chyba, że umowa spółki stanowi inaczej, jednakże zawsze musi być oznaczony jako 12 kolejnych miesięcy. Wyjątkiem jest spółka rozpoczynająca działalność w środku roku kalendarzowego, która może objąć jednym sprawozdaniem finansowym rok kalendarzowy rozpoczęcia działalności oraz kolejny pełny rok kalendarzowy." Raz na cztery lata, kiedy urodziny świętują urodzeni w dniu 29 lutego, łatwo jest wyliczyć środek, wszak 366 łatwo dzieli się na dwa, ale jak podzielić 365 na 2 to już zapewne specjaliści OT tylko wiedzą. Miłej zabawy przy kalkulacji, a tych, którym szkoda czasu na te karkołomne wyliczenia odsyłam do ustawy o rachunkowości.

Elżbieta, królowa Anglii ;-)
@Niech nam żyje 29 luty! 07.10.2017 21:38

Czepiasz się :-) Dla tych specjalistów "środek roku" czy "w trakcie roku" (albo inny synonim tegoż) to jedynie upierdliwa semantyka, bez znaczenia logicznego ;-)

Nadzieja umiera ostatnia

Po latach posuchy w zatrudnianiu oraz po wiszących po ponad rok ogłoszeniach o poszukiwanych pracownikach, nareszcie nastąpił w OT przełom. Teraz bowiem, po tym jak nie było czego śledzić w rekrutacji prowadzonej przez OT, OT oferuje •umowę zlecenia i wynagrodzenie wynikające z liczby przepracowanych godzin, •pakiet szkoleń, •szansę na stałe zatrudnienie na stanowisku Asystenta oraz dalszy rozwój zawodowy. Brzmi jak ogłoszenie o pracę w dyskoncie (kasa) lub o pracę jako pracownika ochrony z II grupą inwalidzką. Z tą tylko różnicą, że skala wymagań jest odwrotnie proporcjonalna. Ale z drugiej strony zapewniony samorozwój!!!. Śledźmy więc wszyscy, wysyłajmy CV na potęgę, nadzieja na pozostanie na stałe Asystentem umrze jak zwykle ostatnia.

Zostaw opinię o Opus Trust Sp. z o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Opus Trust Sp. z o. o.