Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

02.05.2022 06:41

Witam. Czy ktoś ma nr telefonu do przewoźnika na trasie Pniewy, bo dziś niestety bus mi się nie zatrzymał

22.04.2022 10:56

Szanowni Panstwo z tego co slysze a sa to glosy niepokojace, wrecz pachnace zdrada stanu Panstwa Polskiego. Otoz opozycja wniosla do Senatu i Sejmu RP wniosek ktory przejdzie o zwolnieniu z obowiazkowego podatku dochodowego obywateli Bialorusi i Ukrainy. Jakie to rodzi skutki, poprostu bardziej sie bedzie opalcalo zatrudniac wsponiane nacje, niz rdzennych Polakow. Przypominam ze zlamano w ten spoosb Konstytucje RP ktora mowi o rownosci wobec prawa
    Majka

23.04.2022 11:03

I myślisz że tylko kwestia podatków jest najważniejsza. Chyba jednak bardziej sie zwraca na zaangażowanie i osiagane wyniki w pracy. Wiec jesli ktoś jest Polakiem i chce pracowac i pracuje dobrze to nie będzie miał trudności ze znalezieniem pracy. Takie wpisy są niepotrzebne. Naprawdę. Ten czas możesz poświęcic na szukanie pracy i wysyłanie Cv a nie na straszenie i nawoływanie do nienawiści wobec innych. Życze mimo wszystko miłego dnia i powidzenia.

29.04.2022 14:09

Majka ja od 36 lat pracuje na zachodzie Szwecja, Dania, Hamburg, mam 62 lata i nadal mnie doceniaja, i super zarabiam, a jak wiesz na zachodzie placi sie za prace, posiaadam bardzo duzo referencji od firm na zachodzie, wiec z praca nie mam problemow. ja tylko sie przypatruje waszym narzekaniom. Wczesniej pracowalem w Polsce znam takze Arvato, w ktorym nie pracowalem ale wspolpracowalem i bardzo chwale owczesnego dyrektora naczelnego z Plewisk. Doceniono mnie na zachodzie, bo w Polsce bylem juz za stary dla pracodawcow. W Polsce mniej glupoty i religii a wiecej myslenia

24.04.2022 12:19

Gdzie znajdę rozkład jazdy autobusów/busów?chodzi konkretnie o Pniewy
    autobus z Pniew

26.04.2022 13:04

Rozkład jazdy dla 1 zmiany z Pniew: Krzeszkowice 4:35 Dworcowa , Dworzec PKS 4:55 Ul Poznańska , parking Biedronki 4:57 Trasa 92, zatoczka za skrzyżowaniem Z 306 5:10 Sycowska 41, Poznań (DC14) 5:45 Powrót 14:12 Rozkład jazdy dla 2 zmiany z Pniew: Krzeszkowice 12:30 Dworcowa , Dworzec PKS 12:50 Ul Poznańska , parking Biedronki 12:53 Trasa 92, zatoczka za skrzyżowaniem Z 306 13:05 Sycowska 41, Poznań (DC14) 13:40 Powrót 22:12
    Agnieszka

17.04.2022 21:36

Czy ktoś z was pracował/pracuje jako konsultant SAP? Jak się przygotować do rozmowy? I czy świeżak po studiach ma szanse na prace?
    Kamil

21.04.2022 10:29

Cześć Agnieszka, swoją pracę w Arvato rozpocząłem od stażu w Dziale SAP, aktualnie pracuję jako Junior SAP Consultant. To co możesz powtórzyć/przygotować przed rozmową to język angielski, wiedza o procesach biznesowych i systemie SAP, mogą również pojawić się pytania analityczne/matematyczne. Jeśli jesteś 'świeżakiem' po studiach i masz dużą motywację do rozwoju w SAP, myślę że rozpoczęcie od Stażu w Dziale SAP będzie dla Ciebie odpowiednim kierunkiem. Oczywiście dodatkową zaletą jest wcześniejsze doświadczenie w pracy z SAPem jako user/keyuser, lecz podstawy znajomości funkcjonowania systemu SAP i duża motywacja do nauki będzie również działała tutaj na plus. W przypadku innych pytań czy wątpliwości daj znać, chętnie odpowiem ;-) Pozdrawiam!
    Konsultant SAP

26.04.2022 12:19

Cześć Agnieszka, swoją pracę w Arvato rozpocząłem od stażu w Dziale SAP, aktualnie pracuje jako Junior SAP Consultant. To co możesz powtórzyć/przygotować przed rozmową to język angielski, wiedza o procesach biznesowych i systemie SAP, mogą również pojawić się pytania analityczne/matematyczne. Jeśli jesteś "świeżakiem" po studiach i masz dużą motywację do rozwoju w SAP, myślę że rozpoczęcie od Stażu w Dziale SAP będzie dla Ciebie odpowiednik kierunkiem. Oczywiście dodatkową zaletą jest wcześniejsze doświadczenie w pracy z SAPem jako user/keyuser, lecz podstawy znajomości funkcjonowania systemu SAP i duża motywacja do nauki będzie również działała tutaj na plus. Mogę tylko polecić Tobie aplikowanie do Arvato, osobiście jestem bardzo zadowolony z pracy tutaj. W przypadku innych pytań czy wątpliwości daj znać, chętnie odpowiem ;-) Pozdrawiam!
    Zainteresowana

23.04.2022 23:53

Jak aplikować o pracę w Arvato?

24.04.2022 08:02

Na stronie firmy jest formularz rekrutacyjny (online) lub możesz znaleźć ogłoszenie na OLX, pracuj.pl itp.
    Ania

08.04.2022 09:52

Witam polecacie pracować na magazynie w Komornikach ? Jak się tam pracuje ? Słyszałam że Ukraina przejęła stery. Śmieszne żeby obcy byli liderami u nas w kraju
    Kiki

15.04.2022 16:29

Mówisz o tych normach narzuconych przez obecną kadrę kierowniczą to wielki kosmos odbiegający od standardów rzeczywistości.Jeśli szukacie pracy w ARVATO to wam nie polecam, a w szczególności oddział (usunięte przez administratora). Pracownicy z dłuższym stażem pracy w ARVATO dokładnie wiedzą jak było wcześniej ,a jak jest obecnie. Sytuacja w firmie zmienia się na gorsze, więcej wymagają ,a mniej dają od siebie. Jak osoba która nie ma pojęcia o pracy fizycznej ile trzeba włożyć wysiłku aby przyniosło to oczekiwane rezultaty, może podnosić tak wysoko granicę pod upadłości pracownika.
    Ola

23.04.2022 21:36

Chciała bym podjąć pracę w Arvato jakie normy na poszczególnych działach są?

14.10.2021 00:30

Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy tutaj… Niby wszystko ok, wypłata na czas, ale często nie płacą za jakiś dzień, bo niby cię nie było w pracy… Zapewnienia przez lidera i rekruterke na rozmowie o prace nie istnieją… najpierw obiecują jedno a robią drugie, niektóre osoby się zatrudniają bo firma spełnia ich oczekiwania (nie są to żadne wymysły, ale rzeczy dość istotne dla pracownika). Liderzy na magazynie na ulicy D są chyba brani z łapanki, zero kompetencji…
    Bvb

28.10.2021 19:57

Ale cie zapiekło ... w internecie ludzi obgadywac

22.04.2022 07:26

Ja uważam że warto pracować w Arvato, liderzy całkiem normalni pracowici z powołania , aż miło się z nimi pracuje ,są też tacy z lapanki.... to widać od razu jak chodzą od zakładu do zakładu szukający swojego miejsca w życiu ,nie mający nic wspólnego z liderem ,bo jeśli potrafi całe 8 godzin chodzić po magazynie gapiąc się w laptopa to napewno nie widzi co ludzie robią,
    Szczęśliwa

12.03.2022 23:16

Szanowne grono odbiorców! Nie pracuję w Arvato (usunięte przez administratora) od kilku miesięcy. Jestem z tego powodu bardzo zadowolona. Odchodząc, zgłosiłam osobie z KRK jaki jest tego powód - osoba na stanowisku kierowniczym, mężczyzna, który nie wiedzieć czemu pracuje w takim charakterze. Doprowadził już niejedną osobę, które również to zgłaszały, do wyczerpania psychicznego swoim bezczelnym, chamskim zachowaniem. Szykanowanie dla niego to chleb powszedni i bezczelnie pokazuje, że sprawia mu to przyjemność. Przez tą osobę - pracuje on od początku istnienia magazynu, z pracy zrezygnowało już kilka osób. Za każdym razem informowały dlaczego to robią, z nadzieją, że ktoś zrobi porządek z tym człowiekiem. Do dzisiejszego dnia mam kontakt z kolegami i koleżankami, z którymi pracowałam (liderzy) i słyszę, że nie jest nic lepiej. Oczywiście sprawa zachowywania się w/w kierownika została "zachowana w strukturach magazynu" i kadra zarządzająca nadal udaje, że nie ma problemu. Postanowiłam napisać to, ponieważ z pewnością nigdy nie wrócę do pracy w tym miejscu i "charytatywnie" może uda mi się pomóc kolegom. Bardzo bym chciała, żeby przeczytały to osoby, które są ponad zarządzającymi magazynem i zainteresowały się tym, co się tam dzieje. Odchodzili już w ubiegłym roku i z tego co słyszę robią to nadal i liderzy i pracownicy. I z pewnością, póki wymieniony kierownik tam będzie pracował będzie tak się działo nadal. Osobiście nikomu nie polecam pracy w tym miejscu. Brak szacunku dla drugiej osoby to najgorsze, co może spotkać pracownika w miejscu pracy. A przyzwalanie na to osób wokół świadczy o braku profesjonalizmu w zarządzaniu całością. Dziękuję za uwagę.

21.04.2022 10:17

ludzie są spoko ale tu chodzi o kierownika zmiany. Czemu nikt nic z tym tematem nie robi??? Ja też potwierdzam że pracuje sie tam bardzo fajnie i faktycznie pracownicy są super ale ten jeden człowiek niszczy wszystko.

21.04.2022 17:25

A co na tych zwrotach jest fajnego ???
    Pastor

02.03.2022 08:13

Kilka słów o równym traktowaniu i duchu team posivity w Arvato. Korporacja chwali się jak to przestrzega swojego kodeksu postępowania i szanuję równość. Jednak na każdym kroku pracownicy przekonują się że to są tylko opowieści. W całej korporacji nie wolno wnosić telefonów na magazyn. Przepis jasny i łatwo go równi stosować. Jednak aktualnie pracownicy z Ukrainy mogą mieć telefony. Rozumiem że jest ciężka sytuacja. Jednak czy my pracownicy etatowi pochodzący z Polski nie mamy ciężkich sytuacji w swoim codziennym życiu? Koleżanki mąż miał udar i wylądował w szpitalu a ona usłyszała że lekarze ratujący jego życie mają dzwonić do Lidera z informacją o jego stanie zdrowia. O sytuacjach codziennych takich jak telefon z żłobka, przedszkola czy szkoly nie ma co wspominać. Podobna sytuacja jest z paleniem papierosów. Pracownicy nie mogą wyjść na papierosa bo przecież przerwa jest jedną 20minut. Jednak LIDER PROCESU (procesu bo to nie są Liderzy którzy dbają o pracowników tylko o proces) mogą wychodzić co 2 godziny na papieroska. Mimo że przecież pracuje tak samo jak magazynier 8 godzin i obowiązuje ich ten sam kodeks pracy mówiący o 20 minutach przerwy. Więc to są dwa przykłady równego traktowania w Arvato w duchu Team Posivity.
    Lidery

16.03.2022 21:03

Oj... jak super ze liderzy w swoim gniazdku piszą w godzinach pracy pozytywne komentarze na gowork. To tak sami z siebie piszecie aby było wam lepiej i aby podlizać się do kierownika? Czy może na zlecenie kierownictwa poprawiacie ocene tego magazynu gdzie dreczycie pracowników?
    Wojewoda

21.04.2022 12:52

Co wolno wojewodzie nie tobie smrodzie
    Szybciej pracujcie

15.04.2022 15:00

Normy podnieśli

21.04.2022 10:19

gdzie w którym magazynie?

21.04.2022 16:44

Na pewno w Komornikach (Diamentowa)...

06.04.2022 11:32

06.04.2022 19:46

Niestety, ale tam przekonanie „Czy się stoi czy się leży…” co chleb powszedni. Ech, brak słów. Mam nadzieję, że ktoś w końcu zrobi z tym porządek.

09.04.2022 09:56

Niestety młodzi nie przystosowani do pracy. Tak to prawda traktują pracę czy się stoi czy się leży tyle samo się należy.szlag mnie trafia jak widzę obiboków , obijają się po kątach i czekają do wyjścia współczuję liderom takich pracowników grupie nie chciałabym mieć. Niestety takie czasy ,ja osobiście polecam pracę w Arvato dobry socjal ,wypłaty też Ok!!! Firma dba o pracowników tylko trzeba to docenić.
    Wynagrodzenia

04.04.2022 15:47

Dlaczego nie została opublikowana moja odpowiedź z rozpisanymi wynagrodzeniami na poszczególnym stanowisku?...
    Loczek

03.04.2022 16:33

Arvaro Komorniki? Tak ale 3-4 lata wstecz...zresztą prawie z każdą firmą tak jest że kiedyś to było a teraz jest.... Podsumowując kilka przepracowanych lat ocena 4/6

26.03.2022 06:33

Mam pytanie. Z Pniew do jakiego magazynu jedzie bus?
    Ona

30.03.2022 15:15

Mi pracuje się tam bardzo przyjemnie

30.03.2022 20:36

Mi się pracuje przyjemnie, fajna atmosfera, liderzy i współpracownicy są super:-)
    Anula

28.03.2022 09:35

Nie polecam rozpoczynać tu pracy. Mobbing, seksistowskie żarty, wymagania nie wiadomo jakie, a *tfu* ukraińcy wynoszeni na rękach na piedestał, liderzy też chyba nie wiedzą co tu robia, bo jedynie potrafią iść na godzinę na przerwę i co chwilę na papierosa. Magazyn w komornikach na ulicy o nazwie kamieni szlachetnych... Albo ci pożal się Boże wózkowi...

29.03.2022 15:58

Również pracowałem na magazynie w Komornikach dobre kilka lat.Spokojnie mogę porównać kadrę kierowniczą z przed kilku lat z tym co jest obecnie, a to dlatego że kilku moich znajomych jeszcze pracuję.Możecie mi uwierzyć że idzie to w złym kierunku. Dobrą atmosferę w firmie robią sami pracownicy.Dzisiaj pracownik polski jest niczym ,jedynie jest po to by firma zagraniczna mogła funkcjonować w kraju.Za to pracownik agencyjny (UKRAINA) ma pole do popisu i jest wychwalany ponad stan.
    Pracuj

30.03.2022 17:50

Najbardziej przeszkadza w tej pracy brak radia. 8 godzin jeden dzwiek : obijanie sie wozkow i szelest foli z odzieza. A kiedyś grała muzyczka i wiadomości nawet podawali
    Dz

10.03.2022 15:49

Przeczytałam większość komentarzy ale nikt konkretnie nie napisał ile tam sie zarabia moze jest jakiś pracownik który przeczyta ze zrozumieniem i powie ile konkretnie tam sie zarabia ?
    zalezy ile masz lat

28.03.2022 23:53

ponizej 26 lat zwykle 2700-2900. zalezy czy chodzisz caly miesiac itp.

29.03.2022 21:46

zakres obowiązków jest ten sam ale pensja się różni w zależności gdzie pracujesz. Na magazynach w Strykowie jest najniższa. Tak właśnie nam opowiadają o standaryzacji.... że niby wszędzie jest tak samo a firma dba o pracowników,

28.03.2022 13:28

Czy mogę prosić o odpowiedz kogoś z Pniew lub okolic do jakiego magazynu jedzie bus Arvato z Pniew?
    Kotek

07.02.2022 18:00

Na jakich działach lądują najczęściej kobiety ? Czy jest się czego bać
    Praca

12.02.2022 00:57

Na pewno nie wrzucą cię na dział gdzie sobie nie poradzisz. Glownie do pakowania daja kobiety

26.03.2022 06:29

Mogę zadać kilka pytań w wiadomości prywatnej? Chcę się tam zatrudnić
    Czapka

21.03.2022 18:07

Jakie zarobki w Strykowie? Jaki socjal? Atmosfera? Ktoś coś? ;)
    Haruj i milcz

14.03.2022 12:59

Odniosę się do wypowiedzi "szczęśliwej" Temat bardzo dobrze mi znany Pracowałem w tym samym magazynie, w Strykowie Pan (usunięte przez administratora), o którym jest wspomniane doprowadza do tego, że nikt tu dłużej miejsca nie zagrzewa. Z takim chamem nigdy nie miałem do czynienia. KRK i KO doskonale znają temat a pan (usunięte przez administratora) nadal pracuje. Zgłaszano to, z tego co wiem niejednokrotnie i nadal nikt nic z tym nie robi!!! Ta fajna atmosfera, którą liderzy są karmieni od momentu wejścia na magazyn, to zwykły, pusty slogan. Proponuję zrobić naprawdę anonimową ankietę odnośnie oceny kierowników przez liderów. Chociaż pewnie wyniki nie poszłyby "wyżej", bo KRK cały czas udaje, że na magazynie jest ok. A rudy rudy rydz nadal robi atmosferę
    Dobra rada

14.03.2022 22:20

Code of Conduct ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Szczęśliwa

14.03.2022 12:34

@ktoś napisałam odpowiedź Póki co nie została dodana ????‍♀️
    Wiola

12.03.2022 20:58

Witam ile macie na godzinę w pracy ?
    Zara Stryków

11.03.2022 16:11

3 miesiące zmarnowane na pracy tam! NIGDY W ŻYCIU JUŻ BYM NIE WRÓCIŁA WYZYSK człowieka i notoryczne poniżanie przez lidera!! A Liderzy to totalna pomyłka.. zwłaszcza dwóch xD CIEKAWA jestem, czy sami umieliby wyrobić normę :) Bo siedzieć za biureczkiem potrafi każdy GORĄCO NIE POZDRAWIAM Tak samo Pani, która niby jest z administracji, a nic nie potrafiła załatwić, tylko trzeba było chodzić i się prosić milion razy. Ten magazyn to jeden wielki ŚMIECH NA SALI

09.12.2021 12:55

W Strykowie na hali (usunięte przez administratora) nie polecam, atmosfera beznadzieja, Ukraina za bardzo się rządzi. A na hali (usunięte przez administratora) atmosfera spoko, Ukraina za bardzo się rządzi. Na (usunięte przez administratora) nie dają się wykazać w pracy nawet jeśli pracownik przyjdzie pierwszy raz do pracy i brakuje mu trochę do normy to oni chcą od razu normę, żadna osoba nie wyrobi za pierwszym dniu normy, w tym zakładzie powinny być dłuższe szkolenia około miesiąc i ludzie by wyrabiali się. Na (usunięte przez administratora) to chyba musisz mieć znajomość bo takto to traktują cie jak śmiecia. Niektórzy ludzie na (usunięte przez administratora) to nawet nie wiedzą co to szacunek chyba tylko znają słowo (usunięte przez administratora) Więc na (usunięte przez administratora) atmosfera spoko ale za szybko zbyt wysokie normy, na (usunięte przez administratora) atmosfera beznadziejna, musisz mieć znajomość by być docenionym bo jeśli nie to usłyszysz słowo (usunięte przez administratora)

04.03.2022 11:17

Czy ty rozumiesz co ja napisałam? Piszesz co innego. Weź się naucz czytać że zrozumieniem pajacu.

04.03.2022 11:25

(usunięte przez administratora) Ludzie czytajcie że zrozumieniem, Chodzi tu o inne szkolenie a nie (usunięte przez administratora) w pracy, co za tempi ludzie którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, pracują w arvato a bez zrozumienia czytają, ja (usunięte przez administratora).......
    Linda

03.02.2022 13:45

Cześć! Od 10 lutego mam zacząć pracę na Diamentowej i chciałbym się zapytać czy ten magazyn jest dwu piętrowy ?Czy mozna wybrać sobie dział na hakim chce się pracowac?
    Młody

03.02.2022 22:26

Magazyn jest na parterze, jedynie kantyna i administracja jest na piętrze. Działu na początku nie można wybrać, ale też nie powinno być problemu by go zmienić - kwestia dogadania.
    OK

10.02.2022 17:17

Jak pierwszy dzień? :)
    Milka@

08.02.2022 15:09

Ja pracuje od ponad roku w Arvato w De i nie narzekam. Atmosfera w miarę spoko, normy możliwe do wyrobienia. Zarobki może nie są powalające ale też pracuje się na spokojnie i nikt nikogo nie goni, zeby wyrabiać normy. Liczy się zaangażowanie i chęć do pracy

30.01.2022 00:28

Hej, co z lokalizacja w zernikach? Funkcjonuje jeszcze?
    Pickpack

02.02.2022 21:29

A dlaczego mialoby sie cos z nia stac? Funkcjonuje caly czas.
    Polak

04.02.2022 09:17

Działa. Dlaczego nie? :)
    Ola

02.02.2022 10:48

Hej czy firma zwraca koszty za paliwo przy dojeżdżaniu swoim samochodem ?
    Pickpack

02.02.2022 21:28

Nie
    Kinie

27.01.2022 20:22

Przez jakie agencje mozna zatrudnić się w Arvato Komorniki?

29.01.2022 06:24

Bisar, Tasso, WA (Work Asist).

25.01.2022 23:28

Co jest powodem zmian w grafiku (do odrobienia spbota lub niedziela za dzień wolny w tygodniu) ? W weekendy jest więcej pracy ?
    Ona

26.01.2022 16:07

Nie muszą dzięki temu zatrudniać agencji pracy w weekendy...

23.01.2022 13:43

Cześć jakie zarobki na magazynie?

25.01.2022 12:23

Zależy na jakie stanowisko, jeżeli chodzi Ci dosłownie o magazyn(magazynier-wozkowy) to nie potrzebują, wręcz się pozbywają takich ludzi, ponieważ magazynier jest najdroższym pracownikiem na całej hali i lepiej zatrudnić pracownika ze wschodu na wózek bo jest o wiele tańszy.

25.12.2021 08:23

Na ile czasu dają umowę ? I ile ma wynosić zatrudnienie od stycznia ?
    Neska

16.01.2022 13:01

Jeśli musisz w taki sposób ubiegać się o przedłużenie umowy, to serdecznie współczuję. Jednak nie oceniaj mnie swoją miarą:-). Wystarczy porządnie wykonywać swoją pracę, a umowę przedłuża.
    Pawełek

20.01.2022 23:36

Ocena tej firmy 2/5....to mówi samo za siebie....masz coś jeszcze ?
    Mańka

02.12.2021 17:46

Jakie dostaliście podwyżki od nowego roku, czy macie dodatek do weekendów i czy premie frekwencyjną macie kwartalną czy miesięczną? Naszym klientem jest (usunięte przez administratora)
    Bercik Dworniok

24.12.2021 14:59

Czekam na ten moment z niecierpliwością. Zobaczymy kto wtedy będzie u nich pracował.
    Podwyżka

20.01.2022 22:59

podwyższają wypłaty - podwyższają normy Teraz 400 zł brutto więcej - do pracy w niedziele i sobote musisz przychodzić Także to nie jest podwyżka tylko zmiana harmonogramu pracy Dobrze ze jeszcze za uzywanie skanera nie trzeba placić albo za wypuszczona wode w toalecie
    Lech

01.12.2021 20:58

Czy w tej firmie można zarobić 3500 zł netto?
    Lech

02.12.2021 19:57

A ile można?
    Hznyd

04.01.2022 09:29

Mozna tylko trzeba trafic na dobry proces i przez miesiac robic bez przerwy, pozdrawiam plewiska
    Strykooow

16.12.2021 20:28

To prawda ze zwolnili kiero centrum dystrybucji? Ktoś wie co zaszło?
    Michał

03.01.2022 20:08

W końcu. Przyszedł kres matactwa. Karma wraca. Swoją drogą musiał nieźle nawywijać skoro takie asa się pozbyli.
    Michał

22.12.2021 08:46

witam, inżynier logistyki ile może tu zarobić?
    Gerard

15.12.2021 19:27

Tak ogólnie oceniając pracodawcę to: wymagania bardzo wysokie, wynagrodzenie bardzo niskie tak że starczy oszczędzić na przyczepę kempingowa bo mieszkania i domu się nie dorobicie, samochód używany z okazji. Na dzieci was nie będzie stać. Firma zaoferuje wam coś w stylu owocowych piątków, konkursów dla dzieci i dorosłych, symbolicznych upominków okazjonalnych w stylu wszystko za 5 zł ale nie zaspokoi waszych potrzeb socjalno-bytowych.

16.12.2021 11:07

Poczekajcie bedzie jeszcze gorzej dzieki polityce bandy z (usunięte przez administratora) . Kapital zagraniczny wolnymi krokami wycofuje sie z Polski, Od 2022 roku zanosi sie na pelna polityczna-gospodarcza izolacje Polski. (usunięte przez administratora)Ja na szczescie od 30 lat pracuje zagranica, i dziekuje losowi ze stworzyl mi taka mozliwosc. Uciekajcie z tego kraju poki mozna
    Rybka_75

14.12.2021 13:11

Co sądzicie o rekrutacji oraz o pracy w biurze Arvato w Poznaniu? Chciałabym zaaplikować tam na stanowisko Specjalisty.

30.09.2021 22:16

Nie wiem jak tak można pracować, szkoda gadać. Ciuchy przez raz brudne i wadliwe otrzymuje. Masakra
    TakiSobie

27.11.2021 14:03

Oprócz tego firma zew. opracowująca zwroty bardzo często odsyłała rzeczy brudne, które normalnie są na magazynie. Ktoś spostrzegawczy nie wyśle rzeczy brudnej ale to rzadko. Śmierdzące też się zdarzały i kazali wysyłać. Ale to była praca na akord, każdemu zależało na normie więc pakowali szybko, nie zwracając szczególnej uwagi na stan rzeczy.

10.12.2021 07:04

A to chyba tylko w Polsce. W Holandii każdy pracownik czy to agencyjny czy pod firma dostawał 2 bluzy, 2 pary spodni i 2 koszulki.
    Ala24

22.11.2021 12:12

Czy ma ktoś może rozklad jazdy autobusów ? Konkretnie chodzi mi o Pniewy.

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska