Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

12.11.2021 17:20

A ile zarabia operator wózka widłowego ?
    Pops

14.11.2021 13:46

Byłem na rozmowie o prace na operatora i zaproponowali mi mniej niż konkurencyjne firmy.
    Jdrs

15.11.2021 23:53

4 netto bedzie? Trzy zmiany sobota niedziela , operator wozka
    AdoZ

20.10.2021 14:39

Mam pytanie ile można zarobić w tej firmie?

06.11.2021 08:48

Skoro tak cię boli brak sobót i niedziel pracujących aplikuj na SPM-a.
    Hhhh

07.11.2021 18:06

Nie chce (usunięte przez administratora) gały pod biurkiem tak jak ty :) już dawno nie pracuje z własnej inicjatywy w tej firmie, bo to co się tam dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie :)
    boguś

27.10.2021 20:05

Czy jest możliwość ponownego zatrudnienia po nieprzedłużeniu umowy? Ile czasu trzeba czekać?
    boguś

04.11.2021 11:51

normy oczywiście.

06.11.2021 08:56

No to oczywiste, że nie zatrudnią ponownie.. chyba, że w innej lokalizacji
    the end

19.10.2021 07:38

A miej człowieku własne zdanie i czelność powiedzieć to co myślisz, to albo przeniosą cię na inną halę arvato (umyślnie z małej, bo nie mam szacunku do tego (usunięte przez administratora) albo uprzykrzą ci tak życie, że sam/a będziesz miał/a dosyć.
    Izabela

16.10.2021 21:41

Czy jest możliwość zatrudnienia pracownika z innego miasta i pracy zdalnej? Doświadczenie ok 4 na windykacji
    Polak

18.10.2021 23:42

Ta firma nie zajmuje się windykacją...
    Szowinistyczna Świnia

16.10.2021 10:29

Podoba mi się w Arvato. Mało płacą ale roboty też nie jest za dużo tak więc można sobie odetchnąć od poprzedniego pracodawcy. Polecam.
    Suchy

31.08.2021 04:37

Co do pracy w arvato jeden wielki syf , kadra pracownicza pracuję jak za kare ! Przy podpisaniu umowy słodko pierdzące słowa to że atmosfera fajna i ogólnie .. a te ogólnie to brak telefonu , obrączek nie można również mieć , kolczyków , paska od spodni ... Jeden wielki obóz pracy !!! Liderzy , kierownicy zachowują się tak jak by byli najmądrzejsi , super wyszkoleni , najlepsi po prostu super bohaterowie firmy ???? bo tak to można nazwać jednym słowem . Po prostu jeden wielki Amazon nic więcej . Co do atmosfery sorry jakiej atmosfery ?? 90% osób pracujących to ludzie z Ukrainy zero po Polsku rozmów czegoś nie wiesz..musisz zapierdalać do lidera a ten wiecznie nie zadowolony bo ma swoją pracę jak ma pomóc to wielce obraza . Nie polecam i nigdy więcej pracy w korpo bo to jest korporacja połączona z obozem . Ja i kilka osób zaraz po zatrudnieniu i przepracowaniu kilka dni zrezygnowaliśmy z pracy w komornikach . Pozdrawiam
    Nikt

15.10.2021 18:24

Po pracy w tej firmie stałem się nikim odarli mnie z godności nie polecam nigdy więcej tego tego (usunięte przez administratora) jeżeli ktoś twierdzi że jest mu dobrze w tej firmie to gra razem w tym teatrze jako kolejna pacynka
    Byk

15.10.2021 19:10

Bujaj się (usunięte przez administratora)jeszcze tego brakowało żeby u ciebie pracować wystarczy że Niemiec pluje nam w twarz a podobno miał tego nie robić.
    Pick/Pack

30.04.2021 14:27

Najgorszy lider na magazynie (usunięte przez administratora) to (usunięte przez administratora). Człowiek bez szacunku i hamulców uczuciowych. Doszła teraz do niego była SPM najbardziej wyrywna i zaangażowana na zebraniach... Dzieciaków do władzy się nie dopuszcza. Szkoda bo kiedyś to był fajny zakład do którego przychodziło się z chęcią.

19.09.2021 22:55

O kim piszecie? Bo jestem mega ciekawa. Pierwsza litera imienia? Lub nazwiska?
    Nikt

15.10.2021 18:46

Amen, Boże jak trafnie to jest ujente ten giermek powinien podać się do dymisji całe Arvato zmieni się na lepsze to takie proste niemiecki pracodawca tego nie rozumie bo jak to Niemiec zakuł się w metalowy pancerz jak pod Grunwaldem i przegrywa na wszystkich forach jakie czytam moja propozycja gieremku weź dwa nagie miecze i odejdź kosić siano bo tu już przytuliłeś na boku wystarczająco.
    Dex

19.09.2021 20:28

Mam pytanie, w dalszych opiniach sporo osób pisze i narzeka na to że dostają umowę na okres próbny a później firma nie przedłuża umowy lub zwalnia, i moje pytanie ile w tym prawdy?
    Ktoś

20.09.2021 22:56

Przemiał ludzi jest... ale da się utrzymać bez znajomości, wystarczy po prostu porządnie pracować. Mi przedłużyli już dwukrotnie umowę,a znajomości nie mam żadnych.
    Jacek

15.10.2021 18:33

Ja miałem szczęście otrzymałem drugą umowę wykorzystali mnie i tak zwolnili bo umowa była na czas określony za wszystko odpowiada lalka kukiełkowa (usunięte przez administratora) jakich mało
    Merytoryczny

13.10.2021 22:28

Proszę trzymać się na dystans, nie polecam tam pracy.
    Dex

10.09.2021 22:42

Mam pytanie czy w arvato pracuje się w weekendy?

17.09.2021 00:35

Przy rozmowie przez telefon z rekrutacją to samo. Wybrane weekendy za które jest wolne i pieniądze. Od czasu do czasu nocki. Szkolenia na różne działy. Przychodzę na magazyn - nocek i weekendów nie ma wcale. A na jednym procesie można pracować przez wiele miesięcy. Szkoda że są takie niedomówienia
    Smieszek

12.10.2021 03:37

Wysylka ma wekendy. Np 1 wekend idzie twoja zmina następny weekend 2 zmiana. Magazynierzy ro samo maja. Pick i pack nie ma. Nicji sa tylko jak jest wyprzedaz

11.10.2021 23:59

Co tak tu cicho? :D
    Jeneczka

15.09.2021 13:51

Żałuję że się zwolniłam. Pojechałam na inny magazyn odzieżowy a tam planują normy gorsze niż w Amazonie. Wystarczy jeden dzień słabszy i do zwolnienia. A kto wyrobi normę większa o nawet 50 procent na Picku niż w Arvato. Co ja teraz zrobię? Chyba pojadę do Biedronki na kasę tam pensja taka sama albo wyższa z premia i mniej stresu.
    Jesienny wiatr

10.10.2021 23:03

Wróć do Arvato i wystartuj na ulotkę :)
    M stary VW golf

02.10.2021 06:40

Mało placom ale jak chcecie sobie kilka lat odpocząć i macie oszczędności to polecam.
    Liderka

30.09.2021 10:03

Moim zdaniem trzeba obniżyć wynagrodzenia i podwyższyć normy. Przerwy powinny być 5-minutowe na toaletę. Przewóz do i z pracy powinien być płatny za bilety w każdą stronę osobno. Parking przed magazynem powinien być płatny przynajmniej 5 złotych za godzinę i to powinno skłonić do korzystania z ekologicznych środków np rowerów. Buty ochry i kamizelki powinny być finansowane w połowie przez pracodawcę i w połowie przez pracownika. Z powodu covid powinna być dezynfekcja przy wejściu na halę z wężyka.
    Wera

04.07.2020 14:56

Tak na (usunięte przez administratora) w Strykowie posypały się i mają nadal posypać się wypowiedzenia wzięli się za osoby które miały zwolnienia lekarskie.Wyszła kolejna hipokryzja rządzących bo wcześniej jak zaczęła się epidemia to sami mówili jeśli ktoś źle się czuje to niech nie przychodzi do pracyi co teraz wylatuje bo już po wyprzedaży.Myślę że wynikiem takiego postępowania będzie to że ludzie którym zależy na pracy będą przychodzić chorzy i zarażać innych bo będą się bać zwolnienia lub nie przedłużenia umowy.A co będzie jesienią gdy sprawdzi się scenariusz wzmożonych zachorowań na koronowirusa?Normalnie strach pomyśleć w tej firmie dzieje się coraz gorzej pod każdym względem.
    Franek

05.01.2021 13:39

Czy wiesz ile osób zwolniono do końca grudnia 2020 w Strykowie, Żernikach i Komornikach oraz Plewiskach?
    LPP

26.09.2021 10:37

Dalej na tej hali 80% Ukrainy?
    Rainbow pub

21.09.2021 16:34

Czy wszyscy są heretykami w waszej firmie? Macie jakieś pary mm lub dd?
    Pedały

25.09.2021 09:18

Ktoś się na pewno znajdzie ????
    Olka

27.08.2021 09:43

A ile weekendow w miesiącu pracujecie ? Poznań

17.09.2021 22:36

Pracowałam w Komornikach , na packu i picku weekendów nie miałam. Ale wiem, że dział wysyłki i chyba magazynierzy chodzili co drugi weekend. Czyli dwa weekendy w miesiącu.

06.09.2021 16:03

A napisze ktoś ile tak średnio zarabia się ?

24.07.2021 17:50

Możecie napisać coś o liderach z picku (Komorniki)?
    Mati

26.08.2021 05:24

Nikt nie mydli oczu nikomu. Ktoś ma inne zdanie niż negatywne to już macie problem i twierdzicie że kiedyś to było. Powiedz dlaczego uważasz że KO są nie kompetentni? Jaką masz wiedzę ba temat pracy i obowiązków KO? Wystawiacie opinie na podstawie swoich obserwacji, które są subiektywne bo nie znacie obowiązków czy wymagań jakie sie stawia KO. Tak samo jest z OH. Dla was to tylko ludzie którzy siedzą przed komputerem i nic nie robią tylko kawki, zabawa itd. A znasz zakres obowiązków tych ludzi? Wiecie co musza robić i za co są odpowiedzialni? Myślę że 99% ludzi nie wie ale się wypowiada bo ma ból dupy. Większość z was która to pisze jest osobami z procesu i nie ma zielonego pojęcia o zakresie obowiązku tych ludzi ale się wypowiadacie bo napierdzielać na kogoś jest łatwo.

26.08.2021 19:33

Piszesz bzdury. Sa osoby, ktore znaja doskonale te zakresy i wiedza jaka jest roznica między KO z wiedza, zaangazowaniem , a statysta.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Marta

26.08.2021 14:58

Napisze dla ludzi NOWYCH a nie tych co wyrzucają łzy poprzez kompletny brak szacunku do pracy bądź słaba wydajność . Od pewnego czasu zaczęłam czytać opinie o liderach itp większość opinii niezgodna z prawdą. Do lidera podchodzisz z szacunkiem i gwarantuje odwzajemni relacje . Ogólnie jest kilku nowych i z ręką na sercu napisze że są bardzo mili , konsekwentni napewno i sprawiedliwi dla wszystkich . Nie dzielą dziewczyn na ładne i brzydkie i to ich duża zaleta . Zauważyłam ze sporo osób nie dostało przedłużenia umowy ale naprawdę jak patrzyłam na tych ludzi to zwątpiłam w naprawdę chcących pracować ludzi . W arvato są ludzie mili i pracujący jak i burzliwi i bardzo mało wydajni ( non stop wyjścia i L4 ) . Administracja bardzo klimatyczna i ten nowy lider na paku sympatyczny i naprawdę doświadczony bo sprawiedliwy i widać że chce pomóc w zmianie na lepsze, pomocny i to bardzo. Zmiany zaczynaja się wtedy kiedy kadrze kierowniczej będzie zależało na ludziach za co cenie nowy potencjał firmy arvato .
    ABC

11.07.2021 09:40

Co myślicie o pracy w Komornikach na (usunięte przez administratora) ? Bo słyszałam że niezły (usunięte przez administratora) jest a chciałam się zatrudnić?
    Plewiska

07.08.2021 06:27

W Plewiskach jest ok to żart?Tutaj każdy robi co chce w sumie jeden wielki chaos .Żal tylko ludzi że muszą oglądać taką porażkę tego magazynu.oczywiscie są też cwani którzy szepczą co trzeba KO i mają dobrze .Pamiętać należy ,że ktoś pozwolił na taki bałagan a jak rządzi tym magazynem osoba która nie ma pojęcia to daleko nie zajada hehe.Uklady układziki i znajomi to dewizą Plewisk.NIe polecam omijać szerokim łukiem.
    Pola

07.08.2021 17:30

Zgadza sie. Ten mogazyn zszedł na psy. Po zmianie kierownictwa jest bałagan, brak szacunku do ludzi, kłamstwo i obłuda, a winny temu jest dyrektor, ktory zajmuje się plotkowaniem i skłócaniem ludzi, a jego przełożona mu w tym pomaga. Obecne Arvato to porażka.
    Wwwburdelbakolkachpl

14.07.2021 00:55

Jednego nie rozumiem w tej firmie. Jedni dostaja umowy na rok, inni na 3miesiaxe, pol roku a inni po okresie probnym do widzenia. Ciagle nowe osoby na tych samych stanowiskach i ciagle zatrudniają/zwalniają. Ile czasu schodzi na szkolenie takiego pracownika to nie zlicze. Wszyscy mysla tylko czy po uplywie umowy dostana nastepna czy ktos nowy wejdzie w jego miejsce. Przemiał straszny, liczą się tylko wyniki i słupki, niewazne ze osoba jest wyszkolona, na wszystkie dzialy wejdzie- komputer pokazal gorszy dzien/miesiac i do widzenia. To jest chore, dziewczynom ktore czasami brakowalo troche do normy pozwalniali a takie kurwiszcza co sie opierdzielaja zostawili. W zadnej innej firmie nie widzialem takiego traktowania pracownikow. Na koncu zostana samme dziadki bo beda mieli lata do emerytury i ich juz sie nie da zwolnic xd
    Pomyłka

07.08.2021 07:19

Zgadzam się z Tobą nie tylko u Was taki bałagan , warto rownież przyjrzeć się pracy operatorów, walą zcieme na maxa a inni zapierdzielają na wydajność,a ci wciąż pogaduchy i fajnie jest.Niech ktoś zrobi porządek chyba wszyscy powinni pracować a nie kawki śmiechy a my to co do roboty.O co tu chodzi kto tu rządzi operatorzy bo o Liderach chyba się zapomniało że istnieją. Mowa o najstarszym magazynie w Polsce.Naprawde żal niektórych Liderów inni już nie dali rady .
    Viking

07.08.2021 16:52

Szanowni panstwo z Arvato. Jeslii chcecie sprawdzic ile znaczycie w zyciu, to poprostu emigrujcie tak jak ja, i pokazcie na zachodzie ile znaczycie. Bo jak czytam wasze bolaczki , to mnie obrzydzenie bierze na wasze wieczne narzekanie, jestescie tchorzami i neptykami, to wam zawadza dyrektor ? to kierownicy ? Powiem krotko i po wojskowemu; (usunięte przez administratora) ja sie nie podoba
    Paweł

24.07.2021 22:01

Praca jest ok jeśli lubisz pikować zamówienia , pakować zamówienia czy prace magazynowe , płaca około 2800 na rękę plus wydajność . Liderzy merytoryczni i konsekwentni . Problemem są ludzie myślący ze są pępkiem świata na niskim stanowisku . Zmiany teraz są zauważalne z racji nowych kadr na stanowiskach kierowniczych . Teraz będą zmiany na lepsze dla ludzi , którzy są pracować a nie UDAWAĆ ZE PRACUJĄ !!!

27.07.2021 05:37

Pewnie nie zauważyłeś bo nim jesteś lub jesteś za młody i nie znasz zasad gry.
    Młody

31.07.2021 10:15

Ech, widocznie nie rozumiem... Możesz napisać, o jaką "grę" chodzi? :/
    Asia

22.07.2021 14:17

Ile godzin się pracuje ? Od której do której ?
    Ktoś

23.07.2021 09:37

Dwie zmiany 6-14, 14-22. Sporadycznie zdarzają się nocki
    Milo

25.07.2021 13:50

Na picku i packu są dwie zmiany: 6-14, 14-22.
    Sprawiedliwość

15.07.2021 19:47

Nie polecam pracy w Arvato lokalizację Poznań jedna wielka porażka,Obluda,zakłamanie wszystko w białych rękawiczkach robią Pan dyrektorek i jego wierne charty.Zniszcza każdego kto ma swoje zdanie i nie da się wmanipulować w ich gierkę.
    Zniszczony

17.07.2021 16:37

Zgadzam się z Twoja wypowiedzią niestety Arvato kiedyś to była marka w tej chwili to kółko wzajemnej adoracji dyrektor i jego świta gnębią ludzi na magazynach pozwalając liderom bez odruchów ludzkich zarządzać doprowadzając ludzi do nerwic i dołka psychicznego.Czy ktoś to zauważy i pomoże nie sądzę. Omijajcie szerokim łukiem ta firmę.
    Glos

18.07.2021 09:01

@Sprawiedliwosc@Zniszczony macie racje w tym co piszecie. Ta firma to obecnie porażka i zarzadzający, którzy niszcza marke Arvato Polska poprzez ponizanie ludzi, doprowadzanie do nerwic, depresji i utraty poczucia własnej wartości. Obecne zarzadzajacy to porazka, a dyrektorek to sami wiecie hahahaha, ale jego przełożona mu na to pozwala.
    Tadzinek

06.05.2021 15:39

Witam, jakie zarobki są w arvato w komornikach? czy operatorzy wysokiego składowania zarabiają więcej? Idzie chociaż z nadgodzinami wyciągnąć te 3 koła?
    NieMamNicku

14.07.2021 18:51

Jakie nadgodziny?? ???? Oszalales ????
    Julek

15.07.2021 23:54

Nadgodzin nie ma, chyba ze lubisz chodzic w weekendy a dni wolne w tygodniu miec
    Wab

24.05.2021 17:06

Witam serdecznie,jakie zarobki?
    Robcio

12.07.2021 01:01

A na jakim stanowisku i pracujesz soboty/niedziele/nocki ? ;) bo od pon-pt na 2 zmiany zwykly pracownik tyle nie ma
    Wazelina

12.07.2021 01:08

Pewnie ci nowi liderzy z łapanki co ledwo skaner potrafia obslugiwac xd

10.07.2021 15:47

Praca w której nie dają się wykazać, ktoś kto ma już doświadczenie i zna pracę na magazynie nie dadzą pracy , nie polecam a przeważnie tej pierwszej tu hali na sosnowiec pienki (usunięte przez administratora)
    Hahaha

11.07.2021 07:33

Plewisk tez nie polecam Po "dobrej zmianie" przez p.dyrektora kierownictwa jest tragedia.
    Anijo

05.07.2021 10:00

Absolutnie odradzam pracę na adresie Sosnowiec-Pieńki. Jeśli ktoś się bardzo uprze i zdecyduje się podjąć pracę musi przygotować się na to, że firma drobnostkami będzie mu przypominać jak bardzo jest nikim w tym miejscu... Przy wejściu stoi tablica, która przypomina jakie miejsce w hierarchii zajmuje pracownik pick/pack. Kierownicy, liderzy, pracownicy administracji mają zdjęcia, imiona i nazwiska. Szeregowi pracownicy są tylko szarym (czy jakimś tam) prostokątem, żeby przypadkiem nie myśleli sobie, że są ważnym elementem tej układanki. Druga sprawa. 20 minut przerwy na picku to jest żart. Stawy skokowe i kolanowe po roku pracy w trybie 8 h są bardzo zniszczone i trudno je zregenerować, a Arvato tak chytre na przerwę, że zjadłoby spod siebie wiadomo co. Trzecia sprawa - to miejsce jest powoli przejmowane przez pracowników tymczasowych ze wschodu, którym wydaje się, że jeżeli dostali super prestiżowe zadanie wózkowych przy windzie i noszą radio to mogą wydawać rozkazy stałym pracownikom Arvato. Trzeba bardzo pilnować, aby nie dawać się traktować z góry! Czwarta sprawa. Czas pandemii... Pracodawca narażał nas na utratę zdrowia pozwalając abyśmy pracowali w tłocznych alejkach w czasie, kiedy cały świat uciekał na home office. Kierownictwo zrzucało na nas odpowiedzialność w tej sytuacji. To my mieliśmy nie wchodzić w te alejki do których kierował nas skaner. Trzeba było czekać. Ile? 10 minut, godzinę, pół zmiany. Kto to wie... Piąta sprawa. Kiedyś na (usunięte przez administratora) był trend na pokazywanie "co mam w torebce". W Arvato to zjawisko ciągle w modzie (w końcu branża fashion, he he). Trzeba od czasu do czasu pokazać ochronie zawartość swojej torebki jak i całej szafki, żeby przez przypadek komuś się nie zawieruszył ultra wartościowy t-shirt z magazynu, szyty przez dzieci w Indiach za pół dolara dziennie. Takich smaczków mogłabym jeszcze trochę wymienić, ale szkoda czasu i klawiatury. Podsumowując - odradzam to miejsce.

05.07.2021 23:54

To szkoda ze nie byłeś/aś na moim miejscu jak pracowałam na (usunięte przez administratora) agencja sprzątająca tam (usunięte przez administratora) otwierali sobie po kryjomu szafkę i przeglądali telefon oraz grzebali w prywatnych rzeczach gdy ktoś był w pracy na hali wykorzystali ten moment i myślą że ten ktoś o tym nie wie, robią z kogoś głupka ale ten ktoś jest mądrzejszy od nich, po prostu masakra
    Ela

06.07.2021 22:40

Nie słyszałam o takich rzeczach aby się działy… zglaszalas to do kogoś bo szczerze pierwszy raz o tym słyszę a pracuje tutaj cały czas i od dawna?

02.07.2021 15:07

Zmieńcie babkę z HR-u ze Strykowa, bo kobita nie zna się na rzeczy, wcześniej był ktoś inny normalny a teraz porażka

03.07.2021 11:41

A dokładnie który oddział?

04.07.2021 06:37

Dokładnie (usunięte przez administratora) tu to jest polka każdy robi co chce (usunięte przez administratora) i malaria.Brak zarządzania tu za wszystko odpowiada pracownik a gdzie jest kierownictwo hehe buja w obłokach bo nie zna się na robocie. Ratunek to zmiana pracy bardzo nie polecam tej lokalizacji.
    H&M

23.06.2021 19:06

Do nie dawna miałam super opinie o swojej byłej pracy, ale zmieniło się z dniem nie przedłużenia mi umowy z powodów biznesowych. Pisząc więcej na pewno część z obecnych i czytających tu ludzi skapnie się o kogo chodzi. Nowa kierowniczka na dziale jakości to jednym słowemjedna wielka pomyłka i żart! Osoba z doświadczeniem nie powinna mówić że nie lubi pracować z SAPem, albo go nie rozumie. Brak szacunku do drugiej osoby zerowy. Siedzi na (usunięte przez administratora) i udaje że pracuje i zna się na wszystkim. Nie polecam pracy w jakości na magazynie (usunięte przez administratora)
    Job

03.07.2021 12:35

Zgadzam sie. Balagan jakiego jeszcze nie było zwłaszcza w centrali. Wstyd. Brak umiejetnosci zarzadczych, (usunięte przez administratora) i dyskryminacja. Dobre czasy w arvato minęły wraz z odejsciem fajnych kierownikow.

03.07.2021 23:02

Zamiast ktoś robiący sobie jaja z kogoś i innych, zajoł by się swoją pracą a nie robił wszystko by innej osobie zagrozić Widać jakie społeczeństwo ze (usunięte przez administratora)
    Pytniczka

04.06.2021 11:31

Mam pytanie. Dlaczego pracownicy z Ukrainy zarabiają więcej niż z Polski?

02.07.2021 09:52

Tylko Arwato jak robi wyjście prywatne to płaci jeszcze firmie za to ze 1 nie ma pracy 2 jeszcze musi ogarnąć transport i za niego zapłacić.wszystko w temacie

03.07.2021 12:37

Zapytaj pania prezes i pana dyrektora

03.07.2021 10:04

Tak rewelacyjnie jest w firmie że poodchodzili bdb pracownicy bo jak się chcą kogoś pozbyć robią to w białych rękawiczkach., nagonka i dziwne zachowania przełożonych, kierowników . Wszystko ustalone czujesz się jak w matrixie.Masakra nie liczy się wiedzą,doświadczenie tylko kapowanie.,donoszenie i musisz by marionetka i nie mieć swojego zdania to wtedy firma Cie potrzebuje,a kierownik jest zadowolony. Info dotyczy Plewisk w Komornikach nie jest nic lepiej.KRK to chyba z przypadku porażka na całej linii.

02.07.2021 15:27

Nie polecam arvato (usunięte przez administratora) ludzie którzy nic nie robią a mają pracę, a osobom którym zależy na pracy to tej pracy nie dostaną Tak samo agencja sprzątająca (usunięte przez administratora) która pracuje w Arvato, zamiast sprzątać to albo chodzą na papierosa, albo przesiedzą w kantonku a jedna Ukrainka to tylko cyka sobie fotki w kiblu Na (usunięte przez administratora) nie polecam na kompletowaniu chodzą i udają ze skanują i nagrywają transfikcje na żywo i później wrzucają to do internetu Osoba która zna pracę i przy kompletacji, rozmieszczaniu, pakowaniu i przy zwrotach i wyrabia normę pracy nie dostanie bo oceniają jak kto wygląda, nie polecam, odradzam 100% Chyba w Arvato to szukają damusiek bez doświadczenia, z mocną tapetą na twarzy

02.07.2021 14:53

Jako na (usunięte przez administratora) nie polecam, ludzie mniej zrobią a dostają pracę a tym co zależy i dużo zrobią nie dostają, tak samo agencja sprzątająca w Arvato (usunięte przez administratora) SYSTEM większość przesiedzą w kantonku lub na papierosie niż sprzątną (usunięte przez administratora) nie polecam (usunięte przez administratora) polecam

02.07.2021 14:48

Czy na (usunięte przez administratora) agencja sprzątająca (usunięte przez administratora) nadal otwierają cudze szafki i grzebią w obcych telefonach i przeglądają prywatne rzeczy osób.
    Wp15

05.06.2021 17:52

Jak to jest ze zwykly pracownik ma 20 min przerwy, a lider po godzinie pracy znika na 30 min i co chwile wychodzi? Masz problem, idziesz do lidera a tam wiecznie kogos nie ma.... ciekawe ile czasu rzeczywiscie pracuja, z 6 godzin?

02.07.2021 09:49

Ich ciągle nie ma
    pracująca

20.03.2021 18:17

Szanowne kierownictwo oddziału (usunięte przez administratora) w Strykowie co zrobiliście z tym magazynem do którego dwa,trzy lata temu chciało się przychodzić i pracować.Teraz jest z każdym dniem gorzej dlaczego tak traktujecie tych którzy ciężko pracują ?bez nas nie było by was ,ciągle wprowadzacie zmiany na gorsze dla pracowników.Gdzie jest ten szacunek i możliwość wypowiedzi ?Teraz nie mamy żadnych praw za wszystko upomnienia i nagany.Pracownik nie może zgłosić ze jet coś źle że sprzęt nie działa bo przecież wy macie gotową odpowiedź ,że to nasza wina a wy robicie wszystko dobrze.Jeszcze napiszę o liderach nie będę tutaj wymieniać personalnie bo i tak byście usunęli ale pracownicy paka będą wiedzieć o kogo chodzi.Dlaczego ten właśnie lider tak zachowuje się na zebraniach krzyczy,nie można mu zadać żadnego pytania,reaguje nerwami i krzykiem i jest opryskliwy,nie ma dla nas szacunku.Zaznaczę że inni liderzy są ok spokojnie i rzeczowo przekazują informacje.Zastanawialiśmy się nawet nad złożeniem skargi ale znając realia w tej firmie tylko byśmy sobie zaszkodzili a lider nadal by się na nas wydzierał.Pozostaje zmiana pracy ale wcześniej chcę chociaż w ten sposób się wypowiedzieć.
    Henrik

10.06.2021 00:40

Nieraz byłem świadkiem jak lider zamiast do 14 zająć się swoją pracą, chodzi od 13:50 za ludźmi i mowi że do 14 mają jeszcze 10 minut pracy ... niech sie kazdy za swoja robote wezmie a nie jeden drugiemu sie wpycha. Lider po tygodniowym szkoleniu co ledwo na komputerze akordowym umie sie zalogowac.. kadra dramat

02.07.2021 09:47

Puszka pandory już otwożona

02.07.2021 09:09

Nie polecam firmy w Strykowie a zwłaszcza zmiany na której liderem jest (usunięte przez administratora) trzęsie całą zmiana ,czuje się bezkarna wszystko jej wolno ,ludzi traktuje jak bydło ,zero szacunku ,wszystko co sie dzieje na zmianie zamiatane jest pod dywan ,ludzie dla niej to roboty i śmieci .naprawde nie polecam tej zmiany

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska