Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Monika

01.07.2021 18:41

Na (usunięte przez administratora) nie polecam w Strykowie Co innego na (usunięte przez administratora), na (usunięte przez administratora) może cięższa praca ale lepsza, polecam
    zły

20.06.2021 08:56

to jest chyba jedyny zakład w którym jest dyskryminacja i wyzysk człowieka bynajmniej w oddziałach Strykowskich człowieka mają za nic grafiki pracy zmieniają kilkakrotnie w tygodniu nie liczą się że człowiek ma rodzinę i też jakieś plany zmieniają grafiki według własnego widzimisie najważniejsze że oni mogą sobie zaplanować biuro dzisiaj mi nie pasuje iść do pracy bo mi coś wypadło nie szkodzi to zmienimy grafik i będzie ok po za tym przez megafony ciągle słychać tylko ten (usunięte przez administratora) rosyjski czy ukraiński język do cholery jesteśmy w Polsce więc ruskie powinni przystosować się do nas nigdzie na zachodzie nie było czegoś takiego żeby np.Polak pojechał do niemiec do pracy i tam w swoim języku słyszał komunikaty czy to nie jest kolejna dyskryminacja Polaków wydaje mi się że trzeba tą sprawę nagłośnić bo albo jesteśmy na Ukrainie albo w Polsce może kogoś to zainteresuje i zrobi coś z tym
    @malpa

26.06.2021 00:23

No nieciekawie to wyglada, z arvato ludzi tylko garstka, chcesz kogos z agencji o cos zapytac to mozesz sie nie dogadac... ale firma ma gdzies, wynik sie liczy, jakby sie dalo to by ludzi z Bangladeszu brali i innych krajów spoza UE. Wszystko tanim kosztem, tania sila robocza. Nie moeie ze zle ze tyle UKR jest, tylko robisz na tym magazynie i czasami czujesz sie jak nie u siebie - radio po rusku, skanery z jezykiem rosyjskim poustawiane
    Wujek

26.06.2021 00:27

Od ciebie chlopcze to tyle zalezy, zebys przyszedl do pracy na 12 godzin i nie marudzil za bardzo. Przyjedziecie, porobicie, wyjedziecie i tyle w temacie.
    xyz

21.06.2021 18:15

(usunięte przez administratora) w którym króluje Ukraina, brak klimatyzacji na magazynie, nie da się w upał pracować, odradzam prace w tej „firmie” która oszczędza na klimatyzacji w tak upalne dni, coz, najważniejsze ze w biurach klima im dziala

23.06.2021 21:52

Dokładnie tak jak piszesz nerwicy mozna sie nabawic, w depresje wpasc, stracic poczucie własnej wartosci. Do wladzy dopusciła królowa chlopka, ktoremu szkloenia z zarzadzenia nawet nie pomagaja.Mam nadzieje ze prawda jest, ze karma wraca i ze wroci do krolowej i do giermka ze zdwojona sila i ze poczuja sie tak jak osoby, ktore jak śmieci potraktowali.
    Brygadzistka

24.06.2021 19:13

Czyjeś pochodzenie to raczej słaby argument. A co właściwie dokładnie ci nie odpowiada w tym zarządzaniu?
    elpepe

22.06.2021 14:40

Chyba by.ich za bardzo 4 litery bolały, jakby się wzięli za porządną klimatyzację. Jeden wiatrak na dział to chyba jakiś nieśmieszny żart. Od tego goraca można zemdleć, nie da się normalnie pracować, ale przecież chodzą liderzy i się drą że norma musi byc. Liderzy mają gdzieś, że jest upal, bo przecież im nie gorąco, jak się siedzi cały dzień. Nie polecam tego zakładu, chyba że komuś zależy na nauce ukraińskiego...
    Były pracownik arvato zara

22.06.2021 07:10

Powiem tak praca lekka lecz monotonna. Oczekują bardzo wysokich norm których na piętrze 0 (hangi+flaty) i na 1 ( hangi) jest ciężko zrobić. Przez miesiąc pracy udało się raz. Bardzo dużo chodzenia. Generalnie wyzysk człowieka, ale mogło być gorzej. Na cały magazyn przy 28°C były postawione 3 wiatraki ( tylko na najwyższym piętrze), które nic nie dawały. Plusem jest napewno premia weekendowa. Generalnie nie chce wiedzieć co może się tam dziać jeśli chodzi o temperaturę w okresie letnim. Jeśli ktoś lubi bardzo dużo chodzić to może mu się spodoba ta praca lecz mi nie przypadła do gustu.

08.06.2021 11:45

Jeżeli chodzi o stryków na (usunięte przez administratora) to masakra nie polecam nikomu, może praca łatwa ale za dupie, kierownicy łysi pały nie umiejąc rządzić, ludzie z kamizelkami trener beznadzieja, liderzy puszczają się na lewo i prawo, sami debile na (usunięte przez administratora)

12.06.2021 17:20

Niestety nie tylko Stryków w Plewiskach ,Komornikach to samo.Tylko (usunięte przez administratora) mają luz donoszą w zamian są nagrody. Co tu dużo pisać pracuje to wiem i nikt z tym porządku nie robi bo Góra nie jest lepsza tam również jest kółko wzajemnej adoracji i kurczowo trzymają się stołków.

10.06.2021 18:05

Te wypłaty to jakiś żart ? Takiej niskiej wypłaty to nigdy jak tu robię nie było, i gdzie te szumne premie aż do 900 zł ? Bo w tym miesiecu kto zapomniał cokolwiek premii dać. Dobrze ze obok się buduje duży obiekt zalando , będzie gdzie pójść do pracy bo tam dużo już na start płaca
    EKS

11.06.2021 15:49

To chyba jakaś zorganizowana akcja .Stryków "Z" , to samo :)
    Była pracownica

24.05.2021 20:37

Kierownik na (usunięte przez administratora) zmianowy o imieniu (usunięte przez administratora) to wielka medal mściwy trep powinni go usunąć z tego stanowiska
    Glos

29.05.2021 12:39

Porażka
    Nina

31.05.2021 00:21

Może nie wiecie, ale jest jeszcze drugie forum, na którym możecie założyć wątek o firmie: https://www.gowork.pl/forum. Tam nie ma pracodawca możliwości, żeby ingerować we wpisy.

19.05.2021 07:47

Niestety szacunku brak ,ludzie się nie liczą chyba że (usunięte przez administratora) którzy donoszą .Plewiska upadły że niżej juz się nie da sięgnęły dna.Przyszla dobra zmiana managerska i pokazała jak można wszystko zniszczyć.
    Andzia

26.05.2021 18:14

Kasuja słowa na m...... z komentarzy bo wiedza jak traktuja ludzi. Maja kodeks postepowania tylko dla zasady. Boja sie prawdy , zwlaszcza zarzad.
    Andzia

26.05.2021 18:22

A plewiska to centrala w której siedzi prezes, dyrektor i pod ich okiem taki balagan, wstyd. Ale jak to wczesniej ktos napisał czas na zmiany bo ryba psuje sie od głowy.

24.05.2021 19:34

Zgadza się w Plewiskach jest podobnie donosisz, kapujesz masz dobrze jeśli nie to temu Państwu dziękujemy. Czyli jak widać praktyka Komornik panuje na wszystkich poznańskich magazynach .Nie da się tutaj normalnie funkcjonować i pracować wciąż jakieś afery bez podstaw(usunięte przez administratora)
    anita

30.05.2018 17:29

Jeżeli chcesz zarabiać na minimum przyjdz do ARVATO taka prawda :) w długich spodniach na magazynie chodzisz w lato pozdrawiam ...
    Jan

12.05.2021 21:27

Chodziło się w arvato na kolumba

13.05.2021 11:20

A przychodzisz do pracy świecić (usunięte przez administratora) czy pracować ?????na Diamentowej miła atmosfera jeżeli nie jesteś gburem to się ze wszystkimi dogadasz
    NowA

07.05.2021 11:11

Po złożeniu aplikacji jak długo czeka się na telefon od rekrutera?
    Ktoś

07.05.2021 18:13

Dzwonią praktycznie od razu, ale z całego serca nie polecam tej firmy.
    Kitka

05.06.2018 13:01

Dużo ludzi z Nintendo ma odejść w czerwcu i lipcu. Wiem, bo słyszałam i na całym dziale doskonale wiadomo kto odejdzie. Może wtedy kierownictwu otworzą się oczy, jak nie będzie ludzi do pracy

20.04.2021 21:03

Prawda
    Pracujący

01.05.2021 19:59

To samo może czekać magazyn jasiniu w swarzędzu
    Aga

20.03.2021 15:20

Moim zdaniem powinien istnieć system kar finansowych dla pracowników. Kiedy widzę i oceniam innych zauważam że ludziom nie wszystko wychodzi jak trzeba.
    Sieciowka

22.04.2021 13:02

Daj mu spokój. Czytam te wasze wpisy i nie wierzę. Pracowałam kiedyś w Sto+++++e. Na kasie miałam licznik normy sprzedaży i obsługi klientów w programie kasowym. Wszystko było dobrze do póki kierowniczka nie badała wydajności. Pewnego dnia przyszła i powiedziała, że będę miała normy w pracy. Włączyła mi licznik, a klientów było mało. Nie wyrabialam normy ustalonej przez kierowniczkę. Dała mi dyscyplinarne zwolnienie bo powiedziała, że wyszło, że nie umiem handlować i nie przyciągam klientów. Boże co za czasy nastały.
    Zgrzewacz

23.04.2021 00:29

Zaproponuj, że przyjmiesz billboard :)))
    nice

03.07.2014 14:48

ja także dodaam swoja opinie. JEDEN WIELKI NEGATYW!!!! I.brak kompetentnych osób , II.praca jak praca trzeba robic, ale stawka godzinowa to jeden wielki absurd 8 zl netto!!??masakra!!!!!!! Nie polecam!

22.04.2021 15:35

Czy przez prawie kolejne 10 lat nie dało się naprawić wielu błędów?
    stettiner

18.02.2015 21:48

Pracowałem w szczecińskim arvato przez prawie dwa lata. Ciesze się, że tą firmę opuściłem, większość ludzi, których poznasz jako przyszłych pracowników jest naprawdę w porządku ale kierownictwo (praktycznie same kobiety) i wizja tego przedsiębiorstwa jest w fatalnym stanie. Po pierwsze szczecińskie arvato nie interesuje tak bardzo jak dobrze swoją pracę wykonujesz i jak długo jesteś im wierny ale to w jakim mówisz języku. Najlepiej opłacane są języki niemiecki i niderlandzki, jeśli wykonujesz dokładnie tą samą pracę ale mówisz jedynie po angielsku bez problemu będziesz miał podstawę niższą o jakieś 1000 zł. Pensja brutto na niemieckiej linii to 3800 zł brutto, na holenderskiej jest to 4300 zł. Wypłata zawsze docierała na konto na czas. Firma jest niesamowicie oszczędna. Nie ma mowy o bezpłatnych napojach innych niż woda, w kuchni brakuje sztućców, a na święta nie dostaje się żadnych bonów czy premii, brak dofinansowania posiłków. Jeśli są urodziny pracownika to Ty jako pracownik winieneś się dołożyć do małego upominku, pracodawca nie czuje się do tego zobowiązany. Bardzo mocno nadzorowane jest Twoje miejsce pracy - kamery, nagrywane rozmowy i czynności na monitorze. Absolutny zakaz wnoszenia urządzeń mobilnych na miejsce pracy. Mocny nacisk na trzymanie się zasad przerw i nietolerancja wobec spóźnień. Jesteś tam trybikiem w maszynie, kierownictwo nie daje Ci w żaden sposób odczuć, że jest zadowolone z Twojej wiernej postawy. Koleżanka po 10 latach pracy otrzymała od firmy długopis warty 60 zł, nic więcej. W firmie panuje niesamowity administracyjny burdel. Koleżanki nie otrzymały wynagrodzenia za nadgodziny co przez długie miesiące nie interesowało arvato, arvato nie było w stanie też przedstawić wykazów czasów pracy. Jeśli chcesz coś załatwić z przełożonymi jesteś praktycznie zawsze odsyłany z kwitkiem lub do innego działu, tamten inny dział odsyła Ciebie znów gdzie indziej także czujesz się gorzej niż w ZUSie. Dla ludzi wrażliwych na piękno polszczyzny przestrzegam przed panująca tam korpogadką. Firma w ostatnim okresie została opuszczona przez wielu wiernych pracowników co mówi samo za siebie.
    użytkowniczka

13.04.2015 12:50

żałosne jest to, że nie masz odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem pod tą opinią. Kierownictwo- same kobiety- i co z tego. Przeszkadza Ci,że kobiety są na wyższym stanowisku niż Ty? Zakompleksiony mały facecik, sfrustrowany swoim niespełnionym jestestwem. Niestety, mężczyżni na kierowniczych stanowiskach nie zawsze się spisują. Nie trzymasz się faktów. Może i nie ma bonów na swięta, ale zapomniałeś dodać, że za to są karty np. ticket resaturant, czy ticket relax które są co miesiąc doładowywane kwotą 50zl każda. W ciągu roku to całkiem niezła kwota może się na nich uzbierać, bo pieniądze są kumulowane. Daje to większe możliwości niż bony, bo karty są respektowane praktycznie wszędzie. Poza tym są inne ciekawe oferty dla pracowników, np. system OK. To, że Ty nie korzystałeś z takich opcji, to już tylko i wyłącznie Twoja strata. Zapomniałeś dodać, że Twoje koleżanki przeszły z innego projektu i dlatego były problemy z nadgodzinami, ale koniec końców, wszystko zostało im wyrównane. Jak nie znasz finałów spraw, to nie komentuj. Arvato w Szczecinie jest jednym z lepszych pracodawców na tutejszym rynku, zwłascza na początku kariery zawodowej. Trzeba też wziąć pod uwagę, że nie każdy nadaje się do pracy w contact centre i dlatego jest taka rotacja. Ludzie myślą, że sobie przed komputerem posiedzą, kawę wypiją i odbębnią 8 godzin. I przeżywają szok, że jednak trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Warunki pracy są naprawde dobre. A to, że jest monitoring, nagrywanie rozmów z klientami i monitorowanie pracy na każdym kroku? Każdy pracownik jest o tym informowany na samym poczatku przed zatrudnieniem. Takie są wymogi klientów Arvato. A klient nasz Pan. Widać, miałeś coś do ukrycia, albo chciałeś oszukiwać? Arvato w Szczecinie cały czas się rozwija i idzie ku lepszemu. Pewnie, że idealnie nie jest, bo to korporacja. Rządzą nią swoje prawa. Za to na pewno dużym atutem są tam świetni ludzie i przyjazna atmosfera.

22.04.2021 15:34

Jest rok 2021 i nadal tak jest.
    my

11.01.2013 21:40

szukamy pracy ,bo nasze dni są policzone,ale nikt nie zna daty,kilku moich znajomych odeszło jak tylko trafiła się praca,mieli więcej szczęścia a my - szkoda mówić,

22.04.2021 15:26

Brzmi strasznie i cały czas ludzie boją się o przedłużenie umowy lub niespodzianki.
    Piotr Czyżewski

08.08.2011 14:38

Absolutnie odradzam bawienie się z Arvato (usunięte przez administratora)Braliśmy udział w szkoleniu na Back Office. Z 14 osób po ponad 2 tygodniach szkolenia przyjeto 7 ludzi! Połowa musiała odejść, bo nie zdała teściku - czy muszę dodawac, ze nie dostali zupełnie nic za stracony czas? (usunięte przez administratora)

22.04.2021 15:24

Coraz więcej typu Big Brother czy Love Island.
    gośka

18.06.2011 09:11

gdzie pracujesz, że masz 5 zł/h? bo szczerze mówiąc pierwszy raz się z tym spotykam.

22.04.2021 15:20

Pewnie w agencji.
    xxx

23.10.2010 07:13

(usunięte przez administratora) Liczę, że w maju 2011r sytuacja na rynku pracy się poprawi i znów będzie deficyt pracowników. Ludzie zaczną masowo wyjeżdżać do Niemiec i Austrii a nasi pracodawcy znów będą użalać się nad sobą że nie mają rąk do pracy. Proponuję żeby zastanowili się nad tym dlaczego tak się dzieje? Bez powodu nikt nie rezygnuje z pracy. We wszystkich firmach tego typu jest tak samo(usunięte przez administratora) Jeśli firma bez przerwy ogłasza nabór pracowników to wiadomo że coś się za tym kryje. Na koniec proponuję żeby każdy kto chce podjąć pracę w takich firmach dobrze się zastanowił nim podejmie pracę a to dlatego, że uniknie gorzkiego rozczarowania.Powodzenia

22.04.2021 15:19

Jest rok 2021. Ludzie nadal wyjeżdżają.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Szara komórka

21.04.2021 13:41

Wystarczy robić fuszerkę każdego dnia a będziecie mogli pracować do emerytury. Nie chcą tam wzorowych pracowników bo od brygadzistów do kierowników miernoty z frustracją że ktoś może być lepszy.
    Mariano

13.04.2018 01:01

Żerniki - powiedzcie ludzie - jakim cudem ludzie nowo zatrudniani mają wyższą stawkę niż ludzie pracujący po 2-3 lata ? W Żernikach obok arvato właśnie budują się nowe magazyny pod szyldem Panattoni- no i dla arvato jest już problem... a za chwilę będzie jeszcze większy ... lawina wypowiedzeń dawanych przez pracowników. bedzie się działo !!!! :)
    ArnoldBoczek

24.04.2018 11:03

Dobrze poinformowany jesteś :) Faktycznie z tym, że ludzie odchodzą to prawda. Najlepsze jest to, że ludzie odchodzą z Żernik, a chętnych do pracy nie ma :)

20.04.2021 20:48

2021 epopeja
    CHWDP

22.09.2017 16:45

Większość (nie wszyscy oczywiście) ludzie to cioty usłuchane bez własnego zdania, lecące z każdym nawet najmniejszym głupstwem do lidera lub kierownika, zamiast jak dorosły człowiek wyjaśnić sobie sprawę w cztery oczy. Arvato potrzebuje takich pracowników. Jeśli jesteś konfidentem i frajerem na każde kiwnięcie palcem to zakład ten stoi przed Wami otworem...

20.04.2021 20:44

Teraz wiadomo kto pracuje na stałe.
    mama

29.05.2017 14:51

z packa też odejdziemy jak b ędą śmieszne podwyżki .Wszędzie jest więcej niż w arvato

20.04.2021 20:35

Ta firma jest już ukraińska.

20.04.2021 20:42

Pełno lepszych firm wokół skoro liderzy tak traktują w Arvato.
    Łódzkie

21.07.2017 11:56

Patrząc na to jak firma postępuje z pracownikami, jakie są układy wewnątrz, powinno być "Arvato, praca na żarty"

20.04.2021 20:38

Teraz wysyłają pozytywne emocje.
    Basia

16.05.2017 07:39

Nie polecam
    Gery

20.04.2021 20:36

Biedna, mam nadzieję że gdzieś ciebie przyjęli po tej tragedii.
    swietawdomu

08.04.2017 02:06

Czemu nikt nie pisze o wolnych swietach w strykowie? Jak tak to bylo komu narzekac a jak wolne to cisza. Jakie to polskie tylko narzekac potraficie. Dziekujemy kierownictwu za rozsadna decyzje. Oby takich wiecej.
    N

13.04.2017 10:58

Ustawa, o której mówisz dotyczy pracy w handlu.
    Blum

20.04.2021 20:33

I co niedzielę są pracujące w 2021.

11.04.2017 17:07

Musze przyznac ze na rozmowie bylo powiedziane ze na pewno swieta wolne, ale wiele rzeczy mowili a rzeczywistosc jest inna.

20.04.2021 20:32

W 2021 ciągle jak przed laty.
    Tragedia

27.03.2017 15:29

Jeszcze trochę i nie będzie w Strykowie w arvato ludzi ta firma jest spalona.nikt onie będzie pracowal w święta a ni każda niedzielę i sobotę. Większość ludzi pójdzie na l4 albo się zwolni nie polecam tej firmy masakra i jeszcze atmosfera tragedia omijać
    Pick stryków

27.03.2017 20:20

W swieta nikt wam nie kaxe pracowac a co do weekendow to wiedzieliscie jak podpisywliscie umowe wiec nie pier -locie jak nie paduje to wyp-alac a nie głupoty pisac (usunięte przez administratora)

20.04.2021 20:28

Nadal tak jest.
    Smiec

17.03.2017 22:48

Nowy lider na packu masakra. Zero szacunku, traktuje ludzi jak smieci. Tak jak ktos pisal sieja terror. Ale kierownictwo takich lubi wiec musimy sie do tego przyzwyczaic.
    były pracownik

20.03.2017 07:21

Niech idą do corninga 3zmiany i po 12godzin czasami jak tacy mocno sa
    Milena

20.04.2021 20:26

W 2021 ciągle tak samo. :-(
    pack

19.03.2017 13:37

"smycz jeszcze krócej i będzie super :D" No cóż, zakład można zmienić, ale mentalność niewolnika pozostaje. Gratuluję. " Dobra decyzja - jeszcze tylko wszyscy poniżej normy do wywalenia. Niech wiedzą że zostają z nami tylko najlepsi." Bo nie można po prostu pracować, w miarę równo i stabilnie. Powyżerajcie się nawzajem, jeżeli kawałek normy na papierze jest waszą jedyną ambicją i źródłem satysfakcji. Więcej, więcej, szybciej, aż w końcu zostanie was tam 15, 10, a na końcu dwie czy trzy. Róbcie sobie nawet po 30 dni w miesiącu i po 16 godzin, pakujcie po półtora tysiąca sztuk na dzień. Nie osoby, które robią wolniej, są problemem, ale takie zawzięte osobniki, stare wyjadaczki, które przenoszą swoją mentalność z najgorszych zakładów tutaj.
    pack

19.03.2017 21:03

hej kto się podemnie podszywa? Ja naprawdę lubie tę pracę
    Błędne koło

20.04.2021 20:24

W 2021 ciągle trwa mielenie ludzi. Brak stabilizacji.
    Pick

13.03.2017 07:17

Praca w tej firmie to porazka. Kasa smieszna za prace w weekendy. Omijajcie ta firme z daleka.

20.04.2021 20:21

Wydaje mi się że mimo upływu czasu cały czas jest tak samo
    kiti

08.03.2017 18:12

Niech wreszcie barachło z magazynu zamilknie i wypowiedzą się tutaj ludzie pracujący w biurze. Czy możecie napisać coś o pracy w oddziale podwarszawskim?

13.03.2017 22:48

Pracuje tam i naprawdę nie polecam.
    Marta

20.04.2021 20:18

Mimo upływu lat zgadzam się z tą opinią. Więcej ludzi straciło pracę niż obecnie pracuje.
    Ola

10.03.2017 13:20

Po co pytasz o te warunki zatrudnienia ? Kadry na rozmowie ci wszystko powiedzą. Wywiad srodowiskowy? Tam nie ma pracy! Po co chcesz to ad me iść żeby być zwolnionym za 3miesiace.
    Paweł

20.04.2021 20:16

Tak mnie w 2019 zwolnili też po 3 miesiącach i trzymali w niepewności do ostatniej chwili. Nic tylko uciekać. Potrzebowali ludzi przed świętami.
    Ex

03.03.2017 07:09

W arvato są po prostu TRUDNE SPRAWY.....
    Marylin Monroe

20.04.2021 20:14

Tak nawet kilka lat później, intrygi, romanse, zazdrości itp.

26.02.2017 12:22

Liderzy wywieraja duza presje na brygadzistach a oni wykonuja ich polecenia. Nie maja nic do gadania. Przykro sie na to patrzy.

20.04.2021 20:11

I stąd ten napór na normy nierealne na niektórych działach.
    Pracownik_eks

03.03.2017 01:38

ARVATO to obiecanki - cacanki, na rozmowie o pracę co innego niż w rzeczywistości, ale cóż życie ludzie życie. G R A F I K porażka NOBEL dla układającego i wymyślającego. Pozdro
    Grafikarz

20.04.2021 20:09

Grafiki nawet kilka lat później elastyczne ale tylko dla liderów.
    Karolina

23.02.2017 19:58

Szkoda gadać

20.04.2021 20:08

W 2021 roku mogę powiedzieć to samo.
    djasd

25.02.2017 09:30

(usunięte przez administratora) e że jest masakara w tej robocie ale żadne sie (usunięte przez administratora) nie zwolni

25.02.2017 21:20

Skąd wiesz? Bo może się zwolnię. Sporo osób sama poleci. Nas tam jest za dużo i każdy boi się o swój tyłek i stąd taki burdel.

20.04.2021 20:06

Od kilku lat ten sam problem. Stale zwalniają.
    Cv

20.02.2017 16:52

Fakt byłam świadkiem ja plotkuja , nawet ta spokojna starsza (usunięte przez administratora) Robi zament że nas pozwalniaja itp a ta ulubienica pana lidera każdy wie która siedzi tylko znimi i nic nie robi i , i obrabja.tylki kolezanka kobietki !!!!!! Nie tedy droga wreszcie ktoś poruszył temat
    Waga

20.04.2021 20:03

Mimo upływu czasu cały czas jedni są lizusami, a inni zwalniani za neutralność nawet jeśli dobrze pracują.

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska