Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

MIMI

10.07.2017 12:41

Arvato Polska to bardzo fajna firma z mądrymi zasadami.

05.07.2017 12:37

Ile można wyciągnąć na stanowisku pracownika kompletacji i pakowania odzieży? Jaka umowa jest podpisywana , zlecenie czy na czas określony? Dzięki za pomoc.
    Mini

05.07.2017 11:37

Czy ktoś pracuje w zernikach koło poznania w arvato pracy niema a jak przyjdzie jesień to będą potrzebować
    O..matko

30.06.2017 14:25

1550 zł na rękę na początek. pensja po 2-3 latach podstawy 2000 zł. To jest jakiś żart...
    Moralistka

29.06.2017 11:25

Arvato to lider na rynku usług outsourcingowych w wielojęzycznej obsłudze w contact center. Myślę, że niektóre osoby z forum pomyliły miejsca pobytu.
    xx

29.06.2017 22:28

Moralistka, call center to tylko jedna z usług, którymi zajmuje się Arvato. Inną jest logistyka. Polecam się doinformować.
    Kandydatka

18.06.2017 18:25

Czy aktualna jest jeszcze oferta dla konsultanta z językiem niemieckim w Szczecinie? Jaka to jest firma?
    Nara

15.06.2017 12:26

NO brygadzistka z pika dał popis na integracji ha hha magazyn cały huczy

12.06.2017 11:53

@Xyz Chciałbym przyłączyć się do tej opinii. Tak niestety wygląda rzeczywistość w firmie. Trochę więcej pracy a już larum się podnosi, nie potrafimy uszanować dobrego miejsca pracy. Każdy w zakresie swoich obowiązków ma punkt o tym, że wykonujemy polecenie kierownika!!!!
    Rok

11.06.2017 09:50

Praca w niedziele i święta po 12 godz. Nie polecam

09.06.2017 07:52

Najlepiej wszystko krytykować...części z Was to się po prostu nie chce przychodzić do roboty. Zarobić Ale się nie narobić...szkoda, że jak do Anglii ma zmywak jeździcie i zapieprzacie po 14 godzin to jest dobrze...A anglik za te pieniądze też do roboty nie pójdzie. Ludzie trochę pokory. Patrząc na to że jest to praca w magazynie to jest ok, paczki sa lekkie część ludzi też w porZądku. A to że raz na jakiś czas dadzą coś małego, to ok nie jest to nie wiadomo co, ale mogą też tego nie dawać więc nie ma co krytykować ciągle. Miejcie też trochę szacunku do siebie, uśmiechnijcie się zamiast dogadywać po kątach A będzie nam się pracowało lepiej!

08.06.2017 21:18

Fajna firma ale opinie są tak diametralnie różne , że nie wiadomo co mysleć! Teraz widać jak ktoś jest dobry to chwali firmę.
    Ujjj

05.06.2017 18:53

Stawia sie nowe arwato w Strykowie Ale przez panią menadżer nikt JUŻ tam nie pójdzie chyba że z łapanki bo już takich takich przyjeli.każdy normalny nie będzie tu pracował
    xx

22.07.2017 20:45

od jakiego lidera?
    Bhp

24.07.2017 12:19

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Zabawne.
    Byly pracowbik

02.06.2017 20:34

Macie lekkas prace nie musicie dzwigac. Nie macie tskze nocek. Moum zdaniem wybagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy.

02.06.2017 13:40

na jakie zarobki można liczyć w dziale personalnym na stanowisku aystenckim?
    Xxx

01.06.2017 19:56

W also 3000 na reke, dobre sobie.
    Ok

01.06.2017 04:59

Also można nawet ustukac 3000 netto pracuję baja na fajkę można wychodzić
    Gall Anonim

31.05.2017 13:10

Witam! Czy mógłby mi ktoś napisać jakie są zarobki w tej firmie? Czy są jakieś nadgodziny? Na ile zmian i czy praca też w weekendy? Chodzi mi o Arvato w Komornikach/Plewiskach Pozdrawiam.
    Pracuje

31.05.2017 11:34

No wlasnie przeciez skoro ukraincy sa w stanie zastapic nas to ich pewnie tez. Niektorzy liderzy powinni miec taka pensje jak my, jedni jak jest potrzeba robia wszystko a inny tylko chodzi i gada bzdety I nie wie co sie dzieje... lider liderowi nierowny, brawo dla tych ktorzy sie angazuja I przychodza do pracy pracowac.

28.05.2017 11:08

Wiekszosc czeka do aneksow jak dadza smieszne podwyzki to malo kto tam zostanie...
    従業員

27.05.2017 17:31

Jeśli firma chce być konkurencyjna w stosunku do innych magazynów, to podwyżka powinna być znaczna, ale pewnie nie ma sie co spodziewać wiecej niż 100 zł brutto zapewne... Jeśli tak będzie to nie tylko firma strzeli sobie w stopę i się ośmieszy, ale zakpią sobie z pracowników co w perspektywie zbliżającej się wyprzedaży może rokować niezbyt dobrze dla nich... Pewnie w poniedziałek już wszystko będzie jasne...
    Nowy

21.08.2017 10:42

Napisz , co to są te wyprzedaże? Czy jako pracownik magazynu, mogę kupić rzecz która jest na magazynie? Czy może jest jakiś sklepik, w którym można kupować artykuły?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

Poinformowana

25.05.2017 09:52

Nawet podwyżkę dostaliśmy :d Premie sa I jest ich kilka więc jakieś na pewno dostaniesz :) Paczki ciężkie nie sa. Ogólnie praca całkiem fajna
    takierealia

25.05.2017 10:07

Podwyżki? Aneks dostałeś/łaś? Bo póki co to tylko powiedzieli o podwyżkach i nikt nic nie wie i póki co cisza

24.05.2017 22:01

jak wygladaja zarobki w strykowie? sa jakies premie? jak z podstawa? czy te paczki sa lekkie tak jak pisza?

24.05.2017 21:59

22.05.2017 11:01

Arvato Polska na w swojej nowej ofercie pracę komisjonowanie i pakowanie w Zielonej Górze i w związku z tym mam pytanie. Może ktoś mógłby dodać coś więcej w temacie? Jakie wymagania ma firma przed kandydatem? Czy są w firmie dodatki socjalne? Z góry dziękuję

20.05.2017 12:46

Sally

21.05.2017 09:59

nawet nie wchodzilem i nie mam zamiaru wchodzic nikomu w droge zreszta, odkad zaczalem prace, nie mialem i nie chcialem nikomu wchodzic w droge dlatego, pracowalem i robilem to co mam w obowiazkach to wszystko, a wrogowie sami sie znalezli :D
    monia

18.05.2017 12:57

a jak wygląda praca lidera procesu? słyszałam że szukają dużo osob do nowego odziału w strykowie? warto składać aplikację na lidera?ile może zarobić?
    Ciekawa

18.05.2017 12:27

Czy Arvato Polska ma również prace poza granicami Polski? Widzę w nowych ofertach pracy sporo zapotrzebowania na ludzi z językiem francuskim. Może ktoś podzielić się wiedzą?
    yuk

28.06.2017 13:35

W Holandii na Venlo potrzebują
    Maniek

11.05.2017 08:46

Coś nowego wydarzyło sie w firmie? Widziałem bardzo dużą listę ofert pracy to z pewnością mają jakiś nowy oddział? Byłem pracownikiem i z sentymentem wspominam tamten czas. Dziwi mnie, że ludzie tak narzekają! Arvato to fajna firma i chyba nie zasługuje na te złośliwości.
    paula

15.05.2017 18:18

niczego siie nie dowiesz ;) sam zadzwon to bedziesz wiedzial. ja tez w sumie dobrze wspominam. nie bylo problemu z urlopem. normy do wyrobienia. przyjemna atmosfera. nikt na nikogo nie krzyczy, wszystko jest z szacunkiem tak jak powinno byc. brygadzistki liderzy tez w porzadku. troche mi szkoda ze juz tam niei pracuje.
    zainteresowany

07.05.2017 20:32

Może mi ktoś napisać coś więcej o tej pracy w Goleniowie? To jest w parku przemysłowym czy gdzie?
    Mila

07.05.2017 11:29

Narzekać na innych jest dużo przyjemniej niż spojrzeć w lustro i znaleźć swoje wady! Arvato to dobra i normalna firma.
    Halina

02.05.2017 12:02

Ale pierdoly wypisujecie z tymi normami... ehhh szkoda gadac. Sami sobie szkodzicie piszac nie prawde jeszcze ktos w to uwierzy i sprawdzi kto napisal ten wpis i namierzy w pracy osobe...
    Halina

02.05.2017 11:01

Meco

01.05.2017 23:41

Chcesz mieć normę na picka (usunięte przez administratora) Pozdr dla najlepszej brygady która 2,3 maja ma wolne.
    Zawiedziony

04.05.2017 15:53

Mi jakoś nikt nie proponował:(
    Lala

05.05.2017 09:52

Bo jestes stary gruby i łysy
    Marta

29.04.2017 11:41

@nmvg Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Praca jak praca nikt nie będzie płacił za leżenie a jeśli są jakieś problemy to lepszym miejscem na ich rozwiązanie jest firma a nie forum!. Trzeba zmienić myślenie a będzie znacznie lepiej.
    nmvg

29.04.2017 18:47

Marta, sama sobie zmieniaj, powodzenia.
    Janek Wiśniewski

29.04.2017 10:34

Brawa wczoraj dla picka, za wczorajszy strajk :) trzeba też pokazać górze że nie będziemy się godzić na pracę w święta za przysłowiowe (usunięte przez administratora) .
    JaPick

29.04.2017 18:17

Jakie brawa? Co zostalo zyskane? Przyszedl (usunięte przez administratora) i w 5 minut wszystkich rozgonil. Oczywiscie Ci co najwiecej krzyczeli w regalach na spotkaniu cisza. Dobrze powiedzial ze pracodawcy dzialaja tak jak ustawa pozwala. musza zmienic sie przepisy ale wtedy pewnie jeszcze wiecej ukrainy przyjedzie.

29.04.2017 09:45

Dokladnie tak jak mowi poprzednik firmie niezalezy na pracownikach I takie podejscie ma kierownictwo a liderzy to przekazuja. Wola sciagnac ukraincow niz placic polakom. Na nowa hale nie zatrudnia zbyt wielu polakow tylko pewnie ukraina bedzie zasuwac...
    Ppp

28.04.2017 18:23

Kurde no jak wam tak źle to co tam jeszcze robicie. Pełno pracy dookoła, na sonoco wielki baner, corning szuka, wszędzie przyjmują od zaraz. Idźcie pracować gdzie indziej skoro jest tak źle, a nie się wyżalacie. Jakoś niektórzy mogą premie wyrobić i to nawet niezłe. Tylko oni pewnie pracują a nie gadają po kątach
    Realista

17.06.2017 12:14

Wyrabiaja jak cwaniakuja na najlepszych zleceniach a pozniej ten hlam co zostanie ktos musi robic
    Pick

28.04.2017 15:28

W Strykowie dosyc ze praca w swieta to jeszcze za 50zl brutto, porazka.
    zdziwiona30

22.04.2017 17:26

Ciekawia mnie te wasze zmiany i praca w weekend ja pracuje od pon do pt kazdy weekend mam wolny a moje zmiany to albo na 6-14 albo na 8:30 do 16:30 kurcze w jakim arvato pracujecie ze nawet w swieta??
    XD

30.04.2017 14:28

W Strykowie, a ty gdzie pracujesz w magazynie czy w biurze
    Realista

17.06.2017 12:12

Arvato stryków city
    takierealiasawstrykowie

21.04.2017 20:45

Co zmienić? Docenić ludzi, dać im zarobić normalne pieniądze a nie grosze. Wymagają za trzech a płacą ledwo za jednego. Jak na Stryków, obecnie Arvato pod względem płacy wypada najsłabiej.

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska