3.1/5

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Rudolf Czerwononosy

07.12.2018 10:24

W Żernikach odwoedził nas Św.Mikołaj renifer i cichy elf, wręczyli upomoinki i uciekli przemowa była podziękowania za prace pod przymusem itd. W Żernikach jesli nie będzie zmian od samej góry nigdy nie będzie dobrze, póki co kierownicy na Nintendo bez wyobraźni jedynie co potrafią to straszyć zwolnieniami i konsekwencjami swoich pracowników,organizacji zero jednym słowem DRAMAT.
    pikuś

05.12.2018 11:04

Naprawde jest tak ciezko jak ludzie mowia?

03.12.2018 10:30

kejt

03.12.2018 17:01

strykow to samo..dramat..kadra zarzadzajaca porazka
    Łajka

03.12.2018 14:59

Karol z nintendo z przepakowan kiedy ty sie chłopie zwolnisz? Obiecales mi to. Nie daj się pomiatać tym mlodym dziewczynkom i szmaciaszkowi! Pozdro na swieta chlopie!

03.12.2018 02:09

Moze i z kodeksem ale warunki psychofizyczne tej pracy powinna pewna instytucja sprawdzic. Zasady KP sa przestrzegane ale pchane do maksimum bez uzycia zdrowego rozsadku. Ktos sie tym powinien zainteresowac
    maria

18.10.2018 21:41

LPP strykow nie polecam zarobki głodowe na dłuższą metę sie nie da ... polecam szukac innej firmy

21.10.2018 06:02

Tam idzie zdrowie stracić i nie tylko ;D
    Kk

01.12.2018 15:26

Az tak zle?? Slyszalem duzo negatywnych opinii wlasnie

28.11.2018 20:38

Nie polecam firmy w Żernikach. Wchodząc do pracy nie wiesz czy masz się śmiać czy płakać, na samym stracie są szafki do schowania swoich rzeczy, obok wieszaki na kurtki, większość nie posiada kłódki, a jak są, to nie dla każdego tylko dla tych, którzy sami sobie założyli. No więc jak uda się znaleźć, musisz liczyć na cud, że może ktoś nie będzie zaglądał, bo ochrona siedzi całkiem z tyłu, więc nie widzi niestety nic. Każdy się od razu rzuca i musisz szukać, która to będzie dzisiaj wolna. Nie można wnosić telefonów ze sobą na magazyn, ewentualnie jak będzie miejsce to można zostawić w depozycie. Szkoda tylko, że na hali jest jeden zegarek na samym końcu. Jak nikt Tobie nie powie, a w pobliżu nikogo nie ma , żeby się zapytać czy jest już przerwa czy koniec to masz pecha. W dodatku przerwa 20 min, nie wiesz czy masz zjeść, isc zapalić, czy skorzystać z toalety. Ty nie możesz wnieść telefonu, a liderzy i pracownicy na wózkach widłowych -niektórzy- jeżdzą sobie po magazynie i co robią? Rozmawiają przez telefon. A na hali za to totalny nieprofesjonalizm, przerzucają Cię z jednego stanowiska na drugie. Nie szanują w ogóle ludzi, typowy wyzysk, skończysz jedno, masz lecieć na drugie. Ewentualnie chwile możesz odczekać, szkoda, że zaraz usłyszysz , że nic nie robisz. Tylko co masz robić skoro czekasz aż szanowny lider wyda Tobie kolejne polecenia? A sami liderzy nie wiem skąd niektórzy się tam w ogóle wzięli, jak nie umieją dobrze zarządzać ludźmi. Stoisz i rozmawiasz przez chwilę podczas pracy - źle, możesz dostać ochrzan, oczywiście nie tyczy się to starszych pracowników pupilków, którzy potrafią parę minut porobić, a potem godzinę stać i sobie opowiadać różne ploteczki, nawet z liderami. No i oczywiście nie zabranie kablowania na innych i podlizywania się liderom czy kierownikom. Jeden z drugim myśli, że jest kimś na hali, wielki "kierownik" - tylko zapomnieli, że są tak samo jak reszta - zwykłymi pracownikami. Niektórzy próbuję rządzić i wydaje polecenia, chociaż masz swoja inna robotę. Nie patrząc na siebie, na innych będą często. A jak czegoś nie zrobisz i dosłownie na 2 minuty przystaniesz, od razu polecą podkablować. Nie zabraknie również obgadywania jeden drugiego, a później są fałszywie mili. Poza tym za każdym razem, idąc nawet do toalety jest się sprawdzanym przez ochroniarzy, tylko nie wiem po co skoro w toaletach nie ma nawet okien, więc jakby się komuś zachciało coś ukraść to nie wiem co by miał z tym zrobić, chyba idąc do kabiny popatrzeć sobie na to. No i jeden ochroniarz, który się czuję jak król jakiś, to nieporozumienie, facet niemiły, w dodatku potrafi Cię przytrzymać , żebyś nawet bluzę rozpiął , sprawdza nogawki. Dobrze, że na zaplecze nie karze iść, żeby ubranie ściągnąć, bo może gdzieś głęboko sobie coś schowasz. Paranoja. To tylko parę z wielu sytuacji, także ja osobiście pracę w tej firmie odradzam.

24.11.2018 22:09

Jakie opinie o arvato strykow?

14.11.2018 21:00

Witam, mam rozmowę w Strykowie na pakowaniu. Jaka jest realna stawka na początek?
    Piko

15.11.2018 17:10

Xx

16.11.2018 13:10

Brutto

15.11.2018 14:54

Nie polecam, najpierw kazano mi przyjechać na rozmowę w sprawie pracy na stabowisko magazyniera a co do czego doszło powiedzieli mi że mogą mnie przyjąć na pakowacza, tiry stoją do rozładunku kierowcy się piekła a detektor mówi że nie ma wozkowych do rozładunku nie wiem o co tam chodzi. H&M Stryków.
    Żerniki

14.11.2018 10:49

Pan kierownik masażysta z Żernik powinien wrócić do swojego pierwotnego zawodu bo jeżeli chodzi o zarządzanie to niestety nie ta droga... Szkoda, że musiało dojść do przejęcia sterów przez dyrekcję i wizyty w Żernikach żeby ktoś to zrozumiał. Szanowna dyrekcjo lepiej późno niż wcale i oby zostały wyciągnięte wnioski nad nieudolnym zarządzaniem tego pana

12.11.2018 12:20

A gdzie podziała się Pani Ewelina? Miał wrócić za miesiąc do żernik z odpowiedziami! Tylko że już mineły 3 miesiące

07.11.2018 19:41

Dziś Pan Prezydent zadecydował że dzień 12 Listopada jest dniem wolnym od pracy! Rozumiem że firma szanuje decyzję rządu i prezydenta. I nie kazać pracować w ten dzień!

09.11.2018 10:02

Szanowny/a MIKI, respektujemy przepisy prawa i zgodnie z ustanowieniem dnia 12 listopada jako święto, proszę zgłosić się w sprawie swojego grafiku do bezpośredniego przełożonego. W przypadku dalszych pytań, proszę o bezpośredni kontakt na adres [email protected] Z poważaniem, Aldona Krzyczmonik Dział PR i Marketingu w Arvato Polska

09.11.2018 22:39

Miki zwolnij sie, zmien prace, wezkredyt i bedziesz wiedzial ze zyjesz a nie tyrasz w swięta i dni wolne za marne 50brutto.Pozdro!
    Maryja ma

01.11.2018 19:31

Mam pytanie. Czy będąc wcześniej pracownikiem zatrudnionym na okres próbny i przebywając w tym okresie na zwolnieniu lekarskim można jeszcze raz się zatrudnić. Czy niestety firma już rezygnuje z takiego pracownika. Czy jest sens aplikować. Dodam tylko że zwolnienie nie było fikcyjne. Jak do tego podchodzi firma ?

02.11.2018 10:17

Szanowna MARYJA MA, do kazdej sytuacji podchodzimy indywidualnie, dlatego warto zaaplikować i podczas rozmowy rekrutacyjnej przedstawić sprawę. Jesteśmy otwarci na dialog. W tym celu prosze o kontakt na adres [email protected] Z poważaniem, Aldona Krzyczmonik Dział PR i Marketingu w Arvato Polska
    Aga

25.10.2018 13:23

Mam pytanie w weekendy od której godziny zaczyna sie prace w Strykowie?
    Lenka

31.10.2018 13:01

Czy na magazynie (usunięte przez administratora) pracuje się w weekendy ?

31.10.2018 20:30

Szanowna LENKA, nasz kolejny magazyn w Sosnowcu-Pieńki obecnie nie pracuje w weekendy ani na trzecią zmianę, jednak wraz z rozwojem operacji i specyfiką pracy w branży e-commerce dopuszczamy taką możliwość. W przypadku dalszych pytań proszę o kontakt na adres [email protected] Z poważaniem, Aldona Krzyczmonik Dział PR i Marketingu w Arvato Polska
    Il1234

31.10.2018 12:21

Praca w Arvato Stryków w porządku, szkoda tylko że nie chcą przyjmować starych pracowników mimo że ogłaszają się non stop w internecie
    nowy.

21.10.2018 18:45

A jak się przedstawia sytuacja na nowym magazynie. Podobno przyjmują na wózki systemowe. Czy jest sens wysyłać cv.??
    MN

28.10.2018 12:35

Jak masz 100 palet do ofoliowania to nie wiem ile bys musial miec maszyn zeby to ogarnac by wyrobic sie na czas wysylki. Chyba zadna firma nie dysponuje taka iloscia sprzetu. Wiem kim jestes i wiem ze juz tu na szczescie nie pracujesz wiec czego sie czepiasz? Az tak bardzo tesknisz za Arvato? XD Szkoda ze nie napisales ze wiekszosc wozkow widlowych na magazynie jest stosunkowo nowa 2-3 lata. No ale po co wymieniac zalety skoro mozna dowalic negatywem. Slabo.
    szmaciaszek

28.10.2018 14:44

Odwal sie ode mnie MN i daj mi wreszcie spokój... to ze jestem gburem nie oznacza ze musisz po mnie ciagle jechac....tez mam zalety np. duzo gadam niepotzrebnych rzczy i mam za wysokie ego :p
    frost

18.10.2018 15:48

Praca zerniki tragedia. nadgodziny platne co 3 miechy i pod przymusem, za soboty nie placą tylko jest odsiadka!!! W dodatku na magazynie w zernikach rzadzi gagatek masazysta co to wszystkie rozumy pojadl, nic nie robi tylko wkurza ludzi!! Panie Pacynski zrob cos z nim bo za chwile sam pan bedzie te paczki robil!!

25.10.2018 15:49

Mnie to zastanawia dlaczego jak chciałem się przyjąć na H&M Stryków dostałem odpowiedz negatywną tylko dlatego że walczyłem o swoje pieniądze bo zostałem oszukany na rekrutacji

25.10.2018 21:29

Szanowny ADRIAN, w celu przekazania szczegółów i wyjaśnienia tej sytuacji, proszę o bezpośredni kontakt na adres [email protected] Z poważaniem, Aldona Krzyczmonik Dział PR i Marketingu w Arvato Polska
    Praca tragedia

20.09.2018 10:01

Magazyny Arvato Stryków wielka porażka przerwa 15 minut nie wiesz czy masz zapalić czy zjeść kierownictwo masakra dyrektorka jeszcze gorsza Liderzy zero kompetencji brygadziści jeszcze gorsi nieroby (usunięte przez administratora) cz wymagają od ciebie A sama nic nie robią za pasione magazyn tragedia zresztą wszyscy co są troszkę na stanowiskach wyżej głowę niż 4 kropki pomyłka wielka brak słów nie polecam nikomu nikomu a pani dyrektor szkoliła się w niemieckim........ każdy możesz sobie dodać słowo gdzie więc jeżeli chcecie pracować świątek piątek i niedzielę za 50 zł brutto więc zapraszam bo tyle płacą jeżeli Przyjdziesz w niedzielę sobotę lub w Boże Narodzenie czyli Święta wszystkie bez wyjątku to proszę bardzo
    Protector

11.10.2018 16:55

Wpisuje negatywne opinie i nie są zamieszczane ciekawe czemu???
    xd

24.10.2018 16:05

Polecacie arvato zara?
    anonimowy

06.09.2018 00:16

jak wyglada praca w Strykowie? slyszalem negatywne opinie i troche sie obawiam :/ :/
    Protector

11.10.2018 07:15

Cel 150 na h buahahhahaha

11.10.2018 19:25

Sam się zwolniłem :D bo odechciało mi się być niewolnikiem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

ciekawy

10.10.2018 18:04

jak arvato traktuje pracownikow?
    Zernikowiec

07.10.2018 08:35

Witam, pracuję w Arvato 15 lat i powiem jedno, ta firma dba o pracowników którzy coś chcą od siebie dać. Ja jestem bardzo zadowolony, na Arvato narzekają tylko obiboki i nieroby, ja pracuję w Zernikach i mamy tu od ponad roku kolejnego kierownika lokalizacji i za tego jest ok. Firma się stara dbać o ludzi, ale trzeba pracować a nie tylko wymagać i narzekać. Ale niestety takie teraz pokolenie przychodzi do pracy, jak najmniej robić a zarobić!!!
    z koroną czy bez

07.10.2018 21:39

Trochę więcej obiektywizmu, jak komus nie zależy na pracy i nie chce pracować to nigdzie nie będzie mu dobrze i miejsca nie zagrzeje. Zawsze będzie żle, zawsze będzie coś nieodpowiadało i zawsze narzekał a co najgorsze wprowadzał niepotrzebny zamęt na takich forach. Ludzie ogarnijcie się, jak się nie podoba, to nikt was na sile nie trzyma. ja tu jakoś pracuje i korona z głowy mi nie spadła przez te lata. wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...tyle mam do powiedzenia

08.10.2018 13:51

Ty z koroną czy bez, Co ty za głupoty piszesz, Czasy są inne jak komuś nie pasuje to ci będzie pod nogi kłody podkladał, podawał ci codziennie reki w geście przyjaźni z uczuciem że jak coś źle zrobisz to cię zagoni tam gdzie trzeba być miał przypał, Korporacje działają w dziwny sposób, sam wiele widziałem. ty zaraz wkręcasz że człowiek ma problem ze sobą jakbyś ty był święty
    anonymous

06.10.2018 19:21

Stary pracownik opisać należy znowu arvato żerniki praca wogóle nie zachęca więcej kierowników niż pracowników na 2 zmiany jest już 6 kierowników po co tyle nie wiem na kierownika każdy by chciał iść ale żeby ciężko pracować to niema żadnego dyrektor jeszcze lepszy ucioł połowę etatów na magazynierów oraz innych stanowisk mam takie wrażenie że to co robi firma to prowadzi to że lokalizacja może niedługo zostać zamknięta z powodu braku ludzi niewykluczam tu roboli z nintendo którzy zaczynają powoli znowu pracować do 24 czy 2 w nocy
    Nintendodriver

07.10.2018 08:09

Ty weź się w łeb walni, jakoś nie widzę żeby ludzie odchodzili, pracy w brud, dwie dodatkowe hale, nowy kieras zatrudniony po to, aby ciebie nierobie pilnować.
    Glos Ludu

07.10.2018 20:11

A wiesz dlaczego pracuja do 24 albo 2 w nocy? Widocznie nie wiesz skoro tak narzekasz. Zatem juz wyjasniam. Pracuja normalnie ze zmiana wydluzona do 10 badz 12h, tyle ze nie od 10-22, a od 14 do 2 w nocy. Wielu pracownikom to odpowiada, a ze wzgledu na duza liczbe magazynierow, ktorych zmiany by sie pokrywaly nie kazdy mialby do dyspozycji wozek widlowy co znacznie spowolniloby prace. Dzieki temu taki zabieg chociaz czesciowo redukuje ta niedogodnosc. Wprawdzie czasami przychodza do pomocy magazynierzy z "Multi", ale ich praca pozostawia wiele do zyczenia. Z cala reszta stanowczo sie zgadzam. Kierownikow i ludzi siedzacych na tylkach przed komputerami jest stanowczo za duzo w stosunku do pracownikow pakujacych/magazynierow i ogolnie w stosunku do ilosci pracy dla nich.
    on

07.10.2018 14:14

Polecacie Arvato Zara Strykow?
    Dudek

06.10.2018 15:42

Wystarczy napisać na Gowork i następnego dnia kietownik robi zebranie i się tłumaczy jak to jest super i najlepiej na świecie! Tylko szkoda że przy ludziach mówi jedno a okazuje się drugie i nadal niewiadomo co z kończącymi się umowami.
    agi

06.10.2018 22:29

kazdy wie jak jest ale staraja sie wmowic swoje.. kasowanie opinii internecie o czyms swiadczy...
    kotek

05.10.2018 23:41

Heh .. po co pisać jak i tak negatywne opinie są usuwane, czyli merytorycznie i tak nic się nie dowiesz bo strona współpracuje z pracodawcą bleh :( ciekawe czy jest gdzieś strona nie usuwająca negatywnych opinii .. neutralna .. wątpię
    nowa

04.10.2018 07:32

Nie polecam Strykowa szkoda czasu i nerwow. Ciezko o rzetelna opinie bo negatywne sa usuwane ale dobrze nie jest.
    Kaja

04.10.2018 17:13

Dokładnie a szczegolnie Zara
    Monika

05.10.2018 19:53

Też nie polecam.
    Pozdrawiam

05.10.2018 15:05

Oto moja rekomendacja co do pracy w arvato stryków Powiem tak, na Rekrutacji radził bym wam uważać bo arvato płaci od 1 do 30, czyli jak przyjdziesz 2 to nie będzie miał przepracowane pełne 30 dni, co za tym idzie jak dostaniesz w grafiku soboty i niedziele x4, to nie dostaniesz swojego żadnego hajsu, nawet za wydajność, obecność za soboty i niedziele i wyprzedaż. Płaca jest stosunkowo niska co do tego ile trzeba się napracować bo trzeba chodzić od 20 do 25 km i robić wydajności, jak masz pecha i dostajesz reseverd gdzie musisz chodzić po całym magazynie to wydajności nie uda ci się zrobić, masz 87% wydajności lider potrafi cię wezwać i spytać sie ciebie "czy nie chce ci się pracować". Z powodu błędów rekruterskich straciłem 800 Brutto. Przy okazji Lider który jest miły i dla ciebie wydaje sie wporządku może ci wydać negatywną opinie jakbyś chciał tam wrócić. Polecam omijać Arvato
    Ntnd1963

04.10.2018 01:09

Pytanie...czy ktoś w najbliższym czasie poinformuje pracowników w ŻERNIKACH o sytuacji firmy/lokalizacji??? To, że nie jest "wesoło" widzi ślepy i slyszy głuchy. Nintendo to wszystko dźwiga ale kolos może mieć gliniane nogi...Co z innymi klientami? Co z pracownikami, którym kończą się umowy? Czy ktos zrobi zebranie i powie - jest tak i tak, może być tak lub tak. Póki co aura typowo jesienna i ponura.
    kazik

01.10.2018 21:32

jak sie pracuje w centrum zara w strykowie, jak pensja,, ciezka praca? slyszalem nieciekawe opinie o atmosferze i traktowaniu ale chce sie przekonac

02.10.2018 14:57

Tez slyszalam bardzo nieciekawe plotki i opinie ale trzeba zobaczyc samemu. Duzo opini jest usuwanych o tej firmie
    Kaja

02.10.2018 16:48

Nie polecam jak dla mnie kiepsko nawet bardzo
    kass

28.09.2018 15:43

jak jest na magazynie Zara w Strykowie?? prosze o odp

29.09.2018 10:28

Nie polecam ,duzo chodzenia slabo tlumacza co i jak wymogi duze
    kass

29.09.2018 19:05

A jak przelozeni?? Dobrze traktuja ludzi? slyszalam zle opinie ale chcialabym sprobowac
    ant

28.09.2018 10:28

Zara strykow okropnie, kierownictwo (usunięte przez administratora)

28.09.2018 12:14

Nigdy nie mozna bylo nic wyjasnic a znalezienie lidera to cud
    Słoneczko

07.09.2018 09:15

Pracowałam tam w magazynie Stryków Arvato i nigdy więcej wolałabym suchy chleb jeść niż pracować w tej (usunięte przez administratora) i firmie nikomu nie polecam
    do sloneczka

12.09.2018 14:06

Słoneczko, chyba miałas pecha, że taka opinia. Ja pracuje od poczatku i naprawde jest ok. są niedociągniecia, bo tu dużo ludzi i napracowac się trzeba, czasami to nogi mocno bolą, ale ludzie z mojej zmiany są w porzadku, a jak masz chęci to swoje wyrobisz i zarobisz. powodzenia
    Kasiula

28.09.2018 09:46

Dokładnie swiete slowa
    Mi

27.09.2018 16:56

Najgorszy zakład w jakim pracowalam to zara strykow
    Normalny

25.09.2018 12:26

Praca w arvato Zerniki to tez tragedia, kierownictwo tepe i głowka tez kazdego z nich bardzo wysoko , o mało co jeden z drugim by sie o wlasne sznurowki poprzewracał. Njawiekszym (usunięte przez administratora) w zernikach jest koleś który z zawodu jest (usunięte przez administratora), a wykonuje obowiązki kierownika operacyjnego, smiech na sali . Jeden wielki ignorant z niego i dyletant!! Potrafi tylko opowiadac głupoty codziennie rano o 9 o swoich dzieciach opowiada ...co to kogo obchodzi. A jak byla impreza , wigilia w pubie to stara wysłala go z synkeim zeby liderek nie zarywal bo to wielki kasanowa i bejerant z niego! Soboty i niedziele do pracy tzreba przyjsc za 50pln , porazka(usunięte przez administratora) Odradzam prace w tej firmie, ODradzam !! Zerniki to dno!!
    niejestsuperaleteznienajgorzej

26.09.2018 19:42

A co ma do tego kto kim jest z zawodu? Skoro caly czas jest kierownikiem to widocznie dyrekcja firmy jest zadowolona z jego pracy i to jest najwazniejsze. Ciekawe kim ty jestes z zawodu? Czy wogole masz jakis zawod wyksztalcony, bo moze sie zaraz okaze ze tylko studia na jakims nieprzydatnym kierunku albo co gorsza tylko matura z ogolniaka. Skoro piszez, ze o 9 gada glupoty to zakladam, ze musisz byc (albo byles) liderem w Zernikach, bo tylko oni maja odprawe o 9. I tak nagle ruszylo cie na narzekanie? Chyba ze nim nie jestes, ale w takim razie w czym ci to przeszkadza, ze innym opowiada o swoich dzieciach, itp. Nie chce ty nikogo bronic, ale takie opinie to wg . mnie zwykle robienie komus na zlosc. Nie jest to opina o firmie tylko pocisniecie osobie ktorej nie lubisz i to jeszcze anonimowo. Ale jestes odwazny. Szal normalnie. Nic ten komentarz nie wnosi do dyskusji o opinii o pracodawcy. Co do pracy w sobote to nikt cie nie nie moze zmusic, a skoro godzisz sie na to to twoj problem. Co ci zrobia jak nie przyjdziesz? Zwolnia cie? Wez przestan. W Arvato i tak juz teraz brakuje pracownikow, a zwlaszcza magazynierow. A tych tlumow chcacych sie zatrudnic jakos nie widac XD
    Lubię arvato

25.09.2018 20:49

Arvato Plewiska praca nawet fajna i niezbyt ciężka, ale atmosfera nie da się skomentować bez wulgaryzmu ..
    Mix

25.09.2018 20:09

Strykow Zara tragedia
    nic.tu.po.mnie

24.09.2018 18:56

Arvato Plewiska pod Poznaniem to żenująca firma na żenującym poziomie określająca siebie mianem "profesjonalnej z 25 letnim stażem na rynku". W rzeczywistości kierownictwo patrzy wyżej niż sięga ich wzrok. Spektakularne przemowy, że pracownicy zachowują się jak dzieci, niestety w rezultacie sami są dziecinni i całe zmiany spędzają przed komputerem na facebook'u, jednakże gdy pracownik stanie choć na chwilę bądź z kimś porozmawia to natychmiast pojawiają się uszczypliwe uwagi typu: nie masz co robić? Nie za dobrze macie? A sami co chwila się śmieją i rozmawiają na tematy raczej mało związane z ich obowiązkami. Niby tacy dorośli i profesjonalni a pracownik po przyjeździe do pracy dowiaduje się, że nie ma pracy i musi wrócić do domu oczywiście na swój koszt- jest to ŻENUJĄCE. Tak ciężko oderwać się od Facebook'a i wysłać do pracownika sms bądź maila, że ma nie przychodzić - BĄDŹMY DOROŚLI. A pracownicy? Cóż, już teraz większość stanowią przybysze z Ukrainy, a w drodze podobno i Azjaci, także hasło firmy "poznasz obce języki" jak najbardziej prawdziwe. A co do stawek, hmm 16 brutto- jedna z najniższych jakie można zaproponować a wymagania jakby płacili kokosy. Cóż, jaka płaca taka praca. Nie polecam tej podupadającej firmy w Plewiskach. Szkoda czasu i zdrowia.

25.09.2018 11:16

Strykow zara to samo
    Band

28.08.2018 19:10

Polecacie magazyn w Strykowie Zara ciezko tam?
    do beata

22.09.2018 20:57

tylko musi jeszcze zwolnic sie na marne z poprzedniej pracy
    Michał

22.09.2018 21:50

Wrecz przeciwnie nie polecam
    stryków

22.09.2018 09:48

Arvato Stryków- wysłane cv na stanowisko key managera pani rekruterka bardzo szybko oddzwoniła informując ,że to stanowisko to już drugi etap( gdzie do końca ogłoszenia było ponad 20 dni) no i moje kwalifikacje nie odpowiadają temu ale poleca mi koordynatora transportu, które wg. niej jest bliższe mojemu doświadczeniu. Po opowieściach o tym stanowisku okazało się , że to nie koordynator tylko dysponent , spedytor, praca 2 zmianowa plus sobotę, którą oddają w tygodniu.Przewidziane na to stanowisko 2 osoby.Co w momencie kiedy jedna ma urlop lub chorobę??? Stwierdziłem, że się zastanowię i oddzwonię w następnym dniu. Jednak numer telefonu był wyłączony ....

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska