Arvato Polska

Plewiska - Arvato Polska

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Arvato Polska

Opinie o Arvato Polska Poznań

Nie przegap nowości o Arvato Polska!

Hazal

08.11.2018 20:51

Planuję zatrudnić się we firmie, Arvato Stryków, czy ktoś mógłby przybliżyć mi obowiązki pracy, jak i zarobki? Czy faktycznie tak jak w dalszych komentarzach jest napisane, że za weekend pracy dostaje się po 50 zł brutto za dzień pracy?
    kolo

22.03.2019 17:06

Tak. 100 płacą. ;)
    dj bobo

02.04.2019 11:39

Prawda

04.02.2019 11:58

Arvato jest świetną firmą która rozwija pracownika. Wiele możliwości rozwoju. Bardzo przyjazna atmosfera. Wielu pracowników wraca do firmy. Niestety płacą mało. Warto iść się nauczyć a potem iść w świat. Można zdobyć wiele cennych kwalifikacji! Moje sugestie dla Arvato Polska: więcej płacić pracownikom Lubię atmosferę w Arvato Polska za: Ludzie, możliwość rozwoju
    Damian

26.03.2019 21:53

Gdyby umowy po 3 miesiącach były gwarantowane to fajnie. a takto fakt praca lekka ale na 3 miesiące. kto co woli
    ssss....

28.03.2019 20:35

Pobijam. ;)

13.03.2019 10:00

Anin

22.03.2019 04:15

Wszyscy kierownicy i liderzy to śmiech. Ganiają za wszystko. Jak jesteś za długo na przerwie, to opr... A sami co chwila wychodzą na fajkę. Ci co najwięcej ganiają sami nic nie robią. Najgorzej pick i pack. Charuwa nontoper i tylko ukraina jest cacy. Jest kilku fajnych liderów ale to raczej żadkość np Kapitan.
    Zenek

27.03.2019 15:54

co się niby działo na Zara??
    Masakła

22.03.2019 18:14

Arvato to jak najbardziej fajna firma. Wkurzam sie jak czytam takie dyrdymały. Ludzie którym w życiu coś nie wychodzi piszą te brednie żeby przelać złość na innych.
    Aneta GW

25.03.2019 19:11

Jak oceniacie atmosferę pracy w firmie Arvato Polska i nastawienie kadry zarządzającej względem pracowników oraz ich zaangażowanie w Wasz rozwój?
    Dagmara

26.03.2019 01:15

Co za pytanie dziwne, weź to forum poczytaj to się dowiesz jak jest tutaj
    Grażyna

07.09.2018 18:17

jak jest na magazynie Zara w Strykow?

22.03.2019 17:27

podbijam

21.03.2019 11:01

Hala

22.03.2019 10:53

Hala dobrze wie kto to pisze. Skończ już z sianiem fermentu rudzielcu. Daj spokój chłopu on Ci nic nie zrobił. Żal mi Cię jesteś żałosny współczuję Ci. Jak tak ci bardzo źle to zmień dział lub pracę. I tak wiekszosc cie nie lubi. Liderzy pewnie nie będą robić problemów. Ogarnij sie. Elo pozdro Misiaku.

22.03.2019 17:14

jakie wiecej przygod np?

23.02.2019 07:02

Cenię sobie Arvato to świetny pracodawca i najlepszy w regionie. Nie słuchajcie tych negatywnych opinii ludzi ktorym nie chce się pracować bo jest super praca dla każdego komu się chce starać. Zespół jest najwspanialszy, lepszego nigdzie nie ma. Wszyscy są super mili i sympatyczni. Nigdy nie zdarzyło się chyba by przelozeni zle kogos potraktowali albo zastraszali jak to się czasem dzieje w roznych miejscach. Zawsze wspieraja swoich ludzi i kazdy pracownik chyba moze to powiedziec. Grafik mozna dostosować pod siebie. Opinie sa pozytywne miedzy ludzmi!!! Cudowne miejsce
    ono

21.03.2019 21:11

Potwierdzam najlepsza firma w okolicy ;))
    Clusterd

22.03.2019 10:32

To twoja pierwsza praca? Pozdrawiam
    Obiektywna

20.03.2019 16:17

Cenię sobie Arvato to świetny pracodawca i najlepszy w regionie. Nie słuchajcie tych negatywnych opinii ludzi którym nie chce się pracować bo jest super praca dla każdego komu się chce starać. Zespół jest najwspanialszy, lepszego nigdzie nie ma. Wszyscy są super mili i sympatyczni. Nigdy nie zdarzyło się chyba by przełożeni źle kogoś potraktowali albo zastraszali jak to się czasem dzieje w rożnych miejscach. Zawsze wspierają swoich ludzi i każdy pracownik chyba może to powiedzieć. Grafik można dostosować pod siebie. Opinie są pozytywne miedzy ludźmi!!! Cudowne miejsce

20.03.2019 22:50

ten koment juz byl pod innym nikiem...:/
    ono

21.03.2019 21:17

Nick jak nick. dzisiaj ten jutro inny :) ;)

10.02.2019 19:00

Śmiechu warte dla osób z polskich agencji nie ma pracy a dla osób z ukrainy jakoś jest WE WŁASNYM KRAJU WSTYD

11.02.2019 20:09

tylko ukraincy sie licza ,, taka prawda
    Ludwik

21.03.2019 10:53

Tania siła robocza ma większe przywileje niż ty sam. Po co mają ci płacić 10zł na godzinę jak mogą ukrainę zatrudnić za 9zł Wielka korporacja z brakiem finansów. Pozdro czeczen
    Pracownik 12

11.03.2019 18:06

Jak to jest z praca w weekendy i święta na h&m ? Przychodzi w każde?

21.03.2019 10:45

Przychodzisz normalnie, tak jak masz w grafiku, jeśli masz sobotę pracującą a sobota to przypuśćmy wigilia to musisz być w pracy. Oczywiście płacone masz jako zwykły dzień pracy.
    Jacek

07.03.2019 22:24

(usunięte przez administratora) Nie polecam. Ciągle tylko zakazy i zakazy. Zamienić kilku słów nie można z nikim bo już poganiają. Przymusowe nadgodziny. Porażka.

15.03.2019 21:04

"Panie , który nie potrafi się podpisać" - napisal gosciu, ktory kazdy komentarz pisze pod innym nickiem. Zalosne. Porazka jest ciagle hejtowanie firmy w komentarzach. Nie podoba cie sie to idz gdzies indziej. Dookola jest mnostwo magazynow gdzie ponoc jest lepiej i daja wieksze pieniadze. Taki jestes chojrak w necie, a boisz sie isc do domu gdy zle sie czujesz, bo liderowi moze sie to nie spodobac? No gratuluje. A moze sam takim zachowaniem sie podlizujesz zeby widzial, ze mimo choroby siedzisz w pracy? Na terenie hal obowiazuje zakaz palenia papierosow wiec ciesz sie, ze chociaz podczas przerwy sniadaniowej mozesz zapalic. Jakbys dostal kilka stow mandatu za nieprzestrzeganie zasad BHP i ppoz. to inaczej bys spiewal. Telefony duzo osob wnosi po kryjomu, ale robia to na wlasne ryzyko. Na hali mamy telefony jako asortyment wysylkowy i miedzy innymi z tego powodu jest ten zakaz. Poczytaj jak jest w innych firmach, ktore takie rzeczy wysylaja. Nie zamierzam bronic tej firmy, bo ma wiele wad, ale nie podoba mi sie takie szczekanie i ujadanie na wszystko i wszystkich dookola, ktore nie ma najmniejszego sensu. Myslisz, ze jak ktos zobaczy te komentarze to z gory zrezygnuje z pracy tutaj? Predzej peknie ze smiechu podczas czytania. Bylo wielu Piotrkow, Mackow, Karolow, ktorym wszystko przeszkadzalo i cos z tym zrobili wiec pojdz ich sladem zamiast wylewac zale swojego przerosnietego ego w necie

21.03.2019 10:42

Ty gościu weź przestań skakać bo cię usadzę. Jakie telefony w pracy jako asortyment wysyłkowy? Pracuje tu prawie od początku i ani razu nie widziałem ani nie słyszałem o telefonie firmowym. Taki wspaniałomyślny i sprytny jak komuś podkreślić wady a sam nie odróżnia skanera od telefonu.
    Maryla

09.12.2018 00:04

Droga administracjo, czy można wreszcie założyć osobny wątek dla pracowników biurowych Arvato? Jest nas mnóstwo i też chętnie byśmy się powymieniali opiniami zamiast przedzierać się przez 10 stron narzekań jakichś magazynierów z podpoznańskich zadupi, które nie mają z nami nic wspólnego.
    Ssula

18.03.2019 14:13

Ty się nazywasz "procownikiem administracji" i piszesz o podpoznanskich zadupiach Az wstyd dla Arvato mieć takiego pracownika w administracji

21.03.2019 10:26

Weź poprawkę na to, że oni przyjmują do administracji osoby które są na pierwszym roku studiów i nic pojęcia o niczym nie mają. Tyle samo wiedzą co osoby sprzątające.
    Obiektywna

20.03.2019 17:15

Nie słuchajcie tych negatywnych opinii ludzi którym nie chce się pracować bo jest super praca dla każdego komu się chce starać. Zespół jest najwspanialszy, lepszego nigdzie nie ma. Wszyscy są super mili i sympatyczni. Nigdy nie zdarzyło się chyba by przełożeni źle kogoś potraktowali albo zastraszali jak to się czasem dzieje w rożnych miejscach. Zawsze wspierają swoich ludzi i każdy pracownik chyba może to powiedzieć. Grafik można dostosować pod siebie. Jeśli traktujesz ludzi z szacunkiem równie możesz na to liczyć z drugiej strony ;)
    Anonimowa

21.03.2019 02:29

W każdym ziarnku jest kawałek prawdy. To tak w bardzo dużym skrócie.
    Meliniarz

21.03.2019 10:21

Ty, jak nie wiesz co się dzieje to się nie wypowiadaj. (usunięte przez administratora), że wiesz co się dzieje na hali. My się starać nie chcemy? O co mamy się starać? O to, żebyśmy nie mieli własnego zdania i byli (usunięte przez administratora)

16.03.2019 21:33

Polecacie Arvato Strykow?
    Anonium

17.03.2019 13:18

Jak już miał bym ci polecić to magazyn "ZARA" , bo mało tutaj jest opinii no chyba ze ktoś się wypowie, do HMki bym nie szedł, a na lpp idzie stracić zdrowie i nogi przede wszystkim.

17.03.2019 23:10

to jak jest w tym arvato ZARA, ktos sie wypowie?? tylko rzetelne opinie

17.03.2019 23:07

Jak jest w Arvato '(usunięte przez administratora)', polecacie,, ktos sie wypowie ?? Prosze o rzetelne opinie
    Anonimowy

13.03.2019 10:15

Dodam szczerzę, że w haruj&milcz Ukraina dostaje awans na starszego magazyniera tylko dlatego, że spodobali się liderom i każdy z nich próbuje być mądrzejszy od polaków którzy pracują już któryś miesiąc lub rok z kolei, a sami jedynie co robią to chodzą po hali i bawią się w Muszkietera. Widzę, że panuje tutaj jedno duże hrabstwo Arvatowskie gdzie masz awans za to jak wyglądasz albo za to, że jesteś podobny z charakteru do Muszkietera. Załóżmy sobie w naszym cudownym i jakże pięknym HARUJ&MILCZ szkołę Muszkieterów i już mamy nawet do tego przesłanki. Jeden Muszkieter który uczy innych nowych jak zrobić z kogoś czarną owcę. Po co tutaj pracować ja się pytam skoro twoim przełożonym jest lider a lider jest synem bożym i każde słowo jest święte?!
    km

14.03.2019 22:54

na innym po dwuch latach z takimi l raczyli puscic anonimowa ankietke dot nich i tyle, nikt nie umial sobie dac rady.. wprowadzali zbedny stres i przerzucali nas na inne dzialy przez antypatie albo ludze odchodzili sami :/ :/ rozne slowa padaly
    Amino

15.03.2019 12:00

Nam z powodu antypatii dobrego kolegę wyrzucili pod słowami że nie ma pracy i umowa się kończy, a na olx nowe ogłoszenia do pracy w arvato
    Czarny1257

13.11.2018 10:34

Arvato w komornikach normalnie firma nie daj się.
    Kiki

13.03.2019 16:38

Chciałabym się tam zatrudnić czemu tak uważasz?
    ANONIM

21.02.2019 05:58

JAK JEST NA HALI H&M??

05.03.2019 23:23

Polecam uważać na muszkietera typ który nie przedłużył umowy mojego koledze tylko dlatego że bo nie lubił

06.03.2019 09:59

albo zrobia tak ze sam sie zwolnis
    Retorjous

16.02.2019 23:42

Przepraszam z góry osoby nie zainteresowane....gdzie jest pani (usunięte przez administratora)? Dostała jedno z setek zadań od kierownictwa żeby " ściemniła" że firma się stara? No ok...obiecała wrócić z obiekcjami pracowników, kóre były dla niej " kosmosem". Nie ma ani (usunięte przez administratora)ani problemów poruszanych na tym spktkaniu sierpniowym. Po co Arvato robi taki manewry? Tak wygląda firma i jej zarządzanie ?????
    Lewy

20.02.2019 12:52

'Osoba (badz osoby) odpowiedzialna za wiekszosc tych negatywnych opinii zmienila prace i w necie ucichlo (przypadek?)' tak bez podstaw oskarzaaz kogos o pisanie wszystkich zlych opinii nt firmy? :D
    Pekka

20.02.2019 23:08

A co? Czujesz sie dotkniety tym "oskarzeniem"? Jak to mowia: uderz w stol, a nozyce sie odezwa. Pol magazynu wie kto mial na pienku i najwiecej narzekal na osoby hejtowane w tych opiniach, wiec nie wiem skad Twoje zdziwienie. Jakby sie tak zastanowic to cos jednak w tym jest.
    Gaja89

12.02.2019 08:50

Jak oceniacie pracę w komornikach pod Poznaniem?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Arvato Polska?

Kontakt - Arvato Polska

Poznań

10.02.2019 18:58

09.02.2019 11:53

Niedługo kończy mi się umowa która jest na 3 miesiące, w jaki sposób mogę się starać o jej przedłużenie na następny okres czasu ?, jakie są wytyczne brane pod uwagę ??

09.02.2019 19:31

wygląd :D :D

09.02.2019 19:39

wygląd :d :d :d

09.02.2019 11:49

pracownik Arvato diamentowa

01.02.2019 06:51

do kierownictwa ja bym chętnie przychodził na dwunastki jak jest taka potrzeba bo kasa zawsze sie przyda ale super by było jak by były trzy przerwy 20 minut i dwie po 10 minut naprawde to daje dużo i pracuje sie lżej jak jest pałza co trzy godziny plus minus przoszę o rozważenie takiego pomysłu pozdrawiam
    pracownik Arvato diamentowa

07.02.2019 13:57

Do administracji przykro mi ze nikt nawet nie odpisał ze zostanie to poddane dyskusji nawet gdyby odp bżmiała nie POZDRAWIAM
    Agata

18.01.2019 20:15

Warto iść do Strykowa?
    Lolek

05.02.2019 17:15

ludziom dwunastki nie przeszkadzaja, chca sobie dorobic
    Lolek

06.02.2019 04:12

Współczuję takiego toku myślenia pt związek z pracą.... po 12 g
    alutka

23.01.2019 21:47

Magazyn trykow Sosnowiec Pienki czy to prawda ze ciezko tam wytrzymac dluzej niz kilka mies? oplaca sie tam isc??
    Viking

25.01.2019 15:47

Nie jestem zwiazny z Arvato , poniewaz pare dlugich lat pracuje zagranica. Ale mam znajomych ktorzy pracuja pod Poznaniem. Lecz jak ja czytam niektore posty, to ogrania mnie pusty smiech. Takie posty jak; czy tam jest ciezko,? jakie panuja tam stosunki ? Nie warto , male zarobki. Do cholery wezcie sie do roboty, pokazcie co potraficie, a pozniej mozecie wymagac wiekszych zarobkow. Te osoby ktore tak pisza , to radze zostancie w Polsce, nie planujcie wyjazdu zagranice, bo sie tam nie nadajecie i szybko sie rozczarujecie. Komu sie nie chce pracowac, to wszedzie bedzie mu zle. Mlodzi ludzie, byscie chcieli wielkich pieniedzy, czolobitnych holdow, a g.........no za przeproszeniem umiecie.

25.01.2019 22:27

"Nie jestem zwiazny z Arvato , poniewaz pare dlugich lat pracuje zagranica" myslisz ze ktos ci uwierzy??
    pytający

22.01.2019 18:11

cześć, mam pytanie odnośnie drugiego magazynu w Stryków/Sosnowiec Pieńki: Pracują również w święta? czerwone kartki w kalendarzu.

23.01.2019 00:15

tak
    pytający

22.01.2019 17:53

Cześć, Mam pytanie odnośnie pracy w strykowie magazyn H&M. Praca w święta - czerwona kartka w kalendarzu też się odbywa?
    Max

10.01.2019 23:42

Jakie opinie na temat pracy na stanowisku Lider Procesu w Arvato?

14.01.2019 14:58

Nie zapomnij dodać że wolanie na dywanik gdy ktoś za mało robi i porównanie do kogoś kto robi wiecej.
    Ania

18.01.2019 15:00

No No, najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy liderami nigdy nie byli i nie będą. duża odpowiedzialność i stres, wygrywając konkurs na lidera z SPM musisz liczyć się z tym, że nagle nie masz kolegów/koleżanek. okrutne plotki, nienawiść, zazdrość. wg mnie warto próbować swoich sił. polecam :)
    Gosc

02.01.2019 16:08

Witam. Pracuje w Arvato w Sosnowiec Pienki i szczerze odradzam prace tam kazdemu ! Dostalem dzisiaj telefon z administracji poniewaz blednie wypisalem wniosek urlopowy i zamiast urlopu bezpłatnego wpisalem urlop na zadanie mimo ze po rozmowie z liderem to on kazal mi wypisac w ten sposob wniosek. Pani z administracji nazwala mnie nienormalnym i ze wypisuje glupoty oczywiscie krzyczac na mnie. Gdy ja poprosilem zeby na mnie nie krzyczala i prowadziła rozmowe w sposob kulturalny powiedziala mi ze jej groze i ze ona ma mnie w nosie i moja premie i zaznaczy mi nieobecność nieusprawiedliwona. Jej ton oraz slowa jakie w moja strone kierowala swiadczy o braku jej kultury i wywyzszaniu sie. Az zaluje ze nie nagralem. Pozdrawiam.
    Kasiula

12.01.2019 18:52

Kazdy moze miec swoje zdanie moje jest takie
    Viking

14.01.2019 18:06

No to przykro. Ale o ile mi wiadomo to Sosnowiec jest zagranica, i nie nalezy do UE. Duzo emigrantow ze Sosnowca pracuje na Slasku w Katowicach
    Olcia

17.10.2018 16:26

Widzę, że ludzie wypowiadają się głównie na temat pracy na magazynie. A może ktoś powiedziałby coś więcej o pracy na infolinii w Poznaniu? Niebawem wybieram się na rozmowę. Praca w trybie trzyzmianowym od 8.00 do 21.00. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o warunkach pracy, wynagrodzeniu, atmosferze itp.?
    Mnm

03.01.2019 14:42

Ludzie tam to paranoja, jest straszna rotacja pracownika i duzzzooo stresu.
    Vnk

08.01.2019 18:56

Który projekt? (Eng, de, pl) bo aż jestem ciekawa który z nich taki stresujący ????
    Kiki

26.12.2018 18:17

O co chodzi w pracy w Arvato w Strykowie? Co tam się robi? Jest fajnie?jak Atmosfera? :) :)
    Kliczko

12.12.2018 14:23

Niestety wszystko na Nintendo zostało źle zorganizowane. Miesiąc nadgodzin (nawet 15 godzin dziennie) ! Zaplanowane ! Tak nie można ! Kierowniku Nintendo miej godność i odejdź. Niech przyjdzie ktoś, kto się na tym zna i ma odpowiednie kwalifikacje. Dlaczego praca nie została rozłożona w czasie ?, tylko nagle - bum ! Nadgodziny, soboty, niedziela i święta też pracujące. Kto się nie godził z tym - ten miał problemy. Ale faktycznie wina też pracowników, powiedzieliby "osiem godzin i do domu" to co kierownictwo by zrobiło?? NIC . A każdy narzeka , że ojeju każą mi robić dwunastki tyle czasu, a się nie umie odezwać tylko przychodzi co do czego, to robi dłużej niż 12 godzin.
    Moderaror

15.12.2018 09:18

Zgodnie z KK Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
    Kliczko

17.12.2018 21:58

No właśnie o to chodzi , że po ośmiu godzinach nie mogłem wyjść do domu, bo miałem rozmowę od razu na dywaniku ! Tak jak piszesz, podchodziło kierownictwo i informowało że dziś pracujesz do 2 w nocy, czy się to podobało czy nie. Albo tydzień wcześniej mówili że od poniedziałku pracujemy 14-2 w nocy, nie pytali się czy możesz. Musiałeś. Jak nie, miałeś problemy.
    Mona

10.12.2018 20:35

Polecacie magazyny arvato w Strykowie?
    anonimek

15.12.2018 17:32

nikt nic nie wie?

09.12.2018 22:57

@Mauritius Nic mi nie wiadomo zeby zarzad cos obiecywal w tym roku, ale moglem po prostu nie otrzymac takiej informacji. W zeszlym roku taki dodatek byl, ale tez pick trwal ok.3 miesiecy, a nie tak jak w tym roku miesiac i to nawet nie caly czas, bo byl tydzien spokoju w tym okresie, wiec na wielka kase bym nie liczyl

13.12.2018 18:46

Bylo 50 zl, 100, a nawet wiecej jak firma byla pod sciana wiec mozna godnie zaplacic. Ludzie sie godza, bo zalezy im na kasie nie wazne czy to bedzie 50 czy 100. Tak bardzo przeszkadza ci wysluchiwanie dlaczego nie mozesz zostac itp? Pojsc jednym uchem wypusc drugim i sie nie przejmuj tym co gadaja. Ludzie zostaja czesto z wlasnej woli, a pozniej narzekaja ze dostali opierdziel, bo jaka wysylka nie wyjechala. Sami sie w to pakuja, a wdziecznosci zadnej. I czy to wazne kto sie pyta czy mozesz zostac po godzinach? Wazne z czyjego polecenia przychodzi i wazne ze odp. osoby wiedza kto sie wykazal

13.12.2018 18:51

Kierownik reprezentuje firme wiec nie ma rocnicy kto kazal ci zostawac. Okres rozliczeniowy trwa u nas 3 m-ce i duzo ludzi juz wczesniej sostawalo po godz zeby sobie troche nadgodzin zrobic wiec te 150 nie dziwi. Pisalem, ze nie bylo takich nadgodzin jak rok temu czyli trwajacych juz od bodajze wrzesnia do polowy grudnia.

12.12.2018 08:53

Cienko wygląda również praca w Kopytowie. Kiepsko zorganizowany sezon. Nawał pracy, ściąganie ludzi zewsząd.. wszystko w bardzo krótkim i intensywnym czasie. Tekst że trzeba iść na rekord i robić ponad normę to jest w ogóle jakaś pomyłka. Atmosfera i organizacja w tym roku pozostawia wiele do życzenia. W zeszłym roku ten sezon trwał dłużej mimo nadgodzin był mniej wykańczający niż ten rok.
    Qwerty

09.12.2018 21:27

Brak feedbacku, dla mnie to sygnał, że firma nie szanuje ludzi. Cierpi na tym zarówno wizerunek pracodawcy jak i candidate experience.

11.12.2018 23:01

To moze napisz jakiego feedbacku oczekujesz? Czego ma dotyczyc? Bo napisac, ze firma nie szanuje ludzi bo na cos nie dala odp. to kazdy moze, ale sprecyzowac o co chodzi to juz nie ma komu
    Szakal

11.12.2018 11:23

Dlaczego w okresie największego piku na Nintendo , kierownik tego działu nie wykaże się honorem i cojones i nie odejdzie ? Totalnie brak organizacji, bałagan, bywało że musieliśmy siedzieć 15 godzin w pracy żeby się wyrobic z wysyłką a i tak nie dało rady! Ściąganie ludzi z innych lokalizacji (Błonie, Plewiska, Komorniki) nie pomagało. Dyrekcja nawet przyjeżdżała drukować dokumenty, szukać palet do wysyłki... Brak miejsca, bałagan niemiłosierny, pełno ludzi, chaos straszny i zmuszanie do pracy nawet po 15 godzin !! Panie kierowniku Nintendo, nie dajesz sobie rady, to odejdź. Idź do pracy zgodnie z wykształceniem, które masz , panie masazysto ! To tak jakbym ja po skończeniu rachunkowości poszedł pracować jako chirurg np. A co na to Inspekcja Pracy ?
    Rudolf Czerwononosy

07.12.2018 10:32

W ŻERNIKACH odwiedził nas Św.Mikołaj renifer i cichy elf rozdał upominki i podziękował za ludzki wyzysk jaki osiągnął. Praca pod przymusem, groźby nie przedłużaniem umów to ich znak reklamowy teraz. Brak organizacji i wykształcenia pseudo Liderzy i Kordynatorzy, tu nigdy nie będzie dobrze jesli nie zaczną się zmiany od samej góry.
    nick

07.12.2018 22:02

gigantyczna rotacja mowi sama za siebie

09.12.2018 22:50

Jakos nieszczegolnie duza jest ta niby rotacja. Powiedzialbym, ze o jakiejkolwiek rotacji nie ma mowy. 1-2 osoby odchodza na ich miejsce przychodza nowe zeby luke uzupelnic i tyle. Nic niezwyklego, normalna kolej rzeczy, ze ludzie zmieniaja prace.
    Mauritius

08.12.2018 13:25

Jeżeli prawdą okaże się brak zapłaty za pick wysyłkowy w Żernikach a obiecany przez Zarząd będzie to hańba i skandal! I jeżeli faktycznie wnioskowane kwoty przez liderów nie trafią na konta pracowników będzie to pokazanie środkowego palca szefostwa Arvato do pracowników. Wtedy te około 150 osób powinno zrobić porządek z kimś kto z nich zwyczajnie kpi.

Zostaw merytoryczną opinię o Arvato Polska